Pet Kuafor Haberleri

Suyla dolan araçların içini pet şişelerle boşaltmaya çalıştılar! Yer: Ankara... Caddeler göle döndü, arabalar suya gömüldü

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da sağanak yağış etkili oldu. Öğleden sonra başlayan şiddetli yağış, kentin birçok bölgesinde su baskınlarına yol açtı. Birçok cadde ve sokak su altında kalırken araçlar suya gömüldü, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Ayaş ilçesine yol da tamamen suyla kaplanırken bazı araçların içi suyla doldu. Vatandaşlar suyla dolan araçların içini pet şişelerle boşaltmaya çalıştı. Öte yandan sağanağın etkili olduğu Uşak'ta da benzer manzaralar yaşandı.

Haber 2024-06-08 16:28:55

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Karaman’da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda pet bardaklara ekilmiş kenevir bitkisi ile ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-05-09 10:47:11

Ayakkabı sektöründe ilerleyememişti... Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı! Yeni işi çok konuşulacak

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Mustafa Sandal bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Sandal, geçtiğimiz yıl oğlu Yaman için Küçük Armutlu’da ayakkabı dükkanı açmıştı. Ünlü şarkıcı işler yolunda gitmeyince dükkanını kapattı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaptı.

Magazin 2024-05-08 09:20:36

THY, İstanbul Havalimanı’nda Pet Lounge kuracak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa kabulü kriterleri üzerinde olan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayanlar için İstanbul Havalimanı’nda bir "Pet Lounge" konusunda çalıştıklarını duyurdu.

Yurthaber 2024-04-25 08:12:32

Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Türk futbol tarihi bundan daha aşağılık bir sezon yaşanmamıştır!''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Ali Koç, "Stadyumlarda genelde bardakla verilir, pet şişeler atılıyordu… Üst araması olmamış. Karadeniz insanı merttir. Maskeyle maça gidildiğini hiç hatırlamıyorum. Bir kez daha Fenerbahçe’nin şampiyonluk hedefi elinden alınacaktı." dedi. Bu sözlerinin ardından Galatasaray yöneticisi Erden Timur'a yüklenen Koç'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-24 16:54

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-24 10:59

Hakkari'de dondurulmuş halde 17 kilo 300 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'de bir minibüste 4 pet şişe içinde dondurulmuş halde 17 kilo 300 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 26-02-24 08:57

Rus kadın dağda ölü bulunmuştu! Yanındaki eşyalar dikkat çekti... Yeni gelişme

Tatil için geldiği Antalya’nın Kemer İlçesinde kaldığı otelden dağlık bölgeye giden ve kaybolan daha sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedenine ulaşılan Rus Uyruklu Nadezhda Iarygina’nın, yanında boş uyku hapı kutuları bulunduğu ve içinde alkol olduğu değerlendirilen pet şişeler olduğu tespit edildi.

Haber 13-01-24 17:05

Beyoğlu’nda yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu: Pet şişedeki alkol 700 litreyi yakalattı

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, yılbaşı öncesinde sahte içki üretimi ve satışı yapan adreslere baskın yaptı.

Yurthaber 27-11-23 10:22

Su şişelerinin altında kaldı, ölümden döndü! Korku dolu anlar kamerada

Sarıyer'de, zincir markete getirilen su dolu pet şişeler, paletle kamyonetten indirilirken şoförün üzerine devrildi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarılan şoför, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 15-09-23 15:51

Otobüste infial yaratan görüntüler: Pet şişeye idrarını yaptı, kaptan aracı durdurup yaka paça indirdi

İstanbul'da bir otobüste yolculardan biri pet şişeye idrarını yapınca diğer yolcular çılgına döndü. Otobüste bir anda sesler yükseldi, yolcular "Atın şunu, bu ne rezillik" diyerek tepki gösterdi. Otobüsü durduran şoför, yabancı uyruklu olduğu belirtilen yolcuyla yanındaki kişiyi yaka paça otobüsten indirdi.

Haber 08-08-23 16:02

Kocaeli'de pet shop katliamı! Sabah dükkanı açmaya geldiğinde gözlerine inanamadı... Böyle canice, vahşi bir olay yaşamadım

Kocaeli'de bir petshopun önünde katliam gibi bir olay yaşandı. Pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler öldürüldü. Katledilen tavşanın kafası iş yerinin önüne atıldı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 03-08-23 10:58

Tarlasına dadanan zehirli yılanı eliyle yakalayıp pet şişeye böyle koydu

Bursa'da havaların ısınmasıyla birlikte tarlalarda dev yılanlar görülmeye başlandı. İznik ilçesinde bir çiftçi devasa yılanı eliyle yakalayıp bidona koymayı başardı ve tekrar doğaya saldı.

Haber 18-07-23 10:58

Zehirli yılanı eliyle yakalayıp pet şişeye böyle koydu

Bursa’da havaların ısınmasıyla birlikte tarlalarda dev yılanlar görülmeye başlandı. İznik ilçesinde bir çiftçi devasa yılanı eliyle yakalayıp bidona koymayı başardı ve tekrar doğaya saldı.

Yurthaber 18-07-23 10:07

Sıcaklarda suyu sakın böyle içmeyin! Kansere yol açıyor olabilirsiniz

Ülkemizde özellikle son dönemlerde aşırı sıcak günler yaşanıyor. Sıcak yaz günlerinin gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber su tüketimi de arttı. Uzmanlar, pet şişede bekleyen suyu tüketmenin zararları olduğunu söylüyorken özellikle arabada bekletilmiş suların zararlı maddeleri ortaya çıkardığı belirtiliyor. Kansere yol açabilen yanlış su tüketimi şekli ve detayları haberimizde.

Haber 14-07-23 08:56

Van'da öğrenciler atıl malzemelerden değişik objeler üretiyor

Van'ın Erciş ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Sezai Karakoç Anadolu Lisesi'nde açılan kurstaki öğrenciler, kağıtlar, plastik, pet şişe, karton rulo gibi malzemelerle yaptıkları ürünlerle geri dönüşüme dikkati çekiyor.

Yurthaber 13-06-23 13:38

Tarlada şaşırtan manzara... Görenlerin dikkatini çekiyor! Bir de bunu deneyeyim dedim

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde ektiği domates fidelerini soğuk ve dolu yağışından korumak isteyen çiftçi Naci Kılıç'ın aldığı önlem görenleri şaşırttı. Çiftçi Kılıç, geri dönüşümden aldığı 5 litrelik 600 pet şişenin alt kısmını keserek, ektiği fidelerin üzerlerini tek tek kapattı. Tarlanın bir bölümünü adeta şişeden seraya dönüştüren Kılıç, "Bu sayede fideleri doludan, soğuktan koruyorum. Daha önceleri naylon çekiyordum. O da biraz zor oluyordu. Bir de bunu deneyeyim dedim." şeklinde konuştu.

Haber 21-05-23 12:31

AK Partililerle CHP'liler arasındaki tartışma büyüdü: 2 yaralı, 1 gözaltı

Gaziantep'te seçim çalışmalarını sürdüren AK Partili ve CHP'liler arasında tartışma çıktı. İlerleyen dakikalarda tansiyon artınca taraflar birbirine pet şişe ve taş fırlattı. Bölgede bulunan bir CHP'li bir el havaya ateş açtı. Yaşanan olay sonrası 2 kişi yaralanırken havaya ateş eden şahıs gözaltına alındı.

Haber 09-05-23 20:25

Onur Şener davasında korkunç detaylar! Göz bebeklerinden anladım dedi gördüğü manzarayı anlattı... Salon ise bir anda karıştı

Müzisyen Onur Şener'in eğlence mekanında istek parça çalmayı kabul etmediği için öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı. Tanıkların dinlendiği son duruşmadaki ifadeler yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Öte yandan izleyiciler arasında bulunan ve avukat cübbesi giyen bir kişi, tutuksuz sanıklardan Gözde G.'ye elinde bulunan su dolu pet şişeyi fırlatarak küfretti ve salon karıştı.

Haber 04-05-23 08:21

Pelikanın midesinden çıktı! Ekipler şaşkına döndü

Kocaeli'de Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya'da bulunan pelikan, bir ziyaretçi tarafından atılan pet şişeyi yuttu. Pelikanın midesinden çıkarılan pet şişe, ekipleri şaşkına çevirdi.

Haber 28-04-23 22:41

Yer: Alibeyköy Barajı... Suyun çekilmesiyle ortaya çıktı! Gören şaşkına döndü

Sultangazi'de bulunan Alibeyköy Barajı'nda suyun çekilmesiyle giysiler, pet şişe, zodyak bot ve kayık gibi birçok parçanın yanı sıra otomobil de ortaya çıktı. Barajın, Mağlova Kemeri ve Güzelce Kemeri arasında bulunan noktasında rastlanan çamura saplanmış otomobil görenleri adeta şaşkına çevirdi. Otomobilin çalındıktan sonra baraja atıldığı tahmin edilirken polisin inceleme başlattığı belirtildi.

Haber 01-03-23 17:39

Bolu Belediye Meclisi karıştı! AK Partili meclis üyesi Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı

Depremzedelere yardım gündemiyle olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisinde gergin anlar yaşandı. Toplantı sırasında AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, belediye başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı. Özcan'a "Ahlaksız adam", "Pisliksin" diyen Hacer Çınar, daha sonra kürsüye yaklaşıp eline geçirdiği su dolu pet bardağı da atmaya çalışırken, kürsünün önünde bulunanlar engel oldu. O anların görüntülerini paylaşan Özcan, "İşte gerçek yüzü, hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti" dedi.

Haber 21-02-23 20:14

İş yerinin önündeki 25 liralık köpek maketlerini çaldılar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Pet Market önünde aksesuar olarak bulundurulan 2 adet köpek maketi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı.

Yurthaber 12-01-23 09:47

Sosyal medyadan tepki toplamıştı! Köpeğini ‘Pikachu’ gibi boyayan adamın cezası belli oldu

Köpeğinin tüylerini Pokemon karakteri Pikachu'ya benzetmek için boyadığı için kitlesel tartışmalara neden olan pet shop sahibi Erik Torres, 200 dolar (yaklaşık 3 bin 745 TL ) para cezasına çarptırıldı.

Trend 03-01-23 13:19

Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Konya'da pet shop'ta uyuşturucu kullanırken yakalandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 03-01-23 12:03

5 kişi öldü, 2 kişi kör oldu! İstanbul'da ölüm zinciri: '35-40 liraya satardı'

İstanbul'da sahte alkol can aldı. Terzi Mustafa Yılmaz'ın dükkanında ürettiği sahte alkol 5 kişinin hayatını kaybetmesine 2 kişinin kör olmasına yol açtı. Olayı ise kurulan özel ekip çözdü. Bülent Ş. ifadesinde Mustafa'nın ek gelir olarak sahte alkol üretip sattığını belirterek "Dışardan bidonlarla aldığı etil ya da metil alkolün üzerine su katıp çalkalayıp ürettiği votkayı dükkâna gelen çevresindekilere pet şişeler içinde 35-40 liraya satardı" dedi.

Haber 31-12-22 07:31

Amerika’daki kar fırtınasının gerçekliğini böyle gösterdi! Kapağını açtığı pet şişe saniyeler içinde dondu

Amerika Birleşik Devletleri’nde etkili olan kar fırtınası dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ülke genelinde milyonlarca kişiyi etkileyen kar fırtınasında can kaybı sayısı her geçen gün artarken bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı fırtınanın boyutunu gözler önüne serdi. TikTok hesabından paylaşım yapan bir kişi pet şişenin kapağını açtığında saniyeler içinde donduğunu göstererek kar fırtınasının gerçekliğini paylaştı.

Trend 26-12-22 16:53

Küçük çocukları odaya kapatıp tuvalete bile göndermemiş! Babaannenin korkunç zulmünde iğrenç 'pet şişe' detayı: Müge Anlı kan donduran olayı böyle anlattı

Müge Anlı'nın programına konuk olan Gülüzar hanımın anlattıklarıyla beraber Eskişehir'de 3 çocuğun yaşadığı akılalmaz işkence ortaya çıktı. 6, 9 ve 12 yaşlarındaki çocukların anne ve babaları cezaevindeydi, babaanneleri tarafından bakılıyorlardı. 6 yaşındaki Nur Elif vefat edince evdeki diğer 2 çocuğun perişan halde, bir deri bir kemik kaldığı ortaya çıktı. Babaannenin çocukları tuvalete dahi göndermeyip pet şişeye yaptırması, pet şişeye yapamayan çocuğu dövdüğü iddiası kan dondurdu.

Magazin 16-12-22 14:40

Çok dikkatli olun! Eğer aracınızın tekerinde pet şişe görürseniz... Şok tuzak ortaya çıktı

Eğer aracınızın tekerinde pet şişe görürseniz çok dikkatli olun. Hırsızların kullandıkları yöntemler her geçen gün gelişirken, pes dedirten yöntemler de ortaya çıkıyor. Şimdi bunlara pet şişe tuzağı da eklendi! Pet şişe tuzağına karşı çok dikkatli olmanız gerektiği belirtildi. "Eğer aracınızın tekerinde pet şişe görürseniz çok dikkatli olun" şeklinde uyarılar yapılmasının arkasında ise duyanları şoke edecek bir neden bulunuyor.

Haber 15-12-22 13:10

Alanya'da bir kişi kaldığı odada ölü bulundu

Odada pet şişe içerisinde sahte olduğu değerlendirilen içki tespit edildi.

Yurthaber 14-11-22 10:21

Ortaokulda şoke eden olay! Öğretmenim üzerime çıkıp... Açığa alındı, ifadesi ortaya çıktı

Manisa’daki ortaokulda akılalmaz bir olay meydana geldi. İddiaya göre, 14. yaşındaki öğrenci, limonata içtiği pet şişenin üzerine basıp patlatarak gürültü yaptığı gerekçesiyle öğretmeni tarafından darbedildi. Tedaviye alınan öğrencinin ayağının kırık olduğu belirlendi. Gözaltına alınan öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı ve açığa alındı. O anları anlatan öğrenci “Beni arkadaşımın üzerine atınca kafamı sıraya çarptım. Öğretmenim üzerime çıkıp yüzüme vurmaya başladı” dedi.

Haber 25-10-22 19:20

Pet hayvanlarının kimliklendirilmesi için son tarih 31 Aralık

Pet hayvanlarının kimliklendirilmesi için son tarih 31 Aralık

Yurthaber 09-10-22 09:50

Tartışma yaratan küpe! Şişe kapağından farkı yok, fiyatını duyanın ağzı açık kalıyor

Ünlü bir markanın pet şişe kapağına benzeyen küpe tasarımı görenleri hayrete düşürdü. Görüntü olarak pet şişe kapağından farkı olmayın küpenin fiyatı ise 445 dolar. Tartışma yaratan tasarım kullanıcıları da ikiye böldü.

Haber 28-09-22 20:03

Ankara'da mahalleyi ayağa kaldıran olay! 'Paramparça olmuş, çamaşır suyu içirmişler'

Ankara'da baygın halde veteriner kliniğine getirilen kedinin çamaşır suyundan zehirlendiği ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinden Sevda Akpınar, ''Sabah perişan halde bulduk kediyi, veterinere götürdüm. Üstünde aşırı derecede bir çamaşır suyu kokusu vardı. Komşumuz olan kadın pet şişenin içerisinden kedinin üzerine bir şeyler dökmüş. Tüm solunum yolu tahriş olmuş, paramparça olmuş. Tüm raporlarını da aldık. Son bir ay içerisinde bu 4'üncü kedi, bu şekilde ölen'' ifadelerini kullandı.

Haber 20-09-22 12:39

Mersin'de sahipsiz hayvanlar için pet kuaför hizmeti

Mersin'de sahipsiz hayvanlar için "pet kuaför" hizmeti

Yurthaber 16-09-22 14:19

Öğrenciler canlıların yaşamını Böcek otelinde gözlemliyor

Amasya'da Merzifon Belediyesi Prof. Dr. Haluk Özen Bilgi ve Öğrenme Merkezinde hayata geçirilen proje kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri, ağaç yosunu, bambu, kozalak, pet şişe gibi doğal ve atık malzemeleri kullanarak böceklerin barınması amacıyla "Mavi Yeşil Böcek Oteli" ismini verdikleri yuva oluşturdu - Merzifon Belediyesi Prof. Dr. Haluk Özen Bilgi ve Öğrenme Merkezi: - "Otelimizde konaklayan misafirlerimiz oldu. Salyangoz, örümcek, karınca, uğur böceği ve arıları misafir ediyoruz"

Yurthaber 07-09-22 12:31

Moleküler görüntüleme nedir? Hangi amaçla kullanılır?

Moleküler görüntüleme, nükleer tıpta insan vücudunun moleküler düzeyde görüntülenmesini hedefler. Hastalıklara özgü olarak yönlendirilmiş akıllı moleküller aracılığıyla radyoaktif özelliklerini de kullanarak gama kamera veya pet kamera gibi gelişmiş nükleer görüntüleme cihazları kullanılarak insan vücudu moleküler düzeyde görüntülenebilir.

Haber 23-08-22 14:57

Marmara Denizi'nden toplanan atık miktarı 53 tona ulaştı

Garanti BBVA'nın, DenizTemiz Derneği/TURMEPA iş birliğiyle başlattığı "Mavi Nefes Projesi" kapsamında, deniz süpürgelerinin topladığı yaklaşık 53 ton atığın 17 tonu, poşet, pet şişe ve benzeri plastik atıklardan oluşuyor

Yurthaber 22-08-22 10:46

Vodafone sokak hayvanlarına desteğini sürdürüyor

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Uğur Sennaroğlu: - "Amaç odaklı vizyonumuz doğrultusunda, Her Şey Yanımda üzerinden yeni bir kampanya başlattık. Buna göre, müşterilerimizin pet shop kategorisinde yapacağı her alışveriş için Bu Mama Benden makinelerinden mama bırakılmasını sağlayacağız"

Yurthaber 22-08-22 10:39

Kabızlık acısına dayanamadı: Yaptığından pişman oldu ama çok geçti...

Kabızlık acısı çeken İrlandalı adam, ağrının verdiği sıkıntıyla 250 ml’lik pet su şişesini makatına soktu. Utancından kimseye ne yaptığını söyleyemeyen adam, 3 gün acı çektikten sonra karısı tarafından yine kabızlık şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede röntgen sonuçlarıyla birlikte gerçek ortaya çıktı. Karısından utandığı için yaptığını kimseye anlatamadığını söyleyen adam, tedavi altına alındı.

Haber 17-08-22 11:57

Sakın içmeyin! Beklemiş pet şişelerdeki sular kansere yol açıyor

Doktorlar her seferinde su içmenin önemini vurguluyor. Su içmek başta böbrekler olmak üzere organlarımız için hayati önem taşıyor. Ancak içilen sulara dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar araçta beklemiş suları içmemeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 15-08-22 11:06

Sıcaktan bunalan pet otel sakinleri soluğu havuzlarda alıyor

Sıcaktan bunalan pet otel sakinleri soluğu havuzlarda alıyor

Yurthaber 05-08-22 14:17

Çağdaş Saygı, Polisan Kimya'nın yeni genel müdürü oldu

Balkanların tek granül pet üreticisi olan ve dünyanın önemli markalarına ürün üretimi yapan Polisan Hellas’ta başarılı bir grafik sergileyen Çağdaş Saygı, Polisan Kimya’nın yeni 2025 stratejisini yürütecek

Yurthaber 04-08-22 11:02

AVM otoparkında merdiven altı üretim! Su, yemek kapları ve kafesleri küf kaplamış

Ankara'da 14 Temmuz'dan itibaren vitrinde hayvan satışının yasaklandığı pet shoplarda yapılan denetimlerde uygunsuz koşullarda merdiven altı üretim yapıldığı belirlendi. Bir AVM'nin otoparkında tutulan kedilerin su, yemek kapları ve kafeslerinin küf kapladığı görüldü. Pet shop sahibine 6 bin 129 TL para cezası uygulandı, 3 cins kediye el konuldu. Yetkililer katalog üzerinden kedi-köpek alacak kişilerin, dikkatli olmasını istedi.

Haber 29-07-22 11:36

Manisa'da pet shoptaki papağanları çaldığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

Manisa'da pet shoptaki papağanları çaldığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

Yurthaber 23-07-22 22:00

Tam 3 gün boyunca tuvaletini yapamadı! Makatından 12 santimetrelik pet şişe çıktı

İran’da ismi açıklanmayan bir adam tam 3 gün boyunca tuvalete çıkamadığı için şiddetli ağrılardan şikayet ederek doktora başvurdu. Yapılan tetkiklerin sonucunda adamın makatında 12 santimetre uzunluğunda bir pet şişenin olduğu tespit edildi. Doktorlar adamın karısından utandığı için durumu sakladığını söyledi.

Trend 16-07-22 10:04

Doğu Akdeniz'de gönüllü dalgıçlar, su altını atıklardan arındırıyor

Dalış eğitmeni Ertuğrul Çete: - "Özellikle pet şişeler, teneke kutular ve hayalet ağlar o kadar tehlikeli durumlar yaratıyor ki canlılara zarar verir hale geldi" - Özgün Çağlayan Köse: - "Bazı canlılar, pet şişeleri kendilerine yuva yapıyorlar ve bir süre sonra içerisinden çıkamayarak hayatlarını kaybediyorlar"

Yurthaber 06-07-22 11:05

Dilencinin pes dedirten oyunu! Topladığı ekmekleri yiyormuş gibi yapıp...

Eyüpsultan’da çöpten ekmek yeme numarasıyla duygu sömürüsü yapıp dilenen bir kişi, zabıta ekiplerince yakalandı. Dilencinin pes dedirten yöntemi ise dikkat çekti. İlçe dışında ikamet ettiğini, hurda plastik ve pet şişe topladığını iddia eden kadının elinde bulunan poşetleri inceleyen zabıta ekipleri, dilencilikten kazandığı paraları poşetlerde bulunan ekmeklerin arasına gizlediğini tespit etti.

Haber 02-07-22 12:08

Sayılı gün kaldı! Bu tarihten itibaren artık vitrinde kedi- köpek satılamayacak

Hayvanları Koruma Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle pet shoplarda sergilenerek hayvan satışı yapılması 14 Temmuz 2022'den itibaren yasaklanacak. Buna göre satışlar, internet üzerinden katalogdan yapılacak. Hayvanlar doğal ortamında yaşamaya devam ederken, hayvanın fotoğrafları ve bilgileri satıcı tarafından internete yüklenecek. Müşteriler, bu bilgileri inceleyip almaya karar verirse internet üzerinden alım gerçekleştirecek. Satıcı, hayvanı doğal ortamından sahibine teslim edecek.

Haber 30-06-22 11:54