Emre Turanli Haberleri

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu kararı! İstifa hamlesi...

Ankaragücü'yle birlikte küme düşen Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmak için görüşmeler yaptığı ve kısa süre içinde istifa edeceği öğrenildi.

Spor 2024-05-27 14:09:13

Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına tepki! Allah’ınızdan korkun!

Trendyol Süper Lig 38. haftasında Trabzonspor ile oynayan Ankaragücü 4-2 mağlup oldu ve küme düştü. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun futbolculara isyanı sosyal medyada olay oldu. Maç sonrası açıklama yapan Belözoğlu "Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü'ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.

Spor 2024-05-26 21:14:23

Emre Çolak'tan Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım geldi!

Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Emre Çolak'tan flaş bir paylaşım geldi.

Spor 2024-05-26 21:00:59

Ankaragücü'nün yıldızı Garry Rodrigues 'artık susmayacağım' diyerek açıkladı! Emre Belözoğlu için olay ifadeler Benimle derdi var, bitirmeye çalışıyor

Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues sosyal medya hesabından teknik direktör Emre Belözoğlu için çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. İşte Rodrigues'in o paylaşımı...

Spor 2024-05-25 23:53:24

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ifadesi ortaya çıktı! Tehdit ediliyorum, psikolojim bozuldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların yankıları devam ederken, yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişinin savcılık ifadesine ulaşıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, hem Galatasaray hem de Trabzonspor maçlarının ardından sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini, halen devam eden bu durumdan psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 17:40

Aleyna Kalaycıoğlu geçtiğimiz günlerde Survivor'dan elenmişti! Adada yaptıklarını itiraf etti

Survivor All Star'da performansı ve Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlıkla adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta yarışmadan elenmişti. 'Survivor'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu, adada yaptıklarını anlattı.

Magazin 25-05-24 14:06

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ diziye böyle veda etti! Hayranlarından tepki yağdı

Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bu iddia ünlü oyuncunun veda konuşmasıyla kesinleşti. Altuğ'un vedasına sosyal medyadan tepki yağdı.

Magazin 25-05-24 13:41

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 24-05-24 12:14

Yalı Çapkını'nın Orhanı Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu? İddialar gündem oldu

Yalı Çapkını'nda Orhan Korhan karakterine hayat veren Emre Altuğ son dönemde dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Altuğ şimdi de diziden ayrılacağı iddialarıyla adından söz ettirdi.

Kulis 23-05-24 13:46

Türkiye 17 yaşındaki katil zanlısını konuşuyor! Ata Emre Akman'ı vahşice katletmişti: Hapis cezası iniyor

Üniversite öğrencisi ve motokurye Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı. Balıkesir'de işlenen vahşi cinayet üzerine katil zanlısı E.Ö. (17) hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Ancak E.Ö.'nün yaşı 18'den küçük olduğu için cezasının indirildiği belirtildi. E.Ö. hakkında istenen ceza belli oldu.

Haber 22-05-24 16:03

Survivor Yunus Emre yine rahat durmadı... Aleyna'dan sonra Yunan güzelle yakınlaştı! O görüntüler çok konuşuldu

Survivor All Star bu sene büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiğimiz Yunus Emre, Aleyna'nın elenmesinin ardından Yunan güzelle yakınlaştı. Yarışmadaki o görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kulis 22-05-24 11:39

Aleyna Kalaycıoğlu, ülkeye girer girmez Yunus Emre ile yakınlaşma iddiaları soruldu! Annesinin uyarısı sorulunca...

Yunus Emre ve Aleyna Survivor'da yakın arkadaşlıkları sebebiyle sık sık eleştiri almış ve aileleri tarafından 'uzak dur' uyarısına maruz kalmışlardı. Daha sonra araları bozulan ikiliden Aleyna elenip ülkeye dönünce herkesin merak ettiği soru Aleyna'ya soruldu. Survivor Aleyna, Yunus Emre hakkındaki sorulara bakın ne tepki verdi.

Kulis 21-05-24 11:48

Ceyda Düvenci kendini tutamadı, Ne oluyor bu Emre ile aşk haberlerine? dedi! Gözde Kansu'nun tepkisi dikkat çekti

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e 'Yalı Çapkını' dizisinde Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu konuk oldu. Düvenci konuğuna dayanamayıp dizide Orhan'ı canlandıran Emre Altuğ ile arasında neler olduğunu sordu.

Kulis 21-05-24 10:38

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star'da kimi şampiyon görmek istiyor? Yunus Emre'nin adını bile anmadı

Survivor All Star'da gerek yarışma performansları gerek Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlık gerekse açıklamalarıyla adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta elendi. Survivor Aleyna kim şampiyon görmek istediğine dair bakın ne dedi.

Magazin 21-05-24 09:54

Aleyna Nefise'ye ne dedi? Merve rahatsız oldu... Yunus Emre'den bambaşka bir iddia

Aleyna'nın elenmeden önce Nefise'ye söyledikleri konseyde ortamı gerdi. Merve bu konuda konuşmaktan rahatsız olurken Yunus Emre'den yeni iddia geldi. Yunus Emre "Kendisi gitti böyle bir yangın yapıp gitti" diyerek eteğindeki taşları döktü.

Kulis 20-05-24 08:31

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor 20-05-24 06:42

Emre Belözoğlu'ndan flaş açıklamalar! Beni kimse ömür boyu susturamaz

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonu toplantısında bir gazetecinin kendisi hakkında yazdığı köşe yazısını hatırlatarak, "Beni kimse ömür boyu susturamaz" dedi.

Spor 18-05-24 23:17

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

Ata Emre Akman'a soru sorup bıçaklamış! Babası 'sarhoştum' dedi, katilin ifadesi ortaya çıktı

Balıkesir'in Karesi ilçesinde zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) 25 yerinden bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) ifadesi ortaya çıktı. E.Ö.'nün ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım" dediği öğrenildi. Ata Emre Akman'ın, E.Ö.'nün bahsettiği Dönmez'e değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı.

Haber 17-05-24 13:37

Türkiye'yi kahreden Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi! Azmettirici o mu? 'Apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı' diyerek anlattı

Motokurye olarak çalışan ve sipariş bıraktıktan sonra E.Ö. tarafından 25 yerinden bıçaklanan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın ölümü Türkiye'yi kahretti. Cinayet anı görüntüleri herkesi dehşete düşürürken 'baba' şüphesi dikkat çekti. Anneler Günü’ne oğlunun morgdaki cesedini teşhis ederek giren acılı anne Zuhal Akman, katil E.Ö.’yü babasının azmettirdiğini iddia etti. "O gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı" diyen acılı anne, apartmanda oturan o kadını işaret etti.

Haber 17-05-24 07:59

Ata Emre Akman'ın acılı ailesinden yürek burkan sözler: 'Kendi çocuğumu koruyamadım...'

Balıkesir'de bir zincir restoranda harçlığını çıkarmak için kurye olarak görev yapan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, daha önceden 6 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Emekli albay olan Akman'ın babasının yaptığı açıklamalar yürekleri burktu.

Haber 16-05-24 09:52

Balıkesir'de önü kesilip vahşice öldürülmüştü! Motokurye Ata Emre Akman'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.

Haber 15-05-24 18:24

Survivor Aleyna ve Yunus Emre daha fazla dayanamadı! İçini döktü

1 aya yakın süredir dostlukları biten ve konuşmayan Aleyna ve Yunus Emre sonunda bir araya geldi. Eski dostların konuşması ve Aleyna'nın içini dökmesi dikkat çekti.

Kulis 15-05-24 07:08

Vahşi cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Üniversite öğrencisi motokuryeyi sokak ortasında defalarca bıçaklamış

Balıkesir'de bir zincir restoranda motorlu kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman (20), önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Kan donduran cinayetin, yakındaki bir okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de ortaya çıktı. Çok sayıda suçtan kaydı da bulunan katil zanlısı E.Ö.'nün, Akman'ı yakasından tuttuğu ve defalarca bıçakladığı görüldü.

Haber 14-05-24 22:07

Emre Mor için çarpıcı açıklama! ''Yardım edemiyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Emre Mor'un durumu hakkında konuştu. Tolunay Kafkas, "İyi bir Emre Mor elbette önemli silah. Sıkıntıları var, biz de yardım edemiyoruz. Kendisinin aşması lazım." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 13-05-24 08:02

Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre... Survivor'da iddialı isim elendi! Rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım

Survivor All Star'da son hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre potaya girdi. Kıran kırana geçen mücadelede son ikiye kalan Sercan ve Aleyna oldu. Yarışmayı kaybedip elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Yıldırım veda sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 07:09

Feghouli'nin ardından eski bir Galatasaraylı olan Emre Mor da Sarı-Kırmızılılar karşısında oynayamayacak!

Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray ile sahasında karşılaşacak Fatih Karagümrük'e maça saatler kala can sıkan bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 16:24

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 09-05-24 01:06

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş tribünlerine sitem dolu sözler! ''Herkesi annesi var, ben derviş değilim''

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından sitem dolu açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, "Herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları, inşallah anneleri sağdır ve evlerine gidince ellerini benim yerime öperler. Bunu daha önce de yaptılar. Herkes benden 'canları sağ olsun' dememi bekliyor ama bunu söyleyecek kadar derviş değilim." dedi.

Spor 07-05-24 23:38

Seçil Erzan davasında yeni iddianame! Mağdur sayısı 28’e yükseldi

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 27 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 28’e yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 90 yıldan 295 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.

Haber 07-05-24 18:09

Sıra dışı tedavi: Denizin 14 metre altındaki basınca eş değer! Kimi duymaya başladı kimi ağrılarından kurtuldu... Türkiye'nin her yerinden talep var

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde uygulanan ‘Hiperbarik Oksijen Tedavisi’ ile farklı hasta grupları denizin 14 metre altındaki basınç uygulanarak yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor. Özellikle kronik yarası bulunan, radyoterapi gördükten sonra vücudunda yaralar oluşan, ani işitme ve görme kaybı yaşayan hastalara uygulanan her birisi 2 saat süren 30 seanslık tedavi, bugüne kadar yüzlerce kişinin sağlığına kavuşmasına vesile oldu.

Haber 06-05-24 14:35

Denizin 14 metre altındaki basınca eşdeğer ortamda oksijen tedavisi hastalara şifa oluyor

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde uygulanan ‘Hiperbarik Oksijen Tedavisi’ ile farklı hasta grupları denizin 14 metre altındaki basınç uygulanarak yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor.

Yurthaber 06-05-24 11:53

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...

Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.

Magazin 06-05-24 10:50

Aleyna'dan Yunus Emre'ye eşi üzerinden gönderme! Beria Özden duyunca çıldırdı

Aleyna ve Yunus Emre arasındaki samimi günler son buldu. Dostluk bitti gerilim başladı. Aleyna, Yunus Emre için "Bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek" dedi. Fragmanı gören Beria Özden çıldırdı.

Magazin 06-05-24 06:59

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin 05-05-24 12:07

Yunus Emre ve Aleyna yüzleşti! Yakın dostluk bitti, ipler koptu... Nasıl bir anda düşmanlık durumuna girdi

Yunus Emre ile takımı arasında gerilimler sürüyor. Yunus Emre ve en yakın arkadaşı Aleyna konseyde yüzleşti. Yunus Emre neden yakın dostunu yazdığını açıkladı.

Magazin 05-05-24 07:19

Seçil Erzan'a kötü haber! Mağdur sayısı da, istenilen ceza süresi de arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni bir gelişme daha yaşandı. 21 olan mağdur sayısı 26'ya, Erzan için istenilen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.

Haber 03-05-24 19:30

Lösemi tedavisi gören kız arkadaşına hastane odasında evlilik teklifi etti! Kalk kız evlencez pankartı açtılar

İzmir'de 20 yaşındaki Emre Coşkun, lösemi tedavisi gören kız arkadaşı 19 yaşındaki Nehir Yurtsever'e hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yurtsever "Evlilik teklifi alınca çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum. Bu konuyu ara sıra konuşuyorduk ama seneler sonra olur diye bahsediyorduk. Özellikle hastalık sürecini yaşadıktan sonra hiçbir şeyi ertelememe kararı aldık. Bir an önce buradan çıkıp bu hayali yaşamak istiyorum" dedi.

Haber 03-05-24 16:58

Yunus Emre ve Nefise arasında tansiyon yükseldi! 'Erkek olsaydın da...' diyerek yüklendi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Yunus Emre ve Nefise arasındaki gerilim damga vurdu. Damla Can'a karşı oyun kaybeden Nefise Yunus Emre'nin desteğine çok sinirlendi. Nefise Yunus Emre'ye böyle yüklendi.

Magazin 03-05-24 08:52

Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan Yunus Emre paylaşımı! Çok yanlış

Takım arkadaşları tarafından yazılarak eleme adayları arasına giren Yunus Emre gündemden düşmüyor. Son olarak yarışmada sık sık kavga ettiği Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan açıklama geldi.

Magazin 02-05-24 09:42

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler yaşanıyor? Acil Durum Konseyi'nde Nagihan ifşa etti

Survivor All Star 2024 yarışmasında olayların ardı arkası kesilmiyor. Survivor All Star 2024 102. Bölüm Tanıtımı'nda Acil Durum Konseyi dikkat çekti. Yunus Emre ve Aleyna yaşananlar ise merak uyandırdı.

Magazin 02-05-24 07:09

7 yıl Çağla Şıkel’le evli kalan Emre Altuğ yeniden evlendi! Sürpriz nikah ise...

Son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda olan şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, 2015 yılında Çağla Şıkel'le yollarını ayırmıştı. Yeni teklisi ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sunan şarkıcı, müzik klibi için tekrar evlendi.

Magazin 30-04-24 17:13

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 30-04-24 10:40

Seçil Erzan’la aynı davada sanık olan Eligül’den Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası

Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı davada sanık olan Hüseyin Eligül, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yurthaber 29-04-24 14:29

İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile arasında geçen konuşmayı paylaştı! ''O insanı biliyorum, o düzelmez''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Başarılı hoca maç sonunda ortalık gerilince Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'yla olan konuşmasını da anlattı.

Spor 29-04-24 08:01

'Beni karısıyla karıştırmasın!' Yunus Emre'nin eşi Beria, Aleyna'nın o sözlerine sinirlendi

Aleyna ve Yunus Emre'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Aleyna ve Yunus Emre gerildi. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Aleyna'nın eşine dair dediklerini duyunca çok sinirlendi. Beria Özden "Biz başkalarının ailesine benzemeyiz" dedi.

Magazin 29-04-24 07:15

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

Nefise ve Yunus Emre şakalaşırken Aleyna o harekete sinirlendi! Kendine gel

Survivor'ın ilk gününden beri aralarındaki yakınlık gündeme gelen Yunus Emre ve Aleyna gerildi. İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 28-04-24 07:16

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 27-04-24 15:10