Geri Haberleri

EURO 2024 için geri sayım!

Almanya'daki 10 şehirde 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için geri sayım başladı.

Spor 2024-06-03 13:58:11

EURO 2024’ün en değerli sağ beki Trent Alexander Arnold!

EURO 2024 öncesi geri sayım sürerken en yüksek piyasa değerine sahip sağ bek Trent Alexander Arnold oldu.

Spor 2024-06-03 13:50:38

Marmara Denizi'nde endişelendiren görüntü! Müsilaj geri mi dönüyor?

'Müsilaj' bir dönem Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Son olarak Gemlik Körfezi’nde ortaya çıkan manzara endişe yarattı. Marmara Denizi'nin üstünde oluşan görüntüler, vatandaşlar arasında "müsilaj geri mi dönüyor?" sorularını akla getirdi.

Haber 2024-06-02 18:05:00

Final sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor! The Umbrella Academy dizisinin final sezon tarihi belli oldu

Netflix'in sevilen çizgi roman uyarlaması 'The Umbrella Academy' dizisi 4. sezonuyla final yapmaya hazırlanırken yayın tarihi de belli oldu. 4. sezonun ilk fragmanı paylaşıldı ve dizinin yayın tarihi 8 Ağustos olarak açıklandı.

Trend 2024-06-01 15:47:53

Düşüş yatırımcının gözünü korkutmuştu: Pazartesi gününden itibaren başlıyor! İslam Memiş gram altın için rakam verdi

Ons altın fiyatının zirveden geri dönüşü hızlı oldu. Altının onsunda yaşanan düşüş gram altın fiyatını da etkiledi. Toparlanma çabalarını sürdüren gram altın fiyatı haftayı hafif yükseliş ile sonlandırdı. Haziran ayına girilmesiyle yatırımcılar piyasaların açılışı olan Pazartesi gününe gözünü çevirdi. İslam Memiş ‘kademeli alış’ uyarısı yaptı, “Haziran’ın ortası, son haftası ve Temmuz ayının ilk haftasında altın fiyatlarında yükseliş yönlü hareketler göreceğiz” dedi.

Finans 01-06-24 15:13

6 haftalık bebeği ve köpeğini aynı odada bıraktı! Beşiğinde uyurken bir anda saldırdı... Minik bebek parçalanarak öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinde Mansoor ailesi kabus dolu anlar yaşadı. 6 haftalık bebekleri Ezra ile 8 yıldır sahibi oldukları Husky cinsi köpeklerini aynı odada bırakan aile sesleri duyarak geri geldiklerinde kabus dolu bir manzarayla karşılaştı. Aile köpeklerinin beşiğinde uyuyan bebeklerine saldırdığını ve onu parçalayarak öldürdüğünü ifade etti.

Trend 01-06-24 09:08

Memuru emeklisi hepsi bu veriyi bekliyor! Zammı etkileyecek 5 aylık enflasyon farkında geri sayım! Tahminler belli oldu

Milyonlarca memur ve memur emeklisi aylıklarını artıracak verinin açıklanmasını bekliyor. Mayıs ayı enflasyonu için geri sayım başladı. Emekliler geçtiğimiz aylarda açıklanan verilerle yüzde 18.72'lik zammı şimdiden garantilemişti. Ekonomistlerin de mayıs ayı beklentileri belli oldu.

Finans 31-05-24 15:36

'Mutlu son masajı' görünce inandı, teminat için 50 bin lira silikon parası gönderdi! Eşine söyleriz deyince 170 bin lirasından daha oldu: 'Değişik fantezi özellikleri varmış'

Tunceli'de yaşayan B.C. sosyal medyada gördüğü 'mutlu son masajı'na inandı. Gelmesi için anlaştığı kadın silikonlarının başına bir şey gelmesin diye 50 bin lira teminat parası istedi. Parayı gönderen B.C. kadın gelmeyince dolandırıldığını anladı. Parasını geri isteyince de 'ailen öğrenir' diyerek tehdit edildi. B.C. bu kez ailesi öğrenmesin diye kredi çekip 170 bin lira daha gönderdi.

Haber 31-05-24 12:54

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Hükümetin hesabı net diyerek duyurdu: Kök maaş ve emekli zammında asgari ücret detayı! Oranları tek tek açıkladı

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin temmuz zammında geri sayım başladı. Emekliler 6 aylık enflasyon farkının üzerine refah payı ya da seyyanen zam yapılıp yapılmayacağını konuşurken zam oranında da tablo şekilleniyor. Emeklilere zam oranı ne kadar olacak. Kritik tarih 3 Temmuz -20 Temmuz arasında. Kök aylık ve en düşük emekli aylığı hesaplamaları değişir mi, en düşük emekli aylığı asgari ücrete sabitlenir mi? İşte detaylar...

Finans 31-05-24 07:40

Sacha Boey için transfer iddiası! Türkiye'ye geri dönüyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçirdiği sakatlıktan sonra forma şansı bulamayan Boey'in önümüzdeki yıl Türkiye'ye kiralanacağı yazıldı.

Spor 30-05-24 16:50

7 yıl önce çırak olarak başladı! İnceliklerini öğrenip ileriye taşıdı... Çok az kişi yapıyor 'Müşteriler beğenince işi büyütmeye karar verdim'

Düzce’de 7 yıl önce sanayide çırak olarak işe giren ve mesleğin inceliklerini öğrendikten sonra motor ustası olan 47 yaşındaki Murat Çetin, araçlardan çıkan parçalardan obje, robot maketler ve heykeller yapıyor. Çetin, hayal gücünü ve el beceresini kullanarak yaptığı geri dönüşüm eserlerini sergileyeceği bir müze kurmayı hedefliyor. Çetin "Küçük objeler yapmaya başladım. Müşteriler beğenmeye başlayınca ben de işi büyütmeye karar verdim. Talep olmaya başladı. Şu anda güzel eserlerim var" dedi.

Haber 30-05-24 15:15

‘Temmuz’a kadar 20 bin lirayı bulacak’ dedi: Emekliye en düşük maaşta rakamı açıkladı: 2000 sonrası SSK’lılardan sonra memur emeklileri için bu yıl ilk!

SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşı zammı için geri sayım başladı. Temmuz zammı için son 2 veri kalırken oran neredeyse netleşti. En düşük emekli maaşı içinse kulislerde 10 bin liranın 12,500 liraya yükseltileceği konuşuluyor. Bu konuda AK Partili kurmayların emekli kök aylıklarının artırılması yönünde baskı yaptığı öğrenildi. Öte yandan SGK Başuzmanı İsa Karakaş bu yıl ilk kez 2000 sonrası SSK’ların ardından memur emeklileri için de intibak sorununun oluşacağına dikkat çekti.

Finans 30-05-24 07:31

Sağlık Bakanlığı devreye girmişti! Diyaliz olayında üçüncü ölüm haberi geldi

Burdur'da 25 Mayıs günü diyaliz tedavisinin ardından fenalaşınca hastaneye geri dönen, buradan da Antalya Şehir Hastanesine sevk edilen hastalardan 67 yaşındaki Somali uyruklu Amina Abas Jama da hayatını kaybetti. Olayda ölenlerin sayısı 3'e çıkarken, 18 hastanın tedavisi ise sürüyor.

Haber 29-05-24 19:17

Yalı Çapkını dizisine usta oyuncu geri dönüyor!

Cuma akşamlarına damga vuran fenomen dizi Yalı Çapkını'nın her sahnesi çok konuşuluyor. Sezon sonuna doğru giderken eski konuk oyunculardan Tamer Levent diziye geri dönüyor.

Magazin 29-05-24 17:47

Yatırımcıları ilgilendiren düzenlemede geri sayım başladı: 100 milyon lira gelir bekleniyor

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme geçtiğimiz haftalarda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme geldi. Düzenlemede geri sayım başlarken 100 milyon liralık gelir etkisi oluşturması bekleniyor.

Finans 29-05-24 15:44

Flört uzmanından kafa karıştıran açıklama! Erkeklerden neredeyse vazgeçiyordum ama basit bir şey onlara olan inancımı geri getirdi

Sosyal medyadan yaptığı ikili ilişkilere yönelik paylaşımları sayesinde flört uzmanı olarak kabul edilen Jana Hocking, bir an hayatını değiştirene kadar erkeklerden vazgeçmek üzere olduğunu söyleyince dikkatleri üzerine çekti. Romantik ilişkilerinde umutsuzluğa kapıldığı anda Hocking, erkeklerin kadınlara yönelik psikolojik ve fiziksel şiddete karşı çıkan tavrını görerek kendisini iyi hissettiğini belirtti.

Trend 29-05-24 11:50

Belediye başkanından belediye çalışanına cinsel saldırı! 'Siyasi kumpas' dedi...

Zonguldak'ın Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'ın (51), belediye çalışanı Duygu K.’ye (32) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Suçlamaların siyasi kumpas olduğunu öne süren Başkan Demirtaş, ‘Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Demirtaş’a ayrıca, cinsel taciz suçundan da 10 ay hapis cezası verildi. Bu cezada hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 10:59

Son dakika: Evi, arsası, yazlığı olanlar için son 3 gün! Cezalara zam gelmişti: 500 bin liraya 1420 lira ödeme

Son dakika haberleri… Emlak vergisi ödemelerinde son taksit ödeme süresi için geri sayım başladı. Vergiden muaf olmayanlar 31 Mayıs’ı kaçırırsa her ay için yüzde 4,5 gecikme faizi ödemek zorunda kalacak. Peki emlak vergisi nereye ödenir? Kimler emlak vergisinden muaf tutulur? 500 bin liralık konutta örnek hesap ortaya çıktı. İşte emlak vergisi ödemeleri için son dakika haberinin detayları…

Finans 29-05-24 10:12

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'ya taraftardan tepki! Hiç paylaşım yapmadı, taraftarı çok kızdırdı

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği ve satın alma opsiyonunun kullanılmaması nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'a geri dönecek olan Nicolo Zaniolo'ya taraftardan tepki yağıyor. İşte detaylar...

Spor 29-05-24 09:34

Hepsi boş bekletiliyordu: 1 Temmuz'dan sonra sayıları artacak! Kira sözleşmesinde 11'inci yıl detayı

Yüzde 25 kira zam sınırının 1 Temmuz itibarıyla bitecek olması ile artışta TÜFE hesaplamasına geri dönülecek. Emlak sektörü temsilcileri sınırın sona ermesinin ardından boş tutulan evlerin de piyasaya arz edilmesini bekliyor.

Finans 29-05-24 09:22

Interpol'ün aradığı 53 yaşındaki İngiliz öğretmen, Türkiye'de öğretmenlik yaparken bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle İngiltere'de tutuklandı

İstanbul'daki bir anaokulunda 5 yaşındaki öğrencisine şiddet uyguladığı ve cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle ifadeye çağırılan İngiliz öğretmen Rebecca Kate Richardson ülkesine geri dönmüştü. Kırmızı bültenle aranan öğretmen İngiltere'de tutuklanırken hakkındaki suçlamaları reddederek Türkiye'nin iade talebine karşı çıktığını söyledi.

Trend 29-05-24 09:01

İzmir açıklarında 29 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 29 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Yurthaber 29-05-24 08:11

Ordu'da freni boşalan aracın bina bahçesine düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı

Ordu'da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu hafif ticari araç park halindeyken geri geri giderek 5 metrelik yükseklikten bir binanın bahçesine düştü.

Yurthaber 29-05-24 08:04

Bayram öncesi piyasalar hazırlık yapıyor! Altın fiyatları düşerken yeni tahmin geldi: Cuma gününe dikkat, fiyatları etkileyecek

Altın fiyatları rekor seviyelerden geri gelmesinin ardından yükseliş için yol arasa da bir ileri bir geri hareketlerine devam ediyor. Ons altındaki düşüş gram altın fiyatı üzerinde de etkili olurken uzmanlardan ‘Altın düşer mi yükselir mi?’ sorusuna yanıt geldi. Cuma gününe dikkat çeken uzmanlar altın tahminini 100 dolar artırdı. İslam Memiş ise, “İnsanlar döviz ve altını bozdurarak TL'ye yöneliyor” diyerek Kurban Bayramı öncesi yatırımcıya uyarıda bulundu.

Finans 29-05-24 07:50

Survivor All Star'da şampiyonluk yarışı alevlendi! İşte elenen isim... Dominik'te gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Finale doğru geri sayım başlamışken adada kalan yarışmacılar adeta kıran kırana mücadele veriyor. Birbirinden güçlü isimler finale adını yazdırmak için çaba gösteriyor. Yarışmanın son bölümünde ise adaya veda eden isim belli oldu.

Kulis 29-05-24 07:24

ABD borsasında 100 yıl sonra ilk! Yeniden başlıyor: Sadece 1 günde...

Wall Street yaklaşık 100 yıl sonra T+1 takas dönemine geri dönüyor. Bugün itibariyle başlayacak uygulama ile hisse piyasalarında işlemlerin gerçekleşmesi sadece 1 günde yapılabilecek.

Finans 28-05-24 09:08

MYNET ÖZEL | SON DAKİKA: Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılacak! Adli Tıp raporu savcılığa ulaştı

Dilan Polat hakkındaki son dakika haberine Mynet ulaştı! Dilan Polat, intihar girişimi nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılacak. Savcılığa ulaşan raporda Dilan Polat için "Suisid (intihar) riski tespit edildi" ifadesi yer alıyor. Dilan Polat, 3 aylık sürenin ardından cezaevine geri dönecek.

Manşet 27-05-24 15:51

Başakşehir, Dubois'in Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı

Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Dubois'in sarı-kırmızılılara geri döndüğü duyuruldu. RAMS Başakşehir yaptığı açıklamada yıldız oyuncuya teşekkür etti.

Spor 27-05-24 14:54

Çocuk yaşta evlendi, kuzeni üzerine kuma getirildi, eşinden şiddet gördüğü için kaçtı bu kez de kardeşinden dayak yedi

Konya'da yaşayan Ebru Barık'ın hikayesi duyanları kahretti. Çocuk yaşta evlenen Barık'ın çocuğu olmadığı için kuzeni üzerine kuma getirildi. Tedavi görünce kocası geri döndü 3 çocuğu oldu. Ancak kocası onu aldatmaya ve şiddet göstermeye devam etti. Evi terk edip çocuklarını yanına alan Barık bu kez de erkek kardeşinin saldırısına uğradı.

Haber 27-05-24 12:35

Hastaların sayısı bugün arttı! Diyalize girenler aynı şikayet hastaneye geri dönmüştü: Burdur'da tedirginlik sürüyor

Dün Burdur Devlet Hastanesi'nde yaşananlar tedirginlik yarattı. Hastanede diyalize giren birçok hasta aynı şikayetlerle hastaneye tekrar geldi. Olayla ilgili Burdur Valiliği de devreye girdi, diyaliz merkezi kapatıldı. Evde fenalaşan hastaların sayısı dünden bugüne arttı. 33 hastadan 18'inin durumunun ağır olduğu belirtildi. 14 hastayla ilgili ise farklı bir gelişme yaşandı.

Haber 26-05-24 16:11

SGK düğmeye bastı: Eşe dosta iyilik yapmak isterken o yola başvurulanlar yandı! Hem faiziyle geri alınacak hem de 5 yıla kadar hapis var!

Sigortalı olarak çalışmadığı halde emekli olabilmek, ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyenlere Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kötü haber geldi. Hem sahte sigortalıları hem de sahte sigorta yapanları cezalar bekliyor. SGK düğmeye bastı ve yeni platformu kurdu. Ödenekleri faiziyle geri ödemeden hapis cezasına kadar yaptırımları var. İşte detaylar...

Finans 26-05-24 09:06

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi zammında bu oranlar ilk kez konuşuldu! Kök aylık tablosunu değiştiren formül! İkisi bir arada artış

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuzda açıklanacak zam oranında. Geri sayım başladı, zam oranları için hesaplar yapılıyor. Zam oranı için yeni bir formül daha ortaya çıktı. İşte kök maaş tablosunu değiştirecek düzenleme...

Finans 26-05-24 07:37

Daha pahalıydı: Borsa İstanbul’dan Darphane’nin altın sertifikasına gol! ‘3 temel faktör var…’ dedi, tahmini açıkladı

Ons altın fiyatı yüzde 3’ten fazla düşerken, gram altın fiyatı da bu rakama yakın geri çekilerek altın yatırımcılarını şaşırttı. Piyasalarda yaşanan düşüş sonrası panikleyen yatırımcı şimdi ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ diye merak ediyordu. Altın için çifte tahmin geldi. UBS ons, Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise gram öngörüsünü paylaştı. Uzman isim Darphane’nin altın sertifikasına dikkat çekerek, kritik bir yorumda bulundu.

Finans 25-05-24 11:46

Dünya Güzellerim ekranlara geri dönüyor... Yeni sezon için o ünlü isme teklif gitti! Tam 1 milyon dolar isteyince teklif başka isme gitti

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı yayınladığı dönemde çok konuşuluyordu. Bir süre YouTube'da yayınlanan program yeniden TV ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. İddiaya göre kadro değişti. Çekimleri Haziran'da başlayacak olan programın sunucusu ise Seray Sever olacağı öne sürüldü.

Magazin 24-05-24 09:30

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 24-05-24 08:58

Abdullah Avcı: Üzüntülüyüz; kazanmayı çok istiyorduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "15'inci, 20'nci dakikadan sonra oyunu Beşiktaş aldı ya da biz verdik. Rakibe uzak kaldık. Baskılarımızı net yapamadık, geri döndüremedik. Beşiktaş o bölümü topa sahip olarak net şekilde iyi oynadı. Çok istiyorduk. Üzüntülüyüz. Kazanmayı çok istiyorduk" dedi.

Spor 24-05-24 00:04

Kripto para piyasasında gözler Ethereum ETF kararında: Kritik 24 saatte geri sayım başladı

Kripto para piyasasında gözler, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin vereceği karara çevrildi. Yarın açıklanması beklenen karar sonrası kripto para piyasasında hareketlilik bekleniyor. ETF haberlerinin gündem olmasının ardından hem Bitcoin hem de Ethereum'un fiyatlarında artış yaşanmıştı.

Finans 22-05-24 12:39

Borsada halka arz rüzgarı! Özyaşar Tel ve Galvanizleme yarın talep toplamaya başlıyor

Özyaşar Tel ve Galvanizleme'nin halka arzında talep toplama yarın başlıyor. Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derviş Ali Çokyaşar, "Halk arz gelirinin yüzde 30'unun işletme sermayesinin güçlendirmesi yüzde 40'ını finansman maliyetlerinin düşürülmesi, geri kalan yüzde 30'lada yatırım, makine ve ekipman alarak ton bazında büyümeyi düşünüyoruz" dedi.

Finans 22-05-24 10:13

Ev ve araba almak isteyenler dikkat! Parayı unutun, ödemeler artık böyle olacak: Otomobil bayileri 'gayrimenkul timi' kuruyor

Yüksek enflasyon vatandaşı Milattan Önce 9000 yılına geri götürdü. Paranın icadından önce ödeme yöntemi olarak kullanılan ‘takas’ yeniden canlandı. Alım gücü düşen ve krediye erişemeyen vatandaş otomotiv ve gayrimenkulde takaslı satışlara yöneldi. Otomobil almak için konut, arsa ve tarla takası önerenler olduğu gibi, 3 milyon TL’lik Mercedes’ini daire karşılığı satışa çıkaranlar var. Sadece ev ve arabada değil motosikletten elektronik eşyaya da takas ilanları artışa geçti.

Finans 22-05-24 09:28

Alın parayı geri diyerek isyan etti! Son görüntüsü endişelendirdi

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Hastane odasından paylaşımlar yapan Uzman "Alın parayı geri" diyerek isyan etti. Ünlü isim son görüntüsüyle de endişelendirdi.

Kulis 22-05-24 07:17

Kamuda personel servisi tartışması! Memur Sen Başkanı yargıyı işaret etti!

Kamuda tasarruf paketi kapsamında kamu personellerinin servislerinin kaldırılması gündem olmaya devam ediyor. Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kayıt altına alınan hakkın genelgeyle geri alınamayacağını söyledi. Yalçın kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Finans 21-05-24 14:32

Arzum Onan ekranlara dönmeyi düşünmüyor! Uzaklaştıkça uzaklaştım

Arzum Onan son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme geliyordu. Onan'ın oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Onan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 21-05-24 13:15

Yunus Akgün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı!

Galatasaray'dan sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık giden Yunus Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Leicester City'e veda etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 12:53

Alex de Souza'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Brezilyalı hoca Semih Şentürk'ü istiyor

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Türkiye'ye Antalyaspor'a hoca olarak uzun yılların ardından geri dönerken ilk hamlesi de belli oldu. Brezilyalı hoca ilk transferini Fenerbahçe'den yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 10:01

Emeklinin temmuz için geri sayımı başladı! Seyyanen zam ihtimali de ortaya çıktı: SGK Uzmanı İsa Karakaş rakam verdi: 'En az...'

Milyonlarca emekli zam için geri sayıma başladı, hesap makineleri çıktı, oranlar hesaplanıyor. Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon tahmini değiştirmesinin ardından hesaplar da değişti. Emekliler 6 aylık enflasyon farkına ek refah payı da bekliyor. Temmuzda seyyanen zam ihtimali ne?

Finans 21-05-24 09:31

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Banu Parlak, Dilan Polat’tan şikayetini geri çekti! Sebebini ise şöyle açıkladı: Nilda'nın o sözleri...

Güzellik merkezi sahibi Banu Parlak, tartışma yaşadığı Dilan Polat - Engin Polat çiftinden, işyerini kurşunladıklarını iddia ederek şikayette bulunmuştu. Parlak, şikayetini geri çekti. Parlak ayrıca Polat çiftine yönelik şikayetini neden geri çektiğini de açıkladı.

Kulis 20-05-24 17:32

Ayhan Bora Kaplan mahkemede de rahat durmadı, salondan atıldı! Gizli tanıktan davanı seyrini değiştirecek hamle

Ankara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne ilişkin davada hareketli dakikalar yaşandı. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada mahkeme başkanı 'Ü5W1G8K6L3' kod adlı gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini duyurdu. Tanık Erkan Doğan'ın ifadelerine sinirlenen Bora Kaplan da duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle salondan atıldı.

Haber 20-05-24 16:37

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un dün gece stadyuma yöneticileriyle birlikte girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dursun Özbek, "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir." dedi.

Spor 20-05-24 15:50