Galatasaray Irfan Can Kahveci Transfer Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu istiyor! Yılın transfer bombası...

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Michy Batshuayi için Galatasaray'ın devrede olduğu öne sürüldü. Oynadığı maçlarda 24 gole imza atan Belçikalı oyuncu için sarı-kırmızılıların araştırma yaptığı iddia edildi.

Spor 2024-05-31 09:22:02

Galatasaray'dan ayrılıp Eyüpspor'a transfer olması beklenen Sergio Oliveira'dan iddialara cevap geldi!

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Sergio Oliveira'nın Eyüpspor iddiaları ciddileşince Portekizli oyuncu paylaşım yaparak olaya son noktayı koydu. Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında bitecek Oliveira'nın cevabı transferin önünü kapattı.

Spor 2024-05-30 22:04:54

SON DAKİKA: Tahkim Kurulu'ndan derbi için gece yarısı kararı! Mert Hakan Yandaş'ın cezasında değişiklik...

Son dakika... Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-25 22:42:46

Fenerbahçe'de Galatasaray maçına saatler kala sakatlık şoku! Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın derbide Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Ünder, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, Galatasaray maç kadrosuna alınmadı.

Spor 2024-05-18 22:49:03

Galatasaray transfer bombasını patlatıyor! Sarı-Kırmızılılar Arda Güler'in takımdaki en yakın arkadaşı David Alaba'yı transfer ediyor

Yeni sezon hazırlıkları için kolları erkenden sıvayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Real Madrid'in yıldız ismini gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 10:01

Feghouli'nin ardından eski bir Galatasaraylı olan Emre Mor da Sarı-Kırmızılılar karşısında oynayamayacak!

Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray ile sahasında karşılaşacak Fatih Karagümrük'e maça saatler kala can sıkan bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 16:24

Yeni sezonun bombası şimdiden patlayabilir! Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi için Galatasaray iddiası...

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına oldukça kısa bir süre kalırken, yeni sezon transfer hareketliliği de iyiden iyiye hız kazanmış durumda. Sarı-Lacivertliler'de sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerden Michy Batshuayi için ise çok konuşulacak bir iddia gündemde. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 22:19

Galatasaray'ın eski oyuncusu Jo Alves, takım otobüsünde tutuklandı!

Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Jo Alves'in tutuklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. 2009/2010 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı oyuncunun bu haberi kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı.

Spor 08-05-24 18:33

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran gelişme! Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci peş peşe sakatlandı

Fenerbahçe karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlıklara engel olamadı. Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci mücadelenin ikinci yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İki oyuncunun da son durumları yarın belli olacak.

Spor 06-05-24 21:22

Mauro Icardi konusunda açıklama geldi! Yunan basını transfer olacağını yazmıştı...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Tümer Metin, Icardi'nin transfer iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak kendisinin arandığını söyledi.

Spor 06-05-24 16:42

Galatasaray, Fatih Terim'in prensini transfer ediyor! Terim bu gelişmeden mutsuz durumda...

Galatasaray'da yeni sezonun transfer hazırlıkları şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un yıldızını gözüne kestirdi ve girişimlere vakit kaybetmeden başladı.

Spor 05-05-24 14:37

İrfan Can Kahveci'ye sürpriz talip! Fransızlar duyurdu, listeye alındı

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren İrfan Can Kahveci birçok dev kulübü peşine takarken, sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:47

Galatasaray'ın eski yıldızı Mbaye Diagne, Arabistan'da fırtına gibi esiyor!

Bir dönem Süper Lig'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen Mbaye Diagne, sezon başında Suudi Arabistan 2. Lig ekiplerinden Al-Qadsiah'a transfer olmuştu. Buradaki performansıyla gol krallığına oynayan Diagne ligin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 08:10

Galatasaray, Real Madrid'den yıldız oyuncunun transferi için anlayış istedi!

Galatasaray yeni sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Real Madrid'in önümüzdeki sezon da takımda tutmayı planladığı Joselu için sarı-kırmızılılar devreye girdi ve İspanyol devinden anlayış istedi.

Spor 29-04-24 11:46

Barış Alper Yılmaz'dan Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası flaş hamle! Tepkiler sonrası geri adım attı...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İrfan Can Kahveci galibiyeti sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldız oyuncunun yaptığı paylaşımı Galatasaraylı futbolcunun beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 28-04-24 16:35

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini İtalya'da buldu! Şaşırtan detay...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Bayern Münih'e satılan Sacha Boey'in yeri halen doldurulabilmiş değil. Sarı-Kırmızılılar bu anlamda temaslarını sürdürürken sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 24-04-24 21:28

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin tarihine geçmeyi başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanştan 2 ya da daha farklı şekilde galip ayrılması durumunda yarı finale yükselecek. İrfan Can Kahveci, müsabakada attığı golle adını tarihe yazdırdı.

Spor 11-04-24 22:31

İrfan Can Kahveci: ''İlk yarıda bilerek kendimi yere attım çünkü...''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.

Spor 11-04-24 22:02

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-24 18:08

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor 05-04-24 22:40

İrfan Can Eğribayat'ın büyük hatasını Balotelli affetmedi ve topu boş kaleye gönderdi! Gol sevincindeki hareket ise sosyal medyada gündem oldu...

Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat'tan büyük bir hata geldi. Topu takım arkadaşına atmak isterken yavaş bir vuruş yapan İrfan Can'ın bu hatasını Balotelli değerlendirdi ve araya girerek topu ağlara gönderdi. İtalyan yıldızın gol sevinci ise sosyal medyada olay oldu.

Spor 03-04-24 21:09

Fenerbahçe'de Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor maçında oynayabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, birer maçtan men edilen Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarının durdurulduğunu ve yapılan itirazın daha sonra inceleneceğini açıkladı.

Spor 03-04-24 18:59

Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan istifa paylaşımı geldi!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Trabzonspor’a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat da 1 maç men cezası aldı. Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan yoğun tepki geldi.

Spor 03-04-24 16:10

SON DAKİKA: Fenerbahçeli futbolcular ceza aldı mı? Merakla beklenen PFDK kararları az önce açıklandı, 6 maç seyircisiz oynama cezası...

Son dakika haberi! Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlarla ilgili olarak futbolcular PFDK'ya sevkedilmişti. PFDK, Trabzonspor'a 6 maç ceza verdi. Öte yandan Fenerbahçeli futbolculardan Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat bir maç ceza aldı. Batshuayi ve Osayi Samuel ise ceza almadı.

Spor 03-04-24 14:30

Fenerbahçeli futbolcular kaç maç ceza alacak? Sürpriz madde ortaya çıktı...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor’dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK’ye sevk edildi. Yapılan sevklerin ardından kimin kaç maç ceza alabileceği de yavaş yavaş netlik kazandı.

Spor 02-04-24 07:42

İlkay Gündoğan Barcelona yönetimine ayrılık talebini iletti, Galatasaray bunu duyar duymaz harekete geçti!

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken, taraftarı oldukça heyecanlandıran bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar Barcelona'da mutsuz olduğu bilinen İlkay Gündoğan'ı listesine aldı. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 22:55

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 09:07

Galatasaray peşindeydi, Rangers kararını verdi! Rıdvan Yılmaz'dan Sarı-Kırmızılılar'a kötü haber

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak takımında kalan Rıdvan Yılmaz, milli takımın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak aday kadrodan çıkarılmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon sonunda kadrosuna katmak istediği isim için Rangers'tan beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 13:42

Mertens'in en yakın arkadaşı Insigne, Galatasaray'a gelmek için can atıyor!

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden hız verildi. Sezon sonunda futbolu bırakacak Mertens'in yerine oyuncu bakmaya başlayan sarı-kırmızılılar için sürpriz bir isim masaya geldi.

Spor 22-03-24 09:51

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçeli o isimlere tepki! 'Delikanlılığa sığmaz' dedi, o görüntüleri işaret etti

Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimiyle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Doğan, Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ise tepki gösterdi. Doğan, "Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz" diye konuştu. Öte yandan Doğan, iki Trabzonspor taraftarının da tutuklandığını söyledi.

Spor 20-03-24 15:59

Gecenin en çok konuşulan isimlerindendi! Egemen Korkmaz İrfan Can Eğribayat'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 22:02

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz yumruk atmaya çalıştı, İrfan Can Eğribayat ateş püskürdü: Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı. Son düdüğün çalmasıyla birlikte bazı taraftarlar sahaya girerken, futbolcular ve taraftarlar arasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Eski Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz'ın da sarı-lacivertli ekibin file bekçisi İrfan Can Eğribayat'a yumruk atmaya çalıştığı anlar ortaya çıktı. Eğribayat ise yaptığı açıklamayla Korkmaz'a ateş püskürdü.

Spor 18-03-24 06:34

Galatasaray Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosun kattı! Transferi genç oyuncu kendisi açıkladı

Transfer için kolları erken sıvayan Galatasaray ilk hamlesini yaptı. Sarı-Kırmızılılar Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 11:42

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye erken transfer çalımı! Roma'nın yıldızı El Shaarawy bonservisiyle geliyor... Yapılacak teklif belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar için erkenden kolları sıvayan ekiplerden Galatasaray da sürpriz bir ismi listesine aldı. Sarı-Kırmızlılar sezon başında Fenerbahçe'nin istediği yıldız oyuncu Stephan El Shaarawy için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 11:41

Muammer Sarıkaya: “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz”

Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralık olarak kattığı Muammer Sarıkaya, “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz” dedi.

Spor 05-03-24 12:33

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-24 19:45

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kadrolar belli oldu! Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Derrick Köhn ilk 11'de başlıyor...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fernando Santos'un ekibi Beşiktaş ile Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray karşı karşıya geliyor. Derbiye çok az bir süre kala iki takımın da kadrosu belli oldu.

Spor 03-03-24 16:14

Galatasaray'dan bir dev satış daha geliyor! Sacha Boey'un ardından yeni rekor...

Galatasaray ara transfer döneminde Sacha Boey'u Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında göndermişti. Tarihi rekor anlaşmasına imza atan sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle daha gelebilir.

Spor 02-03-24 17:36

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara olay yaratan eleştiri! ''İkisinin de Brezilya pasaportunu iptal ederdim''

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sarı-kırmızılıların elenmesinin ardından medyada da tepkiler yağmur gibi geldi. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 01-03-24 07:35

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci yıldızlaştı! Galatasaray derbisi öncesi İstanbulspor maçından 3 puan...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Fernando Santos'un tek hedefi Galatasaray derbisi öncesi sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş; Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Spor 25-02-24 20:53

Ne ligde, ne Avrupa'da, ne de kupada oynayabilecek! Fenerbahçe'de son haftaların en formda ismi İrfan Can Kahveci'den kötü haber

Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Fenerbahçe'ye yıldız isim İrfan Can Kahveci'den kötü haber geldi. Yaşadığı sakatlık sonrası yırtık olduğu öğrenilen Kahveci Konferans Ligi'nde oynanacak Union SG mücadelelerinde forma giyemeyebilir. İşte detaylar...

Spor 24-02-24 17:44

Icardi'nin Ankaragücü maçında taraftarlara cinsel organıyla yaptığı iddia edilen hareket için Galatasaray yönetiminden açıklama geldi!

Galatasaray'ın ligde son oynadığı Ankaragücü maçında yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin rakip taraftarlara cinsel organını tutarak tepki gösterdiği iddia edilmişti. Galatasaray Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetici Can Natan'dan konuyla alakalı açıklama geldi.

Spor 22-02-24 09:35

Yılın transferi! Şehit Fethi Sekin’in oğlu resmen Galatasaray’da!

Şehit polis memuru Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Spor 16-02-24 14:28

UEFA'nın beklenen listesi yayımlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 20 kulüp arasında yer aldı

Futbolun patronu FIFA tarafından ara transfer döneminde harcanan rakamlar açıklandı. En çok bonservis ödeyen ülke Fransa olurken listede Fenerbahçe ve Galatasaray'ın olması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 16-02-24 11:17

Okan Buruk'un maç sonunda söyledikleri Galatasaray yönetimini üzdü!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçının ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin mutluluğu yaşadıklarını belirterek, "İkinci maç için avantajımız oldu. Zorlu bir fikstür var. Önemli bir galibiyet oldu" dedi. Sözlerine transfer gündemiyle devam eden tecrübeli çalıştırıcının sözleri sarı-kırmızılı yönetimi rahatsız etti.

Spor 16-02-24 11:05

Galatasaray'da keyifleri kaçıran açıklama! Yeni transfer Serge Aurier hakkında bilgilendirme...

Galatasaray, yeni transferi Serge Aurier'in sakatlığı hakkında resmi bir açıklama yayımladı.

Spor 16-02-24 09:38

O da rekor kıracak... Geldiği fiyatın tam 10 katı! Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz için transfer iddiaları konuşulmaya başlanırken, Sarı-Kırmızılı yönetim başarılı oyuncunun bonservisini belirlediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 12-02-24 17:07