Sac Renkleri Haberleri

Yeşil mercimek faydaları nelerdir? Yeşil mercimek neye iyi gelir?

Baklagiller ailesinin bilinen en sağlıklı üyelerinden biri olarak kabul edilmiş olan mercimeğin farklı renkleri vardır. Mercimek hem Anadolu mutfaklarının hem de Balkan mutfaklarının gözde yiyecekleri arasında yer alır. Lezzeti ile olduğu kadar faydalarıyla da bilinmektedir.

Haber 2024-07-11 05:12:27

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki Fenerbahçeli taraftar, logolarındaki renkleri bilemedi! ''Galatasaray mı sandın?''

Fenerbahçeli bir yarışmacı, "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış yanıtlayarak elendi. Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan bu soru sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-06-16 23:28:38

Sac kavurma tarifi: Sac kavurma nasıl yapılır?

Hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabileceğiniz, pratik yapımı ve eşsiz lezzeti ile ilgi gören sac kavurma tarifimiz için aşağıdaki malzemeleri ve verdiğimiz tarif aşamalarını kullanabilirsiniz.

Yemek 2024-04-30 11:24:33

Doğum günü pastası başına iş açtı... Pastanın renkleri ve üzerindeki simge terör örgütünün logosu sanıldı! Yasemin Sakallıoğlu eleştirilerin hedefi oldu

Sosyal medyadaki komik videolarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu doğum günü pastasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sakallıoğlu'nun doğum günü pastasındaki renkler ve yıldız simgesi terör örgütünün logosu sanıldı. Ünlü isim eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-04-24 11:41:42

Sevdiklerinize çiçek almanız için 5 sebep

Çiçekler, dünyanın her köşesinde, her türlü duyguyu ifade etmek için kullanılan evrensel bir hediye seçeneğidir. Capcanlı renkleri ve mis kokularıyla çiçekler, sözlerle ifade edilemeyen pek çok duyguyu aktarma konusunda birebirdir. Dolayısıyla sevdiklerinize çiçek hediye etmek, sadece özel günlerde değil, her anı özel kılabilecek bir jesttir. İşte sevdiklerinize çiçek hediye etmeniz için 5 önemli sebep:

Haber 22-02-24 16:51

Porsiyonu 120 lira! Kızgın sac üzerinde 7 saniyede pişiriyor... Talep arttı, son 2 usta kaldı!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Yemek 05-02-24 12:05

7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! İlçede sadece 2 ustası kaldı: Eşsiz bir lezzet

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Finans 04-02-24 09:53

Kanlıca mantarı kavurması tarifi: Kanlıca mantarı kavurması nasıl yapılır?

Türkiye’nin verimli topraklarında yetişen birçok bitki, meyve ve sebze bulunur. Bunlardan biri de adını halk arasında melki, espit, çıntar, çam mantarı gibi farklı isimlerle de anılan kanlıca mantarıdır. Renkleri ile diğer mantarlardan ayrılan ve insan sağlığına türlü faydaları ile bilinen Kanlıca mantarı Türkiye’de birçok bölgede yetişir. Bu mantardan yapılan kavurma, haşlama gibi farklı mezeler ve yiyecekler sofraları renklendirir.

Yemek 24-01-24 21:47

Sac bükme makinesine kafası sıkışması sonucu ölen çocuğun cenazesi defnedildi

İstanbul'da, staj yaptığı fabrikada sac bükme makinesine kafası sıkışan ve kaldırıldığı hastanede 7 gün sonra yaşamını yitiren çocuğun cenazesi Giresun'a toprağa verildi.

Yurthaber 17-01-24 14:28

Fabrikada feci ölüm kamerada

Esenyurt’ta 14 yaşındaki çocuk, staj gördüğü demir fabrikasında kafasını sac büküm makinesine sıkıştırıp ağır yaralandı.

Yurthaber 16-01-24 15:46

14 yaşındaki Arda'nın kafası sac büküm makinesine sıkıştı... Dikkat çeken '16 dakika' iddiası! Hala hayati tehlikesi var

Büyükçekmece'de staj gördüğü iş yerinde kafası sac büküm makinesine sıkışan 14 yaşındaki Arda Tonbul ağır yaralandı. Kafası sıkıştığı yerde 16 dakika boyunca kurtarılmayı bekleyen Tonbul, günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Haber 14-01-24 11:30

iPhone emoji kopyalama: iPhone’da emojiler nasıl kopyalanır?

Mobil dünyada birçok farklı akıllı cep telefonu modeli bulunmaktadır. Bu modellerden biri de gerek tasarımı, gerek renkleri, gerekse de özellikleriyle öne çıkan iPhone akıllı telefon modelleridir. Pek çok cihazda olduğu gibi bu cihazlarda da en sık kullanılan özelliklerden biri mesajlaşmadır. Mesajlaşma denildiğinde ise akla ilk gelen emoji simgeleridir. Peki, iPhone’da emoji kopyalama işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-01-24 19:16

Hotmail açma: Hotmail hesap açma işlemi nasıl ve nereden yapılır?

Hotmail, milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan ve ücretsiz hizmetleri ile öne çıkan bir e-posta uygulamasıdır. Kullanıcılar bu uygulamayı hem çalışma hayatlarında hem de gündelik yaşamlarında rahatlıkla kullanabilmektedir. Tasarımı, renkleri ve birçok önemli özelliğiyle dikkat çeken bu e-posta uygulamasını kullanabilmek için öncesinde hesap açma işleminin yapılması gerekmektedir. Peki, Hotmail hesap açma işlemi nasıl ve nereden yapılır?

Haber 07-01-24 19:32

Parlaklık ve renk kalitesiyle sinema ekranını eve taşımak isteyenler için en iyi QLED TV incelemesi ve yorumları

Televizyon seçimi yaparken öncelikli olarak kalite, tasarım ve canlı renklere önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz ve izleme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak QLED televizyonları incelemeye ne dersiniz? Sizin için canlı renkleri ile kaliteli görüntü deneyimi sunan ve şık tasarımlı en iyi QLED TV modelleri arasında öne çıkan Samsung ve TCL markasının QLED TV'lerini inceledik.

Haber 05-12-23 17:54

Edirne hazan renklerine büründü

Osmanlı İmparatorluğu'nun eski payitahtı Edirne'de hazan mevsimi olarak da anılan sonbaharın renkleri hakim oldu.

Yurthaber 30-11-23 14:15

Afyonkarahisar’daki sonbahar manzaraları dron ile havadan görüntülendi

Afyonkarahisar’da sonbahar mevsiminin renkleri güzel görüntüleri de beraberinde getirdi.

Yurthaber 09-11-23 11:57

Kastamonu ormanlarında sonbaharın renkleri hakim oluyor

Kastamonu'da ormanlar, sonbaharın renk şölenine ev sahipliği yapıyor.

Yurthaber 09-11-23 11:51

Osmaniye'deki Dumanlı Yaylası sonbahar renklerine büründü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki Dumanlı Yaylası'nda sonbahar renkleri hakim oldu.

Yurthaber 09-11-23 11:23

Malatya'da sonbahar renkleri hakim oldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya, sonbahar renklerine büründü.

Yurthaber 06-11-23 14:05

iPhone'da ekran parlaklığını artırma - iPhone'da ekran parlaklığı nasıl artar?

Dünya çapında en sık tercih edilen ve kullanıcı sayısı en çok olan mobil telefon markalarından biri de iPhone markasıdır. Son derece geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran iPhone telefonda diğer markalardan farklı birçok özelliğe sahiptir. Çeşitlilik gösteren tasarımları, içerikleri, renkleri ya da ekran boyutları ile birçok kişiye cazip gelen iPhone telefonlar kullanıcılarına kısa ya da uzun vadede bazı sorunlar yaşatabilirler.

Haber 28-10-23 12:52

Tunceli'nin ormanlarında sonbahar renkleri hakim oldu

Tunceli'de ormanlık alanlar sonbaharın gelişiyle sarı, yeşil, turuncu ve kırmızının farklı tonlarına büründü.

Yurthaber 23-10-23 13:46

Küre Dağları'na sonbaharın renkleri hakim oldu

Florası, kanyonları, tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Küre Dağları, sonbaharın renklerine büründü.

Yurthaber 16-10-23 14:21

Erzurum'un Tortum ilçesinde sonbahar renkleri hakim oldu

Erzurum'un Tortum ilçesi, sonbaharın gelmesiyle sarı, kahverengi ve kızılın tonlarına büründü.

Yurthaber 10-10-23 14:25

Ilgaz Dağı'nda sonbahar renkleri hakim olmaya başladı

Ilgaz Dağı, ziyaretçilerini sonbahar renkleriyle ağırlamaya başladı.

Yurthaber 06-10-23 14:29

Şamatur Yaylası’nda sonbaharın renkleri

Erzurum’un Olur ilçesi Ormanağzı Mahallesi Şamatur Yaylası’nda sonbahar ile birlikte adeta renk cümbüşü yaşanıyor.

Yurthaber 06-10-23 09:53

Tekirdağ'da nakliye dolandırıcılığı operasyonunda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı

Zanlılar, 3 traktörü ve 28 ton sac malzemeyi, sahte evraklarla fabrikalardan teslim alıp belirtilen adresler yerine satmak üzere başka yere taşımışlar.

Yurthaber 25-09-23 13:28

Her türlü boyama etkinliğini yapabileceğiniz en iyi pastel boya markaları

İsterseniz amatör düzeyde isterseniz profesyonel olarak sanatla ilgileniyor olun, pastel boyaların canlı renkleri ve yumuşacık dokuları tam size göre. Renkleri ve yumuşak dokularıyla pastel boyalar her yaştan çocuğun ve yetişkinin kullanımı için uygun. Peki en iyi pastel boya hangisi? Bu sorunun yanıtı için resim yapmayı seven her yaştan sanatseveri en iyi pastel boya setlerini incelemeye alalım! En çok tercih edilen pastel boya markalarını sizin için seçtik.

Haber 19-09-23 16:54

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? 4 Eylül 2023 MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı

MasterChef All Star'da kaptanlık oyununun kazananı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk kaptanlık mücadelesi gerçekleşiyor. Yarışmacılar sac tava yemeği yaptı. birçok kişi internette, "MasterChef All Star kaptanlığı kim, hangi takım kazandı? 4 Eylül MasterChef'te eleme adayı kim oldu?" sorularına yanıt arıyor. işte detaylar....

Magazin 05-09-23 07:46

Lokum gibi oluyor: MasterChef sac tava tarifi! Leziz sac kavurma nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sac tava tarifi, MasterChef programında yer alması nedeniyle merak edildi. Misafir sofralarına çok yakışan sac kavurma tarifi yediden yetmişe herkes tarafından seviliyor. Püf noktalarına dikkat edildiğinde lokum gibi yumuşacık sac tava tarifini elde etmek mümkün. Peki, sac tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? Leziz sac kavurma yapımı...

Yemek 04-09-23 20:09

Turizm cenneti Foça'da istila: Denize girdirtmiyorlar! Bazıları devasa boyutta, renkleri koyu mavi... Bu kadarını ilk kez görüyorum

Hem yerli hem de yabancı turistlerin gözde adreslerinden Foça'da tatilcilerde tedirginlik başladı. Renkleri koyu mavi, kuyrukları uzun ve bazıları korkutucu boyutlardaki denizanaları denize girilen noktaları adeta istila etti. Bölge sakinleri ilk kez bunca denizanasını gördüğünü söyleyip şaşkınlığını dile getirdi. Neredeyse yarım asırdır bölgede balık tutan Kaya Çakmak, "Bu canlılara dokunulduğunda ciltte yanma hissine neden oluyor, kaşındırıyor" deyip vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haber 16-08-23 13:43

Bereketli bahar yağmurları Trakya'yı kuraklık haritasından çıkardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Standart Yağış İndeksi Metoduna Göre 2023 Nisan Ayı Meteorolojik Kuraklık Durumu'nu içeren 3 aylık verisine göre, Trakya'daki kuraklık renkleri kahverengiden beyaz ve yeşile döndü

Yurthaber 26-05-23 11:16

Ağrı'nın Sinek Yaylası'nda baharın renkleri kendini gösterdi

Zorlu geçen kışın ardından Ağrı'daki Sinek Yaylası'na baharın renkleri hakim oldu.

Yurthaber 23-05-23 10:49

Mardin'in telkari takıları Viyana’da sergileniyor

Anadolu’nun Renkleri" isimli karma takı sergisinde Mardin’in Midyat yöresine ait kadim telkari takıları Viyana'da sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 12-05-23 07:42

Krizopras taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Krizopras taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Krizopras taşı, yoğun yeşil renkleri ve benzersiz desenleri ile dikkat çeken bir doğal taştır. Adı, Yunanca "altın pırasa" anlamına gelen "chrysos" ve "prason" kelimelerinden türetilmiştir. Krizopras taşı, antik çağlardan beri takı yapımı ve dekoratif amaçlar için kullanılmıştır. Spiritüel açıdan, Krizopras taşı zihin, beden ve ruh arasındaki bağı güçlendirdiğine ve olumlu enerjileri çekip negatif enerjileri uzaklaştırdığına inanılır.

Haber 08-05-23 12:03

Opal taşı faydaları nelerdir, gerçek opal taşı nasıl anlaşılır? Opal taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Opal taşı yüzyıllardır kuyumculukta ve mücevher yapımında kullanılan bir değerli taştır. Yumuşak, göz alıcı renkleri ve etkileyici opaklığı ile diğer taşlardan farklıdır. Opal büyüleyici bir görünüme sahip olmasının yanı sıra dünya genelinde birçok kültürde mistik bir taş olarak da kabul edilir. Opal taşı içinde barındırdığı benzersiz enerjisiyle kullanıcısına birçok fayda sağlayabilir. Peki, opal taşı ne işe yarar?

Haber 28-04-23 14:50

Havucun faydaları nelerdir, nasıl yenilirse faydalı olur? Havuç nelere iyi gelir, ne işe yarar?

Havuç sebze dünyasının en popüler ve faydalı üyelerinden biridir. Hem lezzetli hem de sağlıklı olan havuç hem pişirilerek hem de çiğ olarak tüketilebilir. Renkleri genellikle turuncu olsa da beyaz, sarı, kırmızı, mor ve siyah gibi farklı renklerde de bulunabilirler. Havuç özellikle göz sağlığına olan faydaları ile bilinir ancak bağışıklık sistemini güçlendirmek, cilt sağlığını korumak ve sindirim sistemini düzenlemek gibi birçok sağlık faydası da sunar.

Haber 10-04-23 11:03

Amazonit taşı faydaları nelerdir, gerçek amazonit taşı nasıl anlaşılır? Amazonit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Tabiatın bize sunduğu güzelliklerden biri olan Amazonit taşı, dünya genelinde değer verilen bir mineraldir. Yeşil rengi ile öne çıkan bu taş, güçlü enerjisi ve fiziksel faydaları nedeniyle alternatif tıp ve kristal terapisi uygulamalarında sıkça kullanılmaktadır. Amazonit taşı, yeşil, turkuaz ve mavi tonlarda olan bir feldispat mineralidir. Genellikle opak ve mat bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklıdır. Renkleri genellikle yeşil, mavi veya turkuazdır.

Haber 10-04-23 10:52

Kalsedon taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir_ Kalsedon taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas gibi değerli taşlar kadar bilinmese de Kalsedon taşı da birçok yönden öne çıkan doğal bir taştır. Renkleri ve özellikleri bakımından çeşitlilik gösteren bu taş, tarihte birçok uygarlıkta kullanılmıştır. Kalsedon taşı, sadece dekoratif amaçlar için değil, aynı zamanda birçok farklı hastalığın tedavisinde de kullanılan yararlı bir taştır. Kalsedon taşı doğal bir kristal olup birçok faydası vardır. Bu taşın en belirgin faydalarından biri zihinsel netlik ve odaklanmaya yardımcı olmasıdır.

Haber 10-04-23 10:47

Necef taşı faydaları nelerdir, nasıl temizlenir? Necef taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Necef taşı İran ve Irak'taki Necef kentinde çıkarılan bir tür opaktır. Koyu yeşil ve turuncu renkleri ile bilinen taş, genellikle süs eşyaları ve mücevherlerde kullanılır. Antik çağlardan beri çeşitli kültürlerde değer verilen necef taşı, sağlık faydaları nedeniyle de yaygın bir kullanıma sahiptir. Aynı zamanda, spiritüel inançlarla da ilgilidir ve çakraların dengelenmesine yardımcı olduğu düşünülmektedir.

Haber 10-04-23 10:46

Çakra taşı faydaları nelerdir, renkleri ne anlama gelir Çakra taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Çakra taşları doğanın bize sunduğu güzelliklerden olan doğal taşların enerji alanlarına göre sınıflandırılmasından oluşur. Taşlarının her biri farklı renklerdeki kristaller ve minerallerden meydana gelir. Taşıyan kişinin enerjisiyle uyumlu olarak çalışması ve çakra sisteminin dengelenmesine destek olması nedeniyle tercih edilir. Bu taşlar meditasyon, yoga, reiki gibi uygulamalar sırasında kullanılabilir veya taşın çanta veya kıyafet gibi bedene yakın bir yerde taşınır.

Haber 10-04-23 10:37

Saatte 100 kilometre hıza ulaşıyor! “İlk gördüğümde çok tuhaf gelmişti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bakkal Nihat Gürsoy, hurda parçalarından tasarladığı cip ile dere tepe aşıp, yayla yollarını geçiyor. Şanzıman ve motoru bulunan, kaportası hurda sac ve demir parçalarıyla sanayi ustasına tasarlatılan cip, görenlerin de ilgisini çekiyor. Yaklaşık 50 bin lira maliyetli cip, saatte 100 kilometre hıza ulaşıyor. Gürsoy, cipi için “Kendisi ufak ama bizi hiç yolda bırakmadı" derken, Gürsoy'un eşi ise "İlk gördüğümde çok tuhaf gelmişti" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-23 12:02

Zultanit taşı faydaları nedir, nasıl temizlenir? Zultanit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Doğal taşlar birbirinden farklı göz kamaştırıcı renkleri ve şifalı özellikleriyle birçok kişi tarafından kullanılır. Zultanit taşı da son zamanlarda tercih edilen doğal taşlar arasında yer alır. Bu taş yalnızca Türkiye’nin Muğla/Milas çevresinde çıkarılır. Renk değiştirici özelliğe sahip taşlardan biridir. Peki, zultanit taşının faydaları ve özellikleri nelerdir, nasıl temizlenir?

Haber 30-03-23 17:03

Depremzede berber kendi imkanlarıyla yaptığı kulübede hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası iş yeri yıkılan Yunus Emre Gül, ailesinin de desteğiyle tahta ve sac parçalarından yaptığı kulübede depremzedeleri tıraş ediyor.

Yurthaber 13-03-23 14:01

Karanfil çiçeği kaç günde bir sulanır, suyu sever mi? Karanfil nasıl ortam sever, nasıl canlandırılır?

Güzel kokusu ve hoş görüntüsü ile evleri ve bahçeleri süsleyen karanfil, bakımı oldukça kolay bir çiçektir. Canlı rengi ile bulunduğu ortama hareket katan bu çiçek, ince saçaklı taç yaprakları ile oldukça zarif görünür. Farklı renkleri farklı anlamlara gelen karanfil, özel günlerin vazgeçilmez çiçeklerinden biridir. Peki, karanfil çiçeğinin bakımı nasıl olmalıdır, nasıl canlandırılır?

Kadin 07-03-23 17:22

Evde nasıl saç boyanır? Hangi aşamalara dikkat etmek gerekir?

Birçoğumuz saçlarımızda değişiklik yapmayı seviyoruz. Âdeta yenilenmiş hissi veren farklı saç renkleri, yeni bir imaja da kapı aralıyor. Bu işlemi kuaföre gitmek yerine evde kendiniz yapmak istiyorsanız çok seveceğiniz bir rehber hazırladık. Dikkat etmeniz gereken her şeyi ve saçınızı nasıl en kolay nasıl boyayacağınızı öğrenmek için yazımıza geçmeye ne dersiniz?

Kadin 06-03-23 15:23

Eyfel Kulesi, Ukrayna bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı

Rusya-Ukrayna Savaşı'nın 1'inci yıldönümü dolayısıyla Fransa'nın başkenti Paris'teki Eyfel Kulesi'ne Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı.

Haber 23-02-23 23:18

Her bütçeye uygun en iyi HP marka monitör modelleri

Monitörler; canlı renkleri, yüksek hızlı ekran yenileme süreleri ve güçlü parlaklıklarıyla bilgisayar kullanımını kaliteli hâle getiriyorlar. En kaliteli monitör markaları arasında yer alan HP, şık ve zarif tasarımlı modelleriyle görselliğe özen gösterenlerin beğenisini kazanacak bir dolu modele imza atıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun HP marka en iyi monitör çeşitlerini beraber inceleyelim.

Haber 31-01-23 16:40

Evde yapacağınız en kolay nail art! Herkes nerede yaptırdığınızı soracak

Kadınlar için ellerinin ve tırnaklarının görünümü oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle son yıllarda artan kalıcı ve protez ojeler farklı nail art görünümleri sunuyor. Ancak bu uygulamalara para vermeden evde kolayca nail art yapabilirsiniz. Tırnağınızda gökkuşağı görünümünü kolayca elde edeceğiniz bu yöntemde istediğiniz renkleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 15-01-23 11:42

2023 saç modasına uydu! Kourtney Kardashian'ı görenler Hemen eski haline dön dedi

Doğallığın daha çok ön plana çıkacağı 2023 yılının en trend saç renkleri arasında ise kızıl da mevcut. Son dönemde cinsel hayat açıklamalarıyla dikkat çeken Kourtney Kardashian modaya uydu uymasına ama bakın nasıl tepkilerle karşılaştı.

Magazin 03-01-23 09:32