Devrim Ozkan Sevgilisi Haberleri

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin 2024-05-16 14:40:59

Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Sibil Çetinkaya Cannes tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya şimdilerde ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemde. Sevgilisi ile yayınladığı kareleriyle adından söz ettiren Sibil Çetinkaya şimdi de Cannes'a gitti. Cannes Film Festivali'nde boy gösteren Çetinkaya'nın ne elbisesi ne de takıları beğenilmedi. Ünlü isim sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-05-16 09:25:05

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray taraftarına dev müjde! Mertens ile anlaşma tamam

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Dries Mertens, takıma katıldığı günden bu yana gerek performansı gerekse karakteriyle taraftarların sevgilisi olurken 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu yeni sezonda da takımda kalmaya karar verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-15 12:23:35

Eski sevgilisine zorla video çektirdiği iddia edilmişti! Survivor Batuhan Karacakaya'nın şantaj davasında karar çıktı

Şimdilerde Survivor All Star 2024 yarışmasında boy gösteren genç oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'la yaşadığı dava ile gündeme gelmişti. Karacakaya Dominik'te mücadelesine devam ederken şantaj davasında karar çıktı.

Magazin 2024-05-14 17:04:25

Mauro Icardi'nin talipleri artıyor! Bu kez İtalyanlar kancayı taktı... 'Burada evi bile hazır'

Galatasaray'da gösterdiği performansın yanı sıra karakteriyle de taraftarın sevgilisi olan Arjantinli yıldı Mauro Icardi'nin talipleri artmaya devam ederken İtalya'dan çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:52

Sevgilisiyle 1 yıldır görüşemiyor! Hatice'den olay sözler! 'Yatakta başka bir kadınla görsem...'

Seçim kombinleri, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hatice, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk oldu. Özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Hatice sevgilisi Ali Kemal'e çok güvendiğini dile getirdi ve 'Yatakta başka bir kadınla görsem inanmam.' sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-05-24 15:09

12 yaşındaki kız çocuğu babası ve sevgilisinin işkencesine maruz kaldı! Aylarca bir mobilya parçasına zincirlediler... Aç bırakıp taciz ettiler

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu babası ve babasının sevgilisinin işkencelerine maruz kalarak hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Rendell Hoagland ve 45 yaşındaki sevgilisi Cindy Warren 12 yaşındaki Malinda Hoagland'a işkence yaptığı, aç bıraktığı ve taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Trend 14-05-24 13:12

Eski sevgilisini çocuğunun gözü önünde öldüren zanlıya ’ağırlaştırılmış müebbet’ istemi

Adana’da kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u (40) oğlunun yanında öldüren tutuklu sanık Burak Acar (41) hakkında ’ağırlaştırılmış müebbet’ istemiyle dava açılırken, tutuklu sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Yurthaber 13-05-24 16:08

Nihal Candan’ın eski sevgilisi Onur Apaydın, savcılığa her şeyi anlattı

Sosyal medya fenomeni Nihan Candan’ın çete lideri olduğu gerekçesiyle tutuklu bulunan eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın, avukatları aracılığıyla savcılığa sunduğu dilekçede çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yurthaber 13-05-24 14:50

Halle Berry'nin erkek arkadaşından olay paylaşım! Çıplak halini paylaşıp kutladı

Oscar ödüllü Halle Berry yıllara meydan okuyan fiziğiyle sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun fiziğini bu sefer sevgilisi paylaşınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 13-05-24 08:17

Eski sevgilisini bıçakla yaralamıştı, duruşmada mahkeme başkanına ‘Sizin üzerinize yemin ederim’ dedi! Mahkeme başkanının tepkisi bakın nasıl oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.

Haber 11-05-24 11:07

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisinin sergisi için verdiği pozlarla tepki çekmişti! Eski eşi Melis İşiten'den yorum gecikmedi

Şimdilerde Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Mete' karakteri ile adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu; geçtiğimiz ay, sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar sosyal medyada büyük tepki çekince özür dilemişti. Eski eşi Melis İşiten'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 10-05-24 10:32

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-24 10:29

Kıskançlık krizi geçiren adam masaj salonunu basıp tehditler savurdu! Savunması 'pes' dedirtti: 'Bu normal değil mi?'

Tayland'ın doğusundaki Trat bölgesinde bir adam masaj salonunda çalışan sevgilisini kıskandı. Bir müşterinin sevgilisinin yeni sevgilisi olduğunu zanneden adam masaj salonunu basarak ölüm tehditleri savurdu. Olayın sonrasında 47 yaşındaki Meow isimli kadın durumu polise bildirdi.

Trend 10-05-24 09:43

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

Yasmin Erbil'in son pozları sosyal medyayı salladı! Sevgilisi kayıtsız kalamadı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sevgilisi Yiğit Poyraz kayıtsız kalamayıp yorum yaptı.

Magazin 08-05-24 16:38

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Güçlü sesi ve sempatik halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi alan ünlü ismin düğün tarihi ortaya çıktı. Karsu kraliçeyi de düğününe çağırdı...

Magazin 08-05-24 15:54

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 08-05-24 12:12

Eski sevgili vahşeti! Balkondan eve girdi, kız arkadaşının yanında katletti

Niğde'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Emircan Ö. (28), kız arkadaşının evinde balkondan giren kadının eski sevgilisi G.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Emircan Ö.'nin sevgilisi D.A. da ifadesi için polis merkezine götürüldü. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 12:50

Babasına 4 yıllık ilişkisini açıklamaya çalıştı! Heyecandan şekilden şekle girdi... Babasının cevabı karşısında şoke oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Bir genç kız babasına sevgilisi olduğunu anlatmaya çalışırken oldukça heyecanlandı. Anne ve ağabeyinin meraklı gözlerinin gölgesinde babasına 4 yıllık ilişkisi olduğunu söyleyen genç kız hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Trend 07-05-24 11:07

Tarkan'ın eski aşkıydı! Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa...

Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor ve pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 07-05-24 09:28

İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın doludizgin aşkı bir anda bitti! O sözlerle duyurdu

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldıklarını doğruladı. İkilinin Instagram’da birbirilerini takipten çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-05-24 09:04

Furkan Andıç, Katarsis’te itiraf etti! Şiddet, aldatılma... Sevgilisi en yakın arkadaşıyla...

Son günlerde Cadı filmiyle gündemde olan Furkan Andıç, Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Gökhan Çınar'a özel hayatına dair dikkat çeken bir itirafta bulunan Andıç aldatıldığını söyledi.

Magazin 05-05-24 14:12

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Berdan Mardini'den evlilik açıklaması geldi

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması uzun süre gündem olmuştu. Genç sevgilisi ile el ele görüntülenmekten hiç çekinmeyen Mardini'den evlilik açıklaması geldi.

Magazin 04-05-24 12:50

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi! 'Bundan sonra...'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son pozlarıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi...

Magazin 03-05-24 10:54

Berrak Tüzünataç, Şevval Şahin’in eski sevgilisi ile görüldü! Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrolünü paylaştığı Terzi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Tüzünataç, Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi. Aşk iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-05-24 10:29

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini açıkladı.

Magazin 02-05-24 16:59

Galatasaray taraftarını üzen haber! Erden Timur yeni dönemde olmayacak...

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, yeni dönemde Dursun Özbek yönetiminde olmayacak! Spor kamuoyunda yer alan iddialara göre; Galatasaray taraftarının sevgilisi Erden Timur, eşinin sağlık sorunları nedeniyle yeni dönemde yönetimde yer almayacak. Timur'un ayrılık kararı Galatasaray taraftarında hayal kırıklığı yaratırken, sosyal medyada 'bırakma' kampanyası başlatıldı.

Spor 02-05-24 11:05

Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan dini nikah hamlesi

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yine gündeme geldi. Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu. Çift iddialara göre dini nikahı kıydı.

Magazin 02-05-24 08:22

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! İlk kez konuştu

Cesur sahne tarzları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Hadise'nin Devrim Özkan'la kısa bir süre önce ilişkisini bitiren ünlü futbolcu Lucas Torreira'yla aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 30-04-24 12:46

Öğretmen atamasında artık KPSS ve mülakat yeterli olmayacak... 550 saatlik Milli Eğitim Akademisi'nde başarı şartı!

Öğretmen adayları atama takvimi için bekleyişini sürdürürken, gözler bir sonraki Kabine toplantısına çevrilmişti. Atama bekleyen öğretmen adayları bir yandan da mülakat olup olmayacağını merak ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda 'devrim' niteliğinde düzenlemeler yapılacağını söyledi. Üzerinde çalıştıkları taslağın ayrıntılarını anlatan Bakan Tekin, fakülteyi bitirip KPSS’yi kazanmanın öğretmen olmak için artık yeterli olmayacağını belirtti.

Egitim 30-04-24 07:52

Samsun'da dehşet! Kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisini banyoda başından vurarak öldürdü

Samsun'da dehşet dolu bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Ertuğrul T., kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutu büyüyünce Ertuğrul T., çocuğunun annesi Gülcan Güneş'i banyoda tabancayla başından vurarak, öldürdü. Birlikteliklerinden olan küçük çocuğu da alıp kaçan Ertuğrul T., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Haber 30-04-24 01:01

Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarını kesip bıyık yaptı! Evden kaçtı, Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Müge Anlı'ya geçen hafta katılan aile 15 yaşındaki kayıp oğulları Kaan Çam'ı aramak için kollarını sıvadı. Kaan'ın Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde saçından yaptığı Müslüm bıyıkları ile dolaştığı ve sevgilisi sandığı ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı açıklandı.

Magazin 29-04-24 11:03

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi masaj yaparken 'dedeme' deyince olay oldu! Yasmin utanmıştır

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Son olarak masaj sırasında yayın açan çiftten Ceylan'ın sevgilisine 'dede' benzetmesi yapması sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-04-24 08:46

Devrim Erbil'in hayatı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...

Ömrünü renklere ve tuvallere adayan resmin şairi Devrim Erbil'in hayatı belgesel oldu. Erbil'in kendi iç dünyasını ve resme olan bakış açısını detaylarıyla anlattığı belgesel 29 Nisan’da Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Magazin 27-04-24 22:32

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, sevgilisi Zeyd Günay tarafından ihanete uğradı. Bir gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla gören Aycan Yanaç'ın sinirlenerek sevgilisine tokat attığı iddia edildi. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 27-04-24 13:54

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 26-04-24 17:24

Arkadaşının otomobiliyle motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı! Kendini bakın nasıl savundu

Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı Suriye uyruklu motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı. Polis tarafından yakalanan, ifadesinde, “Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım” diyen şüpheli, tutuklandı.

Haber 26-04-24 10:59

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

İhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi! Olay sözler

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Yazıcıoğlu, yaklaşık dört yıl aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış ardından eski sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi...

Magazin 26-04-24 10:08

Icardi'ye ateş püsküren Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan olay ifşa! Otel odasında...

Wanda Nara ve Icardi'nin klibindeki ateşli sahnelere sert çıkan Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu patladı. Eski sevgilisini ifşa eden Eroğlu “Gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış...” diyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 25-04-24 15:14

İlker Kaleli sevgilisi Sıla için evini tadilata soktu! Bakın ne kadar masraf çıktı

3 yıldır İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Birlikte yaşayan çiftten Kaleli evini sevgili için tadilata soktu. Yakışıklı oyuncu kesenin ağzını açtı.

Magazin 25-04-24 13:14

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-04-24 10:38

Zeynep Bastık konserinde Bülent Şakrak aşka geldi! O anlar dikkat çekti

Zeynep Bastık'ın konserinde Ceyda Düvenci ile bir süre önce boşanıp yeni aşka yelken açan Bülent Şakrak da vardı. Sevgilisi Esra Akpınar ile konserde dikkat çeken oyuncu o şarkıda aşka geldi.

Magazin 25-04-24 07:39

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

Haber 25-04-24 00:00

Türk futbolunda devrim gibi karar! Artık kulüpler karar verecek... Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 24-04-24 20:34

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 24-04-24 16:50