Angelina Jolie Brad Pitt Haberleri

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Vivienne kararını verdi! Babasının soyadını reddetti

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin kızı Vivienne'in aldığı karar dünya magazininde büyük ses getirdi. Vivienne'nin, babasının soyadı "Pitt"i kullanmadığı ortaya çıktı.

Kulis 2024-05-27 10:21:08

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de! Etel Baler fark etti, 'yüz körü' olduğuna inanamadı... Kendi yüzlerini bile tanıyamıyorlar!

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de de görüldü. Tıp dilinde 'prosopahnasıa' halk dilinde ise 'yüz körlüğü' olarak bilinen hastalığa yakalanan isimlerden biri ise cemiyet hayatının ünlü ismi Etel Baler oldu. Daha önce gördüğü birini ertesi günü görünce tanıyamadığını söyleyen Baler, bu konuda yalnız olmadığını da söyledi. Peki tam olarak nedir bu Brad Pitt hastalığı? Tedavisi yok mu? İşte detaylar...

Manşet 2024-05-17 07:44:44

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 2024-05-06 09:38:50

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in oğlundan şoke eden sözler! Babasına dair ifadeleri gündem oldu

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evlatlık oğulları 19 yaşındaki Pax, Instagram'daki paylaşımında babasını 'dünya çapında bir pislik' ve dört küçük çocuğunu 'korkudan titreten' 'aşağılık bir insan' olarak nitelendirdi.

Magazin 2023-11-21 10:25:44

Angelina Jolie ile başrol oynayan Haluk Bilginer'in yeni imajı gündem oldu! Zayıflığı dikkat çekti

Haluk Bilginer’in dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği “Maria” filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain’in oturduğu film setinden yayınlanan kareler çok beğenildi. Usta oyuncu Haluk Bilginer şimdi de yeni imajıyla gündem oldu.

Magazin 09-11-23 14:18

Angelina Jolie'den İsrail'in Gazze'deki saldırısına tepki!

ABD'li oyuncu ve eski Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, İsrail'in Gazze'deki Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıya tepki gösterdi ve ateşkes çağrısında bulundu. Jolie paylaşımında, "İnsani ateşkes talebini reddedip, BM Güvenlik Konseyinin her iki tarafa da ateşkes dayatmasını engelleyerek dünya liderleri bu suçlara ortak olmaktadır." diye konuştu.

Haber 02-11-23 00:16

Angelina Jolie başrolde oynayacak olan Haluk Bilginer'in aldığı para dudak uçuklattı

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminde Haluk Bilginer de rol alacak. Başarılı oyuncu bu filmden aldığı parayla gündeme geldi.

Magazin 12-10-23 14:03

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Shiloh Jolie-Pitt patladı! Dünyanın en güzel kızı olmak istemiyorum!

Bir dönemin en gözde çifti Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Shiloh Jolie-Pitt sık sık güzelliğiyle gündeme geliyor. Hakkında çıkan haberlerden rahatsız olan genç isim "Dünyanın en güzel kızı olmak istemiyorum!" diyerek isyan etti.

Magazin 08-09-23 07:02

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) konusu nedir, oyuncuları kimler? Malefiz 2: Kötülüğün Gücü nerede çekildi? ATV yayın akışı

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) filmi ile ilgili aramalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Angelina Jolie ve Elle Fanning'in başrolde olduğu macera ve fantastik tarzda film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) konusu nedir, oyuncuları kimler? Malefiz 2: Kötülüğün Gücü nerede çekildi? ATV yayın akış

Magazin 02-09-23 19:24

Brad Pitt hafta sonu İngiltere’de Formula 1’de ‘yarışacak’

Yeni filminde bir Formula 1 pilotunu canlandıracak Hollywood yıldızı Brad Pitt, hafta sonu İngiltere’deki Silverstone’da yapılacak olan F1 Grand Prix’inde pistte olacak.

Spor 08-08-23 08:26

Barbie'nin yıldızı Margot Robbie o itirafı ile yeniden gündem oldu! Meğer Brad Pitt ile öpüşmek için...

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi, gişede Oppenheimer’ın önüne geçti. İki film de dijital platformların popülerliğine rağmen sinema izleyicisini yeniden salonlara getirmeyi başardı. Barbie'nin yıldızı Margot Robbie'nin yıllar önce yaptığı itiraf ise yeniden gündem oldu. Güzel yıldız, Brad Pitt ile öpüşmek için fırsatı nasıl değerlendirdiğini açıklamıştı. İşte Margot Robbie'nin tekrar gündeme gelen o itirafı...

Magazin 24-07-23 11:20

Brad Pitt ile film çekme hayalleri suya düşen kadın yıkıldı! Sosyal medyadaki hayran sayfasında tanıştılar, gerçeği fark ettiğinde iş işten geçmişti

Hayranı olduğu dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Brad Pitt ile internette tanışmanın heyecanına kapılan İspanyol kadın, aralarındaki muhabbet ilerledikçe iletişim kurduğu kişiyle duygusal bağ kurdu. Kendini Brad Pitt olarak tanıtan kişi, İspanya'ya gelip birlikte film çekme vaadiyle kadının gönlünü kazanmayı başardı. Bu sırada kırmızı halıdan montajlı fotoğraflar göndermeyi de ihmal etmedi. Kadın gerçeğin ayırdığına vardığında ise iş işten geçmiş, dudak uçuklatan miktarda parasını çoktan kaptırmıştı.

Trend 30-06-23 14:36

En iyi Angelina Jolie filmleri - Amerikan sinemasının yıldızlarından Angelina Jolie'nin en sevilen filmleri

Angelina Jolie, Amerikan sinemasının en ünlü ve başarılı yıldızlarından biridir. Hem oyunculuk yeteneğiyle hem de etkileyici görünümüyle izleyicileri büyülemeyi başarmıştır. Kariyeri boyunca birçok farklı türde filmde yer alan Jolie, kendine özgü bir tarz ve enerji getirmiştir. Sinema dünyasının en çok aranan yüzlerinden biri olan Angelina Jolie'nin filmografisine göz attığımızda, en iyi ve en sevilen filmleriyle karşılaşıyoruz.

Trend 28-06-23 00:39

Makyajla yaşadığı değişimler herkesi şaşırtıyor! Bir anda başka bir insana dönüşüyor

Makyaj yeteneklerini kullanarak bambaşka görünümlere kavuşan kişiler izleyenleri oldukça şaşırtıyor. TikTok'ta istediği ünlüye dönüştüğünü gösteren bir kadın yaşadığı değişimlerle viral oluyor. Angelina Jolie, Harry Styles gibi ünlülere dönüşen kadının videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 31-05-23 11:44

En iyi Brad Pitt filmleri 2023 - Brad Pitt'in oynadığı en iyi efsane filmler listesi

Sinema dünyasının efsane ismi Brad Pitt! Brad Pitt sadece oyunculuğuyla değil, karizmasıyla da sinema dünyasının en tanınan ve sevilen isimlerinden biridir. İzleyicileri büyüleyen birçok unutulmaz performansıyla, Brad Pitt filmleri adeta birer sinema klasiği haline gelmiştir. Eşsiz yeteneği ve çarpıcı sahne hâkimiyetiyle sinema tarihine iz bırakan bu efsanevi oyuncunun en iyi filmlerini sizler için derledik!

Trend 30-05-23 19:31

Cinsellik konusunda Ben Affleck mi yoksa Brad Pitt mi daha iyi? sorusuna olay yanıt

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Ben Affleck ve Brad Pitt hakkında sorulan cinsellik sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 04-05-23 15:06

Casus Oyunu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Casus Oyunu hangi kanalda? Brad Pitt hayranları ekran başına!

Casus Oyunu filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack'ın olduğu film araştırılmaya başlandı. 2001 yılı yapımlı aksiyon filmi bu akşam tekrar izleyiciyle buluşacak. Peki, Casus Oyunu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Casus Oyunu hangi kanalda? İşte filme dair merak edilenler...

Magazin 02-04-23 19:46

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie Kahramanmaraş depremine kayıtsız kalamadı! Kalbim Türkiye halkıyla birlikte

Türkiye'de 4. seviye alarm verdiğimiz Kahramanmaraş depremleri sonrası yardım ve destek paylaşımları gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie de Türkiye ve Suriye'yi etkileyen depremlere kayıtsız kalamadı. Jolie, Kahramanmaraş'ta 15 yaşındaki kaybettiği kızının elini bırakmayan acılı babanın görselini paylaştı. Depremzedeler için destekte bulunduğunu ifade eden Jolie, iyi dileklerde bulundu.

Magazin 11-02-23 20:58

Noah Baumbach, Brat Pitt ve Adam Sandler’i bir araya getiriyor! Haberi bile sevenlerini heyecanlandırdı

Brad Pitt ve Adam Sandler, "Frances Ha", "Marriage Story" ve "White Noise" filmlerinin yönetmeni Noah Baumbach'ın yeni Netflix filmi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. New York Post’ta yer alan habere göre film henüz geliştirme aşamasında. Ancak ikilinin bir araya gelişinin müjdesi bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 04-01-23 17:40

Angelina Jolie BM İyi Niyet Elçiliği görevini bırakma kararı aldı

ABD'li oyuncu Angelina Jolie, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçiliği görevinden ayrılacağını duyurdu. 20 yıllık görevini bırakma kararı alan oyuncu, yaptığı açıklamada "Gelecek yıllarda da mültecileri ve diğer yerinden edilmiş insanlar için elimden geleni yapacağım" dedi.

Magazin 17-12-22 14:23

2012'de başlamıştı! Angelina Jolie, BM İyi Niyet Elçiliği görevinden ayrılıyor

ABD'li oyuncu Angelina Jolie, Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) İyi Niyet Elçiliği görevinden ayrılacağını açıkladı.

Magazin 16-12-22 18:55

Brad Pitt Formula 1 yarışında! Akıllara o soru geldi

Yakın zamanda başrolde yer alacağı bir F1 filmine hazırlanan Brad Pitt, iki gün boyunca Formula 1 ABD Grand Prix’i takip etti. Yarışları dikkatle izleyen Oscar'lı aktöre hayranları da yakın ilgi gösterdi.

Magazin 24-10-22 08:58

Cüretkar elbisesiyle gündemdeydi! Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması

'Bugüne dek giydiği en cüretkar elbise...' ile verdiği pozlarla gündeme gelen Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması geldi. Boşanmak üzere olan güzel model aşk iddialarına sonunda nokta koydu.

Magazin 14-10-22 15:51

'Bugüne dek giydiği en cüretkar elbise...' Tamamen file giyip geldi

Şu sıralar adı Brad Pitt ile anılan ve boşanma arifesinde olan Emily Ratajkowski, New York’ta katıldığı bir etkinlikteki stiliyle dikkat çekti. Tamamen file giyerek kıvrımlarını sergilene model için, Vogue dergisi "Bugüne dek giydiği en cüretkar elbise" yorumunu yaptı.

Magazin 13-10-22 15:18

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski cinsel yönelim yanıtıyla kafa karıştırdı

Son günlerde Brad Pitt ile aşk iddialarıyla anılan model Emily Ratajkowski'nin cinsel yönelim yanıtı olay oldu. Eşi tarafından defalarca kez aldatılan ve boşanma kararı alan Emily biseksüellik yanıtıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 11-10-22 09:04

Brad Pitt'ten Angelina Jolie'nin şiddet iddialarına yanıt!

Angelina Jolie'nin çocuklara ve kendisine şiddet uygulamakla suçladığı Brad Pitt'in yakınları Jolie'yi 'karalama kampanyası' yürütmekle suçluyor.

Magazin 08-10-22 15:23

Angelina Jolie'den şoke eden Brad Pitt iddiası! Jet hareket halindeyken altı çocuğumuzdan birini boğmaya çalıştı, duvara çarpıp...

Boşanmalarıyla tüm dünyayı şoke eden Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, her ikisinin de sahibi olduğu bir şaraphanenin satışı nedeniyle davalık oldu. Jolie'nin bu dava kapsamında yaptığı bazı açıklamalar tüyleri diken diken etti. Çifti boşanmaya götüren olayı detaylandıran Jolie, Brad Pitt'i hem kendisine hem de çocuklarına şiddet uygulamakla suçladı. Jolie'nin verdiği detaylar ise kan dondurdu. İşte Brad Pitt hakkındaki iddialar...

Magazin 05-10-22 09:16

Kocası tarafından aldatılmıştı! Brad Pitt ile Emily Ratajkowski sevgili mi?

Kocası tarafından defalarca kez aldatıldığı ortaya çıkan Emily Ratajkowski hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız oyuncu Brad Pitt ile model Emily Ratajkowski'nin yeni birlikteliğe yelken açtıkları iddiası gündeme damga vurdu.

Magazin 27-09-22 15:19

Brad Pitt'e göre dünyanın en yakışıklı erkeği bakın kimmiş

Dünyanın en yakışıklı aktörleri arasında gösterilen Brad Pitt, kendisi için 'dünyanın en yakışıklı erkeği'nin kim olduğunu açıkladı. Dünyaca ünlü isim George Clooney’nin ismini verdi.

Magazin 22-09-22 15:42

Angelina Jolie-Brad Pitt arasındaki 'şiddet' davasında şoke eden gelişme! Detaylar ortaya çıktı

2016'da yollarını ayıran ve altı çocukları bulunan oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt'in özel jette geçen şiddet olayında isimsiz şikayetçinin kim olduğu belli oldu. FBI'ın yürüttüğü davadaki isimsiz kişinin Jolie olduğu açıklandı.

Magazin 17-08-22 16:56

Brad Pitt renkli stiliyle dikkat çekti! Hepimiz öleceğiz, sallayalım gitsin

Başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Suikast Treni' (Bullet Train) için ülke ülke gezen Amerikalı oyuncu Brad Pitt, renkli prömiyer stiliyle yine dikkat çekti.

Magazin 03-08-22 12:23

Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek güzelleşmek için bunu da yaptı! Görenler şok oldu

Sözü ve bestesi Sezen Aksu'ya ait olan “Gidiyorum” isimli yeni şarkısını geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturan 49 yaşındaki Umut Akyürek, yüzüne sülük tedavisi yaptırdığı anları takipçileriyle paylaştı. Geçirdiği sayısız estetik operasyonlar nedeniyle zaman içinde büyük bir değişime uğrayan ve Angelina Jolie'ye benzetilen şarkıcının o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-07-22 14:52

Brad Pitt kırmızı halıya etekle çıktı!

Oscar ödüllü aktör Brad Pitt, başrolünde yer aldığı "Bullent Train" adlı filmin tanıtımı için Almanya'nın başkenti Berlin'e gitti. Gala için giymeyi tercih ettiği kıyafetle dikkat çeken ünlü oyuncu, kırmızı halıda etekle boy gösterdi

Magazin 20-07-22 14:25

Yüz körlüğü hastalığı nedir?

Amerikalı aktör Brad Pitt, yüz körlüğü hastalığına yakalandığını ancak kimsenin kendisine inanmadığını söyledi. Yüz körlüğü nadir görülen bir hastalık. İlerleyen durumlarda bu hastalığa sahip kişiler ailesindekileri bile tanıyamayabiliyor.

Haber 07-07-22 19:00

Brad Pitt'ten beklenmedik çıkış! Egoist değilim, hastayım

Oscar ödüllü oyuncu Brad Pitt, "prosopagnozi" (yüz körlüğü) hastalığına sahip olduğunu açıkladı. Gördüğü ve tanıştığı insanları sonradan hatırlayamadığını belirten ünlü aktör, hastalığın sonucu olarak insanların kendisini "egoist" olarak nitelendirdiğini ancak hastalık sebebiyle hatırlamakta güçlük çektiğini dile getirdi.

Magazin 06-07-22 15:40

Ünlü oyuncu Brad Pitt’ten sevenlerini üzen açıklama! “Kariyerimin sonuna geldim”

Suikast Treni ve Babylon filmleriyle beyazperde de sevenlerini karşılamaya hazırlanan Brad Pitt son yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. 58 yaşındaki sevilen oyuncu artık kariyerinin sonuna geldiğini söyleyerek emeklilik sinyallerini verdi.

Trend 24-06-22 17:01

Brad Pitt 60 milyon dolarlık şatoda aylarca hazine aramış! Bomba itiraf

Angelina Jolie ile davalık olduğu süreçte, Fransa'nın Var bölgesindeki 60 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu'nda aylarca hazine aradığını itiraf eden Brad Pitt aptal hissettiğini söyledi. Brad Pitt itirafında "Hazine aramak çok heyecan vericiydi" dedi.

Magazin 23-06-22 15:12

Brad Pitt: Angelina Jolie şarap bağını satarak bana zarar vermek istedi

Brad Pitt, eski eşi Angelina Jolie'nin ortak sahibi oldukları şarap bağındaki hisselerini Rus bir oligarka satarak kendisine zarar vermeye çalıştığını ileri sürdü.

Haber 08-06-22 08:45

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı Shiloh'un kalbi acı içinde

2016'da yollarını ayıran oyuncu Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yıllardır süren çekişmeli velayet davası, altı çocuklarının arasında en çok Shiloh'u etkilediği iddia edildi. Bu durumu barışçıl bir şekilde sonuçlandırılmaması nedeniyle 15 yaşındaki Shiloh'un üzüntü duyduğu ileri sürüldü.

Magazin 06-04-22 11:58

Angelina Jolie'den Afgan kızları için destek çağrısı

Hollywood'un toplumsal meselelere duyarlılığı ile tanınan ünlü ismi Angelina Jolie Afgan bir genç kızdan kendisine gelen bir mektubu yayınlayarak eğitim hakları için destek çağrısında bulundu.

Magazin 26-03-22 15:46

Sandra Bullock'tan hayranlarını üzecek haber

Son olarak Brad Pitt ve Channing Tatum’la başrolleri paylaştığı 'The Lost City' (Kayıp Şehir) filminde rol alan Oscar ödüllü ABD'li aktris Sandra Bullock (57), oyunculuk kariyerine bir süre ara vereceğini açıkladı.

Magazin 17-03-22 15:00

Brad Pitt'ten Angelina Jolie'ye yeni dava

Bir döneme damga vuran ve birliktelikle 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie (46) ile Brad Pitt'in (58) olaylı ayrılığında yeni bir dava açıldı. ABD'li Pitt, Fransa'daki üzüm bağında sahip olduğu hisseleri kendisinden habersiz satan eski eşi Jolie'ye dava açtı.

Magazin 19-02-22 14:05

Brad Pitt, evliyken satın aldıkları bağ yüzünden Angeline Jolie'ye dava açıyor

Ünlü çift Fransa'nın güneyindeki Miraval Şatosu'nu 2008 yılında ortaklaşa almış, Jolie kendi payını geçen yıl bir Rus işadamına satmıştı.

Haber 18-02-22 20:42

Angelina Jolie Afgan kadının mektubunu sosyal medya hesabından paylaştı

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, sosyal medya hesabından Afgan bir kadının mektubunu takipçiler ile paylaştı. Angelina Jolie, mektubu paylaşmasının ardından "Lütfen Afganistan'da olup biteni takip edin" sözleri ile takipçilerinden duyarlı olmasını istedi.

Magazin 09-02-22 14:07

Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için şaşırtan bir ücrete anlaştılar

Hollywood’un başarılı oyuncuları arasında kabul edilen Brad Pitt ve George Clooney birlikte rol alacakları yeni projelerine dair detayları paylaştılar. Ünlü isimler oynadıkları yüksek bütçeli işlerin aksine yeni filmde daha düşük ücret almayı kabul etti. Ancak bunun için bir şartları olduğunu dile getirdiler.

Trend 29-01-22 12:32

Son Dakika: Bakan Soylu'dan dikkat çeken 'göç' açıklaması: Angelina Jolie'nin fotoğrafı ile çözmeye çalıştılar

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan göç meselesiyle ilgili önemli açıklamalar geldi. Göç sorununun dünyada yeni başladığını aktaran Soylu, meselenin Türkiye-Yunanistan, Türkiye-İran ve Türkiye-Suriye sınırına sıkıştırılmaya çalışıldığını söyledi. Bakan Soylu yaptığı açıklamada "Angelina Jolie fotoğrafı ile göç meselesini dünyada çözmeye çalıştılar. Göç meselesi dünyada yeni başladı" dedi.

Haber 22-12-21 14:18

Brad Pitt'i gören inanamadı! Göbeği tartışma yarattı

Yeni filminde Lewis Hamilton'la birlikte rol alacağı haberleriyle gündeme gelen Hollywood yıldızı Brad Pitt, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta senarist Judd Apatow'un doğum günü partisine giderken görüntülendi.

Magazin 11-12-21 13:54

Lewis Hamilton, Brad Pitt'le beraber Hollywood'da boy gösterecek

Lewis Hamilton ve Brad Pitt, Joseph Kosinski tarafından yönetilecek yeni bir film için güçlerini birleştiriyor.

Magazin 07-12-21 16:36

Angelina Jolie gibi dudaklara kavuşmayı kim istemez ki? İşte dudakları daha dolgun göstermenin yolları

Dolgun dudaklara sahip olmayı kim istemez ki? Neyse ki Angelina Jolie dudaklarına kavuşmak için artık güzellik merkezlerine gitmenize gerek yok. Çok para harcamadan ve botoks yaptırmadan da çekici dudaklara sahip olabilirsiniz. Hazırsanız, ince dudaklarınızı daha büyük gösterecek yolları söylüyoruz. Başlıyoruz!

Kadin 24-11-21 07:34