Kim Haberleri

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine Türkçe yazılar yazıldı: Yasal süreç başlatılacak

Van'da bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaya geçitlerine hem Türkçe hem Kürtçe trafik uyarıları yazıldı. Dün gece ise Kürtçe yazıların üzerine "Türkiye Türk'tür, Türk kalacak" yazıları yazıldı ancak bu yazıları kim ya da kimlerin yazdığı bilinmiyor. Belediyeden olayla ilgili açıklama geldi, sorumlular hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtildi.

Haber 2024-07-26 13:05:16

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Aslı Enver'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuya teklif gitti

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver oyunculuğa annelik arası vermişti. Şimdilerde setlere geri dönmeye hazırlanan ünlü ismin partnerinin kim olacağı merak konusuydu. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'e teklif gitti.

Magazin 2024-07-24 16:54:32

Kim Kardashian çıtçıtlı body'sini kapatmakta zorlanınca kardeşini çağırdı! O anları paylaştı

Kim Kardashian, komik banyo videosunda elbisesini kapatmakta zorlanıyor ve gardırop krizinde kız kardeşi Khloe'den yardım istiyor. O anları paylaşan Kim 'Kız kardeşlerin yaptığı budur' yorumunu da paylaşımına ekledi.

Magazin 2024-07-22 08:01:13

Gelinim Mutfakta'da beklenmedik değişim! Nursel Ergin gitti, yerine bakın kim geldi

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da sık sık sunucu değişikliği yaşanıyor. Bir süredir Nursel Ergin'in sunuculuğu üstlendiği programda yine bir değişiklik yaşandı. Ergin'in ailesine vakit ayırmak için programdan ayrıldığı yerine gelecek ismin ise belli olduğu söylendi.

Magazin 2024-07-19 10:58:46

Mansur Yavaş'ın bu ifadesi uzun uzun konuşulacak! Salonda 'cumhurbaşkanı adayı' ol çağrısı geldi, yanıtı net oldu

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayının kim olacağı konusu gündeme getirilmeye devam ediyor. Son olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bazı partililerin adaylık çağrısı yaptığı öne sürüldü. Yavaş'tan bu çağrıya gündeme damgasını vuracak nitelikte bir yanıt geldi!

Haber 16-07-24 15:37

Balon krizi tırmanıyor! Kuzey Kore'den çok sert tepki: Pislikleri uyarıyoruz! Korkunç bir bedel ödemeye hazır olun!

Kuzey Kore ile Güney Kore arsındaki 'balon' krizi giderek büyüyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un kız kardeşi Kim Yo Jong, Güney Kore’den propaganda broşürleri taşıyan 29 balon gönderildiğini belirterek misilleme sinyali verdi ve “Korkunç bir bedel ödemeye hazır olun” uyarısında bulundu.

Haber 16-07-24 11:02

EMEKLİYE EK ZAM SON DAKİKA: Artık saatler kaldı! En düşük emekli maaşı ne oldu? Bugün Meclis’e geliyor: 12 bin liraya Erdoğan dokunuşu

Son dakika… Emekli maaş zammı için beklenen gün geldi. (4A, 4B) SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 24,73 olmuştu. 2 milyona yakın kişi sıfır zam alınca en düşük emekli aylığı düzenlemesi gündeme geldi. Bugün vergi yasa tasarısının içinde Meclis’e gelecek emekliye ek zam düzenlemesi için Erdoğan kararını dün akşam verdi. 500 liralık sürpriz! Peki emekli zammı ne olacak? Kim ne kadar maaş alacak? Saatler sonra açıklanıyor…

Finans 16-07-24 07:31

KPSS çıkışı parkta dinlenirken başından vurulmuştu! Cümle bile kuramıyorum

Diyarbakır'da meydana gelen olayda Rabia Alioğlu (26), KPSS'nin ilk oturumdan çıktıktan sonra okulun karşısındaki parkta dinlenirken başına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. Alioğlu, ikinci oturuma giremediğini belirterek, "Sınavıma giremedim. Çok hüzünlüyüm. Cümle bile kuramıyorum. Benim bu hale gelmeme kim sebep olduysa, bulunmasını istiyorum. Milli Eğitim Bakanımızdan bu mağduriyetime bir çözüm bulunmasını istiyorum" dedi.

Haber 15-07-24 11:43

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'de çok konuşan yarışmacıya dayanamadı! Makineli tüfek gibi

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e konuk olan Murat Yaşar Bayram'ın enerjik halleri ve her soru öncesinde bol bol konuşması dikkat çekti. Ünlü oyuncu ve sunucu ise yarışmacı elendiği sırada dayanamayıp sözünü sakınmadı.

Magazin 15-07-24 11:00

Hindistan'da yılın düğünü gerçekleşti! Kim Kardashin kurala uymadı

Asya'nın en zengin iş adamı Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu Anant Ambani'nin düğünü günlerdir gündemde. Kim Kardashian da bu çok konuşulan düğüne katıldı. Ancak Kim'in o kurala uymaması gündem oldu.

Magazin 14-07-24 15:11

Thomas Matthew Crooks bilmecesi çözülüyor: Trump'a isabet eden 'dost' ateşiymiş! ABD Gizli Servisi de şaşkın

ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump son yılların en sarsıcı suikast girişimlerinden birini yaşadı. Haliyle gözler saldırganın kim olduğuna çevrildi. FBI, saldırganın Thomas Matthew Crooks olduğunu doğruladı. 20 yaşındaki Crooks hakkında ortaya çıkan bir detay olayın şokunu ikiye katladı. ABD Gizli Servisi şimdi Crooks'un Trump'a nasıl bu kadar yaklaşabildiğini soruşturuyor.

Haber 14-07-24 11:48

Bakan Tunç'tan İzmir'deki olaya ilişkin açıklama: 'Kim sorumluysa gözünün yaşına bakmayacağız'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de 2 kişinin yolun karşı tarafına geçmek isterken akıma kapılıp hayatlarını kaybetmesiyle ilgili olarak "Ön rapor bekleniyor. Ceza soruşturmasını titizlikle yapacağız, kim sorumluysa gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.

Haber 13-07-24 22:29

İzmir’deki elektrik dağıtımı işinden sorumlu Gediz Elektrik kimin, sahibi kim?

İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken yoldaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İki kişinin hayatını kaybettiği olay Türkiye'de infiale yol açtı. Herkes bir an önce sorumluların ortaya çıkmasını isterken, gözler bölgeye elektrik dağıtan Gediz Elektrik'e ve Konak Belediyesi'ne çevrildi.

Haber 13-07-24 17:26

Gigi ve Bella Hadid’i geçti! 2024'ün en güzel Müslüman kadını bakın kim seçildi

Popüler magazin platformu FillGap, dünyanın en güzel Müslüman kadınlarını seçtiği bir oylama gerçekleştirdi. Oylamanın birincisi ise Gigi ve Bella Hadid kardeşleri bile geçerek ünlü oyuncu Hande Erçel oldu.

Magazin 13-07-24 11:47

Selin Kabaklı'nın yeni aşkı evli çıkmıştı! Eleştirilere 'Ebru Gündeş göndermeli' yanıt geldi: Kim, kimin kocasını elinden almış göreceğiz...

Eşi Murat Özdemir'in kendisini Ebru Gündeş'le aldattığını iddia eden Selin Kabaklı, Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Fakat Ersin'in evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kabaklı'dan açıklama geldi. Ebru Gündeş'e de göndermede bulunmaktan çekinmeyen Kabaklı açıklamasında, "Kim, kimin kocasını elinden almış bunları göreceğiz. İspatlarım var, belgelerle konuşacağız..." dedi.

Magazin 12-07-24 17:43

Kim Kardashian'dan somon spermi itirafı... Her şey genç görünmek için!

Kim Kardashian yüzüne ne sürüyor? Realite yıldızı ve Skims'in kurucusu, güzellik deneyleri adına yeni cihaz ve hizmetleri test etmeye yabancı değil ve şimdiye kadarki en sıra dışı tedavilerden birini denedi.

Magazin 12-07-24 14:06

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyük takımdan şok!

TFF'de yeni başkanın kim olacağı büyük merak konusu olurken Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi.

Spor 12-07-24 13:47

Ünlülerin bikini seçimlerini mercek altına aldık! Hande Erçel'den Danla Bilic'e kim ne giymiş?

Yaz mevsimi gelince ünlü isimler plajlarda boy göstermeye başladı. Güneşin tadını çıkaran ve birbirinden şık bikini, mayo seçimleriyle göz kamaştıran ünlüler, sosyal medyada da sıkça gündeme geliyor. Hande Erçel’den Danla Bilic’e, magazin dünyasının gözde isimleri bikini ve mayo seçimleriyle gündeme oturuyor. Peki, hangi ünlü plaj kombinlerini nasıl yapmış, hangi tarzı tercih etmiş, hangi marka plaj modasında öne çıkmış? Daha fazlası için gelin, içeriğe geçelim!

Magazin 11-07-24 15:42

Sezon modası beyaz tişört ve jean hangi ünlülerin tercihi? Kim nasıl kombinlemiş, sizin için inceledik

Beyaz tişört ve jean, her gardırobun kurtarıcı ikilisi! İster rahat bir hafta sonu gezmesi, ister hızlıca dışarı çıkmak zorunda olduğunuz bir an olsun, bu ikili her zaman kurtarıcınız. Yerli ünlülerden birçok isim de beyaz tişört ve jean ile çabasız bir görünüm yakalıyor. Peki, ünlü isimler bu klasiği nasıl yorumluyor? Gelin, hangi ünlü bu parçaları nasıl kombinlemiş, hangi parçaları tercih etmiş ve siz de çabasız bir şekilde nasıl şık görünebilirsiniz? İşte detaylar.

Magazin 11-07-24 15:38

Neslim Güngen'in kasası, ünlü modacının eski sevgilisi çıktı! Fenomenler soruşturmasında şok bağlantı: Gökhan Göz firarda

Bir yandan suç işleyip bir yandan lüks yaşamlarını göstere göstere sergileyen sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma devam ediyor. Son olarak Neslim Güngen ile eşi gözaltına alınmıştı. Güngen'in kasasının kim olduğu belli oldu: O isim ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz çıktı!

Magazin 11-07-24 15:20

%0.43 oy almıştı, Mustafa Destici kendisini hatırlattı: “Afganistan’dan gelenler Türk soylu, bizim vatandaşlarımız da suç işliyor”

BBP lideri Mustafa Destici Ekol Tv'deki canlı yayında mülteci sorunu ile ilgili tartışma yaratacak ifadeler kullandı. Destici açıklamasında "Mesela bir mülteci suç işledi. Bunu bizim vatandaşlarımız da işliyor. Özgecan Aslan’ı kim kaçırdı, tecavüz edip öldürdü? Afganistan’dan gelenlerin çoğu Türk soylu, Özbek ya da Türkmen” şeklinde konuştu.

Haber 11-07-24 10:06

ORC'den dikkat çeken araştırma! 5 isim yer aldı, işte en çok beğenilen Bakan...

ORC Araştırma, vatandaşlara "En beğendiğiniz bakanlar kim?" sorusunu yöneltti. Yapılan araştırmanın sonucunda listede ilk sırada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yer aldı. İkinci ise Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. İşte araştırmada yer alan diğer Bakanlar...

Manşet 10-07-24 20:17

AK Parti'nin oy oranında bir ilk! Mansur Yavaş önde, Fatih Erbakan listede... Son ankette Esad da soruldu, erken seçim de!

Erken seçim tartışmaları kulisleri hareketlendirirken, dikkat çeken yeni bir seçim anketi geldi. AREA tarafından yapılan son seçim anketinde AK Parti'nin oy oranının ilk kez o seviyenin altında olduğu görülürken, muhalefet cephesiyle ilgili ise 'Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?' sorusuna verilen yanıtlar gündem oldu. Söz konusu ankette Mansur Yavaş ve Fatih Erbakan detayı ise dikkat çekti. İşte AREA son seçim anketindeki çarpıcı detaylar...

Manşet 10-07-24 09:58

'Kredi kartı' göndermesine öfkelenen Buket Aydın stüdyoyu terk etti; Şaban Sevinç özür diledi

Dün akşam canlı yayında gazeteciler Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında gerginlik yaşandı. Sevinç'in 'kredi kartı' göndermesine öfkelenen Buket Aydın ayağa kalkıp Sevinç'e "Sana kim yazıyor o mesajları" diye bağırdı, ardından sert sözlerle stüdyoyu terk etti. Yayının devamında Şaban Sevinç özür diledi.

Haber 10-07-24 08:30

Canlı yayında gergin anlar! Buket Aydın kızıp stüdyoyu terk etti, Şaban Sevinç özür diledi

Cansu Canan Özgen'in TV100'de yayınlanan programında gergin anlar yaşandı. Şaban Sevinç'in sözlerine sinirlenen Buket Aydın, ayağa kalkarak "Sana kim yazıyor o mesajları" diye bağırdı. Aydın daha sonra sert sözler sarf ederek canlı yayında stüdyoyu terk etti. Yayının ilerleyen dakikalarında ise Sevinç özür diledi.

Manşet 09-07-24 23:23

Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı Yunanistanlı diplomatın kim olduğu ortaya çıktı

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında yayınlanan programda Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını duyurmuştu. Nagehan Alçı’nın ilişki yaşadığını açıkladığı Yunan konsolosluğunda görevli istihbaratçının kim olduğu ortaya çıktı.

Haber 09-07-24 18:04

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının telefon jokeriydi! 'Kamera arkası' diyerek paylaştı... Sorunun cevabı böyle bulmuş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu kez kamera arkası görüntüleri ilginç bir şekilde paylaşıldı. Yarışmacılara sunulan 'telefon jokeri' hakkındaki bir kişi cevabı bulmaya çalıştığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Telefon jokeri olan kişi yarışmacının soruyu okuduğu anlarda internet üzerinden cevabı hızla artmaya başladı.

Trend 09-07-24 13:23

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu bile şaşırdı! 200 bin TL'lik soruya...

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırtan bir ilk yaşandı. Kadın konuk 200 bin TL'lik soruya 4 jokeriyle geldi. Başarılı oyuncu ve sunucu şaşkınlığını gizleyemedi.

Kulis 08-07-24 10:54

Mahallelinin korkulu rüyası oldu! Yetkililerden yardım istediler: İçerisinden çıkanlar düzgün bir şekilde çıkmıyorlar

İstanbul Arnavutköy'de yıllardır park halinde duran 2 ticari araç mahalle sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Çocuk parkının yanındaki terk edilmiş araçların içerisinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi. 6 yıldır mahallede yaşayan Suat Sarsıcı, "Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar ne yapıyorlar bilmiyoruz. İçerisinden çıkanlar sallana sallana çıkıyor düzgün bir şekilde içinden çıkmıyorlar" dedi.

Haber 07-07-24 10:25

Son dakika | Kırgızistan'da darbe girişimi! Kim oldukları açıklandı: İktidarı zorla ele geçirmeye kalkıştılar

Son dakika haberi: Kırgızistan'da darbe girişimi gerçekleşti. Darbe girişiminin engellendiği belirtilirken Kırgızistan Devlet Ulusal Güvenlik Komitesi’nden açıklama geldi.

Haber 05-07-24 12:21

MTV ikinci taksit ödeme dönemi geldi! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor: 31 Temmuz'u kaçırana yüzde 4,5 gecikme faizi var

Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere yılda 2 kez ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemesi 1 Temmuz’da başladı. MTV 2024 ücreti bu yıl Yeniden Değerleme Oranı (YDO) kadar yani yüzde 58,46 oranında zamlanmıştı. Peki kim ne kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? İşte kalem kalem o liste ve haberin detayları…

Finans 03-07-24 15:51
MTV

Uzun zamandır tartışılıyordu: 1000 yıl yaşayabilen 'hayat ağacı'nın gizemi çözüldü!

Milyonlarca yıldır, üç farklı kara parçasında nöbet tutan görkemli baobablar birbirlerine varoluşsal bir soru soruyor: Önce kim geldi? Hayat ağacı olarak da bilinen ve 1000 yıldan fazla yaşayabilen baobab ağaçlarının gizemi çözüldü.

Kadin 02-07-24 08:56

Kim Kardashian sarhoş hallerini paylaştı! Hiç hatırlamıyorum

Kim Kardashian kardeşinin doğum gününde sarhoş oldu. Ünlü isim sarhoş olduğunu itiraf etti ve Britney Spears'ın eski menajeri ile bir partide dans ederken çekilmiş bir videosunu paylaştı.

Magazin 01-07-24 09:48

Sevda Demirel'in son hali gündemde! Görenler tanımakta zorlandı

Bir döneme damga vuran Sevda Demirel değişimiyle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıllarda Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan ünlü ismin son halini görenler ‘Kim olduğunu anlayamadım’ dedi.

Magazin 01-07-24 07:59

SON DAKİKA: Haziran enflasyon beklentisi belli oldu: Kimi sadece 145 TL kimi ‘sıfır’ zam alacak! Memur maaşı ve emekli zammında son rakam değişti

Son dakika haberleri… Emekli zammı ve memur maaş zammı 3 gün sonra Haziran ayı enflasyon rakamının açıklanması ile netleşecek! 6 aylık memur enflasyon farkı ile öğretmen, polis, hemşire, avukat maaşları artacak. En düşük emekli maaşı için de düzenleme yapılması beklenirken son rakamlar için yeni ipucu geldi. Peki Temmuz zam döneminde kim, ne kadar maaş alacak? İşte merak edilen zamlı maaş listesi…

Finans 29-06-24 09:58

Cinsiyet açıklama partisinden sonra sosyal medyanın yeni trendi: Bu bebeğin babası kim? Pastadan çıkan renkle babayı ilan etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Milyonlarca izlenmeye ulaşan görüntülerde bir kadın renkli tişörtler giydirdiği erkeklerin arasından bebeğinin babasının kimliğini pastayla açıkladı. Sosyal medyadaki "Bu bebeğin babası kim?" akımı gündem oldu.

Trend 27-06-24 13:38

SON DAKİKA: Emekli zammı, memur maaşı, kıdem, yardımlar… 7’den 77’ye herkesin merak ettiği tablo: Takvim ortaya çıktı

Son dakika haberi… 3 Temmuz’da milyonların geliri yeniden belirlenecek. En düşük emekli maaşı düzenlemesi ile emekli zammı, memur maaş zammı, destek ödemeleri, kıdem tazminatı gibi alanlarda 6 aylık enflasyon farkı ile yeni rakamlar netleşecek. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve memurun yanında çalışan, çalışmayan birçok kişinin merak ettiği yeni zamlar için tablo üç aşağı beş yukarı netleşti. Peki kim ne kadar maaş alacak? İşte ödeme takvimi ve haberin detayları…

Finans 25-06-24 07:48

TV yayın akışı 23 Haziran 2024 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

23 Haziran 2024 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Haziran 2024 Pazar akşamı Neşeli Günler, Turnike, Kim Milyoner Olmak İster, Çok Güzel Hareketler 2, Aslan Hürkuş 3: Anka Adası, Ne Olacak Halim ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 23-06-24 08:20

Putin'den tarihi ziyaret! 24 yıl sonra Kuzey Kore'de

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 24 yıl aradan sonra Kuzey Kore’ye geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, Putin'in ziyaretinin Kuzey Kore Başkanı Kim Jong Un’un daveti üzerine gerçekleştiği belirtildi. İki ülke arasında resmi ziyaret kapsamında ortak basın açıklaması yapılması ve bazı anlaşmaların imza edilmesi planlanıyor.

Haber 19-06-24 01:22

24 yıl sonra bir ilk! Putin'in Kuzey Kore ziyaretine ABD'den açıklama: 'Endişeliyiz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 yıl aradan sonra Pyongyang'a yaptığı ziyaret yakından takip ediliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Rusya gelmesi sonrası gerçekleşen ziyaret ile ilgili ABD'den de bir açıklama geldi. Yaptığı açıklamada John Kirby 'endişeli' olduklarının altını çizdi.

Haber 18-06-24 16:28

‘3-20 Temmuz arasında emekliye 3 kez zam’ iddiası: Sadece 15 gün kaldı! SGK uzmanı, ‘Çok büyük baskı gelecek’ diyerek anlattı

Bağ-Kur, memur emeklisi ve SSK emekli maaşı zammı için belirleyici olacak son veri 3 Temmuz’da açıklanacak. Haziran ayı enflasyonu ile 6 aylık enflasyon farkı netleşecek. Milyonların emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi hesaplamaları devam ederken SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan seyyanen zam ve refah payına ilişkin dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Peki kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar…

Finans 18-06-24 11:11

Klimayı kim buldu? Klimayı kim, ne zaman icat etti?

Klima, insanların yaşamlarını sürdürdükleri alanların daha konforlu olmasını sağlayan teknolojik cihazların başında gelmektedir. Sıcaklık seviyesi yüksek olan bölgelerde serinlemek için tercih edilen bu cihazlar, sıcaklık derecesinin düşük olduğu bölgelerde ise ısınmak için kullanılmaktadır. Bu iklimlendirme cihazının ilk ne zaman çıktığı da önemli konular arasında yer almaktadır. Peki, klimayı kim buldu ve klimayı kim, ne zaman icat etti?

Haber 17-06-24 18:52

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki Fenerbahçeli taraftar, logolarındaki renkleri bilemedi! ''Galatasaray mı sandın?''

Fenerbahçeli bir yarışmacı, "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış yanıtlayarak elendi. Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan bu soru sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 16-06-24 23:28

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner, Mayorka tatilinden paylaştı! Başındaki ne alaka

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü model bu kez Instagram'da paylaştığı son pozlarıyla gündeme geldi. Mayorka'ya tatile giden ünlü ismin siyah bikinisiyle verdiği pozlara yorum yağdı.

Magazin 16-06-24 14:38

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’nin 7 yıllık ilişkisi bitmişti... Bige Önal yeni bir aşka yelken açtı! Bakın sevgilisi kim çıktı

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’nin 7 yıllık ilişkileri geçtiğimiz yıllarda bitmişti. Önal yeni bir aşka yelken açtı. İddiaya göre Önal, Christ Sestakof isimli fotoğraf sanatçısı ile aşk yaşıyor.

Magazin 16-06-24 13:16

Hülya Avşar, Kerimcan Durmaz'a özel hayatını açık açık sordu! Önce bozuldu, sonra sözleriyle düzeltti! Kim bilir kaç tane evli erkek...

Son dönemlerde yeni imajıyla çok konuşulan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Youtube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Durmaz, programda hayatıyla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme geldi. Avşar, 'Kim bilir kaç tane evli erkek sana yürüdü' deyince Kerimcan önce bozuldu sonra cümleyi ise "Beğendi diyelim" diyerek düzeltti.

Magazin 15-06-24 10:34

Kerem Bürsin'e bomba partner! Güzel oyuncuyla başrolü paylaşacak

Kerem Bürsin'in başrolünde yer alacağı Kunay Film imzalı Rusya'da gişe rekorları kıran 'Son of a Rich' filminin uyarlamasını olan filmin kadım başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Kerem Bürsin'in partneri bakın kim olacak...

Magazin 15-06-24 09:35

SON DAKİKA: Emekli maaşı zammı için Erdoğan’ın o açıklaması yeniden gündemde! SGK Uzmanı, ‘düşüncesi dahi yok’ dedi: Emekliye refah payı planı

Son dakika haberi… Emekliye zam düzenlemesi için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşı zammında milyonlar 6 aylık enflasyon oranının açıklanmasını bekliyor. Peki kim, ne kadar zam alacak? Emekliye seyyanen zam olacak mı? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, dünkü Erdoğan-Özel görüşmesini işaret etti. Erdoğan’ın emekliye seyyanen zam sözlerini anımsatan Erdursun, refah payı içinse ses getirecek bir yorumda bulundu.

Finans 12-06-24 08:47

Bomba iddia... Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadın bakın kim çıktı! Herkes onu sesinden tanıdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle uzun süre konuşuldu. Her sahnesi ayrı olay olan diziye Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıktığı sahne damga vurdu. O sahnedeki kadının yüzü gösterilmedi ama herkes sesinden tanıdı. İddialara göre o kadın bakın kimmiş...

Magazin 11-06-24 10:56