Ek Tercih Kilavuzu Haberleri

Paris Olimpiyatlarında oynayabilmek için parmağını kestirdi! Spor camiasını şoke eden olay

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris2024'te takımdaki yerini alabilmek için iki hafta önce antrenmanda kırılan parmağının iyileşme süresini beklemeden bir kısmının kesilmesini tercih etti. Dawson'ın yaptığı bu fedakarlık dünya gündemine oturdu.

Spor 2024-07-26 13:03:12

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 2024-07-26 09:18:39

Hediye olarak en çok tercih edilen çiçek çeşitleri

Çiçekler, yüzyıllardır insanlar arasında duyguları ifade etmenin en güzel, en zarif yollarından biri olmuştur. Doğum günlerinden yıldönümlerine, özel kutlamalardan "Sadece seni düşündüğüm için…" hediyelerine kadar, doğanın bize armağanı olan bu ürünler her zaman anlamlı ve zarif bir hediye seçeneği olmuştur.

Trend 2024-07-24 15:44:55

Ünlü modacı Emel Yıldırım Bodrum'daki fiyatlara isyan etti! Bir fincan kahve için...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı ama gitmekten de vazgeçemediği Bodrum'a ünlü modacı Emel Yıldırım'da gitti. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım'da fiyatlara isyan etti.

Magazin 2024-07-24 11:22:14

Kahve severlerin favorisi! Çok satan Julius Meinl Filtre Kahve'de %50 indirim

Gerçek bir kahve severin en büyük keyfi, lezzetli bir kahvenin damakta bıraktığı tadı keşfetmek. Siz de tadı damağınızda kalan eşsiz bir kahve lezzeti deneyimlemek isteyenlerdenseniz Julius Meinl President Blend Öğütülmüş Filtre Kahve'deki dev fırsatı kaçırmak istemezsiniz. %50 indirime ek çok al az öde kampanyası sizi bekliyor. İşte detaylar!

Yemek 23-07-24 12:21

Emekli maaş promosyonu 24 bin lirayı buldu! Yüzde 24,73’lük zam sonrası emekli promosyonu üst dilime geçti: İşte en yüksek ödeme yapan bankalar

SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammının yüzde 24,73 olarak açıklanmasının ardından emekliye ek gelir sağlayan banka promosyonları da arttı. Bu kapsamda ilk hamle kamu bankası Vakıfbank’tan geldi. 12.000 + 12.000 TL toplamda 24 bin TL’yi bulacak. İşte yaklaşık 16 milyon emekliyi ilgilendiren güncel promosyon kampanyaları ve 11 banka promosyonu...

Finans 23-07-24 12:02

Bodrum lobisinin imdadına Fatih Altaylı yetişti! Zenginlere hizmet veren yerler full dolu siz de Akçay'a gidin kardeşim!

Yaz sezonu başlar başlamaz Bodrum bu kez sahilleriyle değil pahalılığıyla gündeme geldi. Bodrum'daki yeme içme fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle binlerce vatandaş Yunan adalarını tercih etti. Bodrum'daki otelciler birliği başkanının 'Bodrum biterse Türkiye biter' çıkışı da çok konuşulmuştu. Bodrum'a herkesin gitmemesi gerektiğini savunan Fatih Altaylı, "Sardunya da pahalı ama orada Sardunya'da adam düzüyorlar manşetleri atılmıyor" dedi.

Finans 23-07-24 10:26

Deniz keyfiniz zehir olmasın! Uzman isim 'Ölüm ya da kalıcı felce yol açabilir' diyerek uyardı

Temmuz ayının sonuna doğru yaklaşırken aşırı hava sıcaklıkları vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Kimi serinlemek için buzlu içecekler tercih ederken kimi ise kendini serin sulara atıyor. Sahil ve plajlar doluluğunu korurken denizde yüzerken dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında uyarı yapıldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan, suya yanlış atlamanın ölümle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Haber 23-07-24 10:19

Su faturası ortaya çıkardı! 600 bin tanesi bomboş duruyor… Konut alım, satım ve kiraya ek vergi geliyor

Meclis’in tatil dönüşü ikinci vergi paketi için harekete geçmesi bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek daha geniş kapsamlı bir paket için sonbahar aylarını işaret ederken boş tutulan konutlar için vergi düzenlemesinin de burada yer alacağı öğrenildi. İstanbul’da su faturalarından tespit edilen yaklaşık 600 bin konutun boş olduğu belirtiliyor. Gayrimenkul uzmanları verginin, fiyat hızını yavaşlatsa da yatırımı caydırabileceğine dikkati çekiyor.

Finans 23-07-24 09:59

Ayran aşı çorbası tarifi: Ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Ayran aşı Evliya Çelebi’nin seyahatnamesinde dahi yer bulmuş olan Türk mutfağına has özel bir çorbadır. En büyük özelliği ise soğuk olarak tüketilmesi ve servis edilmesidir. Özellikle yaz günlerinin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri olan ayran aşının yapımı ise oldukça kolaydır. İşte tarifi!

Yemek 23-07-24 00:18

Çocukların diş sağlığı için en etkili ve güvenilir diş macunları

Diş fırçalama rutinine erken yaşta başlanması, dişleri korur ve ileride karşılaşabilecekleri diş problemlerinin önüne geçer. Minikler için diş macunu kullanırken özellikle doğal içerikli ve yutulabilir olanları tercih etmek, oldukça önemli. Doğal diş macunu, zararlı kimyasallar içermediği için miniklerin diş etlerine zarar vermezken yutulabilir diş macunu ise özellikle küçük yaştakilerin macunu yutma olasılığına karşı emniyetli bir seçenek sunar. İşte minikler için seçtiğimiz diş macunları...

Kadin 22-07-24 17:06

Telefon kapalıyken arayan numaraları nasıl öğrenebilirim? Telefon kapalıyken kimin aradığı nasıl öğrenilir? Türk Telekom, Vodafone, Turkcell telefon kapalıyken kimin aradığını öğrenme

Günlük yaşamda aniden şarjı biten ya da herhangi bir nedenden ötürü telefonu kapanan bir kişinin cihazı açıldığı gibi öğrenmek istediği bilgiler arasında gelen aramalar yer alır. Telefon kapalıyken gelen aramaların ayrıntılı bilgilerine ulaşmak için ücretli servisler tercih edilebilir. Cihaz ayarlarından telefon kapalıyken gelen aramaları görüntüleme seçeneğinin nasıl açılabildiği ise ayrı bir başlık altında ele alınmalıdır.

Haber 22-07-24 15:33

Üniversite tercihi yapacaklar dikkat! Bu bölümler gelecekte de yapay zekadan etkilenmeyecek

Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği YKS ve LGS sonuçları açıklandı. Artık tercih döneminin başlanması bekleniyor. Günümüzde yapay zekanın yaygın olarak kullanılması tercih yapacak öğrencileri seçeceği meslek konusunda oldukça endişelendiriyor. Üniversite tercih döneminde gençlere yardımcı olabilmek adına, Altınbaş Üniversitesi Sürdürülebilirlik ve Marka Yönetimi Koordinatörü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dicle Yurdakul, dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

Haber 22-07-24 13:25

Emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak? Önce Genel Kurul, sonra Resmi Gazete... Tarih netleşmeye başladı

4a, 4b, 4c SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı emekli maaş farkları için takvim işlemeye devam ediyor. 12.500 TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'na önümüzdeki hafta gelerek yasalaşaak. Peki emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayımlanacak? Emeklilerin maaş farkları ne zaman yatacak? Takvim netleşmeye başladı. İşte emekli maaş farkları haberinin detayları...

Finans 21-07-24 08:13

O il de sıcaktan kavuruluyor! Cadde ve sokaklar bomboş kaldı

Yurdun dört bir yanından aşırı sıcak hava haberleri gelirken İzmir'de de etkisini gösteren kavurucu sıcaklıklar vatandaşları bunalttı. 38 dereceyi bulan sıcak hava nedeniyle kentin Kordon gibi işlek cadde ve sokaklarında vatandaşlar ağaç gölgesinde serinlemeye tercih etti.

Haber 20-07-24 17:27

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 15:50

Osmanlı mutfağından günümüze uzanan şifalı lezzet! Bağışıklığı güçlendiriyor, iltihabı bitiriyor... Sıcak havaların vazgeçilmezi

Osmanlının mutfak kültürüne kadar uzanan 'Meyan kökü şurubu' günümüzde de özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Uzmanlar, su, meyan kökü, limon, fesleğen ve nar çiçeğinden oluşan karşımın serinlik içeceği olarak tüketilmesinin yanı sıra, çocuklarda bağışıklık sistemini arttırırken kronik akciğer, akciğer enfeksiyonu, yutaktaki enfeksiyon ve iltihap olan kişilere de faydalı olduğuna dikkat çekiyor.

Yemek 20-07-24 12:32

Evde iki malzemeli dondurma tarifi: Evde iki malzemeli dondurma nasıl yapılır?

Bunaltıcı sıcaklardan korunmak için yazın en çok tüketilen ve tercih edilen yiyecek dondurmadır. Ancak hazır gıda tüketmek istemeyen kişiler dışarıdan almamak için kendi dondurmasını kendi yapmayı tercih edebilir. İşte bunun için sadece iki malzemeyle yapılabilecek pratik bir tarifimiz var. İşte evde iki malzemeli dondurma tarifi!

Yemek 19-07-24 19:55

Florya Atatürk Ormanı nerede? Florya Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir?

Florya Atatürk Ormanı, hafta sonlarını doğayla geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Genelde vatandaşlar tarafından ziyaret edilen bir lokasyon olan Florya Atatürk Ormanı'na nasıl ulaşılacağı ise sıklıkla merak edilir. Peki, Florya Atatürk Ormanı nerede ve Florya Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:43

'6 aydan küçük çocuklara sürmek büyük hata' Yaz aylarının vazgeçilmez ürünü için önemli uyarı

Güneş koruyucular özellikle yaz aylarında pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alsa da doğru tercih yapmak çok önemli. Pahalı olmasının güneş koruyucularda bir kriter olmadığını belirten Doç. Dr. Asude Kara Polat, 6 aydan küçük çocuklara kesinlikle güneş koruyucu sürülmemesi gerektiğini ifade etti. Polat, hep açıkta kalan dudak, göz kapağı, el sırtı gibi bölgelere de güneş koruyucu sürülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 19-07-24 09:54

Milletvekilinin eli havada asılı kaldı! Ulusal Meclisin en genç üyesi Termet ile kimse tokalaşmadı, 'taş-kağıt-makas'ı da kaybetti

Fransa'da Ulusal Meclisin en genç üyesi Flavien Termet (22) dünkü başkanlık seçimi sırasında yaşadıklarıyla şaşkına döndü. Sandık başında duran Termet'nin, oylarını kullanan milletvekillerine tokalaşmak için uzattığı eli defalarca havada kaldı. Milletvekillerinden biri de Termet'ye taş-kağıt-makas yapmayı tercih etti. Termet'nin afalladığı anlar kameraya yansıyınca sosyal medyada gündem haline geldi.

Haber 19-07-24 09:35

Cesur sahne kostümleri eleştiriliyordu! Hadise bu defa şaşırttı! 'Yine seksiyim'

Cesur sahne kostümleri, iddialı dansları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hadise bu defa Harbiye konserindeki tarzıyla dikkat çekti. Normalde tercih ettiklerine oranla daha kapalı bir kombin seçen Hadise, kırmızı leopar desenli bir tulumla izleyicisinin karşısına çıktı. Ünlü isim açıklığını eleştirenlere "Gayet kapalıyım ama yine seksiyim" diyerek cevap verdi.

Magazin 19-07-24 08:49

Öğrenciler dikkat! Üniversite tercih döneminde bu meslekleri seçenler paraya para demeyecek

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrenciler tercih dönemini büyük bir heyecanla bekliyor. Şimdiden doğru meslek seçimi için araştırmaya başlıyor öğrenciler, kendileri için doğru kararı vermeye çalışıyor. TÜİK, en fazla istihdam sağlayan ve para kazandıran bölümleri liste halinde yayımladı. İşte, öğrencilerin tercih döneminde seçimlerini işini kolaylaştıracak o meslekler…

Haber 18-07-24 16:45

Emekliye ek zam komisyona geldi! İki maaşa daha zam: 9375 TL’ye yükseliyor

En düşük emekli maaşı 12 bin 500 liraya yükseltildi. Yapılan bu zam Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’dan alınan alan dul ve yetim aylıklarını da yukarı çekti. Yüzde 25, yüzde 50 ve yüzde 75 hissesi olan vatandaşlar en düşük emekli maaşı düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından belirlenen tarihte maaş farklarını hesaplarında görecek. İşte detaylar…

Finans 18-07-24 09:53

Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi: Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Fıstık ezmesi sevenlerden ve yaz günü sıcaklarında bunalınca dondurma yemeği tercih edenlerdenseniz bu tarifi çok seveceksiniz. Pratik bir şekilde hazırlayıp servis edebileceğiniz evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 05:20

Evde Hindistan cevizli dondurma tarifi: Evde Hindistan cevizli dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamak için yapılacak en keyifli ve lezzetli şeylerden biri dondurma yemek olabilir. Hazır olarak dondurma almak istemeyenler evde kendi dondurmalarını kendi yapmayı tercih edebilirler. İşte hem yapımı kolay hem de çok lezzetli evde Hindistan cevizli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 01:43

Evde çilekli dondurma tarifi: Evde çilekli dondurma nasıl yapılır?

Mevsiminde taze taze bulabileceğiniz meyvelerle lezzetli dondurmalar hazırlayabilir ve bu dondurmaları yaz sıcaklarında afiyetle tüketebilirsiniz. Hazır almak yerine evde kendi yiyeceklerini hazırlamayı tercih edenlerdenseniz aşağıdaki evde çilekli dondurma tarifimizi de çok seveceksiniz!

Yemek 17-07-24 23:10

Evde çikolatalı dondurma tarifi: Evde çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Daha çok yaz aylarında tercih edilmesine rağmen bazı tutkunlarının kışın da tüketmeyi sevdiği dondurmayı hazır almak yerine siz de evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Evde çikolatalı dondurma tarifi için aşağıda verdiğimiz tarifin yapımı da son derece kolay.

Yemek 17-07-24 22:47

Evde vanilyalı dondurma tarifi: Evde vanilyalı dondurma nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinin gözde yiyeceklerinin başında dondurma gelir. Serinleten dondurmalar ise çeşitli renklerde ve lezzetlerde sunulur. Eğer dışarıdan dondurma almak yerine kendi mutfağınızda, kendi dondurmanızı yapmayı tercih edenlerdenseniz aşağıdaki evde vanilyalı dondurma tarifini deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 17-07-24 22:40

SON DAKİKA: Emekli maaşına yüzde 24,73’lük zam hesaplarda… Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak? Kimine 2.499 TL kimine sadece 27 lira!

Son dakika: SSK Bağ-Kur ve memur emekli zammı (4a,4b,4c) belli olmuştu. Dün en düşük emekli maaşı da 10 bin TL’den Temmuz 2024’te 12.500 TL’ye yükseltildi. Emekli kök aylık zammı ile 3,7 milyon kişinin Hazine’den alacakları pay netleşti. Zamlı SSK emekli maaş ödemeleri ise bugün başladı. Milyonlar için ek zam olmadan ödemeler hesaplara geçti. Şimdi gözler emekliye ek zam ödeme tarihine çevrildi. İşte detaylar…

Finans 17-07-24 11:18

MEB, öğretmenlerin beklediği haberi açıkladı!

Okullarda tatil başladı, öğretmenler için ise yer değiştirme, tercih ve eğitim zamanı. Öğretmenlerin beklediği yer değiştirme başvuru tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinde açıklandı. Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri kadrolu öğretmenlerin için 1-7 Ağustos tarihleri arasında, atamalar ise 16 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Haber 17-07-24 09:52

En düşük emekli maaşı belli oldu! Canlı yayında dikkat çeken ek zam iddiası: 'Haftaya Cumhurbaşkanı açıklayacak'

En düşük emekli aylığıyla ilgili tartışmalar bugün son buldu. Ekonomi yönetiminin anlaştığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan rakam açıklandı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, rakamın 12 bin 500 TL olduğunu ifade etti. Rakamın belli olmasının ardından eski devlet bakanı Masum Türker bir iddiada bulunarak emekli maaşlarına refah payı zammının yapılacağını, bunun da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından haftaya açıklanacağını aktardı.

Manşet 16-07-24 21:46

Öğrenciler dikkat! YKS tercih işlemleri 25 Temmuz'da başlıyor

ÖSYM Başkanı Ersoy, 2024-YKS tercih işlemlerinin 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında "http://ais.osym.gov.tr" internet adresinden yapılacağını duyurdu.

Haber 16-07-24 17:40

Emeklilerin gözü kulağı oradaydı! Bankalar da emekli maaş promosyonunu güncelledi!

TBMM’de kararlaştırılan emekli zam düzenlemesinin ardından bir diğer haber de bankalardan geldi. Emeklilerin aldıkları maaşların netleşmesiyle bankalar emekli vatandaşları bünyesinde tutmaya çalışıyor. Bu nedenle bankalar Temmuz ayıyla birlikte verilecek promosyon fiyatlarını güncelledi. Emeklilere verilecek ek gelirde hangi banka kaç para veriyor? İşte detaylar…

Haber 16-07-24 16:09

Kiralamadan daha fazla getirisi var! Faiz ev sattırıyor!

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti. Faizin getirisini gören ev sahipleri evlerini kiralamak yerine yeni bir formül tercih etti. Ev sahipleri evini satarak bankada parasını değerlendirmeye başladı. Ev sahibinin bu yöntemle kiralamadan daha fazla getirisi olurken kentte kiralık ev krizi yaşanıyor.

Finans 16-07-24 15:45

En düşük emekli maaşı 12.500 TL oldu! 24,73’lük zam yarın hesaplara geçiyor! Emekli ek ödeme tarihi için gözler SGK’da (4A, 4B, 4C Temmuz 2024 maaş takvimi)

En düşük emekli maaşı 12.500 TL oldu. Yarın ise yüzde 24,73 zamlı SSK emekli maaş ödemeleri başlıyor. Temmuz 2024 zamlı Bağ-Kur emekli maaş ödeme tarihi de 25 Temmuz’da yapılacak. Ancak yüzde 19,31 zam alan Emekli Sandığı emeklileri ise SGK’nın yayımlayacağı ek ödeme takvimini bekleyecek. Peki hangi emekli ne kadar maaş alacak? 4a,4b,4c ödeme takcimi ve Temmuz 2024 zamlı maaş tablosu…

Finans 16-07-24 12:44

En düşük emekli maaşı son dakika: Kamera karşısına geçip rakamı açıkladı: 10 bin liraydı, emekliye ek zam belli oldu

Son dakika haberi… Yüzde 24,73’lük artışa rağmen yüzde 0 zam alanlar için emekliye zam düzenlemesi Meclis’e geliyor. Peki Bağ-Kur (4b) SSK (4a) en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 emekli zammı kaç TL? Açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’den geldi. Emekli kök maaşı 8018 TL’nin TL’nin altında olanlar dikkat!

Finans 16-07-24 12:13

ÖSYM’den emsal niteliğinde karar: Yeniden sınava girecek!

Her yıl düzenlenen üniversite geçiş sınavı olan YKS’nin sonuçları bu sabah ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM ilk kez sınavda rahatsızlanan öğrenciler için emsal niteliğinde bir karar açıkladı. Sivas’ta girdiği üniversite sınavının ilk oturumunda rahatsızlanan bir öğrencinin yarım saatlik kayıp yaşaması nedeniyle, kayıp yaşayan öğrencilere ÖSYM ek puan veya eş değer sınav tekrarı seçeneği sundu.

Haber 16-07-24 11:25

EMEKLİYE EK ZAM SON DAKİKA: Artık saatler kaldı! En düşük emekli maaşı ne oldu? Bugün Meclis’e geliyor: 12 bin liraya Erdoğan dokunuşu

Son dakika… Emekli maaş zammı için beklenen gün geldi. (4A, 4B) SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 24,73 olmuştu. 2 milyona yakın kişi sıfır zam alınca en düşük emekli aylığı düzenlemesi gündeme geldi. Bugün vergi yasa tasarısının içinde Meclis’e gelecek emekliye ek zam düzenlemesi için Erdoğan kararını dün akşam verdi. 500 liralık sürpriz! Peki emekli zammı ne olacak? Kim ne kadar maaş alacak? Saatler sonra açıklanıyor…

Finans 16-07-24 07:31

Arda Güler sevgilisiyle Bodrum'da! Sezonun stresini attı, görenler hayranlıkla izledi

Önce Real Madrid ardından A Milli Takım formasıyla sezon boyunca adından söz ettiren yıldız futbolcu Arda Güler tatil için Bodrum'u tercih etti. Arda Güler ve sevgilisi Duru Nayman, arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynarken görüntülendi.

Magazin 16-07-24 07:27

Emekliye zamda son dakika haberi! En düşük emekli maaş zammında rakam belli oldu: Bu akşam Erdoğan'ın önüne gidecek

Son dakika emekliye ek zam haberleri... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Sona gelindi! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler milyonların merak ettiği rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını açıkladı. Tarihi de bildirdi.

Finans 15-07-24 14:22

Son dakika: Emekli maaşına zamda gözler Kabine Toplantısı’nda… En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SGK Uzmanı '12 bin TL’yi çok buldular’ diyerek düşünülen rakamı açıkladı

Son dakika: Emekli zammı için kader haftası geldi. Milyonlar 10 bin TL olan en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor. Sıfır zam alan 1,8 milyon kişi için yeni rakam Kabine Toplantısı’nda şekillenecek. Emekli kök maaş zammı için nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. Peki emekliye ek zam düzenlemesinde son durum ne? SGK Başuzmanı İsa Karakaş en düşük emekli maaşı için, “Ekonomi yönetimi ısrarla 12.000 TL'yi bile çok görüyor” deyip düşünülen rakamı açıkladı.

Finans 15-07-24 07:41

Üniversite tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar

Üniversite tercihlerine az kaldı. Puanların açıklanmasıyla birlikte herkes nasıl tercih yapması gerektiğini merak ediyor. Gelin tercihlerde nelere dikkat etmeniz gerekiyor bakalım...

Egitim 14-07-24 23:06

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizi şaşırttı: Merkez Bankası'nın verilerinde ortaya çıktı: İşte banka banka yeni oranlar...

Bankada parası olanların yatırım aracı olarak tercih ettiği mevduat faizinde bir süredir devam eden düşüş durdu. Merkez Bankası verilerinde yeni faiz oranı ortaya çıktı. Bankalar da mevduat faizi oranlarını yeniledi. En yüksek faiz oranını hangi bankalar veriyor. 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Finans 14-07-24 08:29

MiniLED nedir? MiniLED ekran özellikleri, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

MiniLED ekranlar özellikle televizyonlarda yaygın olarak kullanılırken akıllı telefon ve tabletlerde de tercih edilir. Bu ekran teknolojisinde oldukça küçük boyutlarda üretilen ışık yayan diyotların kullanıldığı bilinir. MiniLED ekran özellikleri ise gelişmekte olan bu teknolojinin diğer ekran türlerine göre avantajlı veya dezavantajlı bulunan teknik detaylarını içerir.

Haber 13-07-24 18:25

Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte yeni YHT bilet fiyat tarifesi...

Bir buçuk yılda yüzde 151 zamlandı. Seyahat ederken Yüksek Hızlı Tren tercih edenleri ilgilendiriyor. TCDD YHT bilet fiyatlarına zam yaptı. Yeni zamlı fiyatlar uygulamaya girdi. İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatı, 540 TL'ye yükseldi.

Finans 13-07-24 11:50
YHT

SON DAKİKA: Emekliye ek zam ne kadar olacak? Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşında seçenekler 2’ye inmişti: Şimşek’in 12 bin liraya onay verdiği iddia edildi

Son dakika haberi… Emekli maaşı hesaplaması 1.8 milyon emekli için devam ediyor. Yüzde 24,73’lük artış ile sıfır zam alan 2 milyona yakın kişi için kritik tarihi AK Parti açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ek zamda son durum ne? Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Masada seçeneklerin azalması ile Maliye Bakanı Şimşek’in en düşük emekli aylığı için 12 bin TL’ye onay verdiği ve rakamın Erdoğan’ın önüne gideceği belirtildi. İşte detaylar…

Finans 13-07-24 08:13

Deniz börülcesi faydaları nelerdir? Deniz börülcesi neye iyi gelir?

Ispanakgiller familyasından bir yeşillik türü olan deniz börülcesi sukulent türü olarak da bilinir. Hem besin değeri yüksek hem de son derece lezzetli olması ile çok sık tercih edilen gıdalardan biridir. Daha çok denize yakın olan bölgelerde yetişir ve adı da buradan gelir.

Haber 13-07-24 02:46

Güneş kremi faydaları nelerdir? Neden güneş kremi kullanmalıyız?

Vücudun D vitamini ihtiyacını en doğal yoldan karşılayacak etken güneştir. Ancak güneş her zaman çok yararlı olmayabilir. Güneş ışınları fazla maruz kalındığında ya da bazı hassas ciltler direkt olarak güneşte kaldığında sorunlara da neden olabilir. Bu yüzden etkili bir koruma yöntemi tercih edilmelidir.

Haber 12-07-24 20:02