Ait Haberleri

THY pilotu 2 bin metrede drone gördü! Kuleye rapor etti

Türk Hava Yolları'na ait bir pilot Eyüpsultan üzerinde uçuş sırasında 2 bin metrede drone görmesi üzerine İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor ettirdi.

Haber 2024-06-04 17:13:53

Sokak köpekleri sürekli aynı noktada havlayınca ortaya çıktı! Sakarya’da korkunç olay: Sadece kemikler ve elbiseleri bulundu…

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, köpeklerin sürekli aynı yere giderek havlamasından ve gelen kokudan şüphelenen bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgede yapılan araştırmada tişört, ayakkabı ve bir insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu.

Haber 2024-06-04 12:56:38

Bentley'inden Porsche'una yok yok! TMSF yüzde 1 KDV ile satışa çıkardı: 33 bin liradan 4 milyona kadar...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda 'evim şirketi' olarak bilinen, tasfiye halindeki 6 tasarruf finansman şirketine ait araçları satışa çıkardı. Satışa çıkarılan 20 aracın 18'inde KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak.

Finans 2024-06-04 11:40:27

Türkiye bu olayı konuşmuştu... 'Çöp ev' davasında karar çıktı! İşte yeğenini alıkoyan teyzenin cezası

Bursa'da Cem Muhammet A. (12), teyzesi Kamuran Pınar A. (46) tarafından kaçırılıp çöp ev haline gelen dairedeki kilitli bir odada yaklaşık 1 yıl alıkoyuldu. Cem Muhammet A.'nın kurtarılma anına ait görüntüler ise Türkiye'nin gündemine oturdu. Bakımsızlıktan neredeyse ölmek üzere olan ve uzun süre tedavi gören Cem Muhammet A.'ya kabusu yaşatan teyzesi bugün yargı önüne çıktı. Duruşmada ağladığı öğrenilen Kamuran Pınar A. ve kızı Esra Zeynep A. hakkında mahkeme kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-06-03 16:45:24

Günlerdir kayıptı! Cansız bedeni bulundu

Küçükçekmece'de boş bir arazide piknik yapanlar tarafından erkek cesedi bulundu. Silahla vurulmuş şekilde bulunan kişinin yapılan incelemesinde polis, cesedin günlerdir kayıp olan Furkan Ç.’ye(25) ait olduğunu tespit etti.

Haber 03-06-24 06:10

Turist olduğu sanılan kişi Türk çıktı! 'Benim adım Michael değil, Engin'

Bir sabah uyandı ve telefonları susmadı. Sosyal medyanın gündemine oturan estetik fotoğrafındaki kişinin ABD'li turist değil Engin Demir adında bir Türk vatandaşa ait olduğu ortaya çıktı. "Bu haberdeki şahıs ben değilim, ben yüz nakli olmadım, sadece 4 yıl önce burun ameliyatı oldum'' sözleriyle isyan eden Engin Demir, sosyal medya paylaşımları yüzünden yıprandığını söyleyerek hukuk savaşı başlattı.

Manşet 02-06-24 23:03

Mourinho'nun helikopteri rotasını stadyuma kırdı!

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı ve anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul’a geldi. Ali Koç'a ait helikopterle kalacağı otele doğru geçen Mourinho'nun helikopter rotası dikkatlerden kaçmadı.

Spor 02-06-24 15:54

Bakan Uraloğlu açıkladı! Türksat 6A'ın ABD'ye gönderileceği tarih belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türksat 6A'yı fırlatma işlemleri için 4 Haziran'da ABD'ye gönderiyoruz. Uydumuzun, temmuzun 2. haftasında da SpaceX'e ait Falcon 9 roketiyle uzaydaki konumuna gönderilmesini planlıyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 02-06-24 13:21

İddialar doğru çıktı... Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla büyük yankı uyandıran Zeynep Bastık, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırdığını açıklayan Bastık'ın, eski Survivor yarışmacısıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bu iddianın yankıları sürerken ünlü çift dudak dudağa görüldü.

Magazin 01-06-24 12:44

Polis lojmanında ölü bulunmuştu! Yeşim Akbaş'ın sır ölümünde okların çevrildiği komiser yardımcısıyla ilgili şok detay

Manisa'da güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş geçen yıl silah sesleri üzerine komiser yardımcısı Doğan Can Yıldız'ın evinde ölü bulunmuş, Akbaş'ın vurulduğu tabancanın komiser yardımcısı Yıldız'a ait olduğu belirlenmişti. Yıldız suçlamaları reddetti, Akbaş'ın intihar ettiğini öne sürdü fakat bir yandan da daha önce eski eşine şiddet uygulayıp kafasına silah dayadığı ortaya çıktı.

Haber 31-05-24 15:58

Konuşanlar'da konuk arabaya sürttüğünü itiraf etti! Hasan Can Kaya neye uğradığını şaşırdı: Benim araba mı?

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programına katılan bir konuk otoparkta bir arabaya sürttüğünü söyledi. Markasını soran komedyen arabanın kendisine ait olduğunu anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Kaya, geçtiğimiz günlerde kırmızı lüks arabası ile görüntülenmişti.

Kulis 31-05-24 12:10

Cesedini tanınmaz hale getirmişti! Sır cinayet 18 yıl sonra aydınlatıldı! Katil en yakın arkadaşı çıktı

Kütahya'da 2006 yılında öldürüldükten sonra toprağa gömülmüş olarak bulunan ve kimliği tespit edilemeyen erkek cesedin, aynı yıl Eskişehir’de kaybolan Erhan Kübra’ya ait olduğu ortaya çıktı. Zanlının öldürdüğü arkadaşının başını ezerek tanınmaz hale getirmeye çalıştığı belirlendi. Eskişehir Cinayet Büro Amirliği'nde oluşturulan özel ekip, 18 yıllık cinayetin zanlısının Kübra’nın en yakın arkadaşı A.K. olduğu belirlendi. Katil zanlısı A.K. ile ona yardım ettiği öne sürülen Y.Ş. gözaltına alındı.

Haber 30-05-24 19:56

Bangkok'taki tapınak krematoryumunun altında kadın iskeleti bulundu! 40 yıl öncesine ait... Kimsenin fark etmediği büyük sır

Tayland'ın Bangkok şehrinin Bang Rank bölgesindeki bir tapınağın krematoryumunun altında bir kadın iskeletinin bulunması endişelere neden oldu. Polis yaklaşık 40 yıl önce yaşanan bir olayla ilgili soruşturma başlattı.

Trend 30-05-24 11:44

Boşandığı eski eşinin yaşadığı eve gelip eski baldızı ve arkadaşını öldürdü!

Adana'da Murat K., boşandığı eşinin kaldığı ve kendisine ait olan evde tartıştığı eski baldızı Deniz T. ve onun arkadaşı Şahan Uğurlu’ya av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği eski baldızı yaralanırken, Uğurlu ise hayatını kaybetti.

Haber 29-05-24 23:46

Sahibine ulaşılamayan araba pazar tezgahı oldu! Görenler şaşırdı 'Her hafta yaşanıyor'

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu sokakta bırakılan ve sahibine ulaşılamayan otomobil, esnaf tarafından tezgah olarak kullanıldı. Otomobilin bir kiralama şirketine ait olduğu ancak firmaya ulaşılamadığı öğrenildi. Pazarcılar her hafta bu tarz olayların yaşandığını belirterek sürücülerin ön cama mutlaka ulaşılabilecek bir telefon numarası bırakmalarını istedi. Pazar tezgahına dönüşen arabayı gören müşteriler ise şaşkınlık yaşadı.

Haber 29-05-24 10:06

Bisikletiyle gezerken yerde parıldayan bir cisim gördü! Eline alınca... 'Adımı tarihe yazdırdım'

Çanakkale'nin Çıplak köyünde evin bahçesinde Roma dönemine ait 2 bin yıllık sikke bulan 10 yaşındaki Onur Özcan Çimen bulduğu sikkeyi Arkeolog Hazal Fırat aracılığıyla Troya Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’e teslim etti. Çimen bağışladığı sikke ile Troya Müzesinin ve Türkiye’nin en küçük eser bağışçısı oldu. 90 yıl önce arazide bulduğu Roma dönemine ait mezar stelini 1934'de Çanakkale Müzesi’ne bağışlayan 1923 doğumlu o dönem 11 yaşındaki Necdet ise yenilenen kayıtlarla ilk bağışçı olarak kayda geçti.

Haber 29-05-24 09:42

ABD'de askeri uçak yere çakıldı, alev aldı!

Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir askeri uçak, ülkenin New Mexico eyaletindeki Albuquerque International Sunport Havalimanı yakınlarına düştü. Uçaktaki tek kişi olan pilotun ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Haber 29-05-24 06:40

Antalya'dan havalanan SunExpress'e ait yolcu uçağında kabin basınç arızası! Varşova'ya acil iniş yaptı

Antalya-Varşova seferini yapan SunExpress’e ait uçakta meydana gelen kabin basınç arızası nedeniyle pilotu acil durum bildirdi. Uçak Varşoya Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Haber 28-05-24 23:37

Bahçesinde gömülü Kalaşnikof bulundu, savunması şaşkına çevirdi! 'Eşimin akrabası...'

Adana'da operasyon düzenlenen Leyla G.'nin evinin bahçesinde çiçekliğe gömülü çuvalda Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 şarjör ile 68 mermi ele geçirildi. Leyla G., "Eşimin akrabası A.K., bir hafta önce kız arkadaşıyla buluşacağını söyleyip, evin anahtarını istemişti, muhtemelen o gün koymuştur" diyerek kendini savundu. A.K. (17) ise silahın kendisine ait olduğunu, tanımadığı birinden satın aldığını, bulunmasın diye çuvala koyup gömdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 11:24

Türkiye'nin konuştuğu vahşette yeni gelişme! 16 parçaya ayrılan cesette 'beyaz kova' detayı: Görüntüleri ortaya çıktı: 'Olayla ilgim yok'

Türkiye'nin kanını donduran haber dün öğlen saatlerinde Pendik'ten geldi. Bir erkek cesedinin parçalara ayrılarak farklı çöp konteynerlerine atıldığı belirlendi. Cesedin 79 yaşındaki 8 çocuk babası Nihat Salih'e ait olduğu belirlendi. Vahşetin detayları merak edilirken ekipler 'beyaz kova' detayına ulaştı. Öte yandan gözaltına alınan kişinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılırken ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 28-05-24 11:21

FETÖ firarisi Akın İpek açtığı davayı kaybetti! Bebek’teki yalı satışa çıktı; 750 milyon lira…

FETÖ firarisi Akın İpek’in İstanbul Boğazı’ndaki yalısı satışa çıkarıldı. Bebek’te bulunan ve 750 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarılan Koza-İpek Holding'e ait yalının ihale 27 Haziran'da yapılacak. İhale öncesi dev yalının fotoğrafları da yayınlandı.

Haber 28-05-24 11:05

Antalya'da heyecan yaratan keşif! Zeus ve Aphrodite heykelleri... Tam 2 bin yıllık

Antalya'daki heyecan yaratan haberi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Ersoy, Aspendos Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında Roma İmparatorluğu dönemine ait 2 bin yıllık Zeus ve Aphrodite heykellerinin bulunduğunu açıkladı. Söz konusu heykellerim fotoğrafları, büyük ilgi çekti.

Manşet 27-05-24 13:29

Türkiye üzerinde türbülansa yakalandılar! Katar Havayolları'na ait uçakta korku dolu anlar: Yaralılar var

Londra'dan Singapur'a giden bir yolcu uçağı türbülansa girmiş ve 1 yolcu hayatını kaybederken 30 kişi yaralanmıştı. Benzer bir haber ise Katar Havayolları'ndan geldi. Katar’ın başkenti Doha’dan İrlanda’nın başkenti Dublin’e giden uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi. Olayda 12 kişi yaralandı.

Haber 26-05-24 17:30

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum’dan mesaj: Evrensel hukuk bakışından vazgeçmeden milli hukuka ve milli yargıya sahip olmak mümkündür

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum, uluslararası hukuk düzeni üzerine değerlendirmelerde bulundu. Evrensel hukuk ile ülkelerin iç hukuk düzenleri arasında karşılaştırma yapan Uçum "İnsanlığa ait evrensel hukuk bakışından vazgeçmeden milli hukuka ve milli yargıya sahip olmak mümkündür ve günümüzün öne çıkan doğrusu da budur" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-24 14:47

Belediyeye ait fırının görüntüleri büyük tepki çekti! ‘Pislik içinde, rezalet’ diyerek paylaştılar…

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde faaliyeti durdurulan 'Halk Ekmek Fabrikası'nın paylaşılan fotoğrafları tepki topladı. Koçarlı belediyesine ait ekmek fırınının, sağlıksız ve adeta harabeyi andıran bina koşullarında ürettiği ekmekleri halka yedirdiği ortaya çıktı. 31 Mart seçimlerinde CHP'den Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Özgür Arıcı, "Bütün bu pislik içinde, bu berbatlık içinde Koçarlı halkına ekmek yedirmişler." diyerek fırını kapattıklarını duyurdu.

Haber 25-05-24 14:08

Merkez Bankası duyurdu! Finansal hizmetlere güven arttı

Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), mayısta geçen aya göre 2,9 puan artışla 160,3 seviyesine çıktı. Verileri Merkez Bankası açıkladı. Endeksi oluşturan anket sorularına ait yayılma endeksleri incelendiğinde, FHGE'yi, son 3 aydaki iş durumu ile gelecek 3 aydaki hizmetlere olan talep beklentisi artış, son 3 aydaki hizmetlere olan talep azalış yönünde etkiledi.

Finans 24-05-24 11:47

Kafeterya sahibi 14 yaşındaki çocuğa ara sıra harçlık veriyordu! Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şoke oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, A.O. (14), ara sıra harçlık aldığı İsmail B.'ye (40) ait kafeteryaya girip kasadaki 2 bin 500 lirayı alarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığın şüphelisi aranıyor.

Haber 23-05-24 17:28

Görünce gözlerine inanamadı... Yer: Sultangazi! Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıp kaçtılar

Sultangazi’de iddiaya göre iki kişi, husumetlilerine ait tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçtı. Olay anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerine iş yerine gelen işçi yerdeki el bombasını fark edince gözlerine inanamadı ve durum polise bildirildi. Polis, inceleme sonrası pimi çekilmemiş el bombasını kaldırdı. İş yeri sahibi ise sürekli tehdit edildiğini anlattı.

Haber 23-05-24 15:24

Dünyanın konuştuğu davada karar çıktı! 14 yaşındaki kız çocuğunu diri diri yakmadan önce tecavüz eden kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan aniden kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenini erkek kardeşi bir fırının içinde bulmuştu. Kız kardeşinin bileziğini fark eden erkek kardeş tarafından bulunan cansız bedenin diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayan 14 yaşındaki bir kıza ait olduğu tespit edilmişti. Olaya ilişkin olarak tutuklanan kardeşler Kalu ve Kanha Kalneliya için idam kararı çıktı.

Trend 23-05-24 15:11

Cansız bedeni temizlik işçileri tarafından bulunmuştu! Nehirdeki insan kalıntılarının gizemi çözüldü: 38 yaşındaki kadının cinayeti aydınlatıldı

İngiltere'nin Croydon bölgesindeki Rowdown Fields Parkı'ndaki nehirde 2 Nisan'da temizlik işçileri tarafından insan kalıntıları bulunmuştu. Gizemli kalıntıların 38 yaşındaki Sarah Mayhew isimli kadına ait olduğu ortaya çıktı. 44 yaşındaki Steven Sansom ve 48 yaşındaki Gemma Watts, Sarah'ı öldürmekle suçlandı.

Trend 23-05-24 13:21

Yer: Çorum! Gerçek morgta ortaya çıktı: Mezar açılıp içinden çıkartıldı

Çorum'da aynı gün vefat eden iki kişinin cenazeleri karıştı. Nuri Yalçınkaya'nın ailesi morgdaki cenazenin kendilerine ait olmadığını söylemesi üzerine olay fark edildi. Başlatılan soruşturmada defnedilen cenaze mezar açılarak hastane morguna kaldırıldı.

Haber 22-05-24 22:33

Kremlin'den AB kararına tepki: 'Uluslararası finans kurallarına aykırı'

Kremlin'den AB ülkelerinin, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın savunmasında kullanılması kararına tepki açıklaması geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov, kararın uluslararası finans kurallarına aykırı olduğunu belirtti. Batılı ülkeler Rusya'ya ait yaklaşık 300 milyar dolar değerindeki varlığı dondurmuştu.

Finans 22-05-24 16:10

SON DAKİKA | Barış Boyun İtalya'da yakalandı! 'Daltonlar' çetesine Avrupa'da büyük darbe: 19 kişi gözaltında

Son dakika haberi: 'Daltonlar' çetesinin lideri olarak bilinen ve kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Organize suç örgütü lideriyle birlikte 19 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu operasyona ait detayları açıkladı. Bakan Yerlikaya, söz konusu operasyonun Türk ve İtalyan makamlarınca ortaklaşa yapıldığını duyurdu. Yerlikaya'nın "Onların nefesini keseceğiz" ifadesi dikkat çekti.

Haber 22-05-24 11:43

Ekiplerin enkaza geldiği ilk an! Yanmış cenazeler, Reisi'nin yüzüğü... Görüntülerdeki, o detaya dikkat çekti: Akla bir sürü senaryo geliyor!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Enkaz alanına ilk ulaşma anlarına ait görüntüler paylaşılırken, yanmış cansız bedenlerin enkaz çevresine yayıldığı görüldü. Reisi'nin yüzüğü de helikopter enkazında bulundu. Şimdi tüm dünya "Sabotaj mı, kaza mı?" sorusuna yanıt ararken; Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, o detaya dikkat çekti: "Akla bir sürü senaryo geliyor!"

Manşet 21-05-24 07:47

Süzek yapması tarifi: Süzek yapması nasıl yapılır?

Süzek yapması tarifi, Gaziantep yöresine ait olduğu bilinen bir tariftir. Gaziantep’te süzgece süzek dendiği için bu yemek de bu ismi almıştır. Geleneksel olarak kabul edilen süzek yapması genelde yaz kış tüketilen ve sevilen bir yemektir. İşte süzek yapması tarifi!

Yemek 21-05-24 01:18

Bunu yapan insan olamaz! Temel kazısında iş makinesine takıldı: Elleri ve ayakları bağlı halde toprak altında bulundu

Sakarya'dan gelen haber kan dondurdu! Temel kazı çalışması sırasından iş makinesine cansız bir beden takıldı. Cesedin bir kadına ait olduğu ve elleriyle ayaklarının bağlı olduğu tespit edildi. Cansız bedenin kime ait olduğu, olayı kimin gerçekleştirdiği araştırılmaya başlandı. Bölgedeki güvenlik kameraları tek tek inceleniyor.

Haber 20-05-24 17:07

İsrail ordusu Gazze'de üç rehinenin cesedine ulaşıldığını açıkladı

İsrail ordusu, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarında öldürülen ve daha sonra Gazze’ye götürülen üç kişiye ait cesedin bulunduğunu açıkladı.

Yurthaber 20-05-24 11:33

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı! Dünyanın gözü o bölgede! Akıncı İHA arama yapıyor

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri kaza yaptı. Yardım ekipleri, kaza sonrası bölgeye sevk edildi. İran Devrim Muhafızları ise helikopterin yerinin tespit edildiğini açıkladı. Kazayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklama yaparken Türkiye'den İran'a ekipler sevk edildi. TSK'ya ait Akıncı İHA da İran sınırını geçerek arama çalışmalarına katıldı. Sabah saatlerinde ise düşen helikopterin enkazına ulaşılırken, yaşam belirtisinin olmadığı belirtildi.

Haber 19-05-24 21:42

Rezaletin şebekesini kurmuşlar: Reşit olmayan çıplak çocuk fotoğraflarını geçim kapısı yaptılar

Adana'da müstehcen fotoğraflarla dolandırıcılık rezaleti yaşandı. Şüpheliler sosyal medyadan tanıştığı kişilere reşit olmayan kızlarına ait olduğunu söyledikleri fotoğraflar atıp onlarca kişiyi dolandırdı. Aralarında kadınların da olduğu 35 işi yakalandı.

Haber 19-05-24 13:43

Özel hastanede skandal iddia: Acil hastalar dakikalarca kapı önünde bekletiliyor! Hastane benim; ister alırım ister almam

Daha önce can çekişen hastayla ilgilenilmediği iddiasıyla infial yaratan hastanenin ait olduğu sağlık grubunun bir başka özel hastanesinde yeni bir skandal patlak verdi. 5 aydır devam eden süreci vatandaşın çektiği video ortaya çıkardı. Hastaya "Paranı ödemezsen doktor sana bakmayacak", 112 personeline ise "Hastane benim; içeri ister alırım ister almam" dendiği öne sürüldü.

Haber 19-05-24 10:36

Rus mahkemesinden karar: Deutsche Bank ve Commerzbank'ın mal varlığına el konuldu

Rus mahkemesi, Deutsche Bank ve Commerzbank'ın varlığına ihtiyati tedbir koydu. Rusya'da geçtiğimiz gün de UniCredit'e ait 463 milyon Euro değerindeki varlığa ihtiyati tedbir koyulmuştu.

Finans 19-05-24 09:00

Pratik beyran tarifi: Pratik beyran nasıl yapılır?

Türk mutfağı, ülkenin çeşitli bölgelerine, yörelerine ait lezzetlerle zenginleşmiştir. Bu zengin lezzetlerden biri de Gaziantep mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biri olan beyran tarifidir. Siz de pratik bir beyran tarifi arıyorsanız ve bu lezzeti kendi mutfağınıza taşımak istiyorsanız işte pratik beyran tarifimiz!

Yemek 18-05-24 16:15

İstanbul'un çeşitli semtlerine Atatürk portreleri bırakılarak insanların tepkileri ölçüldü! Kameralara yansıyan görüntüler viral oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir sosyal deneye ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde İstanbul'un çeşitli semtlerine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portreleri bırakıldı. Gizli çekimlerde insanların yere düşen portreyi gördüklerinde verdikleri tepkiler yer aldı. Vatandaşların Atatürk portresine olan hassasiyetleri alkış topladı.

Trend 18-05-24 14:59

Damadın geline düğün hediyesi herkesi şaşkına çevirdi! Metrelerce uzunlukta paradan yapılan pelerini taktı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Filipinler'de evlenen bir çiftin düğününe ait görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde damadın geline metrelerce uzunlukta paralardan oluşan tam 17 bin 300 dolar (yaklaşık 557 bin 350 TL) değerinde bir pelerin takması sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Trend 16-05-24 10:39

TAM ATM nedir? TAM ATM'de hangi bankalar var?

Türkiye’nin 81 ilinde 5.600 bankamatikle birlikte hayata geçirilen TAM ATM projesinin 7 ayrı kamu bankasının ortak girişimi olduğu bilinir. Yaşadığı yerde TAM ATM bankamatiklerinin aktif olarak kullanıma açıldığını gören kişiler ise bu projeye yönelik olan belirli hususları sorgular. Bunlar arasında TAM ATM projesinin kime ait olduğu, ne gibi avantajları beraberinde getirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanında konumlandırılan bu bankamatiklerin hangi işlemler için kullanılabildiği yer alır.

Finans 15-05-24 22:39

Skandal görüntü: Melen Çayı’na vidanjörle çamurlu su döktüler! Valilikten personele soruşturma, belediyeye para cezası

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde kaydedilen skandal bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Belediyeye ait vidanjörle İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan Melen Çayı’na çamurlu su döküldü. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, Valilik konuyla ilgili harekete geçti. İlçe belediyesine idari para cezası uygulandı, çamurlu su döken personellerle ilgili ise soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 12:59

Çanakkale Boğazı’nda içinde 2 kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yapan içinde 2 kişinin bulunduğu 10 metrelik tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait bot ile yedeklenerek Lapseki’ye yanaştırıldı.

Yurthaber 14-05-24 10:28

Kazakistan'da eski bakan katil oldu! 'Masumum' diyordu, eşine döve döve öldürmüş... Cinayet anı restoranın güvenlik kamerasına yansıdı

Eski ekonomi bakanı Kuandyk Bishimbayev'in karısı Saltanat Nukenova ölümüyle ilgili ortaya çıkan detaylar Kazakistan'da adeta şoke etkisi yarattı. Bishimbayev, eşini öldürmek suçuyla 24 yıl hapis cezasına çarptırılırken, cinayet anının görüntüsü dava dosyasına girdi. Restorana ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Bishimbayev'in eşini tekme ve yumruklarla darbettiği görüldü.

Haber 14-05-24 09:15

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı: Elinde tüfekle sokakta damadını aradı! Dehşet anları kamerada

Gaziantep'te aile içi tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren Halil Özdemir (46), eşi Zeynep Özdemir'i (44) öldürdü, oğlu İbrahim Eren Özdemir (15) ve damadı Hanifi Bozkurt'u (23) ise ağır yaraladı. Halil Özdemir'in eşini ve oğlunu vurduktan sonra elinde tüfekle sokakta damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan Özdemir'in, olay yerine gelen polisleri görünce tüfeği yere bırakıp teslim olması saniye saniye yer aldı.

Haber 13-05-24 12:59