Mehmet Fatih Kacir Haberleri

Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! Sezon sonunda ayrılacağı iddia edilmişti...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenilmiş ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edilmişti. Bu konu hakkında son açıklamanın yapıldığı yazıldı.

Spor 2024-05-01 22:37:47

Komünist Başkan, Tunceli'de 230 milyon TL borç bırakmış! DEM Parti yönetimi açıkladı

Tunceli Belediyesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde göreve gelen DEM Parti'li yönetim, 'Komünist Başkan' olarak bilinen önceki başkan Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan kalan borçları duyurdu. Yapılan açıklamada Tunceli Belediyesi'nin toplam 230 milyon TL borcu olduğu belirtildi.

Haber 2024-05-01 14:45:27

Kan donduran vahşet! Eski eş katliam yaptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Çorum’un İskilip ilçesinde Murat Cankal (42), 2 yıl önce boşandığı Emine Sungurlu’nun (42) eşi Fatih Sungurlu (45) ile kavgayı ayırmaya çalışan komşusu Ramazan Balaban (50) ve Şerife Balaban (52) çiftini bıçakladı. Sungurlu ile Şerife Balaban yaşamını yitirdi, Ramazan Balaban ise ağır yaralandı. İşte detaylar...

Haber 2024-05-01 14:15:17

Yeni fon geliyor! Haberi Mehmet Şimşek duyurdu: İlk aşamada 50 milyon dolar...

Bakan Şimşek, Türkiye'de stratejik sektörler ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapacak girişim sermayesi fonlarına kaynak aktarılması için üst fon kurulması çalışmalarında nihai aşamaya geldiklerini belirterek, gelecekte artması öngörülen fon büyüklüğünün ilk aşamada 50 milyon dolar olacağını söyledi.

Finans 2024-05-01 13:15:19

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-24 09:56

Demet Evgar'lı Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme yapıldı! O sahneye yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizinin son bölümünde yapılan 'Avlu' göndermesi izleyenleri duygulandırdı. Bahar dizisindeki o sahneye yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 08:37

Gözler, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye çevrilmişken... Fatih Portakal, CHP liderinin o sözlerine dikkat çekti: İlk gol Özel'den!

Ankara'da tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı görüşmeye çevrilmişken; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş dün CHP grubunu ziyaret etti. Kritik görüşme sonrası Özel'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, gazeteci Fatih Portakal'ın "İlk gol Özel'den!" yorumu ise gündem oldu.

Haber 01-05-24 08:33

Galatasaray'ın eski yıldızı Mbaye Diagne, Arabistan'da fırtına gibi esiyor!

Bir dönem Süper Lig'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen Mbaye Diagne, sezon başında Suudi Arabistan 2. Lig ekiplerinden Al-Qadsiah'a transfer olmuştu. Buradaki performansıyla gol krallığına oynayan Diagne ligin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 08:10

AK Parti medyasında büyük kavga, ihanet suçlaması! Ekibin tetikçiliğini, kalemşörlüğünü yapıyor

Türkiye, yeni Anayasa konusunu tartışırken bir yandan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi siyasetin gündeminde. Yaşanan tartışmalar AK Parti medyasındaki isimler arasında da gerilime neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son dönemdeki yazılarına gazeteci Mehmet Çek'ten sert tepki geldi. Çek, "Abdülkadir Selvi, Ak Parti merkez temsil alanlarında etkili ve seçim hezimetinin de birinci dereceden sorumlusu ekibin tetikçiliğini, kalemşörlügünü yapıyor." dedi.

Haber 30-04-24 20:55

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan dikkat çeken anayasa sözleri: Bu görüş tam bir çarpıtmadır, tamamen dayanaksızdır!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "1982 Anayasası zaten neredeyse tamamen değişti yeni anayasa hedefi gereksizdir" eleştirilerinin dayanaksız olduğunu belirterek, "Bu görüş tam bir ezberdir, görüşü tamamen dayanaksızdır." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 15:49

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: Süper Lig'e turist olarak gelmeyeceğiz

Süper Lig'e adını yazdıran Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Sport Republic şirketinin geçen sezon eski Başkan Mehmet Sepil'den futbol şubesini devralmasıyla başkanlık koltuğuna oturan ve Türk futbolunun ilk yabancı kulüp başkanı olarak tarihe geçen Ankersen, Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 15:48

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan enflasyon mesajı! 'Sağlıklı dezenflasyon sürecine gireceğiz...'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Fatih Karahan, 92. hesap dönemi olağan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, "İç talepte dengelenme ile sağlıklı dezenflasyon sürecine gireceğiz" dedi.

Finans 30-04-24 14:27

Bakan Şimşek 'Programımız çalışıyor' diyerek açıkladı: '8 aydır kesintisiz devam ediyor...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dış ticaret rakamlarını değerlendirdi. Bakan Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Programımız çalışıyor… Yıllık dış ticaret açığındaki iyileşme eğilimi sekiz aydır kesintisiz devam ediyor. Martta yıllık dış ticaret açığı önceki yılın aynı ayına göre 26 milyar dolar iyileşerek 92 milyar dolara geriledi. 2024 yılı ilk çeyreğinde yıllık mal ihracatı 257,6 milyar dolara, turizm gelirleri ise 56,3 milyar dolara ulaştı" dedi.

Finans 30-04-24 14:25

MHP lideri Bahçeli şarkı göndermesi sonrası polemiklere son noktayı koydu: Size kötü bir haberim var...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Ferdi Tayfur şarkılı göndermeyle ilgili de konuşan Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de sahip çıktı.

Haber 30-04-24 10:57

Formula 1 yarışları 2026 itibariyle İstanbul'a gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1 yarışlarının yeniden ülkemizde düzenleneceğini açıkladı.

Spor 30-04-24 10:48

Tepki çeken 'milliyet farkı ücreti'nde yeni gelişme! Bakan duyurdu: Ceza kesildi, fark iade edildi

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy son günlerde kamuoyunda tartışılan 'otelde milliyet farkı ücreti'yle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Ersoy, "Otele 54 bin 694 lira ceza kesildi, fark da iade edildi." bilgisini paylaştı.

Haber 30-04-24 10:30

Fatih’te sokak ortasında tek yumrukla gasp kamerada

Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi.

Yurthaber 30-04-24 10:14

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ve Giray öpüştü, Fatih yakaladı! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti fragmanında Doğa ve Giray öpüştü. Fatih'in o anlara şahit olması ise sosyal medyayı salladı ve yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 30-04-24 10:08

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladılar...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Spor 30-04-24 10:04

Otelde 'milliyet farkı' ücreti skandalı! Alman ve İngiliz'e yok, Türk'e ise ekstra ücret... Fatih Portakal'dan çok sert tepki

Antalya'daki bir otelde rezervasyon yaptırmak isteyenlerden alınan 'Milliyet farkı' ücreti gündem yarattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddialar sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. Söz konusu skandal iddialarla ilgili gazeteci Fatih Portakal'dan ise çok sert bir tepki geldi. Portakal, "Aşağılık bir haber" ifadelerini kullandı.

Finans 30-04-24 06:44

Birecik Belediye Başkanı Begit ve meclis üyeleri DEM Partisi'nden istifa etti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde DEM Parti'den belediye başkanı seçilen Mehmet Begit, 4 belediye meclis üyesiyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Begit istifa açıklamasında "Seçimden sonra süreç içerisinde özellikle bir grup tarafından bayrağımıza, Atatürk posterine ve Cumhurbaşkanı'mızın posterine yapılmak istenen müdahaleleri kabul etmemiz mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 19:56

Seçil Erzan’la aynı davada sanık olan Eligül’den Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası

Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı davada sanık olan Hüseyin Eligül, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yurthaber 29-04-24 14:29

Fatih Terim'den mağlubiyet açıklaması! Kariyeri boyunca ilk kez 'başaramadık' dedi...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi hakkında konuşan Fatih Terim, takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

Spor 29-04-24 13:54

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiği yorumu! İyi kazanıyorlar! Hasan kıskanmış olabilir...

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan polemiğe dair Fatih Altaylı da yorumunu paylaştı. "Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil" diyen Fatih Altaylı'nın sözleri dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:09

Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman! Bakan Şimşek'ten 'dış kaynak' açıklaması

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman sağlanacağı duyuruldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de finansmana ilişkin olarak ilk açıklama geldi. Bakan Şimşek, finansmanın kullanılacağı alanları duyurdu.

Finans 29-04-24 09:40

Merkez Bankası Olağan Genel Kurulu yarın yapılacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yarın Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek. TCMB Başkanı Fatih Karahan, genel kurulun Nisan ayında yapılmasının normalleşmenin bir parçası olduğunu belirtmişti.

Finans 29-04-24 09:07

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi masaj yaparken 'dedeme' deyince olay oldu! Yasmin utanmıştır

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Son olarak masaj sırasında yayın açan çiftten Ceylan'ın sevgilisine 'dede' benzetmesi yapması sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-04-24 08:46

25. Kumluca Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Fatih Atlı oldu

Kumluca ilçesinde 25'inci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen yağlı güreşlerde Fatih Atlı başpehlivan oldu.

Yurthaber 29-04-24 07:46

Fatih Terim'in şampiyonluk şansı mucizelere kaldı!

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Bitime 2 hafta kala Fatih Terim'in şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.

Spor 28-04-24 22:51

Antalyaspor'da Sergen Yalçın krizi! Son 2 antrenmana çıkmadı...

Sergen Yalçın, yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle Fatih Karagümrük maçı öncesinde Antalyaspor'da yapılan iki antrenmana çıkmadı. Tecrübeli teknik adamın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 28-04-24 17:50

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken çıkış! Cumhurbaşkanı başdanışmanı 'ana ilkeleri' tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasa tartışmalarına dair çok önemli bir açıklamada bulundu. Uçum, yeni anayasada ilk üç maddenin 'milletin vazgeçilmezi' olduğunu ifade ettiği açıklamasında, yeni anayasanın ana ilkelerinin neler olabileceği konusunda da ipuçları verdi. CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında önümüzdeki hafta olacak görüşme öncesi Uçum'un çıkışı dikkat çekti.

Haber 28-04-24 16:34

Bakan Şimşek 'İddialara yerinde yanıt' diyerek paylaştı! Verileri açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ülkeye dış kaynak gelmiyor iddialarına yanıt verdi. Bakan Şimşek, Şişecam'ın tahvil ihracı haberini örnek verdi, dış finansmana dair verileri açıkladı.

Finans 28-04-24 15:59

Nihal Candan'ı tutuklanınca boşadı! Mehmet Faruk Çiçek başkasıyla sözlenmiş

5 buçuk aydır cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 37 kiloya düşmesi ve anoreksiya hastalığına yakalanmasının ardından tahliye olması gündemden düşmüyor. Cezaevine girerken evli olan Candan'ı eşi tutuklanınca boşamış. Bomba iddia gündem oldu.

Magazin 28-04-24 15:21

Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası toplantıları için Suudi Arabistan'a gitti. Toplantılara, bankaya üye 57 ülkenin bakanları, direktörleri ve üst düzey temsilcilerinin katılımı bekleniyor.

Finans 28-04-24 13:51

Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisine ünlü komedyen konuk oluyor. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, salı günleri yayımlanan "Bahar"da rol alacak

Magazin 28-04-24 13:46

İslam Memiş, Altın için beklenen müjde geldi! diyerek duyurdu! Makas kapanacak, daha ucuza alabileceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in altın ithalatına yönelik sözleri gündem oldu. Altın fiyatları altın ithalatı yasağının kaldırılmasının ardından nasıl etkilenecek? Yasağın kaldırılması ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Finans 28-04-24 11:06

AK Partili Külünk’ten çarpıcı iddia: ‘Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu’

AK Partili Metin Külünk, Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada yerel seçimler için yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne kendi istedikleri adayların gösterilmesini sağlamak istedikleri için sahte anketler götürüldüğünü iddia etti.

Haber 28-04-24 07:28

Fenerbahçe taraftarından maç başında tepki çeken hamle!

Fenerbahçe taraftarı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Mehmet Ali Yılmaz'ı anma sırasında ıslıkladı.

Spor 27-04-24 19:04

Gözleme tarifi: Gözleme nasıl yapılır?

En eski yemek tariflerinden biri olduğu bilinen gözlemenin tarifi Fatih Sultan Mehmet dönemine kadar uzanır. Türkiye’de birçok yörede farklı malzemeler ile yapılan gözleme tarifini aşağıda bulabilir, siz de ister kahvaltıda ister diğer öğünlerde bu tarife göre gözlemeler yaparak servis edebilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:39

IBAN'lı ödemeden KDV'ye... Denetim ordusu! Maliye İstanbul'daki işletmeleri kontrole başladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi… Vergi kaçırana taviz yok!" mesajını paylaştı.

Finans 27-04-24 15:05
KDV

1 Mayıs'ta başlıyor! Bakan Şimşek açıklık getirdi: KDV artışı yok! Lokanta ve kafeler için yeni düzenleme...

KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıdadaki KDV istismarını önleyecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı 'KDV artışı' haberleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Düzenleme ile KDV oranlarında herhangi bir artış olmadığının altını çizen Bakan Şimşek, "İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı." ifadelerini kullandı.

Finans 27-04-24 12:16

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: 'BM iflas etti, Dünya Adalet Teşkilatı kurulmalı'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, BM'nin iflas ettiğini ifade ederek "Dünya Adalet Teşkilatı"nın kurulması çağrısı yaptı.

Haber 26-04-24 20:39

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu arıcılık yapmaya başladı

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 26-04-24 20:24

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 26-04-24 17:24

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş’taki evinde hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Yurthaber 26-04-24 15:46

Fatih Erbakan Meclis'teki çay davetine neden çağrılmadı? AK Parti'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda siyasi parti liderleriyle gerçekleştirdiği çay sohbetine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan çağrılmaması gündem oldu. Erbakan'ın neden davet edilmediği merak konusu olurken, AK Parti'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Haber 26-04-24 15:35

Çelik'e sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP'yle ittifak yapmasını eleştiren eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Mehmet Çek, Çelik için, 'Ailesiyle birlikte Van’ı yiye yiye bitirememiş' ifadesini kullandı ve 'Jet Fadıl' göndermesinde bulundu.

Haber 26-04-24 12:40

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor 26-04-24 11:01