Seb I Yelda Haberleri

Avcılar'da kahvehaneye uzun namlulu silahla saldırı: 1'i ağır 4 yaralı

İstanbul Avcılar'da bir otomobille kahvehaneye gelen yüzleri maskeli iki kişi, içeridekilere Kalaşnikof ve tabancayla ateş ederek kaçtı. Saldırıda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber 2024-06-07 19:14:24

Bayram öncesi seyahat edecekleri ilgilendiriyor: Uçak bileti fiyatları için karar: 1 Ağustos sonrası ise 4 bin liraya kadar çıkacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan uçak bileti fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. İç hat direkt uçuşlarda bilet tavan fiyatı, 1 Mayıs-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında bir uçuştaki biletlerin yüzde 80'i için 2 bin lira, bu biletlerin satılması sonucunda kalan yüzde 20'lik kısım için ise 3 bin 250 lira uygulanacağı duyuruldu. 1 Ağustos'tan sonra bu rakam 4 bin liraya kadar yükselecek...

Finans 2024-06-06 11:25:06

Güvenli İnternet abone sayısı 44 milyon aştı! Bakan Uraloğlu açıkladı 'Önceliğimiz çocukları internetteki olumsuz içeriklerden korumak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu 2011'de uygulamaya alınan “Güvenli İnternet Hizmeti”nin abone sayısının gün geçtikçe arttığını söyledi ve altyapısının erişim sağlayıcılar tarafından oluşturulan ücretsiz, talebe bağlı ve alternatif bir erişim hizmeti olduğunu belirtti. Uraloğlu “2024 Nisan sonu itibarıyla hizmetimizden faydalanan abone sayısı 44 milyon 287 bini aşmış durumda. Abonelerin yüzde 99,5’i aile profilini tercih ederken kalanı da çocuk profili kullanıyor” dedi.

Haber 2024-06-05 12:31:43

SON DAKİKA: Montella'dan şaşırtan karar! İtalya-Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına kısa bir süre kala İtalya ile önemli bir provaya çıkacak millilerin ilk 11'i belli oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-06-04 20:56:42

İzmir açıklarında 101 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ve Çeşme ilçesi açıklarında durdurulan iki lastik bottaki 21'i çocuk 101 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 04-06-24 08:17

Oyunları bitmiyor! Eşi FETÖ'den tutuklanan şahıs eşinin yanına girmek için her yolu denedi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da FETÖ'nün kadın yapılanmasına yönelik operasyon düzenlemiş 38 şüpheliden 28'i tutuklanmıştı. Tutuklananlardan birinin eşi, adliyede kendini avukat olarak tanıtıp eşinin yanına girmeye çalıştı. Ekiplerin dikkatinden kaçmayan olay sonrasında 'sahte avukat' gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

Haber 31-05-24 12:03

Konser alanındaki kavga kanlı bitti! 1’i polis tarafından vurulan 2 kişi öldü! Polis memuru gözaltına alındı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde festival kapsamında düzenlenen konserin ardından çıkan kavgada, bir kişi göğsünden bıçaklandı. Olaya müdahale eden polis memuru saldırganı tabanca ile bacağından yaralayıp, etkisiz hale getirdi. Hastaneye kaldırılan iki yaralı da hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırganı vuran polis memuru ise gözaltına alındı. Manisa Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 30-05-24 21:33

İstanbul'un göbeğinde güpegündüz 'FETÖ' buluşması! Kadınlar birbirine sarılarak para verdi

FETÖ'nün kadın yapılanmasının İstanbul ayağı ekiplerin sıkı takibi sonrası yakalandı. Örgütün kadın üyelerinin halka açık yerlerde buluşup birbirlerine sarılarak para verme anları saniye saniye görüntülendi. İstanbul'daki kadın yapılanması çökertilirken 38 şüpheli gözaltına alındı, 28'i tutuklandı. Örgütle ilgili yeni detaylara da ulaşıldı.

Haber 30-05-24 10:53

durakları - T4 tramvay durakları isimleri nelerdir? T4 Topkapı - Mescid-i Selam Tramvay Hattı hangi duraklardan geçiyor, kaça kadar çalışıyor?

Tramvay, ülkemizdeki en önemli toplu taşıma araçlarından biridir. Tramvay sistemleri çoğunlukla elektrikle çalışır. İstanbul T4 Topkapı-Mescid’i Selam Tramvay Hattı ve diğer hatların durak isimleri ise vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaktadır. Peki, T4 tramvay durakları isimleri nelerdir?

Haber 28-05-24 21:13

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Vivienne kararını verdi! Babasının soyadını reddetti

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin kızı Vivienne'in aldığı karar dünya magazininde büyük ses getirdi. Vivienne'nin, babasının soyadı "Pitt"i kullanmadığı ortaya çıktı.

Kulis 27-05-24 10:21

Yeğenim nasıl yazılır? Yeğenim mi yiğenim mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İlk ve ikinci hecesinde e ünlü sesi bulunan yeğen kelimesi Türkçe'de -(i)m iyelik ekini alarak yaygın olarak kullanılır. Bu sözcüğünelik eki aldığı takdirde ilk hecesindeki ünlü i olarak değiştirilerek mi yoksa aynı şekilde bırakılarak mı kullanıldığı ise merak edilir. Peki, yeğenim nasıl yazılır?

Egitim 26-05-24 23:01

Şampiyonluğun düğümü çözülüyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? İşte matematiksel olarak tüm ihtimaller ve muhtemel 11'ler...

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözülüyor. 2023/24 sezonu şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşmak için son maçını kazanmak istiyor. Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan alması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Fenerbahçe ise evinde İstanbulspor'u devirip Galatasaray'ın yenilmesini bekleyecek. Bu müthiş gece öncesi tüm takımların muhtemel 11'i de belli oldu...

Spor 26-05-24 16:30

47 lise öğrencisi hastanelik oldu! Hepsi o yemeği yemişti

Isparta'da bir lisenin yatılı pansiyonunda kalan 47 öğrenci, akşam yemeğinde yedikleri tavuktan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvurdu. 45'i taburcu edilen öğrencilerden 2'sinin tedavisi sürüyor.

Haber 24-05-24 16:42

Aksaray'da eski sevgili dehşeti! İş yerine pompalı tüfekle ateş açtı

Aksaray'da 30 yaşındaki Caner K., eski sevgilisinin çalıştığı iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı. 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı o anlar, halk otobüsü içindeki yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-05-24 00:17

Bakan Şimşek'e katılmadılar, dikkat çeken sonuç! Yüzde 60'a dayandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yüzde 25 kira zammı sınırıyla ilgili sözleri gündemdeki yerini korurken Areda Survey araştırma şirketinin anketindeki sonuçlar da dikkat çekti. Halkın yüzde 59,5'i resmi oran sınırının tekrar uzatılması gerektiğini düşünüyor.

Finans 21-05-24 15:18

Başakşehir'de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı! 1'i ağır 2 yaralı

İstanbul Başakşehir'de aralarında husumet bulunan 2 kişiyi sokakta yürürken gören şüpheliler, otomobillerini durdurarak indi. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada otomobilden inen bir kişi, sokakta karşılaştıkları iki kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 1'i ağır 2 kişi yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Haber 20-05-24 21:23

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber 20-05-24 15:00

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 19-05-24 16:48

Kreşte öğretmen dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı, sosyal medya ayağa kalktı

Antalya'nın Finike ilçesindeki bir özel kreşte, kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal, 1'i kız 2 çocuğu darbetti. Ünal'ın çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırırken, Ünal soruşturma kapsamında tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 19-05-24 13:20

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 19-05-24 01:23

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

ATM'den para çekenleri seçmişler! Bu bahaneyle yaklaşıp... Aynı yöntemle çok sayıda kişiyi tuzağa düşürmüşler

İstanbul'da, ATM önünde işlem yapanlara yardım etme bahanesiyle yaklaşıp banka kartlarını çalanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde ATM önlerinde yabancı uyruklu şahıslara yardımcı olma bahanesiyle yaklaşıp el çabukluğuyla kartlarını çalarak harcama yapan 3 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin banka kartlarını çaldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken şüphelilerden 1’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 17-05-24 15:42

MSB duyurdu! 10 şahıs kaçak yollarla ülkeye girerken yakalandı: 5'i FETÖ mensubu çıktı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ülkeye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 10 kişinin yakalandığını, yapılan incelemeler sonucunda şahıslardan 5'inin FETÖ mensubu olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Haber 17-05-24 12:39

Sanofi Türkiye’den hayat kurtaracak soru: “Hipertansiyon riskinizin farkında mısınız?”

Dünyada hipertansiyon nedeniyle ortaya çıkan komplikasyonlar her yıl 9,4 milyon kişinin hayatına mal oluyor. Türkiye’de ise nüfusun yüzde 31.8’i hipertansiyon ve bu hastalığa bağlı birçok komplikasyonla mücadele ediyor. Kontrol altına alınan hipertansiyonun ölüm oranlarını azalttığını söyleyen Sanofi Türkiye Temel Ürünler İş Birimi Direktörü Berk Tümen ve Sanofi Türkiye Genel İlaçlar Medikal Direktörü Dr. Zeynep Çalışkan ile 17 Mayıs Hipertansiyon Günü’ne özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber 16-05-24 22:03

Her 10 kişiden 1'i bu tehlikeyle karşı karşıya! Şiddetli ağrıya neden oluyor

Üroloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yücel Boz, her 10 kişiden birinin hayatı boyunca bir kez böbrek taşı yaşayabileceğini belirterek önemli uyarılarda bulundu.

Haber 15-05-24 18:48

Yunan unsurları 11’i çocuk 35 kaçak göçmeni ölüme terk etti

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçiş yapmak isteyen 11’i çocuk 35 kaçak göçmen, Yunan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilerek ölüme terk edildi.

Yurthaber 15-05-24 09:27

Şırnak’ta terör operasyonunda 1 tutuklama

Şırnak’ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK, FETÖ, DEAŞ ve DKP/BÖG terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına 8 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Yurthaber 13-05-24 14:33

Geç kalan fazla fiyat ödüyor! Ne kadar erken tutarsa o kadar kârda İstanbul'da yaz sezonu öncesi talep patlaması

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla İstanbul'da düğün salonlarına talep patlaması yaşandı. Düğün salonlarının yüzde 80'i şimdiden doldu. Düğün salonu tutacaklara "Kim ne kadar erken düğün salonu tutarsa o kadar kardadır" uyarısı geldi.

Finans 12-05-24 12:39

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin 10-05-24 11:36

Adıyaman'da otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 10-05-24 08:09

Yaptığı yılan robotla depremde mahsur kalanlar kurtarılabilecek

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Makine Mühendisliği Yüksek Lisans öğrencisi Murat Gökmen, gerçek bir yılanı model alarak 3 boyutlu yazıcıyla zorlu çevre şartlarında hareket kabiliyetine sahip keşif, gözlem, araştırma, tıp ve askeri amaçlı kullanılabilecek "Biyomimetik Akıllı Yılanımsı Robot" olan “BİYROT 01”i üretti.

Yurthaber 09-05-24 14:58

SGK açıkladı! 47 ilaç daha geri ödeme listesinde

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) geri ödeme listesindeki ilaçlara ilişkin yeni bir karar geldi. 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İlaçlardan 8'i yenilikçi kanser ilacı...

Finans 09-05-24 10:19

21 yıl sonra aynı sahnede! Eurovision'a davet edilen Sertab Erener'in prova görüntüleri ortaya çıktı

2003 yılında katıldığı Eurovision ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener 21 yıl sonra aynı sahnede görüntülendi. Everyway That I Can şarkısıyla birinciliği kazanan Erener'e Eurovision 2024'den davet gelmişti. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

Magazin 08-05-24 22:16

Uzman isim açıkladı: Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor

Ülkemizde en çok Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde görülen Talasemi'yi Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 08-05-24 20:39

Sancaktepe'de 9 kilo 900 gram uyuşturucuyla yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

Sancaktepe'de 9 kilo 900 gram uyuşturucu maddeyle yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 08-05-24 11:35

Samsun'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 08-05-24 07:26

Seyhan polisi silaha geçit vermiyor

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir haftada yaptığı operasyonlarda 1’i uzun namlulu, 1’i otomatik olmak üzere 43 ruhsatsız silah, 10 av tüfeği, 8 kurusıkı tabanca ele geçirirken 14 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 07-05-24 11:30

Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11’i tutuklandı, 2’sine ise ev hapsi verildi.

Yurthaber 07-05-24 07:50

Şampiyonluk maçında ortalık savaş alanına döndü! 1'i futbolcu 3 yaralı var...

Antalya’nın Demre ilçesinde oynanan ve galip gelenin Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı Beymelek Belediye Spor - Kaş Kınık Spor maçı, taraftarlar arasında çıkan olaylar nedeniyle başlamadan ertelendi.

Spor 06-05-24 16:11

Ağrı'da çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 06-05-24 13:23

İzmir açıklarında 24 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8'i çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 06-05-24 07:43

Aralarında uluslararası çapta suç işleyenler de var! 469 organize suç örgütü çökertildi: Bakan Yerlikaya 10 aylık rakamları paylaştı

Geçtiğimiz haziran ayında göreve gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buna göre son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi. Söz konusu örgütlerden 15'i uluslararası organize suç örgütleriydi.

Haber 05-05-24 16:48

Minik Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 işçi hakkında yeni gelişme!

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanından 1’i tutuklanırken, 2 işçi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 05-05-24 14:08

1 Mayıs'ta gözaltına alınmışlardı, 38'i tutuklandı! Aralarında fenomen isim 'Basel' de var

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde polise mukavemet göstermekten gözaltına alınan 65 şüpheliden 52'si, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Aralarında sosyal medyada 'Basel' olarak tanınan Bekir Aslan'ın da olduğu 38 kişi tutuklandı.

Haber 05-05-24 07:36

Şırnak'ta can pazarı! Anne ve çocuğu için vatandaşlar seferber oldu

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken bazı araçların akıntıya kapılıp yan yattığı görüldü. Öte yandan Cizre'de etkili olan yağış nedeniyle 1’i çocuk 2 kişi, sel sularına kapıldı.

Haber 04-05-24 17:14

112'yi arayıp Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans istemiş! Pes dedirten çağrılar... Arka Sokaklar'daki Rıza Baba'ya bağlanmak isteyen bile var

Edirne 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrıların yüzde 58’i gereksiz aramalardan oluşurken arayanların talepleri ise "pes" dedirtti. 112’yi arayıp Arka Sokaklar dizisindeki ‘Rıza Baba’ya ulaşmak isteyen, "Çok ölü var" diyerek mezarlığa ambulans çağıran, acıktığı için döner ve ayran siparişi vermek isteyen, eşinin takip edilmesini isteyen, tartıştığı sevgilisinin 112 tarafından aranmasını talep edenler "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

Haber 04-05-24 16:09

Diyarbakır'da dere kenarında buldukları cisim patladı! Kardeşlerden 1'i öldü, 1'i yaralandı

Diyarbakır'a Bingöl’ün Karlıova ilçesinden gelerek kırsalda hayvanlarını otlatan kardeşlerin dere kenarında bulduğu cismin patlamasıyla 18 yaşındaki Ömer Koç hayatını kaybetti, kardeşi 15 yaşındaki Hamza Koç ise yaralandı.

Haber 03-05-24 20:53

Otellere fazladan para ödemeyin! Bilinmeyen o detayları sektör temsilcileri açıkladı: 'Milliyet farkı'na faizli iade

Bir otelin müşterisinden ‘milliyet farkı’ adı altında fazladan ücret talep etmesi gündem olmuştu. Yaz dönemi öncesi tatile gidecekler için dikkat çeken detayları paylaşan sektör temsilcileri uyarıda bulunarak, “Fiyat hesaplamalarında, ödemenin yapıldığı ayın 1. günündeki Merkez Bankası tarafından ilan edilen döviz alış kuru esas alınmak zorundadır. Çift yataklı odada tek kişi kaldığı takdirde oda fiyatının en fazla yüzde 80'i talep edilmek zorundadır” bilgilerini paylaştı.

Finans 03-05-24 14:19