Sinan Sardogan Itiraf Haberleri

Kan donduran Dilara Günana cinayetini itiraf etti! Battaniyeye sarıp eşeğe yükleyip, çukur gömmüş

Elazığ’da korkunç bir şekilde öldürülüp gömülen 25 yaşındaki Dilara Günana’nın (25) katil zanlısı V.K. suçunu itiraf etti. Bir çocuk annesi Dilara Günana'yı ensesinden vurduktan sonra battaniyeye sarıp eşek sırtında taşıyıp bir çukura gömdüğünü itiraf eden zanlı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Haber 2024-05-14 19:38:21

177 sene önce CHP yokken doğan Recaizade Mahmut'a CHP'liydi dedi! Yeni Akit yazarı Sinan Burhan'dan canlı yayında ezberbozan çıkış

Son günlerde televizyon kanallarındaki tartışma programlarında yaşananlar gündüz kuşağındaki programları andırıyor. Son olarak TV100 kanalında yayınlanan programın daimi konuklarından Yeni Akit Yazarı Sinan Burhan, CHP zihniyetini eleştirirken verdiği örnekle sosyal medyada gündem oldu. Sinan Burhan, Araba Sevdası eseriyle bilinen Recaizade Mahmut Ekrem için CHP'liydi dedi.

Manşet 2024-05-14 11:07:52

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimiyle ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra İlker Kaleli ile aynı karede...

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı bir döneme damgasını vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle hafızalara kazınan Ata Berk Mutlu şimdi de değişimiyle gündem oldu. Yıllar sonra İlker Kaleli bir araya gelen ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Kulis 2024-05-14 10:52:10

Son dakika haberi: Sinan Ateş'e yapılan suikastin görüntüleri ilk kez ortaya çıktı! İki aracın arasına girmesini bekledikten sonra tetiği çekti

Türkiye, Sinan Ateş cinayetinin ardındaki sır perdesinin çözülmesini beklerken bu sabah saatlerinde gelen son dakika haberi bir anda gündem oldu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in vurulma anı ilk kez ortaya çıktı. Sinan Ateş'in Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürürken yaklaşan suikastçi tarafından vurulduğu görülüyor. İşte o anlar...

Manşet 2024-05-14 08:57:34

Müge Anlı'ya çıkmıştı! Korkunç cinayette sır perdesi aralandı: İple boğdu ardından...

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınırken şoke eden gerçekler ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programdan sonra baş başa görüştüğü Şaban Ataş'ın eski eşinden şaşırtan itiraf geldi. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 20:33

Sinan Ateş'in WhatsApp yazışması ortaya çıktı! 'Siyah araba' detayı: Beni öldürmeye karar vermişler abi

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in 2022'de öldürülmesine ilişkin iddianame geçen hafta hazırlandı. Ateş'in iddianameye girmeyen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Yazışmalarda Ateş'in "Beni öldürmeye karar vermişler Ömer abi" mesajı dikkat çekti.

Haber 13-05-24 10:57

Şarkıcı Ersay Üner'den yıllar sonra bomba itiraf geldi: Benim de bir Dilber'im vardı

Ünlü şarkıcılara verdiği hit parçalarla tanınan şarkıcı Ersay Üner bir Youtube programına katıldı. Şarkıcının programda yıllar sonra yaptığı itiraf çok konuşuldu. Üner, "Benim de bir Dilber'im vardı" dedi.

Magazin 10-05-24 17:34

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, mahkemedeki sözleri şaşkına çevirdi! 'Belki de ailesi saklıyor'

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

Haber 09-05-24 16:45

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma 1 Temmuz'da

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Haber 09-05-24 14:45

Eski kıyafetlerine girebilmek için mide ameliyatı mı oldu? Demet Akalın 11 kiloyu nasıl verdi?

İddialı sahne tarzlarıyla adından söz ettiren ünlü isimlere sert çıkan Demet Akalın şu sıralar eski kıyafetlerine girebilmek için çaba harcıyor. 11 kilo veren Demet Akalın mide ameliyatı mı oldu? İşte o itiraf...

Magazin 09-05-24 14:14

Amasya'da polislerden şehit kızına okulunda doğum günü sürprizi

Amasya'da polis ekipleri, 2013 yılında Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Büyükelçiliğinin ek binasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polisi Sinan Yılmaz'ın kızı Melek Nur Yılmaz'a okulunda sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Yurthaber 09-05-24 12:06

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 09-05-24 10:28

K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyor! Olay itiraf

K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyerek hayatta kaldığını açıkladı. Huyuna sağlıksız hale geldiğini ve bayılma sorunu yaşadığını da söyledi.

Magazin 09-05-24 09:41

Bir değil iki değil tam dört restoranda! Yiyip içip hesap ödemeden kaçmışlardı... Yakayı ele verince suçlarını itiraf ettiler

Bernard ve Ann McDonagh çifti Galler'deki birden fazla restoranda yüzlerce pound değerindeki hesapları ödemedikleri için dolandırıcılık suçuyla aranıyordu. Ailecek yemek yedikleri restoranlarda hesap ödemediklerini kabul eden çift yakalandı. Çift dolandırıcılık suçuyla 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

Trend 08-05-24 14:59

Sinan Ateş cinayetine ilişkin iddianame kabul edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Haber 07-05-24 19:38

2 kez evlenip boşanmıştı! Ceyda Düvenci'ye konuk olan Burcu Kıralı'dan Sinan Akçıl itirafı! 'Onun yüzünden...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Aşk ve Mavi dizisinde hayat verdiği 'Mavi Göreçki' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Kıralı son dönemde özel hayatıyla gündemde. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Kıralı'dan bomba itiraflar geldi.

Magazin 07-05-24 15:15

MHP lideri Bahçeli'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda göstericilere tepki gösteren Bahçeli, "Polise saldıranlar haçlı kalıntısıdır." dedi. Bahçeli ayrıca Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili, "Kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı. Televizyon ekranlarında mahkeme kurulamaz. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 11:18

Ünlü yorumcu Sinan Engin canlı yayın sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahaya boğuldu, o anlar paylaşım rekoru kırdı

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcularından Sinan Engin canlı yayında korkutan bir kaza yaşadı. Engin bir anda sandalyeden düşerken durumun ciddi olmadığının anlaşılması sonrası stüdyo kahkahaya boğuldu. İşte o anlar...

Spor 07-05-24 09:43

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Rıdvan Dilmen bu yıl ilk kez şampiyonu açık bir şekilde itiraf etti! ''Oyuncu grubu da artık 'havlu attık' diyordur

Konyaspor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı. Mücadele sonrası değerlendirmeler yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını açıkladı.

Spor 06-05-24 22:40

Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten şampiyonluk itirafı geldi! ''Artık çok zor''

Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic, Szymanski ve Serdar Dursun Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu. Şampiyonluğun artık çok zor olduğunu itiraf eden Tadic'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 06-05-24 22:31

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Dikkat çeken iddianame tepkisi: 'İçi boş tamamen'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yapan Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. Ateş, "Benim ifadem iddianamede yok. Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş tamamen. Böyle bir iddianame olmaz" dedi.

Haber 06-05-24 16:35

Lig bitmeden gelecek yılın da şampiyonunu ilan etti! Sinan Engin Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı: Anlatmaya gerek yok!

Sinan Engin'den Süper Lig'de son 3 haftaya lider giren Galatasaray için çok konuşulacak bir iddia geldi. Sivasspor maçındaki oyundan övgüyle söz eden Engin, daha bu sezon bitmeden gelecek yılın şampiyonunu da ilan etti. Engin, "Bu Galatasaray takımı önümüzdeki sezon da şampiyon olur, sonra da olur. Bu takviyeleri yaparsa falan bu Galatasaray devamlı şampiyon olur" diye konuştu.

Spor 06-05-24 11:25

Adana'daki çiftliği suç merkezine çevirmişler! Kalaşnikoflar, pompalı tüfekler ortalığa saçıldı; polis yüzüstü yere yatırıp yakaladı

Adana'da cezaevinden firar eden Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı, Mehmet G.'nin çiftlik evine sığındı. Çok sayıda polis ekibi çiftliğe baskın yaptı, ortaya akılalmaz manzaralar çıktı. Giysi dolabının içinden adeta bir cephanelik çıktı. Polis ekiplerinin şüphelileri yere yüzüstü yatırıp gözaltına aldığı an dikkat çekti. Aralarında Kalaşnikof gibi tüfeklerin de bulunduğu çok sayıda silah baskınla gözler önüne serildi.

Haber 06-05-24 11:21

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Aksaray’da film sahnelerini aratmayan kovalama! İtirafı şaşkına çevirdi: Suç makinesiyim, firarım

Aksaray'da film sahnelerini aratmayan anlar yaşandı. Polisin şüphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istediği 2 şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, yağma suçundan 13 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis memurlarına "Neden kovalıyorsunuz?" diye kızıp, "Suç makinesiyim, firarım" diye de itiraf da bulundu.

Haber 05-05-24 20:35

İstanbul'da çıkarılmaya başlanan doğal gazın ilk ateşi yandı! Bu hafta dağıtıma başlanıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle TBNG’nin İstanbul Silivri'de açtığı yeni kuyulardan doğal gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi. TBNG CEO’su Sinan Furat, "Bizim yerin 2 bin 500 metre altından çıkardığımız ürettiğimiz yerli ve milli doğal gaz olarak, inşallah bu hafta itibarıyla verilmeye başlanacak" dedi.

Finans 05-05-24 17:47

Furkan Andıç, Katarsis’te itiraf etti! Şiddet, aldatılma... Sevgilisi en yakın arkadaşıyla...

Son günlerde Cadı filmiyle gündemde olan Furkan Andıç, Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Gökhan Çınar'a özel hayatına dair dikkat çeken bir itirafta bulunan Andıç aldatıldığını söyledi.

Magazin 05-05-24 14:12

Antalyaspor'dan olay yaratan Nuri Şahin açıklaması! ''Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, son günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen eski futbol sorumluları Nuri Şahin'in Alman ekibi Boruissia Dortmund'dan ayrılıp gelmesinin kendilerini hayal kırıklığına uğratıp, üzeceğini söyledi.

Spor 05-05-24 12:37

Rihanna Dekoltelere özgürlük verdim diyerek itiraf etti

ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna iki çocuğunu kısa süre arayla kucağına aldı. Her zaman iddialı seçimlere yapan Rihanna dekolte itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 05-05-24 09:38

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde çarpıcı detaylar! Bilgileri komiser vermiş

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin iddianamenin detayları ortaya çıktı. Çarpıcı detayların olduğu iddianamede Ateş'in adres, telefon, adres gibi kişisel bilgileri Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan şüpheli Mustafa Ensar Aykal'ın verdiği yer aldı.

Haber 04-05-24 20:53

Perinthos Antik Kenti tarih meraklılarını Tekirdağ'a çekecek

Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Koçel Erdem, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yer alan 5 bin yıllık Perinthos Antik Kenti'nin şehrin turizmine katkı sağlayarak tarih meraklılarının kente gelmesini sağlayacağını söyledi.

Yurthaber 02-05-24 15:15

Armağan Çağlayan Doğuş'a Şeyma Uygun ile evliliğini ve saksı pozunu sordu! Olay itiraf

“Şimdiki Aklım Olsaydı” serisinin yeni bölümünde Armağan Çağlayan'ın konuğu olan şarkıcı Doğuş açıklamalarıyla dikkat çekti. Bir dönem Şeyma Uygun ile evli olan Doğuş "Pişman mısın?" sorusuna bakın ne yanıt verdi. Doğuş saksı pozuna dair soruya da yanıt verdi.

Magazin 02-05-24 14:13

Kan donduran plan! Taksi plakası ilanıyla tuzak kurdu, altın dolu çantayı alıp...

Çekmeköy’de Recep Dindi (40), Muhammet A.K. (30) tarafından gasbedilerek öldürüldü. Muhammet A.K.'nin, sahte taksi plaka ilanı ile Dindi'ye tuzak kurduğu belirlendi. Yakalanan Muhammet A.K., polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 12:59

Derya Alabora'dan şaşırtan Uğur Yücel itirafı: Hâlâ evliyiz

Tiyatro ve sinema oyuncusu Derya Alabora, meslektaşı Uğur Yücel ile 30 yıl süren bir evlilik yaşamıştı. Bir programa konuk olan Alabora, Uğur Yücel ile hâlâ evli olduklarını itiraf etti.

Magazin 02-05-24 00:16

Arda Güler'den şoke eden itiraf! ''Türk futbolunda yaşananları duyunca takımda benimle dalga geçiyorlar!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da yaşadıklarına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Son durumu hakkında konuşan Arda Güler birçok konuya değindi. Transfer hikayesinden ve ülke futbolundan da bahseden milli oyuncunun itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-04-24 08:02

Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca Kovid-19 aşılarıyla ilgili sonunda itirafta bulundu... Bu etkiye neden oluyormuş!

Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia edilen Kovid-19 aşıları yüzünden toplu davada yargılanıyor. Şirket, mahkemeye verdiği ifadede ilk önce aşıların içerisindeki bir yan etkinin insanların ölümüne yol açmadığını iddia etmiş olsa da yoğun hukuki mücadelenin ardından itiraf etti. AstraZeneca'nın mağdur olan kişiler tarafından açılan toplu davada yaklaşık 100 milyon poundluk bir tazminat ödemesi gerekebilir.

Haber 29-04-24 14:42

Genç kadın itiraf etti: 'Eskiden vücudum için ağlardım ama artık kıvrımlarımı sergiliyorum'

Instagram'da The Bird's Papaya olarak da bilinen Sarah Nicole Landry, sosyal medyada kendini sevmeyi teşvik etmesiyle tanınıyor. Landry, yakın zamanda yaptığı bir paylaşımda, görüntüsü onu ağlattığı için vücudunu saklamayacağını itiraf etti.

Kadin 29-04-24 12:04

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun küs olduğunu itiraf etti! Cannes'da barıştılar

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun arasında kısa süreli bir aşk olduğu iddia ediliyordu. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek ikilinin küs olduğunu ve yeni barıştığını söyledi.

Magazin 29-04-24 07:28

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 28-04-24 15:07

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

Lüks rezidansta öldürülen Selin Yalın, ünlü şarkıcının kuzeni çıktı!

Türkiye'yi derinden üzen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'taki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Ömer Öktem tutuklandı. Öktem'in hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Toprağa verilen Selin Yalın'ın ise şarkıcı Yalın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Yalın'ın cenazeye katılmaması ise dikkat çekti.

Magazin 26-04-24 16:21

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 25-04-24 16:57

Lüks rezidansta müteahhit dehşeti! Estetisyen sevgilisini canice katletti: Ardından yaptığı ise kan dondurdu

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün gece saatlerinde Kartal'daki bir lüks rezidansta yaşanan acı olayın detayları kan dondurdu. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Katil, daha sonra Yalın'ın ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Karakola götürülen cani sabah ezanında cinayeti işlediğini itiraf etti.

Haber 25-04-24 16:27

Alkollü araç kullandığı için ceza kesildi! Vücudum kendisi üretiyor, içmedim diyerek kendisini savundu... Meğerse 'sarhoş hasta sendromu' varmış

Belçika'da, trafik kontrolleri sırasında birkaç kez kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen ve ehliyetine el konan erkek sürücü karar en sonunda itiraf etti. Nadir görülen hastalığı nedeniyle vücudunun alkolü otomatik olarak ürettiğini iddia eden ismi açıklanmayan adam yapılan sağlık kontrollerinden sonra haklı bulundu ve trafik cezaları silindi.

Trend 24-04-24 13:51

'Küflü çikolata' yanıtı Patiswiss'te Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na istifa getirmişti: Yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Müşterisine verdiği 'küflü çikolata' yanıtı ile Türkiye'nin gündemine oturan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Patiswiss'in CEO'luk görevinden istifa etmişti. Resmi hesaplardan yapılan duyuruda yönetim kurulu başkanlığına Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi Ali Sinan Tunaoğlu'nun CEO'luk görevine getirildiği duyuruldu.

Finans 24-04-24 13:32

4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü! Tüyler ürperten vahşet... Her şeyi böyle itiraf etti

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, amcasının oğlu 14 yaşındaki A.A. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sultan, ailesinin ortadan kaybolan kızları için jandarmaya haber vermesinin ardından evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilmiş halde bulundu. Sorgusunda Sultan’ı kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğü belirtilen A.A., tutuklandı.

Haber 24-04-24 10:10

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Magazin 24-04-24 08:32

Canlı yayında ilginç anlar! Atatürk'e 'rahmetli' dedi, Şaban Sevinç tepki gösterdi: Atatürk daima yaşıyor

23 Nisan'ın 104. yılını kutlarken canlı yayında yaşanan Atatürk tartışması dikkat çekti. Gazeteci Sinan Burhan programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için 'Rahmetli Atatürk' dedi. Bu sözü duyan gazeteci Şaban Sevinç 'Rahmetli deme. Atatürk daima yaşıyor' diyerek tepki gösterdi. Bu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 23-04-24 09:16