Ogretmen Atama Tercihleri Haberleri

Hakimler ve Savcılar Kurulu'na atama kararları resmen yayımlandı!

Adli ve idari yargıda toplam bin 44 hakim ve cumhuriyet savcısı atamaları hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 2024-05-22 00:55:13

Ankara Emniyeti'nde yeni atama! Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

Haber 2024-05-18 20:50:02

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Angola Cumhuriyet nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Mustafa Çelik atandı.

Haber 2024-05-18 00:52:54

MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu

Öğretmenlerin merakla beklediği atama tarihleri belli oldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru duyurusu yayımlandı. Başvurular 20-31 Mayıs tarihleri arasında alınacak.

Haber 2024-05-17 18:34:33

Resmi Gazete’de yayımlandı: Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran’ın atanması hakkındaki karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 17-05-24 09:40

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 15-05-24 12:26

Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeniden Hamdi Güleç atandı

Kamu İhale Kurulu (KİK) Başkanlığına yeniden Hamdi Güleç getirildi. Atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 12-05-24 10:31

CHP'den belediyelere genelge! Dikkat çeken ifadeler: 'Kayırmacılıktan kaçının'

CHP'li belediyelerde son günlerde yapılan atama kararları gündem olmuştu. CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelere "Kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele” adı verilen bir genelge gönderdi. Lüks ve şatafattan kaçınılması konusunda bir dizi uyarıların yer aldığı genelgede, "Belediye araçlarını özel işlerinizde kullanmayın, ihalelerde şeffaf olun” ve “Belediye yöneticilerinin akrabalarını, liyakat koşullarını sağlasalar dahi tercih konusu yapmayın" ifadelerine yer verildi.

Haber 11-05-24 18:37
CHP

MEB'e bağlı eğitim kurumlarına atama sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, bakanlığa bağlı olan, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama sonuçlarının belli olduğunu açıkladı.

Egitim 10-05-24 23:52
meb

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

Kumdan elbisesiyle Met Gala'ya damga vurdu! Tyla, merdiven çıkamayınca kucakta taşındı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, New York'ta gerçekleştirildi. 'Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu' temasıyla düzenlenen galaya ünlü isimlerin birbirinden iddialı tercihleri damga vurdu. Galanın en dikkat çeken ismi ise dünyaca ünlü şarkıcı Tyla oldu. Tyla, geceye kumdan elbisesiyle katıldı.

Magazin 07-05-24 10:02

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

MEB duyuracak! Bakan Tekin’den son dakika ‘mülakat’ açıklaması geldi! Öğretmen ataması bugün belli oluyor...

Kamuya öğretmen ataması ile ilgili beklenen gün gelse de tartışmalar devam ediyor. Atama sayısı ve branş dağılımı bugün belli olacak ama MEB, mülakat konusunda geri adım atmıyor. Öğretmen adayları ise AK Parti’nin daha önce vermiş olduğu ‘mülakatı kaldıracağız’ sözlerini hatırlatıyor. Bakan Tekin de mülakat hakkındaki görüşlerini bugün bir kez daha açıklayarak mülakatın olacağını vurguladı. Verdiği ‘profesör’ örneği ise dikkat çekti...

Egitim 07-05-24 07:46

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde tartışma yaratan atama! Yeğenini şirkete yönetici yaptı, İsmail Saymaz yeni gelişmeyi duyurdu

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündem oldu. Atama haberi Başkan Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'in yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Daha sonra Furkan Bozbey sosyal medya hesabında yaptığı birtakım değişikliklerle de dikkat çekti. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada Bozbey'in kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Haber 06-05-24 23:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamaları açıklaması: 'Bakanlığımız bilgileri paylaşacaktır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli mesajlar verdi. Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama konusunda da açıklamalar yapan Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 06-05-24 19:52

Öğretmen adayları nefesini tuttu! Kabine toplanıyor; atama takvimi ve branş dağılımı için gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Bugünkü toplantıdan çıkacak kararları öğretmen adayları merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamasıyla öğretmen atamaları için gözler bu toplantıya çevrildi. Alınan kararları toplantının ardından Erdoğan'ın duyurması bekleniyor. Toplantının gündeminde öğretmen atamaları kadar öne çıkan başka konu başlıkları da var. Peki Kabine toplantısı saat kaçta? İşte detaylar...

Egitim 06-05-24 07:38

MEB'den öğretmen adaylarını heyecanlandıran açıklama geldi! Kaç atama yapılacak? Kontenjan dağılımı için tarih verildi

Öğretmen ataması bekleyen adaylar gözlerini Kabine toplantısına çevirirken kontenjan dağılımı için yeni bir açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur" dedi.

Egitim 04-05-24 14:52

Öğretmen atamasında artık KPSS ve mülakat yeterli olmayacak... 550 saatlik Milli Eğitim Akademisi'nde başarı şartı!

Öğretmen adayları atama takvimi için bekleyişini sürdürürken, gözler bir sonraki Kabine toplantısına çevrilmişti. Atama bekleyen öğretmen adayları bir yandan da mülakat olup olmayacağını merak ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda 'devrim' niteliğinde düzenlemeler yapılacağını söyledi. Üzerinde çalıştıkları taslağın ayrıntılarını anlatan Bakan Tekin, fakülteyi bitirip KPSS’yi kazanmanın öğretmen olmak için artık yeterli olmayacağını belirtti.

Egitim 30-04-24 07:52

Tarlabaşı'nda rezidans parasına tropik ada! Helikopter pisti de var... İşte fiyatı

Türkiye'de konut fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkler yurt dışından ev satın almaya başladı. Türklerin tercihleri Dubai, Makedonya, Kosova, Londra, Almanya, ABD olurken dünyanın farklı bölgelerindeki ilanlar da gündem olmaya devam ediyor. Tarlabaşı'nda rezidans parasına Avustralya'da satılan tropik ada ise hayrete düşürdü. İşte adanın özellikleri ve fiyatı...

Finans 29-04-24 08:04

Otomobilde devir değişti! SUV arabalar sedanları tahtından etti

Otomobil tercihleri değişti, Türkiye otomobil pazarında liderlik SUV otomobillerin oldu. Sedanı tahtından eden SUV otomobiller tercihte zirveye otururken en çok tercih edilen gövde tipi olmaya devam etti.

Finans 10-04-24 13:29
SUV

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Haber 06-04-24 00:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmi Gazete'de yayımladı: Yargıtay'da kritik atama

Yargıtay üyesi Rıdvan Gündoğdu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine yeniden seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Haber 05-04-24 07:00

Eski başkandan devir teslim töreninde tepki çeken sözler: 'Faşist bir insana başkanım demeleri...'

Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart’taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı. Uçar, "Belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili. Ben belediyeye almış olduğumuz o Cumhuriyet Halk Partililerin bir MHP’li faşist insana kim olursa olsun, ’Başkanım’ demesini içime sindiremiyorum" dedi.

Haber 04-04-24 14:10

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 19-03-24 06:22

Sandık kurulu kimlerden, kaç kişiden oluşur? Sandık kurulu görevleri nelerdir? Sandık görevlisi sorgulama

Bir toplumun kamu hizmetini yerine getirmesi adına bir veya birden fazla kişiyi tercih ettiği, atama ya da tayin etme gibi süreçleri kapsadığı seçme eylemi seçim olarak tanımlanmaktadır. Seçimlerde bazı bireylerin ise önemli görevleri vardır. Bu görevler sandık kurulu kategorisinde bulunan kişileri kapsamaktadır.

Haber 18-03-24 18:55

Dubai'nin en pahalı konutuydu, 130 milyon dolara bir Türk aldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkler yurt dışından ev satın almaya başladı. Türklerin tercihleri Dubai, Makedonya, Kosova, Londra, Almanya, ABD olurken 2023 yılında Dubai'nin en pahalı konutunu bir Türk vatandaşının aldığı ortaya çıktı.

Finans 17-03-24 11:22

Öğretmen atamaları ile ilgili üzen haber! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? Mülakat yapılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in bugün gerçekleştirdiği öğretmen odası buluşması ile ilgili atama bekleyen öğretmenlerin tepkisini çekecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Bakan Tekin öğretmen atama takviminin ve sayısının seçimden sonraya kaldığını belirtti. Bakan Tekin’in ayrıca seçimden sonra açıklanacak atama takviminde öğretmen atamalarının da mülakat yapılarak gerçekleştirileceğini söylediği öne sürüldü.

Egitim 14-03-24 16:25

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

Tatilinizi özel kılacak kiralık villa önerileri

Bir tatil planlaması yapacağınız zaman, nereye gitmek istediğinizi belirlemenizin ardından, konaklama konusuna odaklanmak gerekir. Yani nerede kalacağınızı belirlemiş olmalısınız. Günümüzde ise eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında villa tatili yer alıyor. Kiralık villa seçenekleri, diğer konaklama alternatifleriyle karşılaştırıldığında, daha rahat ve daha keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Finans 01-03-24 18:24

İstanbul'da 0,4 puanlık fark! İmamoğlu mu Kurum mu? Optimar yayımladı; DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeni o isme yöneliyor

İstanbul seçim anket sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. Optimar Araştırma tarafından yapılan çalışmada İstanbullulara 'Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?' sorusu yöneltildi. Açıklanan sonuçlara göre 0,4 puanlık fark dikkat çekerken, DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeninin tercihleri de gündem oldu. Kararsızların oy oranının da İstanbul seçimlerinde belirleyici olacağı görüldü. İşte Optimar'ın son İstanbul seçim anket sonuçları...

Haber 29-02-24 07:11

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 24-02-24 01:26

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 08:06

Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü oldu! Atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruşlara yeni atamalar yapıldı. Ünlü senarist, yönetmen ve yapımcı Birol Güven ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Haber 23-02-24 00:25

Büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! AK Partili dikkat çeken isimler de var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Suudi Arabistan, Slovak Cumhuriyeti, Portekiz, Tunus ve Kuzey Makedonya'ya büyükelçi ataması yapıldı. Büyükelçi olarak atanan isimler arasında Eski AK Parti'li vekil Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler gibi isimler de yer aldı.

Haber 16-02-24 00:16

Bakan Koca'dan '35 bin atama' açıklaması! Detayları paylaşıp tarih verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 35 bin atama ile ilgili açıklamada bulundu. "Takvim bugün itibarıyla başladı" diyen Koca, "15 bini hemşire, 8 bini hizmet personeli olmak üzere toplam 35 bin yeni çalışma arkadaşımız olacak. Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz. Şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. İşte Bakan Koca'nın o açıklamaları...

Haber 13-02-24 12:12

Yüz binlerin gözü Kabine'deydi, beklenen karar çıkmadı! Şimdi kulisler bunu konuşuyor: Moraller biraz bozulabilir

Kritik kararların alındığı Kabine toplantısı dün akşam gerçekleşti. Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 bin atama bekleyen öğretmen adaylarının beklediği haber çıkmadı. Milli Eğitim Bakanlığı sayıyı yüksek tutup süreci hızlandırmak istese de son söz Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın olacağı için henüz netice alınmadı. TGRT Haber Müdürü Ahmet Sözcan ise merak edilen kulis bilgilerini, 'Biraz moraller bozulabilir' diye paylaştı. İşte detaylar...

Finans 13-02-24 10:05

Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kuruluna atama

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayında yer alan kararla Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Yurthaber 13-02-24 08:01

2024 ÖĞRETMEN ATAMASI | Takvim, sayı ve branş dağılımı... Kabine Toplantısı bugün! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da olacak

2024 öğretmen atamaları için beklenen gün geldi. Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü kulağı bugün Beştepe'de olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama takviminin masaya getirilmesi bekleniyor. Peki 2024 öğretmen ataması için takvim nasıl olacak? Atama ne zaman gerçekleşecek? Öğretmen kadro ve branş dağılımı nasıl olacak? İşte tüm detaylar...

Finans 12-02-24 08:08

Son dakika: Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu

Son dakika: Hafize Gaye Erkan'ın görevinden istifa etmesinin ardından yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Fatih Karahan, Hafize Gaye Erkan gibi Amerika'dan Türkiye'ye dönerek göreve başlamıştı.

Finans 03-02-24 00:08

Otomobilde renk tercihleri değişti, işte tahtın yeni sahibi

Otomobilde geçmişte en çok tercih edilen beyaz renk, tahtını "griye" kaptırdı.2014'te trafiğe kaydı yapılan 10 otomobilden 6'sı beyaz iken geçen yıl bu rakam 3'e düştü.

Finans 28-01-24 15:14

Sağlık Bakanlığı'na 35 bin personel ataması yapılacak! 'Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi' diyen Bakan Koca detayları açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de yaptığı açıklamada önümüzdeki ay Sağlık Bakanlığı'na 35 bin yeni personelin atamasının yapılacağını ifade etti. Erdoğan'ın atama açıklaması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi" diyerek atama detaylarını açıkladı.

Haber 27-01-24 17:20

Şehriye salatası tarifi: Şehriye salatası nasıl yapılır?

Farklı yemeklerde kullanılması ile bilinen birçok yiyecek, bambaşka tarifler uygulanarak farklı öğünlerde sunulabilecek farklı lezzetlere dönüşebilir. Çorbalarda, pirinç pilavında ya da daha birçok farklı yemekte kullanılan arpa şehriyesi de bu yiyeceklerden biridir. Diyet yapan ya da az öğün ile uzun süre tokluk hissi yaşamayı hedefleyen kişilerin tercihleri arasında yer alan şehriye salatası, arpa şehriyenin en çok yakıştığı lezzetler arasında yer alır.

Yemek 27-01-24 01:32

Atama kararları Resmi Gazete'de! 3 ilin emniyet müdürleri görevden alındı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yeni atama kararları yayımlandı. Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri görevden alındı.

Haber 27-01-24 01:26

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Ankara ve İstanbul’un İl Milli Eğitim Müdürleri değişti

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci maddesi gereğince görevden alındı.

Haber 20-01-24 01:19

MİT gençlerin yeni kariyer umudu oldu

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı, özellikle gençlerin kariyer tercihleri arasında önemli yer tutmaya başladı. Teşkilata geçen yıl, büyük çoğunluğu 20-30 yaş arasında 22 bin 42 kişi başvurdu.

Yurthaber 16-01-24 11:08

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli ataması: Tercih aşaması başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakanlık, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atamasını yapacak. Atama takviminde tercih aşamasının başladığı bildirildi.

Finans 10-01-24 11:09

Kayıplara karışınca iddialar ayyuka çıkmıştı! Çin'deki 'kayıp bakan' vakasında yeni gelişme

Çin'de uzun süre ortalıklarda gözükmeyince hakkında birçok iddia ortaya atılan, daha sonra görevden alınan Savunma Bakanı Li Şangfu'nun yerine atama yapıldı.

Haber 29-12-23 14:47