Yilbasi Hediyesi Haberleri

Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi belli oldu! Dünya yıldızı geliyor... Fenerbahçe de peşindeydi

Önümüzdeki sezon hazırlıklarını şimdiden sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-01 14:13:34

Sibel Can'a sahnede ilginç bayram hediyesi! Değeri 87 bin TL!

Dillere pelesenk olan şarkıları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sibel Can bayram programı kapsamında Kıbrıs'ta sahne aldı. Sibel Can'a bir hayranı 87 bin TL'lik bayram hediyesi verdi.

Magazin 2024-04-13 14:31:53

Mercek altına alınınca altın paylaşımları durmuştu! Nevra Bilem bayramda eşinden bakın ne hediye aldı

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat'tan sonra fenomen Nevra Bilem de mercek altına alınmıştı. Hakkında şikayet yağan Nevra Bilem bayramda eşinin elini öptü. Eşten Bilem'e altın hediyesi gelince yorumlar da gecikmedi.

Magazin 2024-04-11 11:09:02

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 2024-02-20 09:49:28

Diğer Haber Etiketleri

de kulübün sezon süper li Süper Lig galatasaray son dakika transfer fenerbahçe casemiro ele gününde Sibel Can ünlü şarkıcı sosyal medya Kim Jong-un Vladimir Putin araba Altın Kuyumcu ali erbil istedi Mehmet Ali Erbil yaşında polar Sevgililer Günü 14 şubat gül hediye gül fiyatları çocuğun yıldızhan İzzet Yıldızhan Dilovası Esenyurt okul Karne Van öğrenci Papa yarıyıl tatili meb Milli Eğitim Bakanlığı karne hediyesi Hatay sevgilisi fenomen atan portekizli ronaldo Cristiano Ronaldo yılbaşı hediyeleri yeni yıl hediyesi Noel Recep Tayyip Erdoğan Viktor Orban Müge Anlı Rahmi Özkan doğum günü müge anlı canlı Müge Anlı ile Tatlı Sert Macaristan togg At beşiktaş erden transfer dönemi modric ispanyol Devlet Bahçeli klasik otomobil tiktok Şampiyon yıllık taffarel Claudio Taffarel kaleci muslera ciltteki kızarıklık güzellik hücreler iltihap papatya yağı papatya yağı faydaları Gümüşhane Norveç Trabzon evlilik argan yağı vişne bacak boyu Miss Turkey Şevval Şahin Model ceylan aynısefa çiçeği kuru siyah üzüm faydaları ak dakika haberleri iyet n dakika haberleri tottenham şampiyonlar ligi tanguy ndombele son dakika haberleri haberler Mersin Rusya Belarus Ukrayna Polonya NATO savaş Wagner Grubu doğum günü hediyeleri doğum günü hediyesi anneye doğum günü hediyesi arkadaşa doğum günü hediyesi babaya doğum günü hediyesi kişniş mutfak Suudi Arabistan Meksika Striptizci striptiz striptiz şov Erzurum Acun Ilıcalı Leyla Ilıcalı Muş Iğdır Babalar Günü babalar günü hediyeleri Babalar Günü hediyesi babalar günü kampanyası Pakistan

Böyle hediye görülmedi! Evini satıp eşine altından buket yaptırdı.... 'Aman Dilan görmesin kıskanır'

Bir kuyumcunun sosyal medyadan paylaştığı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde evini satarak eşine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak altında buket yaptıran adam çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları hediye karşısında şaşkına dönerken, "Aman Dilan görmesin kıskanır" yorumları yapıldı.

Trend 16-02-24 07:48

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Sevgililer Günü sürprizi!

Gülseren Ceylan, aşkı Mehmet Ali Erbil'in adını dövme yaptırdı. Gülseren Ceylan'ın 'Mali' dövmesine Mehmet Ali Erbil "Aşkımın sevgililer günü hediyesi seni seviyorum" notuyla karşılık verdi.

Magazin 14-02-24 14:28

Ona sevginizi hissettirecek anlam dolu Sevgililer Günü hediyesi önerileri

Sevgililer Günü hediyesi almakta geç kaldıysanız doğru yerdesiniz! Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz her anı anlamlı kılacak, onun yanında olamadığınız zamanlarda da onunla birlikte olduğunuzu hissettirecek anlam dolu hediyeleri sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 13-02-24 18:16

Sevgilisine hediye alacaklar kara kara düşünüyor! Sevgililer Günü gelinceye kadar zam yağdı: En ucuz gül fiyatı dudak uçuklatıyor

7'den 70'e sevgilisi olan hemen herkesin sürpriz yapmak için elini cebine attığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne 2 gün kaldı. Sevgililer Günü hediyesi dendiğinde akla ilk gelen gül fiyatları ise dudak uçuklattı. İstanbul'da son iki haftada gelen zamlardan sonra gülün en ucuzu bile cep yakacak düzeyde. Yine de talep artıyor, gül almayı düşünenlerin 4'te 3'ü ise aynı yolu izliyor. Fiyatın inmesi için toplu alım yapılması gerekiyor.

Finans 12-02-24 14:48

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-24 13:42

Dilovası’nda çocuklar doyasıya eğlendi

Dilovası’ndaki öğrenciler, karne hediyesi olarak gerçekleştirilen "Volkan Abi’den Öğretici Çocuk Şarkıları" etkinliğine katılarak doyasıya eğlendi.

Yurthaber 26-01-24 15:29

Karne hediyesi olarak alınan cep telefonunu böyle çaldılar

Esenyurt’ta kimliği belirsiz iki genç, 10 yaşındaki bir çocuğun elinden karne hediyesi olarak alınan telefonu kaparak kayıplara karıştı.

Yurthaber 26-01-24 08:56

İki derslikli okulun tek öğrencisi karnesini aldı! Tek bir hayali var...

Van'ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı. Ücretli öğretmen Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu'nun gönderdiği sırt çantasını da Hasret'e karne hediyesi olarak teslim etti. Oldukça başarılı olan Hasret, okuyup doktor olacağını belirtti.

Haber 19-01-24 09:59

Papa'dan cinsellik açıklaması: Tanrı'nın bir hediyesi

87 yaşındaki dini lider Papa Francis, cinsel birlikteliğin 'Tanrı'nın bir hediyesi' olduğunu fakat yetişkin filmlerle bunun zayıflatıldığını ifade etti.

Trend 19-01-24 09:31

MEB'den yarıyıl tatili öncesi sürpriz karar! Karne hediyesi gibi... 'Ev ödevlerinde' yeni dönem!

MEB'den yarıyıl tatili öncesi öğrencileri sevindirecek bir haber geldi. Milyonlarca öğrenci yarın karnelerini almaya hazırlanırken, Milli Eğitim Bakanlığı karne hediyesi gibi bir karar aldı. MEB, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yeni ev ödevi düzenlemesine gitti. Buna göre artık sadece tek bir konuya odaklayan test çözme, özet çıkarma gibi ev ödevleri verilmeyecek.

Egitim 18-01-24 13:38

Karne hediyesi bekleyen çocuğunuza alabileceğiniz hediyeler

Çocuklarınızın okul yılı boyunca gösterdiği çabayı teşvik etmek ve onlarla karne sevincini paylaşmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Çocuklarınıza, verdikleri emeği hissettirmenin en güzel yolu hediyelerden geçiyor. Onlara başarılarını kutlamak adına bir hediye vermek isterseniz, her yaşa ve zevke uygun birbirinden özel hediyelerden oluşan seçkimize göz atabilirsiniz. Gelin, çocuğunuz için alacağınız karne hediyelerine birlikte göz atalım.

Haber 17-01-24 11:59

Depremzede öğrencilere karne hediyesi olarak 5 bin 650 top dağıttı

Hatay’ın Payas ilçesinde hayırsever bir vatandaş, ilçede öğrenim gören 5 bin 650 öğrenciye karne hediyesi olarak top dağıttı.

Yurthaber 17-01-24 09:16

İki paylaşım arasında sadece 3 gün var… Rahel Pekcan sosyal medya hesabından sevgilisinin hayatını kaybettiğini duyurdu! Ölüm nedeni ise...

Sosyal medya için ürettiği içeriklerle bilinen Rahel Pekcan bu kez sosyal medya hesabından acı bir haber duyurdu. Pekcan, sevgilisi Oğuzhan Emeç'in yaşamını yitirdiğini belirtti. Rahel'in Instagram hesabından yayınladığı son video ise görenleri mahvetti. Ünlü fenomen üç gün önce yayınladığı videoda erkek arkadaşına yılbaşı hediyesi olarak battaniye hazırladığını yazdı. Fenomenin paylaşımı yürek yaktı.

Magazin 03-01-24 09:46

Cristiano Ronaldo, annesine servet değerinde hediye aldı! Hediyeyi gören annesi gözyaşlarını tutamadı

Al Nassr'da harikalar yaratan Cristiano Ronaldo, annesine yılbaşı hediyesi olarak Porsche marka araba aldı. Aldığı hediye karşısında şaşkınlığa uğrayan Ronaldo'nun annesi gözyaşlarını tutamadı.

Spor 02-01-24 07:54

Yeni yılda kendine daha çok kitap okuma hedefi koyanlar veya uygun fiyatlı yeni yıl hediyesi arayanlar için yeni yıl temalı kitaplar

Yılın son günlerine yaklaştığımızda pek çoğumuzun kafasında yeni yılın getireceği fırsatlar ve hedefler var. Belki de bu hedefler arasında kendimize daha fazla kitap okuma sözü vermek de bulunuyor. O zaman 2024'ü daha kitap dolu bir yıl yapmak isteyenler için özenle seçtiğimiz "yeni yıl" temalı kitaplarla tanışmanın tam zamanı. Haydi gelin yılbaşı coşkusunu yaşamak ve sevdiklerinize anlamlı hediyeler seçmek için her biri kendi eşsiz hikayesini anlatan yeni yıl temalı kitaplara bir göz atalım.

Haber 20-12-23 14:33

Erdoğan'ın tek jesti Togg değilmiş! İkinci hediyeyi duyan Macaristan Cumhurbaşkanı: Ben de istiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban karşılıklı jestlerde bulunmuş, Togg hediye eden Erdoğan da at hediyesi almıştı. Erdoğan'ın tek hediyesinin Togg olmadığı ortaya çıktı. Hatta Orban'a ikinci hediyeyi duyan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ın da bu hediyede gözü kaldı. Erdoğan gecikmeden talimatı verdi.

Haber 20-12-23 10:53

Müge Anlı 50 yaşında! Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu.

Magazin 19-12-23 15:31

Erdoğan'dan Macaristan'da Togg hediyesi! Orban karşılıksız bırakmadı

Dün Macaristan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan burada Orban'a Togg hediye etti. Orban da hediyeyi karşılıksız bırakmadı.

Haber 19-12-23 10:41

İspanyollar duyurdu, Hasan Arat'ın taraftara hediyesi Luka Modric! Beşiktaş ilgileniyor...

Beşiktaş'ta ara transfer döneminin yaklaşmasıyla transfer iddiaları hız kazanırken, gündeme gelen isimlerden biri de Real Madrid'in yıldız futbolcusu Luka Modric oldu. İşte detaylar...

Spor 15-12-23 10:19

Bahçeli'den klasik otomobil jesti: Milletvekiline hediye etti, plakası dikkat çekti

Klasik otomobillere düşkünlüğüyle bilinen Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli sevdiklerini de klasik otomobille sevindiriyor. Bahçeli'nin son hediyesi partisinin milletvekili Abdurrahman Başkan'a oldu. Bahçeli'nin hediye ettiği klasik otomobilin plakası da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 13-12-23 11:43

Kocası milyoner! Kocasının kendisine şişman dediğini söyleyen kadın intikamını fena aldı... Kendime 1 milyon dolarlık özür hediyesi aldım

Kendini "Orijinal Dubai Ev Hanımı" ilan eden Linda, TikTok'ta yaklaşık 530 bini aşkın takipçiye sahip. Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatına dair videolar çeken Linda, kocasının kendisine "şişman" demesi üzerine ondan intikam aldığı anları anlattı bir paylaşım yaptı. Milyoner kocasından intikam almak için kendisine özür hediyesi ısmarlayan kadının intikamı da bir hayli pahalı oldu.

Trend 09-12-23 14:25

Gizli cevheri Taffarel buldu, Galatasaray'a son hediyesi: Lucas Perri! Sarı-Kırmızılılar'ın 12 yıllık çınarı Muslera'dan kaleyi o devralacak

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray bu sezon hem ligde hem Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerlerken, gelecek planlarına da hız kesmeden devam ediyor. Gündemin ilk sırasında 2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve 37 yaşına gelmesi nedeniyle kariyerinin sonuna yaklaşan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın en az onun kadar güven veren bir kaleci ile doldurmak olan Sarı-Kırmızılılar'a eski kalecisi Taffarel'den sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 08:20

Papatya yağı ne işe yarar? Papatya yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğanın hediyesi olarak kabul edilen doğal yağlar yıllardır cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Kimyasal içeriklere alternatif olarak tercih edilen bu doğal yağlar cildin ihtiyaç duyduğu besinleri sağlama konusunda etkili bir seçenek sunar. Bu doğal yağlardan biri olan papatya yağı özellikle cilt bakımında sergilediği özel özelliklerle dikkat çeker.

Kadin 25-11-23 13:23

Öğrencilerin 100.yıl hediyesi dron oldu

Gümüşhane’de Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Alper Tanrısever tarafından takdim edildi.

Yurthaber 08-11-23 11:36

Oğullarını kaybedince Norveç'ten Trabzon'a geldiler, hediye bıçağı gören anne gözyaşlarını tutamadı

Oğullarını 5 yıl önce Trabzon'un Sürmene ilçesinde trafik kazasında yitiren Norveçli aileye bıçak hediye edildi. Bıçak hediyesi aileyi duygulandırdı, bıçağın üzerindeki yazıyı gören anne Monika Snppene gözyaşlarına boğuldu.

Haber 27-10-23 10:10

Gülseren Ceylan'ın Mehmet Ali Erbil'den istediği hediye ile gündemde! Ayrılık iddiasına fotoğraflı yanıt

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a evlilik teklifi eden Mehmet Ali Erbil hazırlıklara başlamıştı. Gelen iddialara göre Ceylan sevgilisinden düğün hediyesi olarak araba isteyince ortam gerildi. Gülseren Ceylan, sabah Erbil ile kahvaltı yaptığı karesini paylaşarak, iddiaları yalanladı.

Magazin 09-10-23 12:21

Argan yağı ne işe yarar? Argan yağı nasıl kullanılır?

Doğanın büyülü bir hediyesi olarak kabul edilen argan yağı güzellik ve sağlık alanında uzun süredir kullanılan eşsiz bir doğal yağdır. Fas'ın özel coğrafyasında yetişen Argan ağacının meyvesinden elde edilen bu yağ bir dizi hayati fayda sunar. İçerisinde bulunan zengin vitaminler, antioksidanlar ve yağ asitleri sayesinde cilt, saç ve vücut bakımında tercih edilen bir bileşen haline gelmiştir.

Kadin 05-10-23 13:45

Vişne çekirdeği yağının faydaları nelerdir? Vişne çekirdeği yağı nasıl kullanılır?

Vişne çekirdeği yağı doğanın cömert bir hediyesi olarak kabul edilen ve yüzyıllardır sağlık ve güzellik için kullanılan önemli bir bitkisel yağdır. Bu yağ vişne meyvesinin çekirdeklerinden soğuk presle elde edilir ve içerdiği zengin besin maddeleri sayesinde birçok sağlık faydası sunar. Antioksidanlar, vitaminler ve esansiyel yağ asitleri açısından zengin olan vişne çekirdeği yağı ciltten kalbe kadar bir dizi sağlık yararı sunar.

Haber 19-09-23 22:38

Şevval Şahin'e sevgilisinden gelen devasa çiçeği görenler şaşırdı! Bacak boyum kadar

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin hem açıklamaları hem de sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. 24 yaşına giren Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu'nun doğum günü hediyesi olarak gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaştı. Bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaştı kaldı.

Magazin 13-09-23 22:04

Ceylan'ın yeni aracının fiyatı ağızları açık bıraktı! Duyanlar şoke oldu

Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü türkücü Ceylan bu yaz konserden konsere koştu. Çok çalışmanın hediyesi olarak da kendisini lüks bir araçla ödüllendirdi. Ceylan'ın yeni aracının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Magazin 04-09-23 14:52

Aynısefa yağının faydaları nelerdir? Aynısefa yağı neye iyi gelir?

Aynısefa yağı doğanın büyülü bir hediyesi olarak kabul edilen sağlık ve güzellik alanında sayısız yararı olan bir bitkisel yağdır. Aynısefa bitkisinin çiçeklerinden elde edilen bu yağ yıllardır tıbbi ve kozmetik uygulamalarda kullanılmaktadır ve bu kullanımlarıyla övgü kazanmıştır. Cilt bakımından yara iyileştirmeye, anti-enflamatuar özelliklerden stres azaltıcı etkilere kadar aynısefa yağı birçok sağlık sorununa karşı doğal bir çözüm sunar.

Haber 31-08-23 23:53

Siyah üzüm çekirdeğinin faydaları nelerdir? Siyah üzüm çekirdeği nasıl kullanılır?

Siyah üzüm çekirdeği doğanın bir hediyesi olarak kabul edilen küçük ama güçlü bir mucizedir. Bu çekirdekler siyah üzümün içinde bulunan ve sağlığımız için sayısız yararı olan değerli bileşenleri barındırır. Özellikle antioksidan bakımından zengin olan siyah üzüm çekirdeği vücudu serbest radikallerin olumsuz etkilerinden korurken kalp sağlığını destekler, cilt güzelliğini artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve daha pek çok sağlık faydası sunar.

Haber 31-08-23 23:50

Son dakika: Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi hediyesi! Orta sahaya dünyaca ünlü yıldız hamlesi...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştiği Molde'yi eleyerek grup etabına adını yazdıran Galatasaray'da transfer için yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Sezon başından itibaren kadrosuna birçok önemli futbolcuyu kadrosuna katan sarı - kırmızılıların gündeminde orta saha takviyesi de yer alıyordu. Şampiyonlar Ligi'ne de kalan Aslan'ın yapacağı hamle de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 30-08-23 14:36

Akdeniz’de resmi nikah kıyan çiftlere yıldönümü hediyesi ’Kapadokya’ gezisi

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından geçen yıl Ağustos ayı içerisinde resmi nikahları kıyılan 16 çift, evlilik yıldönümlerinde hediye olarak Kapadokya gezisine götürüldü.

Yurthaber 29-08-23 12:25

3. Dünya Savaşı başlıyor mu? Askerler bölgeye hareket etti: Polonya-Belarus Sınırı'nda sıcak saatler!

Ukrayna, Rusya, Belarus ve Polonya dörtlü hattındaki gelişmeler dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Rusya ve Belarus tarafından Polonya için bir gözdağı olarak kullanılmaya başlanan Wagner birlikleri, Polonya'yla Belarus'u savaşın eşiğine getirdi. Putin'in skandal "Polonya'nın batısı Stalin'in bir hediyesi, Varşova'daki dostlarımız bunu unuttuysa hatırlatırız" ifadeleri sonrası Polonya-Belarus sınırında şiddet olayları başladı! Dünya nefesini tuttu, 3. Dünya Savaşı ihtimalini değerlendiriyor...

Haber 09-08-23 13:12

Pahalı izlenimi veren uygun fiyatlı doğum günü hediyeleri

Sevdikleriniz için doğum günü hediyesi seçmek zor bir işmiş gibi görünebilir. Özellikle hediye ararken ürünlerin fiyatını görmek sizi bütçenizi düşünmeye itebilir. Oysa pahalı izlenimi verse de aslında uygun fiyatlı olan birçok hediye seçeneği var. Onları keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 01-08-23 18:05

Kişniş otunun faydaları nelerdir? Kişniş otu ne işe yarar?

Binlerce yıllık tarihi ve zengin besin içeriğiyle kişniş otu, sağlık ve mutfak dünyasında adeta bir mucize! Akdeniz'in hoş kokulu hediyesi, sindirimden kalp sağlığına, stresten antioksidan özelliklere kadar pek çok faydasıyla dikkat çekiyor. Anti-mikrobiyal gücüyle enfeksiyonları kovalarken, kan şekerini dengelemeye destek oluyor.

Haber 30-07-23 22:48

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Suudi Arabistanlı iş insanı eşine lüks araba aldı... Kadının sevinci olay oldu

Sosyal medyada eşlerin birbirlerine aldıkları lüks hediyeler kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Suudi Arabistan’da bir iş insanının karısına son model bir araba aldı. Eşinin hediyesi karşısında şaşkınlıkla birlikte mutluluk yaşayan kadın bir anda kocasını kucağına alarak sevincini paylaştı.

Trend 25-07-23 14:49

Annenin oğluna 18. yaş günü hediyesi çok konuşuldu! Striptizci hediye etti... Sosyal medya karıştı

Meksika’da kaydedilen görüntülerde bir annenin 18. yaşına giren oğluna verdiği hediye herkesi şaşkına çevirdi. Oğlunun gözlerini kapatmasını isteyen anne partiye hediye olarak striptizci çağırdı. Hediyesini görünce utancından ne yapacağını şaşıran çocuk yeniden yüzünü kapattı. O anlar saniye saniye kaydedilip sosyal medyada paylaşılınca tepkiler de gecikmedi.

Trend 18-07-23 09:25

Köyden alışveriş için geldiler, yolda altın dolu çanta buldular! Aklımdan ilk geçen...

Erzurum'da bayram alışverişi için köyden Hınıs ilçesine gelen iki genç dolaştıkları sırada yolda bir çanta buldu. Çantayı açan gençler altınları görünce soluğu polis merkezinde aldı. Yaklaşık 500 bin lira değerindeki altınları polise teslim eden gençlerden Ebubekir Ulu "Altınları bulduğumuzda aklımdan ilk geçen haram lokma boğazımdan geçmemesiydi, gençlere de bunu tavsiye ederim" dedi. Altınların sahibi ise gençlere para hediyesi verdi.

Haber 28-06-23 18:31

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla'ya hediyesi ağızları açık bıraktı! Son model araba sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı'ya aldığı hediyeyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kızına son model bir araba hediye eden Ilıcalı kızıyla trafiğe çıkıp o anları takipçileriyle paylaştı. Baba kız arasındaki diyalog ise herkesi duygulandırdı.

Magazin 21-06-23 12:53

İş adamından köyündeki 350 öğrenciye karne ve bayram hediyesi

Muş’un Malazgirtli ilçesi doğumlu olan ve İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamı Metin Haymana, köyündeki ilk ve ortaokulu öğrencilerine karne ve bayram hediyesi olarak ayakkabı, kıyafet ve oyuncak dağıttı.

Yurthaber 21-06-23 11:17

Iğdırlı köy çocuklarının karne hediyesi uzay keşfi oldu

Iğdır'da, köy çocukları karne hediyesi olarak "planetaryum çadırıyla" uzayı keşfetti.

Yurthaber 16-06-23 14:52

Öğretmenden öğrencilerine unutulmaz karne hediyesi

Van’ın Edremit ilçesinde sınıf öğretmeni Pınar Güneş Bayar, ilkokul süresince birlikte olduğu ve mezun verdiği her bir öğrencisine özel olarak hazırladığı kitapları hediye etti.

Yurthaber 16-06-23 12:17
Van

Gözlükten akıllı saate sportif babalara uygun en iyi Babalar Günü hediyeleri

Sportif bir tarza sahip olan babanıza Babalar Günü hediyesi ararken pek çok seçenekle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir yeri olan babanıza verdiğiniz kıymeti ona göstermek için güzel hediye fikirleri arıyorsanız doğru yerdesiniz! Hem fonksiyonel hem şık ürünler arasından spor kombinlere uygun ürünleri inceleyebilir, babanızın en çok beğeneceği hediyeyi kolayca seçebilirsiniz. Birbirinden güzel hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-23 18:42