Mazeret Tayin Sonuclari Haberleri

Naci Görür'den erken uyarı sistemi uyarısı! 'Depremden daha fazla zarar verirsiniz'

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, çeşitli şirketler tarafından geliştirilen deprem erken uyarı sistemlerini eleştirdi. Görür, "Siz depremin zamanını, büyüklüğünü, yerini, depremi şiddetini ve olabilecek hasarı doğru tayin etmediğiniz sürece, bunu alacak insanları eğitmediğiniz sürece, nasıl davranacaklarını bilmedikleri sürece depremden daha fazla zarar verirsiniz. Bu erken uyarı sistemiyle 5-10 kişi kendini balkondan atarsa ne yapacaksınız? Bu iş, çocuk işi değil" dedi.

Haber 2024-04-16 12:55:54

Sandık kurulu kimlerden, kaç kişiden oluşur? Sandık kurulu görevleri nelerdir? Sandık görevlisi sorgulama

Bir toplumun kamu hizmetini yerine getirmesi adına bir veya birden fazla kişiyi tercih ettiği, atama ya da tayin etme gibi süreçleri kapsadığı seçme eylemi seçim olarak tanımlanmaktadır. Seçimlerde bazı bireylerin ise önemli görevleri vardır. Bu görevler sandık kurulu kategorisinde bulunan kişileri kapsamaktadır.

Haber 2024-03-18 18:55:21

'Vaktim yok' artık bir mazeret değil! Günde sadece 5 dakikanızı ayırın... Aynaya baktığınızda çok şaşıracaksınız

Daha fit, daha ince ve daha kıvrımlı bir vücuda sahip olmak isteyen kadınların bir kısmı egzersiz yapmak için zaman bulamamaktan yakınıyor. Ama artık 'Vaktim yok' cümlesi egzersiz yapmamak ve daha fit bir vücuda kavuşmamak için bir mazeret değil. Günde sadece 5 dakika ayırarak vücudunuzun istediğiniz bölgesinde hayallerinizdeki görünüme kavuşmanız mümkün. Ancak elbette egzersizleri düzenli olarak yapmak önemli. İşte günde sadece 5 dakikayla sizi hayalinize ulaştıracak o egzersizler...

Kadin 2024-01-11 12:30:56

Altın için kritik gün! Fiyatlar yön buluyor, gözler saat 16.30'da

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına kazandıran altın yeni yılın ilk haftalarında aşağı yönlü hareket ediyor. Altın piyasasının gözü bugün açıklanacak ABD enflasyon verilerinde. Kritik enflasyon verisi altın fiyatlarında yönü tayin edecek.

Finans 2024-01-11 09:40:47

Diğer Haber Etiketleri

naci görür deprem İstanbul sandık görevlisi seçim kayla egzersiz sağlıklı yaşam fit vücut abd Enflasyon Altın emlak Milli Eğitim Bakanlığı ortaokul lise sınav fenerbahçe oynanacak tadic beşiktaş tayin nasıl yazılır tdk Aydın eş durumu tayini şartları Öğretmen il dışı tayin sonuçları meb Öğretmen mebbis giriş öğretmen mebbis giriş ekranı mazerete bağlı yer değiştirme il içi yer değiştirme öğretmen atama atama il içi atama sonuçları il içi atama il içi atama takvimi il içi tayin sonuçları il içi tayin il içi yer değiştirme sonuçları Öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları Öğretmen il içi atama sonuçları hizmet puanı öğretmen hizmet puanı Bursa başakşehi Devler Ligi sezon sıralaması süper li UEFA şampiyonlar ligi ülke puanı ülke puanı sıralaması ülke puanına en çok katkı yapan takım uefa ülke puanı sıralaması son dakika ülke puanı türkiye ülke puanı uefa ülke puanı Süleyman Soylu miting Sivas Sağlık Bakanlığı Memur Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Mahmut Özer Sağlık Bakanı sağlık bakanlığı tayin OHAL Kahramanmaraş Adıyaman Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Devlet Bahçeli MHP Niğde Bitlis ak parti Gebze Numan Kurtulmuş eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı eş anlamlısı nedir Erzurum mhp genel başkanı devlet bahçeli Francesco Farioli Dansöz okul Müdür memursen Yargıtay miras şizofreni Ankara istanbul emniyet müdürlüğü Kira adalet bakanı bekir bozdağ akit tv

Uygun kredi için 'yakın zamanda devreye alınacak' dedi: Mayıs, Haziran, Eylül, Ekim... Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Konut fiyatları düştü piyasa hareketlendi. Kampanyalar aracılığıyla da tüketiciye cazip teklifler sunuluyor. Yeni yılla birlikte fiyatların yönü ise merak konusu. Uzman isim 2024 yılında konut fiyatları ve kiralar için dikkat çeken açıklamada bulundu. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, “Mayıs, Haziran gibi öğrenciler gittikten sonra yine stabil gider. Eylül, Ekim gibi tayin döneminde okulların açılmasıyla hareket olacağı kanaatindeyiz" dedi.

Finans 26-12-23 14:22

İlk kez uygulanacak! Ülke genelinde tüm ortaokul ve liselerde başlıyor... Katılamayan öğrenciler dikkat

Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanacak 'ortak yazılı sınavlar' başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ortaokul 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için yarın, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık'ta ortak yazılı sınav yapılacak. Ortak yazılı sınavların zorluk ve kapsam açısından okullarda yapılan diğer yazılı sınavlar gibi olacağı belirtildi. Ortak sınavlara katılamayan öğrenciler için de mazeret sınavları yapılacağı kaydedildi.

Egitim 25-12-23 16:04

Dusan Tadic'ten Beşiktaş maçı öncesi korku salan açıklama! ''Derbilerde gözlerimin rengi değişiyor''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Tadic, "19 maçlık seri zamanında iyi ivmemiz vardı, iyi futbol oynadık. Formumuz gittikçe artıyordu. Sonra aynı pozisyonda birçok sakat oyuncumuz oldu. Bu da oyun seviyemizi bir anlamda düşürdü. Bizler mazeret gösterecek insanlar değiliz. Şu da bir gerçek ki; tüm takımlarda önemli oyuncular sakatlandığında kendi ritminizi ortaya koyma konusunda aksaklıklar olabiliyor." dedi.

Spor 07-12-23 16:17

Tayin nasıl yazılır? Tayin mi tahin mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İnsanlar günlük hayatta sıklıkla kullandıkları sözcüklerin bile nasıl yazılacağı noktasında tereddüt yaşayabilirler. Kelimelerin doğru yazılışı ve Türkçe imla kuralları konusunda yetkili kurum olan Türk Dil Kurumudur. Türkçedeki yazım kurallarının kolaylıkla öğrenilebilmesi için TDK, yazım kılavuzlarını internet ortamında yayımlamıştır. Bu sayede isteyen herkes sözcüklerin anlamları ve doğru yazılış biçimlerini kolaylıkla öğrenebilir. Peki tayin nasıl yazılır?

Egitim 29-11-23 19:12

Depremzede öğretmenlere videolu sürpriz

Aydın’ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu, geçtiğimiz 6 Şubat Depremi’nin ardından Aydın’a tayin olan depremzede öğretmenlere duygusal bir sürpriz hazırladı.

Yurthaber 24-11-23 07:55

Eş durumu tayini şartları nelerdir? Eş durumu tayini için ne kadar süre evli olmak gerekir?

Devlete ait kurum ve kuruluşlarda çalışan ve devlet memuru statüsünde olan kişilerin sahip olduğu bazı haklar bulunur. Eş durumundan tayin de bu haklar arasında yer alır. Bir kişinin eş durumundan tayin olması için devlet memuru olan eşinin olduğu yere tayin talep etmesi gerekir. Ancak bu uygulamanın gerçekleşebilmesi için bazı koşulların yerine getirilmiş olması gerekir.

Haber 11-09-23 16:59

MEB duyurdu! Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı

Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen illerde yapan öğretmenlerden 3 yıllık çalışma süresini dolduranların, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabileceğini duyurdu.

Haber 01-09-23 22:27

MEBBİS ÖĞRETMEN 2. İL DIŞI VE İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI: İkinci il dışı tayinler ne zaman, nasıl yapılır? İşte başvuru kılavuzu!

Öğretmen 2. il içi ve iller arası tayin başvuruları başladı. Öğretmenlere, sağlık başta olmak üzere; engellilik durumu, aile birliği ve can güvenliği gibi sebeplerden ötürü il içi ve iller arası ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanındı. Peki, ikinci il dışı tayinler ne zaman, nasıl yapılır? İşte, konuya ilişkin detaylar ile MEBBİS öğretmen 2. il dışı ve il içi tayin başvuru ekranı...

Egitim 25-08-23 13:42

ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİN TERCİHLERİ MEBBİS 2023: MEB öğretmenlerin yaz tatili mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri ne zaman, nasıl yapılır?

Mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu yapmak isteyen öğretmenler MEB eş durumu tayin ekranı 2023 ekranı ile ilgili araştırmalarına hız verdi. 2023 yaz tatili eş durumu öğretmen atamaları takvimi MEB tarafından paylaşıldı. 7 Ağustos'ta başlayan başvuru süreci 14 Ağustos'ta sona erdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre tercih işlemleri “mebbis.meb.gov.tr” üzerinden yapılacak. Peki, Öğretmen eş durumu tayin tercihleri ne zaman? İşte, MEB eş durumu tayin ekranı...

Egitim 17-08-23 13:45

MEBBİS mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu başladı mı, başvurular nasıl yapılır? Öğretmen eş durumu ve sağlık mazeret tayini başvuru ekranı!

MEBBİS mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları hakkında araştırmalar hız kazandı. Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler 2023 yılı yaz tatili mazerete bağlı atama başvurularına çevrildi. Heyecanla beklenen mazerete bağlı yer değiştirme takvimi de açıklandı. Peki, MEBBİS mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu başladı mı, başvurular nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Egitim 07-08-23 12:23

ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2023 Öğretmen il içi yer değiştirme sonuç sorgulama ekranı

Öğretmen il içi yer değiştirme başvuru sonuçları merak ediliyor. İl içi ihtiyaç listesi toplam 53 ilde yayımlanmıştı. Kontenjan bilgilerine göre başvurularını gerçekleştirecek olan öğretmenler, il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini baz alarak başvurularını gerçekleştirdi. MEB takvimine göre öğretmen il içi tayin başvuruları açıklandı. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 20-07-23 16:17

MEB İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI 2023 MEBBİS EKRANI: İl içi öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

Öğretmen il içi tayin başvurularının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken; birçok kişi MEB'den yapılan açıklamanın detayları için internette araştırma yapıyor. 13 Temmuz'da başlayan başvuru süreci 17 Temmuz'da sona erdi. Gözler MEB'den gelecek açıklamaya çevrildi. Birçok kişi internette "2023 öğretmen atama tayin/yerleştirme sonuçları ile açıklanan iller listesi" konu başlığını araştırıyor. Peki, İl içi öğretmen tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 20-07-23 12:01

ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI 2023! Öğretmen il içi yer değiştirme ne zaman başlayacak?

Öğretmen il içi yer değiştirme başvuruları merakla bekleniyor. İl içi ihtiyaç listesi toplam 53 ilde yayımlandı. Kontenjan bilgilerine göre başvurularını gerçekleştirecek olan öğretmenler, il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini baz alarak başvurularını gerçekleştirebilecek. MEB takvimi ile tayin başvuru tarihi ve başvuru şartları binlerce öğretmenin gündeminde yer aldı. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme ne zaman başlayacak, nasıl başvurulur?

Egitim 13-07-23 14:56

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN 2023: Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, tayin için son başvuru tarihi nedir?

Öğretmen il içi tayin başvurularının nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Başvuru süreci bugün (13 Temmuz 2023 Çarşamba günü) itibarıyla başladı. MEB, şehir içi yer değiştirme için başvuruların 17 Temmuz günü saat 16.00'da sona ereceğini duyurdu. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğretmen il içi tayin ihtiyaç listesi nedir?

Haber 13-07-23 11:33

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI 2023: Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Öğretmen il içi atama başvurularının nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. MEB, il içi tayin başvuruları başladı. işlemler mebbis.meb.gov.tr ya da personel.meb.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen il içi yer değiştirme şartları nelerdir?

Haber 13-07-23 11:15

Yer değişikliği duyurusunun ardından bir düzenleme daha: Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Bakan Tekin açıkladı, 'hizmet puanı' detayı dikkat çekti

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan dün deprem bölgesinde görev yapan öğretmenleri ilgilendiren bir haber geldi. Buna göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır derecede etkilenen il ve ilçelerdeki öğretmenlere tayin hakkı tanınmıştı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bugün yeni bir düzenlemeyi daha duyurdu. Bakan Tekin'in açıklamasında 'hizmet puanı' detayı dikkat çekti.

Egitim 04-07-23 08:40

Tayin bekleyen öğretmenler dikkat! MEB, tarih verip duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde görev yapan öğretmenlere iller arası tayin hakkı tanıdı. Buna göre, bu illerdeki öğretmenler, 5-17 Temmuz'da, belirlenen 22 ildeki eğitim kurumları için yer değişikliği başvurusu yapabilecek.

Haber 03-07-23 21:56

Üniversite adaylarına ücretsiz ulaşım

Türkiye genelinde yaklaşık 3,5 milyon gencin geleceğini tayin edecek üniversite sınavına sayılı günler kala Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da sınava girecek öğrencilere sınav günleri ücretsiz ulaşım desteği verecek.

Yurthaber 13-06-23 11:12

POLİS TAYİN SONUÇLARI 2023: Polis atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? POLNET tayin sorgulama ekranı

Polis tayin sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. Belirli dönemlerde gerçekleştirilen EGM polis tayinleri ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Polis tayin sonuçları POLNET tayin sorgulama ekranından öğrenilebilecek. Peki, polis atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Finans 06-06-23 09:49

Ülke puanı sıralamasındaki yerimiz belli oldu! 120+9'da gelen gol kaderimizi tayin etti! Lig birincisi olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak gidebilecek mi? İşte tüm detaylar...

Türkiye, UEFA Ülkeler Sıralaması'nda 2022/23 sezonunu 12. sırada tamamladı. Fenerbahçe, Başakşehir, Sivasspor, Trabzonspor ve Konyaspor'un katkılarının olduğu sıralamada en yakın rakibimiz İsviçre olmuştu. Fiorentina'nın Konferans Ligi yarı finalinde Basel'i 120+9'da mağlup etmesi sonrası 2024/25 sezonunda Avrupa'ya kaç takım göndereceğimiz netleşmiş oldu.

Spor 19-05-23 07:27

Son dakika: CHP'li Muharrem Erkek'in iddiaları gündem olmuştu! İçişleri Bakanı Soylu'dan canlı yayında yanıt: '2002'den beri AK Parti...'

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında açıklamalarda bulundu. CHP'li Muharrem Erkek'in iddialarına yanıt veren Bakan Soylu, "2002'den itibaren AK Parti'nin girdiği her seçimde, bu tartışmalar yapılmıştır ama hiç olmamıştır. Sebep, seçim yenilgisine kendileri adına büyük bir mazeret uydurmak" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-23 22:13

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas mitinginde konuştu:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bütün köylerdeki okulları yeniden açarak her köye bir öğretmen, bir veteriner, bir ziraat mühendisi tayin edeceklerini söyledi.

Yurthaber 03-05-23 07:58

Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 atama kurası sonuçları: İsteğe bağlı yer değişikliği kura çekimi sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ile deprem tayin sonuçları belli oldu. Sağlık bakanlığı deprem tayin sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çekiliş, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa için bugün yapıldı. İşte, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları...

Finans 30-03-23 14:39

Öğretmen, polis, doktor… Tüm memurları ilgilendiriyor! Mahkemeden ‘hak ihlali’ kararı: ‘Aile bütünlüğü’ detayı…

Anayasa Mahkemesi, kamu görevlisinin aile bütünlüğünü bozacak şekilde tayin edilmesini hak ihlali saydı. AYM’nin Anayasa’nın 20. maddesi anımsatılarak aldığı karar çerçevesinde, "Anayasa'nın bütünselliği ilkesi" gereği, aile hayatına saygı hakkına ilişkin pozitif yükümlülüklerin değerlendirilmesi gerektiği kaydedildi. İşte kamuda çalışan herkesi ilgilendiren kararın detayları…

Finans 21-03-23 11:38

Bakan Özer 'Ek süre veriyoruz' diyerek açıkladı! Deprem bölgesinden tayin isteyen öğretmenler... İşte başvurular için son tarih

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den deprem bölgesinden tayin isteyen öğretmenlerle ilgili önemli bir açıklama geldi. Depre bölgesindeki illerden diğer illere tayin talebinde bulunan 1080 öğretmenin nakillerinin sağlandığını duyuran Bakan Özer, sağlık raporu alamayan öğretmenlerin talebi doğrultusunda tayin başvurularının 17 Mart'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Haber 11-03-23 10:58

Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı yer değiştirme 2023! Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı ne zaman yapılacak? Bakan Koca duyurdu!

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü OHAL ilan edilen iller için isteğe bağlı iller arası yer değişikliğine ilişkin ilan metni yayımladı. İlanı Bakan Koca duyurdu. Açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı deprem bölgesi tayin aramaları hız kazandı. Afet bölgesinde görev yapmak isteyen sağlıkçılar bu ilan vasıtasıyla başvuru yapabilecek ve o bölgelerde görev alabilecekler. Peki Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 personel alımı ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Finans 10-03-23 22:16

Sağlık Bakanlığı tayin başvurusu ne zaman? Deprem nedeniyle yer değiştirme başvurusu hakkında açıklama

Sağlık Bakanlığı tayin başvuruları için araştırmalar hız kazandı. Kahramanmaraş merkezli iki büyün depremin ve Hatay depremlerinin ardından vatandaşlar tayin tarihleri merak etmeye başlamışlardı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem nedeniyle tayin hakkı ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı tayin başvurusu ne zaman yapılacak?

Finans 24-02-23 17:04

Bu yıl deprem nedeniyle 3'e çıkarıldı! MEB'den OHAL bölgesinde öğretmen ve Bakanlık personeline yer değişikliği hakkı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, deprem nedeniyle OHAL ilan edilen illerde görev yapan öğretmen ve bakanlık personeline yer değişikliği hakkı tanındığını bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dört eğitim sendikasının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda Bakanlıkça yılda 2 kez yapılan mazeret tayininin bu yıl deprem nedeniyle 3'e çıkarılması kararlaştırıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 24-02-23 13:15

Son dakika | Tarih vererek duyurdu! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin süreçleri netliğe kavuşuyor: Bakan Özer salı gününü işaret etti

Son dakika haberi: Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin talepleriyle ilgili süreç bu hafta sonu netliğe kavuşuyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den konuyla ilgili açıklama geldi. Özer ayrıca 10 ilde eğitime ne zaman başlanacağını salı günü açıklayacaklarını bildirdi.

Egitim 17-02-23 11:34

Depremde hayatını kaybeden Coşkun ailesi toprağa verildi! Kedileri de birlikte gömüldü

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Adana'da yıkılan Alpargün Apartmanının enkazından çıkarılan anne, baba ve çocukları da Kozan’da toprağa verildi. Depremde aile ile birlikte ölen kedileri Tayin de mezarın başucuna gömüldü.

Haber 11-02-23 18:43

Tayinini Adıyaman’a aldı, gittiği gece depreme yakalandı: Ailesi hala enkaz altında

Kahramanmaraş'taki 7,7 büyüklüğündeki deprem Adıyaman'ı da etkiledi. İki yıllık çevik kuvvet polisi Servet Çelik, depreme Adıyaman’a tayin olduğu gece yakalandı. Çelik’in (42) yakını Ahmet Oruç, "İstanbul’da çevik kuvvette görev yapıyordu. Tayinini Adıyaman’a aldı, gittiği gece depreme yakalandı. Göçük altından çıkarıldı, şu anda buraya geldi, şu an içeride. Ama ailesi hala enkaz altında" dedi.

Haber 07-02-23 09:08

Bahçeli'den yeni yıl mesajı: 2023'ün kazananı Türkiye ve Türk milleti olacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'ün kazananı Türkiye ve Türk milleti olacaktır. Demokrasi 2023'ün yol haritasını net olarak çizecek, millet iradesi kararını tayin edecek, zafer Türk milletine mensubiyet duyan Türkiye sevdalılarının hanesine yazılacaktır" dedi.

Haber 31-12-22 12:22

MEB'den öğretmen çocukları için yeni düzenleme! Bakan Özer duyurdu: 'Kontenjan şartını kaldırdık'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’nde yapılan düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Öğretmen çocuklarının nakil ve geçiş işlemleri konusunda değişikliğe gidildiğini belirten Bakan Özer, “Tayin olan öğretmenlerimizin çocuklarının liselere nakil konusunda yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla okul değişikliği işlemlerindeki kontenjan şartını kaldırdık.” ifadelerini kullandı.

Egitim 22-11-22 14:04

Niğde’de veliler öğretmen için eylem yaptı

Niğde’de öğretmenlerinin dönem ortasında tayin olmasına tepki gösteren veliler ve öğrenciler, okul önünde toplandı.

Haber 01-11-22 07:47

Öğretmen baba, müdür yardımcısı kızı ile aynı okulda görev yapıyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşayan Müdür Yardımcısı Burcu Asanatuci, 33 yıllık öğretmen babası Bayram Ali Koçak ile aynı okulda görev yapıyor.Öğretmenlik mesleğine 33 yıl önce Bitlis’te başlayan Bayram Ali Koçak, müdür yardımcısı kızı Burcu Asanatuci’nin de ısrarı üzerine mesleğinin son yıllarını ailesi ile birlikte geçirmek için Tatvan’a tayin istedi.

Haber 31-10-22 08:57

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Kocaeli'de konuştu:

"İnşallah huzur içerisinde seçimleri yaparak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden milletin oylarıyla cumhurbaşkanı seçeceğiz ve yeniden milletin oylarıyla AK Parti'yi Türkiye'nin açık ara birinci partisi yaparak parlamentoda çok güçlü hale getireceğiz" - "(Altılı masa) Mesele onlar için aday belirleyememek değil, mesele onlar için yön tayin edememek meselesidir" - "(CHP'nin başörtüsü teklifi) Bu, Sayın Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin samimiyet sınavına tabi tutulduğu bir yerdir. Madem bunu istiyorlar buyurun, destek verin bir günde bunu parlamentodan geçirelim ve Türkiye bu ayıbından tamamıyla kurtulmuş olsun"

Yurthaber 08-10-22 23:51

Mazeret eş anlamlısı nedir? Mazeret kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede birçok kelimenin birden fazla anlamı vardır. Buna bağlı olarak eş anlamlı kelimeler de çeşitlilik gösterebilir. Farklı dillerden birçok kelime Türkçenin kelime hazinesine katılmıştır. Bu sebeple Türkçe zengin diller arasında yer alır. Mazeret kelimesi de Arapça kökenlidir. Mazeret eş anlamlısı olan kelimelerden birisidir.

Egitim 07-10-22 17:27

MHP'nin Erzurum mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Görünürde altı parti bir masadadır fakat masanın altı yılan, çıyan kaynamaktadır. HDP, FETÖ, PKK, AB-ABD, Türk düşmanları bu masanın altında zehir imalatıyla meşgul olmaktadır. Bu masa fitne masası, suç masası, kumar masası, cehalet masası, zillet masasıdır" - "Ülkemizin geleceğini teslimiyetçiler belirleyemez. Ülkemizin güvenliğini terör seviciler, emperyalizmin kuklaları tayin edemez. Yaparsak biz yaparız, Türkiye'mizi güven, huzur, istikrar ve gelişmişlik limanına biz taşırız"

Yurthaber 25-09-22 19:42

Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor maçının ardından

Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos: - "Devreye girerken 3. gol bizim için oyunun skorunu tayin etti. 2-0'la devreye girsek farklı bir istekle sahada olacaktık ama üçüncü gol cesaretimizi kırdı" - "Fenerbahçe'nin özgüveni ve enerjisi yerinde. Rotasyonu, kadro kalitesi belli. Giren çıkan oyuncular çok fark yarattı"

Yurthaber 19-09-22 00:22

Okulda dansözlü eğlence gündem olmuştu! Okul müdürü, sınıf öğretmeni olarak atanınca dava açtı

Bursa'da, ilkokuldaki 'Hıdırellez' ve 'Anneler Günü' etkinliğinde dansözün sahne aldığı görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekmişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün olayla ilgili incelemesi kapsamında okul müdürü Coşkun Şahiner görevden uzaklaştırılmıştı. Müdürlük kadrosundan alınıp, başka ilkokula sınıf öğretmeni tayin edilen Şahiner, kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle eski görevine dönmek için idare mahkemesine dava açtı. İşte olayın detayları...

Haber 13-09-22 11:48

Memurlar dikkat! Kira artışları sonrası tayin patlaması... 3 kat arttı

Enflasyonun her geçen gün yükselmesi ile birlikte milyonlarca memur zor günler geçiriyor. Son bir yılda yüzde 100'ü aşan kira fiyatları, memurları tayin istemek zorunda bıraktı. Büro Memur-Sen'in verilerine göre, büyükşehirde görev alan memurların tayin talebi sayısı önceki yıllara göre 3 kat arttı.

Finans 12-09-22 14:13

Tüm çalışan ve işverenleri ilgilendiren ‘yıllık izin’ kararı: İş kanununa ‘aykırı’ bulundu

Yıllık izinlerle ilgili son dakika kararı! Çalışan milyonlara güzel haber geldi. Yargıtay'ın emsal kararıyla birlikte mazeret izninin yıllık izinlerden düşülemeyeceğini hükmetti. Bu durumun iş kanununa aykırı olduğu belirtildi. Yargıtay’ın açıklamasında gerekçe olarak, “İşçinin yıllık izinlerini kullandığını veya kullandırılmayan izin ücretlerinin ödendiğini işveren yazılı delil ile ispat etmek zorundadır" denildi.

Finans 10-09-22 11:44

Şizofreni hastası babaya yapılanlar şoke etti! Her şey 100 milyon lira için...

Ankara'da yaşayan ve 72 yaşında hayatını kaybeden şizofreni hastası Rıfat B.'nin oğlunun yaptıkları şaşkına çevirdi. Babasının yaşı ilerleyince üzerindeki mal varlıklarına vasi tayin etmek isteyen kızı Berna B., öğrendikleri karşında büyük şok yaşadı. Babasına "Akıl sağlığı yerindedir" raporu dahi aldıran erkek kardeşi Erdem B.'nin 100 milyon liranın üzerindeki mal varlığını üzerine geçirdiğini öğrenen Berna B.'nin hukuk mücadelesi sürüyor...

Haber 26-08-22 07:28

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yeni atamalar! Çok sayıda ismin görev yeri değişti

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar çerçevesinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirin, çeşitli illere tayin olurken 12 emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul’da görevlendirildi.

Haber 18-08-22 13:31

Konut kiralarında yeni perde: ‘Yıllık kira’ isteği isyan ettirdi: Bir senede 3 kere…

Kira fiyatlarına sınırlama getirildi ancak sorunlar bitmedi. Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan krizde yeni bir perde açıldı. Ev sahipleri şimdi de kiraları yıllık olarak istemeye başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kira fiyatlarının gerileyeceğini söylese de birçok kişinin ucuz Anadolu kentlerine tayin istediği iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan vatandaşların ev sahipleri ile olan diyalogları ise okuyanları hayrete düşürdü.

Finans 08-08-22 11:53