Beşiktaş, Haberleri

Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Al Nassr'a resmi teklif yapıldı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Anderson Talisca'nın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. Al Nassr kulübü, Talisca'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken Beşiktaş devreye girdi.

Spor

Beşiktaş'ta iki ayrılık birden yaşandı!

Beşiktaş, orta saha oyuncuları Abdülmecid Dönmez'i Adana 01 Futbol Kulübü’ne; Kerem Atakan Kesgin'i ise Bandırmaspor’a kiralık olarak gönderdi.

Spor

Beşiktaş'tan Serik Belediye'ye transfer!

Beşiktaş, altyapısından yetişen genç futbolcular Ahmet Gülay'ı Balıkesirspor'a; Berkay Kençtemur'u ise Serik Belediyespor'a gönderdi.

Spor

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen duyurdu!

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’a veda etti. Fenerbahçe kulübü de Cenk Tosun transferini resmen açıkladı.

Spor

Beşiktaş,

Beşiktaş, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Beşiktaş, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Immobile, imzayı atar atmaz Icardi'yi hedef aldı! ''Önümüzdeki sezon...''

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Immobile basın toplantısında konuştu. İtalyan golcü, "Taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. Taraftara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onlar için elimden geleni yapacağım. Her maç sonunda formamın terli olduğunu görecekler." dedi.

Spor

Beşiktaş'a hava koşulları engeli! Dinamo Zagreb maçı iptal oldu

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Slovenya'da Dinamo Zagreb ile ilk hazırlık karşılaşmasına çıkacaktı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada maçın olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Spor

Beşiktaş, Immobile'nin maliyetini açıkladı!

Beşiktaş, Serie A ekibi Lazio’dan transfer ettiği İtalyan futbolcu Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Immobile her sezon için 6 milyon Euro garanti ücret alacak. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İtalyan yıldız, “Burada olduğum için çok mutluyum. Çok duygulandım. Sezona başlamak için hazırım” dedi.

Spor

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini KAP'a bildirdi!

Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, İtalyan yıldızın transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor

Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı! Immobile İstanbul'a geliyor...

Beşiktaş'ın çok istediği isimlerin başında gelen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaşıldı. Siyah-beyazlılar İtalyan futbolcuyla anlaşmasının ardından Lazio'yu da ikna etti ve transferi bitirdi.

Spor

Beşiktaş'tan Tyler Boyd açıklaması! FIFA'daki dosya kapandı!

Beşiktaş, 1.037.525,56 Euro karşılığında FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndaki Tyler Boyd dosyasının kapatıldığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş’ın Slovenya kamp kadrosu belli oldu

Beşiktaş, Slovenya kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda 5 isim yer almadı.

Spor

Beşiktaş transferde büyük oynuyor! Siyah-Beyazlılar Immobile ile büyük oranda anlaştı... İşte alacağı maaş

Transferlerine devam eden Beşiktaş, Paulista ve Rafa Silva'nın ardından bir ismi daha kadrosuna katmak üzere. Siyah beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu Immobile ile büyük oranda anlaşırken imzayı beklemeye koyuldu.

Spor

Beşiktaş, Immobile'yi İstanbul'a getiriyor! İtalyan golcüyle anlaşma sağlandı...

Beşiktaş, Lazio ile sözleşmesi bulunan Ciro Immobile konusunda anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan golcünün önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Spor

Beşiktaş gözünü kararttı! Rafa Silva transferinin ardından bir dünya yıldızı daha geliyor

Rafa Silva transferiyle kendinden söz ettiren Beşiktaş, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefliyor. Bu bağlamda çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız Di Maria'yı bitirmek üzere...

Spor

SON DAKİKA: Beşiktaş, yeni sezonda giyeceği iç saha formasını tanıttı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, iç sahada oynayacağı maçlarda giyeceği formasını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Beşiktaş Rafa Silva transferini KAP'a bildirdi! Anlaşma detayları belli oldu

Son dakika... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Benfica forması giyen yıldız isim Rafa Silva ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız Rafa Silva ile anlaşma sağladı!

Beşiktaş, Benfica'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Rafa Silva ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Bonservisi elinde bulunan oyuncu İstanbul'a geliyor.

Spor

Beşiktaş Paulista transferini resmen açıkladı! Oyuncunun maliyeti belli oldu

Atletico Madrid'den Gabriel Paulista'yı kadrosuna kattığını duyuran Beşiktaş, tecrübeli oyuncunun maliyetini duyurdu. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Beşiktaş yeni transferini resmen duyurdu

Son dakika haberi: Beşiktaş, Gabriel Paulista transferi için oyuncuyla görüşmelere başlandığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst imzayı attı!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst imzayı attı. Kulüp Başkanı Hasan Arat'ın katılımıyla düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş'ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst, İstanbul'a geldi!

Beşiktaş'ın 2+1 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladığı Giovanni van Bronckhorst, İstanbul'a geldi.

Spor

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine Giovanni van Bronckhorst'u getirdi!

Beşiktaş, 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı Giovanni van Bronckhorst'un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe'nin yapacağını açıkladı. Teknik direktörlük konusunda takımın kimin başına geçeceği büyük merak konusu olmuşken, siyah-beyazlı yönetim yaptığı bu hamleyle dedikodulara son noktayı koydu.

Spor

Salih Uçan ile anlaşma sağlandı! Beşiktaş yönetimiyle el sıkıştı

Beşiktaş, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

Spor

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a çok sert yanıt! ''Yalan söylüyorlar... bıraksınlar bu işleri!''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho için '7 milyon euro'ya anlaştık' diyormuş. Üstüne 5 daha vereyim, 12'ye anlaşsınlar. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa adaylıktan çekileceğini açıkladı.

Spor

Hataysporlu futbolcular, Beşiktaş maçı sonrası Kabataş'a yürüyüp taksi kullanarak evlerine geçtiler

Süper Lig’in 37’nci haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekibin golleri 27’nci dakikada Massanga ve 55’inci dakikada Dele-Bashiru’dan gelirken, Beşiktaş’ın mücadeledeki gollerini 50’nci dakikada Gedson ve 90+7’nci dakikada penaltıdan Aboubakar kaydetti. Hataysporlu futbolcular Beşiktaş maçının ardından Kabataş'a yürüyerek taksi ile evlere dağıldı.

Spor

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor umutlarını son haftaya taşıdı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile karşılaştı. Ligde kötü gidişini sürdüren siyah-beyazlılar evinde Hatayspor'a ile 2-2 berabere kaldı. Hatayspor bu beraberlikle birlikte ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Spor

Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ya sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti. Balotelli, İbrahim Akdağ, Çağdaş Atan ve Bülent Uygun da disipline gönderildi.

Spor

Beşiktaş ve Trabzonspor'a birbirinden dişli takımlar! UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupayı müzesine götürmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'tan Fenerbahçe maçının ardından suç duyurusu kararı!

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Al-Musrati için Beyaz TV'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Oyuncusuna sahip çıkan siyah-beyazlıların bu hamlesi taraftarlardan geçer not aldı.

Spor

Beşiktaş 9 sezon sonra kötü gidişi tekrarladı!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda oynadığı tüm derbileri kaybetti.

Spor

Beşiktaş, Kadıköy'de kırmızı görmeden duramıyor!

Beşiktaş, Süper Lig’de Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son 7 maçta 7 kırmızı kart gördü.

Spor

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine saatler kaldı! Dev maç öncesi dikkat çeken istatistik... İşte ilk 11'ler

Süper Lig'in 34. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıta gelecek. Dev maçın oynanmasına az bir süre kala teknik direktörler ilk 11'lerini netleştirdi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş taraftarı Kadıköy'e ulaştı!

Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek olan 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi.

Spor

Beşiktaş’ın en büyük kozu Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe maçında sahada olacak!

Beşiktaş’ta sakatlığı sebebiyle Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynanan MKE Ankaragücü müsabakalarını kaçıran Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe’ye karşı forma giyecek. 18 yaşındaki futbolcu, ligde attığı 10 golle takımının en golcü ismi konumunda bulunuyor.

Spor

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Ernest Muçi 3. golünü attı!

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcusu Ernest Muçi, siyah-beyazlı forma altında 3. golünü MKE Ankaragücü’ne attı.

Spor

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor

Beşiktaş haftalar sonra kazanmayı hatırladı! Fernando Santos'un ayrılığı siyah-beyazlılara yaradı...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Fernando Santos'un ayrılığı sonrası Serdar Topraktepe ile mücadeleye çıkan siyah-beyazlılar güzel bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Spor

Beşiktaş'tan olay yaratan açıklama! ''Elimizde çürümüş bir takım var''

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Biz yeniden yapılanıyoruz, elimizde çürümüş bir takım var, bu kolay değil' ifadelerini kullandı.

Spor

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırdığını açıkladı!

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını duyurdu. Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini Serdar Topraktepe'nin yapacağını açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy doğru yoldan şaşmıyor!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Samsunspor karşısında fileleri havalandırarak bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 10’a yükseltti.

Spor

Beşiktaş'ın durumu hiç iyi değil! Fernando Santos ile işler yolunda gitmiyor...

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Spor

Beşiktaş'ta Ante Rebic sezonu kapattı

Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Ante Rebic’in sakatlığından dolayı pazartesi günü ülkesinde ameliyat olacağını açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ta kazan kaynıyor, Fernando Santos topun ağzına geldi! Spor yazarları demediğini bırakmadı

Beşiktaş kötü gidişe bir türlü dur diyemezken son oynanan Başakşeihr maçında alınan 1-1'lik beraberlik bardağı taşırdı. Fernando Santos için ayrılık iddiaları ortaya atılırken spor yazarları da Portekizli hoca için sert ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos Başakşehir maçının ardından konuştu! Söyleyecek bir şey yok

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş son saniyelerde kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırırken teknik direktör Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'taki kötü gidiş hazırlık maçında da sürdü!

Beşiktaş, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Herkes Galatasaray diyordu, Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'tan AK Parti BB adayı Ahmet Metin Genç'e suç duyurusu

Beşiktaş, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor