Hatayspor Hocasi Haberleri

Hataysporlu futbolcular, Beşiktaş maçı sonrası Kabataş'a yürüyüp taksi kullanarak evlerine geçtiler

Süper Lig’in 37’nci haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekibin golleri 27’nci dakikada Massanga ve 55’inci dakikada Dele-Bashiru’dan gelirken, Beşiktaş’ın mücadeledeki gollerini 50’nci dakikada Gedson ve 90+7’nci dakikada penaltıdan Aboubakar kaydetti. Hataysporlu futbolcular Beşiktaş maçının ardından Kabataş'a yürüyerek taksi ile evlere dağıldı.

Spor 2024-05-18 22:37:13

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor umutlarını son haftaya taşıdı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile karşılaştı. Ligde kötü gidişini sürdüren siyah-beyazlılar evinde Hatayspor'a ile 2-2 berabere kaldı. Hatayspor bu beraberlikle birlikte ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Spor 2024-05-18 21:02:47

Skandal hamle! ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz'' diyen Hatayspor'a haciz davası açtılar! ''Depremzede olarak gittik, 5 milyon TL istediler''

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde tesisleri büyük zarar gören Hatayspor, çalışmalarını TFF'nin Riva Tesisleri'nde sürdürüyordu. Ekonomik olarak da zor günler geçiren Hatayspor'a gönderilen haciz futbolseverleri bir hayli sinirlendirdi. Sosyal medyada tepki gösteren taraftarlar verilen bu kararın geri çekilmesini istiyor. Bu hamlenin ardından Kulüpler Birliği, Hatayspor’un konaklama bedelinin ödenmesi ve icra dosyasının kapatılması için resmi görüşmelere başladı.

Spor 2024-05-06 17:04:57

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 2024-05-06 09:45:31

SON DAKİKA: Volkan Demirel ayrılalı henüz 3 saat olmuştu! Hatayspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı

Son dakika... Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi resmen sona ererken, Hatay ekibinden yapılan açıklamada yeni teknik direktör resmen açıklandı.

Spor 03-05-24 20:00

Volkan Demirel dönemi sona erdi! İşte Hatayspor'un yeni teknik direktörü!

Trendyol Süper Lig'de 34 hafta geride kalırken Hatayspor 33 puanla 18'nci sırada yer alıyor. Kötü gidişata son veremeyen teknik direktör Volkan Demirel istifa etti. Hatayspor'da yeni teknik direktör Özhan Pulat oldu.

Spor 03-05-24 11:04

Hatayspor'da Volkan Demirel'den ikinci defa istifa kararı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifa talebini yönetime sundu. Ligin 18. sırasında bulunan Hatayspor'da kötü gidiş son sürat devam ederken, Volkan Demirel ikinci kez istifasını yönetime sundu ve beklemeye geçti.

Spor 02-05-24 22:06

Yapay zeka önümüzdeki 20 yılın Süper Lig şampiyonlarını açıkladı! Zirvede eşitlik var

Yapay zeka, son 20 yılda Süper Lig'de şampiyon olacak takımları tahmin ederken listede Hatayspor, Gaziantep FK, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Alanyaspor da yer aldı. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 20:40

Sergen Yalçın'dan açıklama! ''Düşme hattı ile bağımızı kestik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için çok mutluyum. Düşme hattı ile bağlantımızı kestik. Artık sıralama için oynayacağız. İlk 10’da bitirmek başarı olacaktır” dedi.

Spor 21-04-24 21:55

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 3-0'lık İstanbulspor maçı sonrası istifa sinyali!

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Hatayspor mücadeleden 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 14-04-24 19:28

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 14-04-24 15:23

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt! Savcıları göreve çağrıyorum

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerginlik günden güne artarken, Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç Olağanüstü Genel Kurul'da Erden Timur için çok sert ifadeler kullanırken, Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek Hatayspor galibiyetinin ardından Başkan Koç'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 03-04-24 00:24

Maç sonu röportajı sırasında Volkan Demirel'in geldiğini gören Muslera'nın tepkisi olay oldu!

Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Hatayspor mücadelesi ile birlikte 500. maçına çıkan Fernando Muslera, maç sonu röportajı sırasında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'i görürken, tepkisi olay oldu. İşte detaylar...

Spor 02-04-24 23:44

Hatayspor maçının kahramanı Mauro Icardi'den maç sonu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt!

Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u tek golle mağlup eden Galatasaray'da Mauro Icardi karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 02-04-24 23:20

Galatasaray bu akşam kazanırsa Okan Buruk tarihe geçecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu akşam Hatayspor maçına rekor kırmak için çıkacak.

Spor 02-04-24 10:55

Galatasaray-Hatayspor maçı için ilginç tahmin! Avrupa'da şans bile tanımadılar...

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk edecek Galatasaray'a Avrupa basını ilginç bir tahminde bulundu. Bu hafta Avrupa'da oynanacak tüm maçların favori oranlarının açıklanmasının ardından en favori takım Galatasaray gösterildi.

Spor 02-04-24 10:51

Aaron Boupendza, Türk futboluna geri dönüyor! Süper Lig devi girişimlere başladı

Süper Lig'de bir dönem Hatayspor forması giyen Gabonlu forvet Aaron Boupendza'nın yeniden Türkiye'ye geri dönebileceği yazıldı.

Spor 30-03-24 15:22

Barış Alper Yılmaz ’dalya’ demeye hazırlanıyor

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında oynaması durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıkacak.

Spor 29-03-24 12:46

İsmail Kartal: Bugün burada iyi oynayarak kazandığımız için mutluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor maçında attıkları 2 golün haricinde hem ilk yarı hem de ikinci yarıda çok net girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Sonuçta bugün burada iyi oynayarak kazandığımız için mutluyum" dedi.

Spor 02-03-24 22:25

Fenerbahçe maç sonrası Galatasaray'a yüklendi! ''Bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz demişlerdi''

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 02-03-24 22:14

Fenerbahçe, Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek hata yapmadı! Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe oturdular...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Hatayspor, Fenerbahçe’yi ağırladı. Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği maçın öncesinde hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak beklemeye geçti. Fenerbahçe'nin gollerini 24. dakikada Bright Osayi-Samuel ve 40. dakikada Cengiz Ünder kaydetti.

Spor 02-03-24 20:53

Ersan Şen'den Hatay için şimdi de Volkan Demirel çıkışı! Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken... 'Kesin kazanır' diyerek ilk kez açıkladı

Hatay'da yerel seçim için kartlar her geçen gün yeniden dağıtılırken, Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken şimdi de Volkan Demirel çıkışı geldi. Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, gönlündeki adayın Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel olduğunu belirtirken "Volkan Demirel aday olsaydı, seçimi de kazanırdı" iddiasında bulundu. Şen, Gökhan Zan'ın adaylığıyla ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 13-02-24 07:29

Galatasaray'da transfer döneminin son saatlerinde ayrılık! Halil Dervişoğlu sezon sonuna kadar Hatayspor'a kiralandı

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Halil Dervişoğlu için Hatayspor araya girdi ve milli oyuncuyu ikna etti. Halil Dervişoğlu sezon sonuna kadar Hatayspor'a kiralandı.

Spor 09-02-24 15:38

Taner Savut’un adı TFF eğitim programlarında yaşayacak

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un ismi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı’na verildi.

Spor 06-02-24 19:30

Hatayspor Stadı'nın son hali izleyenleri ağlattı! Deprem günü soyunma odasında içilen su şişeleri bile hala aynı yerde duruyor...

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'dan gelen görüntüler izleyenlerin yüreğini burktu. Hatayspor ekibinin deprem felaketi öncesi maçlarını oynadıkları stadyum şu ana kadar terk edilmiş durumda... Yeni Hatay Stadı'nın son halini görenler gözyaşlarını tutamadı. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar videoyu izledikten sonra birçok mesaj yayınladı.

Spor 05-02-24 00:45

Shota Arveladze'den maç sonu ilginç açıklama! Gol yemeden oynamaya başlamıyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, Hatayspor maçının ardından gol yemeden oynamamanın artık alışkanlık haline geldiğini belirterek, "Hep gol yiyoruz, ondan sonra biraz topa sahip olma güveni geliyor" dedi.

Spor 02-02-24 21:47

Acun Ilıcalı bu sefer tam tersini yaptı! Hull City'den Hatayspor'a transfer gerçekleşti

Hatayspor, Hull City’den Doğukan Sinik’i 30 Haziran 2024’e kiralık olarak kadrosuna kattı. Hatayspor, 25 yaşındaki Doğukan Sinik'i transfer ettiğini TFF'ye bildirerek kadrosuna bir oyuncuyu daha kattı. Ligde kalmak için hamlelerine devam eden Hatayspor'un bu transferi sosyal medyada olumlu karşılandı.

Spor 01-02-24 15:07

Volkan Demirel'den acı itiraflar! ''Yeri geliyor duş almaya su bulamıyoruz''

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacağını vurgulayarak, "Önemli olan 3 puandı, aldığımız için mutluyum" dedi.

Spor 27-01-24 22:18

Hatayspor 10 maç aradan sonra kazandı!

Süper Lig'in 23’üncü hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, evinde Hatayspor’a 1-0 yenildi. Hatayspor ligde 10 maç aradan sonra galip geldi.

Spor 27-01-24 22:12

Volkan Demirel maç sonu kameraların karşısına geçti, tarihte bir ilke imza attı! Bırakacağı tarihi açıkladı

Sahasında Alanyaspor ile karşılaşan Hatayspor mücadelen 1-1 beraberlikle ayrılırken 3 puan hasreti sürdü. Hatay ekibinde maçın ardından kameraların karşısına geçen Volkan Demirel dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 23-01-24 23:21

Hatayspor bu hafta da 1 puana talim! Volkan Demirel'in ekibi galibiyeti unuttu... Hasret 10 maça çıktı

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk eden Hatayspor bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrılırken galibiyet hasretini sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 23-01-24 19:41

Hatayspor'da yenilen son dakika golü sonrası sinirler gerildi! ''Artık kendime zarar vermeye başlayacağım''

Süper Lig'in 20'nci haftasında Hatayspor, Mersin'de konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 kaldı. Hatayspor 47'nci dakikada Rivas'ın golüyle öne geçerken, Pendikspor 90+4'üncü dakikada Kappel ile beraberliği yakaladı. Mücadelenin ardından konuşan Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den ilginç ifadeler kullanıldı.

Spor 13-01-24 16:02

TFF, PFDK sevklerini açıkladı! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Hatayspor'un hocası Volkan Demirel de disiplin kuruluna sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 09-01-24 16:30

Fenerbahçe'de Emre Mor'a kapı göründü! Süper Lig ekibiyle anlaşma sağlanmak üzere...

Fenerbahçe'de bu sezon istediği forma şansını bulamayan Emre Mor ile yolların ayrılması planlanıyor. Sarı-lacivertlilerde Emre Mor'a gelecek herhangi bir teklif kabul edilecek. 26 yaşındaki milli oyuncuya Hatayspor talip oldu.

Spor 02-01-24 14:30

Hatayspor'dan Volkan Demirel paylaşımı! Görevi bırakıyor mu?

Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel’in istifa ettiği söylentilerine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile noktayı koydu.

Spor 27-12-23 08:08

Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen canlı yayında söyledikleriyle gündem oldu!

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşan Beşiktaş, hocasız çıktığı mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılmayı başarırken maçın ardından Rıdvan Dilmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-12-23 07:43

Hatayspor'da Volkan Demirel'den istifa sinyali!

Hatayspor Tektik Direktörü Volkan Demirel, bu akşam bir konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirterek, "Ben Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Bizim ise düşünecek, konuşacak, yorumlayacak önümüzde bir yol olduğunu düşünüyorum" dedi.

Spor 25-12-23 23:31

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sesleri! Feyyaz Uçar'dan resmi açıklama geldi! ''Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor''

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Takımın yeni teknik direktörünün kimin olacağı konusunda açıklamalarda bulunan Feyyaz Uçar'ın Sergen Yalçın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 25-12-23 22:33

Volkan Demirel için varsa yoksa Galatasaray! Beşiktaş'a da mağlup olan Hatayspor'da ilginç istatistik

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Mersin Stadyumu’nda konuk olduğu Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta 1 galibiyet aldı. Bu maçların arasındaki Galatasaray mücadelesi ilginç bir detay olarak göze çarptı.

Spor 25-12-23 22:14

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SONUCU! Hatayspor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Hatayspor Beşiktaş maçı canlı olarak yayınlandı. Süper Lig'in 18. haftasında Mersin Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın detayları merak edildi. Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah-beyazlı takımın başında altyapı antrenörlerinden Serdar Topraktepe oldu. Hatayspor Beşiktaş maçı sonucu ekranı internette araştırılıyor. Peki, Hatayspor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Spor 25-12-23 22:06

Beşiktaş, Hatay'da kendini buldu! Serdar Topraktepe yönetimindeki siyah-beyazlılar 3 puanı harika bir oyunla aldı!

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırladı. Süper Lig'de 3 maçtır kazanamayan siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası bu mücadeleyi kazanıp taraftarlarına armağan etmek istiyordu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı.

Spor 25-12-23 21:58

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda yıldızı Semih Kılıçsoy, Hatayspor maçında attığı golle tarihe geçti!

Süper Lig'in 18. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Hatayspor'un konuğu oldu. Mücadelenin ilk yarısında 2005 doğumlu Semih Kılıçsoy, Beşiktaş kariyerinin ilk golünü atarak tarihe geçti.

Spor 25-12-23 21:04

Hatayspor maçı öncesi taraftar Ankaragücü takım otobüsünün önünü keserek teknik direktör Emre Belözoğlu ile konuştu!

Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Hatayspor'u konuk eden Ankaragücü'nde karşılaşma öncesi ilginç bir olay yaşandı. Taraftarlar stada giden takım otobüsünün önünü keserek Emre Belözoğlu'na galibiyet sözü verdirtti.

Spor 21-12-23 20:38

Volkan Demirel'den Halil Umut Meler olayına tepki: Keşke bu olay yaşanmasaydı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel katıldığı bir etkinlikte Halil Umut Meler'e gerçekleştirilen saldırı hakkında konuşurken, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu söyleyerek, "Sadece futbolda değil, hayatımızda da şiddeti istemiyoruz" ifadelerini kullandı. İşte Volkan Demirel'in o sözleri...

Spor 12-12-23 16:32

PFDK'dan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'e men cezası! Sebebi: Sportmenliğe aykırı hareket

PFDK'dan yapılan açıklamada Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'e müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 maç menin yanı sıra 39 bin lira para cezası verildiği açıklandı. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 10:13

Son dakika: Volkan Demirel, geceye damga vurdu! Maç bitmeden soyunma odasına gitti, son düdüğün ardından hakemin üzerine yürüdü ve kırmızı kart gördü! Nuri Şahin, Demirel'i zor sakinleştirdi

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Atakaş Hatayspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabaka 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, ev sahibi ekibin teknik direktörü Volkan Demirel maça damgasını vurdu. Karşılaşma bitmeden soyunma odasına giden ve geri dönen Demirel, son düdüğün ardından kırmızı kart gördü. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 22:20

MAÇ SONUCU: Süper Lig'de 6 gollü mükemmel maç! Volkan Demirel'in Hatayspor'u ile Nuri Şahin'in Antalyaspor'u yenişemedi!

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Atakaş Hatayspor ile Nuri Şahin'in çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan müsabakada gol yağmuru yaşandı. 6 golün atıldığı karşılaşmada taraflar sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 22:10

İstanbulspor, 4 maçlık mağlubiyet serisini Hatayspor karşısında noktaladı

Süper Lig’in 13’üncü haftasında İstanbulspor, sahasında ağırladığı Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. İstanbulspor’a galibiyeti getiren golleri Loshaj ve Mamadou kaydetti. Hatayspor’un tek golünü ise penaltıdan Dadashov attı.

Spor 25-11-23 15:33

Süper Lig’de 13. hafta heyecanı yaşanacak

Trendyol Süper Lig’de 13. hafta, yarın oynanacak İstanbulspor-Hatayspor müsabakasıyla başlayacak.

Spor 24-11-23 14:01