Yks Tercih Kodu Haberleri

Kerem Bürsin, Mert Yazıcıoğlu döndü Hadise kaldı! Bodrum tatilinden pozlarına yorum yağdı

Sahne şovları ve tercih ettiği kostümlerle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de son pozları ile gündeme geldi. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Bodrum'a gitmişti. Hadise burada Kerem Bürsin'in doğum günü partisine katıldı. Partide Tuba Büyüküstün, Mert Yazıcıoğlu, Hande Doğandemir gibi ünlü isimlerde yer aldı. Herkes dönerken Hadise Bodrum'da kalarak tatiline devam etti. Şarkıcının bikinili pozları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-06-03 09:11:00

Kız kavgası kamerada! Sokak ortasında birbirlerine girdiler

Elazığ’da kızlar sokak ortasında saç saça baş başa birbirine girdi. O sırada bir erkek grubu ise kızlara müdahale etmek yerine kavgayı izlemeyi tercih etti. O anlar kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-06-02 16:45:16

1 milyondan fazla öğrencinin beklediği sınav geldi! Sonuçlar 28 Haziran'da açıklanacak

Liselere Geçiş Sınavı'nda kritik gün. 1 milyon 38 bin 192 öğrencinin başvuru yaptığı sınav 09.30 itibarıyla başlayacak. Sınav sonuçları ise 28 Haziran'da açıklanacak ve aynı gün Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlanacak.

Egitim 2024-06-02 08:02:56

LGS ve YKS öncesi uzmanından sınav kaygısıyla başa çıkma yolları

Psikiyatri Uzmanı Dr. Ceren Bilgesoy, YKS ve LGS’ye girecek öğrenciler için sınav kaygısı ile başa çıkma yöntemlerine değindi. Bilgesoy, ailelerin kendi kaygılarını çocuklarına yansıtmaması gerektiğinin altını çizerek, “ Aileler, sınava ilişkin konuşmalarda özenli davranmalı, gerçekçi olmalı, akranlarıyla karşılaştırmaktan kaçınmalıdır. Duygu ve düşünce paylaşımı, empati önemlidir” dedi.

Kadin 2024-05-31 15:59:28

Selen Görgüzel, Sıla derken şimdi de düşük bel modasına Hande Yener uydu! Sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde şarkıcılar sahne tarzı olarak düşük bel pantolon tercih ediyor. Selen Görgüzel, Sıla derken bu kez de Hande Yener düşük bel pantolon modasına uydu. Yener'in sahne tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 31-05-24 10:18

Alışverişten sonra şimdi de... Bulgaristan ve Yunanistan'dan Edirne'ye onun için akın akın geliyorlar

Balkan ülkelerinden olan Bulgaristan'dan Edirne'ye alışveriş için gelenler sık sık gündem oluyordu. Şimdi de çok sayıda hasta şifa bulmak için Edirne'yi tercih ediyor. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine çoğu Balkan ülkelerinden hastaların da şifa bulmak için başvurduğunu söyledi. Tabakoğlu, Balkan ülkelerinden en çok Kosova, Bulgaristan ve Yunanistan'dan hasta geldiğini söyledi.

Haber 30-05-24 10:47

Oyunculuk dersleri almaya başladı... Hadise o dizide rol alacak! İstediği ücret dudak uçuklattı

Sahne şovları ve tercih ettiği kostümlerle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacağı iddia edilen Hadise oyunculuk derslerine başlamış bile...

Magazin 30-05-24 10:21

Yok böyle lezzet: Fodula (Ekmek dolması) tarifi! Evde fodula nasıl yapılır?

Fodula tarifi Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekmek dolması olarak da bilinen fodula yemeği hem göze hitap etmesi hem de doyurucu lezzetiyle özellikle misafir sofralarında tercih ediliyor. Peki, fodula nasıl yapılır? Ekmek dolması yapımı için gerekli malzemeler neler?

Yemek 30-05-24 00:18

LGS ve YKS adayları dikkat! O yiyecek ve içeceklerden uzak durun

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi Diyetisyeni Nevin Bilici, LGS ve YKS adayları için beslenme önerilerinde bulundu. Bilici, “Sınav öncesi yeni besinlerden, kafeinli içeceklerden, şekerli, yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durun” dedi.

Kadin 29-05-24 23:41

Düğün sezonu öncesi altına dikkat! Kuyumcular bile zor anlıyor! Görüşünü aynı ama...

Jeopolitik risklerle birlikte artan fiyatlarla altın yatırımcıların güvenli liman tercihi olmaya devam ediyor. Altını internet üzerinden alanlar için kuyumculardan kritik uyarı geldi. Kendilerinin de sahte altını ayırt etmekte zorlandıklarını söyleyen kuyumcular altın alışverişi için güvenilir yerlerin tercih edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Finans 29-05-24 14:23

Pirinç maskesi nedir, nasıl yapılır? Pirinç maskesi ne işe yarar?

Kadınların doğal cilt bakım rutinlerinde sıkça tercih ettikleri pirinç maskesi, cilt lekelerine, parlaklık kaybına ve cilt tonu eşitsizliklerine hızlı çözüm sunar. Bu maske, son yıllarda popüler hâle gelmiştir. Peki, pirinç maskesi nasıl yapılır?

Kadin 28-05-24 21:28

Lip balm nedir, ne işe yarar? Lip balm nasıl kullanılır? Lip balm çeşitleri

Birçok kişi bakım ve makyaj ürünlerini oldukça sever ve tercih eder. Söz konusu dudaklar olduğunda ise bu konuda sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri lip balm’dır. Peki, kozmetik dünyasının trend ürünlerinden olan lip balm nedir?

Kadin 28-05-24 21:23

Nail art nedir? Nail art nasıl yapılır?

Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören kozmetik ürünleri, özellikle güzellik ve bakım rutinlerinin önemli bir parçası hâline gelmiştir. Bu ürünler arasında özellikle ojeler, tırnakların estetik görünümünü sağlamak için tercih edilmektedir. Geniş bir renk skalasına sahip olan ojeler, tırnakların dikkat çekici ve bakımlı olmasını sağlar. Bu kapsamda araştırılan nail art nedir?

Kadin 28-05-24 21:18

En iyi video düzenleme yazılımları: Profesyoneller ve amatörler için en iyi video montaj programları nelerdir?

Günümüzde pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen çeşitli özellikleriyle öne çıkan video düzenleme yazılımları bulunmaktadır. Bu tür yazılım araçları hem iş hayatında hem de gündelik yaşamda da kullanılmaktadır. Peki, profesyoneller ve amatörler için en iyi video montaj programları nelerdir?

Haber 28-05-24 18:46

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları: Mobil ve masaüstü için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları nelerdir?

Fotoğraf çekmeyi seven ve bu çekilen fotoğrafları çeşitli programlar aracılığıyla düzenleyen pek çok kişi vardır. Dijital fotoğraflar üzerinde değişiklik yapılması için tercih edilen yazılımlar, fotoğraf düzenleme programı olarak tanımlanmaktadır. Özellikle sosyal medya platformlarında dikkat çekici ve etkileşim artırıcı fotoğraflar için yaygın olarak bu tür programlar kullanılmaktadır. Peki, mobil ve masaüstü için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları nelerdir?

Haber 28-05-24 18:45

Seramik kaplama nedir, ömrü ne kadardır? Seramik kaplama çizik önler mi?

Arabalarda seramik kaplama son yıllarda popülerlik kazanan ve araç sahiplerine birçok avantaj sunan bir yüzey koruma yöntemidir. Bu yöntem genelde araç boyasını korumak ve estetik değerini artırmak için tercih edilir. Peki, seramik kaplama nasıl yapılır?

Haber 28-05-24 11:52

Sunroof nedir, ne anlama gelir? Sunroof ne işe yarar?

Sunroof modern otomobillerde giderek popüler hale gelen ve araç sahiplerine bir dizi avantaj sunan estetik ve işlevsel bir özelliktir. Aracın tavanına monte edilen bu açılır kapanır cam panel sadece lüks ve spor otomobillerde değil aynı zamanda orta sınıf ve kompakt otomobillerde de sıkça tercih edilir. Peki sunroof nedir ve ne anlama gelir? Sunroof ne işe yarar?

Haber 28-05-24 11:40

Kutlamalar sırasında platforma çıkarken müzik çalınmasını istememişti! Nelsson kutlamaların ardından taraftara ateş püskürdü... Yazıklar olsun size, utanın

Galatasaray'da 24. şampiyonluğun sevinci devam ederken, Sarı-Kırmızılı oyuncular Rams Park'ta düzenlenen dev organizasyonla kupasına kavuştu. Sarı-Kırmızılılarda şampiyonluğun mimarı olan isimler sahaya kurulan platforma tek tek çağrılırken futbolcular taraftarı selamladı. Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ise sahaya çıkarken herhangi bir şarkı tercih etmemesi dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu kutlamaların ardından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:05

Yaz modasına yön veren en trend şort modelleri

Yaz modasında bu sezonun en trend şort modelleri, hem rahatlık hem de şıklık sunan çeşitli stillerle karşımıza çıkıyor. Beli ince bacakları daha uzun gösteren yüksek bel şortlar popülerliğini korurken hemen hemen her tür üstle kolayca kombinlenebilen kot şortlar da tercih edilmeye devam ediyor. Sıcak havalarda ferah bir seçenek sunan keten ve pamuklu kumaşlardan yapılan şortlar da revaçta. Bunun için sizlere yaz mevsiminin en trend şortlarından oluşan bir liste hazırladık. Hadi, içeriğe geçelim!

Haber 27-05-24 16:44

Sınav stresi yaşayan öğrenci ve ailelere yönelik uyarılar

LGS ve YKS sınavlarına az bir zaman kaldı. Her yıl sınav stresi yaşayan öğrenci ve ailelere yönelik uyarıda bulunan Uzman Psikolog Ege Canyurt “Öğrenciler planlama ve hazırlık yaparak, deneme sınavlarına katılarak kaygılarını azaltabilir. Anne babalar ise çocuğa rehber olmalı, eleştiri ve ceza durumu sadece zorlaştırır” dedi.

Kadin 27-05-24 13:33

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı kırmızı takımıyla dile düştü! Yine olmamış

Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı tercih ettiği kıyafetle yine sosyal medyanın diline düştü. Nazlı Sabancı'yı görenler "Yine olmamış" dedi.

Magazin 26-05-24 11:57

7 yıl önce hobi olarak başladı şimdi aile bütçesine katkı sağlıyor! Ürünleri egzama, sedef ve mantara şifa oluyor

Elazığ’da Tuba Bahçeci’nin, fıstığın yetişmemiş hali olan menengiç özünden elde ederek ürettiği ve egzema, mantar ve sedef rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinen sabun ve krem, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kadin 26-05-24 07:54

Yenilenmiş iPhone 12 almaya değer mi? Yenilenmiş iPhone 12 hakkında her şey

Kaliteli bir akıllı telefon arayışındaysanız, size müthiş bir önerimiz var: Yenilenmiş iPhone 12! Zarif tasarımı ve üstün performansıyla öne çıkan yenilenmiş iPhone 12'yi tercih ederek bütçenizi korurken dijital atık miktarının azalmasına destek olarak çevreye de katkıda bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiye uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tasarımdan kameraya, donanımdan pile kadar incelemesini yaptığımız yenilenmiş iPhone 12 içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 25-05-24 16:55

SON DAKİKA | ÖSYM duyurdu! 2024-YKS sınava giriş belgeleri erişime açıldı

Son dakika haberi: ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre; 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

Egitim 23-05-24 14:40

Ömürlük termos arayanların ilk tercihi! Stanley'in indirimdeki termoslarını sizin için seçtik

Bir kez kullananın hayran kaldığı, kalitesiyle ve ömür boyu garantisiyle kullanıcılarından tam not almayı başaran Stanley termoslardaki indirim devam ediyor. Sizin için indirimdeki bazı modellere bu içeriğimizde yer verdik. "Bir kez alayım, ömür boyu kullanayım!" diyorsanız, Stanley doğru tercih!

Haber 22-05-24 12:08

Bakan Şimşek, 'Süpriz olmasın' diyerek duyurdu: Borsa ve enflasyon mesajı: 'Burası oyun alanı değil'

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, finansal okuryazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalışma başlattıklarını duyurdu. "Vatandaşlarımızın kaynaklarını hibe etmesini değil, sermaye piyasalarına yönlendirmesini tercih ederiz" dedi. Borsanın oyun alanı olmadığını dile getiren Bakan, ayrıca enflasyon için değerlendirmesinde, 'Sürpriz olmasın Mayıs'ta zirveye ulaşacak' ifadelerini kullandı.

Finans 22-05-24 11:53

Otomatik vites araba kullanımı: Otomatik vites araba nasıl kullanılır? Otomatik vites harfleri ve anlamları

Otomatik vites arabalar günümüz otomotiv dünyasında giderek daha popüler hâle gelen bir tercih olarak dikkat çekmektedir. Bu araçlar sürüş deneyimini daha konforlu ve kullanıcı dostu hâle getirirken özellikle şehir içi trafikte sağladıkları kolaylıklarla sürücülerin gözdesi olmayı başarır. Peki, otomatik vites arabalarda harfler ne anlama gelir?

Haber 22-05-24 11:12

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kirli ayakkabısını fiyatı şaşırttı!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda yapılan bir etkinliğe katıldı. Kızı Su ile birlikte davete giden Altuğ'un, tercih ettiği ayakkabı sosyal medyada çok konuşuldu. Altuğ'un ayakkabıların fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 22-05-24 10:33

Jennifer Lopez gala tarzıyla yine adından söz ettirdi! Kim der 54?

Ben Affleck ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan Jennifer Lopez gala için beyazı tercih etti. Lopez'in iddialı seçimi ve fit görünümü yine gündem oldu.

Magazin 22-05-24 09:19

Dikey mouse nedir, ne için kullanılır? Dikey mouse - normal mouse farkı

Bilgisayarlar günlük yaşamdaki her türlü iş için kullanılan vazgeçilmez araçlardır. Dolayısıyla, bilgisayar kullanırken geçen zaman konforlu ve ergonomik olmalıdır. Peki, bilgisayar kullanırken sıklıkla tercih edilen dikey mouse nedir?

Haber 21-05-24 23:15

PDF JPG çevirme: PDF'den JPG'ye nasıl çevrilir? PDF dosyası nasıl JPG dosyasına dönüştürülür?

PDF uzantılı dosyalar, özellikle sunumlar esnasında sıklıkla tercih edilir. Ancak, PDF belgelerinin JPG formatına dönüştürülmesi gereken durumlar olabilir. Bu noktada PDF JPG dönüştürme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı aranmaktadır. Peki, PDF'den JPG'ye nasıl çevrilir?

Haber 21-05-24 22:48

PDF Excel çevirme: PDF'den Excel'e nasıl çevrilir? PDF dosyası nasıl Excel dosyasına dönüştürülür?

PDF dosyaları, sunumlar esnasında format tutarlılığı özelliği sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Ancak PDF dosyaları üzerindeki verileri düzenlemek için dosyanın Excel'e aktarılması gereken durumlar olabilir. Bu noktada PDF excel dönüştürme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı aranmaktadır. Peki, PDF'den Excel'e nasıl çevrilir?

Haber 21-05-24 22:44

Seda Sayan'ın kankası Esra Özmen 2 ayda 11 kilo verdi! Mide balonu yönetimini tercih etti

Yıllar önce çıkardığı 'Tutuş' albümüyle tanınan, Seda Sayan'ın yakın dostu Esra Özmen zayıflamak için mide balonu yöntemine başvurdu. Şarkıcı bu sayede 2 ayda 11 kilo verdi.

Kulis 21-05-24 14:51

Sosyal medya fenomeni Francia James 'Bedava sarılma' tişörtüyle sokak sokak gezdi! Doğum günü kutlaması gündem yarattı

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Francia James doğum gününü ilginç bir tişört seçimiyle kutladı. Fenomen ismin iç çamaşır kullanmayı tercih etmedi tişörtünün üzerinde 'Free Hug (Bedava sarılma)" yazısı dikkatleri çekti.

Trend 21-05-24 11:42

Zeytinyağlı enginar dolması tarifi: Zeytinyağlı enginar dolması nasıl yapılır?

Girit mutfağında çok yapılan ve tüketilen enginar özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Yapımı son derece kolay olan zeytinyağlı enginar dolmasını hazırlayıp ister öğünlerinizde isterseniz de yemek davetlerinizde tüketebilirsiniz.

Yemek 20-05-24 22:29

Zeytinyağlı barbunya tarifi: Zeytinyağlı barbunya nasıl yapılır?

Her şeyin tazesi makbuldür diye düşünenler mevsimini takip ettikleri sebzeleri, meyveleri tüketmeyi tercih ederler. Yaz mevsimi ile birlikte gelen ve kış hazırlıkları için de bir kenara ayrılarak özenle saklanan barbunya da hem çok sevilen hem de yapımı pratik olan yemeklerden biridir. İşte tadıyla, yapımıyla en çok tercih edilen yaz yemeklerinden olan zeytinyağlı barbunya tarifimiz!

Yemek 20-05-24 21:22

Közlenmiş patlıcan salatası tarifi: Közlenmiş patlıcan salatası nasıl yapılır?

Hem doyurucu hem de lezzetli bir salata tarifi arıyorsanız, öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde farklı görünümlerde ve lezzetlerde yiyecekler sunmayı tercih ediyorsanız özellikle yaz aylarının, bahar aylarının gözde salatalarından közlenmiş patlıcan salatası tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 20-05-24 20:23

Kolay işkembe çorbası tarifi: Kolay işkembe çorbası nasıl yapılır?

Dışarıda yemeyi ya da hazır ürünleri tüketmeyi tercih etmiyorsanız aşağıda malzemelerini ve tarif aşamalarını bulabileceğiniz kolay işkembe çorbası tarifimizi çok seveceksiniz. Balkanlardan sofranıza gelen bu lezzetin yapımı ise son derece kolay.

Yemek 20-05-24 20:10

Kolay mercimek çorbası tarifi: Kolay mercimek çorbası nasıl yapılır?

Yemek davetlerinin ya da öğünlerin olmazsa olmazı, başlangıçları çorbalardır. Mevsim sebzeleri ile kendi mutfağınızda hazırladığınız çorbaları tüketmeyi ve sunmayı tercih edenlerden olabilirsiniz. Ama yeterince vaktiniz yoksa bu kolay mercimek tarifini de çok sevebilirsiniz.

Yemek 20-05-24 20:03

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 20-05-24 16:58

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

Modelliği bırakıp şehri terk etmişti! Bella Hadid'in Cannes keyfi

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid modelliği bırakıp şehri terk etmişti. Hadid Cannes'da ortaya çıktı. Güzel model güneşin ve denizin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Magazin 20-05-24 09:27

Tavuklu bezelye tarifi: Tavuklu bezelye yemeği nasıl yapılır?

Tavuklu bezelye, az zamanda çok lezzetli bir sofra hazırlamak isteyenlerin tercih edebilecekleri sulu bir yemektir. Salatalarda, ana yemeklerde hatta tatlılarda boy gösteren tavuk, birkaç sebze ve bezelye ile birleştiğinde harika bir lezzet ortaya çıkar. İşte tavuklu bezelye tarifi!

Yemek 18-05-24 19:16

Çilek reçeli tarifi: Çilek reçeli nasıl yapılır?

Reçeller kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinin başında gelir. Mevsiminde yetişen meyvelerden sebzelerden ve hatta çiçeklerden yapılan çeşit çeşit reçeller sohbetlerle şenlenen kalabalık kahvaltı sofralarının baş tacıdır. Siz de kendi reçelini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerdenseniz aşağıdaki çilek reçeli tarifimizi mutlaka denemelisiniz!

Yemek 18-05-24 17:19

İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi

Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.

Haber 17-05-24 16:18

Acun Ilıcalı Merve'nin yanıtına şaşırdı! Tüm yarışmacıları konseyden gönderdi: Meğerse burada katil benmişim

Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmacılarıyla konseyde düelloya çıkacak isimler söz verdi. Atakan, Aleyna ve Özgür'den sonra Merve'ye sıra geldi. Merve'nin tek cümlelik yanıtı ve tavrı Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Ilıcalı ise Merve ile konseyde baş başa kalmayı tercih etti.

Kulis 16-05-24 07:17

Yağışlar artınca üremesi de arttı: Mantar zehirlenmelerine dikkat! Tüketmeden önce bilmelisiniz

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, mantar zehirlenmelerine karşı uyarıda bulunarak doğal alanlarda yetişen mantarlar yerine bandrollü kültür mantarlarının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 14-05-24 14:47

8 yaşından beri dişini fırçalamadığını anlatarak şaşkına çevirdi! Hiç çürüğüm olmadı

62 yaşındaki bir adam diş sağlığının çok iyi olduğunu anlattığı bir sosyal medya paylaşımında tercih ettiği yolla adeta şaşkına çevirdi. 8 yaşından beri dişlerini fırçalamadığını söyleyen 62 yaşındaki adam, "Hiç çürüğüm yok" diyerek kendi yöntemini savundu.

Trend 14-05-24 07:44

Gülşen ceketini çıkarıp atınca... Yine sosyal medya onu konuştu

Yeni şarkısını çıkarmak için gün sayan Gülşen cesur sahne kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen, son konserinde gerek ceketiyle gerek çizmeleri gerekse içine tercih ettiği body'si gündem oldu. Şarkıcı sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 13-05-24 07:25