Maxi Lopez Haberleri

Wanda Nara'nın eski kocasından Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'yi çıldırtan sözler!

Galatasaray'daki performansıyla taraftarın sevgilisi olan Arjantinli golcü Mauro Icardi'ye sevgilisi Wanda Nara'nın eski kocasından oldukça sert sözler geldi. Aynı zamanda Icardi'nin eski arkadaşı olan Maxi Lopez, Icardi için "Masama oturamaz" ifadelerini kullanırken, bu durum golcü oyuncuyu oldukça kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 02-05-2023 09:48

Mauro Icardi'yi yıkan sözler! Wanda Nara'nın babasının Maxi Lopez kıyası, Galatasaray'ın yıldızını şoke etti...

Yaşadıkları çalkantılı ilişki ile gündemden düşmeyen Mauro Icardi ve Wanda Nara ikilisi, geçtiğimiz aylarda resmi olarak boşanmıştı. Ayrılığın ardından sık sık bir araya gelen ve hala birbirlerini sevdiklerini dile getiren çift zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyordu. Wanda Nara'nın babası Andres Nara; ikilinin ilişkilerine dair açıklamalarda bulunurken, Mauro Icardi'yi oldukça üzen sözler sarf etti. Nara'nın Icardi'yi Maxi Lopez ile kıyaslaması, Galatasaraylı yıldızı şoke etti.

Spor 03-01-2023 08:47

Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrılığı sonrası ilk açıklama! Akıl sağlığım için...

Wanda Nara, Galatasaray'a yeni transfer olan Icardi ile ayrıldıklarını resmen açıklamıştı. Nara'nın açıklamasında, "Bunu yaşamak benim için çok acı verici. Ancak maruz kaldığım şeyler ve medya spekülasyonlarını göz önüne alınca insanların bunu benden bilmelerini tercih ediyorum." ifadeleri yer almıştı. Nara, ayrılık sonrasında ise ilk kez konuştu. Ünlü isim, "Ruh ve akıl sağlığım için bunu yapmak zorundaydım" dedi.

Spor 25-09-2022 10:29

Maxi Lopez

Maxi Lopez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maxi Lopez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.