La Casa Da Papel Haberleri

Hayranları büyük bir merakla bekliyordu! ‘La Casa De Papel’ efsanesi Berlin’le geri dönüyor... İlk fragman geldi

La Casa De Papel, yayınladığı beş sezonda da izlenmeye rekorları kırarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Hayranlarının büyük bir heyecanla takip ettiği İspanyol dizi, ikinci sezonda diziye veda eden Berlin karakterinin hayatıyla geri dönüyor. ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisinin fragmanı yayınlandı.

Trend 21-03-2023 11:03

Elite dizisinin yıldızı Maria Pedraza üstsüz pozlarını paylaştı! Göğüslerini...

Elite dizisinden ayrıldıktan sonra Toy Boy dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı üstsüz pozlarla dikkatleri üzerine topladı. İspanyol güzelin cesur paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-2022 13:23

La Casa de Papel'in seksi yıldızı Maria Pedraza bikinisine sığmadı! Cesur poza bakan yine baktı

Netflix'in efsane dizisi La Casa de Papel'de hayat verdiği 'Alison Parker' karakteriyle akıllara kazınan İspanyol oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti. Pedraza'nın tekne pozuna kısa sürede 600 binden fazla beğeni geldi.

Magazin 14-12-2022 12:26

Elite'nin yıldızı María Pedraza yine çok cesur! Göğüs dekolteli stiline beğeni yağdı

La Casa de Papel ve Elite gibi yapımlarla ünlenen güzel oyuncu María Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla beğeni topladı. Straplez bir elbise tercih eden İspanyol yıldız takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 21-11-2022 10:33

La Casa Da Papel

La Casa Da Papel Hakkındaki Haberler Mynet'te. La Casa Da Papel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.