Besiktas Rio Ave Haberleri

Sosyal medya fenomeni açtığı canlı yayın sırasında vurularak öldürüldü! Cinayet anları saniye saniye kameraya böyle yansıdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yaşayan 100 bin takipçili TikToker Nesaku canlı yayın sırasında vurularak öldürüldü. Canlı yayında müzik dinleyerek kendisini cep telefonuna kaydeden Nesaku şüpheli tetikçiler tarafından vuruldu. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Trend 2024-05-18 11:48:32

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı 100’e yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi. Brezilya ordusunu da teyakkuza geçiren faciada, halen 128 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite yaşanan faciayla ilgili "Son derece istisnai bir durumdan geçiyoruz. Bu, kritik bir olay değil eyalet tarihinin en yıkıcı olayıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 2024-05-08 19:41:24

Burası Rio değil Adana! İşte 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan birbirinden renkli görüntüler

Adana'da bu yıl 12.si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda renkli görüntüler ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüler Rio Karnavalı'nı aratmadı. Karnaval, rengarenk görüntülere sahne olurken ziyaretçiler de doyasıya eğlendi.

Haber 2024-04-21 18:22:56

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 2024-04-17 11:06:09

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Rio de Janeiro'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

Haber 22-02-24 01:13

Kıskançlık krizine giren kadın kocasını diri diri yaktı! Üzerine alkol döküp çakmak kullanarak kocasını ateşe verdi

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bir çift arasında başlayan kıskançlık kavgası kısa sürede büyüdü. Ana Maria Paixao isimli kadın kocasının kendisini aldattığını düşünerek başlattığı kavgada elindeki alkolü adamın üzerine dökerek çakmakla ateşe verdi. Paixao'nun eşi Andre Luiz de Amorim isimli adam vücudundaki yanıklar için tedavi görürken hayatını kaybetti.

Trend 12-12-23 11:13

Taylor Swift'e turne şoku! Genç hayranı konser alanında hayatını kaybetti

Müzik dünyasının son dönemdeki en gözde isimlerinden biri olan Taylor Swift, dünya turnesi esnasında asla unutamayacağı bir olay yaşadı. Ünlü şarkıcının Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki konserinin başlamasına kısa bir süre kala hayranlarından biri hayatını kaybetti.

Magazin 18-11-23 15:30

Hastaneden yenidoğan bebeği kaçırdı! Spor çantasının içine koyup kaçmaya çalıştı... Güvenlik kamerasına yansıdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülke gündemine yerleşti. 19 yaşındaki Cuane Malaquias hastaneden yenidoğan bebeği kaçırmak için girişimde bulundu. Spor çantasının içine 1 günlük bebeği koyarak hastaneden çıkmayı başardı. Malaquias evinde yakalanarak tutuklandı.

Trend 02-11-23 09:32

Icardi'nin panenkası sonrası Manchester United efsanesi Rio Ferdinand: Deli adam!

Bayern Münih karşısında kazanılan penaltıda topun başına geçen Mauro Icardi panenka vuruşuyla topu ağlarla buluştururken, İngiliz efsane Rio Ferdinand'dan Icardi için bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 25-10-23 12:02

Brezilya'da liderleri öldürülen çete terör estirdi! Onlarca otobüs ve treni yaktılar, şehirde okullar kapatıldı

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde Matheus da Silva Rezende adlı çete liderinin polis tarafından öldürülmesinin ardından çete üyeleri ortalığı savaş alanına çevirdi. Çete misilleme olarak şehrin farklı yerlerinde 35’ten fazla otobüs, tren ve 4 kamyonu ateşe verdi. Polis, saldırılarla bağlantılı 12 çete üyesini tutukladı. Şehirde saldırılar nedeniyle okullar da kapatıldı.

Haber 24-10-23 23:22

Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın muhabirin arkasından yaklaşarak öpmeye çalıştı... Elinin tersiyle itip engelledi

Brezilya'nın Rio de Janerio'da 25 yaşındaki Bianca Chaboudet isimli bir muhabir canlı yayın sırasında yaşadığı olayla şaşkına döndü. Tanımadığı bir adamın arkasından yaklaşarak öpmeye çalıştığı anlarda Chaboudet canlı yayındaki tacizi kolunu kendisine siper ederek engellemeye çalıştı. O anlar ülkede tepki topladı.

Trend 07-10-23 10:49

Ünlü futbolcu Neymar'ın Brezilya'daki lüks evi sosyal medyayı salladı! İçinde yok yok! 'Adeta spor kompleksi'

Şimdilerde Suudi Profesyonel Ligi takımlarından Al Hilal takımında forma giyen ünlü futbolcu Neymar Brezilya'daki lüks eviyle gündem oldu. Helikopterden kaydedilen görüntülerde Neymar, Rio de Janeiro'daki malikanesini takipçileriyle paylaştı. Geniş bir arazi içerisinde yer alan lüks evde adeta yok yok.

Magazin 03-10-23 14:54

Brezilyalı model aksiyon filmlerini aratmadı! Hırsızın peşinden koştu... Yakalayıp etkisiz hale getirdi

Brezilya’da her yıl düzenlenen “En İyi Kalça” yarışması Miss BumBum’un kraliçesi Katiuska Glesse aksiyon filmlerini aratmayan bir kovalamaca ile sosyal medyada gündem yarattı. Brezilyalı model Rio de Janeiro’da hırsızlık yapan bir adamın peşinden koşarak yakalayıp etkisiz hale getirdi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-23 14:57

Kosta Rika'da şoke eden ölüm! Serinlemek için nehre giren futbolcuyu timsah yedi

Kosta Rika ekiplerinden Deportivo Rio Cana'da top koşturan 29 yaşındaki futbolcu timsah saldırısı sonrasında hayata gözlerini yumdu. İşte detaylar...

Spor 03-08-23 16:56

Eski kayınbiraderi tarafından kafası kesilerek öldürülmüştü! Mezardan kesik başı çaldılar... Nedeni: Dini ayin...

Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinin kuzeyindeki bir mezarlıkta 31 yaşındaki Sabrina Tavares isimli bir kadın mezarı açıldı. Kafası kesilerek korkunç bir şekilde öldürülen kadının kesik başı hırsızlar tarafından çalındı. Cansız bedeninin başının bulunduğu yere hırsızlar kağıt ve şişeleri bırakırken kesik baş hırsızlığının nedeninin dini bir ayin yapmak olduğu söylendi.

Trend 29-07-23 13:21

Plajin ortasında cinsel ilişkiye girdiler! Evsiz bir adamın onları izlediği anlar sosyal medyayı salladı

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki Ipanema plajı ilginç anlara sahne oldu. Ülkenin en ünlü plajında ismi açıklanmayan bir çift cinsel ilişkiye girdi. O anları uzaktan takip eden bir evsiz adam ise çiftin yanına gelerek onları izledi. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 18-01-23 11:38

Sakar damat az kalsın kayınpederini hastanelik ediyordu! Önce ayağına sonra kafasına düştü

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan bir tamir atölyesinde çalışan sakar damadın dükkanı kapattığı sırada kepenklerin altına yerleştirmeye çalıştığı demir çubuk, dükkanda bulunan kayınpederinin önce ayağına daha sonra da kafasına düştü.

Haber 12-01-23 09:41

ABD, Kanada ve Meksika'yı vurdu, Ulusal Muhafızlar görevde! Nesilde bir kez görülebilecek kar fırtınasında ölü sayısı artıyor

Kuzey Amerika’yı kasıp kavuran ve "nesilde bir kez görülebilecek" olarak nitelendirilen kış fırtınasında acı bilanço artıyor. Dondurucu soğuk ve kar nedeniyle ABD'de ölü sayısı 50'ye, Kanada'da ise 4'e yükseldi. Kanada'daki Büyük Göller'den Meksika sınırındaki Rio Grande'ye kadar kapsamı genişleyen "ölümcül kar fırtınası" nedeniyle yaşam durma noktasına geldi. New York'taki kurtarma çalışmaları için yüzlerce Ulusal Muhafız birliği de harekete geçti.

Haber 27-12-22 00:38

Oğluyla dalga geçilince cezayı kendisi vermek istedi! Oğluna ‘şişman’ diyen genci dövdü

Arjantin'in Rio Negro eyaletinde 15 yaşındaki Benjamin isimli bir öğrenci okuldan eve kanlar içinde geldi. Annesi Roxana’ya okuldaki arkadaşlarından birinin kendisiyle şişman diyerek dalga geçtiğini ve şiddet uyguladığını dile getirmesiyle birlikte işler bir anda karıştı. Ertesi gün oğlunun okula giden anne Roxana, oğlunu döven çocuğu tekme tokat darp etti.

Trend 08-11-22 14:00

Böylesine az rastlanır! Brezilya Kadınlar Futbol Ligi'nde tarihi skor: 34-0! Flamengo, Rio Sao Paulo'yu perişan etti...

Brezilya Kadınlar Futbol Ligi Carioca Women'de 4. hafta mücadelesinde Flamengo, Rio Sao Paulo'yu konuk etti. Karşılaşma, tarihi bir skorla sonuçlandı. Flamengo, rakibini 34-0'lık skorla mağlup etti. Rio Sao Paulo, 4 haftada kalesinde tam 68 gol gördü. Ayrıca Flamengo, karşılaşmada 100 şut çekti. Bu vuruşların 7'si direkten döndü.

Spor 17-09-22 18:13

Issız bir adada 5 gün boyunca mahsur kaldı! Hayatta kalmak için öyle şeyler yedi ki...

Brezilya’da Robinson Crusoe’nun hikayesini aratmayacak bir olay yaşandı. 51 yaşındaki Nelson Nedy isimli bir adam Rio de Janeiro kentinde bir plajda talihsiz bir kaza sonucunda kayalardan denize düştü. Akıntının etkisiyle Palmas Adası’na sürüklenen Nedy, burada 5 gün boyunca tek başına kaldı ve hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verdi.

Trend 16-08-22 14:06

Victoria's Secret meleği Lais Ribeiro bikinisine sığmadı!

31 yaşındaki Victoria's Secret modeli Lais Ribeiro, eşiyle çıktığı Rio de Janeiro tatilinde eşiyle adeta aşk tazeledi. Ribeiro, küçük gelen bikinisiyle paparazzilere poz verdi.

Magazin 02-08-22 16:30

Eşini ve iki çocuğunu 17 yıl boyunca hapsetti! Dehşet evinin detayları kan dondurdu

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri gördükleri manzara karşısında dehşete düştü. Bir kadın ve iki çocuğunun 17 yıl boyunca küçük bir kulübede hapsedildiğini ortaya çıkartan haber ülkede infial yarattı.

Trend 02-08-22 13:30

Brezilya’da araç kapısına çarpan motosiklet sürücüsü ölümden döndü! Feci anlar kamerada

Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaletinde bir motosiklet sürücüsü, park halindeki araç kapısının aniden açılmasıyla savrularak o esnada yoldan geçen kamyonun altına sürüklendi.

Haber 12-07-22 17:46

TV yayın akışı 9 Temmuz 2022 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

9 Temmuz 2022 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef Türkiye, Rio 2, İbo Show, Gönül Dağı Kurban 2 ve Gizli Saklı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 09-07-22 09:06

Korkunç ölüm! Sevgilisi ve arkadaşlarının gözlerinin önünde 20 metre yükseklikten boşluğa süzüldü

Yeni mezun bir hemşire olan Yasmili Araujo, 2 Temmuz'da Brezilya'nın kuzeyindeki Rio Branco'daki Piracema Park Club su parkında erkek arkadaşı ve arkadaşlarının önünde hayatını kaybetti. Zipline'a binmek için hazırlanan genç kadın, emniyet kemerini almak üzereyken platfromdaki bir delikten kayarak 20 metre yükseklikten aşağı düştü.

Trend 06-07-22 08:04

‘En İyi Kalça’ yarışmasına katılacak modelden şaşırtan itiraf! “Kızıma bu kadar yatırım yapmadım”

34 yaşındaki çarpıcı model Anne Lima, bu yıl Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Miss BumBum yarışması için Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletini temsil edecek. 27 yarışmacının boy göstereceği yarışmada birinci olmak isteyen Lima, kendi kızının eğitiminden çok kalça bakımına para harcadığını dile getirdi.

Trend 24-06-22 16:22

La Casa de Papel’in Kore versiyonun yayın tarihi belli oldu! Resmi duyuru yapıldı

Netflix’in izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa de Papel’in Kore versiyonu için geri sayım başladı. Güney Kore versiyonunun oyuncu kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) yer alıyor.

Trend 02-05-22 12:35

Pandemi arası sona eren Rio Karnavalı büyük bir coşkuyla başladı

Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında iki yıldır gerçekleştirilmeyen Rio Karnavalı büyük bir coşkuyla başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı geçit töreninde samba okulundan öğrenciler hünerlerini sergiledi ve birbirinden çarpıcı kıyafetler görsel şölen oluşturdu.

Trend 22-04-22 17:31

Uçakta inanılmaz anlar! Kapı bir anda açıldı, 20 dakika böyle uçtular

Jordao’dan Rio Branco, Brezilya’ya giden yolcu uçağı kapısı yarı açık halde havalandı. Uçağın içinden paylaşılan görüntülerde iki yolcunun kapıyı tuttuğu görülüyor. İddiaya göre, uçak yere inenen kadar yolcular bunu yapmaya devam ettiler.

Haber 19-04-22 08:04

Brezilya'da felaket! Rio de Janeiro’daki selde 7'si çocuk en az 14 kişi öldü

Devlet Sivil Savunması, Brezilya'nın güneydoğusundaki Rio de Janeiro eyaletinde günlerdir devam eden şiddetli yağışların sel ve toprak kaymalarını tetiklemesi sonucu yedisi çocuk olmak üzere en az 14 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Haber 03-04-22 18:08

Brezilya'da sel felaketinde ölü sayısı 67'ye yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaletinde meydana gelen sel ve toprak kayması felaketinde can kaybı 67'ye yükseldi. Bölgede onlarca ev yıkılırken, çok sayıda kişinin ise kaybolduğu belirtildi.

Haber 17-02-22 00:15

Dünyaca ünlü Rio Karnavalı koronavirüs engeline takıldı! Nisan ayına ertelendi

Brezilya'da şubatın son haftası yapılması planlanan dünyaca ünlü Rio Karnavalı, ülkede artan Kovid-19 vakaları nedeniyle nisan sonuna ertelendi.

Trend 22-01-22 17:15

Brezilya’da hamile kadın otobüste doğum yaptı! Doğuma tanık olan yolcular dakikalarca alkışladı

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde yaşanan ilginç bir olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Hamile bir kadın aniden sancılanması sonucunda otobüste doğum yaptı. Bu anlara tanık olan yolcular ise dakikalarca alkışladı.

Trend 12-01-22 14:22

Suudi Arabistan sokaklarındaki samba gösterisi ülkeyi karıştırdı

Suudi Arabistan’ın Cizan kentinde düzenlenen etkinlikte Rio Karnavalı'nı aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Samba gösterisinde bacaklarını ve bellerini açıkta bırakan kıyafetler giyen dansçıların gösterisi büyük şaşkınlığa yol açtı. Suudi yetkililer ise olayın nasıl gerçekleştiğini ortaya çıkarabilmek için soruşturma başlattı. Olaya tepki gösteren muhalif bir akademisyen ise "Festivale üstsüz dansçılar getirdiler" dedi.

Haber 11-01-22 23:45

TV yayın akışı 20 Ekim 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

20 Ekim 2021 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Ekim 2021 Çarşamba Hızlı ve Öfkeli 5 : Rio Soygunu, Sadakatsiz, Hedefim Sensin, Dünya Hali, Kanunsuz Topraklar, Kuruluş Osman ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 20 Ekim TV yayın akışı...

Trend 20-10-21 11:21

Paralimpik Oyunları'nda atıcılıkta Ayşegül Pehlivanlar gümüş madalya kazandı

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda atıcılıkta kadınlar 10 metre havalı tabanca P2 sınıfında Ayşegül Pehlivanlar, gümüş madalya kazandı. 41 yaşındaki milli sporcu Ayşegül Pehlivanlar, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda da bronz madalya kazanmıştı. Türkiye'nin madalya sayısı 12'ye yükseldi. Türkiye'nin oyunlar tarihindeki madalya sayısı da 35'e çıktı.

Spor 12-10-21 13:50

Rio Ferdinand: Messi'ye bunu yaptırmak saygısızca

PSG formasıyla ilk golünü Manchester City ağlarına yollayan Lionel Messi'nin maçtaki frikik pozisyonunda barajın arkasında yere yatması sosyal medyada çok tartışıldı.

Spor 29-09-21 23:24

Maçın önüne geçen olay! Messi barajın arkasına yattı

Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldo'nun Manchester United'ı ve Messi'nin Barcelona'sının çekiştiği yıllarda, Arjantinli stara acımasız fauller yapan kaptan Rio Ferdinand, PSG'nin baraj görüntüsünü ağır şekilde eleştirdi. Ronaldo'nun da çok yakın arkadaşı olan yorumcu Rio Ferdinand, "Messi'ye bunu yaptırmak saygısızca. Onunla aynı takımda olsak, ben onun yerine yatardım. Yapılan büyük saygısızlık" diye konuştu.

Spor 29-09-21 10:51

Haitililer'in ABD'den Sınırdışı Edilmesine Tepkiler Büyüyor

Biden yönetimi, geçtiğimiz günlerde Teksas eyaletinin Del Rio şehrindeki sınır kapısından girerek Amerika’ya sığınmak isteyen 12 binden fazla Haitili’yi topluca sınırdışı etti. Ancak yönetimin kullandığı yöntemler, tartışma yarattı

Haber 25-09-21 16:24

Paralimpik Oyunları'nda atıcılıkta Ayşegül Pehlivanlar gümüş madalya kazandı

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda atıcılıkta kadınlar 10 metre havalı tabanca P2 sınıfında Ayşegül Pehlivanlar, gümüş madalya kazandı. 41 yaşındaki milli sporcu Ayşegül Pehlivanlar, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda da bronz madalya kazanmıştı. Türkiye'nin madalya sayısı 12'ye yükseldi. Türkiye'nin oyunlar tarihindeki madalya sayısı da 35'e çıktı.

Spor 22-09-21 14:45

Korkunç olay! Çocuklarını nehir kenarına terk ettiler

ABD'de Rio Grande Nehri'nde devriye gezen askerler, terk edilmiş iki çocukla karşılaştı. Çocukların yanına iliştirilen notta Honduraslı kardeşler yazması dikkat çekerken, polis merkezinden yapılan açıklamada ''Terk edilen çocukların olduğunu bilmek yürek parçalayıcı ve sinir bozucu'' denildi.

Haber 16-09-21 12:24

Paralimpik Oyunları'nda atıcılıkta Ayşegül Pehlivanlar gümüş madalya kazandı

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda atıcılıkta kadınlar 10 metre havalı tabanca P2 sınıfında Ayşegül Pehlivanlar, gümüş madalya kazandı. 41 yaşındaki milli sporcu Ayşegül Pehlivanlar, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda da bronz madalya kazanmıştı. Türkiye'nin madalya sayısı 12'ye yükseldi. Türkiye'nin oyunlar tarihindeki madalya sayısı da 35'e çıktı.

Spor 31-08-21 09:03

ABD'li sporcu Kathleen Ledecky art arda 3. kez olimpiyat şampiyonu

ABD'li Kathleen Ledecky Londra 2012 ve Rio 2016'da altın madalya kazanmasının ardından Tokyo 2020'de de altın madalya kazanarak 3 kez art arda olimpiyat şampiyonu oldu.

Spor 31-07-21 08:29

Olimpiyat şampiyonu cimnastikçi Oleg Verniaiev'e dopingden dört yıl ceza

2016 Rio Olimpiyatları'nda iki madalyası bulunan Ukraynalı cimnastikçi Oleg Verniaiev, doping yaptığı gerekçesiyle spordan dört yıl men cezası aldı.

Spor 13-07-21 20:46

Arjantin’in 28 yıllık Kupa Amerika hasreti sona erdi

Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Arjantin 1-0 kazanarak Kupa Amerika'yı 28 yıl sonra kazandı.

Spor 11-07-21 07:10

Brezilya'nın en çok aranan çete liderlerinden Ecko, polis operasyonunda öldürüldü

Brezilya'nın en çok aranan çete liderlerinden ve Rio de Janeiro'nun en büyük paramiliter grubunu yönettiği düşünülen "Ecko" takma adıyla bilinen Wellington Da Silva Braga, polis operasyonunda etkisiz hale getirildi.

Haber 12-06-21 20:36

Göztepe dünya yıldızı Fabio Coentrao'nun peşinde

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu için transfer listesini geniş tutan Göztepe'nin dünyaca ünlü yıldız Fabio Coentrao ile ilgilendiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı takımın, Burekovic'i elden çıkarması durumunda Coentrao transferinde daha fazla adım atacağı dile getirildi. Rio Ave altyapısında yetişen Coentrao, ülkesinde Nacionel ve Benfica formalarını giydi. Coentrao 20011-2012 sezonunda ise dünyanın en en önemli kulüplerinden Real Madrid'e imza attı.

Spor 09-06-21 14:45

Amazon dizisi Dom başlar başlamaz gündem oldu

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Amazon dizisi Dom, 4 Haziran’da başladı. Dom dizisi, tüm hayatını uyuşturucuyla mücadeleye adamış polis memuru Victor ile ve Rio de Janeiro’nun azılı suçlularından biri olan oğlu arasındaki hikayeyi anlatıyor.

Magazin 06-06-21 14:42