Seçmen Listesi Haberleri

Seçmen listeleri askıya çıktı, seçime girecek partiler kesinleşti! YSK kararı Resmi Gazete'de

31 Mart yerel seçimleri için takvim işlemeye devam ederken seçmen listeleri de bu sabah saat 08.00 itibariyle askıya çıktı. Seçmenler, 17 Ocak tarihine kadar bilgilerini muhtarlıklara asılı olan listelerden kontrol edebilecek. Öte yandan yerel seçime girecek partilerin yer aldığı YSK kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 04-01-2024 07:54

Seçimlere 42 gün kala kritik viraj! Seçmen listesinde bugün son gün

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere doğru geri sayımını sürdürürken, YSK’nın 20 Mart’ta askıya çıkardığı seçmen listeleri için süre bugün sona eriyor. Vatandaşlar seçmen listelerini e-devlet üzerinden ya da bağlı oldukları muhtarlığa giderek kontrol edebilir. Seçmen kaydı olmayan ya da bilgi değişikliği yapmak isteyen vatandaşlar, nüfus müdürlüklerine başvurabiliyor.

Haber 02-04-2023 07:53

YSK seçmen listesi sorgulama nasıl yapılır? Seçimde nerede oy kullanacağım? TIKLA-ÖĞREN

YSK seçmen listesi sorgulama işleminin nasıl yapılacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy kullanacaklar vatandaşlar için seçmen listeleri bugün askıya çıkarıldı. Bu gelişme ile birlikte YSK seçmen listesi sorgulama nasıl yapılır? Seçimde nerede oy kullanacağım? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılamaya başlandı. YSK seçmen isim listesi sorgulama ekranına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Haber 20-03-2023 12:29

SEÇMEN LİSTESİ SORGULAMA EKRANI: Seçmen listesi kontrolü nereden yapılır, liste askıya çıktı mı? Türkiye sandık başına gidiyor!

Seçmen listesi sorgulama ekranı, seçmen listelerinin bugün askıya çıkması sebebiyle merak edildi. Bilindiği üzere bir süre önce 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvim yayımlandı. Muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeler bugün itibarıyla seçim kurullarınca askıya çıkarıldı. Peki, seçmen listeleri askıya çıktı mı? İşte seçmen listesi sorgulama ekranı...

Haber 20-03-2023 12:00

Seçmen Listesi

Seçmen Listesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seçmen Listesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seçmen listeleri Türkiye genelinde askıda! İtiraz süreci için son tarih 2 Nisan...

YSK'nın kararları doğrultusunda 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak seçmen listeleri, bugün saat 08.00 itibarıyla ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarıldı.

Haber 20-03-2023 08:37