Hayat Bildigi Gibi Gelsin Bugun Var Mi Haberleri

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 2024-04-09 11:14:39

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 15:22:54

Canlı Çanakkale seçim sonuçları! Çanakkale'deki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Yerel seçimler geldi çattı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çanakkale'deki vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Çanakkale seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Haber 2024-03-29 13:49:18

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 13:06:37

Diğer Haber Etiketleri

Lahmacun tavuk döner sütlaç Ramazan Çankırı Yerel seçim Seçim 2024 Hüseyin Filiz ilhan tekin İsmail Hakkı Esen Çanakkale Muharrem Erkek Jülide İskenderoğlu Bursa Alinur Aktaş mustafa bozbey Burdur Mehmet Şimşek Ali Orkun Ercengiz pastane nasıl yazılır Türkiye ada köy Isparta anne turu Damla Ersubaşı kar tatili okullar tatil mi yarın okul var mı erkan karakteri Oyuncu Show TV devrim özkan Erkan Kolçak Köstendil ele ünlü oyuncu ertan saban levent ülgen kimdir bugün okullar tatil mi öğretmenler günü ne zaman robot süpürge akıllı robot süpürge emekli ikramiyesi emekli maaşı Kabine Toplantısı meb valilik Muharrem İnce CHP haberler 10 kasım resmi tatil mi 10 kasım tatil mi Alişan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi exxen üyelik iptal exxen üyelik iptal etme doğukan güngör Müjde Uzman show tv yayın akışı çocuğun atv yayın akışı yalı çapkını Afra Saraçoğlu star tv yayin akisi bilgisayar bilgisayar ekranı bilgisayar fanı bilgisayar monitörü siyah viskoz ipekyol blazer blazer ceket blazer ceket kadın Discord adaptör priz gönül semih ertürk gönül dağı sosyal medya yaşında Aleyna Çalışkan survivor Safiye Soyman Faik Öztürk Ev hanımı Pınar Pınar Deniz Kaan Yıldırım Yargı dizisi gelsin hayat bildiği gibi Nilsu Berfin Aktaş Özge Özberk aktan ecem biricik camdaki kız kanal d yayın akışı istedi televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D TV8 FOX atv star TRT 1 yasak elma yasak elma ne zaman fox tv yayın akışı Reyting sonuçları gülcemal Evren tekindor doğru ömer Star TV

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

Pastane nasıl yazılır? Pastane mi pastahane mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde var olan birçok sözcük yaygın olarak hatalı yazılmaktadır. Bunun ana sebeplerinden biri kelimelerin gündelik konuşma dilindeki telaffuz şekillerinden dolayıdır. Kelimeler söylendiği gibi yazıya aktarıldığında ortaya yazım hatalarıyla birlikte ciddi mana kaymaları da çıkmaktadır. Türkçemizde yaygın olarak yazımında hata yapılan kelimelerden biri pastane sözcüğüdür. Peki, pastane nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 25-01-24 18:18

Türkiye'de başka örneği yok! Gölün içinde insan yerleşimi olan tek ada... Tüm ihtiyaçları için anakaraya çıkmaları şart ama köprüleri yok

Anadolu'nun bilinmeyen cevherlerinden biri ancak kimse orayı bilmiyor. Gölün içinde bir adada yaşayan Mada adası sakinleri Türkiye'de kimsenin yaşamadığı gibi bir hayat yaşıyor. Eşsiz manzaraya sahip köylülerin ise büyük bir dertleri var... İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:36

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evli mi?

Damla Ersubaşı kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Bir dönemin efsane dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın hayatı...

Magazin 22-12-23 16:23

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 8 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir bugün okul var mı, kar tatili mi? Meteoroloji'den uyarı!

Bugün okulların tatil olup olmadığı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yurt genelinde etkili olan soğuk hava dalgası yer yer kar yağışına dönüştü. Antalya, İzmir ve Bursa gibi illerde şiddetli yağış olması nedeniyle 'Bugün okul var mı' ekranı sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların durumu merak ediliyor. İşte kar tatili ve bugün okullar tatil mi sorularının yanıtları...

Haber 08-12-23 07:10

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

Kötü Kan dizisine bomba transfer! Aile'nin yıldızı kadroda

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Sadi Payaslı' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ertan Saban’ın başrolünü oynayacağı NTC Medya imzalı “Kötü Kan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Diziye bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 04-12-23 14:27

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TATİL Mİ, bugün okul var mı? Öğretmenler Günü ne zaman, neden kutlanıyor? Öğretmenler için en anlamlı gün!

Öğretmenler Günü'nün tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Talebelerine bilgi birikimini aktaran öğretmenleri onurlandırmak adına 1981 yılından beri kutlanan bu özel günde birçok kişi WhatsApp, Twitter, Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda paylaşımda bulunacak. Birçok kişi öğretmenine sevgisini ifade edecek. Peki, Öğretmenler günü tatil mi, bugün okul var mı? Öğretmenler Günü ne zaman, neden kutlanıyor?

Haber 24-11-23 09:41

Kompakt tasarımıyla öne çıkan DreameBot L10s Robot Süpürge'yi sizin için inceledik

Ev temizliği her zaman zahmetli bir iş gibi görünür, değil mi? Artık bu zorluğu tamamen ortadan kaldıracak bir yardımcınız var: DreameBot L10s Robot Süpürge! Tek bir düğmeye basarak evinizde derinlemesine temizlik yapabilen bu robot süpürge, kompakt tasarımıyla büyüleyici bir performans sunuyor. Artık zaman harcamadan etkili temizliğin tadını çıkarma vakti!

Haber 23-11-23 16:39

ÇİFTÇİLERE 5000 TL EMEKLİ İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ? Çiftçi Kayıt Sistemi belgesi olanlara 5000 TL emekli ikramiyesi var mı, ne zaman ödenecek?

5000 TL emekli ikramiyesi kapsamı genişliyor. Bilindiği üzere Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında bir defaya mahsus SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ödenen ikramiyelerden Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi sahibi olan kişiler faydalanamadı. Birçok kişi internette, "Çiftçilere 5000 TL emekli ikramiyesi verilecek mi? Çiftçilere 5000 TL emekli ikramiyesi var mı, ne zaman ödenecek?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ayrıntılar...

Finans 21-11-23 08:09

BUGÜN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım Pazartesi günü okul var mı, valilikten son dakika açıklaması açıklama geldi mi?

İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Marmara ve Ege Bölgesi’nde etkisini gösteren şiddetli fırtınanın ardından ara tatilin uzatılması durumuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Öğrenciler okul tatil duyuruları için valilikten gelecek son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Birçok kişi internette, "İstanbul'da kar tatili var mı, yok mu?" gibi soruları araştırıyor. İşte detaylı ayrıntılar...

Haber 20-11-23 06:56

Muharrem İnce, CHP’ye geri dönecek mi? İddiaların ardından ilk kez konuştu…

Muharrem İnce'nin partisini kapatıp CHP'ye gideceği söylentilerinin ardından Memleket Partisi lideri ilk kez konuştu. İnce, CHP’ye geri dönüşü ile ilgili iddialar için “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi'nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız” ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-23 08:04

10 KASIM RESMİ TATİL Mİ, yarım gün mü? 10 Kasım 2023 okullar tatil mi, ders var mı? Atatürk'ü Anma günü yaklaşıyor!

10 Kasım'ın resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 10 Kasım Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümü bu sene cuma gününe denk geliyor. Öte yandan birçok kişi internette "10 Kasım resmi tatil mi, yarım gün mü? 10 Kasım 2023 Cuma okullar tatil mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ayrıntılar...

Haber 09-11-23 07:54

Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncuları arasında Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 06-11-23 16:47

EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? EXXEN 10 gün sonra iptal edilir mi? EXXEN'de tek maç satın alma var mı?

EXXEN üyelik iptaline dair araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Galatasaray, Almanya ekibi Bayern Münih'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EXXEN, yeni üye olacak kullancılara '10 gün ücretsiz izle' kampanyası başlattı. Bu kapsamda EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte tüm detaylar...

Haber 24-10-23 19:38

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 35. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Hakan Kırvavaç'ın yönettiği dizinin senaryosu ise İstanbul Yazı, Melis Civelek ve Zeynep Gür'e ait. Dizi Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bugün var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte, 35. bölüm tarihi

Magazin 20-10-23 19:09

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

Bilgisayarınızın performansını katlayacak iç ve dış donanım ürünleri

Bilgisayarınızdan alacağınız performansı artıracak ürünlere mi ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Cihazınızın farklı bileşenlerini değiştirerek verimliliğini üst seviyeye taşıyabileceğiniz gibi kullanım ömrünü de uzatabilirsiniz. Böylece bilgisayarınız yorulmayacağından sizin alacağınız keyif de artar. Sizin için bilgisayarınızın performansını katlayacak iç ve dış donanım ürünlerini derledik.

Haber 12-10-23 16:36

Gün tutulması nasıl yazılır, gün tutulması yazımı nasıl olmalıdır? Gün tutulması ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemizde çok fazla sözcük var olduğundan bazı kelimelerin yazımında çoğunlukla yanlışlık yapılır. Bu yanlışlar cümlelerde hem anlam bozulmasına hem de mana kaymasına neden olur. Özellikle söylendiği gibi yazılan kelimelerin yazımında yaygın olarak yazım kuralı ihlali yaşanır. Bu yüzden kelimeleri yazmadan önce doğrusunu öğrenmek oldukça önemlidir. Yazımında çok sık hata yapılan kelimelerden biri gün tutulmasıdır. Peki, gün tutulması yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 11-10-23 09:54

Her kadının gardırobunda olmalı! İpekyol blazer cekette kaçırılmayacak fırsat

Defalarca giyseniz de uzun yıllar gardırobunuzda ilk aldığınız zamanki gibi yepyeni duracak, kaliteli materyallerden üretilmiş, modası hiç geçmeyecek bir blazer cekete mi ihtiyacınız var? Öyleyse doğru zamanda doğru yerdesiniz! MISS IPEKYOL Klasik Kesim Kruvaze Blazer Ceket kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar...

Kadin 06-10-23 12:10

Discord çöktü mü? Discord'da problem mi vardı? Kullanıcı raporları geldi...

Discord çöktü mü, Discord'da sorun mu var? gibi soruların cevabını birçok Discord kullanıcısı aradı. Çünkü iddiaya göre Discord'da sorun yaşandı, Discord'da problemlerin olduğuna işaret eden kullanıcı raporları geldi. Peki, Discord çöktü mü? Discord'da sorun mu vardı? İşte detaylar...

Haber 29-09-23 16:34

Gittiğiniz her yerde priz uyumu sorununu çözecek seyahat adaptörü önerileri

Sık sık seyahat ediyor, ülkelerin kullandığı farklı priz türlerinden dolayı mağduriyet mi yaşıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Bütün ülkelere uyumlu farklı adaptör çeşitleri olduğu gibi her ülkede çalışan çok fonksiyonlu modeller de var. Seyahatlerde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz, priz sorununu kökten çözecek seyahat adaptörleri için okumaya devam edin!

Haber 27-09-23 16:07

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-23 20:03

Survivor Aleyna Çalışkan bakın kimmiş! Katıldığı yarışmaları duyunca çok şaşıracaksınız

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor yarışmasında bir dönem mücadele eden Aleyna Çalışkan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Aleyna Çalışkan'ın yıllar önce katıldığı yarışma programları ortaya çıktı. Ünlü ismin o görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-09-23 12:41

Safiye Soyman'ın sır gibi sakladığı kızı o klipte ortaya çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Usta sanatçı Safiye Soyman'ın hayat hikayesi filmleri aratmıyor. 13 yaşında görücü usulüyle evlendirilen Safiye Soyman'ın bu evliliğinden Ümran adında bir kızı ve Harun adından bir oğlu var. Ünlü ismin oğlu Harun'un yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği biliniyor. Zaman zaman oğlunun sağlık durumu hakkında açıklamalar yapan Safiye Soyman, kızını ise gözlerden uzak tutuyor. Usta sanatçının kızı Ümran'ın annesinin klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 01-09-23 17:36

Ev hanımlarına emeklilik var mı, ev hanımları emekli olabilir mi? Ev hanımlarına emeklilik ne zaman, şartları nelerdir?

Her çalışan vatandaşın belli bir süre çalıştıktan ve gerekli olan koşulları yerine getirdikten sonra emekli olma hakkı kazanır. Ancak emekli olmak için bir işyerinde çalışmak ya da iş yeri sahibi olmak gibi bir zorunluluk yoktur. Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereğince ev hanımları da emekli olma ve emekli maaşı alma hakkına sahiptir. Bu hak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Peki, ev hanımları emekli olabilir mi?

Haber 28-08-23 10:44

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? O kare kafaları karıştırdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz son paylaşımıyla olay oldu. Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatilde olan Pınar Deniz Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaştı. Deniz'in bu karesinin ardından, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddiaları gündeme geldi.

Magazin 07-08-23 08:59

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Aylin'i Sanem Babi bikinili pozlarıyla nefes kesti! Yorum yağdı

Show Tv'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 41 bölüm ekranlara geldi. Oyuncu Sanem Babi, rol aldığı ilk dizi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de 'Aylin' rolünü canlandırıyordu. Şimdilerde tatile çıkan Sanem Babi bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü isim fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 04-07-23 21:14

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan photoshop'u abarttı! Eleştirileri görünce bakın ne yaptı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan, Miami tatilinde çekildiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Özkan'ın pozlarından bir tanesine uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bacaklarına photoshop'u abartmışsın" yorumlarını gören Devrim Özkan bakın ne yaptı...

Magazin 01-07-23 14:49

Nilsu Berfin Aktaş sere serpe uzandı! Mayolu pozu dikkat çekti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş güzelliğiyle adeta büyülüyor. Yeni dizisi Yaz Şarkısı ile ekranlara geri dönecek olan Aktaş sosyal medya hesabından mayolu pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 29-06-23 22:44

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu! Yapım şirketiyle el sıkıştı

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 41. bölümüyle final yaptı. Dizide Songül Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Devrim Özkan'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yapım şirketiyle el sıkıştı.

Magazin 29-06-23 15:16

Güzel Günler bugün var mı? Güzel Günler final mi yapıyor, neden? 18 Haziran Show TV yayın akışı

Güzel Günler bugün var mı? ekranı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak gibi isimleri bulunduran Show TV'nin sevilen dizisinin yeni bölümü merak edildi. Peki, Güzel Günler bugün var mı? Güzel Günler final mi yapıyor, neden? İşte 18 Haziran Show TV yayın akışı...

Magazin 18-06-23 19:39

Nilsu Berfin Aktaş mini eteğiyle poz verdi! Dekoltesiyle mest etti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş mini etekli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 09-06-23 21:48

Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Kullanıcılar Camdaki Kız'ın final tarihini araştırıyor. Peki, Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 08-06-23 19:58

Eşi dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı! Nilsu Berfin Aktaş kocasından boşanıyor

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi suç örgütü kurup dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Aktaş’ın cezaevinden çıkan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Magazin 06-06-23 17:48

Bugün okullar tatil mi? Samsun, Sinop, Kastamonu, Ordu, Tokat'ta okul var mı, tatil edildi mi?

Okulların tatil olup olmadığı Samsun, Sinop, Kastamonu, Ordu, Tokat gibi illerimizde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle merak konusu oldu. Birçok öğrenci ve veli konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Bugün okullar tatil mi? Samsun, Sinop, Kastamonu, Ordu, Tokat'ta okullar tatil mi, okul var mı? İşte valiliklerden yapılan 'okul tatili' açıklaması...

Egitim 06-06-23 06:35

TV yayın akışı 1 Haziran 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Haziran 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Haziran Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Cumhurbaşkanı Özel, Aldatmak, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Haziran Perşembe TV yayın akışı...

Trend 01-06-23 07:21

YASAK ELMA FİNAL NE ZAMAN, BU AKŞAM VAR MI? Yasak Elma neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs FOX TV yayın akışı

Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi final yapacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizi 29 Mayıs Fox TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, final bölümü yok mu?

Magazin 29-05-23 20:24

25 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 25 Mayıs Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gülcemal, Al Sancak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Survivor gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 25 Mayıs Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 26-05-23 09:43

Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Yüz Yıllık Mucize dizisi ile ilgili gelişmeler dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin hangi gün ekrana geldiği de ayrıca merak edildi. Kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi isimleri bulunduran sevilen yapımın final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Magazin 25-05-23 19:30

TV yayın akışı 25 Mayıs 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Mayıs 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Mayıs Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Cumhurbaşkanı Özel, Aldatmak, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-05-23 07:16

18 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize gecenin birincisi kim oldu?

18 Mayıs reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor reyting birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 19-05-23 14:45

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapmadan yeni adresi belli oldu! Nilsu Berfin Aktaş bomba dizide başrolde

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölümüyle final yapacak. Dizide Gizem karakterine hayat veren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni adresi şimdiden belli oldu. Aktaş Fox Tv'nin yazlık dizisinde başrolde olacak.

Magazin 19-05-23 12:19

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ertan Saban ve Devrim Özkan'lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi için şok karar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi perşembe akşamları Show Tv'de izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Özberk ve Sercan Gülbahar gibi isimlerin bulunduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile ilgili final iddialarının doğruluğu araştırılıyor. Sadi ve Songül'ün hem komik hem de duygusal anlarının anlatıldığı dizinin yeni bölümü de merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 18-05-23 21:01