Taylan Yıldız Haberleri

'Güler misiniz ağlar mısınız? 5 dakika sonra...' Taylan Yıldız İstanbul Üniversitesi'ne girdi, o anları paylaştı 'Derslere bile katıldım'

İstanbul Üniversitesi'nin kapılarını ziyaretçilere açması tepkilere neden olmaya devam ediyor. Endişelerini dile getiren öğrenciler özellikle güvenlik konusuna dikkat çekiyor. Sosyal medyada paylaşılan bazı fotoğraflarla ilgili İstanbul Üniversitesi'nden açıklama gelirken İBB Başkanlığına bağımsız aday olduğunu duyuran ve 'internetçi abi' adıyla bilinen Dr. Taylan Yıldız, yaptığı paylaşımla üniversiteye gidip şahit olduklarını aktardı ve derslere bile katıldığını söyledi.

Haber 14-02-2024 10:02

Eski İYİ Partili Taylan Yıldız, İBB Başkanlığına bağımsız aday oldu

İYİ Partinin eski İletişim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına bağımsız aday olduğunu duyurdu.

Yurthaber 25-01-2024 13:42

Sosyal medyanın 'internetçi abisi' Taylan Yıldız'ın o paylaşımı gündem oldu! Bir tarafta onlar, bir tarafta biz

Sosyal medyada 'internetçi abi' adıyla tanınan ve kurucusu İYİ Parti'den geçtiğimiz aylarda istifa eden Taylan Yıldız'ın paylaştığı bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Yıldız'ın 2 bin 400 lira olan bir vale ücretini paylaştığı fotoğrafa, "Bir tarafta valeye 2400 TL verenler. Bir tarafta biz." notunu düştü.

Trend 05-01-2024 11:22

İYİ Parti'nin kurucularındandı; İnternetçi abi olarak da tanınan Taylan Yıldız istifa etti! Nedenini açıklayıp Benim başka bir meselem var dedi

Seçimlerin yansımaları sürerken özellikle muhalefet partilerinden peş peşe istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Parti'nin kurucularından olan ve sosyal medyada "internetçi abi" olarak da tanınan Taylan Yıldız istifa etti. Yıldız'ın istifasını duyurduğu açıklamasındaki mesajlar dikkat çekti.

Haber 19-06-2023 09:48

Taylan Yıldız

Taylan Yıldız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taylan Yıldız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.