Rebiulevvel Ne Demek Haberleri

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un kızları dünyaya geldi! Bakın ismini ne koydular

İki yıl önce İzmir'de dünyaevine giren Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Çiftin kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift bebeklerine ise Mira Milena adını verdi.

Magazin 2024-05-21 15:24:15

SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor! Özel bankalardan promosyon hamlesi: 31 bin TL ödeme veren var!

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken emekliler de bankaların emekli promosyonlarını takip etmeye devam ediyor. Kamu ve özel bankaların emekli promosyonu yarışı kızıştı. Bazı bankalar, promosyona ek finansman da sağlamaya başladı. Hangi banka, ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

Finans 2024-05-21 13:54:26

Aleyna Kalaycıoğlu, ülkeye girer girmez Yunus Emre ile yakınlaşma iddiaları soruldu! Annesinin uyarısı sorulunca...

Yunus Emre ve Aleyna Survivor'da yakın arkadaşlıkları sebebiyle sık sık eleştiri almış ve aileleri tarafından 'uzak dur' uyarısına maruz kalmışlardı. Daha sonra araları bozulan ikiliden Aleyna elenip ülkeye dönünce herkesin merak ettiği soru Aleyna'ya soruldu. Survivor Aleyna, Yunus Emre hakkındaki sorulara bakın ne tepki verdi.

Kulis 2024-05-21 11:48:57

Son dakika | Ses getirecek 'Bay Zühtü' çıkışı! Bahçeli Mecliste esip gürledi: Bugün değilse ne zaman kapatılacak!

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazası hakkında Devlet Bahçeli ses getirecek bir çıkışa imza atarak "İran'ın başına gelen felaketin Allah korusun ama Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek gerçek niyetlerini az çok yorumlamış olmamızın sonucudur" diye konuştu. Bahçeli ayrıca HDP ve DEM Parti'yle ilgili tepkisini dile getirip "Bay Zühtü'nün gitmesinden sonra AYM'nin önüne geçen sanıyorum kalmamıştır" dedi.

Haber 2024-05-21 10:59:21

Ceyda Düvenci kendini tutamadı, Ne oluyor bu Emre ile aşk haberlerine? dedi! Gözde Kansu'nun tepkisi dikkat çekti

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e 'Yalı Çapkını' dizisinde Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu konuk oldu. Düvenci konuğuna dayanamayıp dizide Orhan'ı canlandıran Emre Altuğ ile arasında neler olduğunu sordu.

Kulis 21-05-24 10:38

'Dayı'dan talimat aldı, acımasızsa kadına saldırdı! 18 yaşındaki saldırgan tetikçilik için ne kadar aldığını itiraf etti

İstanbul'da yaşanan saldırı olayının detayı kan dondurdu. Beyoğlu Karaköy’de kadın bir işletmeci, balık restoranında oturduğu esnada kapüşonlu bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri onlarca saatlik görüntü izleyerek tespit ettiği saldırganın oteline baskın düzenledi. “Dayı” lakaplı kişiden talimat alarak 10 bin lira karşılığında saldırıda bulunduğunu itiraf eden ve 58 suç kaydı olan 18 yaşındaki tetikçi, tutuklandı.

Haber 21-05-24 09:58

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star'da kimi şampiyon görmek istiyor? Yunus Emre'nin adını bile anmadı

Survivor All Star'da gerek yarışma performansları gerek Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlık gerekse açıklamalarıyla adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta elendi. Survivor Aleyna kim şampiyon görmek istediğine dair bakın ne dedi.

Magazin 21-05-24 09:54

Emeklinin temmuz için geri sayımı başladı! Seyyanen zam ihtimali de ortaya çıktı: SGK Uzmanı İsa Karakaş rakam verdi: 'En az...'

Milyonlarca emekli zam için geri sayıma başladı, hesap makineleri çıktı, oranlar hesaplanıyor. Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon tahmini değiştirmesinin ardından hesaplar da değişti. Emekliler 6 aylık enflasyon farkına ek refah payı da bekliyor. Temmuzda seyyanen zam ihtimali ne?

Finans 21-05-24 09:31

21 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 21 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 21 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 21 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 21-05-24 09:20

Altında rekor sonrası herkesin aklında tek soru! İslam Memiş ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı: ‘Farklı bir dünya ekonomisine uyanabilirsiniz’

Altın fiyatları çifte rekor kırmasının ardından bugün yönünü sınırlı da olsa aşağı çevirdi. Yatırımcılar şimdi piyasalarda neler yaşanabileceğine ilişkin ipuçları ararken uzman isimlerden peş peşe altın tahmini geldi. İslam Memiş, ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı. Ekonomist Erkan Öz ise, ‘Altın 2800 doları hedefliyor’ dedi. Peki bugün ons altın, gram altın fiyatı, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ve canlı altın takip ekranı…

Finans 21-05-24 08:06

TV yayın akışı 21 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Mayıs Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aykut Enişte, Hızlı ve Öfkeli 6, Ah Leyla Vah Kerem, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 21 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 21-05-24 07:33

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

Tuvalette ellediler demişti! Selen Görgüzel'den kalça açıklaması: Jennifer Lopez ve Kardashian’dan sonra...

Selen Görgüzel kalçasını yaptırdığına dair yorumlardan sonra "Cuma tuvalette kadınlar elledi yapılı mı diye?" diyerek gündeme geldi. Şarkıcı sahnedeki dansıyla dalga konusu olunca bakın ne dedi.

Magazin 20-05-24 15:06

Reisi'nin öldüğü helikopter kazasında pilotla ilgili ses getirecek iddia! Bölgede büyük hareketlilik

Dünya dün yaşanan helikopter kazasına kilitlendi. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünün kesinleşmesinin ardından birçok iddia ortaya atıldı. En çok da suikast planları üzerinde duruldu. Son olarak ise düşen helikopterin pilotuyla ilgili söylenenler gündem oldu. Kaza bölgesinde son durum ne? Suikast iddiaları doğru mu? İşte detaylar...

Haber 20-05-24 12:51

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

Ne telefon çalıyor ne ofise müşteri geliyor! Konut satışları dibe vurdu: Emlakçılardan '400 bin dolar' çağrısı

Ev fiyatlarında son dönemde artış olmamasına rağmen konut satışlarında yaşanan düşüş sektörde panik havasına yol açtı. Emlak sektörü temsilcileri, "Ne telefonumuz çalıyor ne ofisimize müşteri giriyor" diyerek duruma isyan ederken hükümete, yabancıya konut satış şartlarında bir düzenleme yapılması çağrısında bulundular. “Önümüzdeki günlerde çok daha kötü ve çok daha içinden çıkılamayacak duruma düşürebilir” dediler.

Finans 20-05-24 11:54

Türkan Saylan'ın ölümünün 15. yılı: Korkusuz bir eğitim ve halk sağlığı savaşçısı

Genç hemşire Ayşe Yüksel, hocasının ısrarı üzerine lepra çalışmalarına yardımcı arayan Türkan Saylan'ın kapısına gider. Odasındaki yazmalı perdeler, Anadolu kilimi ve maden işçisi heykeli dikkatini çeker. "Hayır" demek için gittiği odada teklifi kabul eder. Bu, Türkiye'de halk sağlığı ve kız çocuklarının eğitim hakkı için yürütülen ortak bir mücadelenin kıvılcımıdır.

Yurthaber 20-05-24 11:35

'Birçok ilden gelen var' Bölge halkı keşfetmiş! Merak uyandırıyor 'Hiç kimse ne zaman başladığını bilmez'

Hatay’da Amanos Dağı eteğinde bulunan ‘yanan taş’ yaşanan gaz sızıntısının etkisiyle yıllardır yanmaya devam ediyor. Bölge halkınca keşfedilen yanan taş yıllardır merak uyandırmaya devam ediyor. Kurtbağı Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş "Bu köyde hiç kimse yanan taşın ne zaman yanmaya başladığını bilmez" derken "İzmir, Ankara, Adana gibi illerden insanların geldiğini biliyorum. Turla turcular gelir, birçok ilden gelen var" ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-24 09:57

20 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 20 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 20 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 20 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 20-05-24 09:20

Aleyna Nefise'ye ne dedi? Merve rahatsız oldu... Yunus Emre'den bambaşka bir iddia

Aleyna'nın elenmeden önce Nefise'ye söyledikleri konseyde ortamı gerdi. Merve bu konuda konuşmaktan rahatsız olurken Yunus Emre'den yeni iddia geldi. Yunus Emre "Kendisi gitti böyle bir yangın yapıp gitti" diyerek eteğindeki taşları döktü.

Kulis 20-05-24 08:31

Sokak köpekleri için bol kanlı katliam paylaşımı sosyal medyayı yıktı! Erdoğan'ın tepkisi kulislerden sızdı: Ne bekliyorsunuz, iş çığırından çıktı

Özellikle küçük yaştaki çocukların ısırılması vakalarıyla zaman zaman gündeme gelen sokak köpekleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla toplantı yaptığı, Erdoğan'ın toplantıda “Bu iş çığırından çıktı. Neyi bekliyoruz? Bir an önce halledin artık” diye tepki gösterdiği öne sürüldü. Gazeteci Nevşin Mengü'nün söz konusu haberle ilgili "Bol kanlı bir katliama hazırlanılıyor" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

Haber 19-05-24 15:12

Emekli için temmuzda refah payı bilmecesi! SGK Uzmanı 'Biraz umut var' diyerek düzenlemeye işaret etti! En düşük emekli aylığında rakamı verdi

Yüksek enflasyon ve alım gücünün düşmesinin ardından emeklilerin temmuz zammındaki refah payı beklentisi artıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapatırken refah payı için kapıyı kapatmadı. Emeklilerin refah payı bilmecesi... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Finans 19-05-24 08:22

Sayıları arttı! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte vade sayısı ve kredi miktarları...

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredi muslukları sıkılırken ve faiz oranları artarken sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu. Daha önce beş banka sıfır faizle kredi kampanyasını paylaşırken bir banka daha bu kampanyaya katıldı. Hangi bankalar sıfır faizle kredi veriyor? Vade sayısı ve kredi miktarı ne kadar? Hepsi belli oldu...

Finans 19-05-24 07:22

Phil Foden, 23 yaşında İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi! Ne Haaland ne de Salah...

İngiltere Premier Lig’de 2023-2024 sezonunda yılın futbolcusu Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Phil Foden seçildi.

Spor 18-05-24 17:12

Dominik'te aralarından su sızmıyordu! Aleyna Kalaycıoğlu elenir elenmez bakın ne yaptı! Adadaki o ismi...

Survivor All Star'ın son elemesinde yarışmaya veda eden isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dominik'ten İstanbul'a dönen Kalaycıoğlu elenir elenmez sosyal medyada yaptığı bir hareketle dikkat çekti. Bir süre paylaşım yapmayan ünlü isim adadaki yakın arkadaşını takipten çıktı.

Magazin 18-05-24 14:40

Hatay'dan Artvin'e, Türkiye'nin tüm kıyıları için karar! Bakan Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı: Ne kadar varsa hepsi yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı. 'Denizler Halkın' projesi ile Hatay'dan Artvin'e kadar tüm kıyılarda kaçak yapıların hepsinin tek tek yıkılacağını söyledi. "Orada halkın denize rahat ulaşımını engelleyen ne varsa yok edeceğiz. Orada bir birim kurarak halka açık hale getireceğiz" dedi.

Finans 18-05-24 13:05

İstanbul'u terk edip köye yerleşmişti! Ceylan Ertem, Pınar Fidan ve Seda Yüz'e konuk oldu! Özel hayatı açık açık sorulunca... Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem bu defa Pınar Fidan ve Seda Yüz'ün YouTube programına konuk oldu. Hayatına dair soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Ceylan Ertem özel hayat sorusu karşısında önce ne diyeceğini bilemedi sonra verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı...

Magazin 18-05-24 12:46

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Ekonomistlerin faiz beklentisi belli oldu

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 23 Mayıs Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutmuştu.

Finans 18-05-24 11:59

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 18-05-24 10:46

MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası tahmin değiştirdi: Memur maaş zammı tablosu sil baştan… Kim ne kadar aylık alacak? Meslek meslek hesap belirdi

Son dakika: Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni maaş zammı hesabı belirdi. Memur maaş zammı hesaplama tablosu Merkez Bankası’nın Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını açıklamasıyla değişti. Memur enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile Temmuz ayında yüzde 20 seviyelerinde artışı cebinde görecek. Peki en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte meslek meslek tahmini zamlı memur maaşı tablosu…

Finans 18-05-24 09:52

Her detayı korkunç! Yatalak annesini 3 ay boyunca bir sandalyede bıraktı... Ne tuvalete gidebildi ne de yemek yiyebildi... Evde kokudan durulmuyordu

İngiltere'nin Leeds bölgesinde 58 yaşındaki yatalak hasta olan bir kadın kızı Natasha Pammant ve kızının sevgilisi Liam Leach tarafından aylarca bir sandalyeye mahkum edildi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen yetkililer 58 yaşındaki kadını perişan halde buldu. Yetersiz beslendiği için çok kilo veren kadın, idrarla ıslanmış bir sandalyede oturuyordu ve üzeri dışkı içindeydi.

Trend 18-05-24 08:46

SON DAKİKA: SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı… Kök aylık tablosunu değiştiren açıklama: 16 milyon kişiye maaşta yeni rakam

Son dakika: En düşük emekli kök maaşı 6 aylık enflasyon rakamları sonrası bir kez daha değişecek. Bu kapsamdaeEmekli maaşı zammı için Merkez Bankası’ndan çok kritik yeni bir ipucu geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emekli zammı hesaplama tablosu güncellendi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Mynet olarak 16 milyon emekli için meslek meslek yeni zamlı aylıkları hesapladık. İşte Temmuz zammında yol haritanız olacak haberimiz…

Finans 18-05-24 08:14

TV yayın akışı 18 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Allah Yazdıysa Bozsun, Kardeşlerim, Kırımlı, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 18-05-24 07:34

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

19 Mayıs ne bayramı? 19 Mayıs 1919'da ne oldu? 19 Mayıs'ın anlam ve önemi

19 Mayıs'ın gelmesiyle birlikte ülkemizde bu özel günün heyecanı hissedilmeye başlanır.19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmasıyla temelleri atılan kurtuluş mücadelesinin sonucunda 19 Mayıs Türk gençliğine hediye edilmiştir. Peki ulusal bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs'ın anlam ve önemi nedir, 19 Mayıs gününde ne oldu?

Haber 17-05-24 15:46

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 15:31

ABD'de tırmanan fabrika inşaat harcamaları ne gösteriyor?

ABD, küresel güç dengesi, dünyanın geleceği ve bazı ülkelerin gelecekteki büyüme beklentileri açısından sonuçları olan ilginç bir ekonomik canlanmanın tadını çıkarıyor.

Yurthaber 17-05-24 13:35
abd

Arkadaşıyla iddialaştı, 7 gün boyunca sadece su içti! Bakın sonuç ne oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Mihriban Yılmaz, "İnsan yemeden yaşar mı" diyen arkadaşıyla iddiaya girerek, 7 gün boyunca yalnızca su içti. Yılmaz bu süreçte 11 kilo verdi.

Kadin 17-05-24 09:24

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-05-24 09:20

Altın fiyatlarında son durum! Kritik veriler hareketlendirdi, haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor (17 Mayıs güncel altın fiyatları, gram altın çeyrek altın)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki grafiği takip etmeye devam ediyor. Kritik veriler sonrası 17 Mayıs 2024 Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-05-24 09:18

TV yayın akışı 17 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 17-05-24 08:06

Windows 10 etkinleştirme: Windows 10 nasıl etkinleştirilir? Windows 10 etkinleştirilmezse ne olur?

Microsoft tarafından üretilip piyasaya sunulan birçok farklı Windows işletim sistemi sürümü mevcuttur. Windows 10 da bu işletim sistemi sürümlerinden biri olarak bilinmektedir. Windows 8.1 işletim sisteminin devamı olarak ortaya çıkan Windows 10’dan daha iyi verim alınabilmesi için etkinleştirme işleminin yapılması gerekmektedir. Peki, Windows 10 nasıl etkinleştirilir ve etkinleştirilmezse ne olur?

Haber 16-05-24 19:16

Windows 11 ne zaman çıktı? Windows 11’in özellikleri neler?

Windows 11, Microsoft bünyesinde bulunan Windows ailesinin üyelerinden biri olarak karşımıza çıkan bir işletim sistemidir. Bu işletim sisteminin kendine has birçok farklı özellikleri vardır. Windows 10 sürümünden sonra çıkmış olan bu sürüm, önceki sürümlere nazaran kullanıcılarına çok daha iyi performans vadetmektedir. Peki, Windows 11 ne zaman çıktı ve özellikleri neler?

Haber 16-05-24 19:15

Windows 11 etkinleştirme: Windows 11 nasıl etkinleştirilir? Windows 11 etkinleştirilmezse ne olur?

Windows 11, Microsoft teknoloji şirketi tarafından kullanıcılara sunulan bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Windows 11 işletim sisteminin doğrulanabilmesi için etkinleştirme işleminin yapılması gerekmektedir. Bu etkinleştirme Windows kopyasının orijinal olduğunu ispatlamak içindir. Peki, Windows 11 nasıl etkinleştirilir ve etkinleştirilmezse ne olur?

Haber 16-05-24 19:14

Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte insan yaşamına birçok yenilik girmiştir. Bu yeniliklerden biri de internettir. Günümüzde internet bağlantısı bilgi paylaşımı, iletişim, alışveriş gibi birçok amaçla kullanılmaktadır. İnternete ulaşım sağlanabilmesi için Wi-Fi ya da mobil veri gibi kablosuz bağlantılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlantıların olmadığı alanlarda ise hotspot denilen işlem devreye girmektedir. Peki, hotspot nedir, ne işe yarar ve telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Haber 16-05-24 19:10

Mücahit Birinci'den Selahattin Demirtaş açıklaması! Cumhurbaşkanımızın 'siyasette yumuşama' ile kastettiği hususu yanlış mecraya çekerek...

Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da içinde olduğu 108 sanığın yargılandığı Kobani davasında karar açıklandı. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Selahattin Demirtaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Birinci'nin açıklamasındaki "siyasette yumuşama" detayı dikkat çekti. Peki, "siyasetteki yumuşama" ile ilgili Abdulkadir Selvi ne demişti? İşte detaylar...

Haber 16-05-24 17:16

Kocasına dudak şişirme şakası yaptı! Eşinin tepkileri viral oldu: Bu ne? Balon balığı gibi olmuşsun

Sosyal medyada 'nesrin.karatosun' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasına dudak şişirme şakası yaptığı anları paylaştı. Karatosun'un eşinin verdiği tepkiler sosyal medya kullanıcılarını gülümsetmeyi başardı.

Trend 16-05-24 15:48

Yeni anayasanın içeriği ne zaman belli olacak? Kurtulmuş tarih verdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıklarıyla ilgili, "Önümüzdeki yasama dönemi başladığında, ekim ayından itibaren bu meselenin içeriğine ilişkin görüşmeler başlayabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 14:38

Deniz kenarında bir anda karşısına çıktı! Sosyal medyadan paylaşınca kimse ne olduğunu anlamayamadı... Üzerinde zırhı var

Deniz kenarında yürüyüş yaptığı sırada karşısına çıkan balık türünü ilginç bulan bir kişinin sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Balığın donmuş bir halde kıyıya vurduğunu dile getiren kişi türünü bilemeyince çareyi sosyal medyaya sormakta buldu. O anlar kısa sürede viral olmayı başardı.

Manşet 16-05-24 14:26