Tiyatro Biletleri Haberleri

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin biletleri karaborsaya düştü! 750 bin TL'ye satan bile var...

Süper Lig'de iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe ligin 37. hafta mücadelesinde Sarı-Kırmızılılar'ın ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi satışa çıkan biletler saniyeler içerisinde tükenirken karaborsaya düşen biletlerin fiyatlarını görenler inanamıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-05-17 08:23:59

Galatasaray taraftarlarından Fenerbahçe maçı için yoğun talep! Biletler karaborsaya düştü fiyatı görenler inanamıyor

Galatasaray'ın belki de şampiyonluğunu ilan edeceği maç olan Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar biletlere hücum ederken derbi maçının biletleri karaborsaya düştü. İşte detaylar...

Spor 2024-05-15 09:04:21

27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başladı

Festivalin açılış töreninde "Uçan Süpürge Onur Ödülü" sinema ve tiyatro oyuncusu Hatice Aslan'a takdim edildi.

Yurthaber 2024-05-10 08:11:34

Derya Alabora'dan şaşırtan Uğur Yücel itirafı: Hâlâ evliyiz

Tiyatro ve sinema oyuncusu Derya Alabora, meslektaşı Uğur Yücel ile 30 yıl süren bir evlilik yaşamıştı. Bir programa konuk olan Alabora, Uğur Yücel ile hâlâ evli olduklarını itiraf etti.

Magazin 2024-05-02 00:16:41

Diğer Haber Etiketleri

ligi maçın oynanacak süper li Süper Lig galatasaray fenerbahçe son dakika bilet tribün karaborsa 10 bahçe maçı maçı verildi Derbi Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Oyuncu sinema oyuncusu söyledi Derya Alabora Cem Yılmaz ele sevgilisi Hasan Can Kaya hedef 23 nisan enerji Erdal Beşikçioğlu aile anneler farkındalık halk oyunları sahne Tiyatro Zonguldak ulaştırma ve altyapı bakanı otobüs bileti fiyat Fahiş fiyat gelenek gölge oyunu hüseyin demir Ramazan eğlence Kültür ve Turizm Bakanlığı Melis İşiten yaşında nikah Behzat Uygur Nejat Uygur karakteri Yunus Günçe Efe Deprem Manisa Alaşehir nursel tiyatro bileti al tiyatro biletleri tiyatro oyunu tiyatro sahnesi tiyatrolar iyet Nihat Kırmızı biletinial kültür sanat stand up komedi Diyarbakır yunan ada Vize İdo nasıl yazılır Sakarya Mete Horozoğlu Kayseri antalya festival tatil yarı yıl tatili otobüs sefer Ankara Tuğba Ekinci ünlü oyuncu Bülent Parlak thy Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Ayla Algan cenaze Mehmet Nuri Ersoy sosyal medya teşvikiye cami vefat amorti yılbaşı çekilişi Milli Piyango milli piyango bilet fiyatları milli piyango bilet sorgulama milli piyango bileti Aşık Veysel Iğdır Üniversitesi da, Samsunspor milli piyango online atan fenerbahçe galatasara spor to spor toto yapılan açıklama yayınlanacak bilet fiyatları yılbaşı bileti eyüpspor maçı tff Tuzlaspor Sakaryaspor Demet Akbağ turu Özge Özpirinçci taksim Burak Dakak Leyla Tanlar aydınlıkevler güzel günler yılbaşı bilet sorgulama

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 20:47

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara Gezici Tiyatro gösterileri düzenledi

Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı "gezici çocuk tiyatro" gösterileri düzenledi.

Yurthaber 19-04-24 10:39

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:22

Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri tiyatroyla sahneye renk katıyor

Zonguldak'ta tiyatro ve halk oyunları eğitimi alan otizmli bireyler ve aileleri, sosyal hayata aktif katılımlarının yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.

Yurthaber 16-04-24 11:13

Bakan Uraloğlu duyurdu: Tek tek incelendi! Fahiş bilete rekor ceza!

Ramazan Bayramı'nda otobüs biletleri tükenmiş, ek seferler düzenlenmişti. Bilet fiyatlarında da yüzde 30'a varan artış yaşanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan fahiş bilet fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.

Finans 14-04-24 11:07

Eskişehirli tiyatrocu 20 yıldır ramazan aylarında Karagöz oynatıyor

Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor.

Yurthaber 29-03-24 11:45

Gölge oyunu ve meddahlık geleneğini 25 yıldır yaşatıyor

Sakarya'da gölge oyunu ve meddahlık geleneğini 25 yıldır yaşatan geleneksel tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu, yazıp oynadığı Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor.

Yurthaber 28-03-24 11:23

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 27-03-24 10:17

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Tahsin Tonkuş sevenlerini üzdü! Son durağı huzurevi oldu

Birçok dizi ve filmlerde rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, şimdilerde ise huzurevinde yaşamını sürdürüyor.

Magazin 23-03-24 12:14

Son dönemde popüler oldu! Yeni meslek dalı oluştu, işte kazandıkları ücret...

Son dönemde yeni bir meslek daha doğdu. Resmi nikahını düğünden önce kıydırmış çiftler, 'Temsili Nikah Memurları' ile aileleri ve sevdikleri için düğünlerinde yeniden nikah kıyıyorlar. "Bunun hiçbir resmiyeti yoktur, tiyatral gösteridir" diyen tiyatro oyuncusu Yıldız Sert, ücretler için "Ankara için ortalama 1000-1250 TL civarıdır. İstanbul'da ise 2500, 3000 maksimum 4000 bin TL'yi buluyor" açıklamasını yaptı.

Finans 11-03-24 22:43

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 09-03-24 15:15

Yakın arkadaşını feci kazada kaybetmişti! Yunus Günçe, gözyaşlarına boğuldu: Haberi hazmedemiyorum

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran 41 yaşındaki tiyatro oyuncusu Efe Deprem motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Yunus Günce motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Efe Deprem için gözyaşlarına boğuldu. Günçe, "Hiç aklımdan çıkmıyorsun" dedi.

Magazin 08-03-24 14:23

Alaşehir turizmde dünya listesine girdi! Çekirdeksiz Sultaniye üzümünün başkenti olarak biliniyor... Esnaflar gelir elde edecek

Dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultaniye üzümünün başkenti olan Manisa’nın Alaşehir ilçesi turizm alanında da emin adımlarla ilerliyor. Hristiyanların hac yolundaki 7 kutsal kilisesinden birinin bulunduğu Alaşehir’de, ilçe belediyesinin destekleriyle Toptepe Mevkiinde bulunan Philadelphia Antik Kenti Tiyatro Kazısı ilçenin turizm alanında da hamle yapmasını sağladı.

Kadin 01-03-24 12:04

Tiyatro severler için mart ayı yine dolu dolu! Sahnelere renk katacak oyunları sizin için seçtik

Günlük yaşamın stresinden, karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sanat dolu bir deneyime bırakmaya ne dersiniz? Unutulmaz performanslar, duygusal anlar ve keyif dolu dakikalar yaşamak isterseniz bu ay gösterimde olan oyunlara bir göz atabilirsiniz. Tiyatro severler için özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlar sizleri bekliyor, işte detaylar!

Magazin 29-02-24 15:49

Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı'dan açıklama Tiyatro var... Burunlarından fitil fitil gelecek

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetin yankıları sürerken Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmızı açıklamasında "Türk futbolu adına talihsiz bir akşam" ifadelerini kullandı.

Spor 24-02-24 22:30

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 21-02-24 17:13

Sanatçılıktan mahalle muhtar adaylığına

Diyarbakır’da tiyatro, sinema ve ses sanatçılığı yapan 56 yaşındaki İbrahim Candan, doğup büyüdüğü mahallesinde mahalle muhtar adayı oldu.

Yurthaber 19-02-24 15:33

Yunan adalarına kapıda vize sonrası seferler başlıyor: İDO'nun bilet fiyatları belli oldu

Yunan adalarını ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyetinin uygulanacağının açıklanmasının ardından bilet fiyatları merak ediliyordu. İDO'nun Yunan Adaları'na yapacağı seferlerin biletleri belli oldu.

Finans 08-02-24 12:52

Tiyatro nasıl yazılır? Tiyatro mu tiyotro mu, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük bakımından en zengin diller arasında bulunmaktadır. Sözcük sayısının çok fazla olması bazı kelimelerin hem yazımında hem de söyleniş şeklinde hataların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bu noktada hatalı telaffuz edilen ve yanlış yazılan sözcüklerin gerek söyleniş biçimini gerekse yazım şeklini doğru olarak öğrenmek gerekir. Dilimizde yaygın olarak yanlış kullanılan sözcüklerden biri tiyatro kelimesidir. Peki, tiyatro nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 03-02-24 18:31

Sakarya’da Şubat ayı birbirinden keyifli etkinliklerle geçecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin söyleşi, panel, konferans, tiyatro gösterimi, sergi ve dinletilerle geçecek olan Şubat Ayı Kültür Takvimi açıklandı.

Yurthaber 01-02-24 12:07

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Soner’i Mete Horozoğlu'nu görenler Yıllar acımamış dedi! Ülkeden gidip...

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Soner’i olarak hafızalara kazınan Mete Horozoğlu Türkiye'yi terk etmişti. Türkiye'den giden bir diğer isim olan oyuncu Erdem Baş ile yurt dışında tiyatro kariyerine devam eden başarılı oyuncu son haliyle "Yıllar acımamış" dedirtti.

Magazin 30-01-24 07:22

Melikgazi’de Karne Şenliği başlıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; düzenleyecekleri Karne Şenliği çerçevesinde, çocuklara özel kukla, palyaço, Hacivat-Karagöz, tiyatro, maskot bando, canlı müzik, yarışmalar gibi birçok etkinlik yapılacağını söyledi.

Yurthaber 22-01-24 15:08

Antalya'da Uluslararası Sömestir Festivali ile Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği başladı

Antalya'da çocukların yarıyıl tatilinde sanatla buluşmaları amacıyla düzenlenen Uluslararası Sömestir Festivali ile Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği başladı.

Yurthaber 22-01-24 07:51

Yarı yıl tatilinde otobüs biletleri tükendi: 3 bin ek sefer düzenlenecek

Okullar yarı yıl tatiline girerken otobüs terminallerinde de hareketlilik arttı. Otobüs biletleri tükendi, 3 bin ek sefer düzenlenecek.

Finans 19-01-24 12:52

Gölbaşı Belediyesi’nden ücretsiz sinema ve tiyatro etkinlikleri

Gölbaşı Belediyesi ücretsiz sinema ve tiyatro etkinliklerini vatandaşlar ile buluşturuyor.

Yurthaber 15-01-24 13:50

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletlerinin fiyatı gündemdeydi... Fiyatı az bulan Tuğba Ekinci'den olay paylaşım: 'En az...'

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı gösterisiyle sahnelere dönüyor. Gösterinin biletleri yok satarken bilet fiyatları da gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'den konuyla ilgili bir paylaşım geldi. Gösterinin ücretini az bulan Ekinci, "En az 10 bin olmalıdır" dedi.

Magazin 15-01-24 11:00

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletleri ne kadar? Fiyatları gündemde... Zafer Algöz'den destek geldi

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı gösterisiyle sahnelere dönüyor. Gösterinin biletleri yok satarken bilet fiyatları da gündem oldu. Cem Yılmaz'ın yakın dostu Zafer Algöz ise fiyatlara dair eleştiriler sorulunca bakın ne dedi.

Magazin 14-01-24 11:46

Sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu... Bülent Parlak ve Elit Andaç Çam samimi görüntüler hakkında konuştu! Bakın ne dediler

'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından Elit Andaç Çam eşinden boşanmıştı. Samimi görüntüleriyle ilgili konuşan ikiliden Elit Andaç Çam, "Öyle bir süreçteydik o da sonuçlandı. Her şey güzel her şey yolunda" dedi.

Magazin 09-01-24 09:24

THY'den KKTC'ye avantajlı bilet kampanyası

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sundu.

Finans 08-01-24 14:58
thy

AKM'de görme ve işitme engelli bireyler için Erişilebilir Tiyatro dönemi başladı

Türk Telekom, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu işbirliğiyle görme ve işitme engelli bireylerin kültür ve sanat etkinliklerine katılımını artırmak amacıyla "Erişilebilir Tiyatro" projesini başlattı.

Yurthaber 08-01-24 14:10

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-24 17:18

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Yurthaber 05-01-24 07:44

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti rakamları açıklandı mı? 2024 amorti bilet kaç TL kazandırdı?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi tamamlandı. Yılbaşı çekilişi için bu yıl büyük ikramiye tam 400 milyon liraydı. Yılbaşı biletleri büyük oranda satıldı. Bilet alan vatandaşlar bir yandan büyük ikramiye hayali kurarken, diğer yandan da hangi rakamların amorti kazanacağını merak ediyordu. Amorti biletin ne olduğu ve ne kadar kazandırdığı ise en çok sorulan sorulardan bazıları. İşte amorti bilet ve amorti ikramiye ile ilgili tüm merak edilenler...

Finans 01-01-24 07:20

2024 YILBAŞI MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet kaç TL?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak edildi. Çekiliş 31 Aralık 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı olarak yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 Milyon TL. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 29-12-23 15:05

Iğdır'da üniversite öğrencileri, Aşık Veysel'i biyografik türkülü tiyatro ile andı

Iğdır'da üniversite öğrencileri, Aşık Veysel'i vefatının 50. yılında "Aşık Veysel Biyografik Türkülü Tiyatro Oyunu" etkinliğiyle andı.

Yurthaber 28-12-23 07:58

Transfer yasağı alan Samsun'dan ilginç hamle! Bilet fiyatları yarı yarıya düşürüldü

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı alan Samsunspor, maç bileti fiyatlarını yarıya indirme kararı aldı. Kulüp ayrıca öğrenci ve kadınlara biletleri ücretsiz yaparken, deplasman maçlarındaki ulaşım desteğini de arttıracak.

Spor 27-12-23 14:43

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek biletler...

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, arama motorlarında sorgulanıyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 100 TL'den başlıyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını deneyecekler. Biletler bayilerden ya da Milli Piyango Online web sitesinden çevrimiçi alınabilecek. İşte 2024 illi Piyango yılbaşı bilet fiyatları ve detaylar...

Finans 25-12-23 07:38

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI 2023! Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi heyecanı!

Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları, tarihi ve yayınlanacağı kanal sporseverler tarafından araştırılıyor. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmada biletler 1.100 TL'den başlıyor. Derbi biletleri yarın (23 Aralık 2023 Cumartesi) genel satışa açık olacak. Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları...

Spor 22-12-23 15:11

Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, nereden alınır? Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletleri ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletlerinin nasıl satın alınacağına dair detaylı bilgiler araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı kendi sahasında konuk edecek. Heyecanlı müsabaka için futbolseverler şimdiden derbi bileti araştırmalarına başladı. İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçı bilet satın alma işlemleri hakkında detaylı bilgiler...

Spor 21-12-23 07:28

YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024! Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı!

Milli Piyango bileti fiyatları yılbaşı yaklaşırken merak konusu oldu. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango biletleri satın almaya başladılar. 31 Aralık günü gerçekleşecek yeni yıl özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye tam tamına 400 milyon TL olarak açıklandı. Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet fiyatları belli oldu. Peki, Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı...

Finans 16-12-23 15:57

Tuzlaspor, fahiş bilet fiyat politikasına devam ediyor! Sakaryaspor maçı için ilginç rakamlar belirlendi

TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'un fahiş bilet politikası son hızıyla devam ediyor. En son Eyüpspor maçında binlerce liralık biletleri satışa çıkaran İstanbul ekibi, şimdi de Sakaryaspor maçı için ilginç bir fiyat belirledi.

Spor 15-12-23 21:23

Sandık Kokusu için söz verdiği projeyi yüzüstü bıraktığı iddia edilmişti! Özge Özpirinçci'den açıklama gecikmedi

Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. Özpirinçci'nin beğendiği bir karakteri tiyatro oyunu yapmak isteyerek ekibi kurduğu ancak son anda vazgeçtiği söylendi. Ünlü oyuncudan ise açıklama gecikmedi.

Magazin 15-12-23 14:04

Taksim'deki seyyar tezgahtan Milli Piyango yılbaşı biletlerini çaldı! Otelde biletleri incelerken yakalandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde yılbaşı öncesi seyyar Milli Piyango bileti satıcısının bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, 30 bin lira değerinde 220 adet yılbaşı biletini çaldı. Olay anı kameralara yansırken, hırsız Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından çaldığı biletleri incelerken yakaladı. Biletlerini teslim alan piyangocu İbrahim Ünlü, “Polis ekiplerine teşekkür ediyorum. Benim için çok uğraştılar. Hem şahsı yakaladılar hem bileti buldular” dedi.

Haber 10-12-23 16:49

Burak Dakak tiyatro oyununda kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Burak Dakak tiyatro sahnesinde kaza geçirdi. Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan Dakak, ayak serçe parmağının çıkması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yarım kalan Aydınlıkevler oyunu başka bir tarihte sahnelenecek.

Magazin 09-12-23 09:00