Erdem Ergüney Haberleri

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet'i yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler aynı şeyi söyledi

Kurtlar Vadisi Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Polat, Memati, Çakır, Karahanlı ve Dayı gibi karakterlerle hafızalarda silinmez yer edinen dizinin en ilginç karakterlerinden biri de Deli Hikmet'ti. Deli Hikmet'i canlandıran Erdem Ergüney, yıllardır ortalarda görünmüyordu. Ünlü oyuncu son haliyle şaşırttı.

Magazin 14-10-2023 12:33

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet'i olarak tanımıştık! Bakın daha önce hangi efsane dizide rol almış

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Deli Hikmet karakteri ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Erdem Ergüney daha önce kimsenin fark etmediği efsane dizide de rol almış. Ünlü oyuncu 1999-2002 yıllarına damga vuran dizide polis memuru karakteriyle karşımıza çıkmış.

Magazin 25-03-2023 15:30

Kurtlar Vadisi'nin 'Deli Hikmet'i nerede? Ünlü oyuncu Erdem Ergüney'i görenler şaşırdı

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nin Deli Hikmet’i Erdem Ergüney, son haliyle merak ediliyor. Ergüney, 2007 – 2012 yılları arasında Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Deli Hikmet karakteriyle dikkat çekmiştir. Tiyatro eğitimi için İngiltere’ye giden Erdem Ergüney, Türkiye’ye döndükten sonra çeşitli televizyon dizilerinde yer alsa da en büyük çıkışını Kurtlar Vadisi Pusu’daki Deli Hikmet rolüyle yakalamıştır.

Magazin 13-07-2021 15:05