Uzun Carsi Haberleri

Galatasaray'da transferinden vazgeçilen Doue, Strasbourg'la anlaştı

Galatasaray'da uzun süren görüşmelerin ardından transferinden vazgeçilen Fransa ekibi Rennes'in 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue, Strasbourg'la anlaşmaya vardı.

Spor 2024-07-26 12:52:26

Nejat İşler ile yatak sahneleri çok konuşulmuştu! İlayda Akdoğan rol arkadaşını öve öve bitiremedi

Netflix'te yayınlanan Nejat İşler'in başrolünü üstlendiği "Kötü Adamın 10 Günü" filmindeki cesur sahneler uzun süre konuşulmuştu. Filme İşler'in genç oyuncu İlayda Akdoğan ile yatak sahneleri damga vurmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Akdoğan Bebek'te görüntülendi ve kendisine rol arkadaşı Nejat İşler sorulunca övmelere doyamadı.

Magazin 2024-07-26 11:09:11

Annesinden onay çıkmıştı! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir böyle görüntülendi! Kameraları görünce...

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamamış ve 'ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler' demişti. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.

Magazin 2024-07-26 09:34:43

Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Taraftarın istediği sağ bek transferinde mutlu sona ulaşıldı...

Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert'in transferini resmen açıkladı. Rennes takımında forma giyen Guela Doue uzun süre Galatasaray'ın gündemindeydi fakat oyuncunun menajerinin istekleri bitmeyince sarı kırmızılılar rotayı Danimarka'ya çevirdi. 2003 doğumlu Elias Jelert ve kulübü Kopenhag ile yapılan görüşmeler mutlu sonla bitti. Danimarkalı genç sağ bek Galatasaray'a transfer oldu!

Spor 2024-07-25 15:48:19

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin 25-07-24 09:47

Tarihin en uzun maçı oynandı! Arjantin-Fas mücadelesinde akılalmaz olaylar yaşandı, Messi çılgına döndü...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin ile Fas karşı karşıya geldi. Arjantin'in 90+16'da bulduğu beraberlik golünün ardından çok sayıda Faslı taraftar sahaya atladı ve patlayıcı maddeler de olaya eklenince hakem maçı durdurdu.

Spor 25-07-24 07:50

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Aslı Enver'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuya teklif gitti

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver oyunculuğa annelik arası vermişti. Şimdilerde setlere geri dönmeye hazırlanan ünlü ismin partnerinin kim olacağı merak konusuydu. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'e teklif gitti.

Magazin 24-07-24 16:54

Afra Saraçoğlu ile ayrılığı çok konuşulmuştu! Mert Ramazan Demir o soruyu yanıtsız bıraktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde tatilde olan ikilinin yeniden ayrılığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Mert Ramazan Demir Alaçatı'da görüldü ve Afra Saraçoğlu sorulunca röportajı sonlandırdı.

Magazin 24-07-24 16:32

Düğünü uzun süre konuşulmuştu! Ebru Gündeş boşanıyor mu? Pınar Eliçe'den bomba iddia

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin manşetlerinde kaldı. Dubai'de evlenen çiftin birlikteliğinin ardından yasak aşk iddiaları gündeme geldi. İddiaların ardı arkası kesilmezken bir iddia da Beyaz Magazin yorumcusu Pınar Eliçe'den geldi. Eliçe, Gündeş'in boşanma davası açacağını söyledi.

Magazin 24-07-24 15:51

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 15:45

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bali'ye gitti! Sevgilisine verdiği pozları paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'ye gitti. Tatilde sevgilisini bol bol poz veren Erbil o anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 24-07-24 14:06

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor 24-07-24 11:38

Yağışların ardından ortaya çıkan 'dev mantar' bereketi! Bazıları 40 santimi buldu

Kars'ta uzun bir süredir etkili olan sağanağın ardından çıkan dev mantarlar vatandaşları sevindirdi. Yahni Dağı eteklerinde toplanan mantarlardan bazılarının genişliğinin 40 santimetreyi bulduğu görüldü.

Yemek 24-07-24 09:31

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54

İkinci el otomobilde galericiler tarih verdi! Ortalama 100 bin lira geriledi… Araba fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İkinci el otomobil piyasasında sıfır araç fiyatlarından bile pahalı olan rakamlar artık geride kaldı. Özellikle pandemi döneminde başlayan ikinci elde yüksek fiyatlar pandemi sonrasında da uzun süre devam etti ancak son bir yıldır, fiyatlarda büyük bir düşüş yaşandı. İkinci el araba piyasasında ise şimdi bir durgunluk yaşanıyor. Yükselen fiyatlar ise ortalama 100 bin lira gerilemiş durumda. İşte ikinci el otomobilde son durum…

Finans 24-07-24 08:26

Son dakika | E-5'te zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 15 araç birbirine girdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, gelen ilk bilgiler arasında yaralıların olduğu yer aldı. Kaza nedeniyle yolun Edirne istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken bölgede uzun araç kuyruğu oluştu.

Haber 24-07-24 08:22

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği 'Leyla Türk' karakteri ile hafızalara kazınan Ebru Özkan şimdilerde yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Uzun saçlarını kısacık kestiren ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 23-07-24 15:02

En zor veda! Akın Akınözü annesinin cenazesinde ayakta durmakta zorlandı

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri sevenlerini de üzdü.

Magazin 23-07-24 07:01

Limonlu kurabiye tarifi: Limonlu kurabiye nasıl yapılır?

Çay kahve sohbetlerinize eşlik edecek ya da aniden gelen tatlı krizlerinizde yardımınıza koşacak bu limonlu kurabiye tarifimizi çok sevecek ve hep yapmak isteyeceksiniz. Uzun süre taze kalabilen bu kurabiyeleri hep elinizin altında tutacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 23-07-24 00:48

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 22-07-24 20:45

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Yıldız oyuncu, Mourinho'nun telefonu sonrası teklifi kabul etti

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Sevilla'yı da ikna etti. Sevilla kulübü bu hamlenin ardından resmi açıklama yaptı.

Spor 22-07-24 18:16

Sahipsiz sokak köpeği düzenlemesinde değişiklik! Ötanazi terimi yasa teklifinden çıkarıldı

Uzun süredir Türkiye'nin gündeminde olan, başta köpekler olmak üzere sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemede yeni bir gelişme yaşandı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötenazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.

Haber 22-07-24 17:41

Uzun süredir yurt dışında yaşıyor! Ceyda Ateş ve eşi Amerika'da restoran zinciri satın aldı

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika'ya yerleşen oyuncu Ceyda Ateş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.

Magazin 22-07-24 14:10

Dışarı 40 derece içeri -10! Sıcaktan bunalan oraya akın ediyor! Soğuk nedeniyle kimse uzun süre kalamıyor

Türkiye'nin son günlerdeki 1 numaralı gündemi sıcaklar ve nem. Birçok şehirde gece uyku uyunmuyor gündüz dışarı çıkılmıyor. Elazığ'da da sıcaklıklar için uyarı yapıldı. Vatandaşlar ise çözümü içi -10 derece olan Buzluk mağarasında buldu.

Haber 22-07-24 10:26

Akın Akınözü annesinin ölümü sonrası paylaştı! Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim

Akın Akınözü annesinin ölümüyle yıkıldı. Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Akın Akınözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-07-24 07:44

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan oyuncu ve yazar İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.

Magazin 22-07-24 06:47

İlber Ortaylı'dan çarpıcı 'üçüncü dünya savaşı' sözleri: Uzun bir süre hayat olmayacak

Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan ilginç bir 'üçüncü dünya savaşı' yorumu geldi. İnsanlığın tabiatı tahrip etme yok etme olasılığını yüksek bulan Ortaylı, hayatın yok oluşuyla ilgili öngörüsünü açıkladı.

Haber 21-07-24 15:07

Yer: Taksim! Günlerdir sürüyor, çözüm bulunamadı: '21.yüzyılda yaşıyoruz ama bir şeyi aşamıyoruz'

İstanbul Taksim'de esnaf, günlerdir uzun aralıklarla elektrik kesintisi sorunuyla mücadele ediyor. "Taksim Meydanı burası ya 21.yüzyılda yaşıyoruz ama bir şeyi aşamıyoruz" diyen esnaf, BEDAŞ'tan sıkıntının bir an önce giderilmesini istedi.

Haber 20-07-24 17:27

Tatil öncesi alışverişe çıktı! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti! Değeri ise...

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı son dönemde hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Uzun zamandır evlenecekleri söylenen çiftten Altunkaya tatil öncesi alışverişte görüntülendi. Ünlü ismin tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 20-07-24 10:08

7 yıl önce vefat etmişti! İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, o geceyi ilk kez anlattı! 'Beni en çok üzen şey...'

Unutulmaz şarkıları ile hafızalara kazınan İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017 tarihinde İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılmış ve beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti. Erkal uzun tedavi sürecinin ardından 11 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Erkal'ın hayat arkadaşı Filiz Erkal, katıldığı programda yıllar sonra o geceyi anlattı...

Magazin 19-07-24 14:38

Geleceğe güvenle adım atın! Üniversite yıllarınızda kariyerinizi şekillendirmek için izleyebileceğiniz 8 yol

Zor bir sınav süreci geride kaldı ve işin belki en hassas noktasına geldik: Üniversite tercihleri! Bu dönemde seçeceğiniz üniversitede kariyerinizi düşünerek hareket etmek, uzun vadede çok güzel bir hayatın kapılarını açacak. Peki üniversite hayatında bu güzel hayata giden yolda nasıl hareket etmelisiniz? Detaylıca anlattık!

Haber 18-07-24 17:35

Gardırobunuzda olması gereken Benetton Polo Tişört'ün fiyatı sepette 525 TL'ye düşüyor

Prime Day kapsamında indirimli fiyatlarıyla öne çıkan bir marka da Benetton! Hem erkekler hem de kadınlar arasında çok uzun yıllardır popülerliğini koruyan markanın erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi polo yaka tişörtleri kısa süreliğine indirime girdi. Yüksek indirim oranıyla öne çıkan, sepette de ekstra %10 düşen tişörtü gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 18-07-24 16:45

'Çok büyük bir felaket yaşandı' Sel tüm mahalleyi yıktı geçti! Çok sayıda binada ağır hasar... Araçlar sürüklendi

Erzurum’da yaklaşık bir haftadır etkili olan ve yaşamı zaman zaman felç eden yağışlar Oltu’nun Ayvalı Mahallesi’nde de büyük zarara sebep oldu. Okul binası, sağlık ocağı ve 10 evde ağır hasar oluşurken sel suları park halindeki 10 aracı da sürükledi. Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ise felaket sonrası yaptığı açıklamada, “Ayvalı Mahallemizde çok büyük bir felaket yaşandı. Uzun zamandır böyle bir yağış görülmemiş." ifadelerini kullandı.

Haber 18-07-24 09:53

Evde kurabiyeli dondurma tarifi: Evde kurabiyeli dondurma nasıl yapılır?

Farklı ve lezzetli bir dondurma tarifi için evde kurabiyeli dondurma tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarif hem sıcak yaz günlerinde ferahlamanızı sağlayacak hem de damağınızda uzun süre enfes bir tat bırakacak. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 03:49

Bu anı çekmek için saatlerce, günlerce bekliyorlar! Fotoğrafı görenler gözlerine inanamadı!

Bitlis’te bulunan Nemrut Krater Gölü'nü fotoğraflamak için, her yıl yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Anlık fotoğrafı çekmek için günlerce bile bekliyorlar. Sonunda geceleyin, uzun pozlama tekniğiyle çekilen fotoğrafları görenler ise, gözlerine inanamıyor.

Magazin 17-07-24 17:21

Süper Lig'in ünlü hakemi Alper Ulusoy hakemliği bıraktığını açıkladı! Üzdüğüm kimse varsa hakkını helal etsin

Uzun yıllardır Süper Lig'de görev yapan 42 yaşındaki hakem Alper Ulusoy, yaptığı paylaşımla hakemlik kariyerini noktaladığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 16:04

Oyuncunun kulübü de doğruladı! Galatasaray'a yeni Viking... Resmi açıklama her an gelebilir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken uzun süredir gündemde olan bir isim ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 17-07-24 11:28

Bomba iddia! Şeyma Subaşı milli futbolcu Barış Alper Yılmaz gecelerde görüldü! Sabahın ilk ışıklarına kadar...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Subaşı hakkında şimdi de bomba bir iddia daha gündeme geldi. Subaşı'nın milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile gecelerde görüldüğü konuşulmaya başlandı.

Magazin 17-07-24 10:36

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Cengiz İmren'in son halini görenler tanıyamadı! 'Abi sana ne olmuş?'

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Cengiz İmren yeni albümü ile sektöre geri döndü. Ünlü ismin Kabul isimli yeni şarkısının klibindeki bronz teni dikkatlerden kaçmadı. Hem değişimiyle hem de klibiyle olay olan İmren'in son halini görenler tanımakta da zorlandı.

Magazin 17-07-24 08:10

Mansur Yavaş'ın bu ifadesi uzun uzun konuşulacak! Salonda 'cumhurbaşkanı adayı' ol çağrısı geldi, yanıtı net oldu

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayının kim olacağı konusu gündeme getirilmeye devam ediyor. Son olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bazı partililerin adaylık çağrısı yaptığı öne sürüldü. Yavaş'tan bu çağrıya gündeme damgasını vuracak nitelikte bir yanıt geldi!

Haber 16-07-24 15:37

Kısmetse Olur Cansel Çördük son halini paylaştı! Kimi şortuna kimi kilosuna takıldı

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük, uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Sosyal medyada aktif olan Kısmetse Olur Cansel son halini paylaşınca gündeme geldi. Cansel Çördük zayıflamasıyla dikkat çekti.

Magazin 16-07-24 08:58

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçerken; asker ve sivil 252 kişinin örgüt mensuplarınca şehit edildiği o uzun gecede yaşananlar hafızalara kazındı.

Haber 15-07-24 07:21

15 Temmuz ile hafta sonu tatilini birleştiren oraya koştu: Pide kuyruğu değil Midilli kuyruğu! 5 bin kişi...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Deniz Hudut Kapısı'nda, hafta sonunu resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'yle birleştirerek tatil için Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Finans 13-07-24 15:36

Uzun zamandır ekranlardan uzaktı! Aslı Enver o diziyle geri dönüyor

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi güçlü yapımlarda rol alan Aslı Enver 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlendikten kısa bir süre sonra kızı Elay'ı kucağına almıştı. Oyunculuğa annelik molası veren ünlü isim şimdilerde yeni projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 13-07-24 12:55

Trafik borcuna, SGK prim borcuna, vergiye yapılandırma! TESK Başkanı esnaf için çağrı yaptı: 'Uzun vadeli yapılandırma şart'

TESK Genel Başkanı Palandöken'den "yeni yapılandırma" talebi geldi. "Esnafımızın düzlüğe çıkması için daha önce olduğu gibi vergi, trafik, SGK prim borçları gibi devlete olan borçlarda kapsamlı ve uzun vadeli bir yapılandırma şart" çağrısında bulundu.

Finans 13-07-24 11:11

Uzman isimden İzmir'e korkutan deprem uyarısı: 'Deniz kentin içerisine girecek!' O ilçeleri tek tek sıraladı!

Jeoloji Mühendisler Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, İzmir'de yaşanacak olası bir depremde denizin kentin içerisine gireceğini belirtti. Mevcut yapı stokunun eski olduğunun altını çizen ve "bunlar uzun vadede çözülmesi gereken şeylerdi ancak ne yazık ki yapılmadı" diyen Önalan ayrıca İzmir'de yaşanacak bir depremde zemin sıvılaşması yaşanacak ilçeleri de teker teker sıraladı.

Haber 13-07-24 10:20

Bir döneme damga vurmuştu! Adanalı'nın İdil'i Selin Demiratar Bodrum'da ortaya çıktı! Son haliyle gündem oldu

Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'un başrollerinde yer aldığı Adanalı dizisinde hayat verdiği 'İdil Ertürk' karakteri ile hafızalara kazınan Selin Demiratar uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Oyunculuğu bırakıp ortalardan kaybolan Demiratar Bodrum'da görüntülendi. Ünlü ismin son haline yorum yağdı...

Magazin 13-07-24 08:57

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden romantik anlarını da paylaşmaktan çekinmeyen Deniz bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü ismin son hali hiç beğenilmedi.

Magazin 13-07-24 08:05