Gelin Evi Birincisi Haberleri

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! 7 senelik Oren Frances ile evliliğinden sonra işte gönlünü kaptırdığı kişi...

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle tanınan 34 yaşındaki 2007 Miss Turkey birincisi model Selen Soyder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik müdahaleler sonrası bambaşka birine dönüşen Soyder, bu kez sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan etti.

Magazin 2024-05-19 07:50:02

Altınlar valize, dolarlar havaya! AK Parti ve CHP'li siyasetçiler de oradaydı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Yine bir aşiret düğünü, yine kilo kilo altınlar, havada uçuşan dolarlar. AK Parti ve CHP'li siyasetçileri bir araya getiren Şanlıurfa'daki görkemli aşiret düğününde takılar gündem oldu. Misafirlerin kuyruğa girdiği takı yarışında takılar sandıktan boşaltılarak özel güvenlikler eşliğinde valizlerle taşındı.

Finans 2024-05-18 12:24:00

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 2024-05-17 16:44:00

İmamoğlu’ndan ‘Avrupa Oyunları’ çağrısı! Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2027 Avrupa Oyunları İmza Töreni’ için, İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. İBB, Avrupa Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi arasında imzalanan mutabakat zaptı töreninde konuşan İmamoğlu, Avrupa’daki sporculara, federasyonlara ve sporseverlere çağrılarda bulundu. İmamoğlu, "Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım" dedi.

Haber 2024-05-16 19:50:44

Diğer Haber Etiketleri

ele karakteri Miss Turkey yaşında Selen Soyder düğün Altın aday bıraktı fenerbahçe fenerbahçe başkan adayı Ali Koç Aziz Yıldırım Ekrem İmamoğlu sosyal medya Çin gelin damat İŞKUR Erzurum çöp ev erden galatasaray icardi son dakika transfer Serie A İstanbul Trabzon murat başaran Afganistan sel da, galatasaray başkan iyet beşiktaş Endonezya antalya polis silah evlilik festival Muğla ayı Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok bisiklet şok haftanın fırsatları şok katalog şok mağaza şok mağazalar şok mağazaları şok market aktüel şok market mağazalar Dans eğlence hıdrellez bungalov bungalov ev Çatalca Şırnak Ruanda gurbetçi Hırsız içki alara ense Güneş ilik mon urban care ciltteki kızarıklık Göz güzellik posa vf BB krem cc krem pure beauty tiktok soyisim Hazal Kaya Oyuncu ünlü oyuncu Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta Ankara Hukuk turu Kaya Çilingiroğlu feraye tanyolaç Seda Sayan Solmaz Çiros Gözaltı Malatya Esenyurt cinayet Emlakçı İtfaiye yaralı Adıyaman en kolay kek evde kek kek tarif kek tarifi keki tarifi kolay kek kolay kek nasıl yapılır tarifi kek yapımı kek malzemeleri kek nasıl yapılır kek nasıl kabarır düz kek nasıl yapılır Bursa yangın anne istedi Esra Erol Esra Erol'da çamaşır deterjanı çamaşır makinesi deterjanı sıvı deterjan siyah nokta evde siyah nokta temizleme siyah nokta temizleme evde karavan kira artışı 1+1 çocuk gelin sevgilisi Batuhan Karadeniz Ebru Gündeş Şanlıurfa Limonian Kore Güzelliği Paris şato

Görenleri şaşkına çeviren o gelenek! Damadın arkadaşları odayı bastı... Zorla yorganı açıp gelinin iç çamaşırını çekiştirdi

Çin'de kaydedilerek popüler paylaşım platformu Miaopai'ye yüklenen görüntülerde damadın arkadaşlarının gelin ve damadın odasını bastığı anlar yer aldı. Çiftin üzerindeki yorganı çeken davetsiz misafirler daha sonrasında gelinin iç çamaşırını çekiştirmeye başladı. Görüntülerdeki kişilerin gelin ve damada iyi şans getirmesi için yaptıkları hareketin bir gelenek olduğunu savundu.

Trend 15-05-24 15:00

Kadroların yarısı boş kaldı! Erdoğan ve Işıkhan’dan peş peşe açıklama: ‘İşçi talebinde tarihi seviyelere ulaştık, İŞKUR’a gelin…’

İŞKUR’da açık iş ilanları artmaya devam etse de başvuru olmaması ekonomi yönetiminin gündemine girdi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan bu sorunu Kabine Toplantısı’nda dile getirmişti. Bugün ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arayanlara seslenerek İŞKUR’a başvuru yapmaları çağrısında bulundu. “İşverenlerin oluşturduğu işçi taleplerinde tarihi seviyelere ulaştık” dedi.

Finans 15-05-24 13:47

Polisler camdan içeri baktı, evdeki manzara şoke etti!

Erzurum'da, kötü ve ağır kokudan rahatsız olan binadakilerin şikayeti üzerine belediye temizlik ekipleri, Şerafettin T.'nin evinden, 2 kamyon çöp çıkardı. Yaklaşık 110 metrekare olan 2 artı 1 dairenin tamamının çöple dolu olduğu öğrenildi. Toplanan çöplerin yaklaşık 20 ton olduğu belirtildi. Şerafettin T.'nin alzheimer hastası olduğu ve 7 evi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 10:45

Mauro Icardi'nin talipleri artıyor! Bu kez İtalyanlar kancayı taktı... 'Burada evi bile hazır'

Galatasaray'da gösterdiği performansın yanı sıra karakteriyle de taraftarın sevgilisi olan Arjantinli yıldı Mauro Icardi'nin talipleri artmaya devam ederken İtalya'dan çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:52

Tuğba öğretmen gelin gittiği şehirde Trabzon Ağzı Sözlüğü çıkardı

Trabzon'da görev yapan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Tuğba Canım, öğrencileriyle yaptığı araştırmalar sonucu Trabzon Ağzı Sözlüğü hazırladı.

Yurthaber 13-05-24 14:01

Murat Başaran İstanbul'dan uzakta doğayla iç içe yaşıyor! Kocaman bahçesi ve havuzu öne çıktı

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Murat Başaran bu kez evi ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Side'deki evinin kapılarını ilk kez açtı. Evin kocaman bahçesi dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 11:33

Afganistan'da sel felaketi: 300 kişi öldü, 1000 ev yıkıldı...

Afganistan, ülkenin kuzeyinde yer alan Baglan ilindeki sağanak yağışlar nedeniyle sel felaketiyle karşı karşıya. Şu ana kadar 300 kişinin hayatını kaybettiği felakette bin kişinin ise evi yıkıldı.

Haber 12-05-24 10:41

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 11-05-24 16:16

12 günlük gelin erkek çıktı! Bir yıllık sevgiliydiler... Şaşkına dönen damat polise koştu: Bazı tuhaflıkları vardı

Endonezya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. 1 yıldır sevgili olduğu kişiyle evlenen 26 yaşındaki A.K.; evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği kişinin kadın değil erkek olduğunu fark eden damat, polise koştu. Damat, nişanlısında bazı tuhaflıklar olduğunu ancak böyle bir şeyi asla tahmin edemediğini belirtirken, erkek olduğu ortaya çıkan 'gelin' hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trend 09-05-24 13:46

Benzin döküp evini yakmaya kalktı, polise söyledikleri şaşkına çevirdi! '7.65 hastasıyım zaten...'

Antalya'da D.A. (32) adlı kadın, 13 yaşındaki oğlu ve annesiyle birlikte yaşadığı evi benzin dökerek yakmaya kalkıştı. Ekipler yangın çıkmadan D.A.'yı etkisiz hale getirirken, kadının polis memuruna "7.65 hastasıyım, silahını çek önümden" sözleri ise şaşkına çevirdi. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 09-05-24 11:59

Festivalde gelin damat rolünü oynayan çift, 10 ay sonra resmi nikah kıydı

Muğla'da geçen yıl düzenlenen 2. Geleneksel Düğün Yemekleri Festivali'nde gelin damat rolünü oynayan çift, 10 ay sonra gerçekten evlenerek hayatlarını birleştirdi.

Yurthaber 08-05-24 14:37

Bayburt'ta yayla evine giren ayı ortalığı birbirine kattı! Evi o halde görünce türkü söyledi

Bayburt'un Üzengili köyünde yaşayan vatandaşların yayla evlerine ayı girdi. Kış uykusundan uyanan ve aç olduğu tahmin edilen ayı eşyaları parçaladı, evin altını üstüne getirdi, kapıları ve pencereleri kırdı. 5 vatandaşın evine girerek her yeri dağıtan ayı, ayrıca bir vatandaşın evinin kapısını kırdı.

Haber 08-05-24 08:50

ŞOK'a Lancome, Calvin Klein, Hugo Boss parfümler geliyor! 8 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Aktüel Ürünler Kataloğu alışveriş severlerle buluştu. 8 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli ŞOK Aktüel Kataloğu'nda yine her ihtiyaca uygun ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. ŞOK'ta bu hafta neler var, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 07-05-24 17:16

Düğün davetlilerini şaşkına çeviren düğün dansı! Damat önce gelinin karşısında dans etti ardından eteğini açıp gözden kayboldu

Sosyal medya gelin ve damatların birbirinden ilginç dans görüntülerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada viral olan bir görüntüde damat eşine ilginç bir koreografi hazırladı. Görüntülerde bir damadın eşinin önünde önce dans etmeye başladı ardından ise gelinliğin eteğinin altına girdi. O anları davetliler büyük bir şaşkınlıkla takip etti.

Trend 07-05-24 07:55

Kırklareli'nde unutulan gelin başı çatma geleneği Hıdrellez'de canlandırıldı

Kırklareli'nin Deveçatağı köyünde gerçekleştirilen Hıdrellez eğlencesinde, unutulan "gelin başı çatma" geleneği yeniden hayat buldu.

Yurthaber 06-05-24 11:29

Çatalca'da şaşkına çeviren olay: 5 evi, havuzlarıyla birlikte çaldılar! Sahipleri ise şoke oldu

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

Haber 05-05-24 16:20

Şırnak'tan ilginç görüntüler! Sel sularına kimse aldırış etmedi: Kimi düğün yaptı kimi kıraathanede oyun oynadı...

Şırnak'ta etkili olan sağanak yağış kentte bazı bölgelerin sel sularına teslim olmasına neden oldu. Cizre ve Silopi ilçeleri selden etkilenen bölgelerin başında geldi. Kentte bir düğün organizasyonunda ve kıraathanede kaydedilen görüntüler ise gündem oldu. Sele rağmen gelin arabasının yoluna devam etmesi ve su basan kıraathanedeki müşterilerin oyunlarına devam etmeleri kameralara yansıdı.

Haber 05-05-24 15:27

Iğdır'a Ruanda'dan gelin! İş için gitmişti, hayat arkadaşını buldu

Iğdırlı Erdinç Teker (44), iş için gittiği 7 bin kilometre uzaklıktaki Afrika ülkelerinden Ruanda'da tanıştığı Rachel Mushımıyamana (26) ile Türk gelenek ve göreneklerine göre evlendi. Müslüman olan Mushımıyamana, 'Ayşe' adını aldı.

Haber 05-05-24 10:24

Villasına girince gözlerine inanamadı! Hırsızlar 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yapmışlar

Almanya'da yaşayan gurbetçi Eteke çifti geçen hafta döndükleri Denizli'deki evlerinde gözlerine inanamadıkları bir manzarayla karşılaştı. Evi dağıtan hırsızların, televizyona zarar verip 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yaptıkları ortaya çıktı. Mağdur ev sahibi 6 bin euro zararı olduğunu belirterek, "Evde alemlerini yapıp, zevkini sefasını sürüp, gitmişler" dedi.

Haber 04-05-24 11:20

Yıpranan saçlarınıza özel bakım sunacak 10 etkili bakım ürünü

Yaz ve kış aylarında saçlarımız fazlasıyla yıpranıyor. Kışın soğuk havadan, yazınsa güneşten etkilenen saç tellerimiz nemini kaybediyor, kuruyor, parlaklığını yitiriyor... Neyse ki doğal içerikli saç bakım ürünleri sayesinde saçlarımızı her mevsim güçlendirmek ve korumak son derece kolay! Sizin için son zamanların en popüler saç bakım markaları arasında yer alan Urban Care'in kullanıcılardan tam not almış ürünlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin çok sevilen o ürünlere bir bakalım.

Kadin 04-05-24 03:21

Fondöten kullanmadan da mükemmel cilde kavuşmanızı sağlayacak 10 ürün

Son zamanlarda cilt bakımında oldukça popüler olan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler günlük bakım ve makyaj rutininin vazgeçilmezi oldular. Cildi nemlendirirken aynı zamanda hafif bir renk katmanıyla mükemmel bir görünüm sunan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler gün içinde yoğun bir kapatıcılık aramayanlar için ideal. Siz de pratik ve etkili bir renkli nemlendirici arıyorsanız gelin, cilt bakım rutininizi kolaylaştıracak renkli kremlerden oluşan seçkimize bir göz atalım!

Kadin 04-05-24 02:38

Düğün gününde konukların önünde kullanmak istedikleri soyisimlerine birlikte karar verdiler! Gelin ve damadın yazı tura attığı anlar olay oldu

Bir gelin ve damat, soyadlarını seçtikleri ilginç yöntemi paylaşarak viral oldu. Bu çift, büyük günlerinde yazı tura atarak ikisinin de hangi soy ismi kullanacaklarına yazı tura atarak karar verdikleri anları paylaştı.

Trend 03-05-24 11:17

Balat'taki evi için aldığı kiraya çok sinirlendi! Hazal Kaya'nın annesi mahalle ortasında kiracısıyla kavga etti

Son dönemde ünlü isimlerin kiracıları ile başı dertte. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kiracısına sinirlenen Demet Akalın'ın ardından şimdi de Hazal Kaya'nın annesi kiracısı ile mahalle ortasında kavga etti. Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin liraya oturan kiracısına çok sinirlendi.

Magazin 03-05-24 10:01

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

Selin vurduğu Sincan’da bir ev kullanılamaz duruma geldi

Günlerdir etkili olan şiddetli yağıştan kaynaklanan sel suları, Ankara Sincan’daki bir evi bastı. İçindeki eşyalarla birlikte sulara teslim olan ev kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 02-05-24 13:50

Gelinin düğün dansı sosyal medyada viral oldu! Damat bile hareketlerinden utandı... Bunu neden yaptın?

TikTok'tan paylaşılan bir düğünde çekilen görüntülere gelinin dansı damga vurdu. Bir gelin, düğününde eşine Beyonce'nin 'Crazy In Love' şarkısı eşliğinde dans performansını sergiledikten sonra interneti adeta ikiye böldü.

Trend 02-05-24 07:50

Bebek'te ödediği kira ile gündemdeydi! Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç'ın evi için ilk karar çıktı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç son günlerde Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine ödediği kira ile gündemdeydi. Bebek'teki eve 11 bin TL kira ödeyen Tanyolaç, ev sahibinin kirasını 80 bin liraya çıkarmayı istemesi üzerine mahkemelik oldu. O ev ile ilgili ilk karar çıktı.

Magazin 01-05-24 11:00

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 10:27

Gelinin annesinin düğün kombini görenleri şaşkına çevirdi! Bir gören bir daha baktı... Sosyal medyadan yorumlar eksik olmadı

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında gerçekleşen bir düğün törenine ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bir gelin, bir damat ve gelin ile damadın anneleri yer aldı. Ancak karenin viral olmasının nedeni ise gelinin annesinin tercih ettiği kıyafet oldu.

Trend 30-04-24 13:56

Malatya'da aynı evi iki kez kurşunlayan 3 şüpheli yakalandı

Malatya'da tabancayla bir eve iki kez silahlı saldırıda bulundukları öne sürülen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 30-04-24 13:34

Esenyurt'ta eskortla para anlaşmazlığı kanlı bitti! Evi basan grupla kavga ederken yanlışlıkla kardeşini öldürdü

İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre eve eskort çağıran ağabey kardeş, kadınla fiyat konusunda anlaşamayınca tartışma çıktı. Kadının haber vermesiyle evi basan bir grup ile iki kardeş arasında kavga çıktı. Ağabey, kavga ettiği kişilere karşı bıçağını kullanmak isterken yanlışlıkla kardeşini şah damarından yaralayarak ölümüne neden oldu.

Haber 29-04-24 23:35

Satılacak evi gösterdiği sırada asansör boşluğuna düşen emlakçı yaralandı

Edirne'de asansör boşluğuna düşen kişi yaralandı.

Yurthaber 29-04-24 13:55

Kimsenin evde olmadığı anda hırsızlık yapıp kayıplara karıştı

Adıyaman’da, şahıs yada şahıslar kimsenin evde olmadığı esnada girdiği evi soyarak kayıplara karıştı.

Yurthaber 29-04-24 12:14

Sünger gibi yumuşacık anne keki tarifi! 5 dakikada bir tepsi dolusu kek nasıl yapılır?

Anne keki tarifi hem sünger gibi yumuşacık dokusu hem de nefis tadıyla birçok kişinin favori lezzeti. Bir evde kek pişirildiyse mutlaka tüm evi mis gibi bir kek kokusu kaplar. İşte bu yumuşacık anne keki tarifi de iştah kabartan kek kokusunu adeta tüm eve yayıyor. En hızı ve pratik hazırlanan tatlılardan biri olan kek tarifini nerdeyse 5 dakikada hazırlayıp bir tepsi dolusu kek elde edebilirsiniz. Peki, nefis anne keki nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 29-04-24 09:15

Boşanma aşamasında olduğu eşinin kaldığı eve gitti, önce zile sonra tetiğe bastı!

Bursa’da boşanma aşamasında olan eşi Ayşe A.’nın kaldığı eve gelen Hüseyin A., üst üste bastığı zile rağmen kapıya kimse çıkmayınca evi kurşun yağmuruna tuttu. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Servisi’ne bildirirken, Hüseyin A., otomobiline binerek olay yerinden kaçtı.

Haber 28-04-24 16:45

Evi ateşe verip telefon etti! 'Evin yanıyor, git kurtar'

Bursa’da M.A., kendisinden boşanmak isteyen eşi N.Ö.A.'yı barışmaya ikna edemeyince evini ateşe verdi. Annesinin evine giden boşanma aşamasındaki eşini arayarak ’evin yanıyor git kurtar’ diyen öfkeli koca, apartmandakilere de dehşeti yaşattı. Yangın sonrası 5 katlı bina tahliye edildi.

Haber 28-04-24 10:59

Türkiye günlerdir çocuk gelin Berfin'i konuşuyor! Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar! O belge yayınlandı... Canlı yayında gözaltı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen çocuk gelin Berfin'i konuşuyor. Anne Songül İpkin, 20 Mart tarihinde 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programda, 14 yaşındaki Berfin İpkin'in başlık parasıyla satıldığı ortaya çıktı. Canlı yayında belgelerle birlikte gerçek açığa kavuştu. Çocuk gelin skandalının ardından Çocuk Şube ekipleri harekete geçti...

Magazin 27-04-24 08:53

Doğal çamaşır deterjanı arayanlar için çevre ve sağlık dostu seçenekler

Sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam için adım atmak her alanda önemli. Siz de sağlığınızı ve çevreyi korumak için doğal çözümler arayışındaysanız, güvenli ve etkili doğal çamaşır deterjanı ürünlerinden oluşan bir liste oluşturduk. Hayatınızı temiz tutarken doğayı da korumanızı sağlayacak içeriğimize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 27-04-24 03:02

Siyah noktalara veda edin! En iyi siyah nokta temizleme aletleri

Siyah noktalarla başa çıkmak zorlayıcı ve rahatsız edici olabilir, ancak onlardan kurtulmanın yolu burada! Artık istenmeyen siyah noktalarla vedalaşmanın ve arzu ettiğiniz cilt görünümüne kavuşmanın zamanı geldi. Siyah noktalara karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, en iyi siyah nokta temizleme aleti modellerinden oluşan listemize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 26-04-24 18:42

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 26-04-24 10:10

Esra Erol'da şoke eden çocuk gelin skandalı! Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da şoke eden bir olay ortaya çıktı. Kızı Berfin'in kaçırıldığını belirten anne Songül, Erol'dan yardım isterken annenin kızını 100 bin TL'ye sattığı öğrenildi.

Haber 25-04-24 23:53

Icardi'ye ateş püsküren Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan olay ifşa! Otel odasında...

Wanda Nara ve Icardi'nin klibindeki ateşli sahnelere sert çıkan Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu patladı. Eski sevgilisini ifşa eden Eroğlu “Gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış...” diyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 25-04-24 15:14

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 25-04-24 11:51

Gelin konvoyunda kaza: 7 yaralı

Şanlıurfa’da gelin konvoyunun da karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-04-24 14:46

Koreli kadınların güzellik sırları neler? Mermer gibi bir cilt için buraya!

Koreli kadınların güzellikleri biliyorsunuz ki herkesin dilinde. Onlar gibi bir cilde kavuşmak için onların bakım rutinini takip etmek gerekli. Peki, Koreli kadınlar bakım yaparken hangi ürünleri kullanıyor, merak ediyor musunuz? Gelin öğrenelim. İşte detaylar!

Kadin 24-04-24 12:01