Hamilelikte Agri Kesici Haberleri

Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası’nda yine tarih yazdı

Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası, farklı ülkelerden 22 sporcunun katılımıyla, 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 gün süren nefes kesici yarışmalar sonunda dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, katıldığı tüm kategorilerde altın madalya kazandı.

Spor 2024-09-20 19:38:45

Sınırda hareketli dakikalar! Motosikletliyi yaralayıp polise saldıran Yunan sürücü yakalandı

Türkiye’nin Yunanistan’a açılan İpsala Sınır Kapısı’nda hareketli dakikalar yaşandı. Edirne'den Yunanistan'a açılan İpsala Sınır Kapısı ile bu ülkenin Kipi Sınır Kapısı arasındaki bölgede otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsünü yaralayıp, ardından Türk polisinin üzerine kesici aletle yürüyen Yunan sürücü, ayağından tabanca ile vurularak yakalandı.

Haber 2024-09-10 20:43:11

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü istila altında! Endişelendiren kareler: Sonun başlangıcı...

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü'nde kaydedilen görüntüler endişe uyandırdı. Su seviyesinin 3,2 metreye kadar düştüğü gölün her tarafının bitkiler tarafından işgal edildiğini belirten Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, 'sonun başlangıcının' hızla geldiğini söyledi. İşte Eğirdir Gölü'nün son hali!

Haber 2024-08-21 10:39:01

Kaz Dağları nerede? Kaz Dağları'na nasıl gidilir? Kaz Dağları yol tarifi

Kaz Dağları, Türkiye'nin en gözde doğal bölgelerinden biridir ve geniş bir ziyaretçi kitlesinin ilgisini çeker. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken bu bölge, nefes kesici doğası ve etkileyici manzaralarıyla bilinir. Kaz Dağları'nın konumu ise sıkça merak edilen ve zaman zaman karıştırılan bir meseledir. Bu dağlar, Balıkesir ve Çanakkale illerinin sınırları içinde yer alır. Peki, Kaz Dağları'na nasıl gidilir?

Haber 2024-08-13 18:02:53

Hem klima çarpmasına iyi geliyor hem harareti alıyor! Satışları son günlerde arttı: Bu bitkisel karışım yoğun rağbet görüyor

Yaz döneminde klima kullanımın artması pek çok kişide vücut ağrılarını tetikliyor. Yüksek sıcaklar da hararet yaratıyor. Her iki soruna birden iyi geldiği belirtilen bitkisel karışıma rağbet arttı. Satışların yoğunlaştığını belirten aktar esnafı, ağrı kesici niyetine kullanılan içecek için "Vatandaşlar hem serin bir içecek tüketmiş olurlar hem de vücutlarında oluşan hararete ve ağrıya iyi gelir" diyerek tavsiyede bulundu.

Haber 11-08-24 12:31

Borsada devre kesici iki kez çalıştı! BIST 100’de istenmeyen senaryo gerçekleşti: Endeks 10 bin puanın altında

Borsa İstanbul'da %6,72'lik düşüşün ardından saat 09:55:22 itibarıyla endekse bağlı devre kesici sistemi devreye girdi! Ardından endeksteki düşüş derinleşince ikinci kez devre kesici uygulandı. BIST 100 endeksi kritik 10 bin puanın altına geriledi.

Finans 05-08-24 10:02

Turkuaz renkli Salda'da kirlilik alarmı! Beyaz adacıklar gitgide kararıyor... Dünya mirası için büyük tehlike!

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Salda Gölü'nde beyaz adacıklar ve kumulları oluşturan hidromanyezit oluşumların gölde en çok oluştuğu kesimlerde su çekilmeleri yaşandığını açıkladı. Dr. Kesici, “Hidromanyezit oluşumlarının düzensiz ve gerçekleşemez olması ve bunun sonucunda beyaz adacıkların oluşamaması, kararması belirlenmiştir" dedi.

Haber 26-07-24 11:43

Dişini çektiremeyen adam çılgına döndü! Hastane bahçesinde korku dolu anlar: Kurban Bayramı'ndan beri tedavi edilmiyorum

Sivas'ta bir şahıs iddiaya göre Kurban Bayramı'ndan beri dişini çektiremedi. Şahıs en sonunda öfkeden çılgına dönüp hastane bahçesindeki kamelyanın üzerine çıktı. Elinde kesici alet bulunan adam herkesi korkuttu. Bu sırada yaşanan telaş ve panik anları kameraya yansıdı.

Haber 26-07-24 09:38

Yer: Esenyurt! Film sahnelerini aratmayacak hırsızlık: Sinyal kesici kullanıp...

İstanbul Esenyurt'ta film sahnelerini aratmayacak bir hırsızlık vakası yaşandı. Bir vatandaş aracını cadde üzerinde park etmek istedi. Kapısını tam kilitleyeceği sırada bir hırsız kullandığı sinyal kesiciyle aracın kilitlenmesine engel oldu. Daha sonra araçta bulunan 300 bin lirayı alarak uzaklaşan hırsız kayıplara karıştı. Hırsızlık anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber 13-07-24 09:30

Uzmanından anne adaylarına önemli tavsiyeler! “Yaz aylarında hamilelikte sıvı kaybına dikkat edilmeli”

Yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasına bağlı olarak bilinçsiz güneş ışını maruziyetinin tehdit oluşturabileceğini söyleyen Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç, “Hava sıcaklıklarının artması nedeniyle hastane başvurularında da artış olmaktadır. Özellikle hamile, çocuk ve yaşlı gruplarda güneş maruziyeti sonrası etkilenme düzeylerinin diğer yetişkin gruplara göre anlamlı derecede arttığı bilinmektedir” dedi.

Kadin 12-07-24 09:57

Tetanos (Tetanoz) aşısı nedir, kaç yıl korur? Hamilelikte Tetanos (Tetanoz) aşısı

Tetanos (Tetanoz) aşısı, 1920'lerde geliştirilmiş ve 1940'larda yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bu aşı, hastalığın kontrol altına alınmasında büyük bir başarı sağlamış ve tetanoz vakalarını önemli ölçüde azaltmıştır. Aşı, toksinlerin etkisiz hâle getirilmiş bir formunu içerir, bu nedenle vücut, gerçek enfeksiyonla karşılaştığında ona karşı bağışıklık geliştirir.

Haber 26-06-24 15:47

Benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti! Burnundan büyük bir deri parçası kopmuştu

36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe, Amerika Birleşik Devletleri'nin Karolina eyaletinin Myrtle Beach bölgesinde şiddetli ve ağır nitelikteki saldırı ve darp nedeniyle tutuklandı. Tighe benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği bir adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti. Tighe'in ailesi adamın her zaman yanında birbirinden değişik kesici aletler yaşadığını söyledi.

Trend 26-06-24 11:30

Ağrı kesici kullananlar dikkat: Midenin en büyük düşmanı! Birçok hastalığa neden oluyor

Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Sedef Kuran, "Ağrı kesiciler, mide sıvısında bulunan prostoglandin dengesini değiştirerek midenin tahriş olmasına neden oluyor. Midemizde kanlanmayı azaltarak, gastrit, ülser gibi hastalıkların nüksediyor, daha ilerki zamanlarda hasta mide kanaması ve mide duvarının delinmesi şikayetleriyle acile başvuruyor. 'Ağrım kesilsin diyerek, midenizden olmayın' diyorum. Ağrı kesicilere bağımlılık, hayat kalitenizi düşürür." dedi.

Kadin 24-06-24 15:53

Diş hastanesi dönüşü evinde ölü bulunmuştu! Dikkat çeken detayı hemşire anlattı: 'Şoka girebilirsin' diye uyardık

Bursa'da diş ağrısı nedeniyle gittiği hastane dönüşü evinde ölen Enda Balta’nın ölümüyle ilgili otopsi sonucu bekleniyor. Kadının, diş hekimi tarafından verilen antibiyotik iğneleri vurdurmak için gittiği özel sağlık kabinindeki hemşire, Balta'nın iğne haricinde çok sayıda ağrı kesici hap içtiğini söyleyip "Kendisini 'Ağrı kesici şokuna girebilirsin' diye uyardık. Diş doktorunu aradık, kendisi herhangi bir müdahalede bulunmamamızı söyledi. Hiçbir işlem yapmadan hastaneye yönlendirdik" dedi.

Haber 23-06-24 17:41

Salda Gölü'nde tepki çeken görüntü! Kanserojen içerikli, göl tehlike altında'

Salda Gölü'ne yapılan asfalt yol tepki çekti. Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı Dr. Erol Kesici,, asfaltın kanserojen içerikli olduğunu, yağışlarla birlikte göldeki kumullara beyaz rengi veren canlılığı öldüreceğini söyledi. "Diğer kaplama türlerine daha uzun ömürlü çimento betonundan yol kaplamaları yapılmalıydı" diyen Kesici, "Salda Gölü'nün değeri parayla ölçülemeyecek kadar büyüktür" açıklamasını yaptı.

Haber 17-06-24 16:51

Bursa'da vahşet! 3 çocuğunu evinin bodrumunda katletti: 'Olayı öğrenince inanamadık'

Bursa'da 39 yaşındaki Murat Kılıç, evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Polise teslim olan Kılıç, "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.

Haber 29-05-24 19:34

Müdür yardımcısı dehşeti! Öğrencinin üzerine araç sürüp kesici aletle kovaladı

Antalya'nın Serik ilçesinde 6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki F.M.B., iddiaya göre aynı okulun ilkokul kısmında müdür yardımcısı olarak görev yapan A.Ç.'nin saldırısına uğradı. F.M.B.'nin ailesi, okul servisinden indiği sırada çocuğun üzerine aracını sürdüğü ve kesici aletle kovaladığı gerekçesiyle A.Ç.’den şikayetçi oldu. Polisin gözaltına aldığı A.Ç. savcılıkça serbest bırakılırken, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 15:31

Örümcek tarafından ısırılan hamile kadının bacağı çürümeye başladı! Çok acımaya başladı. Yürüyemiyordum

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Apiai bölgesindeki evinde Ketisley Aparecida Freitas Lessa isimli bir kadın yatağında uzandığı sırada örümcek tarafından ısırıldı. Hemen tıbbi yardım istemesine rağmen doktorların kendisini ağrı kesici vererek evine gönderdiğini iddia eden Lessa, üç gün sonra şiddetli ağrılar nedeniyle yeniden hastaneye başvurduğunda bacağının çürümeye başladığını öğrendi.

Trend 22-05-24 15:26

Her 100 hamilenin 10'unda görülüyor! Birçok riski beraberinde getiriyor... Anne adaylarına 24-28. haftada test tavsiyesi

Hamilelik sürecinde bazı hastalıklar meydana gelebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Faruk Buyru, her 100 gebeden 10'unda yüksek şeker görüldüğünü ve bu durumun hamilelikte birçok riski beraberinde getirdiğini belirtti.

Kadin 11-05-24 15:22

Ankara’da park halindeki otomobillerin lastikleri yarılmış halde bulundu

Ankara’da park halinde arka arkaya sıralanmış çok sayıda otomobilin lastikleri kesici aletlerle yarılmış halde bulundu.

Yurthaber 08-05-24 12:22

Ateşli silah ve bıçaklarla ilgili çalışmalarda 15 şüpheliye işlem uygulandı

Eskişehir’de polis ekiplerince ateşli silah ve bıçaklarla ilgili gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok sayıda tabanca, şarjör, kesici-delici alet ve fişek ele geçirilirken, toplam 15 şüpheliye işlem yapıldı.

Yurthaber 26-04-24 14:15

Sarıyer'de korkunç cinayet! Taksi sürücüsünü bıçaklayıp yol kenarına attı! Gasbettiği taksiyle birlikte Maslak'ta yakalandı

Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Taksici Yaşar Yanıkyürek, aracına aldığı bir kişi tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak hareket halindeki taksiden atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cansız bedeni yol kenarında bulundu. Polis ekipleri, gasbettiği taksiyle birlikte kaçan İran uyruklu şüpheliyi Maslak civarında yakaladı. Araçta cinayette kullanılan kesici alet de bulundu.

Haber 17-04-24 21:48

Mersin'de park halindeki 20 aracın lastikleri kesildi

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, bir kişinin park halindeki 20 aracın lastiklerini kesici aletle patlatması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 16-04-24 15:27

Bengay krem nedir, ne işe yarar? Bengay krem nerelerde kullanılır?

İnsan vücudunda dönem dönem enfeksiyon veya kas yaralanmasına bağlı birtakım ağrılar görülebilmektedir. Bu ağrıları dindirmek için gerek iltihap giderici gerekse ağrı kesici nitelik taşıyan birçok farklı medikal krem türü kullanılmaktadır. Bengay krem de bu kremlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu krem eczanelerden doktor tarafından reçete edilip alınabileceği gibi reçetesiz bir şekilde de alınabilmektedir. Peki, bengay krem nedir, ne işe yarar ve nerelerde kullanılır?

Haber 09-04-24 18:51

Borsadaki düşüş sonrası Akbank devre kesti

Borsa İstanbul'da yaşanan değer kaybı sonrası Akbank hisse senedi önceki gün 43.78 TL’den kapatırken bugün 41.740 TL’yi görünce devre kesici işlemleri durdurdu.

Finans 13-03-24 17:08

Konya’da tefecilik operasyonu: 4 milyon lira değerinde senet ele geçirildi

Konya’da polis ekiplerin tefecilik yaparak haksız kazanç sağlayan şüphelilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda; çok sayıda silah, kesici ve delici alet 265 bin lira nakit para ile 4 milyon lira değerinde 91 adet senet ele geçirildi.

Yurthaber 08-03-24 10:25

Bağırsak sağlığı için yapabileceğiniz 5 önemli şey! Ne kabızlık kalıyor ne de hazımsızlık

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Günümüzde birçok kişi bağırsak sorunlarından şikayetçi. Bağırsak sağlığını korumak ve iyileştirmek için yapabileceğiniz bazı önemli adımlar var. Antibiyotik, uyku hapı ve ağrı kesici gibi ürünler bağırsak floranızın bütünlüğünü bozuyor. İşte bağırsak sağlığı için yapmanız gereken 5 önemli adım...

Kadin 08-03-24 09:21

Ters lalenin bilinmeyen yararları 'Asya tıbbında öksürük kesici ve balgam söktürücü olarak kullanılmıştır'

Bitkilerin Profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, son araştırmalar ve gözlemler üzerine Ters Lale hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kadin 21-02-24 17:23

Kesici aleti ve tuhaf sesiyle tanınan sahtekar bakanlığı harekete geçirdi! Güya şifa dağıtıp bir de para alıyordu

Konya'daki sahte şifacı Türkiye'nin gündeminde. Elindeki kesici aleti küçük çocuğun önünde hareket ettirip tuhaf sesler çıkartarak şifa dağıttığını öne süren kadının bir de bu şekilde para toplaması infial yaratmıştı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 02-02-24 15:45

Eline kesici aleti alıp değişik sesler çıkaran şarlatan 'şifacıyım' diyerek paraları topladı

Konya'da çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve çok sayıda kullanıcının tepkisini çekti. Bir kadın elindeki kesici aleti hasta bir çocuğun üzerinde gezdirerek şifa dağıttığını iddia etti. Şarlatan ayrıca kendini alim olarak tanıttı. Hasta çocukları olan yüzlerce ailenin para karşılığı görüntülerdeki kişiye gittiği belirtiliyor. O anları izleyenlerin aklına Pakistan'da değişik sesler çıkararak şifa dağıttığını iddia eden 'çufçuf hoca' geldi.

Haber 01-02-24 11:06

Başınız mı ağrıyor? Sadece fotoğrafına bakmanız yeterli! İlginç araştırmayla keşfettiler 'Ağrı kesici olarak kullanılabilir'

Baş ağrısı bazen pek çoğumuz için çekilmez bir sorun oluyor. Arkasında yatan ciddi bir rahatsızlığa bağlı değil de yorgunluk, stres veya uykusuzluğa bağlı olarak gelişen baş ağrısı için bazıları ağrı kesici almayı tercih etmiyor. Peki, bunu sadece bir yiyeceğin fotoğrafına bakıp geçirebileceğinizi söylesek? Bunu biz değil, Çinli bilim insanları söylüyor. Chongqing Normal University'den araştırmacılar, sadece köri fotoğrafına bakmanın bile ağrı ve sızıları yenmeye yardımcı olabileceğini keşfetti.

Kadin 22-01-24 16:32

1 damlası geçmeyen baş ağrısını bıçak gibi kesiyor! Ağrı kesicileri çöpe attıracak yöntem: Migrenin doğal ilacı buymuş

Tekrarlayan ve şiddetli baş ağrılarına neden olan nörolojik bir hastalık olan migren bazen can sıkıcı olabiliyor. Şiddetli baş ağrılarının yanı sıra mide bulantısı, ışığa ve sese karşı hassasiyetle kendini gösterebilen migren için çeşitli çözüm yolları aranıyor. Bu doğal tedavi yöntemini her gün 1 damla uygulayarak şiddetli baş ağrılarının önüne geçebilir ve ağrı kesicilerden alamadığınız verimi doğanın bu mucizesinden alabilirsiniz. Doğal ağrı kesici olarak bilinen bu mucizevi yağ haberimizde.

Kadin 22-01-24 15:31

Galata'daki evde sır ölüm! Norveçli turistin cansız bedeni bulundu, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da haber alınamayan turist çift, Galata’da 2 gün önce kiraladıkları evde temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Norveçli turistin hayatını kaybettiği anlaşılırken, Yunan kadın ise hastaneye kaldırıldı. Çiftin vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet izine rastlanmadığı öğrenildi.

Haber 14-01-24 20:29

Yerleşme kanaması nedir? Yerleşme kanaması neden olur?

Gebelik başlangıcında beklenmeyen kanamalar anne adaylarının korku yaşamasına neden olabilir. Sağlıklı ve hamile olmayan kadınlar düzenli olarak regl olur. Her kadının regl kanaması ve oranı farklıdır. Bazıları daha erken regl olurken bazılarında ise bu düzenli olarak seyreder. Hamilelikte adet kanamaları kesilir. Ancak hamilelik esnasında üreme sistemini ilgilendiren bazı kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir?

Kadin 13-01-24 21:31

Aksaray'da bir kadın, cep telefonunu gasbeden kişi tarafından kesici aletle yaralandı

Aksaray'da bir kadın, ikametine girip cep telefonunu gasbeden kişi tarafından kesici aletle yaralandı.

Yurthaber 08-01-24 07:31

Öğrenci yurdunda TÜBİTAK birincisine çirkin saldırı iddiası! Koç Üniversitesi’nden açıklama geldi

Koç Üniversitesinde TÜBİTAK birincisi F. B., iddiaya göre aynı odada kaldığı 2 öğrenci tarafından saldırıya uğradı. Önce kemerle dövülen 21 yaşındaki öğrenci, kızgın ütü ve kesici aletle de yaralandı. Olay sonrası TÜBİTAK’tan birincilik ödülü bulunan F.B.’nin okuldan uzaklaştırıldığı iddia edildi. Koç Üniversitesi ise yaptığı açıklamada, gerekli soruşturmaların başlatıldığını ve konunun yargıya taşındığını duyurdu.

Haber 04-01-24 19:33

Nevşehir'de evinde çok sayıda silah ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir evde, çok sayıda silah, kesici alet ve mühimmat bulundu.

Yurthaber 21-12-23 10:52

Çinlilerin ve Rusların gizli sırrı! Faydaları saymakla bitmiyor, sonuçları herkesi şaşırtıyor

Alternatif tıp alanında Çinli ve Rus hekimlerin sıkça başvurdukları alüminyum folyo yöntemi bir nevi ağrı kesici işlevi görüyor. Çinliler alüminyum folyo bulunmadan önce benzeri bir madde kullanıyordu. Onlar, vücutlarında ortaya çıkan çeşitli sağlık problemlerini bu folyoyu sararak çözdüler. Alimünyum folyo bulunduktan sonra alternatif tıp alanında öne çıkan bazı hekimler tedavide bu uygulamayı sık sık kullanmaya başladı.

Haber 12-12-23 13:22

Öksürüğü ne keser? En hızlı öksürük kesici önerileri

Boğaza ve üst solunum yollarına etki eden enfeksiyonlar, tahriş edici etkenler ve mikropları vücuttan uzaklaştırmak adına havanın ciğerlerden hızla dışarı atılması öksürük olarak adlandırılmıştır. Öksürük beynin yönlendirmesiyle vücudun verdiği doğal bir tür refleks olarak da tanımlanır. Vücudun kendi kendini iyileştirebilmek ve zararlardan kendini korumak için oluşturduğu öksürük en sık görülen durumlar arasında bulunur. Peki, öksürüğü ne keser?

Haber 09-12-23 17:47

Samsun’da aranan 16 kişi 10 silahla yakalandı

Samsun’da çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 16 kişi polisin yaptığı takip ve çalışma sonucu 10 silah ve 35 kesici aletle yakalandı.

Yurthaber 04-12-23 14:15

Binbir derde deva: Ağrı kesici ve iyileştirici etkisi gösteriyor! ’Bitkilerin Profesörü’ faydalarını sıraladı

Şifa bulmada doğal yöntemlerin önemi giderek artıyor. Doğanın bize sunduğu bazı bitkiler, ağrı kesici ve iyileştirici etkileriyle dikkat çekiyor. Sarı kantaronun başta antidepresan olarak yaygın bir şekilde kullanıldığını belirten ’Bitkilerin Profesörü’ Aysun Bay Karabulut, birçok derde derman olan kantaronun faydalarını yazdı.

Haber 03-12-23 16:50

Öksürüğü şıp diye kesiyor! Gece yatmadan önce başucunuza koyun

Öksürük, insanları rahatsız eden ve günlük yaşantılarını etkileyen yaygın bir sağlık sorunudur. Pek çok insan, öksürük kesici ilaçlar veya doğal yöntemler arayışında. Özellikle de gece uykuya dalarken rahatlamak için çözümler aranıyor. Ancak, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yeni bir öneri var: Öksürüğü şıp diye kesen bir yöntem! Gece yatmadan önce başucunuza koyacağınız bu tarif öksürüğü anında durdurduğu iddia ediliyor.

Haber 01-12-23 09:28

Düşük nasıl olur, belirtileri nelerdir? Düşük nasıl gerçekleşir?

Hamilelik birçok kadının hayatında büyük bir değişim ve heyecan dönemidir. Ancak ne yazık ki bazen beklenmeyen zorluklarla karşılaşabiliriz. Hamilelikte düşük birçok anne adayının korkulu rüyası olabilir ve duygusal olarak zorlayıcı bir süreçtir. Düşük, gebelik sürecinde yaşanan bir kayıptır ve bu durum ebeveyn adayları üzerinde derin bir etki bırakabilir. Ancak, bu zorlu süreçte bile umudu korumak ve destek aramak önemlidir. Peki, düşük neden olur?

Haber 28-11-23 15:41

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği doğal ağrı kesici! Meğer o sorunun çözümü bunda saklıymış

İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından İbn-i Sina'nın kitabında yazdığı sağlıklı önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayan İbn-i Sina birçok kişinin muzdarip olduğu bu sorunun çözümünü anlatmış.

Haber 26-11-23 15:14

Samsun’da 21 aranan şahıs 8 tabancayla yakalandı

Samsun’da polis tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda aranan 21 kişi 8 tabanca, 1 tüfek ve 33 kesici aletle yakalandı.

Yurthaber 20-11-23 11:03

Manisa'da anne ile kızı asansörde öldürülmüş bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı! Komşuları Ankara'da yakalandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları apartmanın asansöründe öldürülmüş halde bulundu. Anne ve kızının vücudunda yara veya kesici alet izine rastlanmadı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön incelemede korkunç gerçek ortaya çıktı. Anne ve kızının boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, katil zanlısı olduğu öne sürülen komşuları ise Ankara'da yakalandı.

Haber 19-11-23 21:46

Uzman isimden dikkat çeken uyarı! 'Yer altı sularını yok ediyor, üretimi durdurulsun'

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, tropikal meyveler ile ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Muz başta olmak üzere mango, avokado, ejder meyvesi gibi tropik meyvelerin üretimi için derin sondaj kuyularının açıldığını belirten Kesici, yer altı su kaynaklarının yok edildiğini ifade etti. Kesici, "Kesinlikle izin verilmemelidir. Bu bitkileri dikenler, ülkemizi ve geleceği düşünmelidir" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-11-23 15:15

Ağrı kesici bağımlısı olduğu iddia edilen doktor açığa alındı! İlaçları hastaları üzerinden reçete edip...

Ağrı kesici ilaç bağımlısı olduğu iddia edilen, İznik Devlet Hastanesi’nde görevli genel cerrahi uzmanı açığa alındı. Doktorun, ilaçları hastaları üzerinden reçete edip kullandığı ileri sürüldü.

Haber 02-11-23 11:28

Gram Altın Grafiği: Sivillerin ölümü sonrası altına yönelim

İsrail’in yaptığı saldırılar sonrası Türkiye ve İsrail arasında siyasi gerginlik yaşandı ve ekonomi anlamında da sonuçlar doğuracağı düşünülmektedir. Borsa İstanbul'da endekse bağlı devre kesici sistemi iki kez devreye girdi.

Finans 26-10-23 10:35