Eyt Fark Odemesi Haberleri

Yapım ekibi sonradan fark etti... Survivor All Star'daki o anlar önce paylaşıldı sonra yayından kaldırıldı

En iddialı sezonun yaşandığı Survivor All Star'da finale çok az bir zaman kaldı. Her bölümü büyük ses getiren yarışmada bu defa yayınlanan bir fragman sonradan silindi. Survivor All Star'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 2024-05-28 08:33:48

Vatandaşlar fark etti! Boruya sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından böyle kurtarıldı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde boruya sıkışan yavru kedi, bir iş yerinin su gider borusunun olduğu bölümden kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşların durumu bildirmesi sonucu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 2024-05-26 17:55:28

Yer: Samsun! Eve girdiğinde eşi Kader Yıldırım'ı o halde gördü, katil en yakınında çıktı: 'Boru kesme makasıyla öldürdüm'

Samsun'da yaşayan 2 çocuk annesi Kader Yıldırım boğazından kesilerek öldürüldü. Eşi eve girdiğinde gördüğü manzarayla şoke oldu. Talihsiz kadının kollarındaki bileziklerin çalındığı fark edildi. Katil ise aynı apartmanda yaşayan ve 300 bin lira borcu olduğu belirlenen kuzen çıktı. Taziye evinde gözaltına alınan katil zanlısı ifadesinde Yıldırım'ı boru kesme makasıyla öldürdüğünü söyledi.

Haber 2024-05-25 16:58:28

O ilde doluyla birlikte bilinmeyen cisimler de yağdı! Erimediğini fark ettiler... Şaşkına çeviren olayın incelenmesini istiyorlar

Muş’ta etkili olan yağışlarda dolu ile birlikte bilinmeyen ve erimeyen cisimler de yağdı. Sabah kalktıklarında evlerini etrafında bu cisimleri gördüklerini söyleyen vatandaşlar başta dolu zannettiklerini, sonra dikkatli baktıklarında dolu olmadığını anladıklarını söyledi. Vatandaşlar o yabancı cisimlerin incelenmesini istiyor.

Haber 2024-05-25 15:57:07

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı! 4 ay boyunca evinde bir yabancıyla yaşamış... İç çamaşırlarımı bile giymiş

TikTok'ta 'Hodgepodgeplace' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yatağının altında gelen seslerle birlikte korkunç bir keşifte bulunduğunu anlattı. 4 aydır yatağının altında bir yabancının yaşadığını fark eden kadın durumu anında polise haber verdi. Polisin olayı araştırmasıyla birlikte evde gizlice yaşayan adam aile üyelerinin evde olmadığı zamanlarda onların eşyalarını kullandığını söyledi.

Trend 25-05-24 14:55

Milyonluk vurgun planı böyle çöktü! O detayı fark edince... Günlerdir bunun için uğraşıyorlarmış

Denizli’de bir vatandaşa kendisini polis olarak tanıtıp dolandırmak isteyenlerin planını polisin dikkati bozdu. Vatandaşın banka önünde uzun süre telefonla görüştüğünü fark ederek müdahalede bulunan polis ekipleri milyonluk vurgunu engelledi.

Haber 25-05-24 11:32

SON DAKİKA: Galatasaray'da kritik gün! Yeni başkan belli oluyor: Sandıkların yarısı açıldı, büyük fark var!

Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulu başladı. 10 bin 290 kişinin oy hakkı bulunurken oylama 15.00'te sona erdi. Başkanlık için Dursun Özbek ve anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açılmaya başlandı. İşte sonuçlar...

Spor 25-05-24 10:53

Bir seçim anketi daha yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki fark açılıyor mu?

31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkan CHP oy oranını koruyor mu? Merak edilen bu soruya seçim anketleri ile yanıt aranmaya devam ederken son açıklama MetroPOLL Araştırma’dan geldi. İşte bugün seçim olsa CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti’nin alacağı oy oranları…

Manşet 24-05-24 07:48

AK Partililerin 'emekli maaşı' anlaşmazlığı! 'Zam yapılmalı' diyen vekile böyle karşı çıktılar: Dikkat çeken 'EYT' detayı

2019 yerel seçimlerinde Ankara ve İstanbul'u 2024 seçimlerinde ise birinci parti olma özelliğini kaybeden AK Parti'de yerel seçimlerle ilgili özeleştiri toplantısı yapıldı. 5 kez bir araya gelen vekiller arasında en dikkat çeken tartışma 'emekli maaşları' üzerine yaşandı. Toplantıda 'Emeklilikle ilgili en yanlış adım EYT oldu' düşüncesi de paylaşıldı.

Finans 24-05-24 07:41

Böylesi görülmedi, roller değişti! Taksici arka koltukta uyudu, müşteri direksiyona geçti

Tayland'da herkesi şaşırtacak bir olay yaşandı. İki kadın, havalimanına gitmek için taksi çağırdı. Bindikleri taksinin şoförünün uyukladığını fark eden kadın müşterilerden biri direksiyona geçti ve taksici arka koltukta yol boyunca uyudu.

Haber 23-05-24 21:10

Görünce gözlerine inanamadı... Yer: Sultangazi! Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıp kaçtılar

Sultangazi’de iddiaya göre iki kişi, husumetlilerine ait tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçtı. Olay anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerine iş yerine gelen işçi yerdeki el bombasını fark edince gözlerine inanamadı ve durum polise bildirildi. Polis, inceleme sonrası pimi çekilmemiş el bombasını kaldırdı. İş yeri sahibi ise sürekli tehdit edildiğini anlattı.

Haber 23-05-24 15:24

Dünyanın konuştuğu davada karar çıktı! 14 yaşındaki kız çocuğunu diri diri yakmadan önce tecavüz eden kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan aniden kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenini erkek kardeşi bir fırının içinde bulmuştu. Kız kardeşinin bileziğini fark eden erkek kardeş tarafından bulunan cansız bedenin diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayan 14 yaşındaki bir kıza ait olduğu tespit edilmişti. Olaya ilişkin olarak tutuklanan kardeşler Kalu ve Kanha Kalneliya için idam kararı çıktı.

Trend 23-05-24 15:11

Yer: Çorum! Gerçek morgta ortaya çıktı: Mezar açılıp içinden çıkartıldı

Çorum'da aynı gün vefat eden iki kişinin cenazeleri karıştı. Nuri Yalçınkaya'nın ailesi morgdaki cenazenin kendilerine ait olmadığını söylemesi üzerine olay fark edildi. Başlatılan soruşturmada defnedilen cenaze mezar açılarak hastane morguna kaldırıldı.

Haber 22-05-24 22:33

Adnan Oktar davası devam ederken yabancı uyruklu kişi ses kaydı aldı, mahkeme heyeti fark etti!

Binlerce ailenin canını yakan, Türkiye'nin en sapkın örgütlerinden biri olan Adnan Oktar suç örgütünün davası görülüyor. Mahkeme heyeti dava devam ederken yabancı uyruklu bir kişinin ses kaydı aldığını fark etti.

Manşet 22-05-24 11:55

Sokak ortasında darp edilen turiste yardım etmek isterken kız arkadaşının gözü önünde bıçaklandı... Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Tayland'ın güneyinde bir İngiliz turist yerel çete tarafından ara sokakta darp edilen bir turisti fark ederek ona yardım etmek istedi. Kahramanlık yapmak isteyen İngiliz turist kız arkadaşının gözü önünde darp edilerek bıçaklandı. Kurban tedavi için Patong Hastanesi'ne kaldırıldı.

Trend 21-05-24 15:21

Ev sahibi fark etti, kiracıyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı! En az 3 gün önce...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde birkaç gündür haber alınamayan Orhan Albayrak, ev sahibinin daireden gelen koku üzerine ihbarda bulunması sonucu, evdeki oturma odasında ölü olarak bulundu. İlk incelemelere göre Albayrak'ın en az 3 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 20-05-24 16:26

1 aylık arabada 241 bin TL masraf çıktı! Tuhaf sesler gelince fark etti ama iş işten geçti... Anlamın tek bir yolu var

İstanbul'da bir sürücü, daha geçen ay aldığı arabasından tuhaf sesler gelince tamirciye gitti. Otomobili detaylı inceleyen usta, araca sahte yağ konduğunu tespit ederken; 241 bin liralık hasar ortaya çıktı. Herkesin bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirten uzmanlar ise sahte yağı ayırt etmenin tek bir yolu olduğunu söylüyor. işte detaylar...

Finans 18-05-24 09:00

Ethernet nedir, ne işe yarar? Ethernet ve internet arasındaki fark

Teknoloji dünyasında kullanılan birçok farklı terim bulunmaktadır. Bu terimlerden biri ethernet denilen, çoğunlukla kablosuz ya da kablolu ağlarda mevcut olan bir standart iletişim protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel teknoloji olarak da tabir edilen ethernet kavramı zaman zaman internet terimiyle karıştırılabilmektedir. Ancak her iki kavramdan da pek çok özellik açısından birbirinden farklı olmaktadır. Peki, ethernet nedir, ne işe yarar, ethernet ve internet arasındaki fark nedir?

Haber 17-05-24 18:49

Tatile gitmek için iş yeri izin vermeyince öyle bir yol buldu ki... İkiz kız kardeşi yerine geçti! Şeytanın aklına gelmez

TikTok'ta 'Ari Chance' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın tatile çıkabilmek için iş yerinden izin istediğini ve şartların uymaması üzerine kendisine izin verilmediğini söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında izin alamaması üzerine kendisinin yerine iş yerine ikiz kardeşinin gittiğini ifade eden Chance patronunun durumu fark etmesi üzerine kendisine gönderdiği maili paylaştı.

Trend 17-05-24 10:53

Geceleri görülen bu belirtiye dikkat! Fark edilmezse ölümcül olabilir

Bazı hastalıklar sinsi ilerleyip az belirti gösterebiliyor. Nefroloji Uzmanı Dr. Pınar Ergin, hayat kalitesini düşüren ve ölümcül olabilen kronik böbrek yetmezliğinin sanılanın aksine toplumda oldukça sık görüldüğünü söyledi. Hastalığın belirtilerini de tek tek sıralayan uzman isim geceleri görülen belirtiye de dikkat çekti.

Haber 17-05-24 10:28

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de! Etel Baler fark etti, 'yüz körü' olduğuna inanamadı... Kendi yüzlerini bile tanıyamıyorlar!

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de de görüldü. Tıp dilinde 'prosopahnasıa' halk dilinde ise 'yüz körlüğü' olarak bilinen hastalığa yakalanan isimlerden biri ise cemiyet hayatının ünlü ismi Etel Baler oldu. Daha önce gördüğü birini ertesi günü görünce tanıyamadığını söyleyen Baler, bu konuda yalnız olmadığını da söyledi. Peki tam olarak nedir bu Brad Pitt hastalığı? Tedavisi yok mu? İşte detaylar...

Manşet 17-05-24 07:44

VDSL nedir? ADSL ve VDSL arasındaki fark

İnternetin beklenen verimi sağlaması ve hızlı olması, pek çok kullanıcı için en önemli konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İnternet bağlantısı yavaş olduğunda tarayıcı sayfaları yavaş açılmaya başlar ve birtakım aksaklıkları da beraberinde getirir. Günümüzde VDSL, ADSL gibi birçok farklı veri aktarım hizmeti sunan teknoloji mevcuttur. Bu teknolojiler kullandıkları altyapılara göre kendilerine has birtakım özellikler taşımaktadır. Peki, VDSL nedir, ADSL ve VDSL arasındaki fark nedir?

Haber 16-05-24 19:08

İşçiler fark etti! İnşaat kazısında bulundu, güvenlik çemberine alındı Evlerin altına doğru ilerliyor, Topkapı'ya kadar gittiği söyleniyor Yer: Başakşehir

Başakşehir’de bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı. Mahalle sakinleri ise "Biz zamanında duyuyorduk kanal olduğunu biliyorduk. Mahallenin altından geçen. Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri kanalların sokak altından diğer evlerin altına doğru ilerlediğini iddia etti.

Haber 16-05-24 10:24

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Dermaroller nedir, ne işe yarar? Dermaroller nasıl kullanılır?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cilt son derece hassas ve düzenli olarak bakım yapılması gereken bir yapıya sahiptir. Çeşitli alerjiler ya da akneler ve sivilceler cildi yıpratabilir. Çözüme ulaştırılmayan cilt sorunları da ciddi başka problemlerin doğmasına neden olabilir. Bu nedenlere bağlı olarak cilt bakımlarını aksatmamak önemlidir. Bu kapsamda kullanılan cilt bakım araçlarından biri de dermaroller'dir.

Kadin 16-05-24 00:06

İsteyen ailelerin çocuklarına test! Türkiye'de bir ilk... Gözden kaçanlar ve fark edilemeyenler tespit edilecek

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara ’Okula ne kadar hazırım’ projesinde testler yapılacak. Test sonuçları farklı çıkan çocuklar ailelerin istemesi halinde hastaneye veya Rehberlik Araştırma Merkezine yönlendirilecek.

Kadin 15-05-24 17:34

14 Mayıs'tan tam bir yıl sonra seçim anketi! ORC paylaştı: CHP birinci parti çıktı, AK Parti'yle fark dikkat çekti! YRP ve İYİ Parti...

14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerden tam bir yıl sonra yapılan seçim anketinde sonuçlar dikkat çekti. ORC Araştırma tarafından yapılan ankette, katılımcılara 'Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?' sorusu soruldu. Anket sonuçlarına göre CHP, birinci parti olurken; AK Parti'yle aralarındaki fark gündem olurken; İYİ Parti'deki erime ve Yeniden Refah'ın oy oranı dikkat çekti. İşte 2024 son seçim anketinde partilerin aldıkları oy oranları...

Manşet 15-05-24 09:31

Polis baskınında uyuşturucuyu tuvalete dökerken yakalandı!

Batman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli, baskını fark edip uyuşturucu maddeyi tuvalete dökerken yakalandı. Operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 14-05-24 22:45

EYT'den emekli oldu, emeklilik hayali kısa sürdü! 9 ay emekli maaşı aldı, sonrasında ise...

Antalya’da yaşayan aşçı Taner Baysal (46), EYT düzenlemesiyle emekli oldu. Ancak emeklilik hayali kısa süren Baysal'ın 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Emekli maaşı yatmayınca durumu fark eden Baysal'a 27 yıl öncesinden borcu olduğu söylendi. Baysal ödeme yapıp tekrar başvurarak yeniden emekli oldu. Ancak bu kez de 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da Baysal’dan tahsil edileceği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 10:30

Emekli maaşı ile fark açıldı: Memur emekli olmak istemiyor! İstihdamda sınırlamaya ‘memur maaşı’ engeli

3 yıl boyunca kamuya personel alımı sınırlandırıldı. Yeni tasarruf paketine ilişkin değerlendirme yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın emekten tasarruf olmayacağını, personel fazlası değil, eksiği olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Görev aylığı ile emekli aylığı arasındaki bağ büyük oranda koptu. Kamu görevlileri emekli olmamayı, emekli olan kamu görevlileri de göreve geri dönmeyi istiyor. Söylem hayal kırıklığı içeriyor” dedi.

Finans 14-05-24 07:41

O ilimizde dikkat çeken manzara! Muhtar, Tehlike arz ediyor diyerek anlattı, mahalle sakini Endişeliyiz dedi: Uzmanı ise böyle açıkladı

Konya’nın Çumra ilçesinde yüzey yarığı oluştu. Yüzey yarıklarını bölgede hayvanlarını otlatan çobanların fark ettiğini söyleyen Adakale Muhtarı Etem Kutlu, "Yarıklar 2,5 kilometre uzunluğunda, bazı yerleri 7-8 metre derinlikte. Bu da tehlike arz ediyor, çobanlar ve köylüler tedirgin" dedi. Mahalle sakinlerinden Saffet Danalı ise "Köylüler olarak endişeliyiz" ifadelerini kullandı. Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık ise yarıklarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 11-05-24 18:40

İş kazası nedir, hangi durumlar iş kazası sayılır? İş kazası tutanağı (raporu) nasıl hazırlanır?

Çalışan her kişi, özel sektöre ait bir firmada ya da devlete ait olan bir kamu kurum ve kuruluşunda çalışıyor olması ya da yaptığı görev fark etmeksizin çeşitli haklara sahiptir. Bu hakların başında da iş güvenliği gelir. İşverenler çalışanlarını çeşitli kazalardan korumak için bazı önlemler almakla yükümlüdür. Peki iş kazası nedir, hangi durumlar iş kazası sayılır? İş kazası tutanağı (raporu) nasıl hazırlanır?

Haber 11-05-24 18:04

Sabahları çarşaf ve yastıklarda görülüyor! Nadir kanser belirtisine dikkat

Sabah uyandığınızda çarşaflarınızda ve yastıklarınızda fark edebileceğiniz kanserin bazı erken belirtileri var. Uzmanlar, bu belirtilere karşı dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıyor.

Haber 11-05-24 13:50

İzmir'i yaban domuzu sürüsü bastı! Vatandaşlar gözlerine inanamadı

İzmir'de kaydedilen görüntüler şaşkına çevirdi. Kalabalık bir kavşakta kaydedildiği fark edilen anlarda bir domuz sürüsü yoldan karşıya geçti. Vatandaşların şaşkına bakışları eşliğinde yolun karşısına varan domuz sürüsü bir süre sonra gözden kayboldu.

Haber 10-05-24 17:05

Şarkıcı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın paniği! Yandık valla...

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın çıktı. Yangını erken fark eden set ekibi olaya müdahale etti. Konuyla ilgili konuşan Aslı Zen, "Yandık valla çok şükür kimseye bir şey olmadı" dedi.

Magazin 10-05-24 16:57

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 10-05-24 13:46

12 günlük gelin erkek çıktı! Bir yıllık sevgiliydiler... Şaşkına dönen damat polise koştu: Bazı tuhaflıkları vardı

Endonezya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. 1 yıldır sevgili olduğu kişiyle evlenen 26 yaşındaki A.K.; evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği kişinin kadın değil erkek olduğunu fark eden damat, polise koştu. Damat, nişanlısında bazı tuhaflıklar olduğunu ancak böyle bir şeyi asla tahmin edemediğini belirtirken, erkek olduğu ortaya çıkan 'gelin' hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trend 09-05-24 13:46

Belediye meclisinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi, canlı yayını kestiler

Bandırma Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP ve AK Parti grupları arasında tartışma çıktı. İki grup arasında tansiyon yükseldi, sözlü tartışma alevlenince, birbirlerinin üstüne yürüdüler. Tüm bunlar yaşanırken belediyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının kesildiği görüldü. Canlı yayının kesildiğini fark eden bazı meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 13:15

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Sosyal medya İstanbul'daki bu görüntüyü konuşuyor! Kızına şiddet uygulayan kadın 'Alın götürün' diyerek çocuğunu bırakıp gitti

İstanbul'da bir kadın, iddiaya göre 10 yaşındaki kızına sokak ortasında şiddet uyguladı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark edip kadına tepki gösterdi. Yaşanan tartışmada kadın, "Alın götürün" diyerek kızını bırakıp gitti. 50 metre giden kadın, daha sonra kızını alıp götürmek isteyince vatandaşlar izin vermedi.

Haber 05-05-24 21:48

Hem bahar hem yaz aylarına yakışacak göz farı paletleri

Yaza girerken, makyajın enerjisini ve canlılığını göz farlarıyla yakalayın! Her makyaja farklı bir dokunuş katacak bu farlar, stilinizi tazeleyerek öne çıkmanıza yardımcı olacak. Baharın taze esintisinden yazın sıcak günlerine, her anınıza renk katacak göz farı paletlerinden oluşan bir liste hazırladık. Göz alıcı renklerin ve zengin formüllerin buluştuğu bu paletler, hem günlük kullanım için pratik çözümler sunuyor hem de özel etkinliklerde fark yaratmanıza olanak tanıyor. İşte detaylar!

Kadin 05-05-24 15:35

Yaşlıların otobüste acımasız kavgası! Peş peşe yumruklar savurdu: İzleyenler dehşete düştü

Elazığ’da halk otobüsüne binen iki yolcu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Durumu fark eden otobüs şoförü aracı durdurdu. Öfkeli bir yolcu diğerine yumruk atarken otobüste bulunan yolcuların paniği ise kameralara yansıdı.

Haber 04-05-24 15:54

Halini görenlerin acıdığı 8 çocuk babasının karanlık sırrı tüyler ürpertti: Evindeki kulübeye köpek tasmasıyla zincirlemiş!

Sekiz çocuğunu güç koşullarda yetiştiren babanın acıklı hikayesi sosyal medyada viral oldu. Ancak göz yaşartan bu hikayenin perde arkasından bambaşka ve kapkaranlık bir gerçek çıktı, sosyal medya bir kez daha yıkıldı. Çin'deki küçük bir köyde yaşayan adamın evine giden blog yazarı, harap bir kulübenin içinden izlendiğini fark edince uzun yıllar süren köpek tasmalı işkence dehşeti gün yüzüne çıktı!

Trend 03-05-24 15:42

Herkes yapıyor ama zararını kimse bilmiyor! Beyine zarar veren 3 alışkanlık

Günlük hayatımızda yaptığımız bazı alışkanlıklar biz fark etmeden bize zarar veriyor. Bu alışkanlıklardan 3 tanesi beyine ciddi zarar verebiliyor.

Kadin 03-05-24 09:58

Metroda iğrenç olay! Tacizci gözaltında

Başakşehir'de metroda bir genç kızı taciz eden şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan iğrenç anlarda kalabalığa hiç aldırış etmeden cinsel organını çıkartan şahsı fark eden genç kız Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olmuştu.

Haber 03-05-24 09:22

Sosyal medyada gündem oldu! Üç harfli marketten alınan kavrulmuş çekirdek paketinden fare çıktı: 'Çitlemeye çalışırdım ben bunu'

Sosyal medyada marketlerden alınan ürünlerin içinden çıkanlar gündem olmaya devam ediyor. Bu sefer de Türkiye'de popüler olan üç harfli bir marketin sattığı ürünün içinden fare çıktı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerinden bahsetti.

Trend 02-05-24 22:49

Türkiye'ye getiriliyordu! Son anda fark edildi: Tır'dan külçe külçe altın çıktı

Kapıkule'de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 2 tırda külçe külçe altın yakalandı. Durdurulan tırlarda ayrıca lüks araç parçaları da ele geçirildi. Tırların sürücüleri gözaltına alınırken altının ne amaçla Türkiye'ye getirildiği de araştırılmaya başlandı.

Haber 02-05-24 09:37

Siroz nedir, siroz belirtileri nelerdir? Siroz neden olur? Siroz tedavisi

Siroz karaciğerin ciddi ve ilerleyici bir hastalığıdır ve tedavi edilmediğinde veya belirtileri fark edilmediğinde hayati tehlike oluşturabilir. Erken tanı ve uygun tedavi ile birlikte sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri sirozun ilerlemesini yavaşlatabilir ve hastanın yaşam kalitesini artırabilir. Ancak siroz tedavisi zor ve karmaşık bir hastalıktır ve hastaların sürekli takip ve destek alması gerekebilir.

Haber 30-04-24 14:03

AVM'de hırsızlık yapan kadınlar, yakalanınca ortalığı birbirine kattı! O anlar kamerada

Bakırköy'de bulunan iki alışveriş merkezinden kıyafet ve para çaldığı iddia edilen 3 kişi, fark edilince güvenlik görevlilerince yakalandı. Güvenlik görevlilerine zorluk çıkaran hırsızlık şüphelilerini polis gözaltına aldı. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen şüphelilerin yakalandığı anlar, vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 30-04-24 13:59