Yks Tercih Robotu Haberleri

Ömürlük termos arayanların ilk tercihi! Stanley'in indirimdeki termoslarını sizin için seçtik

Bir kez kullananın hayran kaldığı, kalitesiyle ve ömür boyu garantisiyle kullanıcılarından tam not almayı başaran Stanley termoslar indirime girdi. Sizin için indirimdeki bazı modellere bu içeriğimizde yer verdik. "Bir kez alayım, ömür boyu kullanayım!" diyorsanız, Stanley doğru tercih! İşte detaylar...

Haber 2024-05-22 12:08:13

Bakan Şimşek, 'Süpriz olmasın' diyerek duyurdu: Borsa ve enflasyon mesajı: 'Burası oyun alanı değil'

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, finansal okuryazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalışma başlattıklarını duyurdu. "Vatandaşlarımızın kaynaklarını hibe etmesini değil, sermaye piyasalarına yönlendirmesini tercih ederiz" dedi. Borsanın oyun alanı olmadığını dile getiren Bakan, ayrıca enflasyon için değerlendirmesinde, 'Sürpriz olmasın Mayıs'ta zirveye ulaşacak' ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-22 11:53:14

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kirli ayakkabısını fiyatı şaşırttı!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda yapılan bir etkinliğe katıldı. Kızı Su ile birlikte davete giden Altuğ'un, tercih ettiği ayakkabı sosyal medyada çok konuşuldu. Altuğ'un ayakkabıların fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 2024-05-22 10:33:12

Jennifer Lopez gala tarzıyla yine adından söz ettirdi! Kim der 54?

Ben Affleck ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan Jennifer Lopez gala için beyazı tercih etti. Lopez'in iddialı seçimi ve fit görünümü yine gündem oldu.

Magazin 2024-05-22 09:19:23

Seda Sayan'ın kankası Esra Özmen 2 ayda 11 kilo verdi! Mide balonu yönetimini tercih etti

Yıllar önce çıkardığı 'Tutuş' albümüyle tanınan, Seda Sayan'ın yakın dostu Esra Özmen zayıflamak için mide balonu yöntemine başvurdu. Şarkıcı bu sayede 2 ayda 11 kilo verdi.

Kulis 21-05-24 14:51

Sosyal medya fenomeni Francia James 'Bedava sarılma' tişörtüyle sokak sokak gezdi! Doğum günü kutlaması gündem yarattı

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Francia James doğum gününü ilginç bir tişört seçimiyle kutladı. Fenomen ismin iç çamaşır kullanmayı tercih etmedi tişörtünün üzerinde 'Free Hug (Bedava sarılma)" yazısı dikkatleri çekti.

Trend 21-05-24 11:42

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 20-05-24 16:58

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

Modelliği bırakıp şehri terk etmişti! Bella Hadid'in Cannes keyfi

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid modelliği bırakıp şehri terk etmişti. Hadid Cannes'da ortaya çıktı. Güzel model güneşin ve denizin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Magazin 20-05-24 09:27

İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi

Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.

Haber 17-05-24 16:18

GPT-4o: Yeni ChatGPT 'yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor, flörtleşebiliyor'

Teknoloji şirketi OpenAI, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin yeni versiyonu olan GPT-4o'yu tanıttı. Yeni nesil yapay zeka robotu yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor, kullanıcılarla sesli diyaloğa girebiliyor.

Yurthaber 16-05-24 09:44

Acun Ilıcalı Merve'nin yanıtına şaşırdı! Tüm yarışmacıları konseyden gönderdi: Meğerse burada katil benmişim

Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmacılarıyla konseyde düelloya çıkacak isimler söz verdi. Atakan, Aleyna ve Özgür'den sonra Merve'ye sıra geldi. Merve'nin tek cümlelik yanıtı ve tavrı Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Ilıcalı ise Merve ile konseyde baş başa kalmayı tercih etti.

Kulis 16-05-24 07:17

Yağışlar artınca üremesi de arttı: Mantar zehirlenmelerine dikkat! Tüketmeden önce bilmelisiniz

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, mantar zehirlenmelerine karşı uyarıda bulunarak doğal alanlarda yetişen mantarlar yerine bandrollü kültür mantarlarının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 14-05-24 14:47

8 yaşından beri dişini fırçalamadığını anlatarak şaşkına çevirdi! Hiç çürüğüm olmadı

62 yaşındaki bir adam diş sağlığının çok iyi olduğunu anlattığı bir sosyal medya paylaşımında tercih ettiği yolla adeta şaşkına çevirdi. 8 yaşından beri dişlerini fırçalamadığını söyleyen 62 yaşındaki adam, "Hiç çürüğüm yok" diyerek kendi yöntemini savundu.

Trend 14-05-24 07:44

Gülşen ceketini çıkarıp atınca... Yine sosyal medya onu konuştu

Yeni şarkısını çıkarmak için gün sayan Gülşen cesur sahne kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen, son konserinde gerek ceketiyle gerek çizmeleri gerekse içine tercih ettiği body'si gündem oldu. Şarkıcı sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 13-05-24 07:25

Emlak satışları düştü, kârı duyan onu tercih etti! Para oraya aktı!

Türkiye'de konut fiyatları tartışması devam ederken kredi musluklarının da kesilmesiyle emlak satışları düştü. Nakit parası olanlar mevduat faizlerini tercih etti, konut yatırım olarak tercih edilmemeye başladı. Artan emlak fiyatları, emlak satışlarını düşürdüğü için vatandaşlar kadar müteahhitleri de endişelendiriyor.

Finans 12-05-24 07:51

CHP'den belediyelere genelge! Dikkat çeken ifadeler: 'Kayırmacılıktan kaçının'

CHP'li belediyelerde son günlerde yapılan atama kararları gündem olmuştu. CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelere "Kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele” adı verilen bir genelge gönderdi. Lüks ve şatafattan kaçınılması konusunda bir dizi uyarıların yer aldığı genelgede, "Belediye araçlarını özel işlerinizde kullanmayın, ihalelerde şeffaf olun” ve “Belediye yöneticilerinin akrabalarını, liyakat koşullarını sağlasalar dahi tercih konusu yapmayın" ifadelerine yer verildi.

Haber 11-05-24 18:37
CHP

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 09-05-24 11:03

Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Yenilenmiş iPhone 13 özelliklerini sizin için inceledik

Yüksek kaliteli bir akıllı telefon almak istiyorsanız sizin için harika bir haberimiz var: Yenilenmiş iPhone 13! Yenilenmiş iPhone 13, harika özellikleri, uygun fiyatı ve çevresel duyarlılık açısından sunduğu avantajlarla dikkat çeken bir telefon modeli. Sıfır bir cihaza yüksek fiyatlar ödemek yerine, yenilenmiş iPhone 13'ü tercih ederek hem cebinizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz. Sizler için yenilenmiş iPhone 13 modelini donanımdan tasarıma kadar pek çok yönüyle ele aldık. İşte detaylar!

Haber 08-05-24 17:16

Model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafeti tartışma konusu oldu! Yorumlar peşi sıra geldi: Fazla uygunsuz

Avustralyalı model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Transparan detaylardan oluşan dekolteli elbisesiyle çekilen düğün pozlarını sosyal medyadan paylaşan Mathers'in kıyafeti beğenilmedi.

Trend 07-05-24 10:13

Podyumların en çok aranan isimlerinden... Bella Hadid modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid şaşırtan bir karar verdi. Hadid, modelliği bırakarak şehir hayatını da terk etti.

Magazin 06-05-24 08:40

metro durakları isimleri ve saatleri: M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı hangi duraklardan geçiyor?

Raylı ulaşım araçları günümüzde sıklıkla tercih edilen toplu taşıma arasında yer alır. Her gün milyonlarca vatandaş metro hatlarını kullanır. Bu nedenle metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılır. M9 metrosu İstanbul’da en fazla kullanılan hatlar arasında yer alır. Peki, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri nelerdir?

Haber 05-05-24 19:02

Kredi kartına asgari ödeme yapılırsa ne olur? Kredi kartının asgarisini ödersem ne kadar faiz gelir?

Her bir kredi kartı kullanıcısı için dönem borcu ödeneceği zaman iki ayrı seçenekten birini tercih etme şansı bulunur. Bunların ilki asgari ödeme yapmak iken bir diğeri ise hesaba minimum tutardan daha yüksek bir miktarda para yatırmaktır. Yine asgari ödeme yapıldığı zaman kredi kartı kullanıcılarının notunun veya sicilinin hangi yönde açıklandığına dair bilgi sunulması gerekir. Böylece kredi kartına uzun vadede yalnızca asgari ödeme yapmanın hangi sonuçları beraberinde getirdiği açıklanabilir.

Finans 05-05-24 16:24

100 bin lira maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Vasıfsız biri bile yapabilir'

Çobanlık mesleği son dönemde yüksek maaş rakamları ile gündemde. Hayvancılık yapanlar, gençlerin bu mesleği tercih etmemesi nedeniyle çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayetçi. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 12:59

460 bin kişinin yüzde 37’si bu hastalık yüzünden ölüyor! Uzmanlar uyardı: 'Kader değil tercih' Ölüm sayısı katlanarak artacak

Dünyada her yıl 18 milyon insanın kalp damar hastalığından hayatını kaybettiğini belirten Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akbulut, "Ülkemizde her yıl ölen 460 bin kişinin yüzde 37’si kalp damar hastalığından hayatını kaybediyor" dedi.

Haber 03-05-24 14:00

Sezon yaklaştı, fiyatlar belli oldu! Satın almak yerine bu yöntemi tercih ediyorlar: 7 bin 900 TL'den başlıyor... İşte satılık ve kiralık gelinlik fiyatları

Gaziantep’te düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte gelinliklere ilgi artarken son zamanlarda yoğun sipariş alınan gelinlikler de yeni sezonun fiyatları da belli oldu. Gelinlik kiralama fiyatlarının 7 bin 900 TL'den başlayıp 150 bin TL'ye kadar çıktığı, satılık gelinlik fiyatlarının ise 65 bin TL'den başladığı öğrenildi.

Kadin 02-05-24 11:57

Antalya’nın diş turizmindeki yükselişi

Türkiye'nin sağlık turizmindeki yükselişi, diş tedavisinde uluslararası bir tercih haline gelmesiyle son yıllarda sağlık turizmindeki ivmesini artırarak dünya çapında önemli bir oyuncu haline geldi. Özellikle diş turizmi ülkenin bu alandaki başarısını ortaya koyan önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. Sağlık turizmindeki bu yükseliş sadece mükemmel hizmetlerle değil, aynı zamanda tatil olanaklarıyla da destekleniyor.

Haber 30-04-24 17:02

Gelinin annesinin düğün kombini görenleri şaşkına çevirdi! Bir gören bir daha baktı... Sosyal medyadan yorumlar eksik olmadı

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında gerçekleşen bir düğün törenine ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bir gelin, bir damat ve gelin ile damadın anneleri yer aldı. Ancak karenin viral olmasının nedeni ise gelinin annesinin tercih ettiği kıyafet oldu.

Trend 30-04-24 13:56

Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun son hali sosyal medyada olay oldu! Gayet doğal kadın

Megastar Tarkan 2016 yılında Pınar Tevetoğlu ile hayatını birleştirmişti. Hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Pınar Tevetoğlu'nun son hali gündem oldu. Tevetoğlu'nun geçtiğimiz yıllarda tercih ettiği seçim kombini de çok konuşulmuştu.

Magazin 30-04-24 10:20

Uçak biletlerine zam! Tavan fiyat yeniden belirlendi, işte yeni tarife

Yurt içi yolculuklarında hava yolunu tercih edenler dikkat! İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' değişti. Tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı.

Finans 29-04-24 13:10

Polen alerjisine dikkat: Uzman isim 'En yoğun saatler' diyerek uyardı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aziz Uluışık, polen alerjisinin özellikle bahar aylarında havaların ısınmasıyla ortaya çıkan polenlerin tetiklediği mevsimsel bir alerji türü olduğunu belirterek, “Özellikle sabah erken ve öğlen saatlerinde dışarıya çıkmayalım. Spor ve yürüyüş faaliyetlerinde mümkünse kapalı alanları tercih edelim” dedi.

Kadin 29-04-24 11:23

Dolgun dudakların sırrı! Maybelline New York Lifter Gloss ve Revolution Shimmer Bomb Lip Gloss karşılaştırması

Makyaj rutininin vazgeçilmez bir parçası haline gelen lip glosslar sadece dudakları renklendiren özelliğiyle değil aynı zamanda bakım sağlamaları ve dudakları daha dolgun ve parlak göstermeleriyle de sıklıkla tercih ediliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki lip gloss ürününü; Maybelline New York Lifter Gloss ve Revolution Shimmer Bomb Dolgunlaştırıcı Glimmer Lip Gloss'u sizler için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 28-04-24 22:58

Provizyon nedir? Provizyon ve bekleyen provizyon ne demek?

Provizyon sözcüğünün kökeni Fransızca iken bu kavram ait olduğu dilde provision şeklinde yazılır. Hem bir işlemi hem de bir süreci temsil eden provizyon kavramı günlük yaşamda sıklıkla karşılaşılan terimlerdendir. Günümüzde kredi ve banka kartlarının kullanımı neredeyse her bir vatandaş tarafından tercih edilen seçeneklerdendir. Dolayısıyla provizyonda bekleyen işlemlerin neyi ifade ettiği ve hangi durumlarda onaylandığı gibi konularda bilgi verilmelidir.

Finans 27-04-24 19:08

Pişi tarifi: Pişi nasıl yapılır?

Bir Türk geleneği olduğu bilinen pişi, yüzlerce yıldır yapılan bir tariftir. Günümüze ve bugünün mutfaklarına da ulaşan pişi, hem kahvaltılarda hem de çay saatlerinde vazgeçilmez bir lezzet olarak tercih edilmektedir. İşte pratik ve lezzetli pişi tarifi...

Yemek 26-04-24 17:36

Sulu köfte tarifi: Sulu köfte nasıl yapılır?

Hem yapımı çok pratik olan hem de lezzetli ve doyurucu bir tarif arıyorsanız sulu köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz. En bilinen ve en çok tercih edilen Türk yemeklerinden biri olarak kabul edilen bu tarifi çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 13:55

Bulgur pilavı tarifi: Bulgur pilavı nasıl yapılır?

Tüm sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden bulgur pilavı, türlü türlü malzemeler kullanılarak yapılan bir pilav çeşididir. Kökeninin Orta Doğu’ya dayandığı bilinen bulgur, tok tutma özelliği ile sık tercih edilen bakliyat türlerindendir. Farklı bir bulgur pilavı tarifi için ise aşağıdaki malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanabilirsiniz.

Yemek 26-04-24 12:48

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 26-04-24 10:10

Karışık pizza tarifi: Karışık pizza nasıl yapılır?

Kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinde, çay saatlerinde veya akşam aniden gelen atıştırmalık ihtiyacında yardımınıza koşacak tarifler peşindeyseniz karışık pizza tarifimizi çok seveceksiniz. Dışarıdan yemek söylemek yerine kendi tariflerini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerin de mutlaka denemesi gereken bu tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 25-04-24 19:32

Tavuk ciğeri tarifi: Tavuk ciğeri nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıktığı bilinmesine rağmen dünya mutfaklarında da adı duyulan ve yapılan birçok tarif vardır. Bunlardan biri de adı daha çok Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep şehirleri ile birlikte anılan ciğer tarifidir. Daha hafif yemeyi tercih edenler bu tarifi tavuk ciğeriyle de yapabilirler. İşte hem hafif hem de lezzetli tavuk ciğeri tarifi...

Yemek 25-04-24 17:15

Gram altın mı kesme altın mı? ‘Milyonda bir’ diyerek uyardılar! Uzmanlardan dikkat çeken açıklama: ‘Önümüzdeki ay itibarıyla…’

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını talebi seçim öncesinde olağanüstü artmıştı. Kapalıçarşı hatta Darphane altın talebine yetişemeyince yatırımcı kesme altın almaya başlamıştı. Ancak uzmanlar kesme altının suistimale açık olduğunu, bunun yerine sertifikalı altınların tercih edilmesinin daha güvenli olacağını vurguluyor. Ayrıca gram altın fiyatı için tahmin de yapan uzmanlar, “2750 TL seviyelerini ise önümüzdeki haftalarda veya önümüzdeki ay itibarıyla görebiliriz” yorumunu yapıyorlar.

Finans 24-04-24 09:24

Microsoft Teams nedir, nasıl indirilir? Microsoft Teams'e nasıl giriş yapılır?

Özellikle iş hayatında iletişim kurabilmek için Microsoft Teams gibi uygulamalar tercih edilmektedir. Yalnızca şirketlerin değil; okulların da özellikle uzaktan eğitim için kullandığı Microsoft Teams, okul ve iş iletişimindeki toplantıları, notları ve eklentileri bir araya getiren bir platformdur. Peki, Microsoft Teams nasıl indirilir? Microsoft Teams'e nasıl giriş yapılır?

Haber 23-04-24 22:27

Serhat Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 23-04-24 10:11

Cilt bakımında doğallıktan yana olanlar buraya! Bu ürünler ile cilt sorunlarına elveda!

Cilt bakımında daha çok doğal ürünler tercih etmekten yanaysanız o zaman almanız gereken ürünler burada! Gelin cildinize iyi gelecek doğal ürünlere birlikte bakalım...

Kadin 21-04-24 23:29

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 21-04-24 11:30

Yer: Antalya! Ölümden döndüler, boğulmaktan robot kurtardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı uyarı verdiği iller arasında bulunan Antalya'da rüzgarın hızı 70 km'yi buldu. Fırtınaya aldırış etmeyip denize giren 19 yaşındaki genç ile onu kurtarmak için denize giren dalış eğitmenini, deniz polisinin 'insansız cankurtaran robotu' kurtardı.

Haber 20-04-24 18:08

Binlerce insan mahsur kaldı, yaşlılar ve çocuklar yerde uyumak zorunda... Emirates tarihinin en kötü sınavını verdi: Sonsuza kadar ders olacak

Kuraklığıyla ünlü Dubai selle sarsıldı ancak en büyük mağduriyeti havayolu ulaşımında Emirates'i tercih edenler yaşadı. Günlerdir havalimanında kalmak isteyen binlerce yolcuya hiçbir kolaylık sağlamayan şirkete tepkiler çığ oldu büyüdü. Yaşlılar ve çocuklar yerde yatmak zorunda kaldı, oteller açılmadı, yemek bulamadılar. İşte Emirates mağdurlarının isyanı...

Haber 20-04-24 11:41

Dünyadan tamamen izole! İlk kez görüntülendi: Çizginin ötesine bir adım geçildiğinde dış dünyayla iletişim bitiyor, ÖSYM dışarıya çöp bile çıkartmıyor

8-9 Haziran'daki YKS öncesi 100'ün üzerinde ÖSYM görevlisinin soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevki için 45 gün dış dünyadan izole yaşayacakları kapalı merkez, ilk kez görüntülendi. Sınava hazırlık sürecinde görevli personelin 45 günlük sınav kampı, kapalı merkeze giriş yaptıkları "kırmızı çizgi" ile başlarken çizginin ötesine bir adım geçildiğinde, sınav tamamlanana kadar dış dünyayla iletişim bitiyor. Merkezdeki çöp bile soru güvenliği için dışarı çıkarılmıyor.

Egitim 19-04-24 16:40

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-24 16:04

ChatGPT ile para kazanma: ChatGPT ile nasıl para kazanılır?

En kısa tanımıyla yapay zekâya dayalı olan bir sohbet robotu şeklinde ifade edilebilen ChatGPT, Open AI tarafından geliştirilmiştir. ChatGPT ona sorulan tüm soruları yanıtlayabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca ChatGPT ile para kazanabilmek de mümkün olur. Peki, ChatGPT ile nasıl para kazanılır?

Haber 17-04-24 00:53