Dilek Namazi Haberleri

Hobilerini mesleğe dönüştürdüler! 'Siparişlere yetişemez hale geldik' Pandemiyi fırsata çevirdiler, talep yağıyor

Düzce'de Halk Eğitim Merkezi'nde öğrendikleri filografi sanatını Kovid-19 salgını döneminde evlerinde hobi amaçlı sürdüren ev hanımı Emine Sarıkaya ve Dilek Beyaz, devlet desteğiyle Kadın Emeği Merkezi'nde açtıkları atölyede talepleri yetiştirmeye çalışıyor. Siparişlere yetişemez hale geldiklerini söyleyen kadınlar, "3 yıl içerisinde Türkiye'deki illerin yüzde 60'lık kısmına ürünlerimizi yolladık" dedi.

Kadin 2024-07-22 11:44:33

Pink Martini konserinde İmamoğlu sahneye davet edildi! Şarkı söyledikleri anlar dikkat çekti

Önceki akşam İstanbul’da konser veren Pink Martini grubunun izleyicileri arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu vardı. İBB Başkanı İmamoğlu ve eşi, sahneye davet edilmesi teklifini geri çevirmedi. Sanatçılarla birlikte 'Aşkın Bahardı' şarkısına eşlik ederek eğlendiler.

Magazin 2024-07-22 10:52:44

Cosmopolitan Türkiye'ye geri dönüyor!

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıllık bir aranın ardından Ali Tufan Koç ve Dilek Oransal’ın yayıncılık şirketi The Voice Media Company ve Hearst Magazines International iş birliği ile Türkiye'ye geri dönüyor.

Magazin 2024-07-19 10:35:16

İzmir'deki patlamada kahreden ayrıntı! 'Ölüm peşini bırakmadı'

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir şırdancıda meydana gelen patlamada kahreden bir ayrıntı ortaya çıktı. Patlamada hayatını kaybeden Dilek Bağ'ın annesi Adalet Bağ, kızının önceden çalıştığı bir yerde meydana gelen patlamadan korkup ayrıldığını ifade ederek "Ölüm peşini bırakmadı" dedi.

Haber 2024-07-07 17:51:43

Dilek Duası oku dinle: Dileklerin kabul olması için okunacak dualar ve anlamları nelerdir?

Dileklerin kabul olunması için okunacak dua Müslümanlar tarafından sıklıkla araştırılır. Birçok Müslüman Dilek duası nedir, dileklerin kabul olunması için hangi dualar okunur sorusuna yanıt arar. Peki Dilek duası nedir, dileklerin kabul olması için okunacak dualar ve anlamları nelerdir? İşte Dilek duası okunuşu...

Haber 28-06-24 09:06

'Tıp literatüründe çok nadir görülen bir vaka' Karın ağrısı şikayetiyle gitmişti... Gözlerine inanamadılar

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi bölümüne; Balıkesir’den karnında ağrı ve şişlik şikayetleriyle yönlendirilen ve yapılan tetkikler sonucunda yaklaşık 10 kilo ve 38 santimetrelik dev tümör tespit edilen hasta, gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu. Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Tıp literatüründe nadir görülen bir vaka olduğunu vurguladı.

Haber 17-06-24 10:46

Kurban Bayramı mesajları: En güzel, kurumsal, dini, değişik, resimli Kurban Bayramı mesajları

Bayramı coşkuyla yaşayan kişiler, gönüllerindeki dilek ve duaları Kurban Bayramı mesajları sayesinde diğer kişilerle paylaşır. Uzakta olan sevdiklerini veya ailelerini Kurban Bayramı mesajlarıyla mutlu etmek isteyen kişiler için güzel bayram mesajları mevcuttur.

Haber 09-06-24 21:24

Hıdırellez dilek kağıdı kayalara takılınca onu almak için hamle yaptı! Bir anda dengesini kaybedince kayalara düştü...Kısmeti zorlamayın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadın Hıdırellez dilek kağıdını denize atmak istedi. Kağıdı kayalara takılan kadın onu almak isterken bir anda dengesini kaybederek yere düştü. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 09-05-24 07:45

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-24 15:07

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-04-24 16:26

Fenerbahçe şampiyon oldu, Dilek İmamoğlu'nun görüntüsü olay yarattı! Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç sevinirken...

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunda karşılaştığı Eczacıbaşı Dynavit'i yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmayı takip edenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da vardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hemen yanında maçı takip eden çift, mücadele boyunca büyük ilgi gördü. Maçın bitiş düdüğüyle Dilek İmamoğlu'nun verdiği reaksiyon ise sosyal medyada gündem yarattı.

Spor 22-04-24 07:06

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez sakin bir hayat yaşıyor! Sessiz sedasız boşanmıştı, işte son hali...

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle tanınan Pelin Sönmez gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sessiz sedasız boşanan Pelin Sönmez'in son hali beğeni topladı.

Magazin 26-02-24 08:21

Bandırma’da 600 yıllık kültürü yaşatıyorlar

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi, Tokat tahta baskı kursu usta öğreticisi Dilek İkizçeli tarafından 600 yıllık geleneği yaşatıyor.

Yurthaber 23-02-24 10:10

İBB Başkanı İmamoğlu çifti 'Erdoğan Sergisi'ni gezdi: Memleket için yapılan her iş kimsenin şahsi meselesi değil

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'yla birlikte; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde hayata geçirilen projelerin anlatıldığı 'Recep Tayyip Erdoğan Özel Sergisi'ni gezdi. İBB Başkanı "Memleket için yapılan her iş bizim işimiz. Kimsenin şahsi meselesi değil" diye konuştu.

Haber 17-02-24 16:34

Mutfakta bir yardımcıya ihtiyaç duyulan 10 an

Öyle anlar vardır ki keşke biri bana yardım etse diye dilek tutarsınız. İşte mutfaktayken yardıma ihtiyaç duyduğunuz o anlar!

Yemek 13-02-24 12:16

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali iddialı tarzıyla dikkat çekti

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinen Gülsim Ali sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Gülsim Ali'nin şık tarzına yorum yağdı.

Magazin 11-02-24 11:17

Emeklilerde kök maaş bilmecesi! SGK Uzmanı seçim öncesini işaret etti, tek tek anlattı: En düşük aylığı en az asgari ücret seviyesine getirecekler

Emekli maaşı ek zam kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ek zamların ödeneceği tarihi açıkladı. Emeklilerin kök maaş hesaplarında zam hesapları sürerken bir ek zam iddiası daha gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, seçim öncesini işaret etti ve en düşük emekli maaşının en az 17 bin 2 TL olan asgari ücret seviyesine getirileceğini söyledi.

Finans 04-02-24 07:34

Öğretim görevlisi dehşeti! Eşine, kızına, kayınvalidesine ateş açıp intihar etti: İzmir'de korkunç sabah

İzmir'de bu sabah saatlerinde öğretim görevlisi dehşeti yaşandı. Öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz (38), boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi ve meslektaşı Doç. Dr. Derya Uzelli'nin evinin önüne gitti. Eşi, 4 yaşındaki kızı Linda ve kayınvalidesi Dilek Uzelli (61) otomobilden indiğinde Yılmaz peş peşe tetiğe basıp adeta katliam yaptı. Kızıyla kayınvalidesini öldüren Yılmaz aynı silahla kendi canına da kıydı.

Haber 24-01-24 12:03

TV yayın akışı 24 Ocak 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

24 Ocak 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 24 Ocak Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Sevginin Gücü, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 24 Ocak Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 24-01-24 07:17

Elindeki anteni sallaya sallaya gelinini uyardı! Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümünde ilginç anların yaşandığı programda bu defa bir kayınvalidenin gelinini uyarma şekli gündem oldu. Elinde antenle canlı yayına çıkan Dilek Hanım'ı o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-24 15:05

Reytinglere yenik düştü! Show TV o dizinin fişini çekti

Yeni yıl itibariyle kanallardan final üstüne final kararları gelmeye başladı. Geçen hafta “Dilek Taşı” dizisinin 20 bölümde ekrana veda edeceği açıklanmıştı. Dün ise önce tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin ardından, Atv’nin “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin 4 bölümde biteceği duyuruldu. Şimdi de erken final kararı Show Tv'den geldi.

Magazin 17-01-24 09:03

TV yayın akışı 17 Ocak 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Ocak 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 17 Ocak Çarşamba akşamı Eyvah Eyvah 3, Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 17 Ocak Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 17-01-24 07:16

TBMM’ye dilekçe yağdı; ‘25 yıl evli kalan kadın emekli olsun, nöbetçi cami, nafaka…’ daha neler neler!

Vatandaşların parlamentoya ilettiği dilek ve şikayetleri inceleyen TBMM Dilekçe Komisyonu'na gelen dilekçelerdeki talepler dikkat çekti. Serpme kahvaltının yasaklanmasını isteyen de var, mahallesine nöbetçi cami talep eden de... İşte birbirinden ilginç istekler

Finans 04-01-24 11:22

CUMA NAMAZI SAATLERİ 29 ARALIK 2023: İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? Diyanet ile il il yılın son cuma vakitleri

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Yılın son cuma namazı için camiler dolup taşacak. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? İşte Diyanet ile il il yılın son cuma vakitleri...

Haber 29-12-23 11:36

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet ile cuma namazında okunacak dua ve sureler!

Cuma namazı kılınışı günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Cuma günü gusül abdesti almak sünnettir. Bu namaz abdest alındıktan sonra cemaat ile birlikte kılınır. Yalnızca erkeklere farzdır. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, 29 Aralık 2023 Diyanet'e göre adım adım yılın son cuma namazı kılınışı...

Haber 29-12-23 11:34

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

DİYANET CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Ankara, İzmir, İstanbul dahil il il 22 Aralık 2023 cuma saatleri

Cuma namazı kılınışı 22 Aralık 2023 Cuma gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Cuma günü gusül abdesti almak sünnettir. Bu namaz abdest alındıktan sonra cemaat ile birlikte kılınır. Yalnızca erkeklere farzdır. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, 22 Aralık 2023 Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 22-12-23 11:53

CUMA NAMAZI SAATLERİ 22 ARALIK 2023: Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma saatleri

Cuma namazı saatleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Diyanet cuma hutbesi konusu "Müminlerin ebedi yurdu, cennet" olarak açıkladı. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi arama motorlarında "Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, 81 il için 22 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 22-12-23 11:50

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Şahane Hayatım 20 Aralık reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 20 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 20 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 20 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 21-12-23 08:26

DİLEK TAŞI 15. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE: Dilek Taşı son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu ve 20 Aralık Kanal D yayın akışı!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 15. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 20-12-23 20:30

TV yayın akışı 20 Aralık 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Aralık 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 20 Aralık Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Hükümet Kadın 2, Gönül Dağı, Şahane Hayatım ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 20 Aralık Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 20-12-23 07:24

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı dizisine usta oyuncu! O isim kadroda

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran diziye usta bir oyuncu daha katıldı.

Magazin 19-12-23 13:16

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat, hangi dualar edilir? Diyanet Ankara, İzmir, İstanbul 15 Aralık 2023 cuma vakitleri!

Cuma namazı kılınışı, bugün (15 Aralık 2023) öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma hutbesi konusu da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek!' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 il için cuma vakitleri ve Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 15-12-23 11:52

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? Diyanet açıkladı! 15 Aralık 2023 İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma namazı saatleri...

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile namaz kılınması farz kılınmıştır. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Peki, 15 Aralık 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte 81 il için 15 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 15-12-23 11:50

REYTİNG SONUÇLARI 13 ARALIK 2023! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 13 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 13 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin yayımlanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 13 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte 13 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 14-12-23 15:31

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölümün özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 14. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 13-12-23 20:13

TV yayın akışı 13 Aralık 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Aralık 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 13 Aralık Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Hükümet Kadın, Dangal, Şahane Hayatım ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Aralık Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 13-12-23 07:24

DİYANET İLE ADIM ADIM CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? 8 Aralık 2023 cuma namazı saatleri

Cuma namazının nasıl kılındığını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Diyanet İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere 81 ilin cuma namazı saat bilgisini yayımladı. İşte Diyanet'in yayımladığı bilgilere göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 08-12-23 11:01

8 ARALIK 2023 CUMA NAMAZI SAATLERİ! Ankara, İzmir, İstanbul cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet cuma vakitleri ekranı

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Bugün vatandaşlar camileri dolduracak. Birçok kişi ellerini semaya açarak dua edecek. İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Mersin, Kayseri gibi tüm illere ilişkin yayımlanan bilgiler merak konusu oldu. Peki, 8 Aralık 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre il il 8 Aralık 2023 cuma namazı saatleri ve detaylar

Haber 08-12-23 11:01

REYTİNG SONUÇLARI 6 ARALIK 2023! Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 6 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Peki, 6 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, Benim Güzel Ailem MasterChef All Star ve Eltilerin Savaşı gibi yapımların ekrana geldiği 6 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 07-12-23 12:06

DİLEK TAŞI 13. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak, son bölümde neler oldu?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 13. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 06-12-23 20:43

TV yayın akışı 6 Aralık 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Aralık 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 6 Aralık Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Eltilerin Savaşı, Benim Güzel Ailem, Şahane Hayatım ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 6 Aralık Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 06-12-23 07:27

Dilek Taşı dizisinde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 05-12-23 17:33

Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci metrobüse bindi, sosyal medya yıkıldı! O pozuna yorum yağdı

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Salih Bademci metrobüse bindi. Şehir içi ulaşımda toplu taşıma kullanan ünlü isim o anını takipçileriyle paylaştı. Bademci'nin metrobüs pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-12-23 14:58

DİYANET CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? 1 Aralık 2023 il il cuma vakitleri

Cuma namazı kılınışı günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Cuma günü gusül abdesti almak sünnettir. Bu namaz abdest alındıktan sonra cemaat ile birlikte kılınır. Yalnızca erkeklere farzdır. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, 1 Aralık 2023 Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 01-12-23 12:08

DİYANET CUMA NAMAZI SAATLERİ 1 ARALIK 2023! Cuma namazı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir cuma vakitleri

Cuma namazı saatleri internette araştırılıyor. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'İnsan, özü itibariyle değerlidir' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 1 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 01-12-23 12:07

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dilek Taşı, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman, MasterChef 29 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 29 Kasım Çarşamba gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 29 Kasım reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri?İşte Dilek Taşı, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman, MasterChef gibi yapımların yayınlandığı 29 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 30-11-23 14:23