Ev Yapimi Yumusatici Haberleri

Kızılırmak Deltası nesli tehlike altındaki kuş türlerine ev sahipliği yapıyor

UNESCO Dünya Mirası Daimi Listesi'ne alınması için çalışmaların sürdüğü ve 365 kuş türünün tespit edildiği Kızılırmak Deltası, nesli tükenme tehdidi altında bulunan türlerin de barınma merkezlerinden birini oluşturuyor.

Yurthaber 2024-05-10 11:29:20

Zamantı Irmağı'ndaki rafting parkuru, yarışlar için tescillendi

Zamantı Irmağı'nın Kayseri'nin Yahyalı ilçesinden geçen 8 kilometrelik bölümü ulusal ve uluslararası rafting yarışlarına ev sahipliği yapabilecek.

Yurthaber 2024-05-09 13:47:50

1 milyon Euro'ya Yunanistan'dan ev almıştı! Demet Özdemir fiyatlara isyan etti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile boşanır boşanmaz soluğu Yunanistan'da alan ve buradan da ev alarak gündeme gelen Demet Özdemir yükselen tatil masraflarından dert yandı.

Magazin 2024-05-09 13:39:57

Kastamonu'da çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yangın sonucu 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 2024-05-09 09:44:59

Ev tekstilinin yükselen yıldızları

Ev tekstili ürünleri iç mekanları daha güzel hale getirmenin en etkili yollarından biridir. Ev tekstili ürünleriyle birlikte yaşam alanlarında hayalleri yansıtmak mümkündür. Yaşam alanlarını daha konforlu ve verimli bir hale getirmeyi amaçlayan ev tekstili ürünleriyle birlikte avantajlar artar.

Finans 08-05-24 12:55

Zengin bir ev hanımıyım dedi! Milyoner kocasına aldatma cezası çok konuşuldu: Tüm parasını alırım

Soudi Al Nadak Dubaili milyoner kocasıyla haytaına dair yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada bir hayli popüler. Kendisini "Zengin bir ev hanımıyım" diyerek tanımlayan Nadak, kocasının kendisini aldatması durumunda ona uygulayacağı cezayı anlattı. Fenomen isim milyoner kocasının kendisini aldatması durumunda tüm parasını alacağını açıkladı.

Trend 08-05-24 11:21

Önce yol kenarında ekmek satarak başladı sonra kendi işinin patronu oldu! 71 yaşındaki kadın 22 yıldır hizmet veriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi Gülsüm Yalazı, 22 yıldan beri Kazdağları'nda konuklarını ağırlıyor. Gözlemeden ev yemeklerine kadar değişik yiyecekler hazırlayan Yalazı, hayatı ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Gelenlerinin kendisini sürekli takip ettiğini söyleyen 71 yaşındaki kadın "Her yerden arayanım çok." dedi.

Kadin 07-05-24 15:57

Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan şaşırtan boşanma kararı: Ev tapusu verdi... İşte boşanma sebebi

Nihat Doğan 2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile sessiz sedasız dünyaevine girdi. 1 buçuk yaşında bir çocuğu bulunan çift boşanma kararı aldı. İddiaya göre çift evini de ayırdı.

Magazin 07-05-24 15:44

Karakucak Güreş Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı

Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen Karakucak Güreş Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Yurthaber 07-05-24 10:39

Düğün davetlilerini şaşkına çeviren düğün dansı! Damat önce gelinin karşısında dans etti ardından eteğini açıp gözden kayboldu

Sosyal medya gelin ve damatların birbirinden ilginç dans görüntülerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada viral olan bir görüntüde damat eşine ilginç bir koreografi hazırladı. Görüntülerde bir damadın eşinin önünde önce dans etmeye başladı ardından ise gelinliğin eteğinin altına girdi. O anları davetliler büyük bir şaşkınlıkla takip etti.

Trend 07-05-24 07:55

Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11’i tutuklandı, 2’sine ise ev hapsi verildi.

Yurthaber 07-05-24 07:50

1. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu Samsun'da başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde, 39 ulusal, 6 uluslararası kurum desteği ile gerçekleştirilen "1. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu" Samsun'da başladı.

Yurthaber 06-05-24 15:43

Böylesi daha önce görülmedi! Eşeklere nikah kıyıp düğün yaptılar, traktöre bindirip balayına gönderdiler

Antalya'nın Kumluca ilçesi ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Neslinin tükenmesinin önüne geçilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla eşeklere sembolik nikah kıyılıp düğün yapıldı. Gelinlik ve damatlık da giydirilen eşekler, düğün sonrası traktöre bindirilerek balayına gönderildi. İlginç etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 11:45

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 06-05-24 07:42

Çatalca'da şaşkına çeviren olay: 5 evi, havuzlarıyla birlikte çaldılar! Sahipleri ise şoke oldu

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

Haber 05-05-24 16:20

Film gibi olay! Silahlı saldırıya uğradığını söyledi, gerçek bambaşka çıktı

Beyoğlu'nda eski eşine kızan Sidar A., silahla kendini bacaklarından vurup yaraladı. Hastanede kendisini maskeli bir şahsın vurduğunu söyleyen şahsın oyununu polisler bozdu. Sokaktaki kan izlerini takip eden polis, Sidar A.'nın üstünden çıkan anahtarla dairesine girdiğinde tabancalar ve çok miktarda bonzai ele geçirdi. Bir aparta da silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıkan şahıs, tekerlekli sandalyeyle çıkartıldığı adli makamlarca ev hapsine çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 10:59

Şırnak'ta can pazarı! Anne ve çocuğu için vatandaşlar seferber oldu

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken bazı araçların akıntıya kapılıp yan yattığı görüldü. Öte yandan Cizre'de etkili olan yağış nedeniyle 1’i çocuk 2 kişi, sel sularına kapıldı.

Haber 04-05-24 17:14

Villasına girince gözlerine inanamadı! Hırsızlar 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yapmışlar

Almanya'da yaşayan gurbetçi Eteke çifti geçen hafta döndükleri Denizli'deki evlerinde gözlerine inanamadıkları bir manzarayla karşılaştı. Evi dağıtan hırsızların, televizyona zarar verip 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yaptıkları ortaya çıktı. Mağdur ev sahibi 6 bin euro zararı olduğunu belirterek, "Evde alemlerini yapıp, zevkini sefasını sürüp, gitmişler" dedi.

Haber 04-05-24 11:20

İlk evim kredisi: Ev sahibi olmanın en kolay yolu

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayalidir. Fakat bu sürecin maddi yükümlülüklerini düşündüğümüzde, hayaller bazen ulaşılamaz gibi görünebilir. Ancak ilk evim kredisi ile bu hayale ulaşmak mümkün. Bu kredi, özellikle ilk defa ev alacak bireyler için tasarlanmış bir finansal destek sistemidir. Bu yazıda ilk evim kredisinin ne olduğunu, şartlarını, başvuru ve açıklanma sürecini birlikte ele alacağız.

Haber 03-05-24 12:48

Son 15 yılın en yoğun ziyareti! O şehir adeta istilaya uğradı

ABD'nin San Francisco kenti her sene deniz aslanlarının ziyaretine ev sahipliği yapıyor. Fakat bu sene şehir, adeta istilaya uğradı. Son 15 yılın en yoğun ziyareti olarak kayıtlara geçen olay turistlerin de yoğun ilgisini çekiyor.

Haber 03-05-24 11:31

Satın aldığında bomboş araziydi! Geri döndüğünde inşa edilen bir ev gördü... Dört yatak odalı evin değeri 1,45 milyon dolar

Daniel Kenigsberg isimli bir adam İngiltere'nin Connecticut şehrinde 1991 yılında yarım dönümlük bir arazi satın almıştı. Yakın bir arkadaşının kendisini arayıp arsasında bir ev inşa edilmeye başlandığını söylenmesi üzerine şaşkına döndüğünü söyleyen Kenigsberg, "Arsa bana aitti ve kimseye satmadım. Gördüklerim karşısında şoke oldum" dedi.

Trend 03-05-24 09:36

Selin vurduğu Sincan’da bir ev kullanılamaz duruma geldi

Günlerdir etkili olan şiddetli yağıştan kaynaklanan sel suları, Ankara Sincan’daki bir evi bastı. İçindeki eşyalarla birlikte sulara teslim olan ev kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 02-05-24 13:50

Kiracılı ev satın aldı! Kendi oturmak isteyince karşılaştığı manzarayla şoke oldu 'Evim 140 metrekare ama...'

Bursa’da içerisinde kiracının oturmaya devam ettiği bir ev satın alan ev sahibi, eve kendi taşınacağı için kiracısını çıkarmak istediğinde evinin çöp ev olarak kullanıldığını gördü, çileden çıktı. Tahliye davasını kazanmasına rağmen kiracısını evinden çıkaramayan ev sahibi üzerine bir de tehdit edilince ne yapacağını şaşırdı. Ev sahibi, "Evim 140 metrekare ama kullanılabilir alanı 3 metre. Evin içindeki çöpler yetmiyormuş gibi bir de çatıya çöp koymaya başladılar" dedi.

Finans 02-05-24 12:27

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber 02-05-24 10:09

En acı tesadüf! Kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu

Bartın'daki yangın faciasında ölü sayısı 2'ye çıktı. Bartın'da 9 gün önce engelli Tevfik Çetinbağ'ın hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan eşi de hayatını kaybetti. Çiftin 6 yıl önce evlat acısı yaşadıkları ortaya çıkarken, kazada ölen 9 yaşındaki kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu.

Haber 01-05-24 23:58

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

Bebek'te ödediği kira ile gündemdeydi! Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç'ın evi için ilk karar çıktı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç son günlerde Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine ödediği kira ile gündemdeydi. Bebek'teki eve 11 bin TL kira ödeyen Tanyolaç, ev sahibinin kirasını 80 bin liraya çıkarmayı istemesi üzerine mahkemelik oldu. O ev ile ilgili ilk karar çıktı.

Magazin 01-05-24 11:00

Mercimek köftesi tarifi: Mercimek köftesi nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay sohbetlerinin olmazsa olmazı Türk lezzetlerinden biri de mercimek köftesidir. Misafirlerinize lezzetli mercimek köfteleri yapmak istiyorsanız bu tarifimizi mutlak denemelisiniz. İşte mercimek köftesi tarifi ve gerekli malzemeler...

Yemek 30-04-24 21:38

'Kira artış çetesi' çökertildi! Çok sayıda ilde operasyon: 46 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-35 operasyonlarında 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 46 kişi gözaltına alındı. Çökertilen çetelerin içinde ev sahipleri ile kiracılar arasındaki kira artışı ve kiralanan evin boşaltılması konularına müdahil olarak baskı, cebir ve şiddet yoluyla haksız kazanç elde eden şüphelilerin olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 08:39

Hassa’da çıkan ev yangını söndürüldü

Hatay’ın Hassa ilçesinde çıkan ev yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 29-04-24 10:24

Kırklareli'nde ev arkadaşını tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Kırklareli'nde ev arkadaşını tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 29-04-24 09:54

Tarlabaşı'nda rezidans parasına tropik ada! Helikopter pisti de var... İşte fiyatı

Türkiye'de konut fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkler yurt dışından ev satın almaya başladı. Türklerin tercihleri Dubai, Makedonya, Kosova, Londra, Almanya, ABD olurken dünyanın farklı bölgelerindeki ilanlar da gündem olmaya devam ediyor. Tarlabaşı'nda rezidans parasına Avustralya'da satılan tropik ada ise hayrete düşürdü. İşte adanın özellikleri ve fiyatı...

Finans 29-04-24 08:04

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Boğaz'ın yanı başındaki evinin kirasını duyanları şaşırttı! Ev sahibi mahkemeye başvurdu! Bakın ne kadar istiyor

Demet Akalın'ın aldığı kiradan sonra şimdi de Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündeme geldi. Tanyolaç'ın ev sahibi kiracısının ödediği paraya isyan ederek mahkemeye başvurdu.

Magazin 28-04-24 09:01

Samsun'da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Yurthaber 26-04-24 09:31

Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu

Samsun’un Havza ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 08:24

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Ev satma vaadiyle bir kişiyi 270 bin TL dolandıran müteahhit hakim karşısında

Kayseri'de ev satma vaadiyle bir kişiyi 270 bin lira dolandırdığı öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 25-04-24 13:59

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Finans 24-04-24 15:31

Kastamonu'da 2 ev, sera ve ahırlar yandı, 4 büyükbaş hayvan öldü

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çıkan yangında 2 ev, ambar, odunluk, samanlık, sera ve ahırlar zarar gördü, 4 büyükbaş hayvan öldü.

Yurthaber 24-04-24 13:36

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-24 13:29

Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 24-04-24 08:21

Tahliye taahhütnamesi nedir? Tahliye taahhütnamesi hangi şartlarda geçerli, hangi hâllerde geçersiz olur? Tahliye taahhütnamesi örneği

Kelime anlamı olarak boşaltmak, boş duruma getirmek şeklinde tanımlanan tahliye ifadesi hukuk alanında farklı anlamlarda kullanılabilir. Bir hukuk terimi olarak bir tutukluyu serbest bırakma, salıverme durumu için de kullanılan tahliye ifadesi kiracı ve ev sahibi meselelerinde de sıkça kullanılan bir ifadedir.

Haber 23-04-24 18:46

UEFA'dan Halil Umut Meler kararı! EURO 2024'te düdük çalacak tek Türk hakem o olacak...

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.

Spor 23-04-24 12:28

Tesla peş peşe indirime gitmişti! Elektrikli otomobilde domino etkisi yaratacak hamle

Türkiye'nin elektrikli araçlara ilgisi her geçen gün artıyor. Özellikle Togg'un da yeni modellerini bir bir yollara çıkarması ile piyasada rekabet daha da kızışmış durumda. Tesla ise peş peşe indirimler yaparken yaşanan tüm gelişmelerin EV piyasasında rekabeti artırması bekleniyor.

Finans 22-04-24 12:06

Meğer yanlış biliniyormuş! Beyaz sirkeyle asla temizlememeniz gereken 7 yer

Ev temizliğinde kullanılan ürünlerden biri olan beyaz sirke hakkında doğru sanılan yanlış temizlik yöntemleri ortaya çıktı. Bir temizlik uzmanı, beyaz sirkenin çok sayıda alanda temizlik yapılabileceğini, ancak bazılarının bu asidik sıvıyla daha da kötüleşebileceği konusunda uyardı.

Kadin 22-04-24 10:54

Ev fiyatları ve konut kredisi faizleri uçtu, gayrimenkulde takas dönemi başladı! 35 yıldır böylesini görmedim diyerek anlattı: Otomobil, arsa, dükkan karşılığı...

Gayrimenkul satışları neredeyse durdu. Evini satmak isteyenler müşteri bulamazken, ev almak isteyenler de yüksek fiyatlar ve kredi faiz oranlarından şikayetçi. Emlak sektöründeki durgunluk ise piyasada yeni bir dönemi başlattı. Artık evler; otomobil, arsa, dükkan karşılığı 'takas' yöntemiyle de satılıyor. İnternet sitelerindeki takaslı ev ilanları yaygınlaşıyor.

Finans 22-04-24 07:54

Popstar Bayhan değişimiyle çok konuşulmuştu... Evinin kapılarını açtı! Tespih koleksiyonu olay oldu

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşırtmıştı. Şarkıcı bu kez ise eviyle gündeme geldi. Bayhan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına evinin kapılarını açtı.

Magazin 21-04-24 09:36

Ozan Kabak, Almanya'da şov yapıyor şov!

Hoffenheim, Almanya Bundesliga'nın 30'uncu hafta karşılaşmasında Borussia Mönchengladbach'ı sahasında 4-3 mağlup etti. Ev sahibi ekipte milli futbolcu Ozan Kabak, 66'ncı dakikada takımının 3'üncü golünü kaydetti.

Spor 20-04-24 18:53