World Air Games Haberleri

Ümraniyeli Down Sendromlu Sporcular Türkiye rekoru kırdı

Ümraniye Belediyesi’nin desteklediği Down sendromlu sporcular, 33 ülkeden 488 sporcunun katıldığı Trisome Games Down Sendromlular Dünya Atletizm yarışlarında Türkiye rekoru kırarak, dünya ikincisi ve dünya üçüncüsü oldu.

Yurthaber 2024-04-26 15:50:58

Dünyanın en çapkın ülkesi araştırıldı: Türkiye'nin araştırmadaki yeri şaşkına çevirdi!

World Population Review isimli platformun yaptığı araştırma gündeme bomba gibi düştü. Platformun araştırması cinsel ilişki ve çapınlık üzerineydi. Sonuçlar tüm herkesi şaşırtacak cinsten... Araştırma sonuçlarına göre Türkiye dünyanın en çapkın ülkesi oldu. İşte o sonuçlar!

Haber 2024-04-07 09:19:14

Gazze'de 7 yardım görevlisinin ölümüne tepkiler devam ediyor! Gözyaşları içinde anlattı: Doğrudan bir saldırı

İsrail ordusunun Gazze'de hedef aldığı sivil araçta bulunan ve saldırıda hayatını kaybeden 7 kişinin bağlı olduğu ABD merkezli uluslararası yardım kuruluşu Dünya Merkezi Mutfağının (World Central Kitchen-WCK) Kurucusu İspanyol şef Jose Andres, hava saldırısının talihsiz bir hatadan ziyade doğrudan bir saldırı olduğunu söyledi.

Trend 2024-04-04 10:19:04

İstanbul Havalimanı 4’üncü kez yılın havalimanı oldu

İGA İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024”ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle döndü.

Yurthaber 2024-03-18 13:21:24

Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye girememişti... Eleştirilere bomba yanıt!

Miss Türkiye 2022 birincisi Nursena Say, 71'incisi düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Say, dereceye giremedi. Ünlü isim sosyal medya hesabından konuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 12-03-24 12:37

Miss World 2024 kazanını belli oldu! Türkiye'den katılan Nursena Say dereceye giremedi

Hindistan'da düzenlenen "Miss World 2024" yarışmasında kazanan 23 yaşındaki hukuk öğrencisi Krystyna Pyszkova oldu. Türkiye’nin temsil eden 'Miss Turkey 2022' birincisi Nursena Say dereceye giremedi.

Magazin 11-03-24 11:08

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

İstanbul Modern, National Geographic'in Dünyanın En İyileri listesine girdi

İstanbul Modern'in yeni binası, National Geographic'in hazırladığı "Dünyanın En İyileri" (Best of the World) sıralamasında yerini aldı.

Yurthaber 31-01-24 14:30

Uçakta yılan paniği! Bir anda belirdi

Bangkok'tan Tayland'a giden Air Asia'ya ait bir yolcu uçağında yılan paniği yaşandı. Sosyal medyada viral olan görüntülerde uçakta küçük bir yılan olduğu fark edildi. Kabin görevlileri sakin tavırlarla yılanı boş bir plastik şişe yardımıyla çöp poşetine koydu. Gündem olan o anlar böyle kaydedildi!

Trend 17-01-24 16:52

Epic Games giriş: Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Epic Games Store dijital oyun uygulaması, günümüzde internet üzerinden oyun oynamayı seven birçok kişi tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Piyasada birçok farklı özelliği ve avantajı ile dikkat çeken çok sayıda oyun platformu bulunur. Epic Games ise zengin oyun çeşitliliği ve bazı oyunların ücretsiz olmasıyla öne çıkan bir oyun platformudur. Bu platformda oyun oynayabilmek için öncelikli olarak üye olunup giriş yapılması gerekir. Peki, Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Haber 10-01-24 19:15

Epic Games indir: Epic Games nasıl ve nereden indirilir?

Oyun dünyasında yaşanan yenilikler sayesinde birçok farklı oyun hayatımıza girmiştir. Oyun geliştiricilerin her geçen gün yeni bir oyunla karşımıza çıkması sonucu dijital oyun sayısı da epey artmaktadır. Günümüzde birçok oyun sever Epic Games denilen dijital oyun uygulamasını kullanmakta ve bu uygulama üzerinden oyun oynayarak keyifli vakitler geçirmektedir. Bu oyun platformunun en önemli özelliği bilgisayarlara indirilebilir olmasıdır. Peki, Epic Games nasıl ve nereden indirilir?

Haber 10-01-24 19:14

Epic Games Store nedir? Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Günümüzde pek çok kişi internet üzerinden farklı oyunlar indirmekte ve oynamaktadır. İnternet ortamında farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda dijital oyun platformu bulunmaktadır. Epic Games Store da bu dijital oyun platformları arasında yer almaktadır. Bir oyun mağazası olarak da bilinen bu platform üzerinden kolayca oyunlar indirilebilmektedir. Oyun severler bu platform sayesinde çok sayıda oyuna erişim sağlayabilir. Peki, Epic Games Store nedir ve Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Haber 10-01-24 19:13

DAKAF’24 Fuarında Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarında (DAKAF’24) Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi gösterildi.

Yurthaber 05-01-24 08:36
Van

BİM AKTÜEL KATALOĞU 22 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Air Fryer 5,499 TL, süpürge 3, 999 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 22 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 22-12-23 12:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'TRT World Forum 2023'te konuştu: 'Pandora'nın kutusu açıldı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen “TRT World Forum 2023” panelinde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında Gazze'de yaşanan katliamlara dikkat çekerek "Bölgemizde daha fazla kan akmaması için elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi. Erdoğan Gazze'de hayatını kaybeden basın mensuplarını da hatırlatarak "hani nerede Batı'nın o meşhur basını" diye sordu.

Haber 08-12-23 15:16

Milyonların konuştuğu GTA 6'ya Fenerbahçe de dahil oldu! Sosyal medyadan paylaşım geldi

Rockstar Games, merakla beklenen GTA 6 oyununun fragmanını yayınladı. "Grand Theft Auto VI Trailer 1" olarak geçen fragman sonrasında milyonlarca kişi, 2025 yılında çıkacak oyunla ilgili birçok yorumda bulundu. Fenerbahçe de GTA 6'nın fragmanı sonrası oyunda bulunan karakterlerden esinlenerek bir paylaşımda bulundu. Sarı - lacivertlilerin paylaşımı, kısa süre içinde binlerce beğeni aldı. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 19:01

GTA 6 fragmanı erkenden yayınlandı: Vice City'ye tekrar merhaba! İşte merakla beklenen oyunun çıkış tarihi

GTA 6 fragmanının 5 Aralık günü TSİ 17:00'de yayınlanması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Rockstar Games, merakla beklenen oyunun ilk fragmanını erkenden yayınladı. Rockstar Games, GTA 6 fragmanıyla "GTA 6 ne zaman çıkacak?" sorusuna da yanıt verip GTA 6'nın çıkış tarihini düşünenlerin merakını da giderdi. Ayrıca şirket, "Vice City'ye tekrar merhaba" dedirten GTA 6 fragmanının neden erken yayınlandığını da açıkladı.

Haber 05-12-23 03:21

GTA 6'nın fragman tarihi açıklandı! Rockstar Games'in paylaştığı görseldeki detay dikkatlerden kaçmadı

Merakla beklenen GTA 6'nın fragmanıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rockstar Games, sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflı bir paylaşımda bulunarak, GTA 6'nın ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Rockstar Games'in paylaştığı fotoğrafta yer alan detay ise dikkat çekti.

Haber 01-12-23 18:44

GTA 6'nın fragmanı yaklaşırken olay iddia: Rockstar Games, Social Club'ın ismini mi değiştiriyor?

Rockstar Games'in, önümüzdeki ay yayınlanacak GTA 6 fragmanından önce, Social Club hizmetinin adını değiştireceği iddia edildi. İddiaya göre yeni hizmette Social Club'ın tüm özellikleri var olacak ancak artık Social Club olarak adlandırılmayacak.

Haber 23-11-23 14:36

GTA 6 ile ilgili çarpıcı iddia: Bir ilk olacak!

Rockstar Games, "aralık ayı başında" gelecek olan bir fragmanın duyurusu ile nihayet bir sonraki Grand Theft Auto oyununa dair planlarını doğruladı. Bu oyunun GTA VI/GTA 6'dan başka bir oyun olması beklenmiyor. Yeni GTA 6 sızıntılarıyla ilgili en yeni büyük bir iddiada ise oyunda serinin ilk çocuk karakterinin yer alabileceği öne sürülüyor.

Haber 13-11-23 11:29

Iman Casablanca Adnan Oktar'a götürülmüş! Yüksek ücret teklif edip...

Best Model Of The World 2018 birincisi olan ve dokuz yıldır Türkiye’de yaşayan, Faslı manken ve oyuncu Iman Casablanca, Türkiye’ye geldiği ilk günlerde Adnan Oktar örgütü tarafından neredeyse kandırılıyormuş. Güzel model yaptığı açıklamada Adnan Oktar ile görüştürüldüğünü ve para teklifini anlattı.

Magazin 13-11-23 07:01

İddia doğru çıktı! Rockstar Games, GTA 6'nın fragmanını yayınlayacağı tarihi duyurdu

Rockstar Games'in önümüzdeki ay merakla beklenen Grand Theft Auto VI (GTA VI/GTA 6) için bir fragman yayınlamayı planladığı iddia edilmişti. Şirket, bir sonraki Grand Theft Auto'nun (Adının Grand Theft Auto VI, kısaca GTA VI/GTA 6 olması bekleniyor) fragmanını aralık ayında yayınlayacaklarını duyurdu.

Haber 08-11-23 16:29

İletişim Başkanı Altun'dan ödül töreninde Gazze açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Altun yaptığı açıklamada, "Tüm insanlığın önünde büyük bir barbarlık, büyük bir gaddarlık, büyük bir zulüm yaşanıyor." sözleriyle İsrail'e tepki gösterdi.

Haber 05-11-23 22:02

Aşk Adası Oyunları'na katılan Megan Barton Hanson ilk günden olay oldu! Müstehcen anlar

Realite flört dizisi Love Island'ın yeni projesi Love Island Games yayın hayatına hızlı başladı. Aşk Adası Oyunları'na katılan Megan Barton Hanson, villaya girer girmez olay oldu.

Magazin 03-11-23 09:10

TRT World’den Büyük Başarı! Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Finale Kaldı

Türkiye’nin uluslararası habercilikteki lider sesi TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna’da çektiği “Ukraine Wartime Diaries” (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, uluslararası bir başarıya imza attı.

Magazin 23-09-23 18:20

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) filminden yeni fragman! Hikayenin en başına dönüyor

Orijinal serinin yönetmeni Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğuna oturduğu serinin ön filmi niteliğindeki Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) filminden yeni fragman paylaşıldı. Filmin 17 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 21-09-23 15:47

Fiyatı 2399 TL'ye düştü! Kullanıcılarının gözdesi Xiaomi airfryer indirimde

Günümüzde sağlıklı beslenme, hızlı ve pratik yemek hazırlama yöntemleri her geçen gün daha da önem kazanıyor. Bu noktada akıllı cihazlar ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indirgemek bu sayede hem enerji hem de zaman tasarrufu sağlamak mümkün hale geliyor. Gelişmiş teknolojisi ile farklı bir deneyim sunan Xiaomi Mi Smart Air Fritöz şimdi Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında 300 TL indirimle satışta! İndirimin bugün son günü olduğunu da ekleyelim, işte detaylar!

Haber 18-09-23 17:26

Sienna Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı

Vogue World Show'a ünlü isimler akın etti. Gecenin en dikkat ismi ise ikinci çocuğuna hamile olan İngiliz oyuncu Sienna Miller oldu. Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 15-09-23 14:46

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 15-09-23 12:34

iPad Air 6'nın çıkış tarihiyle ilgili dikkat çeken iddia!

Çinli sosyal medya sitesi Weibo'da paylaşılan bir iddiaya göre altıncı nesil iPad Air, ekim ayında piyasaya sürülecek.

Haber 11-09-23 18:14

İOS 17 ne zaman çıkacak? İOS 17 alacak ve almayacak telefonlar hangileri? İşte özellikleri!

İOS 17 özellikleri ve çıkış tarihi merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda Apple'ın düzenlediği WWDC 23 (Dünya Geliştiriciler Konferansı) etkinliğinde iOS 17, 15 inç MacBook Air ve yeni Mac Studio tanıtıldı. Apple kullanıcıları merakla bekledikleri yeni işletim sistemi İOS 17 hakkında detaylı bilgileri araştırıyorlar. Peki, İOS 17 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? İOS 17 alacak ve almayacak telefonlar hangileri?

Haber 23-08-23 23:55

Jurassic World Yıkılmış Krallık filmi konusu ve oyuncuları: Jurassic World Yıkılmış Krallık konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Jurassic World Yıkılmış Krallık filmi konusu ve oyuncuları filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Aksiyon, macera ve bilimkurgu tarzındaki film, yayınlandığı günden beri büyük ilgi gördü. Peki, Jurassic World Yıkılmış Krallık konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-08-23 19:54

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI: 2023-2024 UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Adana Demirspor!

UEFA ülke puanı sıralaması Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana 3-0 yenmesi sonrası yenilendi. Galatasaray'ın galibiyeti ile Türkiye ilk 10'a göz kırptı. Sporseverler internette konuya air araştırma yapıyor. Peki, 2023-2024 UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye'nin puanı kaç?

Spor 09-08-23 09:37

Lana Del Rey garson kıyafeti ile twerk yaptı, sosyal medya yıkıldı! Son halini gören şaştı kaldı

Video Games ve Born To Die gibi sevilen şarkılarla hafızalara kazınan Lana Del Rey bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanmış ve son hali çok şaşırtmıştı. Sosyal medyada yeniden gündem olan ünlü isim garson kıyafetiyle twerk yaparken görüntülendi.

Magazin 08-08-23 10:58

Hadise'nin minik starıydı! O Ses Türkiye finalisti Aziz Kiraz değişimiyle çok konuşuldu! Son haline beğeni yağdı

2015 yılında O Ses Türkiye'ye katılan ve sesiyle herkesi büyüleyen Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez takım üyelerinden biriydi. Yarışmaya katıldığı dönemde henüz 17 yaşında olan ve Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth eden Aziz Kiraz'ın yıllar içindeki değişimi olay oldu. Kiraz'ın son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 04-08-23 16:36

Bir gören bir daha baktı! Kimse nedenine anlam veremedi... Pop şarkıcısı Lana Del Rey, waffle dükkanında çalışırken görüntülendi

Video Games ve Born To Die gibi hitleri bulunan dünyaca ünlü pop şarkıcısı Lana Del Rey, bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanınca hayranlarını şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde kimse ünlü sanatçının kafede çalışma nedenini anlayamadı.

Trend 22-07-23 13:39

Tasarım ve performansı buluşturan Nike Air Max Excee incelemesi ve yorumları

Retro tarzı ayakkabılardan hoşlanıyor ama ne alacağınıza karar veremiyorsanız tasarımı ve performansı birleştiren Nike Air Max Excee modeli, tam size göre olabilir. Klasik dokunuşların olduğu ayakkabı, yeniliği ve akıcılığı ifade eden uzatılmış çizgileriyle ön plana çıkıyor. Gelin, üç pencereli air bölmesinden uzun ömürlü kullanımına kadar birçok özelliği ile öne çıkan modele birlikte göz atalım.

Haber 18-07-23 16:23

Jennifer Lawrence’tan öpüşme sahnesi itirafı! Ekran önündeki en kötü öpüşmesini böyle taklit etti

Açlık Oyunları (Hunger Games) filminin yıldızı ABD’li oyuncu Jennifer Lawrence, ekran önündeki en kötü öpüşme sahnesini anlattı. Oscar’lı oyuncu rol aldığı projelerdeki bir erkek oyuncunun çok kötü öpüştüğünü söyledi ve ağız hareketlerini taklit etti. Güzel oyuncunun itirafı gündem yaratmayı başardı.

Trend 06-07-23 15:02

Emre Kurttepeli, CORPORATE STARTUP SUMMIT 2017 “10 Business People who give direction to the world of Startup” was awarded.

In order to contribute to the startup eco system, the CORPORATE STARTUP SUMMIT event, organized by the European Union and also across Europe, has taken place in Turkey.

Finans 06-07-23 12:43

Kurttepeli: “The internet market is expanding”

KURTTEPELİ: “THE INTERNET MARKET IS EXPANDING” Emre Kurttepeli is the creator of Mynet which is the first Turkish portal in Turkey. Mynet which he founded after he sold Fornet that was founded in 1996 with İzi Adato and sold to Koç.net is competing with the world. Emre Kurttepeli, the Chairman of Mynet, evaluated the development of internet and the future of the sector on the 5th anniversary of Mynet:

Finans 06-07-23 12:38

Emre Kurttepeli made a speech at TUSIAD

Having ability in technology and innovation is important for competitive power, economical development and social development. TÜSİAD Technology Innovation and Information Society Commission takes attention of business world in Turkey and general public, to Search and Development, technology and innovation and performs several activities.

Finans 06-07-23 12:31

Emre Kurttepeli participated in the GDOL Digital TalkFest 2012 as a panelist

All actors of the online world who spend most of their lives online in the digital world, where all of the power balances in the physical world are interchanging constantly and where the differences become equal, are meeting at one single common point for whatever the reason it is; all of them are online because of some reason, somewhere, in some way.

Finans 06-07-23 12:29

Emre Kurttepeli has met with the Entrepreneurs and answered the questions in G3 Forum

As the most comprehensive and great activity of the Global Entrepreneurship Week celebrated at the same time in 123 countries throughout the world and having received approx.

Finans 06-07-23 12:19

Emre Kurttepeli has made a speech at Global Leadership Summit

Held each year by YPO (Young President Organisation) and titled “Crossing Over”, the Global Leadership Conference (GLC) which hosted 2500 CEOs and the leaders of industry from 120 countries took place in Istanbul between 28th February and 1st March, 2013. Emre Kurttepeli attended “Opportunities in Digital Economy of Global Leadership Conference” panel as a speaker. The prominent speakers at the conference included world leaders such as Tony Blair, George Papandreou and Gerard Schröder.

Finans 06-07-23 12:15

Emre Kurttepeli becomes a Board Member of Endeavor

Endeavor Association, which was established by the leading names in Turkish business world that encourages and supports the active entrepreneurs to contribute to the economic growth, has held their 4th Ordinary General Assembly at Swissotel, on Friday, 19th April, 2013.

Finans 06-07-23 12:07

Emre Kurttepeli joined Turkcell Technology Summit as a Speaker

Turkcell Technology Summit took place in Halic Congress Centre on 12-13 November. Followed by ten thousand participants, the summit hosted discussions of 200 opinion leaders in 120 sessions on effects of technological transformation in business world.

Finans 06-07-23 12:04

Emre Kurttepeli met Entrepreneurs and answered their questions in G3 Forum for the second year in a row in 2013

As the most comprehensive and great activity of the Global Entrepreneurship Week celebrated at the same time in 123 countries throughout the world and having received approx.

Finans 06-07-23 12:03

Emre Kurttepeli Participated as a Speaker at Customer Power Conference

Customer Power Conference was held in Sheraton Istanbul Maslak Hotel on 27 November 2013. Emre Kurttepeli gave a speech on “Corporate Entrepreneurship: New Rule of Success in Supply and Marketing World”.

Finans 06-07-23 12:02