Masterchef Imam Bayildi Haberleri

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: Evin ruhu yok

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

Magazin 2024-04-29 10:03:08

Sabah namazına giden imama camide silahlı saldırı! Katil bakın kim çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti. Saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-26 11:59:15

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir imam, sabah namazı için görevli olduğu camiye gittiği sırada husumetli komşusu tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Yurthaber 2024-04-26 10:59:11

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 2024-04-25 14:21:42

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

İmam, çocuklara şiddet uyguladı! Ağrı Valiliği'nden açıklama

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen imam, görevden uzaklaştırılarak gözaltına alındı.

Haber 18-04-24 22:36

Camiye giren küçük kız, mikrofonu alıp şarkı söyledi! Hoparlörden gelen sesi duyan şaştı kaldı; imam, hemen yanına koştu

Cami hoparlöründen gelen şarkı sesleri bir anda bütün mahalleyi sardı. Ne olduğuna anlam veremeyen vatandaşlar, cami imamını aradı. Hemen camiye gelen imam, içeride küçük bir kız çocuğunun mikrofonla şarkı söylediğini gördü. Cami Hocası gülerek "Ne yapıyorsun burada? Herkes aradı" diyerek küçük kızı uyardı. Küçük kız da "Arasın ya" yanıtını verdi. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Trend 12-04-24 11:43

Önce 'Oğlum yaşındasın' dedi sonra imam nikahı kıydı! 'Ayıp olmasın ama...' diyerek yatak odasını açık açık anlattı! Canlı yayın bir anda kesildi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen bir itiraf herkesi şoke etti. 60 yaşında olduğunu söyleyen Narin Hanım 40 yaşındaki biriyle imam nikahı kıydığını anlattı. Yatak odasını da anlatan Narin Hanım açık açık konuşunca canlı yayın bir anda kesildi.

Magazin 09-04-24 12:57

Acun Ilıcalı Saba Tümer'e 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! O Ses Türkiye Yılbaşına Hasan Doğru yerine bakın kimi çağırmış! 'Tv8'de çıkan imam...'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yakın arkadaşı Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek öyle bir anısını anlattı ki duyanlar inanamadı. Acun Ilıcalı'nın Tv8 imamı ile anısı herkesi kahkahaya boğdu.

Magazin 30-03-24 09:33

Tesettüre girmişti... Kızılcık Şerbeti'nde Çimen'in ilk tesettürlü kombininin fiyatı ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın kızı Çimen'in imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi gündem olmuştu. Gökhan'la tesettür kıyafet alışverişi yapan Çimen'in başörtülü şekilde karşımıza çıktığı ilk kombinin fiyatı da ortaya çıktı.

Magazin 20-03-24 11:01

İzmir'de devrilen otomobilde ölen imam ve eşi Balıkesir'de toprağa verildi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden imam ve eşi, Balıkesir'de defnedildi.

Yurthaber 20-03-24 09:41

İmam ve eşi, teravih dönüşü kazada hayatını kaybetti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, geçici görevle başka bir mahalleye teravih namazı kıldırmaya giden cami imamı, dönüşte geçirdiği trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti.

Yurthaber 20-03-24 08:10

Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

Bağışçı Amanetoğlu ailesi ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla tamamlanan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, törenle açıldı.

Yurthaber 19-03-24 14:54

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

İlahiyatçı Mustafa Karataş'a sorulan 'İmam nikahı' sorusu sosyal medyada gündemde! 'Bunu Müge Anlı çözer...'

İlahiyatçı Mustafa Karataş, ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında sahur programı ile ekrana geliyor. Karataş'ın sahur programında sorulan 'imam nikahı' sorusu sosyal medyada gündem oldu. Soruyu duyanlar 'Bunu ancak Müge Anlı çözer' yorumunu yaptı.

Magazin 14-03-24 11:40

Cemaat korkunç manzarayla karşılaştı! İmam camide iple kendini astı

Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Ocak'ın cansız bedeni otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-03-24 22:15

23 yaş küçük sevgilisini canlı yayında gözyaşları içinde aradı! Doktora diye çıktı... Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Kendisinden 23 yaş küçük sevgilisinden 20 gündür haber alamayan Mehmet Bey, Müge Anlı'dan yardım istedi. Bir yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin doktora diye evden çıktığını söyleyen Mehmet Bey gözyaşları içinde imam nikahlı sevgilisini aradı...

Magazin 12-03-24 15:52

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 14:21

Hatay sözleri tüm Türkiye'de tepki çekmişti! Özdağ'a dava açan Konakçı'ya 3 kuruş şoku

Sosyal medyada 'Hatay' ile ilgili yaptığı açıklamayla tepkileri üzerine çeken imam Halil Konakçı'ya, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sert bir karşılık vermişti. Konakçı da bunun üzerine Özdağ'a 3 kuruşluk dava açmıştı. Gündem olan dava sonuçlandı.

Haber 01-03-24 09:30

Ümraniye'de bir kişi imam nikahlı karısı ile 2 kızını silahla öldürdü

Ümraniye'de bir kişi, imam nikahlı eşini ve 2 kızını silahla öldürdükten sonra kaçtı.

Yurthaber 23-02-24 14:16

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 09-02-24 15:10

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

Avukat cinayeti davasında tanıktan yalan beyan itirafı! 'Özel görüntülerimle şantaj yaptı'

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen Tuğba K., yalan beyanda bulunduğunu dilekçe ile itiraf etti. Tutuklu sanık Abdurrahman Doğan'ın fazla ceza alması için avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini iddia eden Tuğba K., "Beraber çekilmiş özel görüntülerimizi imam nikahlı eşime ve sosyal medyaya atacağını söyleyerek, beni tehdit ederek zorladı. 2 gün boyunca kendi evinde şantajla tutup beni bu ifadeyi vermeye zorladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 14:59

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-24 17:46

Son dakika: Fatih Cami saldırganı hakkında istenen ceza belli oldu! İmam Kurra Hafız Galip Usta'yı bıçaklamıştı

Son dakika haberi: İstanbul'da Fatih Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta ile cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaralayan şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. Saldırgan hakkında 19,5 yıldan 34 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Haber 25-01-24 13:22

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

Kedi besleyen kadınla imam arasındaki tartışma olay oldu: 'İnsana saygı duy hayvana duyma'

Cami arazisinde sokak kedisi besleyen bir kadın ile imam arasında tartışma yaşandı. Hayvanların kimseye bir zararı olmadığını belirten kadına imam, kedi ve köpeklerin pisliklerini kendisinin temizlediğini belirterek, "İnsana saygı duy, hayvana duyma" dedi.

Trend 19-01-24 11:59

Fatih Camii imamı Galip Usta bıçaklı saldırıda yaralanmıştı! Dehşet anlarını anlattı: 'Ey Müslümanlar gafletten uyanın diye bağırıp...'

İstanbul'da bir saldırgan, Fatih Camii'nde imam ve bir kişiyi bıçakla yaralamıştı. Hastanede tedavisi devam eden imam Galip Usta yaşadıklarını anlattı. Saldırgan ile bir alakasının olmadığını ifade eden Usta, "Ey Müslümanlar gafletten uyanın diye bağırıp bir şeyler daha söyledi. Görevliler onu dışarı çıkarmış. İmam odasında ders yaparken bir anda içeri girdi. Direkt bıçakla üstüme saldırdı" diye konuştu. Usta açıklamasının devamında "Öğrencilerim olmasaydı çok daha vahim olabilirdi" dedi.

Haber 11-01-24 19:33

Din görevlileri Fatih Camisi'nde birlik ve huzur için buluştu

İstanbul Din Görevlileri Derneği öncülüğünde, Fatih Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle, imam Galip Usta ve hafız Bilal Erdem'in bıçaklı saldırıya uğradığı Fatih Camisi'nde "Birliğimiz İçin Huzurumuz İçin Duadayız" programı düzenlendi.

Yurthaber 11-01-24 07:47

Fatih Camii'sinde imam ve bir kişiyi bıçaklamıştı! Ömer Salgın ile ilgili yeni detaylar, ilk vukuatı bu değilmiş: 'Bu kadarının olacağını tahmin etmiyordum'

İstanbul'da Ömer Salgın, Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralamıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili olarak Ömer Salgın'a ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Salgın'ın iki evlilik yaptığı, ikinci eşinin ilişkisi olduğunu düşündüğü iş yeri sahibi S.N.'yi darp ettiği öğrenildi. İlk eşi de Salgın'ın öfke nöbetleri geçirdiğini, evlilikleri süresince zaman zaman kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

Haber 10-01-24 17:11

Camideki saldırganın dini konulara merakı o zaman başlamış! İmamoğlu'ndan imama ziyaret: Haince bir saldırıya uğradı

Dün Fatih Camii'nde imam Galip Usta ve Bilal Erdem'i bıçaklayan Ömer Salgın ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bir süre önce işleri kötüye gitmeye başlayan Ömer Salgın'nın 1-2 ay önce dini konulara merak sardığı öğrenildi. Öte yandan imam Usta'yı hastanede ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Haince bir saldırıya uğradı. Umarım en kısa zamanda güzel sesiyle Fatih Camisi'ndeki görevine geri döner" dedi.

Haber 09-01-24 15:26

Fatih Camii'nde imam Galip Usta'ya bıçaklı saldırı! Slogan atıp boğazından yaralamış... Görüntüler ortaya çıktı

Fatih Camii'nde yaşanan bıçaklı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Cami içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-01-24 09:50

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-24 10:17

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

MasterChef All Star yarı finalinde sosyal medyayı sallayan hata! Şefler Hasan'ın tabağındaki o şeyi görünce hemen eledi

MasterChef All Star'da yarı finalde şoke eden bir görüntü sosyal medyayı Yarışmacı Hasan'ın tabağındaki o hata jürinin gözünden kaçmadı ve jüri tabağın tadına bile bakmadan yarışmacıyı eledi.

Magazin 07-01-24 07:22

Namaz sırasında kalp krizi geçiren imam secdede vefat etti

Endonezya’daki Al-Ula Camii’nde sabah namazı sırasında imam kalp krizi geçirerek secdede vefat etti. İmamın vefat etmesinin ardından cemaatten bir kişi namazı kıldırmaya devam etti.

Haber 05-01-24 09:10

Doğu Anadolu’nun ilk proje okulu Erzincan’da

Doğu Anadolu Bölgesinin ilk proje okulu olarak Erzincan’da bulunan ve çevre illerden de öğrencinin eğitim gördüğü Erzincan TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, birçok alanda aldığı başarıyla göz dolduruyor.

Yurthaber 05-01-24 08:27

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

Survivor All Star'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı: İşte gerçek Survivor şimdi başlıyor!

Surviyor 2024: All Star büyük bir heyecanla bekleniyor. Daha önce yarışmış birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yarışma programı yine TV8'de yayınlanacak. MasterChef All Star'ın final yapmasının ardından 1 Ocak 2024'te ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor'a ait ilk tanıtım yayınlandı. Sosyal medya adeta sallandı.

Magazin 28-12-23 21:03