Cagri Villa Lostuvali Haberleri

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy kararı verildi! Aston Villa 25 milyon Euro teklif yapmıştı...

Beşiktaş yönetimi Semih Kılıçsoy için harekete geçti. İngiliz kulübü Aston Villa'nın 25 milyon Euro önermesinin ardından ret cevabı veren siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy'un maaşına zam yapma kararı aldı.

Spor 2024-09-17 10:13:16

TV yayın akışı 17 Eylül 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Eylül 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 17 Eylül Salı Bahar, Taşıyıcı 3, Bir Gece Masalı, Düğün Dernek, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları "Young Boys-Aston Villa", Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 17 Eylül Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 2024-09-17 07:38:00

Belediyeye yazı gönderildi! Şahan Gökbakar'ın villası için yıkım kararı alındı

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın daha önce de birden çok kez gündem olan Marmaris'teki villası için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden karar çıktı. Yıkım kararı verilen villa için belediyeye yazı da gönderildi. Ünlü oyuncudan itiraz geldi. Davanın devam etmesi nedeniyle yıkım gerçekleştirilemedi.

Magazin 2024-09-07 12:18:21

Bakanlık'tan İmamoğlu'na 'kaçak villa' yanıtı! Ejder Batur sosyal medyadan paylaştı: Üzülmeyin! Gıptayla takip edin

Üsküdar Vaniköy'de bulunan kaçak villa gündemdeki yerini korurken, Bakanlık söz konusu yapının yıkımına başlamıştı. Konuyla ilgili "Sosyal medya bakanlığı... Hüzünle izliyorum arkadaşları" diyen İBB Başkanı İmamoğlu'na Bakanlık'tan yanıt geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ejder Batur yaptığı açıklamada "Hüzünle izlemeyin, üzülmeyin! Çalışmalarını gıptayla takip edin" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-09-05 15:25:12

Bu sabahki yıkım İmamoğlu'na da soruldu: Hüzünle izliyorum! Tam da bu talimatı veren bakana yakışır

İstanbul Boğazı'ndaki kaçak villa bu sabah yıkımına başlanmasıyla bir kez daha gündemde. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekipleri yıkıma devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. Bakanlık için "sosyal medya bakanlığı" ifadesini kullanan İmamoğlu, "'Bir oyuncak bulduk, üstünde ne yaparız' diye hareket etme anlayışı tam da bakanlığa ve bu talimatı veren bakana yakışıyor" diye konuştu.

Haber 04-09-24 14:51

SON DAKİKA | Vaniköy'deki kaçak villa için yıkım kararı! Tartışma yaratmıştı, Bakanlık harekete geçti...

Son dakika haberi: İstanbul Boğazı'ndaki kaçak villa için karar çıktı. Üsküdar Vaniköy’de İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde bulunan izinsiz villa için yıkım kararı alındı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan yıkım faaliyetinin ise sabah saatlerinde başladığı görüldü.

Haber 04-09-24 08:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'kaçak villa inşaatı' yanıtı! İmamoğlu ilk kez konuştu: Sokaktakilere sorun, yüzde 90'ı inanmaz

İstanbul Boğazı kıyısında durdurulan kaçak villa inşaatı siyasette yeni bir polemik oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstanbul'un en nadide çevre hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar" sözleriyle İBB'ye yüklenmişti. Erdoğan'a yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’ı buna inanmaz" dedi. Bu arada kaçak inşaatın eski ve yeni halini gözler önüne seren görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 27-08-24 15:10

Erdoğan'a 'gökdelenli' yanıt: Koca İstanbul'da kusur diye bula bula bunu buldu!

İstanbul Boğazı'ndaki nazır kaçak villa inşaatı siyaset sahnesinde de tartışma yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün İBB yönetimine yüklenip "İstanbul’un en nadide hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar" demişti. Erdoğan'a CHP lideri Özgür Özel'den yanıt geldi. Özel, Koca İstanbul’da bula bula kusur diye bunu bulup bize söylüyorsa gerçekten söyleyecek söz yok" deyip İstanbul'daki gökdelenleri işaret etti.

Haber 26-08-24 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis’te İBB’yi hedef aldı: ‘Para babalarına peşkeş çekiyorlar’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis’te katıldığı toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul Boğazı sırtlarındaki kaçak villa hakkında İBB yönetimini topa tuttu. Erdoğan açıklamasında “Yıllarca çevre üzerinden bize ders vermeye kalktılar şimdi İstanbul’un en nadide hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar” dedi. Erdoğan daha sonraki konuşmasında ise "Bu topraklardaki varlığımızı hala hazmedemeyenleri, hala ham hayaller peşinde koşanları bekleyen, büyük bir bozgundur" mesajını verdi.

Haber 25-08-24 14:03

Vaniköy'deki kaçak villa sonrası Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na çağrı: İşin içinde mi bilmem ama birileri görmezden gelmiş hemen görevden alırım!

Türkiye'deki haber gündeminin ilk sıralarında iki gündür Vaniköy'deki kaçak villa yapısı var. Bu villanın Rus bir oligark tarafından satın alındığı ve boğazın ortasına villa olarak kaçak şekilde yapılmaya çalışıldığı çok konuşuldu. İBB, gelen tepkiler sonrasında açıklama yaptı. Kaçak yapı durduruldu.

Haber 23-08-24 13:17

Türkiye'nin konuştuğu villada Adnan Oktar'ın izleri var! 'Gizli geçit' detayı: Tapusu Rus oligarktaymış

İstanbul Boğazı'ndaki görüntü üzerine Türkiye bir anda kaçak villa inşaatını konuşmaya başladı. Durdurulup mühürlenen inşaatla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Vaniköy'deki boğaz manzaralı o villalar, azılı suç örgütü lideri Adnan Oktar'a yönelik operasyonda Oktar'ın arkadaki gizli geçitten kaçtığı malikanenin ta kendisiydi! Oktar ise Rus oligarkın kiracısıydı.

Haber 23-08-24 10:00

İstanbul Boğazı'nda kaçak inşaat! 'Çivi bile çakılamaz' deniliyordu ama... Bakanlık soruşturma başlattı, inşaat durduruldu

'Çivi bile çakılamaz' denilen İstanbul Boğazı'nda yer alan bir inşaatın görüntüsü gündem yarattı. Üsküdar Vaniköy'deki kaçak villa inşaatı için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İBB’ye uyarı yazısı gönderildiğini açıkladı. İBB'den yapılan açıklamada ise kaçak inşaatın 16 Ağustos günü belediye ekipleri tarafından mühürlendiği bildirildi. Bakanlık ekipleri, inşaat alanında inceleme başlatırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Haber 22-08-24 13:19

Dizilerden aldığı para gündemdeydi! Burak Özçivit yatırımlarını gayrimenkule yaptı

Oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sık sık kazançlarıyla gündeme geliyor. Özçivit dizi, film ve etkinliklerden kazandıklarıyla gayrimenkul yatırımlarına hız verdi. Özçivit Bodrum’da her biri 60 milyon TL eden 4 adet lüks villa inşa ettirdi.

Magazin 19-08-24 08:42

Lucas Digne Galatasaray'a doğru! Taraflar anlaştı, Aston Villa ile transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray transferde gaza bastı, bir süredir görüşmelerin sürdüğü Lucas Digne ile anlaşmaya vardı. Norwich City'den Gabriel Sara'yı renklerine katan sarı-kırmızılılar, Digne transferi için Aston Villa'ya resmi teklifini iletti.

Spor 07-08-24 16:13

Orhan Gencebay da kiracısıyla mahkemelik oldu... Sarıyer'deki lüks villa için karar çıktı

Usta sanatçı Orhan Gencebay, oğlu Gökhan Gencebay'a hediye ettiği Sarıyer'deki lüks villa için mahkemelik oldu. Kiracı villadan çıkmak istemeyince Orhan Gencebay ve oğlu konuyu yargıya taşıdı. Lüks villa için karar verildi...

Magazin 03-08-24 09:25

Emirgan'daki villası icradan satışa çıkarılmıştı! Metin Şentürk'ün lüks villası için karar çıktı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan’a olan borcunu ödeyince Emirgan'daki lüks villası icradan satışa çıkarılmıştı. Teklif verme süresi 11 Temmuz'da son bulan villa için belirlenen muhammen bedel 62 milyon olarak belirlenmişti. O villa için karar çıktı.

Magazin 23-07-24 15:33

Aston Villa, Jaden Philogene’i kadrosuna kattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Hull City’den 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jaden Philogene’i renklerine bağladığını açıkladı.

Spor 19-07-24 12:20

Gelin düğün gününde cinayetten tutuklandı! Gelinliğiyle karakola götürüldü... Kelepçeyle poz verdiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Meksika'nın Villa Guerrero kentinde bir gelin düğünü sırasında polislerin baskın yapmasıyla tutuklandı. Gelinliğiyle polis arabasına bindirilen ve karakola götürülen gelin cinayetten tutuklanıp 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 17-07-24 08:45

Bu yaz hangi bölgede villa kiralaman gerektiğini söylüyoruz!

Planlama yaparken en kararsız kalınan konulardan biri de nerede villa kiralayacağımız konusunda oluyor. Endişeye gerek yok, senin için hazırladığımız testle hangi bölgede villa kiralamanın senin için en iyisi olacağını söylüyoruz! Hadi, teste geçelim!

Trend 05-07-24 18:01

Bize tatil planını anlat sana en uygun villa seçeneğini söyleyelim!

Tatilde senin tüm beklentini karşılayacak o villa tipi hangisi? Cevabını bilmiyorsan testi çöz, senin için en uygun villayı söyleyelim!

Trend 05-07-24 16:32

Tercihlerine göre bu yaz hangi villa tipini kiralamalısın?

Yazın tüm sıcaklığını üzerimizde hissettiğimiz bu günlerde hepimiz biraz olsun kafa dinlemek istiyoruz. Peki, tatil planlarınızda hangi villa tipinin sizin için en uygun olduğunu hiç düşündünüz mü?

Trend 02-07-24 14:23

Hayalinizdeki tatil için Ege'nin en güzel kiralık villa lokasyonları 

Ege'nin hayranlık uyandıran güzellikleri eşliğinde benzersiz bir villa tatili yapmanız mümkün. Fethiye'nin bakir sularından Göcek'in renkli sokaklarına kadar hayalinizdeki Ege lokasyonunu keşfetmeye hazır mısınız? Hemen Ege'nin eşsiz atmosferlerini inceleyin ve hayalinizdeki en iyi villa tatilini planlamaya başlayın!

Trend 29-06-24 23:52

'Vefa' gerçekten de bir semt adı... Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo, sosyal medya hesabından her şeyi sildi

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'dan ayrılık açıklaması gelmişti. Aston Villa ile kiralık sözleşmesi biten İtalyan oyuncu sosyal medya hesabından Galatasaray'a ait tüm gönderileri kaldırdı.

Spor 29-06-24 17:23

Nasıl bir villa kiralamalıyım? diyenlere 10 adımda villa kiralama rehberi

Villa kiralayarak yaz tatilini tam hayal ettiğiniz gibi geçirmeniz mümkün. Fakat mümkün olan en iyi deneyimi yaşamak için dikkat etmeniz gereken basit ipuçları da yok değil. İşte villa kiralama için herkesin mutlaka göz önünde bulundurması gereken öneriler.

Trend 28-06-24 18:36

Kafam rahat olsun diyenlere… Bu yaz tatilinde villa kiralamanız için 10 mantıklı neden 

Bu yaz tatilinde rahat rahat konforun tadını çıkarmak istiyorsanız, villa kiralamak sizin için harika bir seçenek olabilir. Özel alan ve mahremiyet sunan villalar, kendi modunuza göre tatil yapmanıza ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenize olanak tanır. Özel havuzlu, jakuzili, evcil hayvan dostu veya tinyhouse konseptli seçeneklerle tatilinizdeki bütün kontrolü ele geçirme şansınız olur. Kendinizi çok özel hissedeceğiniz benzersiz bir tatil için villaları keşfetmeyi unutmayın!

Trend 28-06-24 00:05

Maviyle yeşilin buluştuğu rüya gibi bir tatil için villa kiralamadan önce bilmeniz gerekenler

Son zamanlarda villa kiralayarak tatil yapmak çok meşhur. Kendinize özel bir alanınız olmasını seviyorsanız villa tatilini düşünebilirsiniz. Peki villa kiralamadan önce nelere dikkat etmeniz gerekiyor biliyor musunuz?

Trend 27-06-24 17:43

Galatasaray'da sezonun ilk ayrılığı kesinleşti gibi! İtalyan ekibine transfer oluyor

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'dan ayrılık açıklaması geldi. Aston Villa ile kiralık sözleşmesi biten İtalyan oyuncu, önümüzdeki sezon için çok büyük bir aksilik olmazsa Atalanta'da forma giyecek.

Spor 26-06-24 17:00

Galatasaray'ın yıldız oyuncusundan ayrılık açıklaması! ''İtalya'ya dönmek istiyorum''

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'dan ayrılık açıklaması geldi. Aston Villa ile kiralık sözleşmesi biten İtalyan oyuncu, İtalya'ya geri dönmek istediğini ifade etti.

Spor 25-06-24 10:29

Kazançları gündemdeydi! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit yazlık yaptırıyor... Lüks detaylar

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit yatırımlarını gayrimenkule yapıyor. 2 villa satın alan çift bir de Gümüşlük'te yazlık aldı. Yazlıklarında tadilat olan çiftin yeni villalarında da yok yok...

Magazin 23-06-24 07:25

5 ayda 2 villa almışlardı! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in milyonluk arabalarına bir bakan bir daha baktı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit kazançlarıyla sık sık gündeme geliyor. Çift son olarak çifti milyonluk yeni arabalarıyla gece gezmesine çıktı.

Magazin 11-06-24 07:16

2024 yılı kiralık villa seçenekleri

Daha önce otel veya pansiyonlarda tatil yapmış olabilirsiniz ancak villa tatili, farklı bir deneyim sunar. Son yıllarda giderek popülerleşen villa kiralama konforlu ve özgür bir tatil deneyimi sunar. Villacım olarak, tatil severlere en geniş seçeneklerle villa kiralama imkanı sunuyoruz.

Haber 17-05-24 13:15

Çapkanlar suç örgütüne operasyon! Yasa dışı bahis çarkı çöktü, 5 milyar lira ortaya çıktı

Yasadışı bahis paralarını aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 4 ildeki operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Şebekenin banka, kripto ve benzeri hesaplarında dönen paranın 5 milyar lirayı bulduğu ortaya çıktı. Operasyonda ayrıca 93 bin 200 lira, bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi. 6 daire, 1 villa, 1 arsa ve 10 lüks araç olmak üzere yaklaşık 180 milyon lira değerinde mal varlığına el konuldu.

Haber 14-05-24 16:59

Konferans Ligi'nde ilk finalist belli oldu! Fiorentina, Club Brugge'yi geçmeyi başardı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde Fiorentina, 3-2 kazandığı maçın rövanşında Club Brugge ile 1-1 berabere kalarak adını finale yazdırdı. Yarı finalin diğer ayağı yarın oynanacak Olympiakos - Aston Villa maçıyla sonlanacak.

Spor 08-05-24 22:37

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 06-05-24 07:42

Durumu bir türlü kesinlik kazanmayan Nicolo Zaniolo için Aston Villa kararını verdi! Yıldız isim Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, burada bekleneni bir türlü veremezken Aston Villa yönetiminin oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'a geri göndermeye karar verdiği öğrenildi.

Spor 04-05-24 22:29

Erdek merkezli dolandırıcılık şebekesinin inanılmaz yöntemi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde sahte internet sitesi kuran çete üyeleri, oto yedek parçası almak ve villa kiralamak isteyen vatandaşları 300 bin lira dolandırdı.

Yurthaber 02-05-24 15:14

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Aston Villa Unai Emery'nin sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı!

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, teknik direktör Unai Emery'nin sözleşmesini uzattı.

Spor 23-04-24 21:43

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

Lille-Aston Villa maçında dünya futbol tarihinde bir ilk yaşandı! İki kez sarı kart gördü oyundan atılmadı... Spikerleri bile şaşkına çeviren olay

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Lille ile Aston Villa karşı karşıya geldi. 90 dakikası 2-1 Lille'in üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada penaltı atışlarına gidilirken tur atlayan taraf Aston Villa oldu. Karşılaşmanın penaltı atışları sırasında daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 09:42

Canlı yayına damgasını vurdu! Murat Kurum'u duygulandıran röportaj: İzleyince gözleri doldu

İBB başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayına duygulandığı anlar damgasını vurdu. Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedelerle röportajı izleyen Kurum'un gözlerinin dolduğu görüldü. Rakibi Ekrem İmamoğlu'na 'villa' iddiaları üzerinden yüklenen Kurum ayrıca Yeniden Refah Partili seçmene de mesaj verdi.

Haber 26-03-24 09:16

Aston Villa Zaniolo'yu istemiyor! Galatasaray bu durum sonrası yıldız isim için kararını verdi

Galatasaray'ın Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo, son günlerde gündemden düşmüyor. Premier Lig ekibinin Zaniolo'nun opsiyonunu kullanmayı düşünmediği öğrenilirken Galatasaray da yıldız isim için kararını vermiş durumda. İşte detaylar...

Spor 24-03-24 17:10

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi belli oldu! Sarı-lacivertliler Olympiakos ile eşleşti

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yi eleyerek çeyrek finale çıkmasının ardından kura çekimi yapıldı. Seri başı olmadan yapılan eşleşmelerde temsilcimizin rakibi belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finali geçmesi durumunda Aston Villa - Lille karşılaşmasının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Spor 15-03-24 16:10

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir aşk yuvasını buldu! Balayı sonrası lüks villa tuttular

Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesi magazin gündeminde büyük ses getirdi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele gelmiş. Ev arayışında oldukları söylenen ünlü çift aşk yuvalarını buldu.

Magazin 08-03-24 11:19

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlenip İstanbul'da lüks otele geldi! Balayı değil ev arayışı

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle gündemdeydi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele geldi. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir lüks villa arayışında...

Magazin 06-03-24 11:27

Tatilinizi özel kılacak kiralık villa önerileri

Bir tatil planlaması yapacağınız zaman, nereye gitmek istediğinizi belirlemenizin ardından, konaklama konusuna odaklanmak gerekir. Yani nerede kalacağınızı belirlemiş olmalısınız. Günümüzde ise eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında villa tatili yer alıyor. Kiralık villa seçenekleri, diğer konaklama alternatifleriyle karşılaştırıldığında, daha rahat ve daha keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Finans 01-03-24 18:24

Murat Boz'un Levent'te satın aldığı villanın fiyatı dudak uçuklattı! O detay dikkat çekti

Özel hayatı ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Murat Boz bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. İddiaya göre Boz, Levent'te 50 milyon TL'ye bir villa satın aldı. Oyuncu villasının salonuna 'Kemal Sunal' köşesi yaptırdı.

Magazin 24-02-24 11:56

Kiraladıkları günlük ev savaş alanına döndü! 'Ödeme anlaşmazlığı' bir türlü çözülemedi...Çılgın partinin sonu hastanede bitti

Bir grup İngiliz turist Tayland'ın Phuket şehrinde bir villa kiralayarak eğlenmek istedi. Kadın ve trans bireylerden oluşan bir grup eskortu çağıran İngiliz turistler için gece kabusa döndü. İki grup arasında ödeme konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kavga başladı. Sokağa taşan kavgada bir turist karnından bıçaklanarak yaralandı. Komşuların ve seks işçilerinin ihbarda bulunmasıyla olay yerine çok sayıda polis de geldi.

Trend 23-02-24 09:50

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bakan Özhaseki'nin sözleri tepki çekti! 'Yıkıldığı iyi olmuş, bize mis gibi villa verdiniz diyorlar'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin canlı yayında kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti. Deprem bölgesindeki çalışmaları aktaran Özhaseki, depremzedelerin evlerinin yıkılmasından memnun olduklarını vurgulayarak "Allah razı olsun, bak evimiz yıkıldı (Eğer ölüler de yoksa) valla yıkıldığı iyi olmuş, bize mis gibi villa verdiniz diyorlar" dedi. Gündem olan sözlerin ardından Bakan Özhaseki'den bir açıklama daha geldi.

Haber 06-02-24 23:24