Aile Ve Tuketici Bilimleri Haberleri

Mahkemeden, kadın memur için yarı zamanlı çalışma hakkı! 'Aile düzeninin olumsuz etkileneceği' vurgulandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan bir memurun doğum sonrası yarı zamanlı çalışma talebi reddedilmişti. Bu karar yargıya taşındı. Mahkeme, 'aile düzeninin olumsuz etkileneceğini' vurgulayarak işlemin durdurulması kararı vererek kadın memura yarı zamanlı çalışma hakkı tanıdı.

Finans 2024-06-07 10:37:19

Otizmli öğrenci gösteriye alınmamıştı! Bakan Göktaş'tan açıklama: 'Bu çirkin ayrımcılığın güçlü bir şekilde karşısındayız'

İstanbul'da bir anaokulunun mezuniyet törenine otizmli bir çocuğun alınmaması sosyal medyada tepkilere yol açmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bu çirkin ayrımcılığın güçlü bir şekilde karşısında, evladımızın ve ailesinin yanındayız" dedi.

Manşet 2024-06-06 19:00:19

Fahriye Evcen yeni yaşını kutladı! Doğum günü pastası dillere düştü... 'Ben böyle bir şey görmedim'

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa doğum günü pastası ile dillere düştü. Doğum gününü aile arasında kutlayan Evcen'in devasa pastası hiç beğenilmedi.

Magazin 2024-06-06 09:48:40

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemesi yüzde 40 artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi fark bedeli ödeme desteğinin yüzde 40 oranında artırıldığını duyurdu.

Finans 2024-06-05 23:12:49

Güvenli İnternet abone sayısı 44 milyon aştı! Bakan Uraloğlu açıkladı 'Önceliğimiz çocukları internetteki olumsuz içeriklerden korumak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu 2011'de uygulamaya alınan “Güvenli İnternet Hizmeti”nin abone sayısının gün geçtikçe arttığını söyledi ve altyapısının erişim sağlayıcılar tarafından oluşturulan ücretsiz, talebe bağlı ve alternatif bir erişim hizmeti olduğunu belirtti. Uraloğlu “2024 Nisan sonu itibarıyla hizmetimizden faydalanan abone sayısı 44 milyon 287 bini aşmış durumda. Abonelerin yüzde 99,5’i aile profilini tercih ederken kalanı da çocuk profili kullanıyor” dedi.

Haber 05-06-24 12:31

Toplu katliam yaptı! Evlendikten birkaç gün sonra karısını, çocuklarını, anne ve babasını baltayla kesip öldürdü... Ağır yaralı çocuk vahşetin detaylarını anlattı

Hindistan'da 22 yaşındaki Dinesh Saryam isimli bir adam evledikten sadece birakç gün sonra korkunç bir katliama imza attı. Yerel haberlere göre 22 yaşındaki adam karısı, çocukları, anne ve babası dahil olmak üzere aile üyelerinden sekizini katletti. Ardından ise kendi canına kıydı. Saryam'ın yaraladığı 10 yaşındaki bir çocuk vahşeti anlattı.

Trend 04-06-24 10:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye için felaket' açıklamasını yapmıştı! 3 ilde çalışma başlatılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de doğum hızının düştüğüne dikkatleri çekerek "Türkiye için felakettir" ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatacağız" dedi.

Manşet 02-06-24 18:03

6 haftalık bebeği ve köpeğini aynı odada bıraktı! Beşiğinde uyurken bir anda saldırdı... Minik bebek parçalanarak öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinde Mansoor ailesi kabus dolu anlar yaşadı. 6 haftalık bebekleri Ezra ile 8 yıldır sahibi oldukları Husky cinsi köpeklerini aynı odada bırakan aile sesleri duyarak geri geldiklerinde kabus dolu bir manzarayla karşılaştı. Aile köpeklerinin beşiğinde uyuyan bebeklerine saldırdığını ve onu parçalayarak öldürdüğünü ifade etti.

Trend 01-06-24 09:08

Gözaltına alınmıştı! Aşkım Kapışmak hakkındaki suçlama ortaya çıktı

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, dün gözaltına alınmıştı. Kapışmak'ın gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Ankara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheli arasında bulunan Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

Magazin 31-05-24 17:00

Deniz Akkaya'nın eski eşi harekete geçti! Ne kızı hakkında ne de Efe Önbilgin hakkında konuşabilecek

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla çok konuşulan Deniz Akkaya son dönemde kızı ile yaşadıklarıyla gündemde... Kızı tarafından darp edildiğini söyleyen ünlü isim 15 yaşındaki kızını 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini söylemişti. Deniz Akkaya hakkında, çocuğunun babası Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Akkaya, karara uymazsa 'zorlama hapis' cezası alacak.

Magazin 31-05-24 15:33

Cem Yılmaz'dan mutlu aile karesi! Kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı

Cem Yılmaz'ın kız kardeşi ünlü komedyen Tolga Çevik ile evli. Cem Yılmaz, kız kardeşi Özge Yılmaz'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Kayınbiraderi Tolga Çevik ve yeğenlerinin de olduğu kareyi Instagram hesabıdan paylaşan Yılmaz'a beğeni yağdı.

Kulis 30-05-24 22:49

Son dakika| Aşkım Kapışmak gözaltına alındı! Ankara merkezli 21 ilde Smart Trade Coin operasyonu

Ankara merkezli 21 ilde “Smart Trade Coin” isimli sözde kripto varlık alım/satım platformu üzerinden “sıfır risk ile yüksek kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik “SİBERGÖZ-42” operasyonları düzenlendi. Operasyonda davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak da İstanbul Siber polisi tarafından gözaltına alındı.

Haber 30-05-24 19:17

Bayrampaşa'da aile katliamı! Eşine ve kızına kurşun yağdırıp polise teslim oldu

İstanbul Bayrampaşa'da yaşanan korkunç olayda, Seydi Ş. tabancayla karısını ve kız çocuğunu kızını silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası baba Seydi Ş., polis merkezine giderek teslim oldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından anne ve kızın cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, anne Nazime Ş.'nin 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde 4 gün enkaz altında kaldığı ve yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi.

Haber 30-05-24 18:04

'Kocam tam sekiz kadınla...' diyerek itiraf etti! Nur Viral kendini tutamadı... Ağzına geleni saydı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duydukları karşısında kendini tutamadı...

Magazin 29-05-24 13:51

Bu acıya yürek dayanmaz: Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı! Dikkat çeken 'yanlış serum' iddiası

Bursa’da bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu ailesinin iddiasına göre, yanlış serum sebebiyle hayatını kaybetti. Acılı aile, doktorların yanlış müdahalesi ve peş peşe yapılan hatalar nedeniyle kızlarının öldüğünü ifade etti. Anaokulu öğrencisi Yüsra’dan geriye mutlu günlerinde kaydedilmiş görüntüler kaldı. Savcılık da küçük kızın cenazesine otopsi yaptı.

Haber 29-05-24 11:59

Sokak ortasında 'açım' diyerek kendini kesti, mal varlığı şoke etti!

Ankara'dan ailesiyle Bolu’ya gelen Levent Ü. (39), ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyerek sokak ortasında bıçakla kendini kesti. Aileye yardım etmek için inceleme yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün şaşırtıcı mal varlığını tespit etti. Bunun üzerine aile, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasından kaçarken, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Levent Ü.'nün bıçakla kendisine zarar verdiği anlar ise kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 28-05-24 15:10

Denizli'de aile dehşeti! Annesi ve babasına pusu kurdu: Domuz kurşunuyla ikisini de vurdu...

Denizli'nin Güney ilçesinde bir kişi kendisini dövdüğünü iddia eden annesi ve babasına adeta ölüm saçtı. Evlerine 100 metre kala annesi ve babasına pusu kurup saldıran evlat, tek domuz kurşunuyla hem annesini hem de babasını vurdu. Korkunç olayda annenin öldüğü, babanın ise entübe edildiği öğrenildi. Oğulun olay sonrası “Korkutmak için yaptım. Babam arayınca gidip yardım ettim” dediği ortaya çıktı.

Haber 26-05-24 15:30

Doğurganlık hızı düştü, hükümet harekete geçti: Doğum izninin uzatılmasından esnek çalışmaya... Çalışan annelere yeni düzenleme gündemde

Türkiye İstatistik Kurumu verileri açıkladı. Türkiye'de doğurganlık hızının düşmesinin ardından hükümet harekete geçti. Çalışan anneler için 5 başlıkta yeni düzenlemeler yapılması planlanırken bir adım da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi. Doğurganlığın en düşük, boşanmanın en fazla olduğu iller mercek altına alınacak. İşte detaylar...

Finans 26-05-24 14:24

Bakanlık sizin de kapınızı çalabilir! Türkiye'de bir ilk: Hem evli hem boşanmış çiftlerle tek tek görüşülecek

Boşanma oranının yüksek ve doğurganlık oranının düşük olduğu iller mercek altına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belirlenen illerdeki ailelerle birebir görüşmeler gerçekleştirecek. Ailelere ve boşanmış çiftlere özel anketler uygulanacak. Bu çalışmanın sonucunda illere özel politikalar hayata geçirilecek.

Haber 26-05-24 12:44

7 yıl önce hobi olarak başladı şimdi aile bütçesine katkı sağlıyor! Ürünleri egzama, sedef ve mantara şifa oluyor

Elazığ’da Tuba Bahçeci’nin, fıstığın yetişmemiş hali olan menengiç özünden elde ederek ürettiği ve egzema, mantar ve sedef rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinen sabun ve krem, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kadin 26-05-24 07:54

Feraye Tanyolaç ve Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu büyüdü, liseden mezun oldu! Aile pozu

Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile evliliğinden Hüseyin Kaya adından bir oğlu olmuştu. Hüseyin Kaya büyüdü ve liseden mezun oldu. Feraye Tanyolaç ve Kaya Çilingiroğlu çocukları için bir araya geldi ve aile pozu dikkat çekti.

Kulis 26-05-24 07:51

Dubaili aile, Can Yaman'a 1 milyon euro teklif etti! Ünlü oyuncu bakın ne dedi

Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve zaman zaman paylaşımlarıyla gündeme gelen Can Yaman'ın büyük bir hayran kitlesi var. Kendisine hayran olan Dubaili bir aile oyuncuyla tanışıp yemek yemek için bakın ne kadar teklif etti.

Kulis 23-05-24 08:03

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Komiserin sır ölümü! Pırlanta yüzük ve imzalı boş kağıt detayı... 'Tarihi geçmiş ilaçları öğrenince şüphemiz daha da arttı'

Adanalı komiserin Karaman’da aracında ölü bulunduğu olaya dair yeni keşiflere rastlanırken olaydan 3 gün önce odasından pırlanta yüzük ve imzasının bulunduğu boş A4 kağıdının çalındığı, konunun davalık olduğu öğrenildi. Aile, kayda intihar olarak geçen olaya dair yeni keşifler bulup yeniden dava açılması için başvuru yaptı. Komiserin ablası, kardeşinin evi ve makam odasında bulunan psikoloji ilaçlarının son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu ve ilaçların bilinçli şekilde koyulduğunu ileri sürdü.

Haber 22-05-24 11:20

Bağcılar'da ortalık karıştı! Ekipler havaya ateş açtı... 4 polis ve 1 bekçi yaralı

Bağcılar'da husumetli iki aile arasında çıkan kavgayı polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak ayırdı. Kavgaya müdahale eden ekiplerden 4 polis, 1 mahalle bekçisi hafif şekilde yaralandı. Kavga sonrası 5 kişi gözaltına alınırken, o anlar kameraya yansıdı.

Haber 22-05-24 06:18

150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme! Merakla bekleniyordu: Bakan Göktaş tarihi duyurdu: Ödemeler başlıyor!

Faizsiz evlilik kredisindeki yeni gelişmeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş duyurdu. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu eğitim programlarına katılıp resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen çiftlerimize yönelik ödemeler bugün itibarıyla başlıyor" açıklamasını yaptı.

Finans 21-05-24 12:10

10 koyunla başladı, kendi işinin patronu oldu! Aile ekonomisine katkı sağlıyor

Malatya’da yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 20 yıl önce devletten teşvik olarak aldığı 10 küçükbaş hayvan ile işini büyüterek kendi işinin patronu oldu. Yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadın girişimcinin başarı öyküsü takdir topluyor. Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın kadın girişimcilerin de her zaman yanında olduğunu ifade ederek özellikle yerel yöneticilerin de bu konuda kendilerine destek vermesini istedi.

Kadin 21-05-24 11:54

Bakan Göktaş açıkladı! 878 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi. Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti.

Finans 19-05-24 13:23

Başta tedirgindiler sonuca onlar da şaşırdı... Denemek için yaptılar! Taleplere yetişemez hale geldiler 'Çok ilgi görüyor' Türkiye'nin her yerine satıyorlar

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde 3 yıl önce denemek amacı ile karabuğday eken çiftçi aile, çölyak hastalarının taleplerine yetişemez hale geldi. Yoğun talebe yetişmeye çalışan çiftçiler, tarlalarını karabuğdayla buluşturdu. Üreticiler; ürünü ilk ekecekleri zaman tedirgin olduklarını ve daha sonra aldıkları yüksek verim karşısında şaşırdıklarını belirtti. Şimdi aile Türkiye'nin her şehrine satış yapıyor ve ilginin çok yüksek olduğunu ifade ediyor.

Haber 18-05-24 15:10

Bakan Göktaş duyurdu: Evde bakım parası hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 18-05-24 11:04

En yakın arkadaşıyla aldatıldığını öğrendi! Sevgilisini kalbinden bıçakladı: Aile kurmak istedim

2019'da Bursa'ya Kazakistan'dan gelen ve garson olarak işe başladığı restoranda işletme sahibi Turan Döner'le sevgili olan Irına Franzen sevgilisinin kendini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi. Tartışma kavgaya dönüşünce Franzen, Döner'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cezası belli olan Franzen savunmasında 'aile kurmak istedim' dedi.

Haber 17-05-24 12:50

Emekli oldu, kamu desteği almadan kendi serasını kurdu, şimdi eleman bulamıyor: Dışarıda 25 lira bende 10 lira

Amasya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden emekli olan 58 yaşındaki Recep Yıldırım, memleketi Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine yerleşerek, kamu desteği almadan sera kurarak sebze üretimine başladı. Üretime devam eden Yıldırım, serada çalıştıracak işçi bulamıyor. Organik ürün yetiştirdiğini belirten Yıldırım, "Bizden on liraya alınan mal, yirmi, yirmi beş liraya piyasalarda satılıyor. Gelsin vatandaş on liraya buradan alsın." dedi.

Haber 17-05-24 10:46

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı: Elinde tüfekle sokakta damadını aradı! Dehşet anları kamerada

Gaziantep'te aile içi tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren Halil Özdemir (46), eşi Zeynep Özdemir'i (44) öldürdü, oğlu İbrahim Eren Özdemir (15) ve damadı Hanifi Bozkurt'u (23) ise ağır yaraladı. Halil Özdemir'in eşini ve oğlunu vurduktan sonra elinde tüfekle sokakta damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan Özdemir'in, olay yerine gelen polisleri görünce tüfeği yere bırakıp teslim olması saniye saniye yer aldı.

Haber 13-05-24 12:59

Gaziantep'te aile içi silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Gaziantep'te bir kişi eşini öldürdü, oğlu ve damadını silahla yaraladı.

Yurthaber 13-05-24 07:57

Gaziantep'te aile vahşeti! Önce eşini öldürdü, sonra oğlu ve damadını ağır yaraladı

Gaziantep'te aile içi tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren bir şahıs, tüfekle eşini öldürdükten sonra oğlu ve damadını ağır yaraladı. Katil zanlısı, olay sonrası gözaltına alındı.

Haber 13-05-24 00:57

Bakan Göktaş duyurdu! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mayıs ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu. Aylıkların tutarının da 4.8 milyar TL olduğu açıklandı.

Finans 12-05-24 14:47

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bugün hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Göktaş, “Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız” dedi.

Finans 10-05-24 14:08

Şaşkına çeviren TikTok canlı yayını! Bir aile evlerinin salonunun ortasında mangal yaktı... Bir gören bir daha baktı

TikTok'ta yapılan canlı yayınlar her geçen gün daha ilginç hale gelmeye devam ediyor. Son olarak bir aile TikTok canlı yayınında evlerinin ortasında mangal yaktıkları anları paylaşınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere anlam veremezken kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 09-05-24 08:16

Bunun adı vicdansızlık! 2 günlük bebeği dağ yoluna terk ettiler, üstüne bir de jandarmayı arayıp...

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde jandarmayı arayarak dağ yolunda terk edilmiş kız bebek bulduklarını ihbar eden kişilerin, bebeğin aile üyeleri olduğu ortaya çıktı. 2 günlük bebeği bırakan annesi E.N.I. (24), anneannesi F.I. (53), dedesi R.I. (53), teyzesi E.Ü. ve eniştesi T.Ü. gözaltına alındı. Aile üyeleri, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 08-05-24 14:59

150 bin liralık faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme! Bakan duyurdu, ödeme tarihi belli oldu

Evlenecek milyonlarca gencin takip ettiği 48 ay vadeli 150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başvuruları kabul edilenleri ödemenin yapılacağı tarihi açıkladı.

Finans 07-05-24 14:58

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tekirdağ'da yaşanan aile katliamı kahretti. İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin, eşini ve 5 yaşındaki oğlunu vurarak öldürdü. Şirin daha sonra ise aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı.

Haber 07-05-24 06:21

Önce tabancayla vurdular, sonra sopayla dövdüler! Dehşet anları kamerada

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Biri yoldan geçen, esnaf 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde S.D.’nin silahla vurulduğu, yere düştükten sonra diğer grup tarafından tekme ve sopayla dövüldüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 12:16

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan KKTC'de 'sahte diploma'dan tutuklandı!

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nden aldığı doktora diplomasının sahte olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Haber 05-05-24 18:16

Seda Sayan CİMER'e şikayet edildi! 'Türk aile yapısını bozmak...'

Son dönemde özel hayatı ve yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren Seda Sayan Star Tv'de yayınlanan programı yüzünden CİMER'e şikayet edildi. Gerekçe olarak da; 'Türk aile yapısını bozmak' olarak gösterildi.

Magazin 04-05-24 08:52

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarını kesip bıyık yaptı! Evden kaçtı, Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Müge Anlı'ya geçen hafta katılan aile 15 yaşındaki kayıp oğulları Kaan Çam'ı aramak için kollarını sıvadı. Kaan'ın Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde saçından yaptığı Müslüm bıyıkları ile dolaştığı ve sevgilisi sandığı ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı açıklandı.

Magazin 29-04-24 11:03

Dünya tıp literatürüne girdi: Türk doktordan Fındık tekniği yöntemi! Kanser ameliyatlarında kullanılıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Göktürk Fındık, lokal ileri akciğer kanseri ameliyatlarında "Fındık tekniği" yöntemini ilk kez dünya tıp literatürüne kazandırdı.

Haber 29-04-24 07:40