Manchester United Cristiano Ronaldo Haberleri

Altay Bayındır'dan Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'a göndermeli sözler! ''Benim için yeterli değil...'' Serzenişte bulundu!

Geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İngiliz basınına konuşan milli kaleci süre alamadığı için kulübe serzenişte bulundu.

Spor 2024-09-17 17:17:12

Cristiano Ronaldo'dan eski hocası Erik Ten Hag'a sert eleştiriler! ''Manchester United Teknik Direktörü bunu söyleyemez...''

Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, eski takımının teknik direktörü Erik Ten Hag'ın yaptığı açıklamalar hakkında eleştirici şekilde konuştu.

Spor 2024-09-11 23:53:13

Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük takımını açıkladı! Hayranlarına bile ters köşe yapan Ronaldo, Real Madrid-Manchester United arasında net tercihte bulundu...

Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünya futbolu hakkında konuşan Ronaldo, tarihin gelmiş geçmiş en büyük takımını kendine göre açıkladı. Herkes Ronaldo'dan Manchester United cevabı beklerken, Portekizli yıldız ters köşe yaptı.

Spor 2024-09-10 20:54:08

Cristiano Ronaldo durmuyor, İskoçya karşısında da yaptı! Hem de bu kez 88'de sahneye çıktı, galibiyeti getirdi

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi Lig A 1 Grup maçında İskoçya'yı 2-1 mağlup eden Portekiz'e galibiyeti getiren gol 88. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-09-09 07:47:24

Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları, Cumhuriyet Başsavcılığına taşındı! ''Fenerbahçe, Bayern Münih ve Manchester United maçı... Tek maçtan 250 bin Euro zarar var...

Galatasaray'da karaborsa bilet skandalı iddiası, eski Galatasaraylı yönetici ve hukukçu Rezan Epözdemir tarafından hukuka taşındı. Epözdemir, iddiaları belgeleyerek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Spor 07-09-24 09:40

Cristiano Ronaldo'dan tam 900 gol! Portekizli yıldız yere yığılıp, hüngür hüngür ağladı... Yeni hedef 1000 gol!

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'a gol atarak tarihi bir başarıya imza attı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr forması giyen dünyaca ünlü futbolcu kariyerinde 900. gol sevincini yaşadı.

Spor 05-09-24 23:49

Jose Mourinho'nun isteği üzerine Fenerbahçe Antony için harekete geçti! Manchester United kararını verdi

Teknik Direktör Jose Mourinho doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de dikkatleri çeken bir gelişme yaşandı. Sarı - lacivertlilier, İngiliz devi Manchester United'ın dünyaca yıldız futbolcusunu kadroya katmak için girişimlere bulunmuştu. Ancak, Fenerbahçe'nin hedefindeki futbolcunun kulübünden kötü haber geldi. İşte transferin arka planında yaşanan detayları...

Spor 05-09-24 23:11

Ronaldo sevgilisi Georgina Rodriguez'in o haline dayanamadı! Tekne tatilinde keyif

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo şu sıralar sevgilisi Georgina Rodriguez ile beraber tatilde. Ronaldo'nun teknede sevgilisinin kalçasını ellediği haller kameraya yakalandı.

Magazin 02-09-24 14:32

İngiltere Premier Lig'de futbol tarihinin en ilginç ofsaytlarından biri yaşandı! Brighton, Manchester United'ı son dakikada devirdi!

Premier Lig'in 2. hafta açılış maçında Brighton ile Manchester United karşı karşıya geldi. Son dakikada attıkları golle maçı kazanan Brighton, Premier Lig'de 2. hafta itibariyle liderliğini sürdürdü. Ancak maç 1-1 ilerken futbol tarihinin en ilginç ofsaytlarından biri gerçekleşti.

Spor 24-08-24 17:21

Ronaldo'nun futbolu bıraktıktan sonraki yeni işi belli oldu! Bu alanda da rekor kırdı

Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, YouTube kanalı açarken bir milyon aboneye en hızlı ulaşan kanal olarak rekor kırdı. İşte detaylar...

Spor 22-08-24 15:30

İnanılır gibi değil! Ronaldo yine rekor kırdı, Jorge Jesus'un tepkisi gündem oldu!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, Süper Kupa yarı finalinde çıktığı Al Taawon mücadelesinde müthiş bir gol atarken sezona rekorla başladı. İşte detaylar...

Spor 14-08-24 22:24

Manchester United'ın Ferdi Kadıoğlu ısrarı devam ediyor! Bu kez de yıldız ismi takasta önerecekler...

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı kesin olmayan Ferdi Kadıoğlu için Manchester United yine devreye girdi. Mourinho'nun takımda kalmasını istediği ve yönetime rapor sunduğu Ferdi Kadıoğlu için Manchester United pes etmiyor.

Spor 16-07-24 10:23

Fenerbahçe'ye baş döndüren Ferdi Kadıoğlu teklifi! Mourinho 'gitmesin' dedi ama dünya devi aklını çelebilir...

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı kesin olmayan Ferdi Kadıoğlu için şimdi de Manchester United devreye girdi. Mourinho'nun takımda kalmasını istediği ve yönetime rapor sunduğu Ferdi Kadıoğlu için gelen teklif baş döndüren cinsten...

Spor 13-07-24 09:08

Ronaldo'nun neden futbolu bırakmadığı ortaya çıktı! ''Bu yüzden pes etmiyor''

39 yaşına gelen Cristiano Ronaldo, kariyerini bitirmeye hiç kararlı değil. Almanya'da oynanan EURO 2024'ü gol atamadan tamamlayan Ronaldo'nun futbolu neden bırakadığı ortaya çıktı.

Spor 08-07-24 16:47

Penaltı kaçıran Ronaldo, hüngür hüngür ağladı! Takım arkadaşları bile sakinleştiremedi...

Portekiz grup lideri olarak bir üst tura çıkmış ve Slovenya ile eşleşmişti. Çeyrek final yolunda uzatmalara giden maçın 105. dakikasında penaltı için topun başına geçen Cristiano Ronaldo, Jan Oblak'ı geçemedi. Penaltı sonrası gözyaşlarını tutamayan Ronaldo'nun o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 02-07-24 00:50

3-0'lık Türkiye galibiyeti sonrası Cristiano Ronaldo'dan paylaşım!

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Türkiye maçının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 22-06-24 23:01

Türkiye-Portekiz maçında davetsiz misafir! Koşarak Ronaldo'nun yanına gitti

Türkiye-Portekiz karşılaşmasında küçük bir taraftar, Portekiz’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için maç oynanırken sahaya girdi.

Spor 22-06-24 20:50

Türkiye - Portekiz maçında ilginç an! Bir anda sahaya atladı

Türkiye - Portekiz karşılaşmasında küçük bir taraftar, Portekiz’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için maç oynanırken sahaya girdi. Ronaldo çocuğun isteğini kırmadı ve onunla fotoğraf çekildi.

Spor 22-06-24 20:49

Arda Güler, Ronaldo'ya karşı! Portekiz maçı öncesi İspanya'da manşetleri süsledi: Meydan okuyor

Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Portekiz maçına kilitlenmişken, gözler bir yandan da Arda Güler'de olacak. Gürcistan'a karşı attığı müthiş golle tarihe geçen Arda, İspanyol basınında manşetleri süsledi. Portekiz maçı öncesi Ronaldo ile kıyaslaması yapılan Arda için "Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyor." ifadelerine yer verildi.

Spor 22-06-24 14:36

Altay Bayındır Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladı! Bonservis bedeli dudak uçuklatan cinsten...

Altay Bayındır'ın Manchester United macerası sona eriyor. Büyük umutlarla transfer olduğu İngiltere'de istediği forma şansını bulamayan milli kalecinin Süper Lig deviyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Spor 12-06-24 10:42

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz performans! Her şeyi 10 dakika içinde yaptı

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) rakiplerinden Portekiz, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Joao Felix, 50 ve 60. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo'nun attığı goller sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 12-06-24 07:24

Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo'ya kapıları kapattı! ''Çok yaşlı''

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, taraftardan gelen Cristiano Ronaldo sorusuna ilginç bir cevap verdi. Taraftarların transferini istediği Ronaldo'ya yaşlı diyen Branco'nun o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-06-24 17:17

Arda Güler'e son teklif Manchester United tarafından 63 milyon euro!

Real Madrid, Manchester United'ın Arda Güler için yaptığı 63 milyon euro'luk teklifi reddetti. Tuttosport Gazetesi’nin düzenlediği Golden Boy ödülü sıralamasında ilk 20 içerisinde yer almayı başaran Arda Güler'in yükselişi her geçen gün devam ediyor.

Spor 08-06-24 08:39

Şampiyonlar Ligi finalinde olay! 28. saniyede taraftarlar sahaya atladı, Cristiano Ronaldo sevinci yaptı

Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde ilk düdük çalar çalmaz 2 taraftar sahaya atlarken, taraftarlardan biri Ronaldo sevinci yaptı. İşte detaylar...

Spor 01-06-24 22:51

Suudi Arabistan Kral Kupası'nın sahibi Al-Hilal oldu! Ronaldo hüngür hüngür ağladı: İşte o anlar!

Suudi Arabistan Kral Kupası Finali'nde Al-Hilal ile Al-Nassr karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sona eren mücadelede Al-Hilal Al-Nassr'ı 5-4 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maç sonu Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamayarak hüngür hüngür ağladı.

Spor 01-06-24 10:46

Suudi Arabistan Ligi'nde lig bitti, Al Nassr'lı Cristiano Ronaldo rekor kırdı!

Kariyerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da devam eden Cristiano Ronaldo, bu sezon 35 gol atarak lig rekorunu kırdı. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:36

Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz gol! 39 yaşında fizik kurallarını paramparça etti...

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Kral Kupası Yarı Final maçında akılalmaz bir gole imza attı. Takımının Al Khaleej'i 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atma başarısı gösteren Portekizli yıldızın attığı ilk gol büyük beğeni topladı.

Spor 01-05-24 23:18

Manchester United yönetiminin verdiği karar Altay Bayındır'ı şoke etti! Artık şansı kalmadı

Manchester United'da kaleci Andre Onana'nın performansı eleştirilirken yönetim yeni bir file bekçisi arayışı için harekete geçti. Hal böyle olunca Altay Bayındır'ın yeri de tehlikeye girdi. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 09:32

Cristiano Ronaldo’dan Ramazan Bayramı mesajı

Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında giyen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Spor 10-04-24 22:18

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Cristiano Ronaldo'nun olaylı gecesi! Rakibine dirsek attı, hakeme yumruk kaldırdı... Arabistan kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü

Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Al Hilal, Al Nassr'ı 2-1 mağlup etti ve üst üst galibiyet rekorunu 33'e taşıdı. Karşılaşmanın son bölümü oldukça sert bir atmosferde oynanırken, Cristiano Ronaldo rakibine attığı dirsek sonrası kırmızı kart görürken, karşılaşmanın hakemine de yumruk gösterdi. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 08:05

Tüm dünya bu maçı konuşuyor! Chelsea-Manchester United maçında galibiyet 90+10 ve 90+11'de atılan gollerle geldi

İngiltere Premier Lig'in 31. haftası sezonun maçına sahne oldu. İki ezeli rakip Chelsea ile Manchester United Stambford Bridge'de karşılaşırken mücadele 10 ve 11. uzatma dakikalarında atılan gollerle ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 07:50

Cristiano Ronaldo yıllara meydan okuyor! 72 saatte 6 gol atarak ağızları açık bıraktı

39 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 35 maçta 36 kez gol sevinci yaşarken, 12 asist katkısı sağlayarak, yıllara meydan okumaya devam ediyor.

Spor 03-04-24 17:07

Manchester United gitmesine izin verdi! Eriksen'den Galatasaray'a müjdeli haber

Galatasaray'ın listesinde bulunan isimlerden Christian Eriksen için Manchester United'dan karar çıktı. İşte detaylar...

Spor 31-03-24 17:38

Sacha Boey transferinde Galatasaray'ı iştahlandıracak hamle

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Galatasaray'ın devreye girdiği ifade edildi.

Spor 23-03-24 17:14

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey'un Almanya macerası kısa sürüyor! Süper Lig devi şimdiden kancayı attı bile...

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ifade edildi. Çıkan bu haber sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar Sacha Boey ile ilgili birçok yorumda bulundu.

Spor 14-03-24 07:41

Ronaldo şimdi yandı! Messi tezahüratları sonrası cinsel organını tutarak el hareketi çekti, Suudileri çok kızdırdı... Mahkemeye çıkabilir!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Al Shabab'a karşı oynadığı mücadelede tribünlerin Messi tezahüratlarına sinirlenirken müstehcen bir harekette bulunmuştu. Yıldız futbolcunun başı yaptığı bu hareket nedeniyle dertte. İşte detaylar...

Spor 28-02-24 19:09

Cristiano Ronaldo'nun olay hareketi sonrası Suudi Arabistan Federasyonu soruşturma başlatıyor

Son oynanan Al-Shabab karşılaşmasında Ronaldo, “Messi” tezahüratı yapan taraftarlara ilginç bir harekette bulunmuştu. Suudi Arabistan'dan gelen habere göre Portekizli oyuncuya soruşturma açıldı.

Spor 26-02-24 18:36

Ronaldo, oğluyla birlikte fotoğraf paylaştı ve herkes aynı detaya odaklandı! ''Neden bunu yapıyorlar?''

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Cristiano Ronaldo çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaşan Portekizli yıldız oyuncunun bu paylaşımının ardından herkes aynı detaya takıldı...

Spor 22-02-24 19:20

INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe İngiltere devi Manchester United'ın yaklaşık %30'unu satın aldı!

İngiltere'nin köklü kulübü Manchester United, %27.7'lik hissesinin INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe'e 1 milyar 250 milyon pound’a satıldığını açıkladı. Çoğunluk hisseleri Glazer ailesinde kalsa da futbolun yönetimi Ratcliffe’e geçti.

Spor 21-02-24 15:13

Galatasaray Muslera'nın yerini şimdiden doldurdu! Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile el sıkışıldı

Kaleci arayışlarına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile anlaşan sarı-kırmızılılar, İngiliz devinin izin vermesi halinde önümüzdeki sezon milli kaleciyle sözleşme imzalayacak.

Spor 18-02-24 16:22

Cristiano Ronaldo yeni gol sevincinde ne mesajı vermek istedi?

AFC Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr, Al-Fayha'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Portekizli yıldız oyuncu attığı gol sonrası yeni sevinç gösterisini tüm dünyaya gösterdi.

Spor 15-02-24 11:56

Cristiano Ronaldo'dan skandal hareket! Suudi Arabistan bu olayla çalkalanıyor

Suudi Arabistan'da derbi mücadelesinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo, kaybettikleri maç sonrası rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftarlara geri fırlattı. O anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 09-02-24 09:45

Manchester'dan Altay Bayındır için sürpriz paylaşım! Altay Bayındır onuruna stadında Türk bayrağı dalgalandırdı

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, formasını giyen ilk Türk oyuncu Altay Bayındır onuruna stadyumunda Türk bayrağı dalgalandırdı.

Spor 01-02-24 07:37

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında en güzel gol Kerem Aktürkoğlu’ndan, ikinci güzel gol ise Tete'den!

Galatasaray’ın 25 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun, İstanbul’da oynadıkları Manchester United maçında attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında atılan en güzel gol seçildi. Tete’nin, Kopenhag karşısında kaydettiği gol de 2. sırada yer aldı. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 15:14

Altay Bayındır Manchester United formasıyla çıktığı ilk maçında 4. lig takımından 11 dakikada 2 gol yedi! Sosyal medya çalkalandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır yeni takımındaki ilk maçına FA Cup mücadelesinde oynanan Newport County karşısında çıktı. Bayındır ilk maçında talihsiz goller yerken, yediği goller sonrası futbol severlerden eleştiri aldı. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 21:44

Dört gözle bekleniyordu! Altay Bayındır Manchester United formasıyla ilk maçına çıkıyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır henüz forma şansı bulamazken, başarılı eldivenin yeni takımında çıkacağı ilk resmi mücadele belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 16:06

Manchester United futbolcusu Van de Beek, Eintracht Frankfurt'a kiralandı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor 02-01-24 08:06

Cristiano Ronaldo, annesine servet değerinde hediye aldı! Hediyeyi gören annesi gözyaşlarını tutamadı

Al Nassr'da harikalar yaratan Cristiano Ronaldo, annesine yılbaşı hediyesi olarak Porsche marka araba aldı. Aldığı hediye karşısında şaşkınlığa uğrayan Ronaldo'nun annesi gözyaşlarını tutamadı.

Spor 02-01-24 07:54

Cristiano Ronaldo tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor! 2023 yılına damgasını vurdu

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, 38 yaşında yeni bir rekor kırdı. Pro Lig'in 17. haftasında karşılaştıkları Al Ittihad'ı 5-2 mağlup eden Al Nassr'da 2 gol atan Cristiano Ronaldo, 53 golle 2023 yılının en golcü futbolcusu oldu.

Spor 27-12-23 10:14