Cop Adam 3 Bolum Izle Haberleri

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin 2024-05-15 08:44:16

Son dakika | Yağma, kundaklama, cinayet girişimleri... 3 ilde büyük operasyon: Metin Singer'in çetesi çökertildi!

Son dakika haberi: 3 ilde büyük bir operasyon gerçekleşti. Mahzen-44 operasyonunda elebaşılığını Metin Singer'in yaptığı suç örgütü çökertildi. Çetenin yağmadan kundaklamaya, kasten adam öldürmeye teşebbüsten araç kurşunlamaya birçok suça karıştıkları belirlendi.

Haber 2024-05-14 08:21:10

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 2024-05-07 13:43:22

İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 2024-04-19 08:27:27

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Eşinden boşanma kararı alan adam, eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi! 110 gündür çocuğumu göremiyorum

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanma kararı alan Süleyman Geçer, 3 yaşındaki kızı kucağındayken boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi. Geçer, yaklaşık 110 gündür çocuğunu göremediğini belirterek, “Bununla ilgili hukuki olarak bütün argümanları kullanıyorum. Gerekli mercilere başvurdum." dedi.

Haber 19-03-24 18:41

Taksiciyi öldürüp dereye attı, ilk işi eşini aramak oldu! Kan donduran cinayette dikkat çeken taciz detayı

Trabzon'da Mustafa Kol (43), taksici Hüseyin Arslan'ı (50) tabancayla vurarak öldürdükten sonra cesedini dereye atıp, olay yerinden kaçtı. Kaçtığı taksinin lastiği patlayınca jandarmaya teslim olan Kol hakkında, ‘kasten adam öldürmek’ten müebbet, ‘yağma’ suçundan da 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklu sanık, iddianamedeki ifadesinde olayın ardından eşini arayıp cinayet işlediğini söylediğini belirtti. Kol'un ifadesindeki taciz detayı da dikkat çekti.

Haber 25-02-24 10:30

Yaşlı mendil satıcısını gören yabancı turist iki kağıt peçete istedi! Karşılığında 100 dolar verince sosyal medyada gündem oldu... Sarılarak teşekkür etti

İstanbul'da geçimini kolonya ve mendil satarak sağlayan yaşlı bir adam ve yabancı bir turist arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde yaşlı adamdan iki peçete istediğini dile getiren turist karşılığında ise 100 dolar (3 bin 107 TL) verdi. Kadının verdiği para karşısında şaşkına dönen yaşlı adam ise ona sarılarak teşekkür etti. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-02-24 08:17

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonunda böyle konuştu! Erkek gibi, adam gibi

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü Çaykur Rizespor mücadelesinden 3-1'lik galibiyetle ayrılırken teknik direktör İsmail Kartal mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 17-02-24 21:55

Uzun süre çalışıp işten çıkarıldığı şirkete gelip av tüfeğiyle terör estirdi!

Yunanistan'ın Atina şehrinde 70 yaşındaki bir adam eskiden uzun bir süre boyunca çalıştığı iş yerine av tüfeğiyle gelip rastgele ateş açtı. Saldırı sırasında 3 kişiyi öldüren şahıs ardından intihar etti.

Haber 12-02-24 17:10

100 bin dediler, 70 bine anlaştı! Hayalleri suya düşen adam böyle yardım istedi: Herkes benimle alay ediyor

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır’da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Mağdur yetkililerden yardım isteyerek, "Benim gururumla oynandı. Herkes benimle dalga geçiyor" dedi.

Finans 08-02-24 15:04

Otelde yangın paniği! Çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı

Fatih’te bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otel kısa sürede dumanlara teslim oldu. Otelde konaklayanlar büyük bir korku ve panik yaşadı. Otel sakinlerinden biri ise çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı. Ancak kurtulma girişimi başarısız olan adam, hemen altında bulunan klima motorunun üzerine oturarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla, paniğe kapılan adam bulunduğu yerden indirildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 10:59

Abdullah Çatlı'nın yeni görüntüsü mü ortaya çıktı? 10 saniyelik video sosyal medyada olay oldu! Kazadan 3 yıl önce, trafik kontrolünde... Görüntüdeki o mu?

Abdullah Çatlı'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler bir anda sosyal medyada gündem yarattı. 1993 yılındaki trafik çevirmesinde, polisin uzattığı alkolmetreye üfleyen adam dikkat çekti. 10 saniyelik görüntüdeki adamın Abdullah Çatlı olduğu iddia edildi. Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, bazı kullanıcılar görüntülerdeki adamın yüzünü eliyle gizlemeye çalışmasına işaret etti.

Trend 30-01-24 15:47

Camide Kur'an-ı öptükten sonra üzerine basan adam: Elimle ayağımı karıştırdım

Sivas'ta dün bir camide çekilen görüntüler büyük tepki çekmişti. Dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra yere koyup üzerine basan S. K.'ye verilen ceza belli oldu. S. K. de eliyle ayağını karıştırdığı için Kur'an'ın üzerine bastığını söyledi.

Haber 22-01-24 13:31

Sonunda bu da oldu! Üç sevgilisi aynı anda hamile kaldı...Hepsini yanına alarak böyle poz verdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa süre içinde kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde aynı anda üç sevgilisi bulunan adam babalık heyecanını paylaşmak için fotoğraf çekildiği anlar yer aldı. Ancak görüntüleri ilginç kılan durum ise adamın aynı anda sevgili olduğu 3 kadının yine aynı anda hamile olmasıydı.

Trend 18-01-24 08:10

ABD'nin Iowa eyaletinde liseye silahlı saldırı! 1 ölü 3 yaralı

ABD'nin Iowa eyaletinde bir okula düzenlenen silahı saldırıda, zanlı ölü ele geçirilirken, 3 kişinin yaralandığı açıklandı. Dallas İlçe Şerifi Adam Infante, saldırı ders saatinden önce gerçekleştiği için okulda az sayıda öğrenci ve öğretmen bulunduğu bilgisini paylaştı.

Haber 04-01-24 23:01

Penis büyütme ameliyatı umduğu gibi bitmedi, operasyon sonrası iddiası ağızları açık bıraktı! Hem kısaldı hem inceldi

Penis büyütme ameliyatı olmaya karar veren bankacı, operasyonun ardından doktorla davalık oldu. Kendisine "Minimum 3 santim uzama sağlarız" vaadinde bulunulduğunu öne süren adam, bir üroloji uzmanında karar kıldı. Ancak ameliyat sonrası, penisinin eskisinden de kısa olduğunu savunup mahkemenin yolunu tuttu. Doktorun savunması dilekçeyle kayıtlara geçti. İlginç davada yer alan dilekçedeki 'anatomi' detayı dikkat çekti.

Haber 31-12-23 15:27

İstanbul'da AVM'de korkunç olay! Metrelerce yükseklikten kendini bıraktı

İstanbul'da bir AVM'de dün korkunç bir olay yaşandı. AVM’nin 3'üncü katına çıkan Yılmaz Ç. metrelerce yükseklikten aşağıya kendini bıraktı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Ç.'nin borçlu olduğu, bu yüzden intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Haber 29-12-23 10:57

3 tekerlekli elektrikli motosiklet ile kaldırımdan inmeye çalışırken olanlar oldu! Yaşananlar kameraya böyle yansıdı

Burdur’da 3 tekerlekli elektrikli motosikletiyle kaldırımdan inmeye çalışan adam, motosiklet ile birlikte devrilip tepetaklak oldu. Yaşananlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Haber 24-12-23 11:56

SANDIK KOKUSU 3. BÖLÜM FULL HD İZLE: Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı!

Sandık Kokusu 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 3. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-12-23 19:43

Boşandığı eski karısından intikam almak isteyen cani baba üç çocuğunu küvette boğarak öldürdü... Ben onlara sahip olamıyorsam, sen de olamazsın

Amerika Birleşik Devletleri'nin İllinois bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Jason Karels isimli bir adam boşandığı eski eşinden intikam almak için korkunç bir plana imza attı. Yaşları 5, 3 ve 2 olmak üzere üç çocuğunu küvette boğduğunu itiraf eden Karels karısından intikam almak istediğini söyledi.

Trend 19-12-23 13:26

SELAHADDİN EYYUBİ 5. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 3. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 18-12-23 20:52

NE GEMİLER YAKTIM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:11

ALTIN KAFES 3. BÖLÜM İZLE! ATV Altın Kafes dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Altın Kafes yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. ATV'nin yeni sezon dizilerinden Altın Kafes her pazar akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncuları arasında Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 17-12-23 19:04

3 yıl önce ölümden dönmüş, haberlere konu olmuştu! Ormanda korkunç şekilde hayatını kaybetti... Alev topuna döndü

Sarıyer’de yaklaşık 3 yıl önce 12 metrelik kuyudan yaklaşık 52 saat sonra sağ çıkarılan Ali Kılıç, Belgrad Ormanları’nda iddiaya göre ateş başında sohbet ederken alev aldı. Bir anda alev topuna dönen adam hayatını kaybetti.

Haber 17-12-23 15:05

PENDİKSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Pendikspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Pendikspor Galatasaray maçı canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Pendikspor ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Pendikspor Galatasaray maçının sonucu merak ediliyor. Süper Lig puan sıralamasında Fenerbahçeyle zirveyi paylaşan sarı kırmızılılar, 3 puanı alarak liderlik koltuğunu garantilemek istiyordu. Peki, Pendikspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Spor 02-12-23 22:49

SELAHADDİN EYYUBİ 3. BÖLÜM İZLE! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm konusu

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 3. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 27-11-23 19:13

BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM İZLE! Bir Derdim Var saat kaçta, bugün var mı? Kanal D yayın akışı

Bir Derdim Var 3. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Fırat ve Birce Akalay'ın başrolde olduğu dizi bu akşam üçüncü bölümü ile ekrana gelecek. Her hafta perşembe akşamları yayınlanan dizi için Bir Derdim Var canlı izle ekranı da sorgulanıyor. Peki, Bir Derdim Var saat kaçta, bugün var mı? İşte BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM İZLE ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 23-11-23 18:45

Tecavüz iddiası ortalığı karıştırmıştı! 3 çocuk annesi kadın canlı yayına bağlandı, Müge Anlı resmen çıldırdı: Ahlaksız adam!

Müge Anlı, programında Sibel Karabulut olayını ele aldı. İstanbul'un Esenler ilçesinde 26 Ekim Perşembe günü kayıplara karışan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki kadının, Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Sibel Karabulut canlı yayına bağlanarak kaçırılmadığını, kendi isteğiyle gittiğini söyledi. Müge Anlı, Sibel Hanım'ı stüdyoya getirtmek isteyince Cüneyt Bey karşı çıktı. Cüneyt AK, Sibel Hanım'ın eşi olduğunu söyleyince, Müge Anlı "Ahlaksız adam!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 21-11-23 15:42

SAKLA BENİ SON BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Star TV yayın akışı

Sakla Beni bu akşam son bölüm tekrarı ile izleyiciyle buluşuyor. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. Sakla Beni dizisi ilk bölümündeki sahneler ile büyük tepki toplamıştı. Peki, Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 3.bölüm canlı izle ekranı!

Magazin 18-11-23 19:45

SAKLA BENİ 3. BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni hangi gün oynuyor, bugün var mı? Son bölüm özeti

Sakla Beni bu akşam üçüncü bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. Sakla Beni dizisi ilk bölümündeki sahneler ile büyük tepki toplamıştı. Peki, Star TV Sakla Beni hangi gün oynuyor, bugün var mı? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 3.bölüm canlı izle ekranı!

Magazin 16-11-23 19:31

ŞAHANE HAYATIM 3. BÖLÜM İZLE! Fox Tv Şahane Hayatım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölümde yaşanacaklar

Şahane Hayatım 3. bölüm izleme ekranı araştırılıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın yer aldığı dizi FOX TV'de yayın hayatına başladı. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. İlk bölümleriyle izleyicilerden tam puan alan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Şahane Hayatım son bölümünde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 15-11-23 19:59

Yaşlı adamı aracının içinde öldüresiye dövdüler: İzmir'de motokurye dehşeti! Müdahalelere aldırmayıp vurmaya devam ettiler

İzmir'de 3 motokurye yaşlı bir servis şoförünü aracının içinde öldüresiye dövdü. 63 yaşındaki adam ile önce motokuryelerden biri yol verme tartışması yaşadı, ardından diğerleri dahil oldu. Dehşete düşüren görüntülerde motokuryelerin sıra sıra aracın kapısını açıp adama saldırdığı anlar yer aldı. Bir başka kameraya ise motokuryelerin etrafının vatandaşlar tarafından çevrildiği görüntüler yansıdı.

Haber 10-11-23 15:18

3 yıl sonra evinden çıktı

Kartepe’de rahatsızlığı sebebiyle 3 yıldır evden çıkamadığı öğrenilen yaşlı adam ve eşi unutulmaz bir gün geçirdi.

Yurthaber 09-11-23 12:09

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Bayern Münih Galatasaray maçı kaç kaç? CANLI MAÇ ANLATIMI

Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın olarak yayınlanıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimiz Rams Park'ta oynanan ilk karşılaşmadan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri bu maça puan veya puanlar için çıkacak. Bayern Münih Galatasaray maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda, kaç kaç? İşte, ilk 11'ler...

Spor 09-11-23 00:13

YARGI 69. BÖLÜM CANLI İZLE! Bugün Yargı yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı yeni bölüm var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 69. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-10-23 18:41

Aşırı doz cinsel gücü arttırıcı ilaçla hastanelik oldu! Üç gün boyunca ereksiyon ve dayanılmaz acı yaşadı...Doktorlar bile şoke oldu

Kimliği gizli tutulan 46 yaşındaki Brezilya'da yaşayan bir adam, aşı dozda viagra aldıktan sonra hastanelik oldu. 3 gün boyunca ereksiyon yaşayan adam dayanılmaz acı hissettiği için hastaneye başvurdu.

Trend 18-10-23 09:14

GÜNCELLEME - Komoros bayraklı kargo gemisi Maltepe açıklarında karaya oturdu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Maltepe açıklarında karaya oturan Komoros bayraklı genel kargo gemisini kurtarmak için römorkör, kurtarma uzmanı, kılavuz kaptan, balık adam ekibi ve KEGM-3 botunun olay yerine ivedilikle yönlendirildiğini bildirdi.

Yurthaber 17-10-23 07:27

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! STAR TV Çöp Adam dizisi 30. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam final bölümünü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezon 30. bölümü ile final yapma kararı alan Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 30. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 19:54

Başakşehir'deki vahşet anları kamerada! 3 aylık yavru kediyi paspasla sürükleyip... Savunması pes dedirtti!

İstanbul Başakşehir'de bir kişi iş yerinin önündeki 3 aylık yavru kediyi paspasla 50 metre sürükleyerek çöpe attı. Vahşet anlarını çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla kaydederken, zavallı kedinin kalçasında kırık ve çatlaklar olduğu öğrenildi. Cani adam olay sonrası vatandaşların tepkisiyle karşılaşınca, "Dükkanın alarmı çalıyor, bu yüzden rahatsız oldum, ne yapacaktım, tabi ki çöpe atacaktım." diyerek kendini savundu.

Haber 11-10-23 18:29

HUDUTSUZ SEVDA 3. BÖLÜM FULL İZLE! Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Hudutsuz Sevda 3. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi, Fox Tv yayın akışı listesinde yer aldı. Heyecanla beklenen dizi bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman? İşte Hudutsuz Sevda 3. bölüm canlı izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 05-10-23 19:08

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 29. bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 29. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 04-10-23 20:22

ÜÇ KIZ KARDEŞ 56. BÖLÜM İZLE! KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ dizisi son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm konusu

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Krdeş'in 56. bölümü 3 Ekim 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu

Magazin 03-10-23 20:19

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 39. BÖLÜM İZLE! ATV BEN BU CİHANA SIĞMAZAM dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 39. bölümü 3 Ekim 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 03-10-23 20:00

AİLE 14. BÖLÜM İZLE! SHOW TV AİLE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Aile dizisi 14. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi bir süredir sezon arasındaydı. Dizi, 3 Ekim Salı akşamı ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 03-10-23 19:05

Asansörde mahsur kaldığı sürenin parasını maaşından kesti! Patronun hareketi sosyal medyada gündem yarattı

Reddit'te iş yerinde başına gelen bir olaydan söz ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir adam mesai başlangıcına dakikalar kala ofiste olduğunu ancak ofisin asansöründe mahsur kaldığını söyledi. Asansörde 3 saat boyunca yardım beklediğini dile getiren ismini açıklanmayan kişi, işe geç kaldığı için patronu tarafından cezalandırıldığını söyledi.

Trend 28-09-23 10:23

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜM İZLE! FOX TV Bambaşka Biri dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Bambaşka Biri dizisi 3. ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri son bölümde ne oldu?

Magazin 25-09-23 20:04

Muğla'da her satırı korkunç cinayet: Gelini öldürüp cesedini yaktı! 3 ay hazırlık yapmış... Plastik kelepçe, fişek, bıçak, kemik ilacı zehri ve ip alıp...

Muğla'da tüyler ürpertici bir vahşet yaşandı. Seydikemer ilçesinde 72 yaşındaki bir adamın gelinini öldürüp cesedini ateşe verdiği iddia edildi. Kayınpeder ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklandı. İfadesinde yaşlı adam, "Olaydan 3 ay önce plastik kelepçe, fişek, bıçak, kemik ilacı zehri ve ip aldım. Hazırlık yaptım. Gelinimi öldürmek için zamanını kolladım." dedi.

Haber 25-09-23 14:42

ANTALYASPOR SAMSUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Bitexen Antalyaspor ile Yılport Samsunspor ile Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Heyecanlı geçmesi beklenen karşılaşma Corendon Airlines Park'ta oynanıyor. Maçı canlı olarak takip etmek isteyen birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi, 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle 15. sırada yer alıyor. Peki, Antalyaspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 23-09-23 20:07