Tuzak Yeni Bolum Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un yeni modeli T10F'yi inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg'un gelecek yıl satışa çıkması beklenen yeni modeli T10F'yi inceleyerek yetkililerden bilgili aldı.

Haber 2024-05-15 17:59:48

Agrotech, Holding yapılanmasına gidiyor

İleri teknolojiyle yükselen ve yeni nesil tarıma dayalı bir geleceği bugünden inşa etme vizyonuyla yola çıkan Agrotech Grup, tarım ve teknoloji sektöründe yeni yatırımlar ve satın alımlarla yoluna devam ediyor.

Haber 2024-05-15 17:40:51

TOBB Başkanı'ndan ticari kredi kartları için çağrı! Taksit kısıtlarını kaldırabiliriz

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Ticaret-sanayi odalarına üye küçük işletmelere yönelik de yeni bir kredi destek sistemi kurabiliriz. Ticari kredi kartlarındaki taksit kısıtlarını kaldırabiliriz." çağrısını yaptı.

Finans 2024-05-15 16:23:35

Dünya listesinde zirveye yerleşmişti! Popstar Bayhan'a şok… Şaşırtan karar

Son dönemde değiştirdiği imajı ve seslendirdiği şarkıları ile adından sıkça söz ettiren Popstar Bayhan, yeni bir rekora imza atarak Spotify'ın Dünya Viral L süre sonra zirveye yerleşen ilk Türk sanatçı olmayı başarmıştı. Popstar Bayhan hayranlarını şaşırtan kararı sosyal medya üzerinden paylaştı.

Magazin 2024-05-15 15:51:13

Yanlış yıkıyormuşuz! Havluların sertleşmemesi için ucuz tüyo... Evinizde olan o ürünü kullanmayı bırakın

Yeni satın alınmış havlular, ilk başta yumuşaklığıyla göz doldururken zaman içerisinde yıkana yıkana o yumuşaklığını kaybedip daha sert ve kuru bir hal alıyor. Bu durum da bir süre sonra o havluların artık kullanmak istenmeyecek hale gelmesine neden oluyor. Ancak bir uzman, havluları yanlış yıkadığımıza dikkat çekerek daima yumuşak kalması için hem basit hem de ucuz tüyoyu paylaştı. İşte tasarruf ettirirken aynı zamanda havlularınızı ilk günkü yumuşaklığında tutacak o yöntem...

Kadin 15-05-24 15:47

Fitch Türkiye raporunda Merkez Bankası ve yüzde 50 detayı! Geri dönmeye başladılar

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yeni raporunda Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50 yükseltmesini ve etkilerine değindi. Raporda, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının enflasyonu kontrol altına almak için politika faizini yüzde 50'ye çıkarmasının ardından yurt dışı yerleşik yatırımcılar geri dönmeye başladı" değerlendirmesi yapıldı.

Finans 15-05-24 15:01

Borcu devam edenler dahil! Halkbank esnaf kredilerinde faizi artırdı! İşte yeni oranlar...

Halkbank esnaf ve sanatkarların kullandığı borcu devam eden kredilerde faiz oranını yükseltti. En düşük yüzde 7.5 olan faiz oranı yüzde 17'ye yükseldi. Faiz oranlarına göre tarifeler de değişti. TESK Başkanı Bendevi Palandöken yüksek kredi faizlerini eleştirdi.

Finans 15-05-24 14:43

Kilo verme ilacı 'kalp krizi riskini azaltabilir'

Yeni bir araştırmaya göre, obeziteyle mücadele için tasarlanan bir iğne, verilen kilodan bağımsız olarak kişilerde kalp krizi ve felç riskini azaltabilir.

Yurthaber 15-05-24 14:26

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Ahmet Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye çağrı: 'Darbe ihtimali varsa...'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 3 emniyet görevlisi hakkındaki soruşturmaya ilişkin sözleriyle ilgili konuştu. Bahçeli'ye çağrıda bulunan Davutoğlu, "Sayın Erdoğan ile yeni görüştünüz, varsa bir darbe ihtimali ona söyleyin. Bilgi ve belgeleri devlet kurumları ile paylaşın" dedi.

Haber 15-05-24 13:59

AB’nin onayladığı Sığınma ve Göç Anlaşması neler öngörüyor, Türkiye’yi nasıl etkileyebilir?

Avrupa Birliği’nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, düzensiz göçün önlenmesi amacıyla daha sıkı önlemler içeren yeni Sığınma ve Göç Anlaşması’nı onayladı.

Yurthaber 15-05-24 13:36

Gezi Parkı davasında yeniden yargılama talebini farklı heyet karara bağlayacak

Gezi Parkı davasında 6,5 yıldır tutuklu olan Osman Kavala’nın avukatının yeniden yargılama başvurusu ile başlattığı yeni süreçte önemli bir gelişme yaşandı.

Yurthaber 15-05-24 13:32

'Uykuda öldü' denilen İclal'i babası boğarak öldürmüştü! 'Cinsel organında hasar...' Ağlaya ağlaya anlattı, duruşmaya ara verildi 'Gecede 4 bin TL kazanıyorum'

Diyarbakır'da 2022 yılında evindeki yatakta uyur vaziyette ölü bulunduktan sonra otopsi sonucu boğazında tırnak izleri bulunan ve babası tarafından boğularak öldürüldüğü tespit edilen İclal Şimşek cinayetiyle alakalı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme sanık babaya haksız tahrik indirimi uygularken duruşmada her şeyi anlatan baba ağlayınca mahkeme 15 dakika ara vermek zorunda kaldı. Babanın ve annenin anlattıkları ise kan dondurdu.

Haber 15-05-24 13:31

Selahattin Demirtaş'ın yargılandığı davada yeni gelişme

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yargılandığı davayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Duruşma ertelendi.

Haber 15-05-24 13:01

Hobi bahçesi alacaklar dikkat: Keyif yapmak isterken 500 bin TL'ye kadar ceza ödeyebilirsiniz!

Pandemiyle birlikte sayıları artan hobi bahçeleri için uzmanlardan uyarı geldi. Tarım arazileri üzerindeki hobi bahçeleri için 500 bin TL'ye kadar ceza ödeyebilirsiniz. Akçam, hobi bahçeleri için yeni bir düzenleme yapılması gerektiğini söyleyerek, bu konuda vatandaşların mağdur olmasının önüne geçilmesi gerektiğini dile getirdi.

Finans 15-05-24 12:53

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 15-05-24 12:26

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray taraftarına dev müjde! Mertens ile anlaşma tamam

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Dries Mertens, takıma katıldığı günden bu yana gerek performansı gerekse karakteriyle taraftarların sevgilisi olurken 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu yeni sezonda da takımda kalmaya karar verdi. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 12:23

Terör örgütüne yeni darbe! 12 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde 12 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Haber 15-05-24 11:28

Beşiktaş ile anlaşamamıştı! Çok sürpriz transfer... Cenk Tosun Fenerbahçeli oluyor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken Sarı-Lacivertliler gündeme beklenmedik bir ismi aldı. İddiaya göre Fenerbahçe yerli golcü olarak liste başına Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun'u yazdı. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 10:25

Mehmet Şimşek talimat verdi! 17 milyar liralık sahte fatura için sıkı takip: İnceleme başlatıldı

Kayıt dışı ile mücadeleyi gündeme alan hazine ve maliye bakanlığı yeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma ile sahte fatura yoluyla gerçekleştirilen vergi kaçağı engellenecek.

Finans 15-05-24 09:45

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki sözleri olay oldu! Aşk acısı...

Serdar Ortaç son dönemlerde açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Orta, 2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı. 5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan’dan 2019’da boşanan Serdar Ortaç eski eşiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Şarkıcının açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-05-24 09:13

İstanbul'un konut ihtiyacı için yeni adım! Emlak Konut, Fikirtepe için KAP'a bildirdi: 11.5 milyar liralık satın alma

Emlak Konut GYO tarafından, Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin geliştirme maliyetlerinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca karşılanacağı belirtilerek, "Satın alma işlemi ekspertiz değerine göre gerçekleştirilmiş olup, Bakanlığımız tarafından elde edilen finansman geliriyle projenin daha hızlı tamamlanarak İstanbullulara sunulması hedeflenmektedir." ifadesi kullanıldı.

Finans 15-05-24 08:57

Uşak'ta okul binasında bir öğrenciyi taciz ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı

Uşak'ta bir ilkokul binasında kendisini yeni atanan öğretmen olarak tanıttığı ve bir kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 15-05-24 08:25

2 yıldır gündemden düşmüyordu! Kiralık ev fiyatlarında tansiyon yükselecek: Tarihi açıkladılar, ‘TCMB bünyesinde yapılan çalışmalar…’

1 Temmuz’da süresi dolacak yüzde 25 kira zam sınırlaması için alınacak yeni karar merakla bekleniyor. Sürenin uzatılmaması durumunda ise emlak piyasası eski düzenine geri dönecek. Uzmanlar kira fiyatlarına ilişkin olası senaryoları sıralarken, “Kiralık konut fiyatlarında tansiyonun bu yaz da yükseleceğini değerlendirebiliriz” yorumunu yaptılar. İşte detaylar…

Finans 15-05-24 08:21

Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez'e Beştepe'den tebrik: Görevinde başarılar diliyorum

Yargıtay'da 37 tur süren başkanlık seçiminin dün sonuçlanmasının ardından yeni Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'e Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan tebrik geldi.

Haber 15-05-24 08:20

Benzin ve motorin alacaklar dikkat! 13 bin akaryakıt bayii tabelaları değiştirdi: Yeni yasak resmen yürürlükte

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda aynı fiyata satılmasına ilişkin Kurul kararı yürürlüğe girdi. Bu kapsamda, 13 bin bayide bugün itibarıyla fiyatlar güncellendi.

Finans 15-05-24 07:18

Seni vurayım mı? diye sorduğu anda tetiği çekmişti! Melek Nur cinayetinde 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' talebi

İstanbul Fatih'te yılbaşı gecesi silahla başından vurduğu 17 yaşındaki Meleknur Özgener'in başından vurarak öldüren Ercan Şahin hakkındaki soruşturma tamamlandı. Yeni aldığını söylediği silahı gösterip, “Seni vurayım mı?” dediği anda tetiği çektiği öne sürülen Şahin’in ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

Haber 15-05-24 00:04

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 24 TL, Osmangazi Köprüsü 399 TL oldu! İşte yeni tarife

Otoyol ve köprü ücretlerine zam yapıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri için otomobillerin geçiş ücreti 24 lira ve motosikletlerin ücretleri 10 lira oldu. Osmangazi Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücretleri de artırıldı. Yeni tarife gece yarısından itibaren uygulanmaya başladı.

Finans 14-05-24 23:07

Rusya Devlet Başkanı Putin yeni hükümeti onayladı

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisinin belirlediği bakanlar, güvenlik ve istihbarat kurumları başkanları ile Başbakan Mihail Mişustin'in sunduğu yeni kabine üyelerini onaylayan kararnameyi imzaladı.

Haber 14-05-24 22:58

SON DAKİKA | Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Antalya Konyaaltı’nda 12 Nisan’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazası ile ilgili iddianame kabul edildi. İlk duruşma 11 Haziran'da görülecek.

Haber 14-05-24 17:35

Akaryakıtta yeni dönem yarın başlıyor!

Araç sürücülerini ilgilendiren gelişme, akaryakıtta yeni dönem yarın başlıyor. Akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda aynı tür akaryakıt için fiyat farkı uygulanmayacak. PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, "EPDK'nin bu kararı, akaryakıt istasyonlarının finansman maliyetlerini az da olsa düşürecek" değerlendirmesini yaptı.

Finans 14-05-24 16:28

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yeni Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Ligde 2024-2025 sezonunun başlama tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:57

TFF resmen açıkladı! Yeni sezon transfer tarihlerini resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:37

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında emniyet müdürü ve 2 müdür yardımcısına gözaltı! Evlerinde arama yapılmış, Bahçeli tepki göstermişti

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan emniyet müdürü ve emniyet müdür yardımcıları gözaltına alındı. 3 isim de tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Daha önce açığa alınan emniyet mensuplarının evinde dün arama yapılmış ve bazı materyallere el konulmuştu.

Haber 14-05-24 14:25

Türkiye'yi terk etmişti... Ünlü rapçi Ezhel yeni imajıyla sosyal medyayı salladı

Yeni nesil rap müziğin öncü isimlerinden Ezhel, şarkılarıyla olduğu kadar sansasyonel yaşantısıyla da adından söz ettiriyor. Bir süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi, son paylaşımıyla yine herkesi şaşırttı. Ünlü rapçi imaj tazeledi ve son görüntüsüyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-05-24 13:01

SON DAKİKA | Yargıtay'da düğüm çözüldü! 37. tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Başkanı seçildi

Son dakika haberi: Yargıtay'ın yeni başkanı günler süren seçim trafiği sonrası belli oldu. 37. tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Başkanı seçildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Yargıtay Başkanlığına seçilen Ömer Kerkez’i tebrik etti.

Haber 14-05-24 11:36

177 sene önce CHP yokken doğan Recaizade Mahmut'a CHP'liydi dedi! Yeni Akit yazarı Sinan Burhan'dan canlı yayında ezberbozan çıkış

Son günlerde televizyon kanallarındaki tartışma programlarında yaşananlar gündüz kuşağındaki programları andırıyor. Son olarak TV100 kanalında yayınlanan programın daimi konuklarından Yeni Akit Yazarı Sinan Burhan, CHP zihniyetini eleştirirken verdiği örnekle sosyal medyada gündem oldu. Sinan Burhan, Araba Sevdası eseriyle bilinen Recaizade Mahmut Ekrem için CHP'liydi dedi.

Manşet 14-05-24 11:07

Yatağa uzanıp poz verdi! Melis Sezen yeni imajıyla sosyal medyayı salladı

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melis Sezen son dönemde özel hayatı, dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu bu defa yeni imajıyla dikkat çekti. Sezen'in peş peşe paylaştığı pozlar kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-05-24 10:32

Bunlar da trol mafyası! Çok konuşulacak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu, yeni yasa geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan 'trol mafyası’ raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. İtibar suikastına karşı harekete geçen AK Parti'de yeni yasa için hazırlıklara başlandı. Parayla desteklenen trollerin kimler olduğu ve hangi metotları kullandığına dair detaylı bir araştırma yapılan raporda, yeni yasanın çerçevesi de çizildi. Sahte hesapların engellenmesini amaçlayan AK Parti, MHP lideri Bahçeli’nin “sosyal medya hesapları kimlik numaraları ile açılsın"’ önerisini gündeme aldı.

Haber 14-05-24 10:06

Galatasaray transfer bombasını patlatıyor! Sarı-Kırmızılılar Arda Güler'in takımdaki en yakın arkadaşı David Alaba'yı transfer ediyor

Yeni sezon hazırlıkları için kolları erkenden sıvayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Real Madrid'in yıldız ismini gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 10:01

Hesap makineleri çalışmaya başladı! Mayıs ayında zirve yapacak! İşte en düşük emekli maaşında yeni rakam

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuz zammında... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahmini yükseltti, mayıs ayı enflasyonunda zirve bekleniyor. Hesap makineleri yeniden çalışmaya başladı. Temmuz zammında ne kadar zam bekleniyor, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? Tasarruf tedbirleri emekli zammında değişikliğe neden olur mu?

Finans 14-05-24 09:41

İş dünyasına mercek! Yatırımlar, büyüme planları, sermaye artırımı... İşte günün öne çıkan şirket haberleri (14 Mayıs 2024)

Bugün iş dünyasında oldukça önemli gelişmelerin olduğu bir gün! Şirketler arasındaki stratejik iş birlikleri, büyüme planları ve yatırım projeleri büyük ilgi görüyor. Ayrıca sermaye artırımları, yeni iş fırsatları ve şirket içi değişiklikler de günün öne çıkan konuları arasında yer alıyor. Bu gelişmeler, piyasalar üzerinde etkili olacak ve iş dünyasının geleceğini şekillendirecek başlıkları içeriyor. İşte 14 Mayıs 2024 Salı günün öne çıkan şirket haberleri...

Finans 14-05-24 09:21

Kredi Garanti Fonu'na yeni isim: Eski KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt genel müdür oldu

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü olarak görev yapan Erdal Erdem görevden alındı. Erdem’in yerine, KOSGEB eski başkanlarından, AK Parti eski milletvekili Hasan Basri Kurt getirildi.

Finans 14-05-24 08:32
kgf

Ayhan Bora Kaplan hakkında bomba ‘muhbir’ iddiası! ‘Emniyet onu kullandı!’

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında her gün yeni bir iddia daha ortaya atılmaya devam ediyor. Kaplan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevden alınan emniyet müdürlerinin olması gündeme bomba gibi düştü. Kaplan’la ilgili yeni iddia ise yine gündem yaratacak. Ayhan Bora Kaplan’ın bu kez de Emniyet tarafından bir dönem ‘muhbir’ olarak kullanıldığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Manşet 14-05-24 08:11

Öğretmen atamalarında yeni gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı, mülakatlar 1 Temmuz'da

Sözleşmeli öğretmen istihdamıyla ilgili olarak, KPSS puanının yüzde 50'si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50'sinin birleştirilerek kullanılacağına dair düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Egitim 14-05-24 07:57

Emekli maaşı ile fark açıldı: Memur emekli olmak istemiyor! İstihdamda sınırlamaya ‘memur maaşı’ engeli

3 yıl boyunca kamuya personel alımı sınırlandırıldı. Yeni tasarruf paketine ilişkin değerlendirme yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın emekten tasarruf olmayacağını, personel fazlası değil, eksiği olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Görev aylığı ile emekli aylığı arasındaki bağ büyük oranda koptu. Kamu görevlileri emekli olmamayı, emekli olan kamu görevlileri de göreve geri dönmeyi istiyor. Söylem hayal kırıklığı içeriyor” dedi.

Finans 14-05-24 07:41

Öğretmen atamalarında yeni gelişme! KPPS puanını nasıl hesaplanacağı Resmi Gazete'de yayımlandı

Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik mülakat puanının KPSS puanının yüzde 50’si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50’si alınarak belirlenmesine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 14-05-24 00:31

Ankara Emniyeti'nde deprem! 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında hareketli saatler, görevden alınan emniyetçilerin tek tek evleri arandı

Ankara'da çok kritik bir gelişme daha! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın görevinden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. 3 kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldığı aktarıldı.

Manşet 13-05-24 23:16