Ozan Evrim Ozenc Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ve Giray öpüştü, Fatih yakaladı! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti fragmanında Doğa ve Giray öpüştü. Fatih'in o anlara şahit olması ise sosyal medyayı salladı ve yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 2024-04-30 10:08:57

1 yıllık spor salonu ücreti için akılalmaz iddia! 700 çivinin üzerine yattı, hastaneye koştu: Sırtında delikler oluştu

Antalya’da yaşayan Ozan Kuşçu (24), arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine yaklaşık 700 çivinin bulunduğu tahtanın üzerine yatıp, 100 kilogramlık ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batması nedeniyle tetanos aşısı oldu. Girdiği iddia üzerine 1 yıllık spor salonu ücreti ödemeyecek olan genç, sırtında deliklerin oluştuğunu belirtti.

Haber 2024-04-27 10:50:11

Kadıköy sahilinde 23 Nisan kutlamaları kapsamında sörf gösterisi yapıldı

Sörfçü Süleyman Atlı ve oyuncu Ozan Aydemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kadıköy sahilinde sörf yaparak kutladı.

Yurthaber 2024-04-24 07:40:33

Popstar Bayhan değişimiyle çok konuşulmuştu... Evinin kapılarını açtı! Tespih koleksiyonu olay oldu

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşırtmıştı. Şarkıcı bu kez ise eviyle gündeme geldi. Bayhan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına evinin kapılarını açtı.

Magazin 2024-04-21 09:36:19

Ozan Kabak, Almanya'da şov yapıyor şov!

Hoffenheim, Almanya Bundesliga'nın 30'uncu hafta karşılaşmasında Borussia Mönchengladbach'ı sahasında 4-3 mağlup etti. Ev sahibi ekipte milli futbolcu Ozan Kabak, 66'ncı dakikada takımının 3'üncü golünü kaydetti.

Spor 20-04-24 18:53

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 16-04-24 08:16

Popstar Mehtap 3+1 evinin kapılarını açtı! Mütevazi evi dikkat çekti

'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Popstar Mehtap oldu. Mehtap Yılmaz 3+1 evinin kapılarını açtı.

Magazin 15-04-24 10:33

Evrim Akın Nuray Sayarı bana evliliği yasakladı dedi! Akla seçim yorumu gelince...

Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyince sosyal medyada astroloğun seçim tahmini geldi.

Magazin 15-04-24 10:22

Ozan Tufan'dan müthiş gol! Hull City uçuşa geçti

Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City, İngiltere Championship mücadelesinde Queens Park Rangers'ı 3-0 mağlup etti.

Spor 13-04-24 20:08

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 09-04-24 15:20

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 08-04-24 06:56

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek bombayı patlattı! Senaryoyla ilgili spoiler verdi

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un Bize Kaldı programına katılarak diziyle ilgili açıklamalar yaptı. Civelek, senaryoyla ilgili spoiler verdi.

Magazin 05-04-24 10:46

Memleket Partisi belediye başkan adayının aracına silahlı saldırı

Mersin'de Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye başkan adayı Ozan Bozdoğan'ın seçim çalışmalarında kullandığı park halindeki minibüse pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, parti genel merkezinden yapılan açıklamada, “Bu kurşunlar yalnızca Memleket Partisi'ne ve adayımıza değil, demokrasimize ve Tarsus halkının iradesine karşı sıkılmıştır” denildi.

Haber 27-03-24 23:47

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven birliktelik yaşadı mı? İtiraf yıllar sonra geldi

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar hayat verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu yıllar önce Ozan Güven'le çekilen fotoğrafı ve aşk iddialarına dair ilk kez konuştu.

Magazin 27-03-24 15:26

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL kazandı! Berk Göktaş'ın eline geçecek parayı Ozan Bingöl açıkladı

Berk Göktaş adlı yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı. Vergi uzmanı Ozan Bingöl ise yarışmacının eline geçecek parayı açıkladı.

Magazin 27-03-24 07:28

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:44

Evrim Keklik'ten Aleyna isyanı! Yazıklar olsun! Survivor buna kadar düştü mü?

Eski yarışmacılardan Evrim Keklik sosyal medyada Aleyna ve Yunus Emre üzerinden yapılan yorumlara sinirlendi. Daha önce de yarışmacıların aldığı paralara değinen Keklik isyan ederek Aleyna'ya destek oldu.

Magazin 26-03-24 07:50

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-24 00:06

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yıllar önce canlı yayında yaptığı pantolon indirme olayı gündem olmuştu! Olayın detaylarını ilk kez anlattı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yer aldığı programlardaki hal ve hareketleriyle çok konuşulmuştu. Bunlardan biri de şüphesiz Ya Şundadır Ya Bunda programıydı... Programda Mehmet Ali Erbil'in pantolonunu indirdiği adamın cinsel organı görünmüştü. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, o dönem yaşananları anlattı.

Magazin 25-03-24 18:01

90’ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, eşiyle birlikte yaşadığı 3 katlı villasının kapılarını açtı!

Evrim Akın bu hafta Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulunun evine konuk oldu. 3 katlı villalarının kapılarını açan çiftin sade ve şık evi dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-03-24 11:08

Poyraz Dominik'te resmen hırsızlık yaptı! Evrim Keklik kendini tutamadı: All Star senelerinde biz para kazanıyoruz

Survivor All Star tarihinde görünmemiş bir olay yaşandı. Yiğit Poyraz Dominikli bir ailenin evine gizlice girip erzak çaldı. Eski yarışmacılardan Evrim Keklik ise yarışmacıların yarışmadan para kazandığını açıklayarak Acun Ilıcalı'ya seslendi.

Magazin 12-03-24 08:16

Elif Karlı oğluyla yaşadığı 4+1 evinin kapılarını açtı! Manzaram çok güzel

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bu haftaki konuğu şarkıcı Elif Karlı oldu. Şarkıcının siyah ve kahve tonlarının hakim olduğu ev dekorasyonu dikkat çekti.

Magazin 11-03-24 09:22

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-24 14:22

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

4 kadını sıraya dizdi 'Köpek gibi havla' dedi... Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahne RTÜK'ü harekete geçirdi

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas dizisindeki bir sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide 4 kadının sıraya dizildiği ve kadınlara 'köpek gibi havla' denilen sahneye tepki yağdı. Yapılan eleştirilerin ardından RTÜK harekete geçti.

Magazin 07-03-24 14:51

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür 'izleyici bilmiyor' diyerek açıkladı! Dizinin ismi aslında...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi açıkladı.

Magazin 05-03-24 15:31

Yıllar sonra Türkiye'ye dönmüştü! Tanyeli'nin İstanbul'daki mütevazi evi dikkat çekti

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu Pankreas kanserine yakalandıktan Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. Ünlü oryantal yeşillikler içerisinde yer alan evinin kapılarını açtı.

Magazin 05-03-24 09:18

Şarkıcı Tuğba Ünal evinin kapılarını açtı! 1+0 dairede halı ve perde kullanmıyor

'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu son dönemlerde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Tuğba Ünal oldu. Ünal, Evrim Akın'ı Uludağ manzaralı 1+0 dairesini gezdirdi. Şarkıcı mobilya seçiminde ise sadeliği tercih etmiş.

Magazin 04-03-24 18:00

1. Van Çocuk Edebiyatı Fuarı açıldı

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 1. Van Çocuk Edebiyat Fuarı, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın katılımıyla açıldı.

Yurthaber 04-03-24 15:23
Van

Arka Sokaklar 666. bölümü gördü! Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'dan değişimine bomba yorum

Arka Sokaklar kısa bir finalin ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Arka Sokaklar 666. bölümü görünce dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan değişimin yer aldığı fotoğrafa bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 04-03-24 08:46

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu estetik yanıtıyla gündemde! Eski hali olay oldu

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncularından Sıla Türkoğlu son dönemde estetikleriyle gündeme geliyor. Rol arkadaşı Evrim Alasya estetik göndermeli paylaşımından sonra gözler Sıla Türkoğlu'na çevrildi. Sıla Türkoğlu estetik yanıtıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-03-24 08:19

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan olay gönderme! 'Oynamaktan anlamayan...'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve samimi halleriyle de çok beğenilen ünlü isim bu defa son paylaşımıyla gündem oldu. Alasya, botokslu oyuncuları hedef aldı.

Magazin 01-03-24 08:41

Vali Balcı, çığdan kurtulan yaralıları hastanede ziyaret etti

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, düşen çığın altından yaralı olarak kurtulanları hastanede ziyaret etti.

Yurthaber 27-02-24 08:39
Van

'İçimde kötü bir his vardı, 3 saniye sonra bir anda oldu' Uçurumun ortasına hamak kurmuştu 'Anneme bahsedemedim'

Antalya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu (24), 60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamaktayken halatların kopmasıyla yaklaşık 20 metrelik boşluğa düştü. Kuşçu, beline bağlı ipin düğümünün bir yere takılmasıyla ölümden döndü. Halatın kopması ve Kuşçu'nun boşlukta savrulması, vücuduna bağladığı kamerayla anbean kaydedildi.

Haber 24-02-24 11:07

Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer iki katlı villasının kapılarını açtı!

Evrim Akın bu kez Ankara havalarının sevilen sesi Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer ile Emre Ergen çiftinin iki katlı villasına konuk oldu. Şarkıcının evinde ağırlıklı olarak kullanılan bej, gri ve beyaz tonları oldukça dikkat çekti.

Magazin 20-02-24 10:09

Rasim Ozan Kütahyalı 'İş çığrından çıktı' diyerek araya girmekte zorlandı! Küfürler havada uçuştu: 'Senin çalıştığın yerin...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında Mustafa Albayrak ile Ümit Zileli birbirlerine girdi. FETÖ üzerinden başlayan tartışmada ortam bir anda gerildi. Tartışma giderek alevlenirken Kütahyalı araya girmekte zorlanırken 'İş çığrından çıktı' dedi. İki isim sırayla birbirlerine "Senin çalıştığın yerin..." diyerek küfretti.

Trend 19-02-24 22:43

Anne ve kızı azmettirdi, oğlu öldürdü! Ünlü balık restoranında babaya aile infazı! Elindeki kanla teslim olmuştu, ikinci bıçak detayı her şeyi değiştirdi

İzmir Güzelbahçe'deki Ayfer Abla Balık Restoranı'nı işleten Haşmet Gürkan, 30 yaşındaki oğlu Devrim Gürkan tarafından 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 2022 yılında yaşanan korkunç olay sonrası katil zanlısı ellerindeki kanla teslim olurken; tespit edilen ikinci bıçak detayı soruşturmanın seyrini değiştirdi. Korkunç olayda aile içi babaya infaz şüphesi üzerinde duran ekipler, anne Ayfer ve kızı Evrim Gürkan hakkında azmettirici oldukları iddiasıyla soruşturma başlattı.

Haber 13-02-24 08:10

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'ın iki katlı evi göz kamaştırdı! Yatak odasını göstermedi

Evrim Akın bu hafta Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan’ın Anadolu Yakası’ndaki evine konuk oldu. Alkan'ın antika eşyalarla döşenmiş evi göz kamaştırdı. Ayrıca Alkan, "Büyük aşkım" dediği Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıkladı.

Magazin 12-02-24 10:35

Düğününde takılan kilolarca altınla gündeme gelmişti! Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villasının her detayı olay

Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu. 019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan şarkıcı Aylin Coşkun'un lüks evinin detayları ve manzarası ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-02-24 07:44

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-24 14:43

Erman Toroğlu ve kendisinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz, lüks eviyle gündemde! Yatak odasındaki aynalar ve 'evde çıplak gezme anısı' olay oldu

Kendisinden 35 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile evlenen Erman Toroğlu İstanbul'daki lüks evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı. Erman Toroğlu, Bodrum'daki evinin yatak odasıyla gündeme gelmişti. Erman Toroğlu ve kendisinden 35 yaş küçük eşinin İstanbul'daki yatak odası da sosyal medyada gündem oldu. Aynı zamanda ünlü spor yorumcusu evinde çıplak dolaşırken yaşadığı bir olayı da anlattı.

Magazin 28-01-24 18:58

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında yeni gelişme: Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldukları dava devam ediyor. Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla, 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edilen oyuncu Ozan Güven’in yargılandığı davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı. Dava dosyasına giren raporda, Bulutsuz’da olayın ardından ’anksiyete bozukluğu’ geliştiği, yaralanmasının basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı kaydedildi.

Magazin 26-01-24 11:14

Nuray Sayarı Hayretler içinde kalacağız deyip seçime dair iddialı konuştu! Mansur Yavaş, İstanbul ve dahası...

Evrim Akın'ın sunduğu Pijama Sohbetleri'ne astrolog Nuray Sayarı konuk oldu. Heyecanla beklenen belediye seçimlerine dair de görüşlerini paylaşan ünlü astrolog İstanbul için iddialı sözler söyledi. İşte Nuray Sayarı'nın gündem olan yorumları...

Magazin 23-01-24 06:59

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

Her sabah Adalar manzarasına uyanıyor... Ünlü şarkıcı Aynur Aydın lüks evinin kapılarını açtı! O detay dikkat çekti!

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Çok sayıda kediyle aynı evi paylaşan Aydın, kendisiyle ilgili merak edilenlerini anlattı. Aydın'ın Anadolu yakasındaki Adalar manzaralı evi büyük ilgi gördü.

Magazin 09-01-24 07:03

JN1 varyantı (JN1 virüsü) nedir? JN1 belirtileri nelerdir?

Küresel sağlık arenası, COVID-19 salgınının gölgesinde sürekli olarak bir evrim geçirmektedir. Bu evrimin son örneklerinden biri de JN1 varyantı olarak karşımıza çıkmıştır. Virüsün genetik materyalindeki bu yeni varyant, sağlık uzmanlarını ve bilim dünyasını dikkate almaya yönlendirmektedir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından "endişe verici varyant" olarak belirtilebileceği de düşünülen JN1 virüsü, son derece agresif bir varyant olarak kabul edilebilir. Peki, JN1 varyantı belirtileri nelerdir?

Haber 06-01-24 17:52

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-24 17:11

Akaryakıt ve alkolde ÖTV düzenlemesi! 'Moralinizi bozmak istemem ama' dedi: Benzinde 9.40 TL, motorinde 8,81 TL...

Petrol fiyatları, döviz kuru ve vergi artışları akaryakıt fiyatları üzerinde yeni yılın ilk günlerinde etkili olacak. 3 Ocak Çarşamba günü 6 aylık Üretici Fiyat Endeksi’nin (ÜFE) netleşmesi ile benzin, motorin (mazot) ve alkolde ÖTV oranları değişecek. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl akaryakıt ÖTV’sine yaklaşık yüzde 25'in üzerinde zam geleceğini söyledi. Böylece Çarşamba gününden sonra benzinde en az 2,25 TL, motorinde 2,11 TL'lik artış meydana gelmesi bekleniyor.

Finans 02-01-24 11:26