Full Metal Jacket Haberleri

Sarımsakta büyük tehlike! Uzmanlar uyardı: ‘İnsan dışkısı bile bulundu…’

Kanada ve Amerika'da son yapılan araştırmalarda Çin sarımsağında birden çok zararlı madde tespit edildi. Açıklamada ‘ağır metal var’ deniyor. Uzmanlar insan sağlığını tehdit eden çok tehlikeli bir durumdan bahsederken herkes ‘satın alırken Çin sarımsağı olup olmadığını nasıl anlayacağız’ sorusunun yanıtını aramaya başladı. Uzman isim anlattı.

Manşet 2024-05-25 08:37:45

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kızın midesinden tatlı kaşığı çıkartıldı! Doktorlar bile şaşkına döndü

Doktorlar, Rusya'da yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın hastanın defalarca mide ağrısından şikayet etmesi ve sonunda tedaviye götürülmesi üzerine tuhaf bir keşifte bulundu. Hastanın midesinden 20 cm uzunluğunda metal bir kaşık çıkartıldı.

Trend 2024-05-11 11:21:26

İzmir'de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 2024-04-18 08:20:43

Emtia piyasasında jeopolitik riskler ve yaptırımlar etkili oldu: Kakao fiyatlarında yeni rekor

mtia piyasasında, geçen hafta jeopolitik riskler, yaptırımlar ve üretime ilişkin endişelerle yükseliş eğilimi hakim oldu. Orta Doğu'daki gerilimden kaynaklanan jeopolitik risklerden dolayı değerli metallerde yükselişler görüldü. ABD ile İngiltere'nin, Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD'ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesini yasaklaması da baz metal fiyatlarında sert yükselişlere neden oldu. Kakao fiyatları ise rekor tazeled.

Finans 2024-04-15 11:19:33

Yer: Bursa! Her şey bir anda oldu, özel halk otobüsünün motoru patladı

Bursa'da seyir halindeki özel bir halk otobüsünün bilinmeyen bir sebeple motor kısmında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevreye metal parçalar savrulurken yolcular kısa sürede tahliye edildi.

Haber 14-04-24 17:11

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 05-04-24 11:32

İster hobi ister profesyonel anlamda arama yapmanıza yardımcı olacak en iyi metal dedektörler

Gelişmiş teknolojik sistemler sadece güvenliğinizi sağlamak için değil, boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için de sizlere imkân sunuyor. Bu imkânlardan biri de metal eşyalar bulmak! Dilediğiniz zamanda, dilediğiniz yerde, karada ve hatta suda arama yapmanızı sağlayan yüksek kaliteli metal dedektörleriyle arama yapabilirsiniz. Yepyeni bir arayış ve keyifli bir deneyim için karşınızda en iyi metal dedektörleri!

Haber 01-04-24 18:20

Yemek yedikten sonra kan kusmaya başladı! Doktorları şoke eden vaka: Boğazına çivi takıldı

Peru'da yaşayan Celia Trello isimli bir kadın domuz etini yedikten sonra kan kusmaya başladı ve metal çivi yuttuğunu fark eden cerrahlar acil ameliyat için kolları sıvadı. Cerrah Diego Cuipal, "Etkilenen bölgeyi izole edebildik ve onu keserek onardık ve sağlıklı bir arteri başka bir sağlıklı arterle birleştirdik." ifadelerini kullandı.

Trend 29-03-24 10:20

Makas operatörü nedir, ne iş yapar? Makas operatörü nasıl olunur? Makas operatörü maaşı

Makas operatörü olacak bireyler ilk olarak giyotin makaslarının kullanımı ve bakımı üzerine detaylı eğitim alır. Sonra eğitim sürecini tamamlayan giyotin makas operatörlerinin otomotiv ve inşaat sektöründen metal endüstrisine varan çeşitli çalışma alanlarında görev alabildiği bilinir. Giyotin makas operatörleri, temelde farklı türden makasların çalışma prensipleri ile bakım ve kullanım sürecine hakim olan kişilerdir. Dolayısıyla bir makas operatörünün kaç TL maaş aldığı sıkça araştırılır.

Finans 21-03-24 18:12

Pi sayısından döviz ve Bitcoin'e, kağıt paradan madeni paraya... Meclis'e geldi!

TBMM Dilekçe Komisyonu'na birbirinden ilginç dilekçeler gelmeye devam ediyor. Kağıt ve metal paranın kaldırılmasını isteyen de var, Bitcoin'in resmi para birimi sayılmasını isteyenler de. Meclis'e gelen dilekçelerden en ilginci de Pi sayısıyla ilgili...

Finans 13-03-24 14:44

Bodrum'da mavi bayraklı halk plajına metal platformlar diktiler! Kaymakamlık devreye girdi

Bodrum Yalıkavak'ta mavi bayraklı halk plajına iki işletme tarafından metal platformlar yapılmaya başlandı. Bodrum Kaymakamlığı devreye girmesiyle halk plajına inşa edilen yapılar kaldırıldı, işletmelere para cezası uygulandı.

Haber 12-03-24 19:27

Altında rekor üstüne rekor gelirken kilogram fiyatı da 2 milyon lirayı aştı

Altın fiyatlarındaki rekor üstüne rekor gelirken altının kilogram fiyatı da yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, VakıfBank, Ahlatcı Metal Rafineri, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Kuveyt Türk Katılım Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-03-24 17:36

Türkiye ve Avrupa'daki bazı sendikalardan Gazze için İstanbul'da ateşkes çağrısı

İstanbul'da bir araya gelen Birleşik Metal-İş Sendikası ile Avrupalı bazı sendika yöneticileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının sona erdirilerek acil ateşkes ilan edilmesi çağrısını yaptı.

Yurthaber 01-03-24 13:41

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak için cenaze töreni düzenlendi

Yaşamını yitiren TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için sendika binası önünde tören düzenlendi.

Finans 25-02-24 15:34

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, 62 yaşında hayatını kaybetti. Kavlak'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Finans 24-02-24 20:02

Osmaniye’de 250 ton atık geri dönüşüme kazandırıldı

Osmaniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesi çerçevesinden kurulan geri dönüşüm bankalarında toplanan yaklaşık 250 ton kağıt, metal, plastik ve cam atığı malzeme geri dönüşüme kazandırıldı.

Yurthaber 21-02-24 08:08

BİSAM açıkladı: Açlık sınırı 15 bin lirayı aştı!

Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi (BİSAM) 2024 Ocak ayına ilişkin 'açlık ve yoksulluk sınırı' verilerini açıkladı. Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 15 bin TL'yi aştı.

Finans 16-02-24 07:58

Penisine metal halka sıkışan adamın imdadına itfaiye koştu! O anları sosyal medyadan paylaşınca çok konuşuldu

İsmi açıklanmayan Taylandlı bir adam cinsel organına metal bir halkanın sıkışması üzerine hastanelik oldu. Cinsel organından halkanın çıkartılması için itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği Taylandlı adam o anları sosyal medyadan paylaşınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 14-02-24 10:28

Çok az kişi fark etti, son fotoğrafında 'kemer toka' detayı! Adnan Oktar'dan müritlerine gizli mesaj... 'Normal değil' diyerek açıkladı

Adnan Oktar hakkında yayımlanan 'Adnan' belgeseli gündem olurken, aynı zaman paylaşılan son fotoğrafıyla ilgili ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf ile Adnan Oktar'ın müritlerine mesaj verdiğini belirten eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, söz konusu karedeki metal kemer tokasına dikkat çekti.

Haber 14-02-24 06:51

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-24 15:40

6 yıldır haber alınamıyordu! Kirası ödenmediği için polis çağrılan depodan betona gömülmüş çocuk cesetleri bulundu

2018 yılında henüz beş ve üç yaşlarındayken Jesus ve Yesenia Dominguez isimli iki çocuk kaybolmuştu. 6 yıldır haber alınmayan çocukların cansız bedenleri kirası ödenmediği için polise şikayet edilen bir depodan çıktı. Çocukların cansız bedenlerine ait kalıntılar metal bir konteynırın içinde betona gömülmüş halde bulundu.

Trend 03-02-24 08:39

MTA, metal ve kömür madeni aramalarını hızlandıracak

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Yanık, bu yıl doğrudan arama projeleri için 1,2 milyar lira bütçeye sahip olduklarını belirterek, "İlk olarak Sinop-Boyabat Metalik Maden Aramaları ve Muş Kömür Aramaları projelerini bitirmeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 30-01-24 14:15
mta

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.63 yükselişle başladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran metal ana sanayi oldu.

Finans 25-01-24 10:11

Tofaş’ta zam sevinci sabaha kadar sürdü

İşçi sendikaları ile Türk Metal Sendikası (MESS) arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi grev aşamasında imzalandı.

Yurthaber 18-01-24 11:09

İşçilere rekor ücret artışı

Özçelik-İş Sendikası ve Metal Sanayicileri İşverenleri Sendikası (MESS) arasında geçen Eylül ayından itibaren devam eden MESS Grup Toplu İş Sözleşme süreci, masa başında ve metal işçilerinin ücretlerine yüzde 98.8 oranında rekor bir ücret artışıyla imzalandı.

Yurthaber 18-01-24 08:14

Türk Metal Sendikası ve MESS el sıkıştı! Grev kararı almışlardı: Ücretlere yüzde 157'lik zam

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası, yaklaşık 150 bin metal işçisini ilgilendiren MESS Grup Toplu İş Sözleşmesinde anlaşma sağladı. Sendika 19 Ocak günü için grev kararı almış ve işyerlerine bildirmişti. Ücretlere yapılan toplam zam ilk 6 ay için yüzde 98, yıllık ise yüzde 157,4 oldu.

Finans 18-01-24 07:11

Maaş zammında bir yeni revize daha! Metal işçileri yüzde 73'lük teklifi de reddetti

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), metal sektöründe devam eden Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında teklifini revize etti. MESS, 1 Eylül 2023’ten itibaren geçerli olacak ilk 6 aylık ücret artışı için teklifini yüzde 73’e yükseltti. Ancak Türk Metal Sendikası bu teklifi de reddetti.

Finans 13-01-24 14:24

150 bin işçiyi ilgilendiriyor: Türk Metal Sendikası'ndan grev kararı

Türk Metal Sendikası toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı aldı. Açıklamada, "Türk Metal Sendikası artık sözün bittiği yerde, bıçağın kemiğe dayandığı noktadadır. Sendikamız bu süreçte, sözleşmede insan onuruna yaraşır bir ücret elde etmek için sonuç alıncaya kadar eylemlerine devam edecektir" denildi.

Finans 10-01-24 11:24

Yüzde 60 zamma ret! Metal Sendikası’nın 10 puanlık güncellemesi yetersiz geldi: Görüşmeler bitti

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), ücret zammı teklifini yüzde 60’a yükseltmesine rağmen, Türk-Metal Sendikası revize teklifi reddetti. Görüşmeler ise sonlandı.

Finans 04-01-24 14:11

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Wilkinson hayatını kaybetti: O yapımlarla tanınıyordu...

“The Full Monty,” “Shakespeare In Love” ve “The Best Exotic Marigold Hotel” gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Tom Wilkinson 75 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 31-12-23 10:50

HUDUTSUZ SEVDA 14. BÖLÜM İZLE! Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor, saat kaçta? Fox TV yayın akış

Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor ve yeni bölüm ne zaman ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi için Fox TV yayın akışı merak edildi. Heyecanla beklenen dizi 14. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor, saat kaçta? İşte Hudutsuz Sevda 14. bölüm full izle ekranı...

Magazin 28-12-23 19:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak ve eski AK Parti milletvekili Halil Özcan'ı hastanede ziyaret etti.

Haber 28-12-23 14:50

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın midesinden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi! 450 parça metal: Çivi, cıvata, somun...

İran'da ismi açıklanmayan bir hasta karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Dayanılmaz ağrı nedeniyle hastaneye başvuran hastanın midesinden 450 parça metal çıkartıldı. Ahvaz İmam Humeyni Hastanesi Başhekimi Ahmed Rıza Muhtedi çıkartılan metal parçaların arasında çivi, cıvata ve somunların olduğunu söyledi.

Trend 24-12-23 15:42

ATEŞ KUŞLARI CANLI İZLE 36. BÖLÜM! Ateş Kuşları hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 36. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Kardeşini bulan Ali, bir karar vermek zorunda. Yayınlanan fragmana göre Barbaros ölüm kalım savaşı veriyor. Peki, Ateş Kuşları hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ile ATV yayın akışı ve Ateş Kuşları 36. bölüm izle ekranı

Magazin 22-12-23 19:01

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve perşembe günü dizileri

Sakla Beni 8. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam sekizinci bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 8.bölüm full izle ekranı!

Magazin 21-12-23 19:41

HUDUTSUZ SEVDA 13. BÖLÜM İZLE! Hudutsuz Sevda saat kaçta başlıyor? Fox TV yayın akışı

Hudutsuz Sevda saat kaçta ve yeni bölüm ne zaman ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi için Fox TV yayın akışı merak edildi. Heyecanla beklenen dizi 13. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda saat kaçta, nerede çekilmiştir? İşte Hudutsuz Sevda 13. bölüm full izle ekranı...

Magazin 21-12-23 19:27

SANDIK KOKUSU 3. BÖLÜM FULL HD İZLE: Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı!

Sandık Kokusu 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 3. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-12-23 19:43

BAMBAŞKA BİRİ 14. BÖLÜM İZLE! Bambaşka Biri final ne zaman? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Bambaşka Biri yeni bölüm detayları merak edildi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Bambaşka Biri, Fox TV'de yayınlanıyor. Dizinin yayın günü de araştırılan bir diğer konu oldu. 'Bambaşka Biri final ne zaman?' ekranı sorgulanıyor. Peki, Bambaşka Biri final ne zaman? İşte BAMBAŞKA BİRİ 14. BÖLÜM FULL İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı

Magazin 15-12-23 20:25

ATEŞ KUŞLARI 35. BÖLÜM İZLE! Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 35. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Babasını bulan Ali, kimliğine kavuşabilmek için kardeşini de bulmak zorunda. Yayınlanan fragmana göre Ali kardeşini bulmak üzere. Peki, Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı ve Ateş Kuşları 35. bölüm izle ekranı

Magazin 15-12-23 19:18

SAKLA BENİ 7. BÖLÜM İZLE! Sakla Beni dizisi hangi gün, saat kaçta? İşte perşembe dizileri ve Star TV yayın akışı

Sakla Beni 6. bölüm full izle ekranı sorgulanıyor. Sevilen dizi bu akşam altıncı bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. 'Sakla Beni hangi gün, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni saat kaçta, hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 6.bölüm full izle ekranı!

Magazin 14-12-23 19:37

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM FULL İZLE! Show TV Sandık Kokusu dizisi hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Sandık Kokusu 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler olacak? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 14-12-23 19:27

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 24. BÖLÜM İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm full izle ve dizinin 24. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 14-12-23 18:58

HUDUTSUZ SEVDA 12. BÖLÜM İZLE! Hudutsuz Sevda hangi kanalda, hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Hudutsuz Sevda hangi kanalda ve yeni bölüm ne zaman ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi için tv yayın akışı merak edildi. Heyecanla beklenen dizi 12. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda hangi kanalda, saat kaçta? İşte Hudutsuz Sevda 12. bölüm full izle hd tek parça ekranı...

Magazin 14-12-23 18:38

ÖMER SON BÖLÜM İZLE! Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'lı Ömer dizisi hangi gün, saat kaçta? Star TV yayın akışı

Ömer 35. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ömer ve Gamze arasında ipler gerilmiş, Hakan gözaltına alınmış ve Eda Emine'yi de kendi işine ikna etmeye çalışmıştı. Son olarak 'Bugün Ömer saat kaçta başlıyor ve Ömer son bölüm izle' konularının yanıtı merak edildi. Peki, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'lı Ömer dizisi hangi gün, saat kaçta? İşte ÖMER 35. BÖLÜM İZLE EKRANI ile Star TV yayın akışı

Magazin 11-12-23 18:57

YARGI 75. BÖLÜM FULL İZLE! Yargı saat kaçta, bugün var mı? 74. bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı 75. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz Engin, Zafer, İnci gibi artık hayatta olmayanları da hatırlamış ve Yekta'nın eski, karanlık tarafıyla burun buruna gelmişti. Son olarak 'Bugün Yargı saat kaçta başlıyor ve Yargı son bölüm' konularının yanıtı merak edildi. Peki, Yargı saat kaçta başlıyor? İşte YARGI 75. BÖLÜM İZLE EKRANI ile Kanal D canlı yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 10-12-23 19:44

KARDEŞLERİM 108. BÖLÜM FULL İZLE! Kardeşlerim hangi gün, bu akşam var mı? Kardeşlerim Ömer ölüyor mu? ATV yayın akışı

Kardeşlerim saat kaçta başlıyor dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Sevilen dizi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Celil Nalçakan, Yiğit Koçak, Lizge Cömert, Fadik Sevin Atasoy, Atakan Özkaya, Cihan Şimşek, Berk Ali Çatal ve Su Burcu Yazgı Coşkun'u kadrosunda bulunduran dizinin 108. bölümü sorgulanıyor. Kardeşlerim Ömer öldü mü merak ediliyor. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, hangi gün?Kardeşlerim Ömer öldü mü? İşte Kardeşlerim 108. bölüm ATV canlı izle ekranı

Magazin 09-12-23 18:40

BAMBAŞKA BİRİ 13. BÖLÜM FOX TV CANLI İZLE! Bambaşka biri hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti

Bambaşka Biri yeni bölüm detayları merak edildi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Bambaşka Biri, Fox TV'de yayınlanıyor. Dizinin yayın günü de araştırılan bir diğer konu oldu. 'Bambaşka Biri hangi gün?' ekranı sorgulanıyor. Peki, Bambaşka Biri hangi gün, saat kaçta? İşte BAMBAŞKA BİRİ 13. BÖLÜM FULL İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı

Magazin 08-12-23 19:56

YALI ÇAPKINI 49. BÖLÜM FULL İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 8 Aralık Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 49. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 49. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 08-12-23 19:11

ATEŞ KUŞLARI 34. BÖLÜM ATV CANLI İZLE! Ateş Kuşları saat kaçta, bugün var mı? ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 34. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Babasını bulan Ali, kimliğine kavuşabilmek için kardeşini de bulmak zorunda. Yayınlanan fragmana göre Ali kardeşini bulmak üzere. Peki, Ateş Kuşları saat kaçta, bugün var mı? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı ile Ateş Kuşları 34. bölüm izle ekranı...

Magazin 08-12-23 18:27