Galatasaray Trabzonspor Maci Saat Kacta Haberleri

4 büyüklerin Borsa karnesi! Nisan ayının şampiyonu hangi takım oldu?

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayı yüzde 47,2 yükselişle tamamlayan Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği, yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu. Spor endeksi geçen ay yüzde 11,5 artış kaydetti. Yıl başından bu yana da en fazla kazandıran Galatasaray Spor Kulübü...

Finans 2024-05-02 15:39:05

Yapay zeka önümüzdeki 20 yılın Süper Lig şampiyonlarını açıkladı! Zirvede eşitlik var

Yapay zeka, son 20 yılda Süper Lig'de şampiyon olacak takımları tahmin ederken listede Hatayspor, Gaziantep FK, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Alanyaspor da yer aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-30 20:40:36

4.5 saat boyunca hakemleri stadyumdan çıkarmamıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkanlığına aday oldu!

Trabzonspor'un başkanı olduğu dönemde sert çıkışlarıyla tanınan, 2015 senesindeki Trabzonspor - Gaziantepspor maçının hakem heyetini 4.5 saat boyunca stadyumdan çıkarmayan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığına aday oldu!

Spor 2024-04-18 15:05:13

Alanyaspor'dan Galatasaray galibiyeti için flaş hamle!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor bugün saat 20.00’da karşı karşıya gelecek. Alanyaspor'dan bu dev maç öncesi flaş bir hamle geldi.

Spor 2024-04-15 15:54:09

Diğer Haber Etiketleri

Borsa İstanbul spor fk sezon süper li Süper Lig galatasaray Şampiyonluk son dakika yapay zeka aday maçı maçın Trabzonspor türkiye futbol federasyonu tff ibrahim hacıosmanoğlu oynanacak Alanyaspor ak bahçe maçı kulübün pfdk sevkleri PFDK fenerbahçe da, süper kupa İstanbul galatasaray başkan Dursun Özbek Ali Koç qww son dü fenerbaçe hakemi trabzonspor, VAR Hakem verildi Serdar Ali Çelikler vole rtük 10 tff, çaykur rize galatasaray yapılan açıklama Suudi Arabistan Riyad Şanlıurfa Avrupa ligi UEFA beşiktaş men Derbi Turgut Doman maç beşiktaş maç bjk maç ekranı maç günleri maç kaç kaç maç kaçta bitiyor maç saat kaçta maç saati maç saatleri dijitürk galatasarayda yıllık Sacha Boey bayern munich 15 milyon euro atan Uğurcan Çakır hedefi iyet Abdullah Avcı buruk Okan Buruk bakasetas zaha bıraktı Abdülkerim Bardakcı Sakatlık erden icardi Mauro Icardi Abdülkadir Ömür Umut Bozok AZ başakşehi kaan numanoğlu Abdulkadir Bitigen bahçe maçı saat kaçta fenerbahçe galatasara süper kupa finali fenerbahçe maçı hangi kanal maç, sarı kart İstanbulspor fred spor to spor toto yayınlanacak bilet fiyatları son karar devam edecek ekipleri Adana Demirspor türkiye kupası Devler Ligi şampiyonlar ligi taraftar galatasaray adana demirspor maçı galatasaray adana demirspor maçı ne zaman galatasaray maçı hangi Kopenhag Sivasspor spor maçı saat kaçta sivasspor trabzonspor galatasaray alanyaspor galatasaray alanyaspor maçı ne zaman

SON DAKİKA: Süper Kupa'nın faturası kesildi! Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi...

Son dakika... Süper Kupa'da yaşanan olayların yankıları sürerken, Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi. Sarı-Lacivertliler daha önce Trabzonspor karşısında sahadan çekilen İstanbulspor ile aynı maddeden sevk edildi. Öte yandan Galatasaray da 'çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 15:31

PFDK sevkleri sonrası Galatasaray'dan olay yaratan paylaşım! Şımarık ve fütursuz...

Galatasaray resmi kanallarından Trabzonspor-Fenerbahçe maçında dair yapılan PFDK sevkleriyle ilgili çok sert bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 23:21

PFDK'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 39'ar bin TL para cezası verdi. Kurul, iki kulübü ayrıca 400'er bin TL de cezaya çarptırdı. Öte yandan kurul, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'e ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Spor 01-04-24 15:46

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 22-03-24 10:38

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası ilk kez konuştu, Ali Koç'u doğruladı!

Galatasaray'da gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının ardından konuşan Başkan Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 11:59

SON DAKİKA: Fenerbahçe, ligden çekilme dahil alınacak aksiyonları görüşmek üzere olağanüstü genel kurula gidiyor!

Son dakika... Trabzonspor karşılaşmasının son düdüğünün ardından yaşananlara dair Fenerbahçe resmi kanallarından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da yapılacak Olağan Üstü Genel Toplantı'da takımın Süper Lig'den çekilmesine dair bir toplantı yapılacağı duyuruldu.

Spor 18-03-24 18:30

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren Trabonspor - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Dev maçın VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor 17-03-24 12:17

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-24 16:28

TFF duyurdu! Galatasaray'ın maç günü ve saati değişti

TFF, 10 Mart Pazar günü 16.00'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alındığını açıkladı.

Spor 27-02-24 14:57

TFF, Süper Kupa maçının tarihini açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek...

Suudi Arabistan'da yaşanan skandal sonrası ertelenen Süper Kupa maçının tarihi ve yeri belli oldu. TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Spor 21-02-24 17:29

UEFA'nın açıkladığı listede Türk takımlarının men tehlikesi var! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor...

UEFA tarafından paylaşılan Avrupa Kulüp Finansmanı ve Yaptırım Raporu'na göre Türkiye Ligi takımları, finansal açıdan alarm veriyor. 4 büyük takımın da yer aldığı listede men tehlikesiyle karşı karşıya kalabilecekleri de paylaşıldı.

Spor 19-02-24 12:50

Süper Lig'de derbi tarihleri açıklandı! Beşiktaş-Galatasaray ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçları belli oldu

Süper Lig'de 4 haftalık program açıklandı ve derbi tarihleri belli oldu. Buna göre 3 Mart Pazar günü Beşiktaş-Galatasaray, 17 Mart Pazar günü ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçı oynanacak.

Spor 16-02-24 15:54

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, bu hafta Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını internette araştırıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir? İşte detaylar...

Spor 01-02-24 16:54

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor 26-01-24 17:27

Galatasaray'dan Uğurcan Çakır bombası! Yıldız oyuncunun temsilcisiyle İstanbul'da görüşme gerçekleştirildi! Trabzonspor'un istediği bonservis 15 milyon euro...

Trabzonspor ile sözleşmesini bu sezonun başında 2027 yılına kadar uzatan Uğurcan Çakır için transfer iddiası ortaya atıldı. Takımdan ayrılarak Galatasaray'a transfer olmak istediği ifade edilen Uğurcan Çakır'ın temsilcisinin Galatasaray ile İstanbul'da görüşme yaptığı iddia edildi.

Spor 25-01-24 14:56

Abdullah Avcı'nın basın toplantısında ilginç an! ''Adamlar bize plakayı taktı hocam''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Trabzonlu gazeteciden Abdullah Avcı'ya: "İptal edilen gol de sayılsa, adamlar bize plakayı taktı hocam!" ifadelerinin kullanması ise şaşkınlık yarattı.

Spor 22-01-24 08:04

Okan Buruk, Trabzon'a şaşırdığını söyledi! ''Maç öncesi böyle bir skor olacağını kimse beklemezdi''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Böyle bir skor olacağını kimse beklemezdi" dedi.

Spor 21-01-24 21:57

SON DAKİKA: Trabzonspor-Galatasaray maçının ardından kameraların karşısına geçen Bakasetas, takımdan ayrıldığını açıkladı!

Süper Lig'de sahasında ağırladığı Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da karşılaşmanın ardından bir veda yaşandı. Bordo-mavili ekipte Yunan golcü Bakasetas verdiği röportajda Türkiye'ye veda etti.

Spor 21-01-24 21:36

Zaha'nın golü Trabzonspor taraftarını çok kızdırdı! 61'de ilki başardı

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u konuk ederken mücadeleye Wilfried Zaha 2 gol 1 asist ile damga vurdu. Golcü oyuncu performansıyla bir ilki de başardı. İşte detaylar...

Spor 21-01-24 20:50

SON DAKİKA: Trabzonspor maçında Galatasaray'da sakatlık! Abdülkerim Bardakcı oyuna devam edemedi

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'a konuk olurken, karşılaşmada ilk yarının son bölümüne girilirken Abdülkerim Bardakcı yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi.

Spor 21-01-24 19:55

Trabzonspor Galatasaray maçında 11'ler belli oldu! Sarı-kırmızılılarda Icardi sürprizi...

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. İki takımın da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta 11'ler belli oldu.

Spor 21-01-24 17:53

Galatasaray Trabzonspor'u mağlup ederse oyunculara para yağacak! Başkan Dursun Özbek prim müjdesini verdi

Süper Lig'de heyecan dev bir karşılaşmayla sürüyor. 21. hafta mücadelesinde ezeli rakiplerden Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Sarı-Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek oyuncularına prim müjdesini verdi. İşte detaylar...

Spor 21-01-24 15:00

Taraftarın gözü kulağı bu haberdeydi! Dev maça saatler kala karar Icardi için karar verildi... İşte Trabzonspor-Galatasaray maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 21. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Haftanın maçında ezeli rakiplerden Trabzonspor, Papara Park'ta şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'ı konuk edecek. Milyonlarca taraftarın heyecanla beklediği mücadeleye az bir süre kala özellikle Sarı-Kırmızılı taraftarların merakla beklediği konulardan biri Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin ilk 11'de başlayıp başlayamayacağıydı. Yıldız golcü için Okan Buruk kararını verirken, ilk 11'ler de büyük oranda netleşti.

Spor 21-01-24 14:32

Icardi'nin son durumu merak ediliyordu, Galatasaray resmen açıkladı! Icardi Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 21. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oluyor. Ezeli rakiplerden Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. İki ekibin de mutlak galibiyet istediği mücadele öncesi son hazırlıklar tamamlanırken Sarı-Kırmızılılar'da oynayıp oynamayacağı en çok merak edilen isimlerin başında gelen Mauro Icardi'nin de son durumu belli oldu. İşte detaylar..

Spor 20-01-24 16:29

Galatasaray'da Icardi gelişmesi yaşanıyor! Sarı-kırmızılılar resmi hesaptan fotoğrafını paylaştı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Bir süredir sahalardan uzak kalan Icardi'nin antrenmanlara geri dönmesi taraftarları bir hayli mutlu etti.

Spor 19-01-24 14:38

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 19-01-24 11:07

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 19-01-24 10:20

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması geldi! Trabzonspor maçında sahada olacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından Icardi hakkında konuştu. Sosyal medyada yer alan dedikodulara son noktayı koyan Okan Buruk, Arjantinli golcünün dönüş tarihini açıkladı.

Spor 16-01-24 07:16

Bakasetas'tan maç günü sinirleri hoplatan hareket! Beşiktaş ve Galatasaray...

Anastasios Bakasetas, Antalyaspor-Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı. Trabzonspor'un önerdiği sözleşme tekliflerini birer birer reddeden Yunan oyuncunun hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile görüştüğü öğrenildi.

Spor 14-01-24 17:41

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İPTAL! Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelenecek mi? Kriz büyüyor!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak merak ediliyor. Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu sarı-kırmızılı takım ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertli ekip ile kozlarını paylaşacaktı. Suudi Arabistan'ın Atatürk ve Türk bayrağına izin vermemesi nedeniyle maç iptal edildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Maçın yeni tarihi ne?

Spor 29-12-23 21:56

Fenerbahçe-Galatasaray maçından 12 saat önce yapılan yorum gündem oldu! Sıkıntı çıkarırlar maç iptal olur beyler

Suudi Arabistan'da Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi büyük krize yol açtı. Tepki çeken olayın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı ve Süper Kupa finali iptal edildi. Maçkolik'te bir taraftarın final maçının başlamasından 12 saat önce yaptığı yorum ise gündem oldu.

Spor 29-12-23 21:01

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor 23-12-23 23:24

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI 2023! Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi heyecanı!

Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları, tarihi ve yayınlanacağı kanal sporseverler tarafından araştırılıyor. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmada biletler 1.100 TL'den başlıyor. Derbi biletleri yarın (23 Aralık 2023 Cumartesi) genel satışa açık olacak. Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları...

Spor 22-12-23 15:11

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı tarih ve saat bilgisi merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Derbiye az bir zaman kala Fenerbahçe - Galatasaray maçına dair detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 20-12-23 23:54

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Ev sahibi takım, Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Karadeniz ekibini konuk etti. Bordo mavili ekip bu karşılaşmada galibiyet almayı ve 4. sıradaki yerini korumayı hedefliyordu. Ev sahibi takım ise 3 puanı almanın peşine düştü. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 19-12-23 23:51

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ Mİ? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Statta bunlar yasak!

Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayını sporseverler tarafından yakından takip edilecek. "Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi?" sorusunun yanıtını merak eden birçok internet kullanıcısı, arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi? İşte detaylar...

Spor 13-12-23 00:08

Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak ekrana gelecek. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda çıkacak. Mücadelede İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı şimdiden internette araştırılıyor. İşte Kopenhag Galatasaray maçının canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 12-12-23 10:39

SON DAKİKA: Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük heyecan, kuralar çekildi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu

Son dakika... Ziraat Türkiye Kupası'nda ligin dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Adana Demirspor'un da dahil olduğu 5. eleme turu kura çekimleri gerçekleştirildi. Maçlar, 9,10 ve 11 Ocak'ta tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak. İşte eşleşmeler...

Spor 08-12-23 14:47

Taraftarı korku sardı! Kopenhag-Galatasaray maçı öncesi tedirgin eden açıklama... 1 saat stadyumda tutulacaklar

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda tüm grubun kaderini belirleyecek maçta temsilcimiz Galatasaray, Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala maçın oynanacağı Parken Stadyumu'nun çevresinde polis ekipleri teyakkuza geçerken, Sarı-Kırmızılı taraftarları tedirgin eden bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 10:38

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri

Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahasından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Sakatlığı devam eden Davinson Sanchez bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Adana Demirspor maçı hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 08-12-23 09:22

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda?

Kopenhag Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya çıkacak. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-12-23 14:57

SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Sivasspor Trabzonspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Süper Lig'in 13. haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Ev sahibi takım, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi ise bu maçı alarak galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 27-11-23 15:46

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Manchester hangi kanalda canlı yayınlanacak? Hedef galibiyet

Galatasaray Manchester United maçı için heyecan dorukta. Sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında sahasında İngiliz ekibini konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanan sarı-kırmızılılar RAMS Park'tan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyor. Peki, Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Manchester hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 27-11-23 13:23