Yemekteyiz Haberleri

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 29-12-2023 19:53

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-2023 21:55

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-2023 17:02

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-2023 21:22

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-2023 20:57

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-2023 11:47

MasterChef yarışmacısı Nalan Toprak Yemekteyiz'de ortaya çıktı! Son halini görenler tanıyamadı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ise sık sık gündem oluyor. Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri de Nalan Toprak oldu. MasterChef 2019 sezonunda yarışan Nalan'ı görenler tanıyamadı. Değişimiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-11-2023 14:17

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-2023 20:48

MasterChef All Star'ın iddialı yarışmacısı Esra Tokelli bakın kim çıktı! Meğer Acun Ilıcalı'nın o programına da katılmış

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran All Star'ın iddialı yarışmacısı Esra Tokelli'nin yıllar önce katılığı yarışmayı duyanlar çok şaşırdı. Yorumları ve makyajıyla sık sık gündeme gelen Tokelli'nin Acun Ilıcalı ile yolları meğer daha önceden kesişmiş. MasterChef Esra'nın o görüntüleri yeniden gündem oldu.

Magazin 13-11-2023 11:54

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 10-11-2023 20:02

Yemekteyiz'de gergin anlar! Bir anda kapı çaldı ve herkes şoke oldu! Yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yapmış

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa aniden çalan kapı gündem oldu. Yarışmanın son gününde bir yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yaptı...

Magazin 10-11-2023 14:12

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 04-11-2023 00:01

Zuhal Topal kızının doğum gününü kutladı! Babasının kopyası

Yemekteyiz programı ile hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal kızının doğum günün kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ve kızıyla beraber Topal’ın paylaşımına adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 02-11-2023 09:08

Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim Uygur'un hayatı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 24 Ekim 2023 Salı günü yarışacak olan Kerim Uygur vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kerim Bey yaptığı açıklamada "Yemeklerimin lezzetine doyamayacaklar" ifadesini kullandı. Peki, Yemekteyiz Kerim kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Kerim Uygur kaç yaşında ve nereli?

Magazin 24-10-2023 13:43

Yemekteyiz'de çiğ köfte krizi... İçindeki malzeme şoke etti! Seni bu masaya gömerim

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa çiğ köfte krizi yaşandı. Çiğ köftenin içinde kullanılan malzeme herkesi şaşırttı. Yarışmacılardan biri ise sinirlerine hakim olamadı.

Magazin 23-10-2023 15:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yavuzhan Ulucan'ın hayatı ve biyografisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Yavuzhan Ulucan oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yavuzhan Ulucan'ın Instagram hesabı...

Magazin 23-10-2023 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Sevda nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Sevda oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Sevda'nın biyografisi...

Magazin 23-10-2023 15:29

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatemeh Behnaz Asghari'nin hayatı ve biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Fatemeh ah Behnaz Asghari oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Fatemeh Behnaz Asghari'nin Instagram hesabı n

Magazin 23-10-2023 15:28

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 20 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi merak ediliyor. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 20-10-2023 17:30

Kurbağa bacağı yapmıştı! MasterChef Fikret Yemekteyiz'de gözyaşlarını zor tuttu! Masayı terk edip...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Daha önce MasterChef'in 2021 sezonunda yarışan Fikret Tuğ bu hafta Yemekteyiz'e damga vurdu. Seçtiği yemek ile sosyal medyada çok konuşulan MasterChef Fikret haftanın son gününde gözyaşlarını zor tuttu ve masayı terk etti.

Magazin 20-10-2023 16:50

MasterChef yarışmacısı Fikret'in Yemekteyiz menüsü sosyal medyada gündem oldu! 'Yeni virüsü Fikret yayacak'

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların çok konuşulduğu programa bu defa 2021 sezonunda MasterChef'te yarışan Fikret Tuğ'un menüsü damga vurdu. Fikret'in seçtiği yemeği duyanlar inanamadı.

Magazin 19-10-2023 17:20

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk'ün biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yarışmacısı Mehmet Yusuf oldu. İlk gün Sema Hanım'ın sofrasında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken genç yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk aslen nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 18-10-2023 15:24

Şef Mehmet Yalçınkaya'ya attığı mesaj olay olmuştu! MasterChef yarışmacısı Fikret Tuğ Yemekteyiz'de ortaya çıktı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar sık sık gündem oluyor. Yarışmaya bu defa efendi kişiliği ve konuşma tarzı ile dikkat çeken Fikret Tuğ damga vurdu. Yemekteyiz Fikret'in 2021 sezonunda MasterChef Türkiye'de yarıştığı ortaya çıktı.

Magazin 17-10-2023 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz Sezgin hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan yemek programına bu hafta Yeliz Hanım damga vurdu. Elinden düşürmediği yelpazesi ve açıklamalarıyla dikkat çeken Yeliz Hanım'ın kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-2023 13:11

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Neval Eryılmaz aslen nereli, ne iş yapıyor?

Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Neval Hanım'ın günü. En güzel yemekleri yapıp rakiplerinden en yüksek puanı almak için mücadele edecek olan Neval Eryılmaz hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Neval Eryılmaz aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler....

Magazin 17-10-2023 12:54

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor?

Hafta içi hergün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Yarışmaya bu defa daha önce MasterChef'te izlediğimiz Fikret Tuğ damga vurdu. MasterChef Türkiye'nin eski yarışmasını Yemekteyiz'de görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-2023 12:26

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 13 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 13-10-2023 20:21

Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Özlem Karabuya nereli, ne iş yapıyor?

Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında gibi sorular merak edildi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz adlı yemek yarışmasında bu hafta yarışan Özlem Karabuya dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Peki, Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Özlem Karabuya nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 28-09-2023 17:18

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bakın ne zaman başlıyor! Tarih belli oldu

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz hafta içi her gün ekrana geliyor. Her hafta farklı isimlerin yer aldığı yarışma sezon finali yapmıştı. Yemeyiz’in başlayacağı tarih belli oldu ve fragmanı yayınlandı.

Magazin 22-08-2023 12:42

Yemekteyiz'in efsane sunucusu Onur Büyüktopçu isyan etti! Fırça fırlatanlar, oyuncu dövenler ekranda

Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Koray karakteriyle hafızalara kazınan ve Yemekteyiz’i bir dönem sunan Onur Büyüktopçu bir süredir ekranlardan uzak. Kendisine televizyon programlarından oyunculuk ve sunuculuk teklifi gelmemesine isyan eden Büyüktopçu zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 19-08-2023 11:21

Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tarihi merak ediliyor. TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi hergün ekrana geliyordu. 7 Temmuz'da sezon finali yapan yarışma programının yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Büyük ödülün değiştiği programa başvurular kabul edilmeye başlandı. Peki, Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Magazin 17-08-2023 17:17

Zuhal Topal'dan tatil pozları! Fit haline gelen 'sıfır beden' yorumunu yanıtsız bırakmadı

2008 yılında dünyaevine girdiği Korhan Saygıner ile mutlu bir evlilik sürdüren Zuhal Topal tatil pozlarıyla ve fit haliyle dikkat çekti. Topal'ın fit haline gelen bir yorumu sunucu pas geçmedi. Sunucu daha önce fit olmasının sırrını da vermişti...

Magazin 07-08-2023 08:19

Yemekteyiz 7 Temmuz 2023 puan durumu! Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu, ödülü kim kazandı?

Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Haftanın son gününde verilecek olan puanlarla birinci olan isim açıklanacak. Tüm yarışma takipçileri de Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

Magazin 07-07-2023 14:17

Doya Doya Moda şampiyonu Betül Böçkün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ortaya çıktı! İşte son hali

Doya Doya Moda 2020 birincisi Betül Böçkün şimdi de Zuhal Topal'la Yemekteyiz programına katıldı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Betül Böçkün değişimiyle dikkat çekti. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-05-2023 10:02

Oğlu kaleden düşerek ölmüştü! Yemekteyiz'in eski şampiyonu Rahşan Suluhan'dan kahreden bayram mesajı

Yemekteyiz yarışmasının eski birincilerinden Rahşan Suluhan Ramazan Bayramı’nın buruk geçtiğini belirtip hüzünlü bir paylaşımda bulundu. Nisan ayında Tıp Fakültesi öğrencisi oğlu Selahattin'in, tarihi Çamlıyayla Namrun Kalesi'nden düşerek hayatını kaybetmesi üzerine büyük acı yaşayan Rahşan Suluhan 'bayram' mesajı ile yürekleri sızlattı.

Magazin 23-04-2023 14:32

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu, haftanın finali öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gülden Karabayır, Serpil Tuncer, İnanç Palta, Ramona Isan Vosoghi ve Güray Kerim Çankaya hünerlerini sergiledi. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu

Magazin 07-04-2023 21:39

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 13 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 13 Ocak Cuma günü TV 8 ekranlarında saat 16:00'da yayınlanacak bölümde belli olacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana gelecek programda Neriman, Feyza, Müslüm, İsmail ve Esra arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 13 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-01-2023 15:21

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olduğu 6 Ocak 2023 Cuma günü yayınlanan bölüm öncesi merak konusu oldu. Haftanın finali bu akşam Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de saat 16.00'da yayınlandı. Yarışmada Hamit, Safiye, Cahide, Murat ve Bedia arasından kimin birinci olduğu belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu.

Magazin 06-01-2023 19:21

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 9 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 9 Aralık 2022 Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de saat 16:00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Programda Sevda, Hakan, Emre, Eylem ve Gülbahar arasından hangi yarışmacının birinci olacağı merak konusuydu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 9 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Magazin 09-12-2022 15:15

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 2 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi 2 Aralık 2022 Cuma günü TV8'de saat 16.00'da ekrana gelecek olan yeni bölümde belli oldu. Programda Seda, İrem, Vedat, Yıldız ve Murat arasından hangi yarışmacının birinci olacağı merak edildi. Bilindiği üzere, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de hafta içi her gün ekrana gelen programda birinci olan yarışmacı 50 bin TL kazanıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in birincisine ilişkin detaylar...

Magazin 02-12-2022 22:45

Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Kasım haftanın kazananı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının her bölümü heyecanla takip ediliyor. 18 Kasım Cuma akşamı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyorlar. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz programı haftaiçi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 18 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 50 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 18-11-2022 20:41

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 4 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 50 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yeni sezonu tüm hızıyla devam ediyor. 4 Kasım Cuma akşamı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyorlar. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz programı haftaiçi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 4 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 50 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 04-11-2022 19:10

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 28 Ekim Cuma Yemekteyiz hangi yarışmacı haftanın birincisi oldu? 50 bin TL ödülün kazananı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 28 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 50 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 28 Ekim Cuma Yemekteyiz hangi yarışmacı haftanın birincisi oldu? 50 bin TL ödülün kazananı...

Magazin 28-10-2022 20:29

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ: HAFTANIN KAZANANI KİM? BİRİNCİ BELLİ OLDU

TV 8'in sevilen yarışma programlarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 5 yarışmacı arasında heyecanı bir rekabet var. "Haftanın kazananı kim olacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci belli oldu.

Haber 21-10-2022 18:46

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını kim kazandı? 14 Ekim 2022 Zuhal Topal Yemekteyiz birincisi! Büyük ödülün sahibi...

TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı her hafta sevilerek takip ediliyor. Büyük ödülü kazanacak yarışmacı merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi merak konusu oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi 14 Ekim 2022 Cuma TV8'de yayınlanacak yeni bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını kim kazandı?

Magazin 14-10-2022 21:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen Berk kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen menüsü ve puanları!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın yeni yarışmacıları, İlkay, Esen, Aleyna, Turan ve Havva birinci olabilmek için hünerlerini sergileyecek. 10-14 Ekim'de yarışacak olan yarışmacılardan Esen Berk, haftanın 2. yarışmacısı olarak yarışmacıları ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen Berk kimdir? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-10-2022 14:25

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinisiyle zıplayarak poz verdi! Genç kız fiziği

Ekranların tanınan simalarının başında gelen Zuhal Topal, yaz tatiline tam gaz devam ediyor. Keyifli karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Topal, bikinili pozuyla ilgi çekti.

Magazin 15-08-2022 08:54

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal göğüs dekolteli pozuyla ortalığı yıktı! Söyleseydiniz çelik yelek giyerdik

Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal, sosyal medya paylaşımlarıyla mest etmeye devam ediyor. Tatile çıkan güzel sunucu Zuhal Topal, son olarak göğüs dekolteli pozuyla olay yarattı. Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Topal'ın pozlarına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-08-2022 12:44

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili poz verdi!

Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal tatil keyfine tam gaz devam ediyor. Keyifli karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Topal, bikinili poz verdi.

Magazin 06-08-2022 23:55