Su Orucu Haberleri

Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su da Cannes'a gitti! Türk lokumu gerçekten

'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programını kazanan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Güzel oyuncu Cannes etkinliğinde ortaya çıktı ve pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 2024-05-23 14:06:05

3 yıl boyunca bozuk para biriktirdi! 4 su şişesi dolusu bozuk parayla ev peşinatını ödedi... Tek tek saydılar

Endonezyalı bir adamın, Doğu Java'nın Banyuwangi kentinde bir ev satın almak için peşinat verdiği sırada ödemeyi 4 su şişesi dolu bozuk parayla yapınca TikTok'un ilgisini çekti. İsmi Pak İmam olarak açıklanan adamın ödeme şekli sosyal medyada viral olunca yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 2024-05-22 14:23:12

İlginç görüntüler Konya'dan! Apa Barajı'ndaki görüntüler saniye saniye kameraya yansıdı: Ekipler harekete geçti

Konya'da Apa Barajı'ndan ovaya su aktaran isale kanalında obruk oluşumu saniye saniye görüntülendi. İlginç anlarda kanalın 5 metre yakınındaki servis yolunda oluşan göçük de kameraya yansıdı.

Haber 2024-05-22 13:40:48

Kamuda tasarruf tedbirlerinde yeni adım! Meclis'e damacana yasağı geldi

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Meclis'te yeni önlemler hayata geçiriliyor. "Kağıtsız parlamento" sloganıyla başlayan uygulamayla gelecek dönemde kağıt kullanımının tamamen kaldırılması hedeflenirken 20 TOGG araç hizmete alındı. Diğer yandan mutfakta ve çay ocaklarında damacana su yerine şebeke suyu arıtılacak.

Finans 2024-05-22 11:40:54

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kirli ayakkabısını fiyatı şaşırttı!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda yapılan bir etkinliğe katıldı. Kızı Su ile birlikte davete giden Altuğ'un, tercih ettiği ayakkabı sosyal medyada çok konuşuldu. Altuğ'un ayakkabıların fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 22-05-24 10:33

Yıllardır kullanıyorlardı! Evlerine gelen tebligatla büyük şok yaşadılar 'İkinci ödeme yapmamız gerekecek'

İstanbul Avcılar'da uzun süredir faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştı, mağdurlar da karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdurlar "Ödemeyi yaptık ve şimdi ikinci ödeme yapmamız gerekecek. Bu gibi yerler hiç güvenli değil" dedi.

Haber 22-05-24 10:13

Sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı! Diplomalı hıyarcı Tokat'tan paylaştı: Delikten dilini falan çıkarttı

Tokat'ta kendini "diplomalı hıyarcı" olarak tanıtan çiftçi Uğur Karahan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karahan ve eşi tarlalarında su borusu döşerken duydukları sesi önce sülük sandılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haber 21-05-24 17:07

Gözlerden uzak büyüttü! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kızı genç kız oldu

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğe kızı Su ile geldi. Gözlerden uzak büyüttüğü kızıyla davette boy gösteren Altuğ'un kızı annesine benzerliğiyle ve güzelliğiyle gündem oldu.

Kulis 21-05-24 13:38

İYİ Partili Nevşehir Belediye Başkanı Arı'dan sığınmacıların su ve nikah ücretlerine zam kararı! Yüzde 53 bana bunun için oy verdi

İYİ Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kentte yaşayan sığınmacılar için su tarifesi ve nikah işlemi ücretlerine zam yapacaklarını söyledi. Arı "Sığınmacıların su tarifesine yüzde 250-300 zam yapacağız. Nikah ücreti 750 lira, onu da 15 bin lira yapıyoruz. Yabancı kimseye de ruhsat vermiyorum. Yüzde 53 bana bunun için oy verdi. " açıklamasını yaptı.

Haber 20-05-24 18:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 20-05-24 15:22

Su ürünleri istasyonunda mersin balığı üretimi yapıldı

Bolu Tarım ve Orman Müdürlüğü Gölköy Su Ürünleri Üretim İstasyonu'nda, nesli tehlike altındaki mersin balığının yetiştirilmesi çalışmaları kapsamında ilk denemede 55 bin yavru üretimi gerçekleştirildi.

Finans 20-05-24 14:12

Yer: Antalya! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı su altında kutladılar

Antalya'da Birinci Dünya Savaşı'nda Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker komutasındaki topçu bataryası tarafından batırılan Fransız savaş gemisi "Paris 2"nin batığına dalış yapan dalgıçlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı su altında kutladı.

Haber 19-05-24 16:00

Peş peşe zamlarla damacana suyun fiyatı ikiye katlandı! Bir bardak su cep yaktı!

Peş peşe zamlardan damacana su da nasibini aldı. Rekor zamlardan sonra damacana suyun fiyatı 100 TL'ye dayandı. Ambalaj fiyatlarında yaşanan büyük artış su fiyatlarının artmasında etkili oluyor.

Finans 19-05-24 10:43

Dominik'te aralarından su sızmıyordu! Aleyna Kalaycıoğlu elenir elenmez bakın ne yaptı! Adadaki o ismi...

Survivor All Star'ın son elemesinde yarışmaya veda eden isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dominik'ten İstanbul'a dönen Kalaycıoğlu elenir elenmez sosyal medyada yaptığı bir hareketle dikkat çekti. Bir süre paylaşım yapmayan ünlü isim adadaki yakın arkadaşını takipten çıktı.

Magazin 18-05-24 14:40

Arkadaşıyla iddialaştı, 7 gün boyunca sadece su içti! Bakın sonuç ne oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Mihriban Yılmaz, "İnsan yemeden yaşar mı" diyen arkadaşıyla iddiaya girerek, 7 gün boyunca yalnızca su içti. Yılmaz bu süreçte 11 kilo verdi.

Kadin 17-05-24 09:24

Depremden önce 6 dairesi vardı, şimdi konteynerinde ne elektrik ne de su var! O ülke davet etti, 'ülkemi seviyorum' diyerek kabul etmedi

6 Şubat depremlerinin ardından birçok acı yaşandı. En çok yıkımı ise Hatay'ın Antakya ilçesi yaşadı. Depremde 6 evini kaybeden Ayşe Koçak ise şimdi elektriği suyu olmayan konteynerinde yaşamaya çalışıyor. Koçak kendisine Almanya'dan davet geldiğini belirterek, "Gidemem, memleketimi terk edemem. Ben devletimi çok seviyorum." dedi.

Haber 16-05-24 09:58

Skandal görüntü: Melen Çayı’na vidanjörle çamurlu su döktüler! Valilikten personele soruşturma, belediyeye para cezası

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde kaydedilen skandal bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Belediyeye ait vidanjörle İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan Melen Çayı’na çamurlu su döküldü. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, Valilik konuyla ilgili harekete geçti. İlçe belediyesine idari para cezası uygulandı, çamurlu su döken personellerle ilgili ise soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 12:59

Van'da işten çıkarılan belediye çalışanları eylemlerini sürdürüyor

Van'da, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri ile Van Büyükşehir Belediyesi, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesinde işten çıkarılan işçiler, eylemlerini sürdürüyor.

Yurthaber 13-05-24 13:53

Hikayesine kimse inanamıyor! 10 yaşında açlık ve susuzluk hissi bir anda kayboldu: 16 yıldır ne yemek yedi ne de su içti!

Drew Binsky ismindeki bir YouTuber, Etiyopya'daki bir kadının evini ziyaret etti. Muluwork Ambaw isimli kadın 16 yıldan fazla bir süredir ne yemek yiyor ne de su içiyor. Yaşadığı durumu "Tanrı'nın işi" olarak niteleyen Muluwork, bir daha yemek yemeyeceğini düşünüyor ve tuvalete çıkma ihtiyacı ihtiyacı da hissetmiyor. Doktorlar ise genç kadının sağlık durumunun 'mükemmel' olduğunu ifade ediyor.

Manşet 13-05-24 13:05

Adana'da sağanak etkisini sürdürüyor

Adana'da aralıklarla etkisini sürdüren sağanak nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Yurthaber 13-05-24 07:55

Hatay'daki yağış hayatı olumsuz etkiledi: Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı

MGM'nin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı Hatay'ın Antakya ilçesinde yollar göle döndü, bazı konteynerleri su bastı. Bazı dereler de yoğun yağış nedeniyle taştı.

Haber 12-05-24 18:27

Yağış ve fırtına vatandaşları hazırlıksız yakaladı! Ortaya ilginç manzaralar çıktı: Adana ve Hatay'da sağanak bastırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Adana ve Hatay'da sağanak yağış ile fırtına etkili oldu. Bir anda bastıran yağışa yakalananlar zor anlar yaşadı. Su baskınlarının yaşanıp trafiğin aksadığı noktalarda hayat felç oldu.

Haber 12-05-24 16:42

Başkentte dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Dolu nedeniyle ilçe beyaza büründü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, etkili olan dolu ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar su ile kapanırken, dolu nedeniyle de ilçe beyaza büründü.

Haber 11-05-24 21:58

16 yıldır tek bir lokma yemek yemedi, 1 yudum bile su içmedi! Doktorlar duruma anlam veremiyor... Tanrı'nın işi

10 yaşından bu yana yemek yemeyen, hatta bir bardak su bile içmeyen kadın, ülkesinde ve yurtdışında çok sayıda doktor tarafından muayene edildi. Doktorların hiçbir duruma tıbbi bir açıklama bulamazken tam 16 yıldır yemek yemeyen hatta su içmeyen kadın yaşananları "Tanrı'nın işi" olarak değerlendirdi.

Trend 11-05-24 08:40

Buz dolu fıçıya girdi, karanlık inzivaya çekildi! Bunlar yetmedi... Çağla Şıkel şimdi de kendini kulübeye kapattı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel katıldığı kamplar ve kişisel gelişim etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Daha önce buz dolu fıçıya giren ve karanlık inzivaya çekilen Şıkel şimdi de kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapattı. Bu süre içerisinde ne yemek yiyen ne de su içen Şıkel'in kulübeden çıktıktan sonra verdiği tepkiler gündem oldu.

Magazin 11-05-24 08:09

Meteoroloji'den 29 il için sarı kodlu alarm! Bir şehir dışında tüm Türkiye’de yağış bekleniyor…

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji’den son dakika uyarısı geldi. 29 il için sarı kodlu uyarı verilirken bir il dışında tüm Türkiye’de yağış bekleniyor. Meteoroloji şiddetli sağanak nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istedi.

Haber 11-05-24 07:32

Uykudayken cayır cayır yağ yaktıran yoğurt kürü! Akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketmek yetiyor

Kilo verme süreci bazı kişiler için zorlu oluyor. Düzenli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve doğru egzersiz yapmakla beraber bazı kür tarifleri de zayıflama sürecinize katkı sağlayabilir. Kilo vermede etkili olan kür tariflerinden en etkili olanları genelde yoğurt içeren tarifler oluyor. İşte uykuda bile yağ yakmanıza yardımcı olan kür tarifi...

Kadin 10-05-24 07:59

İSKİ fatura sorgulama: İSKİ fatura sorgulama nasıl yapılır, İSKİ faturamı nasıl görürüm?

İSKİ, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin kısaltılmış hâlidir. İSKİ tarafından İstanbul'daki evlere, iş yerlerine ve benzeri alanlara harcanan su miktarı kadar su faturası gönderilir. Bu faturalar üst üste ödenmediğinde su kesintisi problemi yaşanabilmektedir. Bu problemin yaşanmaması için insanlar online olarak internet üzerinden fatura sorgulama işlemi yapabilmekte ve gecikmiş su fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Peki, İSKİ fatura sorgulama nasıl yapılır, İSKİ faturamı nasıl görürüm?

Haber 09-05-24 18:41

Direksiyon başında rahatsızlanan sürücü hayatını kaybetti

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde seyir halinde olan hafif ticari araç, sürücüsünün rahatsızlanması neticesinde kontrolden çıkarak su kanalına düştü.

Yurthaber 09-05-24 10:56

Kayalardan çıkan su yöreye hayat verirken ziyaretçilerinde ilgi odağı

Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Deregözü köyünde kayalar arasından çıkan su, yöre halkına hayat verirken, kilometrelerce uzaktan gelen ziyaretçilerini de ağırlıyor.

Yurthaber 07-05-24 14:49

Saba Tümer 'aşk orucu' ritüelini açık açık anlattı! 'İlişkiye girmeden, el ele tutuşmadan...'

Kahkahaları, sunduğu programları ve samimi itiraflarıyla adından sıkça söz ettiren Saba Tümer bu defa 'aşk orucu' ritüelini açık açık anlattı. 'İlişkiye girmeden, el ele tutuşmadan...' diyen Tümer'in sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-05-24 11:40

Kafası bedeninden ayrılmış halde bulundu! Kastamonu'da kesik baş dehşeti: Her şey şüpheli araçla ortaya çıktı

Kastamonu'da dehşet veren bir olay meydana geldi. Kentin Dere köyünde vatandaşlar terk edilmiş bir araca rastladı, araç şüphe uyandırdı. İhbar üzerine köye gelen ekipler su kanalının altına atılmış, başı kesilmiş bir ceset buldu. Cansız bedenin kime ait olduğuyla ilgili bir ihtimal üzerinde durulurken kayıp başın bulunması için komandolar da devreye girdi.

Haber 07-05-24 08:22

Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme!

Küçükçekmece Menekşe sahilinde teyzesi ile pikniğe giden 5 yaşındaki Edanur Gezer, İBB kazı çalışmasında oluşan su dolu çukura düşerek hayatını kaybetmişti. Edanur'un ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmada, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 06-05-24 18:25

Atakent ve Yenidoğan mahallelerine 57 milyon liralık altyapı yatırımı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda şehrin altyapısını güçlendirmek adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Yurthaber 06-05-24 11:51

Şırnak'tan ilginç görüntüler! Sel sularına kimse aldırış etmedi: Kimi düğün yaptı kimi kıraathanede oyun oynadı...

Şırnak'ta etkili olan sağanak yağış kentte bazı bölgelerin sel sularına teslim olmasına neden oldu. Cizre ve Silopi ilçeleri selden etkilenen bölgelerin başında geldi. Kentte bir düğün organizasyonunda ve kıraathanede kaydedilen görüntüler ise gündem oldu. Sele rağmen gelin arabasının yoluna devam etmesi ve su basan kıraathanedeki müşterilerin oyunlarına devam etmeleri kameralara yansıdı.

Haber 05-05-24 15:27

Şırnak'ta can pazarı! Anne ve çocuğu için vatandaşlar seferber oldu

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken bazı araçların akıntıya kapılıp yan yattığı görüldü. Öte yandan Cizre'de etkili olan yağış nedeniyle 1’i çocuk 2 kişi, sel sularına kapıldı.

Haber 04-05-24 17:14

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

İstanbullular dikkat! Meteoroloji uyardı, radar görüntüsü yayınlandı: Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. İstanbul'un da aralarında bulunduğu illerde etkili olacak kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların sel, su baskını, yıldırım gibi olaylara karşı dikkatli olunması istendi. Öte yandan İstanbul'da etkili olması beklenen yağmurun radar görüntüsü yayınlanırken meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul'a yağmurun güneybatıdan geleceğini ifade etti.

Haber 03-05-24 17:31

Aşırı tüketmeyin çok yağ yakıyor! Bir fincanı bile yetiyor

Fazla kilolar birçok kişi için can sıkıcı bir durum. Genel sağlığı da etkileyen bu kilolarla başa çıkmak için elbette dengeli beslenmek, düzenli egzersiz ve bol su tüketimini ihmal etmemek gerekiyor. Bu maddelerin yanı sıra uzman diyetisyenlerin tavsiye ettiği yağ yakıcı karışım ve içecek tariflerini denemek de etkili olabiliyor. Bir fincan kahve içerisine ekleyeceğiniz bu 2 malzeme yağ yakmaya tam destek sağlıyor. İşte detaylı tarif...

Kadin 03-05-24 11:56

Şanlıurfa’da tarım arazileri sel suları altında kaldı

Şanlıurfa’nın Suruç ve Birecik ilçelerinde sağanak nedeniyle tarım arazileri ve yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 02-05-24 15:31

Bir gecede açılan kaçak su kuyuları obruk riskini artırıyor uyarısı

Kaçak su kuyularının obruk riskini artırdığına dikkati çeken konunun uzmanı akademisyenler, bir gecede açılan kuyular olduğunu, bu kuyuların kapatılması gerektiğini belirtiyor.

Yurthaber 02-05-24 11:12

Kız arkadaşına su altında evlenme teklif etti

Muğla'nın Fethiye bir kişinin, kız arkadaşına su altında evlilik teklif etmesi su altı kamerasıyla görüntülendi.

Yurthaber 02-05-24 10:29

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber 02-05-24 10:09

Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! DSİ duyurdu: 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu. Proje ile Bozdağ'dan akan suyun Ahmetli, Sart, Tabak Çayı, Kurşunlu, Gümüş regülatörleri vasıtasıyla mevcut Kendirlik Besleme Kanalı üzerinden göle getirilmesi hedefleniyor.

Haber 02-05-24 09:59

Didim’de su ürünleri kontrolleri devam ediyor

Aydın’ın Didim ilçesinde limanda su ürünleri kontrolleri yapıldı.

Yurthaber 02-05-24 09:56

Ankara'daki kuvvetli sağanak nedeniyle AK Parti Kongre Merkezi'ndeki salonu da su bastı

Ankara'da iki gündür aralıklarla devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Başkentte kuvvetli sağanak nedeniyle nedeniyle bir çok yerde su baskınları yaşandı. Kentin genelini etkileyen yağış, geçtiğimiz Ocak ayında açılan AK Parti Kongre Merkezi'nde de su baskınına neden oldu. Sosyal medyadaki görüntülerde, merkezin kongre salonunda su baskını olduğu görüldü.

Haber 02-05-24 00:02

Ankara'daki kuvvetli sağanak nedeniyle AK Parti Kongre Merkezi'ndeki salonu da su bastı

Ankara'da iki gündür aralıklarla devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Başkentte kuvvetli sağanak nedeniyle nedeniyle bir çok yerde su baskınları yaşandı. Kentin genelini etkileyen yağış, geçtiğimiz Ocak ayında açılan AK Parti Kongre Merkezi'nde de su baskınına neden oldu. Sosyal medyadaki görüntülerde, merkezin kongre salonunda su baskını olduğu görüldü.

Haber 02-05-24 00:02

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! 1 Mayıs'a damga vurdu, 'Kaçakçı' sitemleri dikkat çekti

İstanbul'da 1 Mayıs için olağanüstü önlemler alındı. Saraçhane Meydanı'nda bulunan tarihi Bozdağan Su Kemeri'nin önündeki polis barikatının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Tarihi su kemerinin önünde etten duvar ören polislerin görüntüsü 1 Mayıs'a damga vuran kare oldu. Gazeteci İsmail Saymaz, "Bu kadar polis ve askeri sınıra koysaydınız, değil kaçak göçmen, kaçak kuş bile içeri giremezdi" ifadelerini kullandı. Şahan Gökbakar ve Mustafa Sandal'dan gelen peş peşe paylaşımlar ise dikkat çekti

Haber 01-05-24 11:59