Sararan Camasir Haberleri

Tertemiz çamaşırlar için hiç duymadığınız 10 etkili yöntem! Sararmış kıyafet, sertleşmiş havlu ve çıkmayan leke derdiniz kalmayacak

Çamaşırların tertemiz ve pırıl pırıl olması her evin istediği bir şeydir. Zamanla sararan kıyafetler, sertleşen havlular ve çıkmayan inatçı lekeler gibi sorunlarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Neyse ki, bu sorunlara pratik ve etkili çözümler bulmak mümkün. Çamaşırlarınızı tertemiz yapmak ve daha etkili sonuç almak için hiç duymadığınız 10 etkili yöntemi haberimizde derledik.

Kadin 2024-02-27 07:18:43

Sararmış telefon kılıfını 5 dakikada eski haline çeviriyor! Yenisini almaya gerek kalmayacak

Telefon kılıfları, cihazlarımızı çizilmelerden ve darbelerden korumak için kullanılan önemli aksesuarlardır. Zamanla sararan telefon kılıfları için temizleme yöntemleri araştırılıyor. Bu karışım ile sararan telefon kılıfınızı sadece 5 dakikada eski haline döndürebilir ve yeni bir kılıf almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 2024-01-12 11:05:34

Sararmış çaydanlıkları anında temizliyor! Çaydanlıkları ayna gibi parlatan temizlik tüyosu

Çay ülkemizde en sık tüketilen içeceklerden biri olarak biliniyor. Ocaktan hiç eksik olmayan çaydanlıkların içi zaman içerisinde sararıp kararabiliyor. Sararan çaydanlık hem çayın tadını bozuyor hem de hoş olmayan görüntüye sebep veriyor. Evde bulunan malzemelerle yapacağınız bu karışım çaydanlıkları ilk günkü gibi parlatıyor.

Kadin 2023-10-08 10:11:20

Sararmış yastıklarınız bu yöntemle artık tertemiz! Kar gibi yastıklar için kalıcı çözüm

En sık kullanılan ancak temizlik konusunda gözden kaçan yastıklar, aslında hijyenik tutulması gereken önemli eşyalardan bir tanesi. Farklı nedenlerden dolayı sararan yastıkları ilk günkü beyazlığına kavuşturmanın ise çok basit bir yöntemi bulunuyor. İşte sararmış yastıkları kar gibi beyaz yapacak yönteme dair detaylar…

Kadin 2023-06-23 21:29:30

Sararan tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvaleti temizlemenin kolay yolu

Tuvalet temizliği görsellikten önce hijyen için büyük önem taşıyor. Tuvaletlerin her zaman temiz olması gerekiyor. Tuvaletlerde meydana gelen sararmaları temizlemenin oldukça zorlu olduğu düşünülüyor. Oysaki sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çok basit tüyolar bulunuyor.

Kadin 18-06-23 10:52

Çarşafları tek yıkamada bembeyaz yapıyor! Deterjan kullanmaya gerek kalmıyor

Herkes mis gibi kokan tertemiz gözüken çarşaflarda uyumak istiyor. Ancak bazı durumlarda çarşaflar yıkansa bile yeterince temiz görünmeyebiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için etkili yöntemler araştırılıyor. Çarşafları tek yıkamada beyazlatan karışımını paylaşan bir kadın sosyal medyada övgü topladı.

Kadin 12-06-23 11:30

Sararmış yastık kılıflarının bembeyaz olması için bulduğu çözümü paylaştı! Hiç bu kadar beyaz görünmemişti

Herkes tertemiz bir yastık kılıfında uyumak istiyor. Misler gibi kokan ve bembeyaz olan yastıkta uyumak tüm günün yorgunluğunu atabiliyor. Ancak yaz aylarında kolayca kirlenen yastık kılıfları bu konfora engel olabiliyor. Sararan yastık kılıflarını beyazlatmak için etkili yöntemler bulunuyor.

Kadin 06-06-23 11:43

Sararmış çamaşırları anında beyazlatıyor! Çamaşır suyundan daha etkili

Deodorant ve ter lekesiyle sararan beyaz çamaşırlar temiz olsa bile pis gibi görünebiliyor. Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sararan çamaşırları beyazlatmak için tek çarenin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşırları bembeyaz yapmak için uygulamanız gereken oldukça basit bir karışım bulunuyor.

Kadin 02-06-23 11:32

Sararmış tuvalet taşlarını 5 dakikada bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvalet temizliği için...

Zaman içerisinde sert su ve idrar nedeniyle sararan tuvalet taşları tuvaletin zemininde kireç oluşmasına neden olabiliyor. Kireci ve sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapacağınız doğal karışımla çamaşır suyu kullanmadan sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-05-23 09:52

Sararmış yastık kılıfını kar beyazına döndürüyor! Ter lekelerini anında çıkaran karışım

Beyaz yastık kılıflarında zaman içerisinde sararmalar görülebiliyor. Yastık kılıflarını normal yıkamaya aldığınızda sarı lekelerin çıkmamasından şikayetçiyseniz onlara özel karışımı uygulayarak kar beyazı gibi olmalarını sağlayabilirsiniz. İşte sararan yastık kılıflarını beyazlatmanın çözümü...

Kadin 26-05-23 11:39

Tek kaşıkta çamaşırları ilk günkü gibi bembeyaz yapıyor! Sararmış çamaşırları beyazlatmak için...

Beyaz çamaşırların sararması ev hanımlarının en büyük problemleri arasında yer alıyor. Zaman içerisinde sararan çamaşırlar temizlenseler bile pis görünüme sebep oluyorlar. Sararan çamaşırlar nasıl beyazlatılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Sararmış çamaşırları beyazlatmak için çamaşır suyuna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sararan çamaşırları bembeyaz yapmanın yolu mutfaktan geçiyor.

Kadin 24-04-23 17:25

Sararmış perdeleri kar gibi bembeyaz yapıyor! Deterjana gerek yok çözümü mutfakta

Beyaz tül perdeler zaman içerisinde sararabiliyor. Sararmış perdeler evde bakımsız ve kirli bir görünüme sebep oluyor. Bayram temizliğine başlayanlar sararmış perdeleri beyazlatmak çeşitli deterjanlar kullanıyor. Ancak evde yapılan doğal karışım sayesinde etkili bir şekilde sararmış perdeleri beyazlatmak mümkün olabilir. Evde bulunan temel bir malzeme ile sararan perdeleri anında bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 17-04-23 15:07

Kireçli sararmış tuvaleti anında bembeyaz yapıyor! Tuvaleti beyazlatmak için en etkili yöntem

Sararmış tuvalet taşları hijyenden uzak kötü bir görünüme sebep oluyor. Zaman içerisinde kireçleşen ve sararan tuvaletleri beyazlatmak için çeşitli kimyasal maddeler kullanılıyor. Kullanılan kimyasal temizlik ürünleri sağlığı riske atabiliyor. Ancak evde bulunan temel bir malzemenin kireç tutmuş ve sararmış tuvaletleri anında bembeyaz yaptığı öğrenildi.

Kadin 12-04-23 11:48

Sararmış ayakkabılarınızı çöpe atmayın! Beyaz ayakkabıları yeni gibi yapıyor

Beyaz ayakkabılar yeni alınsa bile çok kısa süre içerisinde sararabiliyor. Sararmış ayakkabılar bakımsız ve eski bir görünüme neden oluyor. Giderek artan ayakkabı fiyatları nedeniyle sararan ayakkabıları tekrardan beyazlatmanın yolları aranıyor. TikTok'ta bir hesap sararan ayakkabıları anında beyazlatmanın en etkili yolunu paylaştı.

Kadin 07-03-23 10:57

Sararmış çamaşırlarınızı bembeyaz yapacak! Kar gibi beyaz çamaşırlar için doğal öneriler

Sararmış çamaşırlar temiz olmalarına rağmen pis gibi görünebiliyorlar. Zamanla sararan yastık kılıflarını, kıyafetlerinizi ilk alındığı gibi bembeyaz yapmak istiyorsanız sararmış çamaşırları beyazlatma yöntemlerine göz atabilirsiniz. Bu yöntemler sayesinde kıyafetleriniz kar gibi bembeyaz olacak.

Kadin 19-01-23 13:22

Sararmış yastık kılıflarını bembeyaz yapacak! Yeni alınmış gibi olacak

Uyku sırasında terlemek, ağız suyunun akması, yağlı saç gibi nedenler yastıkların kolayca pislenmesine yol açıyor. Bembeyaz yastık kılıfları zamanla sararıp kötü bir görünüme neden olabiliyor. Birçok ev hanımı sararmış yastık kılıfı nasıl temizlenir? Sararan yastık kılıfları nasıl beyazlatılır? diye düşünüyor. İşte yastıklarınızı kar gibi bembeyaz yapmanın kolay yolu...

Kadin 06-11-22 11:06

Mevsimin yeniliğini evinizde hissettirecek uygun fiyatlı ürün önerileri

Sararan yapraklar, soğuyan hava, usul usul yağan yağmur ve sıcak bir içecek eşliğinde sonbahar mevsimine giriş yaptık. Yoğun ve duygusal bir atmosferi olan sonbaharda evde geçirdiğimiz zaman da hâliyle arttı. Dolayısıyla evimizin dekorasyonunun sonbaharın ruhunu yansıtması önemli. Doğanın bu güzel değişiminden ilham alan; turuncuların, sarıların, yeşillerin hâkim olduğu; mevsimin ruhunu evinizde hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel dekorasyon ürünlerini beraber inceleyelim!

Haber 18-10-22 15:59

Sararmış çamaşırlara anında çözüm! Sakın atmayın eskisinden de beyaz olması mümkün

Beyaz kıyafetler üzerimizde ne kadar güzel dursa da temizliği diğer renklere göre çok daha zor oluyor. En ufak lekeyi bile belli eden beyaz çamaşırlar doğru yıkanmadığı takdirde zamanla sararabiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde uygulayacağınız basit çözümler ile çamaşırlarınızı yeni almış gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-09-22 09:23

Sararmış tişörtleri çöpe atmayın! İlk günkü haline getirmek çok kolay

Açık renk kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilir. Deodorant lekesi, ter lekesi gibi kumaşa işleyen inatçı lekeler zamanla kıyafetin sararmasına ve kötü görünmesine neden olur. Zamanında müdahale edilmeyen sararan kıyafetler sonunda istemeseniz de çöpe gidebilir. Ancak sararmış kıyafetleri ilk günkü gibi bembeyaz yapmanın bir yolu var.

Kadin 02-08-22 08:49

Kullanmayın! Faydalı sanıyorsanız ama…

Diş ve ağız sağlığı için dişlerin temizliğine, yenilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Dişlerin temizliğini sağlamak hem sağlık için hem de daha hijyenik bir görünüm için önem taşıyor. Belirli nedenlere bağlı olarak sararan dişler rahatsız edici olabiliyor. Ancak sararan dişler için kullanılan diş macunları istenilen sonuçları vermeyebiliyor. Uzmanlar aktif kömür içeren diş macunları hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 28-05-22 14:44

Yeniden bembeyaz! Zamanla sararan beyaz giysilerinizi ilk günkü ışıltısına kavuşturmak için tüyolar

Bembeyaz giyinmeyi çok sevmenize rağmen kıyafetlerinizdeki sararmış lekelerle başınız dertte mi? Yakası, manşetleri ve koltuk altları sararan beyazlarınızı çok basit adımlarla hayata döndürüp ilk günkü parlaklığına kavuşturabilirsiniz. Limon, karbonat, oksijenli su ve sirke; size bu konuda yardımcı olacak. Hadi, detaylara geçelim!

Haber 19-11-21 12:08

Koltuk altı, manşeti sararan kıyafetleri ilk günkü gibi yapmanın yolları

Sarı lekeler, özellikle beyaz kıyafetlerin en büyük düşmanı. Ter, deodorant ve kire bağlı oluşan bu inatçı lekelerden kurtulmak ise sanıldığından daha kolay. İşte, kıyafetinize zarar vermeden sarı lekelerden kurtulma yolları.

Haber 13-11-21 11:19

Munzur Vadisi Milli Parkı güz renklerine büründü

Kentte yaklaşık 42 bin hektar alandan oluşan milli parkta sonbaharın gelişiyle yaprakları sararan ceviz, yabani kavak, meşe ve çeşitli meyve ağaçlarında birçok renk bir arada gözleniyor - Doğa tutkunu Yusuf Yerlikaya: - "Bu doğayı korumamız gerekiyor. Şu an ağaçlardaki renkler farklılaşmaya başladı ve yaprakların dökümü çok güzel oluyor"

Yurthaber 25-10-21 10:28

Modanın nabzını tutmak isteyenlere uygun fiyatlı sonbahar kombin önerileri

Sararan yapraklar, bulutlu bir gökyüzü, belli belirsiz bir güneş ve soğuyan rüzgar... Sonbahar, tüm heyecanı ile hepimizi baştan aşağıya sarmaya başladı. Parlak güneşe ve masmavi denize veda ederken aynı zamanda gardırobumuzu da gözden geçirme vakti geldi. Renkli bikini, çiçekli elbise ve kot şortlardan yer açılan gardırobunuzu mevsim koşullarına ayak uydurmak için arayışta olabilirsiniz. Modanın nabzını tutmak isteyenler, uygun fiyatlı sonbahar önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 12-10-21 15:45

Yedigöller, sonbaharın gelişiyle kartpostallık görüntüler oluşturdu

Doğal güzellikleriyle ünlü Bolu Yedigöller Milli Parkı'nda hazan mevsiminin gelmesiyle sararan yapraklar renk cümbüşü oluşturdu.

Trend 12-10-21 09:40

İlk günkü gibi beyaz! Çamaşırlarınızın beyazlığını koruması için bu yöntemi mutlaka deneyin

Çamaşırların yeterince beyaz olmaması pek çok kişinin sorunu olmuştur. Dolapta duran ve zaman içinde sararan renklere bir de inatçı lekeler eklendiğinde ‘kar gibi beyaz’ görünen kıyafetler ne yazık ki hayal oluyor. Peki, çamaşırları bembeyaz yapmanın yolu nelerdir? Gelin, birlikte inceleyelim.

Kadin 01-10-21 16:20

Misafirleriniz banyoyu kullanırken içiniz rahat etsin! Sararan klozet, lavabo ve küvetler için...

Evdeki hijyen için banyo temizliği oldukça önemli. Klozet, lavabo ve küvetler düzenli şekilde temizlenmediği zaman biriken kireçler sarı lekelenmelere neden oluyor. Neyse ki bu sararmalardan kurtulmanın birçok doğal yöntemi var. Temizlikte size seviye atlatacak doğal yöntemleri sizler için paylaştık.

Kadin 27-09-21 09:50

Baharın gelmesiyle gelinliğini giyen Iğdır'ın kayısı bahçeleri görsel şölen sunuyor

Yazın meyvesi, sonbaharda ağaçların sararan yaprakları, ilkbaharda ise beyaz çiçekleriyle her mevsim ayrı güzellik sunan Iğdır'ın kayısı bahçeleri, Anadolu Ajansı ekibince drone ile görüntülendi - Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar: - "Japonya'daki kiraz çiçekleri dünya çapında ünlü. Iğdır'daki kayısı çiçekleri ise Türkiye çapında bir üne sahip oldu. Bu doğal güzelliği dünya çapında üne kavuşturacağız. Biz film, dizi yapımcılarını, doğa fotoğrafçılarını ve doğa tutkunlarını bu güzelliği görmeye davet ediyoruz" - Bahçelerin gönüllü tanıtımını yapan İlteriş Kağan Taşkınsu - "Çiçek açan kayısı bahçelerimiz adeta doğal stüdyoya dönüşmüş durumda. Biz kayısı bahçelerini sadece gezi amaçlı düşünmüyoruz, burada gelip film, klip çekmek isteyenler de var"

Yurthaber 08-04-21 11:34

Sessiz sonbahar görsel şölen oluşturdu

Denizli’de sonbaharın geride kalmasıyla beraber sararan ve dökülen yapraklar caddelerde kartpostallık görüntü oluşturdu.Denizli’de kış aylarının gelmesiyle birlikte sararan ağaç yaprakları caddeler ve sokaklara dökülmeye başladı.

Yurthaber 10-12-20 12:06

Derz temizliği nasıl yapılır?

Özellikle temizlik konusunda oldukça hassas olan kişiler için fayans aralarındaki derzlerde oluşan kalıntı ve kirler sorun teşkil edebiliyor. Zamanla sararan ya da kirlenen derzlerin temizliği ise artık zannedildiği kadar zor değil.

Haber 08-12-20 12:17

Ordu’da kartpostallık kareler

Ordu’da sonbahar mevsiminin geride kalması ile birlikte sararan ağaç yaprakları kartpostallık görüntüler oluşturdu.Sonbahar mevsiminin geride kalması ve kış aylarına girilmesi ile birlikte hava sıcaklıkları da düştü.

Yurthaber 07-12-20 14:48

Ordu’da kartpostallık kareler

Ordu’da sonbahar mevsiminin geride kalması ile birlikte sararan ağaç yaprakları kartpostallık görüntüler oluşturdu.Sonbahar mevsiminin geride kalması ve kış aylarına girilmesi ile birlikte hava sıcaklıkları da düştü.

Yurthaber 07-12-20 14:48

Sonbahar güzelliği simetrik yapılarla kuş bakışı başka güzel

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde sonbahar simetrik yapılar arasında sararan ağaçlarla kuş bakışı başka bir güzel.Trabzon’un Çaykara ilçesinden 55 yıl önce heyelan nedeniyle Van’ın Özalp ilçesindeki Emek ve Dönerdere mahallelerine göçen Karadenizliler, yöre halkıyla yıllardır huzur içerisinde yaşıyor.

Yurthaber 03-12-20 10:01

Antalya'da hazan renklerinin güzelliği kartpostalı aratmıyor

Turistik ilçelerden Kaş'ta sonbaharla birlikte sararan ağaçlar, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu

Yurthaber 12-11-20 12:05

Muş’ta sonbahar güzellikleri

Muş’ta sonbahar mevsiminde sararan ve kırmızıya bürünen ağaçlar, kartpostallık görüntüler oluşturdu.Kentte havaların soğumasıyla birlikte ağaç ve bitkilerde oluşan renk cümbüşü doyumsuz görüntüler ortaya çıkardı.

Yurthaber 11-11-20 13:15

Mevsimler şaştı, erik ağaçları çiçek açtı

Karabük’te Sonbahar mevsiminde yaprak dökmesi gereken meyve ağaçları yeniden filizlenip çiçek açmaya başladı.Sonbaharı mevsiminin gelmesi ile birlikte sararan yapraklar dökülürken, değişken hava sıcaklıkları Karabük’te meyve ağaçlarının dengesini şaşırttı.

Yurthaber 06-11-20 16:42

Mevsimler şaştı, erik ağaçları çiçek açtı

Karabük’te Sonbahar mevsiminde yaprak dökmesi gereken meyve ağaçları yeniden filizlenip çiçek açmaya başladı.Sonbaharı mevsiminin gelmesi ile birlikte sararan yapraklar dökülürken, değişken hava sıcaklıkları Karabük’te meyve ağaçlarının dengesini şaşırttı.

Yurthaber 06-11-20 16:42

Mevsimler şaştı, erik ağaçları çiçek açtı

Karabük’te Sonbahar mevsiminde yaprak dökmesi gereken meyve ağaçları yeniden filizlenip çiçek açmaya başladı.Sonbaharı mevsiminin gelmesi ile birlikte sararan yapraklar dökülürken, değişken hava sıcaklıkları Karabük’te meyve ağaçlarının dengesini şaşırttı.

Yurthaber 06-11-20 16:41

Kartpostallık manzara! Gören telefonuna sarılıyor

Sararan yaprakların yolları kapladığı Kahramanmaraş'ta kartpostalları aratmayan manzara oluştu. Görenlerin telefonuna sarıldığı bölgede yaşanan renk cümbüşü hafızalara kazındı.

Haber 03-11-20 10:54

Hakkari’de büyüleyen sonbahar görüntüleri

Hakkari’de, sonbaharda yaprakları sararan ağaçlar ve kent görüntüsü ilgi çekiyor.Valili Parkı ve bazı cadde ve sokaklardaki ağaçlarda sonbaharın gelişiyle oluşan renk cümbüşü kent merkezine ayrı bir renk kattı.Ağaçların yapraklarının sarı, kırmızı ve kahverengi tonlara bürünen ağaçlardaki farklı güzellik ve Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın sloganıyla yazı, sonbaharı ve kışı güzel olan “Hakkari’de hayat var gelin bu hayatı yaşayın”.

Yurthaber 01-11-20 14:08

Sararan cam bardakları ışıl ışıl yapıyor! Sirke ve çamaşır suyu...

En sık kullanılan mutfak eşyası çay bardakları, zamanla sararır ve matlaşmaya başlar. Tüketilen çay sebebiyle sararan bardakları ilk haline çevirmek ise gerçekten düşündüğünüzden bile daha basit.

Kadin 27-10-20 14:56

Sararan perdeleri kar gibi beyazlatıyor! Soda, şeker ve...

Ev dekorasyonunda önemli bir yere sahip olan perdelerin evi şık ve temiz gösterir. Bunun için perde ve tülleri ilk günkü gibi beyazlatacak, evinizi yeni gösterecek temizlik yöntemlerini araştırdık. İşte detaylar.

Kadin 22-10-20 10:07

Eskişehir’de sararan ilk yapraklar yere düştü

Sonbahar mevsimin başlaması ile Eskişehir’de sararan ilk yapraklar yere düşmeye başlayınca güzel görüntüler oluşturmaya başladı.Eylül ayına girilmesi ile birlikte dallarından koparak yere düşen sararmış yapraklar Eskişehir’in güzelliklerine güzellik katmayı başladı.

Yurthaber 11-09-20 14:00

Sararan kapıları kar gibi beyaz yapan en etkili yöntemler

Beyaz yağlı boya ile boyanmış Amerikan kapılar son 10 yıldır evlerde sıklıkla kullanılıyor. Evin havasını yükselten ve ferah bir görünüm kazandıran beyaz kapıların tek dezavantajı ise hızlı bir şekilde sararmaları. Bu sarımtırak renkten kurtulmanın yolunu sizler için araştırdık, buyursunlar.

Kadin 03-09-20 14:27

Sararan tül perdeler için en etkili yöntemler açıklandı! 4 farklı teknik kullanarak...

Bahar temizliğinin yaklaşmasıyla tüm dikkatler, evin en ön plandaki aksesuarı, perdelere çevrildi. Doğal iplik ya da sentetik üretim olması fark etmeksizin, perdeler zamanla solar ya da sararırlar. Buna karşın perdelerin kar-beyaz renklerini, tamamen evinizdeki malzemelerle ve zamandan da tasarruf ederek koruyabilirsiniz.

Kadin 27-08-20 09:03

Sararan tırnaklar için harika çözümler! Diş macunu, karbonat ve limon ile...

Özellikle kadınlarda görülen sarı tırnak sendromu pek çok nedenle ortaya çıkabilir. Tırnakların uzun süre havasız kalması, mantar enfeksiyonu, vitamin eksikliği ve sigara kullanımı tırnak sararmalarına sebep olabilir. Fakat basit uygulamalarla tırnaklar eski sağlıklı görünümüne kavuşabilir. Peki sararan tırnaklar için doğal yöntemler nelerdir?

Kadin 19-08-20 15:29

Bu yöntemlerle bardaklar ilk günkü gibi ışıl ışıl olacak! Sirke, karbonat...

Ne iş yaparsak yapalım çayı ve çay bardağını yanı başımızdan eksik etmeyiz. Bu nedenle en çok kullandığımız mutfak eşyası çay bardaklarıdır. Sık kullanılması ve kullanılan içecek türünün çay olması uzun bir süre sonra çay bardaklarının sararmasına yol açar. Peki, sararan çay bardaklarımızı temizlemenin en kolay ya da doğru yolu nedir?

Yemek 07-07-20 09:26

Bu yöntemlerle, sararan yataklar bembeyaz olacak! Karbonat, sirke...

Herkes evindeki yatakların bembeyaz kalmasını ister. Fakat bu durum her zaman böyle olmayabilir. Çeşitli sebeplerle yataklarda sararma sorunu yaşanabilir. Bu da hayli can sıkıcı bir durumdur. Her yolu denersiniz ama bir türlü o sararmaları yok edemezsiniz. O zaman size bu konu hakkında bir müjde verelim!

Kadin 08-05-20 14:06

Bu yöntemlerle banyo ve mutfaktaki fayans araları tertemiz olacak!

Zaman içerisinde kirlerin birikmesiyle fayansların arasındaki derzlerin eski beyaz görüntüsünden ne yazık ki eser kalmıyor. Kirlerin birikmesi yüzünden sararan ve bazen küf bağlayan fayans aralıkları kötü bir görünüme sebep oluyor. Fayans aralarını temizlemek isterseniz kimyasal temizlik maddelerini veya evdeki doğal malzemeleri kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Kadin 13-04-20 10:42