Red Light District Haberleri

Avrupa'da genelev krizi! 'Red Light District' bölgesinin yeni yeri tartışma yarattı... Büyük endişe duyuyoruz

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki ünlü Red Light District bölgesinin taşınması planı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Red Light District'in yeni kurulması beklenen bölgenin Avrupa İlaç Ajansı (EMA) merkezinden sadece 800 metre uzaklıkta. Bu durumda Avrupa İlaç Ajansı (EMA), Amsterdam belediye meclisinin Hollanda'nın başkentindeki genel merkezinin yakınında büyük bir genelev kurma kararından "son derece endişe duyduğunu" söyledi.

Trend 22-12-2023 12:01

İtirafı sosyal medyada merak uyandırdı! “Vajinalarından pinpon topu fırlattıklarını gördüm”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden aylık abonelerine seksi fotoğraf ve videolarını satan Kassie Yeung isimli bir fenomen gençten Tayland’a gerçekleştirdiği tatilin kendisinde derin izler bıraktığını söyledi. Tayland’ta Red Light District’i ziyaret eden Yeung gördüklerine inanamadığını söyledi.

Trend 11-11-2022 14:40

Amsterdam’ın en ünlü sokağı Red Light kapanma tehlikesiyle karşı karşıya! “Artık evden çalışıyorlar”

Hollanda’nın dünyaca ünlü bölgesi Red Light District ülkeyi ziyaret eden turistlerin mutlaka uğradığı bir yer olarak kabul ediliyor. Dünyaca ünlü turizm merkezleri arasında gösterilen bölge Hollanda ekonomisi için yaklaşık 2.3 milyar sterlin üretiyor. Ancak popüler lokasyonunun koronavirüsten etkilendiği ve artık evden çalışmanın etkili olmasıyla birlikte kapanacağı iddia edildi.

Trend 31-08-2022 16:50

Diğer Haber Etiketleri

Red Light District

Red Light District Hakkındaki Haberler Mynet'te. Red Light District Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.