Oto Koltuk Minderi Haberleri

CHP 12. katta Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel hazırlık! 18 yıl sonra bir ilk: Bayrak ve koltuk detayları dikkat çekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki ikinci büyük görüşme yarın! AK Parti Genel Merkezindeki tarihi ziyaretin ardından bu kez gözler CHP Genel Merkezine çevrildi. İlk görüşmede yer alan 'boş koltuk' tartışmalara neden olmuştu. CHP yarın için bununla ilgili bir adım attı. Genel Merkezin 12. katındaki hazırlıktan çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Haber 2024-06-10 15:50:54

Hizmet aynı fiyat farklı... Ticaret Bakanlığı devreye girecek: İkinci el araba alım satımı yapanlar dikkat!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, oto ekspertiz merkezlerinde belirli standartlar olması gerektiğini belirterek, "Baktığınız zaman aynı işlemlerin bir yerde bin liraya bir başka merkezde de 3 bin liraya yapıldığını görebiliyorsunuz. Kalite standartları ne denli önemliyse fiyat standardı da önemli." dedi.

Finans 2024-06-08 12:12:16

Zehra Güneş'in son hali görenleri kahrettirdi! Takım arkadaşlarını desteklemeye koltuk değnekleriyle geldi

Geçtiğimiz günlerde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 maçtır takımda yer alamayan Zehra Güneş, son oynanan ABD maçında koltuk değnekleriyle takım arkadaşlarını desteklemeye gelirken, görenler hayli üzüldü. İşte detaylar...

Spor 2024-06-04 20:43:39

Sermaye Piyasası'nda koltuk değişimi! 'İlk kadın başkan' oldu

TSPB'nin yeni başkanı, 24. Olağan Genel Kurul toplantısında belli oldu. TSPB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztop, koltuğunu 'ilk kadın başkan' olarak anılan Pamir Karagöz'e devretti.

Finans 2024-05-29 09:14:21

Erdoğan'ın CHP'de nasıl ağırlanacağı ortaya çıktı! 'Boş koltuk' çok tartışılmıştı, Özgür Özel'i ziyareti öncesi kulislerden sızdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyareti yakın siyasi tarihin en önemli gelişmelerinden biri olarak yorumlandı. Ziyarette fazladan boş bir koltuk bulunması tartışmalara konu olmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "telafi" için iadeiziyarette bulunacağı dile getirilmişti. Boş koltuk tartışmaları sonrası Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi beklenen ziyaretiyle ilgili çarpıcı bir detay kulislerden sızdı!

Haber 26-05-24 10:30

Hem doğal hem etkili leke çıkarıcı! Çıkmayan lekeniz kalmayacak

Çıkmayan lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazen bir kıyafette bazen de koltuk, halı gibi ev eşyalarında görülen bu lekeler için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Özellikle yağ, kurumuş çamur, meyve, çay ve kahve gibi lekeleri çıkartmak oldukça zor olabiliyor. Bunun için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hem doğal hem de etkili leke çıkarıcı karışımı deneyebilirsiniz.

Kadin 21-05-24 10:15

Ekspertize götürülen otomobilde şoke eden görüntü! Airbagden çıkan şaşkına çevirdi

Son dönemde ikinci el otomotiv alım satımında çeşitli hileler yapan dolandırıcılar, araçlarda yolcular için hayati önem taşıyan airbaglere kadar uzandı. Konya’da ekspertize götürülen otomobilin kontrolleri sırasında airbaginden çıkan şey pes dedirtti. Oto ekspertiz uzmanı Şenol Uysal, ikinci el araç almak isteyenlere hayati uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 10:59

Oto elektrikçi Mehmet Usta geliştirdiği simülatörü 35 ülkeye satıyor

Gaziantep'te oto elektrikçilik yapan Mehmet Çoban, araçların beyinlerindeki sorunları belirlemek için yaklaşık 30 yıllık çalışma sonucu kendi imkanlarıyla geliştirdiği simülatörü 35 ülkeye ihraç ediyor.

Yurthaber 13-05-24 11:29

'Dublör araba' tuzağı! Pazarda farklı, noterde farklı araç... Oto yıkamacının o cümlesi kuşkulandırdı, gerçek ortaya çıktı

İkinci el araba piyasasında pek çok hileye yıllardır tanık olunurken, bugüne kadar ise böylesi görülmedi. Hatay İskenderun'da bir galeriden araç satın alan müşteri, ekspertiz yaptırdığı araçla kendisine teslim edilen aracın aynı olmadığını satış işlemi gerçekleştikten sonra anladı. Oto yıkamacının tek bir cümlesiyle şüphelenen alıcı, farklı bir ekspertize gittiğinde duyduklarına inanamadı. Uzmanlar ise benzer olayın herkesin başına gelebileceğini belirtirken, araç alacakları uyardı.

Finans 09-05-24 08:10

Bursa'da gümrük kaçağı oto yedek parçaları operasyonunda 1 zanlı gözaltına alındı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir depoda yapılan aramalarda çok sayıda gümrük kaçağı oto yedek parçası ele geçirildi.

Yurthaber 08-05-24 15:31

İkinci el otomobil piyasası tepetaklak! Son 1 yılda yüzde 30 düştü! Yatırım aracı olmaktan çıktı

İstanbul’da ikinci el araç piyasasında araç bolluğu oluşurken, fiyatlar son bir yılda yaklaşık yüzde 30 oranında geriledi. İstanbul’da ikinci el araç piyasasında araç bolluğu oluşurken, fiyatlar son bir yılda yaklaşık yüzde 30 oranında geriledi. Oto galericiler, araç satışındaki durgunluğun arttığını belirtti.

Finans 03-05-24 16:45

Dikkat çeken ‘boş koltuk’ detayı! Özgür Özel söyledi, Erdoğan hemen telafi etti...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken görüşmeden yansıyan kareler de oldukça dikkat çekti. Ziyaret sonrası basına yansıyan fotoğraflarda yer alan ‘boş koltuk’ tartışması ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özel ile Erdoğan arasında da o koltukla ilgili görüşmede diyalog yaşandı. İşte detaylar…

Haber 03-05-24 07:53

Erdek merkezli dolandırıcılık şebekesinin inanılmaz yöntemi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde sahte internet sitesi kuran çete üyeleri, oto yedek parçası almak ve villa kiralamak isteyen vatandaşları 300 bin lira dolandırdı.

Yurthaber 02-05-24 15:14

Kapıkule'de gümrük kaçağı yaklaşık 19 kilo altın ve oto yedek parçaları ele geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda 18 kilo 725 gram gümrük kaçağı altın ve lüks araçlara uygun yedek parça ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 09:52

Kocaeli'de oto yıkamacıdaki cinayete ilişkin 3 sanık hakim karşısında

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki oto yıkamacıda bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 24-04-24 15:46

Yer: İzmir! 94 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, yakayı ele verdi: Yaşı şaşkına çevirdi

İzmir'de iki ilçede oto hırsızlıkları yapıldığı yönündeki ihbarlar sonrasında harekete geçen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında bulunan 18 yaşındaki U.H.Y.'nin 94 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Haber 18-04-24 18:06

Fuzul Pazarlama ve Marka İletişim Müdürü Burak Salman: Fuzul ev de aldırır oto da!

Bir finans şirketi olarak güven temelli iletişim stratejimizi, daha yalın ve herkes tarafından anlaşılabilir bir hâle getirmeyi amaçladık. Bu yılki ilk reklam filminde tasarruf finansman sisteminin özünü en iyi şekilde tanımladığımızı düşündüğümüz "Fuzul Ev de Aldırır Oto da" sloganını ön plana çıkardık.

Finans 16-04-24 12:13

Bayram öncesi herkes oraya akın etti! Yoğunluk oluştu... Yaptırmak için sıraya girdiler

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.

Haber 06-04-24 12:05

'Eğer o olmadan yola çıkılırsa...' 150 bin TL'ye mal olabilir! Bayram tatiline çıkacakları uzmanı uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun yola araçlarıyla çıkacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Hasan Balta, “Araçta motor suyu olmadan yola çıkılırsa 150 bin TL’lik masraf kapıda olur” dedi.

Haber 05-04-24 13:31

Devir teslim töreninde ilginç anlar! Eski başkan törene katılmadı, koltuk uçarak geldi

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ilçelerinden biri de Etimesgut oldu. CHP'nin aday gösterdiği Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı. MHP'li eski başkan devir teslim törenine katılmazken görevi belediye başkan vekili teslim etti. Beşikçioğlu'nun oturacağı koltuk havadan elden ele uzatılırken Beşikçioğlu, "Vatandaş koltuğu da getirdi" dedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Beşikçioğlu, "Herkes Vali filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istediklerini söyledi." dedi.

Haber 04-04-24 12:51

Yasak kalkınca vatandaşlar oto lastikçilerde yoğunluk oluşturdu

Zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Yurthaber 03-04-24 10:36

Geceleri artan kaşıntılarınız varsa bu hastalığa dikkat! Dünyada 300 milyon kişiyi etkisi altına alıyor

Dünyada 300 milyon kişinin uyuz hastalığına yakalandığını belirten Prof. Dr. Filiz Topaloğlu Demir “Soğuk ortamda uyuz parazitinin daha uzun süre hayatta kalabilmesi ve yazın terdeki antimikrobiyal peptidlere duyarlı olmaları sebebiyle sonbahar ve kış aylarında görülme sıklığı artar. Uyuz hastalığı kişiden kişiye 15-20 dakika arasında uzun temaslarda bulaşır. Şikâyetler genelde el parmak araları, el bileğinin iç kısmı, koltuk altları, bel, kalça, ayak ve ayak bileğinde daha şiddetlidir." dedi.

Haber 02-04-24 10:56

Oto servisinde çıkan yangında itfaiye erlerinin dumanla mücadelesi

Antalya’da otomobil servis ve bakımının yapıldığı işyerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yurthaber 01-04-24 14:00

CHP Meclis'te koltuk kaybetti! 4 aday için 15 gün süre verildi: Tercih yapmayan kaybetmiş sayılacak

Yerel seçimler TBMM'deki milletvekili sayısını da etkiledi. 26 vekil belediye başkanı olmak için yarıştı. İçlerinden sadece 4 CHP'li zafere ulaştı. Diğer partilerden bu başarıyı gösterebilen olmadı. Seçimi kazanan 4 CHP'li vekil 15 gün içinde tercihlerini yapmazsa yeni görevlerini reddetmiş olacak. 4 CHP'linin belediye başkanlığına başlamasıyla birlikte de CHP'nin 129 olan vekil sayısı 125'e düşecek.

Haber 01-04-24 11:20

Başakşehir’de iş yerine silahla ateş ederek 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı

Başakşehir’de oto tamir dükkanına silahlı saldırı gerçekleştirerek 3 kişinin yaralanmasına neden olan 1 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 27-03-24 14:02

Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Adana’da kentin birçok noktasından motosiklet çalan 4 kişi, oto hırsızlık polisleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 25-03-24 09:53

'Beni yeni bir kanepe almaktan kurtardı' Buzdolabı, mutfak dolabı ve tezgahtan sonra... Evini yenilemek isteyenler şimdi de koltuklarını boyuyor! O detaya dikkat

Evinde dekoratif anlamda değişikliğe gitmek isteyen, eski eşyalarından sıkılan ve yenilemek isteyen pek çok kişi, bu süreçte ciddi masraflarla karşılaşabiliyor. Bu nedenle de son yıllarda mutfak dolaplarından tezgahlara, ahşap mobilyalardan buzdolabına kadar pek çok eşyayı boyayarak yeni bir ürüne dönüştürme trendi ortaya çıktı. Ancak koltuk boyamayı ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Alıştığımız şekilde koltukların kılıfını yeniletmek yerine direkt boyayanlar var. Fakat uzmanlar uyarıyor.

Kadin 22-03-24 12:18

Sosyal medyada gördüğü ilana tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sadece 1 kez de değil, tam 3 kez dolandırıldı

İstanbul'da yaşayan Nurcan İbili (40), sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana samimi geldiği için inandım. Toplamda 33 bin lira olmak üzere 3 kere 11 bin lira para havalesi yaptım. Param gitti. Kendi mantık çerçevemde bu bana olabilecek bir şey gibi mantıklı geldi" dedi. İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.

Haber 19-03-24 10:59

Antalya'da oto yıkamada 17 yaşındaki gencin tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı yakalandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oto yıkama dükkanında 17 yaşındaki gencin tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-03-24 14:55

Araç konforunuzu ikiye katlayacak en iyi araç kol dayamalıkları

Yolculuk esnasında araç konforunuzu artırmak mı istiyorsunuz? Öyleyse bu içeriğimiz tam size göre! Ön iki koltuk arasına yerleştirilerek rahat araç kullanımına olanak sağlayan araç içi kol dayama ürünleri, saklama hazneleriyle de işlevselliği artırarak beklentilerinizi tam anlamıyla karşılar. Kolaylıkla monte edilerek aracın bir parçası hâline gelmeyi başaran en iyi araç kol dayama modellerini bir araya getirdik. İşte o ürünler!

Haber 14-03-24 17:08

30 bin lira getirisi ve eleman sıkıntısı olan oto eksperliğini öğrenciler yerinde inceledi

Eskişehir’de hizmet veren Experix Kurumsal Oto Ekspertiz’i ziyaret eden meslek lisesi öğrencileri, aylık 40 bin liraya kadar maaş getirisi olan fakat nitelikli eleman eksiği bulunan oto eksperliği mesleği hakkında hem teorik hem de pratik bilgi sahip oldu.

Yurthaber 12-03-24 10:26

Oto tamircide çıkan yangın 4 araca sıçradı

Bursa’da oto tamirhanesinde bulunan iş yerinde yangın çıktı.

Yurthaber 08-03-24 09:04

Bursa'da oto tamirhanesinde çıkan yangında 4 araç zarar gördü

Bursa'da sanayi sitesinde bulunan oto tamirhanesinde çıkan yangında 4 araç yandı.

Yurthaber 08-03-24 08:16

Eşine yardım olsun diye başladı... Almanya'dan bile talep yağıyor! Kendini işin ortasında buldu, usta oldu

Ordu’da yaşayan 3 çocuk annesi Saliha Öztürk, eşine yardım için gittiği atölyede mesleği öğrenmesi ile başladığı koltuk tamiri ve döşemeciliğini 26 yıldır sürdürüyor. Öztürk, Almanya’dan da sipariş alıyor. Öztürk, “Ben burada atölyede tamirat diye başladım ancak 26 yıldır epey aşama kat ettiğimi gördüm. Sosyal medya ve müşteri potansiyeli derken güzel yerlere geldik. Şu anda Almanya’ya mal gönderiyorum." dedi.

Kadin 07-03-24 10:23

18 aracın kimlik bilgilerini deprem hasarlı araçlarla değiştirip piyasa süreceklerdi: 5 gözaltı

Kocaeli ve İstanbul’da eş zamanlı düzenlenen ‘change oto’ operasyonundaKahramanmaraşlı merkezli depremlerde hasar gören araçların şasi ve motor bilgilerini, yurt dışından getirdikleri 15 milyon TL’ değerindeki 18 araçla değiştiren 5 şahıs gözaltına alındı.

Yurthaber 06-03-24 07:48

Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti

Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.

Yurthaber 29-02-24 14:07

10 saatlik uçuştaki koltuk yatırma tartışması sosyal medyaya taşındı! Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü: Ekstra para verin

Bir TikTok kullanıcısı uzun mesafeli bir uçuş sırada başına gelen bir olayı ayrıntılarıyla anlattıktan sonra sosyal medyada ilgi çekti. 10 saatlik uçuş sırasında koltuğu yatırmak istemesine arkasındaki yolcunun tepki vermediğini anlatan 'tfuchh' isimli TikTok kullanıcısı yaşadığı tartışmayı sosyal medyada anlatarak kullanıcıların fikirlerini sordu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-02-24 15:51

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-24 08:30

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na sert sözler! 'Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Akşener, "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela aklı şahsi siyasi hesaplarında, sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Mesela sırtında ihmallerin, hataların, veballerin, yükünü taşıyanlar da, elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının, bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez" dedi.

Haber 18-02-24 17:25

İkinci el araba satanlar dikkat! Düşüş durdu, yükseliş mi başlayacak? Galericiler stoklarını artırıyor: Merakla beklenen rapor yayınlandı!

Uzun bir süre yatırım aracı olarak değerlendirilen ikinci el otomobil piyasasındaki fiyat düşüşleri durma noktasına geldi. Merakla beklenen '2. El Oto Raporu' yayınlandı. Galericiler stoklarındaki araç sayılarını artırmaya başladı. Peki ikinci el araç piyasası tekrardan yükselişe geçecek mi?

Finans 15-02-24 17:11

İkinci el piyasası neredeyse durdu! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar cazip hale gelebilir

İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Alıcılar oto pazarlarına ilgil gösterse de satışlar durma noktasına geldi. Fiyatlarda düşüş yaşanacak mı? Uzman isim tarih vererek araç alacakları uyardı.

Finans 13-02-24 09:45

İkinci el piyasasında durgunluk: Bakan çok, alan yok

İkinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ederken Gaziantep’te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun aldatıcı olduğunu söyleyen alıcı ve satıcılar ise "Bakan çok ama alan az" dedi.

Finans 11-02-24 15:38

İkinci el araç alacaklara uzmanından önemli tavsiyeler! O belgeyle riskler ortadan kalkıyor

Dolandırıcıların hedefindeki ikinci el satışları için uzman isimler tavsiye vermeye devam ediyor. Oto ekspertiz Okan Aluftekin de güvenli alım satım için TSE belgesine dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Finans 09-02-24 12:15

Başını keserle ezerek katletmişti! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Kayseri'de, Hasibe Soykuk’u (51) başına keserle vurarak öldüren İsmail Kocatürk, cinayeti itiraf etti. Kocatürk ifadesinde, "Hasibe Soykuk'un ailesi ile 4 gün için gübre taşıma için anlaştım. 1 günlük ücretimi verdiler ama 3 günlük ücretim olan 1500 TL'yi vermediler. Evlerine gittim, oğlu B.B.S.'yi sordum. 'esrar içmek yerine paramı versin' dedim. Hasibe bana 'sen oğlumu takip edeceğine önce karını takip et' dedi. Tartıştık. İtişme oldu. Koltuk üzerinde keseri gördüm, alıp vurdum" dedi.

Haber 04-02-24 11:59

Otomobil yol kenarındaki polis oto maketine çarptı: 2 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında bulunan polis otosu maketine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 01-02-24 08:54

Samsun'da oto tamir dükkanında cansız bedeni bulunmuştu! Nurshat Muhammedova'nın erkek arkadaşı Kenan Pala'nın cezası belli oldu

Samsun'da bir oto tamir dükkanında Türkmenistan uyruklu üniversite öğrencisi Nurshat Muhammedova'nın tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulunmuştu. Genç kızın intihar ettiğini ifade eden Kenan Pala, hakkında mahkeme kararını verdi. Son duruşmada Pala 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 30-01-24 17:11

İlandaki en yüksek fiyata bakıp fiyat biçiyorlar! İkinci el arabada ‘benim aracım daha temiz’ zammı

İkinci el otomobil satışlarında fiyat dengesi oluşturmak zorlaştı. Son dönemde bireysel satıcılar ile oto galerilerdeki fiyat farklılıkları dikkat çekiyor. Bireysel satıcıların belirledikleri fiyatlar ile oto galeride belirlenen fiyatlar arasında yüzde 20’lik fark oluştu. Şahıstan alınacak ikinci el otomobiller oto galerilere göre daha pahalıya satın alınıyor.

Finans 30-01-24 15:01

Halı ve koltuk lekelerini tek seferde çıkarıyor! Daha önce hiç duymadığınız leke çıkarma yöntemi

Halı ve koltuk gibi ev eşyalarında oluşan çay lekeleri oldukça can sıkıcı olabiliyor. Hangi yöntemi denediysem çay lekesinden kurtulamadım diyorsanız bu şaşırtıcı ama etkili leke çıkarma yöntemini deneyebilirsiniz. Üstelik sadece tek malzeme yeterli oluyor. İşte daha önce hiç duymadığınız leke çıkarma yöntemi...

Kadin 30-01-24 08:43

Sultanbeyli’de sahte oto yedek parça operasyonu

Sultanbeyli’de ünlü araç markalarına ve yedek parça üretimi yapan firmalara ait ürünlerin sahtelerinin bulunduğu iki depoya operasyon düzenlendi.

Yurthaber 26-01-24 11:55